Új privát üzeneted érkezett!

Viol!Ma szopizott a csajszi?Lehet neki már sajtot adni Levi is evett nem lesz semmi baja!

Katus!Mit csináltatok a Papréten?Sétáltatok?10cm-el hosszabb 1* lemérte a fosrász csajszi!!
Vendég

Sziasztok!

Köszi az aggódást, Kincsőnek torokgyulladása van és a mandulái is csúnyák. Kaptunk antibiotikumot :evil: , a doktornő azt mondta, muszáj :( . Csillapítottam a lázát, estére már "csak" 38.1 volt. Sokat szopizik, meg kortolgatja szépen a vizet. Kálmán is beteg, úgyhogy elkülönítettem őket egymástól. Én meg eszem a maternát, a c vitamint, a citromot és a grapefruit mag kivonatot.
Estére már újra az én vidám Nyuszim volt, gyorsan elaludt, majd figyelgetem éjjel, felmegy-e a láza.

Gabó-jó a hajad!!! De én még mindig a göndörre szavazok, így vörösen is. Kálmán a politikában dolgozik, az egyik párt irodavezetője. Nem írnék többet, ez egy jó kis politikamentes topik, ne akarom elrontani. De ő a sokat dolgozók közé tartozik, kötetlen munkaidővel, ami ált-ban éjjel-nappali szolgálat. De ő ezt szereti (és én is végeztem politológiát, lehetne ezt a politikát szebben is csinálni). Na mégis sok lett...

Viol-nem tudok mit mondani a nem evésre, próbálkozni kell és kitartás. Én azt olvastam az okos könyvekben, hogy a gyerkőc előtt kell megenni azt, amit ő nem akart elfogyasztani, jó étvággyal és dicsérve az ételt, hogy lássa, milyen finomságot hagyott ki...Nem tudom, majd akkor lesz pici-nagy szám, ha Nyuszi enni kezd :oops:

Megyek, figyelem a kis drágámat.

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol-Kincső március 9-én lesz 6 hónapos, és indul a kajabiznisz!!! Hát, a teával nem kísérletezem egy darabig, azt az utálkozó arcocskát, amit vágott ma rá!

Na, léptem, jó éjt!

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
ááá, torok és mandulagyuszi... :? :( :? :( basszus, jobbulást kincsőnek!!! és párodnak is!
óóó, kanalztam már én előtte minden olyan kaját, amit én nem is szeretek, de rám se bagózott...
ennyire ragaszkodsz a 6. hónaphoz? :shock: :P én már 4-5 hónaposan elkezdtem. aztán ez lett belőle... :? :shock: :D

gabó,
azt tom, hogy ehetnek sajtot már, na de ez elvileg ebéd volt és mellé nem evett mást...
a többi kaja az elvileg már rendben van, szopizik is, tápszert is egyre jobb kedvvel iszogatja. tegnap este bepuszilt 110-et - ez nála nagy teljesítmény :D - ma csináltam neki 140-et, azt is! :shock:

KépKép
viol81

Jo reggelt!
Kis nyuszifület is elérte a betegség?Jobbulást neki és apucijának is!!!

Cajok!Irt a védőnő!Idézem:
"Ne essen kétségbe,gondolja végig nem érte valami kellemetlen élmény amire nem is gondol?Kutyaugatás,film,mese,játszotétri vita?
Ne javitsa ki,még ne!!Várjon vele,az is lehet a figyelmet hivja fel magáravalami okbol kifolyolag.Máskülönben is ez a kor az amikor felfedezi magát,az éán tudata ébered,a saját világ kialakulása.A memória fejlődése.
Kérem ha zavarja a beszéd,meséljen saját mesét,én a gyermekeimnek saját mesevilágot alakitottam ki,ami abbol állt,hogy roluk meséltem egy más világba."

Szerintetek?Lépek mert Petra itt ül az ölembe és pont pont vesszőcskézik ,. , lmlkk

mnhh
Vendég

Aniko!Ó akkor komoly beosztása van a férjednek!
Hogy telt az éjszakátok?Nyuszifülnek lement a láza?

Viol!Akkor megoldódni látszik Dorka evése ennek örülök! :lol: :lol: :lol:
Vendég

rik!Hát nem tudom!!Talán próbálj vele mégtöbbet beszélgetni!!
Vendég

Sziasztok!

