Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok

Na itt vagyok végre. Jöttem volna előbb is, csak a Lili lányom 2x egymásután megnyomta a reset gombot a gépen :wink:

Szófi baba: nagyon boldog első szülinapot kívánunk neked.

Babetta: Lehet, hogy nem tudtok jönni a talira, vagy csak én olvastam rosszul az üzidet?

Vali: Apának mostanába a B betű ül ki a homlokára B mint Bosszúság. Ugyanis szombaton eltette a telkóját úgy, hogy azóta se találjuk, pedig végig csörgettük az összes helységet meg kocsit

Felrakom a tegnap készűlt kedvenc képemet (remélem sikerűl)

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Minden kedves szülinaposnak sok sok születésnapot kívánunk!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Az a baj,hogy mire elolvasom a termést,amit írtatok,már nem marad időm írni!

A babák nagyon cukik,zabálnivalóak!

Na meg a szülinapi torták is!!!! :lol: :lol:

Rólunk:Párom nagyon beteg volt,kúráltam,karanténba vontam,de hiába,mára már Fannika is köhögött!(mégis csak megpuszilgatta néha :roll: )A kutyák is rámmaradtak,úgyhogy megint nem unatkoztam,unatkozok!Megadta magát a porszívónk, azt is venni kellett. :evil:
A holnapi nap jön a tetováló,és utána vihetik el a gazdik a kutyikat!(már nem is bánom)Amúgy már rég elvihették volna,csak ahol a törzskönyveket nyomják,ott voltak elmaradásban,így tarthattuk még 2 hétig plusszba a kutyikat!(majd be is nyújtom nekik a számlát) :lol:
A suli megkezdődött,folyamatosan gyártom az anyagokat,és nem jut már lassan a házimunkára sem időm.Most a kaját fogjuk megint hordani,az is nagy könnyebbség lesz!
Nem emlékszem hogy írtam-e de Fanni 8100 gr.és 70cm.Napok óta alig eszik,jönnek a fogacskák!!De jó kislány!
Annyira ciki hogy nem írok mindenkinek,de nem bírom sem idővel,sem energiával!Betegeknek jobbulást!És mindenkinek sok energiát a babákhoz!!

Era:Mikor írod meg hogy van e-pocaklakód?
Na meg néhány kép: Kép Kép [img]
Anya vegyél már fel! Kép
http:https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1171887549.63.jpg[/img]
Csak poénból: Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mennyit bírtok írni! Hihetetlen! :P

Gyors bekukk!
Tök jól vagyunk, csak továbbra sem viszi túlzásba napközben az alvást, de legalább nem zizi. Cserébe, szinte semmit nem tudok csinálni miatta :) Ha kell, ha nem a seggembe lóg. Még a budira is jön utánam. :D Annyira édes, amikor beles, h mit ülök azon a bigyón :)

Képek nagyon édesek! :) Lidi, Áron, Gergő, Csema családja, Laura, Martin, Lili, Fannika. Remélem senkit nem hagytam ki…

Betegeknek mennek a gyógymancik!!! :)

Lottón persze, h nem nyertünk :D Úgyhogy aki a jutalékra gyúrt, így járt! :P

Rutinkarambol: Éppen vártunk valamire, mér meg nem mondom mire (talán valami parkolós kapura), amikor egy másik tanuló elkezdett tolatni felénk. Kb. 10-15 méterre lehetett tőlünk. Mondom a Bélabának (oktatóm volt, aki még annak idején apukámnak is. Gondolhatjátok, csak egy picit volt vén), h ez nekünk fog jönni. Erre Ő: Dehogy, ott van vele az oktató! Majd 2 mp múlva már belénk is jött. Az én ajtómat zúzta le. Nah, a két oktató kiugrott a verdából. Blabának habzott a szája, a másik pasi, meg nem győzött bocsánatot kérni. Majd megírták a betétlapot!:D:D:D:D Országúti vezetésem az volt, h mehettünk Hajdúszoboszlóra kártfelméretni, majd nem sokkal később az új ajtóért .:) Hát ennyi. Szal nem én voltam a hunyó.
Amikor én voltam a hibás „csak” egyszer volt. Akkor a drága BMW-met törtem meg. :( Annyira sajnáltam. Nem lett nagy baja, csak a hűtőrács, egyik lámpa, meg a motorháztető nyomódott meg.

Mamacka!
Amikor írtad, h mi volt 1 évvel ezelőtt, h akkor költöztünk, miazmás, akkor visszalapoztam, és hajnal fél 1-ig olvasgattam. Annyira jó volt, még bömbiztem is :) Apa meg nem tudta elképzelni, h mi van velem, amikor felkelt a szipogásomra :)

Angi!
Nagyon édes Lidike a szülinapján!! :)
Túrótorta recept? :)

Borcsa!
Szintén recept? :)

Babetta!
Alex haja továbbra is vörös, csak mintha sötétebb lenne. Itt-ott felfedezni vélek pár szöszi hajat is. Fényviszonyok nagyon durván befolyásolják. Pl a Lillánál, amikor megyünk tornázni, ott majdnem szöszi inkább. Itthon meg nagyon vörös :)
Sajnálom „szívrohamot”! Remélem azóta nem történt semmi hasonló!
Torta meg nagyon „szarúl” néz ki. Biztos elhiszem, h Te csináltad! :P:P:P:P:P:P

Betti!
Utólag is boldog névnapot Neked!
Sajnálom a lakást! :(

Szofika!
Nagyon boldog első születésnapot kívánunk!
Kép
Anita!
Tyű, nagyon jól alszik Botika. Alapból Alex is ilyan jókat tud aludni. De mostnában már nem. Lehet ezt fújta a szél felétek? :)

Livi!
Grati anyukádnak a 4-eshez! :) Nekünk is annyi volt múlt héten. Most meg egy árva találat sem :)

Meli!
Gratula a fogakhoz!!! :)

Zsu!
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép

Kép
nancsika
 
 

 
 

Llingelerával mizu? Lesz 2 vonalzó az aláírásában?
Annyira drukkolok!!! :)

Kép

Kép
nancsika
 
 


Sziasztok!

Én is reggel óta próbálok visszaolvasni...

Képzeljétek egész éjjel lázas volt Zaza, a tetőponton kb. 39 fokkal. Ma felhívtam a doktornénit, aki megnyugtatott, hogy vagy háromnapos, vagy húgyúti fertőzés, vagy influenza. Attól függ, hogy maholnap lesz-e melléktünete. Ha nem, akkor ennyi volt. De fogzás nem lehet szerinte.
Vali, nektek mi volt végül a bajotok? Kiderült? Vagy elmúlt?

Puszi,

Melitta


Kép
nyf
 
 


SZÓFIKÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT, ZSUZSANNÁKNAK PEDIG BOLDOG NÉVNEPOT KÍVÁNUNK!

Melitta


Kép
nyf
 
 


Ma ettünk először túrót. Hát , nem aratott valami nagy sikert :?
Meg voltunk a postán is és elhagytuk Boglárka sálját. Mikor visszamentünk már nem volt ott.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én esküszöm nem értem. Hogy tudja valaki eltenni, kinek van rá szüksége? Pedig olyan szép kis sál volt :)

Boscó!
Feladtam mint ajánlott levél. Elvileg a postás személyesen a kezedbe kellene átadja, de kaptam én már ajánlott levelet begyömöszkölve a postaládába. Na, ha felétek is ilyen a posta, akkor pehh. Ugyhogy a héten légy postáslesen.

