Na, már itt is vagyok!
Itthon sajnos nincs meg a táblázat, így megpróbálok holnap szerkeszteni egyet, délután valamikor, hogy ne maradjak le nagyon, és ha sikerül az öcsémet kilöni a gép mellől...Mert amióta van net, egész nap a gép előtt ül..
Juci!
Azért én nem mertem 2 szivecskét tenni, amíg meg nem erősíti az uh is hogy bizony ketten vannak!!!de kívánom, hogy így legyen!!!Még nagyobb boldogság lenne!!!!
Málna!
Még ne add fel, én is egy kétcsíkos tesztet kívánok holnapra!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Gabi!
Most jön majd a legnehezebb, a döntés...Józanul át kell gondolni mindent, bár már hetek,hónapok óta jár az agyam...Most viszont választ kell adnom, minden kérdésemre...remélem jól döntök!!!
Bibar!
Küldök még van egy pár, csak otthon, így majd csak hétvégén tudom átküldeni! ÉN is nagyon szeretem az ilyeneket!
Brumi!
sajnálom, hogy csúsztok, átírlak majd, de talán ha a doki tényleg ezt javasolta, oka van!!!Ne keseredj le!!!Tudom, könnyű mondani, de 1 hónap már tényleg nem a világ!!!
Manda!
Én sem tudtam soha megérteni, hogy azoknak az embereknek, akiknek ad a sors egy pici babát, és nem szeretnének, ők mennyivel különbek mint én vagy Te???? Mi vajon mit követtünk el, hogy ezt érdemeljük??? Tenni ellene nem tudunk!Sajnos!Kivárjuk a sorunkat, míg mi is boldog szülők leszünk!
Bibike!
Várunk holnap a jó hírekkel!!!Elvileg már látni is fogjátok, hogy milyen nemű????
Lukrécia!
Neked mennek a babaragacsok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Baby!
Hogy hogy bírom követni????Minden nap szoktam nézni, figyelek, ki mikor megy...És rögtön írom a táblába...De most lesz egy kis lemaradás, hisz nem hoztam el a táblát...Így holnap este megpróbálok valamit összedobni, hogy ne maradjunk le nagyon!!!
Na, szép éjszakát mindenkinek!Lépek is, mert öcsém végzett a zuhannyal, és csak adig kaptam időt!!!
Ilyen az ha a kicsik dirigálnak!!!