Viol-igen, ragaszkodom a 6. hónaphoz, szerintem a legjobb a kis emésztőrendszerüknek a szopi. Főleg, mert nálunk sok az allergiás családtag a tejre (apum, öcsém se nagyon ehetett, ihatott tejterméket). Én nagyon rossz evő voltam...Próbálom ezeket kivédeni Nyuszinál, mert bennünket anya nem tudott sokáig szoptatni, hátha Kincsőnél nem lesz gond. Meg ha már ilyen mázlista vagyok a nagy gondok nélküli szopival, nem akartam korán mással elvonni a figyelmét, étvágyát.

Egyébként makacs kislány lesz belőle! 1 nap alatt rájött, hogy a popóját összeszorítva és a lábacskáját kifeszítve nem tudom beadni a kúpot (küzdelem volt este!, de "győztem") és a nyelvecskéjével kergetőzve trükkösen kell beadni a gyógyszert. Közben engem les a szeme sarkából és kis vigyor játszik a szája szélén! Kálmán szerint szigorúbbnak kellene lennem vele, mert már most kihasznál engem a kisasszony :shock:.

Gabó-nem volt láza reggelre, és este 10-tól (akkor felriadt és szopival nyugodott meg) reggel fél hatig aludt, aztán meg negyed nyolcig. Remélem, nem lesz már láz, akkor holnap sétálhatnánk, neki is jót tenne.
Igen, Kálmán komoly ember lett, pedig az egyetemen még egy laza csávót ismertem meg! Olyan fura, hogy megváltozunk az évek alatt, pedig a lelkem mélyén még mindig kamasznak érzem magam, és néha rácsodálkozom arra: feleség vagyok és anya! (Ez olyan összevissza lett...)

Ma jön anyukám! Ide a sok beteg közé, mondtam neki, erősítse meg az immunrendszerét!!! Sajnos, az esti szabadprogramok elmaradnak, nem lennék nyugodt...anyával jól elvan Nyuszifül, de most beteg.

Rik-szerintem is sokat beszélgess vele és ne érzékeltesd a dadogását, ha egyáltalán ez az.

Anikó

Kép[/url]
quito

szióka!

gabó,
igen, ahogy múlik el a betegség, úgy eszik újra. csak még azzal a qrva ebéddel nemtom mit kezdjek... semmi főzelék, semmi kanalas. tegnap evett pár falat rizst, villával :roll: :D ma májjal próbálkozunk. az mehet kézből, vagy villáról. de magától hozzá nem nyúlna ám!!

mikortól ettek/esznek ti gyerekeitek maguktól? vagy legalábbis mióta próbálkoztak/próbálkoznak?
és. túrórudit ehet már?

anikó,
megértem, az anyatej a legjobb!!! :P én csak kíváncsi voltam, hogy reagál más ételekre, gyümire, főzelékre. hja, meg fostam is attl, hogy nem eleget szopizik. na, mindig kell valami kis para, anélkül nem is tudnék létezni... :? :P

visszatérve még a gyed-gyes dolgokra, nekem 67.000 a gyedem. :shock: :roll: :P a nettó fizum meg 70 volt. és ebben a 67-ben nincs bent a cs.pótlék, azt gábor kapja. hogy van ez?? én persze elégedett vagyok, csak csodálkozom. ha olyan összegeket kapnék, mint ti... mi lehet ennek az oka?

erika,
sztem se viselkedj vele másképpen, beszélj hozzá ugyanúgy, mint eddig. sztem ha lesz vmi, az később lesz észrevehető. sztem.

"Egyébként makacs kislány lesz belőle!.........Közben engem les a szeme sarkából és kis vigyor játszik a szája szélén!"

no igen, dorka detto. :D cajok, ha ez a kislány vmit nem ér el vagy nem kap meg amit szeretne, vagy valahonnan elhozom, ahol márpedig ő ott akar lenni - pl szgép, tv, konnektorok - olyan hisztit tud csapni, hogy ihajj... még a könnyei is lejönnek azonnal. aztán hülye anyja esetleg megkönyörül rajt, odaengedem, már röhög.

múltkor kérdezi gábor mosolyogva - vmi csínytevés után:
-szted rossz kislány lesz?
én nem mertem rávágni, hogy igen, meg hát apja szeme fénye, hogy is mondhatnám, hogy igen, így azt mondtam, ááá, sztem nem. erre ő:
-dehogynem! :D már most az! :wink:
aztán bevallottam, hogy én is ezt mondtam volna, csak nem akartam... :D

KépKép
viol81

zsani,
nem tudod, mikor jön haza beus? mert úgy tudom, kórházból egyből vittnyédre mentek szüleihez. még ott lehetnek?
olyan kíváncsi vagyok mátéra!!! várom a képeket!

eszter!!
hogy vagytok a pocaklakóddal?? :P

KépKép
viol81

óóó, kriszti!!!
amikor a gyerekekről képet küldtél be a kisalföldbe, telefonról ment? vagy mailben rendes digi kép volt? úgy is lehet beküldeni? vagy csak mms-ben?
és kb mikor volt bent? hány nap?