Lidi, Áron,Lili, Fannika, Gergő, Csemáék, Laura, Martin nagyon édesek vagytok ! :D :D :D


Köszönjük mindenkinek a gratulációkat!!!!

Betegeknek jobbulást!!!

Jóccakát!
Vendég
 


Zsu: Nagyon boldog névnapot!

Én ma nagyon boldog vagyok! Ma voltunk ugye kontrollon, és juhhhhééé meggyógyult Boti!!! Nincs már se szívzöreje, se pitvari sövényhiánya, ugyanis végre bezáródott az a fránya foramen ovale :D:D:D:
Szegénykének még EKG-t is csináltak....gondolhatjátok, hogy tűrte :roll:

Gyönyörűséges babócák! Különösen megakadt a szemem Gyöngyi Lilién. Tényleg ezer meg egy éve nem láttunk képet róla, mekkora már ő is.
Gyöngyi, ne rejtegesd ezt a szépséget előlünk, hadd gyönyörködjünk benne sokszor! :D

Szegény Zazi is!
Vali, tényleg mi van Alízzal?
Eszti nálatok okés minden? Képek?

Én az alvást meg jól elszóltam. Brutál kemény napunk volt, úgyhogy mégsem vagyunk irigylésre méltóak :? Asszem egyébként én toltam el. Kezdődött azzal, hogy éjszaka most csak 10 órát aludt, mivel később feküdt le tegnap a hosszú napközbeni alvások miatt. Persze nem tettem vissza egyből az ágyába, így teljesen kiborult délelőtt. Aztán persze elaludt, de csak egy órát tudtam hagyni aludni, mert délre volt időpontunk... délután, mikor jöttünk haza, gondolkodtam, hogy még meg kellene levegőztetni, hintáztatni. Úgy döntöttem, inkább hadd pihenjen, biztos alszik egy nagyot. Szűk egy órát aludt.Aztán egész délután cicizett a nyűgijétől, meg össze-vissza evett banánt, kenyeret, ivott még rizstejet.... kínlódott rendesen, de időnk már nem maradt kimenni, meg utána már nem is akartam, hogy elaludjon. Most már alszik :)
Na, ezt jó bő lére eresztettem, bocsi :D Csak vannak még nálunk is ilyen napok, de azért összességében örülök,hogy ilyen jól alakul ez az alvás. Már csak azt nem bánnám, ha reggel icicpicikét tovább alhatnánk.... jajjjj, ez a nagy ellenségem, imádok (imádnék) sokáig aludni... este meg nem bírok elaludni, mégha időben fekszem is le... bagoly-típus vagyok :wink:)


Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Valamiért nem sikerült privit írnom!

Annácska: :)
"Szia! :D
Köszönöm a címet, és az útbaigazítást! Remélhetőleg, odatalálunk!
Számod azért elmentem :wink:
Izgatottan várom a szombatot! :D:D:D
Puszi,"

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Scullyx: Húúúúú de jó lesz Laurának, hogy kétnyelvű lesz! Jó kis előnnyel indul majd :wink:

Nagyon jók a képek a kis huncutról, a süni is nagyon tetszik. :) Hol lehet ilyet kapni??

Zsu: Nálunk ma kivételesen nem Vince keltette Alizt suliba menet, hanem fordítva. Valami miatt 6-kor a csajszi már nem akart visszaaludni, helyette inkább úgy döntött, hogy felébreszti az egész házat :?

Lidke: Szupi, hogy a doki így megnyugtatott, tuti nem lesz semmi baj! :)

Gyöngyi: Lili nagyon nagyot nőtt :shock: Tényleg ilyen régen tettél volna fel képet??
Jól látom, hogy szívószállal iszik a csaj??? Én már mindent próbáltam Aliznál, hogy végre igyon is, ne csak a cici létezzen, de amint megsejti, hogy nem kajával, hanem valami folyadékkal közelítek felé, teljesen begőzől és kiver mindent a kezemből :? :roll:

Apa telóját sajnálom :( Nem azért nem halljátok, mert le van véve róla hang? :wink: :D

Boscó: Drukk, hogy Fannika ne kapja el komolyan a betegséget!
Annyira cukipofa a jókislányod, mindig megmutizom apának, hogy neki már mekkora fürtjei vannak, és neki is nagyon tetszik :)

Nancsika: Reggel én úgy tudtam elvégezni a "dolgomat", hogy közben ott ült az ölemben :roll: :oops: Valamiért imád a budiban lenni, ahogy meglát, hogy ott ücsörgök, vigyorog nagyokat és tök jó kedve lesz :shock:

Na majd talán jövő héten mégis ti viszitek el a nagy zsét :wink:

Melitta: Sajnálom, hogy Zaza is belázasodott :(
Aliznál végül nem derült ki, hogy mitől volt lázas, ennek most nem tudom, hogy örüljek-e vagy sem. Szerdán megyünk mázsálásra, majd akkor még beszélek a dokibácsinkkal.
Nála úgy zajlott, hogy péntek délutánra lázasodott be, szombaton hol volt neki, hol nem, tegnap meg már csak estére ment fel. Ma semmi. Végülis szűken ez 3 nap, de kiütésnek nyoma sincs, és továbbra sincs semmi egyéb tünet. Szal nem tudom ... :roll:

Drukkolok, hogy nálatok se legyen semmi komoly, bár most már bejelentették, hogy influenza járvány van sajna. :(

Meli: Hogy adtad Boginak a túrót? Nálunk pl. a sajt főzibe keverve nagyon nem jön be, pedig egyébként imádja!

Anita: Ezek aztán a jó hírek! :) Biztos nagy kő esett le a szívedről!
Szuper, hogy Boti makk egészséges :D

Bartika: HAHÓÓÓÓÓ! Merre vagy? Minden rendben veletek?

Mennem kell lenyomni Vincét aludni, mert akkora sajtkukac most, reggel meg nem tud majd felkelni, mikor suliba kell menni.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Hello Csajok!
Megjöttünk, de máris dögróvással indítunk, elkaptuk a fosós vírust... láz nélküli, hasfájós verziót. :?
Ígérem jövök, amint talpra állok. Még nem tudtam visszaolvasni sem.
Annácska! Neked írtam egy rövid emilt.
Jó éjt mindenkinek!
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31
 
 


Sziasztok!

Zsu,
boldog névnapot!
Anita,
szupi, hogy minden rendben van Botival!!! Hurrá!!! Kiváncsi vagyok az új séróra. :)
Gyöngyi, Bosco, Scullyx,
nagyon édesek a lányok!!
Betegeknek,
jobbulást!!
Nancsi,
sima piskóta és a túró joghurttal keverve+ zselatin bele és vaniliás cukor.

Lidi szegény az éjjel nagyon csúnyán köhögött és azóta is rekedt+köhög. És sokkal nyugisabb, mint szokott lenni. Elmentünk a dokinőhöz és szerencsére nem piros a torka, tüdeje is tiszta. Remélem holnapra már a Rhinatiol segít rajta.
Holnap meg jön anyukám unokázni és marad csütörtökig. :)

Jó éjt Mindenkinek!!!

angi79
 
 


Sziasztok :)
Tényleg rengeteget írtok :)

Lidke :)
Nem volt sok választása Petinek, muszáj volt megszületnie :D
Örülök, hogy a doki néni megnyugtatott :)

Cory :)
Olyan kajákat mikor kaphatnak a törpék, amiben van tészta? Hipp-esek között van már 6 hónapos kortól, de én még nem mertem adni.

