Scullyx: Húúúúú de jó lesz Laurának, hogy kétnyelvű lesz! Jó kis előnnyel indul majd
Nagyon jók a képek a kis huncutról, a süni is nagyon tetszik.
Hol lehet ilyet kapni??
Zsu: Nálunk ma kivételesen nem Vince keltette Alizt suliba menet, hanem fordítva. Valami miatt 6-kor a csajszi már nem akart visszaaludni, helyette inkább úgy döntött, hogy felébreszti az egész házat
Lidke: Szupi, hogy a doki így megnyugtatott, tuti nem lesz semmi baj!
Gyöngyi: Lili nagyon nagyot nőtt
Tényleg ilyen régen tettél volna fel képet??
Jól látom, hogy szívószállal iszik a csaj??? Én már mindent próbáltam Aliznál, hogy végre igyon is, ne csak a cici létezzen, de amint megsejti, hogy nem kajával, hanem valami folyadékkal közelítek felé, teljesen begőzől és kiver mindent a kezemből
Apa telóját sajnálom
Nem azért nem halljátok, mert le van véve róla hang?
Boscó: Drukk, hogy Fannika ne kapja el komolyan a betegséget!
Annyira cukipofa a jókislányod, mindig megmutizom apának, hogy neki már mekkora fürtjei vannak, és neki is nagyon tetszik
Nancsika: Reggel én úgy tudtam elvégezni a "dolgomat", hogy közben ott ült az ölemben
Valamiért imád a budiban lenni, ahogy meglát, hogy ott ücsörgök, vigyorog nagyokat és tök jó kedve lesz
Na majd talán jövő héten mégis ti viszitek el a nagy zsét
Melitta: Sajnálom, hogy Zaza is belázasodott
Aliznál végül nem derült ki, hogy mitől volt lázas, ennek most nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem. Szerdán megyünk mázsálásra, majd akkor még beszélek a dokibácsinkkal.
Nála úgy zajlott, hogy péntek délutánra lázasodott be, szombaton hol volt neki, hol nem, tegnap meg már csak estére ment fel. Ma semmi. Végülis szűken ez 3 nap, de kiütésnek nyoma sincs, és továbbra sincs semmi egyéb tünet. Szal nem tudom ...
Drukkolok, hogy nálatok se legyen semmi komoly, bár most már bejelentették, hogy influenza járvány van sajna.
Meli: Hogy adtad Boginak a túrót? Nálunk pl. a sajt főzibe keverve nagyon nem jön be, pedig egyébként imádja!
Anita: Ezek aztán a jó hírek!
Biztos nagy kő esett le a szívedről!
Szuper, hogy Boti makk egészséges
Bartika: HAHÓÓÓÓÓ! Merre vagy? Minden rendben veletek?
Mennem kell lenyomni Vincét aludni, mert akkora sajtkukac most, reggel meg nem tud majd felkelni, mikor suliba kell menni.
Vali