KépKép
viol81

Sziasztok!Viol!Azt hiszem jövő héten már otthon lesznek.Virág is rossz kislány lett :P Apára ütött,anyós mondta :) Vasárnap is magára öntötte a levest.De direkt,ellőtte szóltunk ,hogy vigyázz nehogy magadra öntsd.Utána egyből leöntötte magát.Meg mindig azt csinálja amit nem szabad.Nagyon makacs lett.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Viol! Én mailről küldtem a képet, rendes, eredeti nagyságban. Erre a címre : mms@kisalfold.hu
3 nap azt hiszem, ha ma beküldöd szerintem a péntekiben lesz benne. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Rik, azt hiszem Te kérdezted. Igen, Mira Harkán jár oviba. Itt van pár házra tőlünk, tök jó, úgy örülök, hogy nem vittem Sopronba. :-)

Viszont tegnap tudtam meg, hogy akinek az anyukája otthon van, nem dolgozik, az nyáron nem viheti a gyereket. Mit csinálok 3 hónapig Mirával? Azért nagy segítség volt az ovi.
Más oviban is így van??

KépKép
KépKép
mirama

Mirama
igen,igy van máshol is....én meg azt nem tom mi lesz ha leáll a bölcsi.Ki lesz a Petrával?????

Viol és mindenki aki hozzászolt a védőnő üzenetéhez:

Gyula elfeküdt ma a Petrával,hogy kiprobáljuk ezt a saját mese dolgot.Petra cica volt,és ment az erdőbe...sok minden történt utközbe.....jo kis mese volt.Vége!!!!Petra nézi nagy szemekkel apát!Gyula kérdi tőle:Jo kis mese volt ugye???Erre Petra :milyen mese???
Olyan jot nevettünk!!!Ennyit a meséről....

Esztermami
mi ujság veled???Hogy vannak a gyerkőcök???
Vendég

Sziasztok.

Viol,akkor szépen lassan megoldódik ez az evés-probléma is.Ne aggódj,sokáig a Bence sem ette meg a főzeléket.aztán egyszer csak mégis elkezdte.most meg imádja,főleg pörkölttel :lol: :lol: :lol: Az önálló evést én sem tudom mikor kell elkezdeni,Bence villával eszik már egyedül,kanállal még csak próbálkozunk.Ráadásul felfedezte milyen érdekes kézzel enni!Ja és szerintem próbálkozhattok már a túró rudival,nekem a dr. nő 10 hós kortól ajánlotta a túródesszertet.

Rik,ez bizony nagyon nehéz.A mi szerencsénk az,hogy a férjem állandó éjszakás,így nem probléma a leállás a bölcsiben vagy oviban.A mese: :lol: :lol: :lol: :lol: úgy várom már,hogy a Bence is így tudjon beszélni!!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Képzeljétek ma voltam Uh-n, és azt mondta a dokim 70%, hogy kislány. Most tök furcsán érzem magam. Ne értsetek félre, nekem mindegy volt fiú vagy lány, most is és még anno Ábinál is.
Most mégis mintha megijedtem volna. Ha azt mondják fiú, megnyugszom, mert az már ismerős terep nekem.

Ha véletlenül tényleg kislány, és én mondjuk 2 év múlva visszaolvasom, amit most írtam, bitos hülyének fogom nézni magam :lol:

Kép

Kép
ábibaba

Aniko!Szuper,hogy Kincsőnek már nem volt láza.
Meddig lesz itt anyud?És tesód mikor jön haza hozzátok?Vagy már volt itthon?