Vali :)
Örülök, hogy Boti kutyusa jó barátságot kötött Peti kutyusával :wink:

Ildi :)
Párom tuti kiakadna egy ilyen meglepitől :D Kíváncsi vagyok a reakcióra :) (Videokamerát vigyél magaddal és vedd fel :) ) Elküldöm a címet :)

Meli :)
Gratula a fogacskákhoz :)

Scullyx :)
Örülök, hogy apás hétvégétek volt :) Drukk a majdani kiutazáshoz :)
Nagyon édes a lánykád :D

Boscó :)
Csúcs ez a sapis kép Fanniról :D
Sajnálom, hogy betegek vagytok :( Jobbulást mindenkinek :)

Nancsika :)
Köszi, hogy felhívtál :)
Tetszik a rutinos karambol sztorid :D

Melitta :)
Sajnálom, hogy Zaza is lázas :( Remélem nem lesz további gondotok és ennyivel megúsztátok :)

Gyöngyi :)
Gyönyörű ez a kis csajszi :) Hogy mekkorát nőtt :shock:

Anita :)
Nagyon várom már én is szombatot :) Jó lesz titeket is látni, hisz mikor utoljára láttunk még pocaklakó volt Boti :D

Batika :)
Sajnálom, hogy ti is lebetegedtetek :( Jobbulást! Válaszoltam :)

Angi :)
Szegény Lidike :( Gyógyulgasson ő is :)
Jó nagyizást nektek :)

Lányok!
Egy fontos kérdés: Mi legyen a szombati kajával? Főzzünk valamit közösen?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Vagyok, csak szereték a netet...., már jó.

Köszönöm a drukkokat babaproject ügyben, tesztet persze, hogy csináltam, már 2x is, de negatív lett. Szóval, még mindig nem jött meg.... :D A tüneteim kiegészültek 2 napja: reggeli émejgés, és olyan érzésem van a hasamban, mintha meg akarna jönni. Ja, és Martin annyira "kiscsita" lett. Egyfolytában rajtam akar csüngeni. Este, csak velem hajlandó aludni, napközben kb. 3 percig bírja ki, hogy ne csimpaszkodjon rám, ne öleljen vagy ne puszilgasson meg.
Nagyon édes és k..va jól esik. Lehet, hogy ő is érez vm.? A hétvégén megint tesztelek, ha semmi elmegyek a dokimhoz.

Szóval, még mindig ránk fér a drukk.... :P :P :P


Szofi babának és Gergőnek boldog születésnapot.

Bosco:
Nagyon édik a kutyik és Fannika is gyönyörű.

Nancsika:
Nagyon cuki Ala. Mint ha ő is elnyulta volna magát.


Angi,Scullyx, Gyöngyi:
Nagyon szépek a kiscsajok!

Mamacka!
Alapban, Kövecskéhez hasonlóan, nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom, mindig 100 alatt van. 8. hónapban voltam Martinnal, amikor megmérte a dokim és 119 volt. Ennyit kerdezett? Felidegesítettem valamivel? Még én sem voltam, tőle rosszul, csak néha holdkóros vagyok. :D

Ildi!
:wink: :wink: :wink: :wink:

Anita!
Gratula Botinak. Mindig eszembe jutottatok, ha erről volt szó a TV-ben.

Csema!
Végre, már vártam ezt a fotót. 6 gyönyörű gyerkőc együtt!!!!!!Gratulálok

A betegeknek jobbulást!!!!! Remélem a taliig mindenki meggyógyul!!!!!

Annácska!
Mi viszünk házi / saját / sajtos pogácsát. De, mivel Martin mostanában 9-10 óra körül kel fel "reggel" :D :D :D így valószínűleg, csak 12 óra felé érkezünk.

Era

KépKép

KépKép
lingelera
 
 


ja, ha van időtök nézzetek be, a 2007 tavaszi topicba. Nagyon izgi... :D

KépKép

KépKép
lingelera
 
 


Meli!
Gratulálok a két foghoz! Egyszerre kettő is...

Zsuzsiknak Bodog Névnapot!

Scullyx!
Tünci még magyarul se nagyon beszél. Bár lehet, hogy valami idegen nyelven érthető, amit mond... Laurának olyan édes pofija van a képeken, főleg az utolsón!

Gyöngyi!
Biztos, hogy csak el lett rakva valahová és nem el lett hagyva az a telefon? Az ilyenre tessék ám odafigyuzni, mert ha valaki "megtalálta" véletlenül csinál rá jó nagy számlát (ha előfizetéses).

Anita!
Örülök, hogy nincsenek már szívügyek! :D

Lingelera!
A negatív teszt ellenére drukkolok még, hátha csak a vonalaknak nem volt még elegendő hcg.

Rólunk:
Tüncinek ma reggelre kijött a nyolcadik foga. És emellett extra sírós éjszaka és fogja a fejét sírás közben, valószínűleg jönnek az oldalsó rágófogak. Mos is bömbölt vagy egy órát. És mára megtanult motorozni. Majd csinálok róla képeket, csak most lusta vagyok. Tanulnom kéne, mert a hétvégén két vizsga lesz.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Era: most szaladok, úgyhogy csak neked :) Balu dettó így reagált anno Zsomára, én még nem tudtam biztosan a pocakot, ő már lógott rajtam ezerrel :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok mamik!

Egy kicsit hulla vagyok... :(


Este miután hosszas altatás után sem volt hajlandó elaludni, vagy ha elalszik amikor beteszem az ágyba tuti felébred, úgy döntöttem leszokunk az éjjszakai szopikról...
Elég hamar elaludt, csak egyszer kellett visszamenni és megölelni, lefektetni...
Az éjjel kétóránként ébredt ugyanúgy mint eddig... DE nem vettem ki és nem kapott cicit! Megöleltem és elmondtam neki, hogy most aludni kell... kimentem a szobából persze ordított de 5 percig sem tartott elaludt... Szerintem nagyon jól viselte... látszik, hogy csak rossz szokás nála az éjjszakázás nem arról van szó, hogy fáj valamije... nem is úgy sír... A baj csak az, hogy egy szobában van az ágyunk így én egy ideig a folyosó szönyegén ücsörögtem... :) át kellene rakni a kicsi szobába amit eleve neki rendeztünk be, (lehet ha ott lenne fel sem ébredne) csak az a baj, hogy ha valaki lehúzza a Wc-t az olyan lenne neki mintha a Niagara alatt ébredne éppen, ugyanis közös a fal... :( így most tanácstalan vagyok!
Hétkor amúgy "megkönyörültem" és megszoptattam... abba se akarta hagyni... :)

Ma éjjel is megpróbáljuk! :)



Én valahogy úgy vagyok vele, hogy az anya idegállapota legalább olyan fontos mint, a baba igényei... különben felborul az egyensúly... én már tiszta idegroncs vagyok... mindenki idegesít, veszekszem a férjemmel, apósomat nem bírom elviselni, bőgök... nincs semmire erőm, el akarok ájulni a fáradtságtól... arra jutottam, hogy ez nem állapot...
Szerintem a fájdalmas sírását meg tudom majd különböztetni... és neki is pihennie kell éjjel nem pedig labarézni...
Szerintem ez az egész két emberről szól a gyerekről és az anyjáról... a kettőt nem lehet szét választani...
Minden elismerésem azoknak az anyuciknak akik ezt tudják csinálni...őszintén!... nekem elfogyott az erőm... :(


Képzeljétek olyan aranyos volt az előbb mondom neki Szia gombóc! Erre megfogja a gombomat! Olyan kis cukimanó!


