Sziasztok
Zília
a Réka aFenyőtéribe jár és nem bölcsibe...
.Bizti elirtad.
Márc. közepétől fog,én meg ápr.6-tol dolgozom...(jajajajajajaj)
Én is ezt teszem már,nem javitom ki,és asszem bejön mert ma okosan szépen beszélt!!!!Ja és volt még egy muris beszolása ma(lehet fel kéne irnom ezeket):mondja neki apa,Petra ne azt mond AAAApa,hanem apa simán.Erre Petra :apa simán.
Szoval tényleg nem kell kijavitani,mert megkeveredik!!!
Köszi a tippet!
Gabó
huuu,csak nem?????????(vagy védekeztek?)
Nekem már mulik is......
Én is szeretnék milliomos pasi mellé bujni,de asszem még erre várnom kell..
Petrust még enm kötik le ezek a mesék,de nem is baj,játszon inkább csak.
Láttam ma anyudat a buszmegálloba.Ugy odaszaladtam volna hozzá,hogy én ismerem ám a lányát,beszélek vele,üzen neki valamit????
Ábizsani
hatalmas gratula !!Szerintem nem nevetni fogsz azon amit most irtál( a félelmeid a lány miatt)hanem értetlenkedni fogsz,hogy hogy is gondoltál ilyeneket,amikor tök szuper kiscsajt nevelni.(fiut is bizti)Meglátod,olyan jo lesz,én sokszor a saját gyermekkoromat látom a Rékámban..amiket mond...gondol....tiszta én ennyi idősen.Ilyenkor ujra kicsi vagyok,és gyerek,olyan jóóóóóóóóó.
Szal gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Neveken gondolkodtok már???
Kriszti
jokat nevettem az irásaidon ma,gyere többször kérlek!!!!!!!!!
Anikó
én is azt akartam irni,hogy tiszta Te vagy a Kincső!!!!És annyit de annyit nőt,és a haja is!!Lassan befonhatod neki!!!
Irok privit!!!
Viol
jol teszed,hogy finomságokat adsza csöpp lánynak.Had tudja mi az az ÉLET!!!!
A beájulos képek szuperek pláne az utolso kettő!!!!!!
Hajnus
nem kell sokat várnod arra neked sem hogy Bence ilyen "okos" dolgokat mondjon!!!
Cajok!!!
Taliztam ma az Andival.A gyerkőcökkel volt,és olyan boldognak látszott,én még nem is láttam ilyennek.Jol érzi magát a laakásban bizti.Azt mondta már csak egy zsák van pakolni.Probál jönni.
Gyerekek jol vannak,kicsit Ágnes beteg még.
Kérdezni akartam már Tőletek,hogy ismertétek a GYerekosztályon volt egy doktornő(hát csak az idősebb gyerkőcök anyukái asszem) a NAgy Zsuzsa dr.nőt?Szegény meghalt!Kb.40 éves volt,és nagyon szerény nagytudásu szép nő.Gyerekek kedvence.Mellrákja volt.Két kisgyerek maradt utána.Kisalföldbe is bent volt.
Ismerte valaki?
Huu,regényt irtam.Jo éjt mindenkinek!!!