Viol!Levike most állt neki egyedül/önállóan enni!És gyönyörűen eszik villával,kanállal! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezek a csöppök könnyen hülyét csinálnak a szüleikből!
Én asszem szigorú szülő vagyok!!Én amit nem azt nem szigorúan.Azt ha hiszti van akkor lehet elvonulni a szobába dühöngeni és érdekes módon egy idő után abba is hagyja! :) :) :) :)

rik!HA megy a Levus nyári bölibe akkor nálunk úgy lesz a leállásnál,hogy anyós egy v. két hetet lesz vele anyu jön szintén egy v. két hétre+ a Balázs!!Aztán majd meglátjuk!!
Szar ügy lesz,de meg kell oldani valahogy!Édes lehetett ahogy vissza kérdezte ,hogy ez mese volt-e!!Kis drága!!
Vendég

Gratulálok a nunishoz ha tényleg az!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

De jó Zsanett!!!!! Itt vigyorgok. :lol: :lol:
Nekem ugye van mindkettő nemü gyerkőc, de annak, hogy van egy lányom, nagyon örülök! Majd egyszer leírom miért. :-)
Leszögezem, egyformán imádom Őket, ez nem nemfüggő.

KépKép
KépKép
mirama

kriszti,
köszönöm! igaz, már tegnap beküldtem egyet :wink: , azért még "időben" megkérdeztelek! :D kíváncsi vagyok bent lesz-e. nekünk ugyan nem jár kisalföld, gábor néha vesz egy rovat miatt, majd megmondom vegye meg a héten minden nap! :wink:
úgy tudom itt hegykőn is így van az ovival. szóval nyáron, ha nem melózol, nem veszik be... :?

zsanett,
de jóóó!!! :) én meg azt nem tudom milyen egy kisfiú baba, de biztosan nagyon jó! :) gratula, ha igaz! ha nem, akkor is! :wink:

gabó,
azért nekem is ritkán lágyul meg a szívem :P ő meg azonnal sírni kezd, de abba is hagyja. mostanában egyre többet pancsol este a vízben. van egy vödre vele. szorítja, mint állat és kotorászik benne egy lapáttal. ha kinyitom a kis ujjait, hogy megmossam a tenyerét, kézfejét, már mérgesen csapkod, és sír hogy én azt hogy merészeltem... és ahogy befejezem, azonnal csend és egy hang nélkül dolgozik tovább a vödörrel és a kislapáttal... :D habot mer bele és ilyesmi...

folyt. köv. csak nem sikerült neki egyedül elaludni... és ahelyett, hogy csendesedett volna, egyre hangosabb...

mindjárt jövök...

KépKép
viol81

erika,
nem baj, ti megpróbáltátok!! :wink: legközelebb legyen kutyus! :wink:

hajnus, gabó
ma pl a májat, répát, krumplit se villával, se kanállal nem volt hajlandó megenni, csak a kezemből... nem értem... főzeléket sosem fogok tudni a kezemből, három ujjammal adagolva... :shock: :? :P

KépKép
viol81

zsani,
olyan jó a kislányt öltöztetni, fésülgetni :lol: nekem most még csak ilyen tapasztalataim vannak... :P

KépKép
viol81

Sziasztok!

Gabó-anyum csütörtökön megy haza, öcsém hazaérkezésének időpontja titkos info :evil: , nem tudom....Állítólag márciusra itthon lesz!!!Az már a jövő hét!!! :lol:
Levi nagyon ügyi!!!Kanállal-villával? Kincsőnek minden gyógyszerbeadás után oda kell adnom az adagolót, azóta nem lökdösi ki a nyelvecskéjével a gyógyszert. Roppant komolyan nézegeti. Kapott ma szemcseppet is, mert váladékos lett a szemecskéje, na azt az üveget is tanulmányozni kellett ám! :lol:

Viol-imád téged ez a kicsi lány, édesek lehetettek!

Zsani-kislány!!! :lol: Én elfogult vagyok, a lányokkal olyan jó...De minél több képet tettek fel csajok a fiaiatokról (hűűű :shock: ), annál inkább vágyok egy kukisra is!!!

Rik-Petra megnevetetett (ez egy ilyen este :shock: ) engem is!

Ez a bölcsis-ovis dolog gáz...nyáron nem működnek? Asszem, tanárnak kell maradnom, akkor van egy bő hónap szünetem.

Megyek, Kincső szépen elaludt magában (olyan jó, már 2 hónapja ezt csinálja), fürcsi és alvás. Apa meccset néz úgyis...

Anikó

Kép[/url]
quito

Amúgy meg két kisfiú is tök aranyos lenne. Úgyhogy szerintem teljen mindegy, nekem valahogy a neme sosem volt lényeges. Tudom, Neked sem. Most nem mindegy, hogy egy kisfiút vagy egy kislányt püföl el Ábi? Na jó, ez csak vicc. :lol:
Ha kislány lesz biztos majd a haját húzza. :lol:

A héten délelött sosem vagy otthon? Én akkor járok mindig kocsival. Vagy szombaton 11 körül.