Hű mennyi beteg!
Jobbulást minden manónak! :(

Nancsi
ugye milyen furcsán nagyon jó érzés!:lol: :lol: :lol:













Amúgy a ma reggeli méricke eredménye 63 kiló! juhéjjjj

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Era
Drukk! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok,

mi meggyógyultunk végre valahára. :)

Ma voltunk egyéves státuszon: :oops: :oops: :oops:
Minifiam továbbra is minike, legalább is itt a topicon, meg hát ugye a fosis cucc sem jókor jött, de akkor íme Cory a táblába az adatok:

8200 g :oops: :oops: :oops: :oops:
73 cm :oops: :oops: :oops: :oops:
fejkörfogat 45 cm
mellkas 43

Hát ennyi. :roll: Amúgy a dokinéni szerint nem pici, viszont arányos, jó, nem is egy duci típus, de szerinte teljesen normális minden. :)

Úgyhogy juhhhéééééé :)

Még jövök :)
Vendég
 


Sziasztok!

Boscó!
Ha a kutyik elmennek, és a férjed is meggyógyul majd nem tudsz mit kezdeni a rengeteg időddel! :lol:
Fannika gyönyörűséges! A copfos és a sapkás képek a legédibbek!!!

Nyf!
Zazának jobbulást!

Meli!
Sál: :cry:
Nekünk volt egy horgolt takarónk. Attila nagymamájától kaptuk kölcsön, 50 éves, eredeti görög (ők görögök) darab volt. Kiszolgálta már az egész családot, minden gyerek ezzel takarózott sétáknál. Hát, nekünk az Auchan parkolójában kieshetett a hordozóból, és mire (kb. 2 perc) visszamentünk, már nem volt meg.
A 4 foghoz gratula!

Anita!
Hú, ez fantasztikus! :D Óriási hír! :P Gondolom, ti hogy megkönnyebbültetek!
:D

Bartika!
Jobbulást nektek!

Vali!
WC-n Keve is röhög, bár csak ritkán lát. Én be szoktam addig rakni a járókába. Pár percig elvan.

Livi!
Tünci "fogfájása": :cry: Kened valamivel?

Scullyx!
Laurának szép szókincse van!
És milyen ügyesen öltözködik! :lol:

Zsu!
Martinnak gyönyörű szeme van! El vagyok ájulva attól a kontúrtól!

Angi!
Lidinek jobbulást!

Era!
:( . Azért még drukkolok!

Mamacka!
Tényleg pihizned kéne! A "hangodon" is kiérződik a kimerültség. Apa (vagy más) nem tudja Áront elvinni pár órára sétálni délutánonként, hogy tudjál aludni? Éjszakai szopiknál nem szoktad odavenni magad mellé Áront?

Lányok!
Az jó, ha mi szombaton innivalót viszünk? Szénsavasat, vagy rostosat?

Keve mostanában rendmániás. Mindent oda akar visszarakni, ahol eredetileg volt. Nem baj. Gondolom, majd kamaszkorra kinövi! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok

Szófinak Nagyon Boldog Szülinapot! :D

Zsu
Boldog névnapot! :D
Ha vigasztal Levi már 1 hete 6után pár perccel kel. :( Igaz 7. 30-kor már a kiságyban van 8-kor, már alszik.

Era
Húú ,de izgi! Drukkolok tovább! :D

Anna
Szerintem mindenki vigyen magának, sokan úgyis fogyóznak. Vagy nem? :wink:


Gyöngyi
Én készülök menni. De majd Levin múlik a dolog. Dokihoz nem akarom vinni, mert nincs láza ,jó kedvű, eszik rendesen. Ha meg csak a fogától folyik az orra ,nem akarom a többi beteg gyerek közé vinni.
Nagyon cuki Lili. :D

Meli
Hogy adtad neki a túrót? Én gyümibe keverem neki és egy kis sinlacot is szoktam hozzáadni.
Levi imádja. :) Tegnap bio joghurttal habartam a tökfőzeléket. Az is ízlett neki.

Anita
De jó ,hogy Botival minden rendben. :D :D :D
Remélem ,tényleg találkozunk már végre. :D
Jó lenne ,ha nem írnátok mini betűvel, mert a szemem :shock: :shock: kifolyt mire elolvastam. Mamacka ez rád is vonatkozik. :wink:

Melitta
Hogy van Zaránd? :(

Barti
Milyen volt a síelés? :?: :)

Ildi
Sajnálom ,hogy nem jöttök velünk. Persze aztán lehet ,hogy mi se megyünk a végén. :? Na majd márciusban is szervezünk egyet, mert a mostani helyzet szerint a fél banda beteg. :cry:

Boscó
A sapis kép valami csúcs. :lol:

Angi
Lidi hogy van ma? :(

Livi
Hogy motorozik Tünde a szájával ? :)
Tortát sajnos nagyon drágán tudok vállalni, mert annyira KIRÁLY vagyok, hogy az már nekem is fáj.
:oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mamacka
Nagyon cuki Áron és nagyon sokat fogytál már? :D Rád se fogunk ismerni. :shock: :)

Tünde
Te hogy állsz a fogyival? Jól vagytok? :)

Lidke
Azért továbbra is figyeld. :shock: :D

Valakit tuti kihagytam

Most csak azért írok ennyit ,mert nem megyünk sehova, nehogy megfertőzünk valakit. Biztos ami biztos. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Sziasztok!

Ez az én formám, leülök a gép elé, és jelez a bébiőr, hogy fiacskám felébredt,
Na puszi mindenkinek később jövök.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Sziasztok :)
Anita :)
Gratulálok a nagy és egészséges fiadhoz :) Általában be szokott forrni ez a sövény a szívben és így is lett :) Petinek is nyitva volt, majd megyünk vissza mi is kontrollra :)

Era :)
Drukkolok nektek ezerrel Kép

Livi :)
Ti is jól belehúztatok a fognövesztésbe
Gratula a motorozó kishölgyhöz :)

Mamacka :)
Nálunk is hasonló a helyzet wc terén. Azt találtam ki, hogy mindenki intézze el a dolgát 8 előtt, utána már csak vödrös leöntés lehet :D
Örülök, hogy alakul a cici nélküli éjszakázás :)

Eszti :)
Gratulálok az egy éves státuszhoz :) Csak egy kicsit csöpp a manó, de vigasztaljon, hogy a legütemesebben fejlődik :D

Edit :)
Nekem mindegy, csak nehogy az legyen, hogy valaki ott éhezik :wink:
Azért a KIRÁLY torta receptet elárulhatnád :P
Ja meg nekem nagyon kellene a Muffin recept Annamari pénteki farsangjára!