KépKép
KépKép
mirama

Néhány új kép, ha nem baj....

Kép

Kép

Kép

Kép

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol!NEm is szabad,hogy könnyen meglágyuljon az ember szíve,mert észre sem vesszük és a fejünkre nőnek!Levike csak próbálkozik-próbálkozik,de hiába!Nálam nem ér el semmit,de az apjánál sem!
Már van egy bejáratott dolog ha rászól valamelyikünk(ha rosszat csinál),hogy irány be a szobába!Csak annyit kell neki mondani,hogy mars befelé a szobába már el is kezd keservesen sírni,mert tudja,hogy rosszat csinált nem fogadott szót+hisztizett így lehet befáradni és bent folytatni a dörmögést!Aztán pár perc negyed óra és csönd van.Én ebből nem engedek.Ha most nem fogom meg később elszabadul a pokol!Kis édes!Magam elé képzeltem ahogy pancsikol és te próbálod kierőszakolni a kis kezét ő meg bevágja a durcimókust!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Levi mióta teljesen egyedül eszik sokkal jobb az étvágya mint mikor adagoltam neki.Így elvan a székében fél órákat!Hagyom is had szokja,mert a böliben egyedül kell ennie!Dorka is ha rájön,hogy egyedül murisabb kajólni jobb evő lesz!Aztán gyerkőce válogatja! :) :) :) :)
Aniko!Ennyire titkos mikor jön haza? :shock: :shock: :shock:
NEm sokáig marad nálatok anyud még hétvégére maradhatott volna!

Levusom már szunyál ilyen is rég volt bár ma kullancs oltáson voltunk lehet elnyomta!
Ja és van egy milliomos faszim mit szóltok hozzá?Mikor anyámnak mondtam azt hitte szeretőm van jó mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap kapok is egy Nike melegítőt ennek örömére meg a jogsimra a lóvét!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

anikó,
de nem kötőhártyagyuszi vagy ilyesmi?? aranyos lehet, ahogy vizsgálja azt az üveget. :P mondjuk mindig olyan kell nekik, ami nem játék. dorka lázmérőt, orrszívót, távirányítót, mobilt, kulcsot ilyesmiket pakolgat előszerettel... :P
hűű, olyan jó neked, kincső ügyesen elalszik!! :P mióta dorka felállt, nehezebben ment egyedül az elalvás, pedig korábban tök jól belejött. aztán most, hogy már le is tud szépen ülni, nem csak eldől :D , nekikezdünk megint a "nevelésnek"... eddig ringattuk, hamar el is aludt. aztán volt egy nap, amikor mind a 2 nappali és az éjjeli elelvás előtt is tök nagy hisztit levágott. megelégeltem, úgy döntöttem, másnaptól próbálja meg megint egyedül. eljött a másnap, letettem, kb 10 perc kaparászás, trombitálás - van egy az ágyában - után eleudt. és délután ugyanígy. sírás nélkül. este azért még volt egy kis ringatás, mert nyűgösebb volt, mint nappal - mert hosszabb idő telik el a legutolsó ébredése után - de hamar beájult. szal szerencsére nem nehéz. csak az esti, amikor kell egy kisbújás. de azért nekem is kell ám... :P napközben már nem lehet csak úgy ölelgetni, mert mehetnékje van... :D

KépKép
viol81

Nagyon szép kislány és roppant rád hasonlít bár a férjedet még nem láttam!
Vendég

gabó,
de az is röhej, hogy szépen lefejtegetem az ujját, de azonnal tombol, pedig nem is vagyok "erőszakos". próbáltam olyat is, hogy kértem. szerencsére érti a "kérem"-et, oda is hozza a dolgokat, ha rámutatok. na a lényeg, kértem, adja a oda a lapátot. azonnal nyújtotta, én meg a tenyeremet. belengedte a lapátot, de abban a pillanatban kezdődött a kitörés... :D
na, én meg levit képzeltem el, ahogyan vonul be a szobába!! :lol:
te, gabó, akkor este apával játszatok szerepjátékosat! :wink: ő lesz a milliomos szerető... :wink:

KépKép
viol81

anikóóó!!! gyönyörűűű!!! :) olyan édesek, ahogy csodálkoznak a világra!!! meg ahogyan szunyálnak... jajj... :P

KépKép
viol81

Anikó! Olyan szép Kincső! És ez az utolsó alvós kép.......zabálni való. :)

KépKép
KépKép
mirama

Gabó! Most lemaradtam valamiről? Nyertetek vagy miiiii?

KépKép
KépKép
mirama

Viol!Igen ő lesz a milliomos szerető! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hétvégén már megyünk is háznézőbe itt a CSótónál van egy amit már korábban is írtam még nem adták el 116m2-es két szintes az alsó szint teljesen kész a fölső szint szerkezetkész+2*24m2es pince+800négyszögöl telek iá:6 milla!Kíváncsi leszek rá!!Aztán holnap megyek ingatlanosokhoz,hogy Látóhegyen mik vannak eladók meg felbújtunk itt mindenkit,hogy keressen nekünk házat ami esetleg nincs hirdetve,de eladó!!
És képzeljétek!Mikor apja haza jött este hozoot Levikének meglepit.
26.-részes Thomas a gőzmozdony mesét cd-én!Hát látni kellett volna azt az örömöt amit lelejtett az apjának!Imádja ezt a mesét szóval teljes volt a napi boldogsága!
Vendég

szunya-dorka

Kép
Kép
Kép
időben:
1. majdnem 3 hónaposan
2. majdnem 4 hónaposan
3. kicsivel több, mint 4 hónaposan

és a murisak...
Kép
Kép
(a kis szemérmetlen... :D)

KépKép
viol81

na lépek, jó éjt mindenkinek! :)

gabó,
még egy ötlet: szórjátok tele pénzzel az ágyat. :wink: vagy a padlót. :wink: vagy ahol kiköttök... :wink:

KépKép
viol81

Eladták a fiúk a házat ma kapták meg a foglaló egy részét jövő hétfőna másik részét aztán a többit!!
Olyan mákunk nincs,hogy nyerjünk a lottón!!Bár épp dumáltuk apával,hogy most még aktívabban kell lottózni,mert mindíg oda megy a zsé ahol úgyis van!! :lol: :lol:
Vendég

Viol!jujj micsodi beájulós képek!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Cajok a Levente annyit iszik,hogy hú!Fürdés után 1-óra alatt úgy megtelt a pelusa,hogy miközben anyuval karattyolt telefonon amerre ment hullott a pelus belseje!Nemtom így,hogy fogunk leszokni a pelusról!!!Persze örülök,hogy sokat iszik,mert az tök jó neki!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na én is lépek bújok a lóvés faszim mellé!!!

szép estét!

Ja és még nem jött meg a mikulás!! :D :D :D :D :D
Vendég

Viol! Tuti ez a képsorozat! Hogy lehet ilyen édesen aludni?! Nekem mindkét gyerekem hasonalvó, úgyhogy ritkán láttam Őket így.

Gabó! Gratula az elkadáshoz! Ezt rémlik, hogy olvastam.
Thomast Mira is csípi. :-) Azt mondja vegyek olyan Thomasos vonatot amit a Minimaxon reklámoznak. :shock:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok csajok !

Katus,mi Sopronba az Orbán Hajnalkához járunk.

Viol,kaja ügyben én még Bebivita és Nestlé termékeket szoktam venni van gyömölcspép,joghurt, puding ezeket nem kell hűtőben tartani.Igaz mi ezt Ausztriából szoktuk hozni mert ott olcsóbb és sokkal nagyobb a választék.A gyerekorvoshoz nem privát járunk hanem Alexandra születése után felhívtam ,hogy elvállalnáe a Picurt annak ellenére,hogy vidékiek vagyunk, Ő azt mondta igen úgyhogy oda ven leadva a kártyája.Alexandra kb.2 hónapja kezdte el a kanállal való evést,de nagy előszeretettel használja a két kezét is( a leves még nem mindig sikerül az ugye folyósabb mint a főzelék).Villát kb.1 hónapja használunk elöbb nem merten hátha megböki magát mert evés közbe is egy kis sajtkukac.Nem bír egy percig se nyugton megülni.Nemtudom atöbbi gyerkőc is ilyen?A gyedhez még ha jól tudom akkor a bruttó fizetés 70%-át adják gyednek.Örülj neki,hogy rendesen be voltál jelentve.JA majdnem elfelejtettem én 33 éves leszek április végén Ákos meg 38 volt novemberben úgyhogy szerintem nem volt az osztálytársad.

Rik, Réka mikortól lesz bölcsis?Hova fog járni?A dadogását a Picurodnak szerintem se javítsátok ki hátha azzal elbizonytalanodik és más szavakat is elkezd dadogva mondani( de ez csak az én véleményem).