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!Lehet még emlékeztek rám,régebben jó sokat zaklattalak Titeket! :D :D

Lányok,jó hosszas keresgélés után találtam egy tojás nélküli piskóta receptet,amit meg is sütöttem és nagyon finom(nem is lehet abbahagyni az evését,olyan jó)
Tudom hogy már sok babának megvolt az első szülinapja,de akiknek még nem,azok közül lehet valaki még hasznát tudja venni.

Én a fele mennyiséget csináltam egy gyümitorta formába és még igy is nagyon vastag lett.


Tojás és tej nélkül süthető piskóta (sárga)

5 dl 100%-os almalé
25 dkg cukor
1 citrom héja és leve
2 cs. van. Cukor

Ezeket belezuttyintom a turmixgépbe és jó habosra turmixolom. Ezután hozzáadom

50 dkg liszt,
2 cs. sütőpor,
1 csipet só,
2 mokkáskanál szódabikarbóna keverékét,
majd végül 8 ek. Olajat.
Jó habosra keverem, és közepes hőmérsékleten kb. 15-20 perc alatt megsütöm. Ez egy gáztepsi mennyiség.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Bocsi,de ahogy igy eszegetjük :oops: :oops: :oops: (norbizok amúgy),sokkal kevesebb cukor is elég bele.

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


Eszti
Ne izgulj Levi is csak 74 centi mondjuk a többi mérete nagyobb, de ő se nagy csávó. Mondjuk a többi gyerekhez képest mindig nagy ,de szerintem össze vissza ,mérik őket. Ezt most én mértem falnál állva, mert fektetve mindig más volt.

Anna
Melyiket akarod a szilvást? :D

Pilchard
Rendi vagy hogy gondolsz ránk. :D Bár én is nagyon rendi vagyok, és még nem adok a Levinek cukrot meg sót. :lol: A tortájába se lesz és tejmentes is lesz az egyik barátnő miatt. Most kísérletezem ,de a szülinapra tuti meglesznek az arányok.

Lányok, ha jól fog sikerülni a” Király” tortám, :lol: :lol: :lol: :lol: majd dobom a receptet. Még úgyis sok szülinap lesz. Valahol olvastam a receptet , csak már fogalmam sincs ,hogy hol, de én szokás szerint megváltoztatom pár aprósággal. :twisted: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Babetta:Nagyon jót nevettem rajtad!Király vagy! :lol: :lol: Én most ígértem meg a páromnak,ha lesz tavasszal meszelés,és lesz új konyhabútorom meg tűzhelyem,én leszek a világ legjobb konyhatündére! :lol: :lol: Imádok főzni,sütni,újdonságokat kipróbálni,de időmilliomos jelenleg nem vagyok! :lol:

Lidke:Valószínű kihasználom hogy többet ülhetek a gép előtt pötyögni a dolgozataimat! :lol: :lol: Hú,sajnálom a takarót!Én tuti megsirattam volna!

Meli:nektek meg sajnálom hogy eltűnt a sál!Az ajánlott levelet várom!Remélem nem került sokba!Majd rendezzük jó!? :lol:

Eszti:örülök hogy meggyógyultatok!A méretek miatt meg nem kell izgulni! :lol:

Anita:Örülök hogy Boti is meggyógyult!

Mamacka:nagyon megértelek!Nem kell emiatt lelkiismeretfurdalásod legyen!Egy kipihent anyuka többet ér!Nagyon sokat vállaltál,nem csoda hogy kibuktál!Én is két-három nap hagytam Fannit magára éjjel mikor fölkelt.Mondjuk ő nem sírt,csak egyfolytában motymorékolt.De aztán szépen visszaaludt.Én meg addig az első nyekkenésére ugrottam!Mostmár alszik éjjelente!Bár most ő is fogzik erősen,így van hogy fel felsír,de akkor csak egy kis simi,és alszik.Szerencsére ez is ritkán fordul elő.Kitartás! :lol: Pihenj amikor csak tudsz!

Era:biztató amiket írnak a csajok kistesó ügyben!Szorítunk nektek! :lol: Sajna nincs időm benézni más topikokba!Na majd jövőre másból sem fogok kiállni csak lazítok! :lol: :lol: :lol: (álmodozni jaj de jó)

Bartika:jobbulást nektek!

Na,nekem is jelez a bébiőr!39 perc után!Megint sokra haladtam! :lol: :roll:
Vendég
 


Edit :)
Igen, a szilvásra gondoltam. Igaz én nem anyud fincsi lekvárjából fogom gyártani :D

Boscó :)
Nem semmiket alszanak ma a gyerkőcök. Peti is többször kellt éjjel és a délelőtti alvását is kétszer szakította meg. Most megint alszik :)
Hogy állsz a dolgozataiddal? Mikor van egyátalán időd tanulni?

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Mi is a rejtélyes lázasok közé tartozunk....tegnap Tomdi hőemelkedéssel indított, estére 38,2, reggel szintén, délben szintén a kúpok hatására. Volt doki nénink, torka nem piros, tüdeje tiszta, jöna foga fent, egy félig kint, egynek pöttye kint. Nálunk ez elég gyakori, már 4x fordul elő, hogy a fogától lázas, illetve a láztól fogzik. Remélem most se lappang benne semmi, mert én viszont úszok a takonyba finoman szólva. Egy hete múlt el a lázas, torok fájós, köhögős, hangon nem volt betegségem (senki nem kapta el csak én), most meg itt a takony kórság. Biztos sokat alszok azért....

Era, továbbra is megy a drukk, nekem is Tomdit a 4. teszt "mutatta ki".

Bartika, jobbulást!

Pilchard, köszi a receptet, ki kéne próbálni....

Boscó, tünemény a csajotok :D

Anita, szupi hogy Boti meggyógyult, tényleg juhééééj! :D Egy nagy darab kő a szivedről le, kukába ki :D

Angi, jobbulást Lidinek! Én is imádom amikor itt van anyukám, olyan jó, amikor velem is anyáskodnak :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Sziasztok!!

Mostanában olyan jó csak olvasni Benneteket! :)

Babetta: köszi jól vagyunk!
Fogyi alakul, bár a kilókat nem tudom. Néha elcsábulok, de igyekszem. Torna is megy, bár jó lenne nem itthon csinálni. Nehéz elkezdeni...
Mindenféle tortarecept jöhet, majd megcsinálom a családnak :P

Anita: nagyon örülök, hogy Boti szivecskéje rendben!! :P
Az alvás miatt meg ne aggódj, nálunk is vannak napok, hogy egészen felborul a megszokott rend. Pl. most Dorina is alszik, pedig 3 hónapja leszokott a délutániról.
Lehet azért, mert ma beszélgettünk az oviról, hogy ott alszanak a gyerekek??? :shock: :D

Képzeljétek, magától abbahagyta az ujjszopást! Néha mondtuk neki, hogy nem kéne, de nem erőltettük és most nagyon büszke magára. Naponta sokszor mondja, hogy már nem szopja az ujját - gondolom erősíti lelkileg magát :)

Mamacka: nagyon ügyes vagy a fogyival!!!
Csináld úgy a szopikat, ahogy mindkettőtöknek jó!!!!

Gyöngyi: tényleg nagyon nőcis lett Lili!! :)

Boscó: Fanni még mindig gyönyörű és ez így is fog maradni, úgyhogy apa felkötheti a gatyáját ha özönlenek majd a fiúk... :lol:

Eszti: egyáltalán nem számít, hogy most mekkora Bence!
Örülök, hogy túlvagytok a betegségen!

Zsu, Nyúlanyó: gyógyuljatok meg hamar!!! Bettinának kb. 1,5 hónapja volt ilyen láza, dokinéni szerint vírus volt, de legyőzte a lázzal.


Ildi: én lennék a párod helyében, imádom az ilyen meglepiket! Utazás jöhet minden mennyiségben!! :P

Era: nagyon kíváncsi vagyok, hogy van-e kistesó.. izgi... :)

Melitta: babó hogy van???

Akit kihagytam bocsi!!!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok
Újra gép előtt vagyok, de remélem most több időt hagy a kiscsibész. Leraktam aludni, csönd van, való színü, hogy alszik :)

Gyöngyi
Nagyon szép kiscsaj lett Liliből, és milyen nagyra nőtt. :)
Nézz be az iwiwbe :!:

Bosco
Jobbulást nektek, Az uccsó kép Fanniról nagyon dögös., szép kiscsaj :)

Nancsika
Köszi a névnapi köszöntést, :)
Karambolon jót nevettem :)

Melitta
Zazinak jobbulást, :)

Meli
a sálat sajnálom :( de megkérdezted a postán, hátha beadták..
Túrót mivel adtat Boginak.

Anita
Neked is köszönöm a névnapi köszöntést.
Szuper, hogy Botinál minden rendben van :) :)

Bartika
Sajnálom hogy betegek vagytok, Pötyi is elkapta?
Mielőbbi jobbulást nektek. Aztán mesélj milyen volt síelni :)

Angi
Köszi a köszöntést, Lidikének jobbulást,és gyors gyógyulást
Az jó ha ott lesz anyukád, biztos sokat segít majd és tudsz pihizni :)

Annácska
Köszi a pü. megkaptam. Szerintem sem kell főzöcskézni, mert nem enni megyünk hanem babázni. Habár mondom én aki még sose volt talin, és nagyon izgulok, hogy milyen lesz. Nagyobb gyereket lehet vinni? mert nem tudom hol hagyni őket és biztos ők is nagyon szeretnének jönni. És mettől meddig tart a tali.?
Amúgy mit kell vinni egy ilyen talira, valami fincsi dolgot vagy gyümit vagy italt, mit vigyek olyat amit mindenki szeret????

Era
Drukkolok, hogy a teszt végre két csíkos legyen. :)

Szelivi
köszi neked is a köszöntést, gratula a fogacskákhoz, szegény Tüncike megszenved vele nagyon, várjuk a képeket. Neked jó tanulást, és egy kalappal a vizsgához :)

Mamacka
Hidd el ezzel mindenki így van, te egy kicsit sokat vállaltál és ez most kibukott rajtad, kéne egy kis pihenő és máris másképp néznél a világra, A leszoktatást meg teljesen jól csinálod, ha valamilye fáj vagy nem jó észre fogod venni, hogy nem úgy sír ahogy szokott! Kívánok neked sok erőt, és probálj pihenni, pihenni, pihenni.

Lidke
Köszi a dicséretet :) :)
Rendmánia :) aranyos lehet Keve amint pakolgat mindent a helyére és közben magában mormolja.:-anya megint szana szét hagyott mindent, hmmm-. :lol: :lol:

Babetta
Köszi a köszöntést.
Na látod ezt nem értem, minek kellnek olyan korán ha utána úgy is vissza alszanak :lol: :lol: :lol:

Eszti
Bence teljesen renben van, : Tök ügyes, szépen fejlődik, egészséges , és ez a lényeg, aztán hogy mekkora nem mindegy, . Csajozós korára szerintem szép szál kigyurt pasi lesz belőle :) :) :)

remélem mindenkinek írtam. És még Martin is alszik így most mehetek tregetni meg vasalni. :(

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Cory: 1 éves adatok még nincsenek, mert nem mentünk ellenőrzésre a beteg gyerekek miatt.

Angi: hogy van Lidi?? Remélem jobban!!!

Bartika: Ti is gyógyulajtok meg!!! Élménybeszámolóról el ne feledkezz!!

Lidke: nekem miért nincsenek rendmániás gyerekeim??? :D
Talán egy családban egy is elég??? Merthogy én az vagyok...

Meli: hogy adtad Boginak a túrót??
Sál :cry: , ilyenek az emberek többsége, sajnos... :(

A múltkor meséltem az Auchanos történetet, meglett az eredménye! Kimentek az ellenőrök és ők is azt tapasztalták, hogy jól becsapják a vásárlókat a táblákkal, és pénzbüntit szabtak ki!
Biztos nem megy tönkre ettől a multi, de azért örülök!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Sziasztok

Köszi a dicséreteket, hát tényleg rég raktam fel képet a Liliről, na majd most pótolom

Írtam már reggel is, csak a kisasszonyka megint kinyomta a gépet, utána meg nem volt kedvem újra írni.

Vali: A Lili szinte csak így hajlandó inni, Ti próbáltátok már a szívószálat? Lehet, hogy nektek is bejönne.

Zsu: Utólag is boldog névnapot (most tartod?), mindjárt megnézem az iwiwet :)

Era: Mennek a drukkok

Babetta: Irigyellek, hogy ennyi időd van sütni meg, hogy ilyen profi cukrász vagy :)

Boscó: A sapis kép valami tündéri. Olyan szép a Fannika :)

Sajnálom, hogy még mindig ennyi babóca beteg, remélem egy-kettőre elmúlik (a Lili is köhög kicsit)

Livi: Meg van a telkó. Véletlenűl Apa egyik haverja elpakolta és mivel le volt hallkítva, nem vette észre csak hétfőn

Éjjel magam mellé vettem a Lilit, mert fél 11-től 1-ig randalírozott az ágyba. Persze mellettem bealudt reggel 4-ig.
Néztem az innyét és felül látok egy fehér pöttyöt meg alul is, szóval a fogacska már ott van csak nem akar áttörni, bizti ez is macerálja.

Lányok, most akkor hányan is leszünk szombaton, ki jön?


Na megyek mert jön a lányom hisztizni

Kép


Kép

Kép

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Gyöngyi: Ma kipróbáltuk a szívószálazást, és hát félig-meddig sikerült is :) Kis 2 decis gyümilevet vettünk, Aliznak tetszett, hogy a szívószálat a szájába veheti, apa közben meg galádul nyomta be a lét :lol: Nyelte is, de nem túl sokat, de már ez is haladás!

Na mit mondtam, hogy tuti le van némítva a teló :wink:

Tünde: Örülök, hogy írtál :)

Mamacka: Gratula a fogyihoz :) Ez aztán igen, jól belehúztál, ügyi vagy nagyon :) Most akkor hány kiló minusznál is tartasz???

Annácska: Szerintem is mindenki vigyen valamit, biztos nem a kaja lesz a legfontosabb, hanem a dumcsi és a babázás :)

Era: Én is nagyon szorítok továbbra is a kistesóhoz! Tuti, hogy szopi mellett nem félidőben volt peteérésed, szal a tesztelés még lehet, hogy korai volt.