Gabó, Levi nagyon ügyes hogy teljesen önállóan eszik kanállal is és villával is.

Quito, Kincső nagyon aranyos jó sok haja van neki is és milyen komolyan játszik a játékával.

Zsanett gratulálok a kislányhoz ha csak nem tévedett az orvos.Nekem a kisfiukban nincs tapaszatalatom,de én is épp a múltkor az mondtam Ákosnak ha majd lesz Alexandrának kistesóla és fiú lesz milyen furcsa lesz a lány után.

Nitta, az iwiwen láttam, hogy a Fenyő téri suliba jártál én is .

Remálem Picurom elalszik hamar , mert még mindig igen köhög ebéd után is csak kb.20 percet aludt ,felköhögte magát és persze már nem aludt vissza.Kell hozzájuk egy kis szigor nálunk is úgy van ha valami nem úgy történik ahogy az Őnagysága elgondolta akkor olyan krokodilkönnyekkel tud sírni hogycsak na, de aztán pár perc múlva abba is hagyja.De sokszor csak huncutul néz és vagy kinevet ha rászolok volt, hogy kicsit rácsaptam a kezére rámnézett és nevetett persze én is vele.Na ma is egy regényt írtam nektek.

Jó éjszakát mindenkinek !

Zília

Kép
kertész ákosné

Viol, szuperek a képek főleg az utolsó kettő Alexandra ilyet sose produkált annál ő sokkal éberebb.

Gabó, Alexandra is imádja a Thomast, főleg hogy a házunk előtt mennek el a vonatok + az apucija is mozdonyvezető.Ha hallja, hogy dudálnak a vonatok pár napja kezde el mondogatni, hogy apa do azaz apa dolgozik.Az utolsó egy hétbe szegényem mástse hall tőlem ha keresi az apját, hogy apu dolgozik.Ja és ha hallja a dudát gyors futás az ablakhoz és meg kell nézni a vonatot.

Most már tényleg jó éjt mindenkinek! :)

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok
Zília
a Réka aFenyőtéribe jár és nem bölcsibe... :lol: .Bizti elirtad.
Márc. közepétől fog,én meg ápr.6-tol dolgozom...(jajajajajajaj)
Én is ezt teszem már,nem javitom ki,és asszem bejön mert ma okosan szépen beszélt!!!!Ja és volt még egy muris beszolása ma(lehet fel kéne irnom ezeket):mondja neki apa,Petra ne azt mond AAAApa,hanem apa simán.Erre Petra :apa simán. :lol:
Szoval tényleg nem kell kijavitani,mert megkeveredik!!!
Köszi a tippet!

Gabó
huuu,csak nem?????????(vagy védekeztek?)
Nekem már mulik is...... :cry: :cry: :cry: :cry:
Én is szeretnék milliomos pasi mellé bujni,de asszem még erre várnom kell.. :roll:
Petrust még enm kötik le ezek a mesék,de nem is baj,játszon inkább csak.
Láttam ma anyudat a buszmegálloba.Ugy odaszaladtam volna hozzá,hogy én ismerem ám a lányát,beszélek vele,üzen neki valamit???? :lol: :shock:

Ábizsani
hatalmas gratula !!Szerintem nem nevetni fogsz azon amit most irtál( a félelmeid a lány miatt)hanem értetlenkedni fogsz,hogy hogy is gondoltál ilyeneket,amikor tök szuper kiscsajt nevelni.(fiut is bizti)Meglátod,olyan jo lesz,én sokszor a saját gyermekkoromat látom a Rékámban..amiket mond...gondol....tiszta én ennyi idősen.Ilyenkor ujra kicsi vagyok,és gyerek,olyan jóóóóóóóóó. :wink:
Szal gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Neveken gondolkodtok már???

Kriszti
jokat nevettem az irásaidon ma,gyere többször kérlek!!!!!!!!! :!: :!: :P

Anikó
én is azt akartam irni,hogy tiszta Te vagy a Kincső!!!!És annyit de annyit nőt,és a haja is!!Lassan befonhatod neki!!! :wink:
Irok privit!!!

Viol
jol teszed,hogy finomságokat adsza csöpp lánynak.Had tudja mi az az ÉLET!!!!
A beájulos képek szuperek pláne az utolso kettő!!!!!! :wink: :lol: :lol:

Hajnus
nem kell sokat várnod arra neked sem hogy Bence ilyen "okos" dolgokat mondjon!!!