Eszti: Annyi mozgás mellett nem csoda, hogy Benyó keveset hízik. Annyira kis arányos, szerintem ő pont így jó :)

Babetta: Én kimaradtam :wink:

Nyűgi van, szal ennyi voltam, bocsi attól akinek nem írtam :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Hullák vagyunk....apát az éjszaka 1 körül ébresztették, h bekellet menjen dolgozni, mert elromlott valami optikai nód és nem jött haza csak reggel 6 körül. Aludt egy fél órát és ismét mennie kellett. Igy magamba harcoltam az éjszaka :roll:

Lili cica olyan édi a második képen, h szerintem nem is tud hisztizni :) Boglárka két napja olyakat visít, h néha az az érzésem, h beszekad a dobhártyám. Remélem csak átmeneti nála.

Anita!
Örülök, h rendbejött Botika sziveszkéje. :)

Era!
Én nagyon szoritok!!! :) Mi éppen lemondóban vagyunk a kistesóról. Nem tudom mi lenne, ha két nemalvó gyönyörűségem lenne. :roll: Nálunk idestova még egyetlen egy átalund éjszaka sem volt :cry: :cry: :cry: :cry:

Köszi lányok, hogy ti is megsirattátok a sálacskát. Jól esett!! :wink: Annyira boglárkás volt....

Cory!
Neked meg köszi a táblicskuba kerülést és a vonalzót :)

A túrót előszőr magában adtam, csak egy kis kávéskanálnyit. Valszeg ezért nem ízlet neki. Aztán ma kísérletezgettem. Túró-banánnal, túró-körtével e kettő együtt, túró-szilva,túró-barack(ez nagyon savanyú lett).
Ne ilyedjetek meg én meg apa ettűk meg ezt a sokmindennfajta túrót. Boglárka csak kóstolgatta, de egy sem aratott osztatlan sikert :wink: :cry: :lol:

Nem irok mindenkinek, mert lassan altatni megyek. Legyetek jók!!!

Betegeket nagyon sajnálom!

Olyan szép tavaszias nap volt ma :)
Vendég
 


Sziasztok!

Hanna még mindig fosizik, a kedve nagyon ingadozó. Ma kifejezetten nyűgös volt. Én meg összeszedtem valami náthát. És mivel nálam minen arcüregre megy, már az is fáj. Szedem is rá a megszokott homeós bogyóimat...

Szóval iszonyatosan sajnálom, de szerintem mi nem leszünk ott szombaton. :(:(:(:(

Most megyek is, mert eléggé szarul vagyok!!!

Bocsi,hogy csak ennyi voltam!

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Köszönöm anyucik!
nagyon jól esik, hogy bíztattok... :(
Tényleg egy kicsit sokkk!
Apa állandóan betegeskedik olyan mint egy őszi légy... amiatt is lelkifurdalok, hogy már szinte haragszom rá... úgy érzem egyedül hagy... :(
Persze én is betegeskedem, csak helyettem senki nemtudja átvenni a stafétát... :(
Az a baj, hogy én nappal nem tudok aludni! Egyszerűen nem megy! :(
Éjjel meg nemhagynak! :( :) Úgy szeretem ezt a tököst de így úgy érzem egyre kevesebb az erőm hozzá! :(

Ma reggel volt védőnéni!... első szava... hű de lefogytál... hirtelen megijedtem azt hittem a gyerekre mondja :shock: de aztán rájöttem, hogy nekem szól és úgy már sokkal örömtelibb! :lol:
Nagyon jó fej volt....az éjjszakai szoktatással bíztat... kérdeztem ezt a bizalomvesztés dolgot... azt mondta, hogy azért a gyerek a bizalmát nem kizárólag abból meríti, hogy az anyja hányszor szoptatja éjjel... és azt érzi, hogy nem hagyom magára..., szerinte is jobb ha a gyerek is megtanul aludni, mert később ezt egy életen át megszenvedheti... míg bizalmat máshogy is meríthet belőlünk...

Vanilka
Szülés után közvetlen 73 voltam ahhoz képest tíz kiló... utánna felhíztam még 75-re, de a fogyókúrát 72-ről kezdtem!
Ez amúgy nem vészesen gyors... 10 hét alatt 9 kiló! Pont jó
A kúra felénél tartok ma van a 46. nap a 90-ből... végig akarom csinálni az anyagcsere átállás miatt... gondolom azért majd a fogyás tempója lassulni fog mert azért 53 egy kicsit kevés lenne!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


no megyek mert konyhakész a gyerek!
Kezdődik az éjjszakai műsor!

jajjajjajajjjj :roll:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka: a bizalmat elveszíteni lényegesen könnyebb, mint megszerezni. Ha engem magányosan hagynának szenvedni, miközben segíthetnének is, rettenetesen kiakadnék. Van lényegesen gyereklélek kímélőbb módja is a leszoktatásnak. És persze, ha most nem tanul meg aludni, akkor majd 18 évesen is altatni kell... Bocs, muszáj volt leírnom, ezt a módszert nagyon horrornak tartom :(

Betegeknek jobbulást!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok :)
Nyúlanyó :)
Sajnálom, hogy Tomdi lázas :( Jobbulást neki :)

Tünde :)
Gratulálok az ujjszopi abba hagyásához :)
Köszi a privit :) Holnap meg is veszem a hozzávalókat :)
Ugye ti is jöttök szombaton :wink:

Zsu :)
Nem kell kétségbe esni a tali miatt :) Mindig nagyon szupi volt :)
A gyerkőcöket és apát se hagyd otthon. Van hely bőven és játszani is tudnak, akár az udvaron is ha jó az idő :)
Kis apróságokat szoktunk vinni, némi üdítő, meg süti :)

Mamacka :)
Nem csodálom, hogy egy kicsit magad alatt vagy. Ezt nem kell szégyellni, mindenkivel megesik olykor-olykor Már idejét sem tudom mikor voltam 10 percnél hosszabb időre Peti nélkül. Kicsit besokalltál, de ez érthető. Ha meg tudod oldani, hogy apa vagy nagyi vigyázzon egy kicsit Áronra, és ez idő alatt fel tudsz töltődni azzal amivel jónak látod. Egy barátnős ebéd vagy mozi apával, esetleg egy kozmetikai felfrissülés csodákra képes :) Kicsit pihizz és tégy úgy, hogy NEKED jó legyen. Egy újult erővel megáldott anya felbecsülhetetlen :)

VokEszter :)
Nagyon sajnálom, hogy még mindig beteg Hanna baba :(
Te is vigyázz nagyon magadra! A talit meg majd pótoljuk :)

Szép álmokat Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Cory
Biztos voltam benne, hogy te így fogod lereagálni...
De én nem gondolom, hogy ez bizalomvesztéssel járna, így, hogy túl vagyunk egy éjjszakán...
5 percenként bementem hozzá... nem arról van szó, hogy magára hagytam... nincs szó magányos szenvedésről... ugyanis nem szenved... van egy rossz szokása amiből segítek neki kikecmeregni mert mindkettőnket megvisel... szerintem neki is jobb lenne ha aludna... ráadásul eddig amikor magam mellé vettem egyszerűen azt láttam, hogy zavarom az ágyban! Cicizett-cicizett de már nem evett csak egyszerűen nem bírta abbahagyni viszont ettől nemtudott elaludni sem...
De nyitott vagyok más módszerre is... mi lenne az?


Annácska
Igen én is ezekre vágyom de hiába rágom apa fülét... :(
Ráadásul egy csomó munka is bejött a csepp maradék időmet annak szentelem.... ami jó is meg rossz is...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Hát, ma azt hittem, hogy végleg rendbejöttünk, de estére megint hőemelkedése lett és 15 percenként szopizik. Semmi jelét nem mutatja betegségnek, mert napközben vidám, eszik rendesen és nem lázas. Ez már a 3. esténk, így remélem, hogy a háromnapos... és nem több. Holnap jön a doktornéni és megnézi. Még az is lehet, hogy a felső fogacskák készülődnek, mert néha szörcsög az orra, de még csak szívni sem kell, szinte csak "fogzósan". Na, majd meglátjuk.

Lehet, hogy számunkra is ugrik a tali... Holnap kiderül.

Annácska, köszönöm a választ!

Most csak ennyi, minden kisbetegnek jobbulást, Erának sok csíkot, Babettának fini sütit és más nem jut eszembe. Ja, Lili cica édesfalat!

Puszi és jó éjt!

Melitta


Kép
nyf
 
 


Van két tegnapi adósságom:
Csema Szofijának nagyon boldog első szülinapot! :) :)
Zsu! Boldog Zsuzsa-napot! :)


Gergő is taknyol :( Azért remélem a kórság követi a szokott menetrendet és szombatra már jól leszünk. Szerencsére láztalan. Azért tegnep olyan volt mint a viccekben a beteg pasik: hótt nyűgös, mindenért nyiff-nyaff, orrszíváshoz ordítás...

Épp teli tüdőből tiltakozott az öltöztetés rémségei ellen, amikor felfedezte, hogy óvatlanul az asztalon felejtettem a mobilom. Sírást elvágták, bébike diadalkacajokkal totyogott a telefonhoz, és angyali mosollyal a képén nekiállt nyitni-csukni. :lol: :lol:

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Mamacka: nem mondom, hogy kötelező együtt aludni, mert hogy nem jön be mindenkinek. De a magányosan sírni hagyásnál (akár 5 percekre is) lényegesen lélekkímélőbb módszer az, ha pl nem te mész oda hozzá, hanem az apukája, felveszi, dajkálja, simogatja..., és visszaaltatja ő. Persze, fog sírni így is, de legalább nem magányosan.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Jó reggelt,

Cory, nálunk, amikor Peti ment be dajkálni, még jobban üvöltött, mint előtte, negyed óráig bírta. Nálunk ez abszolút nem jött be.
Én is voltam hasonló szituban, mint Mamacka, Benyó fél óránként ébredt, nyammogott a cicin. Én nem tudtam bevinni az ágyba, mert én konkrétan nem tudok szoptatás alatt még fekve sem aludni, de akkor sem, ha Benyó ott van mellettem. Én akkor lapjával fekszem, és csak nézegetem, de pihenni egyáltalán nem tudok.
És nekem is volt, hogy azt tettem, amit Mamacka, én is bejártam Benyóhoz, nyugtattam, kijöttem, aztán 5 perc múlva vissza. Lehet, hogy lelketlen dolog, de az sem volt megoldás, amit előtte csináltunk, hogy már egyikünk sem aludt hosszú hetek óta.

Nem vagyok erre büszke, de akkor ezt láttam a legjobbnak..... :roll: :?

Beteg babóknak gyors jobbulást!!!!

Era mikor tesztelsz újra??? Izgulok ám!!!

Lehet, hogy szombaton tudunk mégiscsak menni, Annácska elküldenéd a címet, és hogy mikor kell menni?? Köszi :) :)

Tünde, örülök, hogy jöttél, és hallottunk felőled!! :)

A tündéri babafotók mellé egy-két friss alvós Benyó kép is. :) :)

Puszi

Kép Kép
Vendég
 


Én alvás szempontjából nagyon ki vagyok békülve Natasával.Elaszik este, aztán alszik reggelig.Meg se nyikkan.Nekem Olivér a macerásabb eset. :roll:
Talán mert születésétől fogva csak velük aludt egy szobában.
Jan. elején raktuk szét a csapatot, azóta két napja volt az első éjszakám, hogy a saját ágyamban aludtam el, és ott is ébredtem.
:D

Edit, pedig szívesen mentünk volna veled.Na, majd legközelebb. :wink:

Kicsit alakulóban van a szombati nap.
Akkor úgy lesz, hogy kimegyünk anyu elé a Népligethez, aztán engem leraknak az ovinál(Anna, köszi a címet), aztán közben úgy alakult, hogy matracot kell venni az emletes ágyhoz(ami tegnap jött meg), így a cspat addig elmegy az ikeába, én meg maradthatok egy kicsit a talin.
De szerintem ők 12-13 körül vissza is érnek értem. :D

Alvó Benyóka cuki!!! :D
Jó, hogy ti is jöttök Eszti!!!

Betegeknek jobbulást, és sajnálom, hogy nem találkozhatunk!

Era, azért mennek a drukkok!!

Lili nagyon nagylány lett!!! :D :D
vas
 
 


Aliznak boldog 11 hót a tegnapi napra!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vali, látom, sikerült eladnod az ergót.
Nem szerette Alizka?

Mi még használjuk . :D
vas
 
 


Anita, nagyon örülök, hogy Boti szivecskéjével minden rendben!!!!!!! :D :D :D

Eszti, nyugi, Natus se nagyobb, mint Benyóka!!!! :D
Mi hétfőn megyünk 11 hós mérésre(hú, már jó régen voltunk, )kíváncsi leszek, mekorát nőtt. :wink:
Szerintem ő is 8200-300 körül lehet.Centit nem tudom :roll:

Dorinának gratula az ujjszopás leszokásról. :D
Hú, én meg Corában vettem 02.11.-én egy olyan csomag virslit(kettőt), ami 02.03-án lejárt.Basztikuli, simán kint volt a hűtőpultba!! :shock:
Én én még adtam a családnak belőle.
Pár nap múlva meg akartam csinálni a maradékot, és kivettem a fóliából:ZÖLD volt :shock: :shock:
Azt hittem, rosszul látok.
És akkor néztem meg, hogy járt le.
nagyon durva. :roll:
vas
 
 


Sziasztok!

Még mi is élünk, csak sajna hetekig rossz volt a gépünk!
Most próbálok visszaolvasni, van egy kis lemaradásom, de azért egy képet felteszek.

Kép

üdv: Ildi + Füli
Kép
tildiko
 
 


Sziasztok :)
Mamacka :)
Egy napra elhozom a fiad, ha gondolod :wink:

Eszti :)
Nagyon édes az alvós Benyófi :)
Privit küldöm :)
Szerintem is minden gyerek más és más. Nekünk se jött be Annamarinál a más megy be vígasztalni szindróma. Az elején picit ugyan sírt, de azt mondom megérte. Most eset 8-tól reggelig egy nyik nélkül alszik :) Lassan Petinél is kezdem az átalvás szoktatását :)

Ildi :)
Örülök, hogy kicsit tudsz maradni a talin :) Nagyon hiányoztál volna :)
Natkának boldog 11 hót :):shock: a következő már szülinap lesz :D
Bosszantó mikor az emberre rá akanak sózni lejárt árut. Múltkor én kidobtam a Corában a lejárt tejet a kostolós pult melletti szemetesbe :D

Tildi :)
Tülinek micsoda szemei vannak :shock:

Edit :)
Köszike :)
Hogy állsz a szülinapi tortával?

Na megyek főzni, míg Petka alszik :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?