Cajok!!!
Taliztam ma az Andival.A gyerkőcökkel volt,és olyan boldognak látszott,én még nem is láttam ilyennek.Jol érzi magát a laakásban bizti.Azt mondta már csak egy zsák van pakolni.Probál jönni.
Gyerekek jol vannak,kicsit Ágnes beteg még.

Kérdezni akartam már Tőletek,hogy ismertétek a GYerekosztályon volt egy doktornő(hát csak az idősebb gyerkőcök anyukái asszem) a NAgy Zsuzsa dr.nőt?Szegény meghalt!Kb.40 éves volt,és nagyon szerény nagytudásu szép nő.Gyerekek kedvence.Mellrákja volt.Két kisgyerek maradt utána.Kisalföldbe is bent volt.
Ismerte valaki?

Huu,regényt irtam.Jo éjt mindenkinek!!!
Vendég

Rik, bocs tényleg elírta a két csajszid nevét bocsi :oops: már álmos voltam este biztos azért.Akkor Petrának már nem soláig tart a szabija,de biztos tetszeni fog neki.Hová mész dolgozni gondolom nem nagyon várod :( .Bánfalva fele laktok , hogy a Fenyő téribe jár a Réka? Petra melyik bölcsi fog menni?Már régen beírattad?Na most megyek mert Picurom türelmetlen.

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília!Levike csak az ebédte eszi meg szépen a többit futás közben ha épp utolérem!! :lol: :lol: :lol: :lol:
GYED-re én sem panaszkodom én pótlékkal kapok 64-67.000ft között.Ez bőven fedezi a csekkjeinket,de a GYES viszont.........!!!
Húha akkor nemsokára apukája elviheti majd mozdonyozni! :D :D :D

rik!Á dehogy védekezünk pedig elvileg most nem akarunk vagy mégis!Mondjuk a Balázs sem tiltakozik ellene meg én sem!Azt mondta ha teherbe esek valahogy csak kihúzzuk meg akkor megpróbálom utolérni ezt a Szakbarát fizetős oldalát!!
Jaj,de aranyos vagy!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jujj mindjárt itt a böli idő!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Kriszti!Köszi ma már megyek ingatlanosokhoz érdeklődni!
Vendég

Szia Zília!
Nem haragszom!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Képzeld már okt.-ben beirattam a Szarvkő uti bölcsibe,és már akkor azt mondta nekem a gondozonő,hogy elég későn iratom be a márc.i kezdéshez!20.voltam,de mivel a Családsegitőben dolgozom,rokon szakma ezért elsőnek vett,és igy felvette.Nem nagyon akarok menni,sőt!!!De nem lehet a 23000-FT-os gyesből gyerekeket nevelni és lakástörlesztést fizetni. :evil:
Ágfalvi lpk.ban lakunk.Nem tom meddig mert mi is áruljuk a lakást,még hogy hova megyünk nem tudjuk....Még nem nézünk addig lakást,mig komolyan nem érdeklődik valaki!Ez egy másfél szobás,és szeretnénk nagyobbat. :arrow: még ha két nagy szoba lenne az is jo lenne,mert a kicsibe ölik egymást.Nem férnek el a cuccaik.Ugy meg azért mondjuk egy 25 nm-es szoba már megfelelne.Persze az lenne a jo ha 1+2 fél szoásat tudnánk venni.MAjd meglátjuk.
Te szerettél a Fnyőtéribe járni???Akkor is ilyen német nemzetiségi volt?Heti 5 német orával?
Vendég

Gabó
jaja,mindjárt itt van a böli. :cry:
Mennyi ideje késik?Azt tudom nekünk együtt szokott meglenni,de mint irtam nekem már el is mult,tehát 6-7 napja késik???Jaj,de izgi!!!
Gyulám is igy van ahogy irod,jo lenne dolgozni is,de közbe mégis....
Vendég

Sziasztok.

Zília,Bence is sokszor úgy eszik,hogy fut egy kört,bekap egy falatot.Szóval le is futja amit megeszik.Én márciusban iratom be a bölcsibe,hogy decemberben mehessen!

Anikó,ez a haj!:D Gyönyörű a kislányod!!!

Ábizsani,gratula a kiscsajhoz.Először én is úgy tudtam,hogy a Bence kislány lesz.És bár nagyon szerettem volna "babázni" egy kislánnyal,őszintén szólva megkönnyebbültem,mikor kiderült,hogy fiú.

Gabó,hú de izgi.Pénz,gyerek.... :lol:

Kép

Kép
hajnus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?