Új privát üzeneted érkezett!

Virág,
sok boldog szülinapot kívánunk Pankának és Beninek!

Nana,
sok boldog névnapot!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Megvagyunk a röntgennel!NINCS ELEM A POCIBAN :!: :oops: :roll: :D
Mindenkinek köszi aki drukkolt nekünk!

A szülinapos ikreknek :sok boldogságot :!:

Nana
Boldog névnapot!

Dettus:
Neked utólag kívánok boldog névnapot!

Hajni:
A teában benne vagyok,mindegy mikor csak időben szóljatok. :wink:
Elem?Ezt a szót még hallani sem akarom :evil: -amúgy a gombelemes cuccokat kidobáltam,az apróbb dolgokat elcsomagoltam.Jobb későn mint soha :roll:

A képek mind szuperek :!: :!: :!: Édesek,szépek a gyerekek!
kazi

Pannanak es Beninek boldog masodik szulinapot!
Kép
Nana, boldog nevnapot!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Utólag boldog szülinapot Gyopárnak és boldog névnapot a "kis" Lillának és Dettusnak.

Bea,
az én fiaim sem kicsik, de ők három évesen voltak 1 méteresek! Hihetetlen magas csajszi lesz a lányotokból!

Virág,
ikreknek sok boldogságot szülinapjuk alkalmából!

Nana,
neked pedig boldog névnapot! A fiaid gyönyörű szöszkék és lehet még vörös bongyor lányotok!

A képek gyönyörűek, Gergő, Lilla, Katika, Zsófi, Gyopi, Orsi... és még sorolhatnám.

Lili,
nekünk Bosch van, 12 terítékes, szerintem teljesen rendben van.
balim

Utólag boldog szülinapot Gyopárnak és boldog névnapot a "kis" Lillának és Dettusnak.

Bea,
az én fiaim sem kicsik, de ők három évesen voltak 1 méteresek! Hihetetlen magas csajszi lesz a lányotokból!

Virág,
ikreknek sok boldogságot szülinapjuk alkalmából!

Nana,
neked pedig boldog névnapot! A fiaid gyönyörű szöszkék és lehet még vörös bongyor lányotok!

A képek gyönyörűek, Gergő, Lilla, Katika, Zsófi, Gyopi, Orsi... és még sorolhatnám.

Lili,
nekünk Bosch van, 12 terítékes, szerintem teljesen rendben van.
balim

upsz, ez kétszer ment el...
balim

Potyka,

Milán név gyönyörű! De nem vagyok ám elfogult... :oops: :lol:
balim

Sziasztok!

Seriff - :lol: örülök, hogy Sygnumék jól vannak! A babakocsit nagy dobozban csomagolva az autóban hoztuk haza. Mejdnem nem fért be. Előre kellett dönteni az ülést. :mrgreen: Kicsomagolt állapotban még nem próbáltuk bele, de ránézésre mindkettőnk szerint befér. :roll: Majd alkalomadtán azért leellenőrizzük.
A nagy kerék az számomra fontos szempont volt, merthogy az utcánkban kavicsos homok van :( , így a kiskerekű szerintem nem bírta volna sokáig.

Lili - :lol: július 02-re van jósolva a baba, volt is aki megjegyezte, hogy nem-e korai még ez a babakocsi vásárlás :twisted: de én nem vagyok ennyire azért babonás! (Mondjuk humorból meg szoktam félemlíteni valahogy azokat a fekete macskákat amelyek keresztbe akarnak előttem áthaladni, de nem hiszek benne, hogy ártani tudnának nekem) :lol: Most egyébként is volt más oka is a páromnak menni Pestre, és mivel én is teljesen jól éreztem magam, én is mentem, és így útba ejtettük a Soroksári Brendont is...

Pille - :lol: főképpen, hogy nálunk is olyan sz.r az út, mint még sok helyen máshol.

Cukker, Thymi - :lol: köszi, eddig még nem bántam meg ezt a vételt.

Geli - :lol: nagyon szép a kisfiad, még kopirnyón is! :lol:

Hajny - :lol: babakocsi ügyben nem okított ki senki! Itt a Szilvásinál néztünk szét és a Petőfi S. u-n, de egyik sem volt az igazi. Először egyébként szerettm volna 3 kerekűt aminek az első kereke bolygó és így helyben megfordul, de azt csak chicco-ban találtunk és az érdemtelenül drága volt, szerintem nem ér annyit! Főleg amióta tudom, hogy a régi barátnőmnek milyen gyorsan tönkre ment. A legfontosabb szempont nálam a nagy kerék volt az utunk miatt, az hogy a tolókar állítható legyen mindkét irányba és hogy sportkocsivá is alakítható legyen, és könnyen összecsukható, és nem túl nehéz, ja és levehető, mosható a huzata, a többi szemponthoz nem nagyon értettem bevallom, vagy nem tudom mi lett volna még amire figyelnem kellett volna. Mondjuk ennek ránézésre kényelmes és jól kialakított a fekhely része is és tényleg jó anyagból van a lábzsákkal és még egy plussz lábvéggel jól zárttá tehető.

Viszont abban még tapasztalatlan vagyok, segíthetnétek hogy a fekhelyen azok az övek csatok végül is a baba milyen korától használhatóak? Gondolom pár hónapot be kell töltse :?: :!: Amíg kisebb addig az ember nem szíjazza bele, azért szoktak venni pluszban textilmózest :?: :!: Vagy nem létfontosságú a textílmózes? De akkor meg ha csak úgy fektetném bele beszíjazás nélkül akkor az meg nyomná szegénykét, tehát csak kell alá valami. :shock: Egyáltalán mikortól szabad a kicsit babakocsiba tenni és esetleg az udvarra kivinni levegőzni :?:

Timci - :lol: Babakocsit Pesten vettük a Soroksári úti Brendonban, volt még 3 féle színvariációban. Pierre Cardin babakocsik ehhez képest, legalábbis ott jóval drágábbak voltak és nem tűntek jobbnak! Itt a Faktumban a Szilvásinál hasonlóak a Brendon babakocsik, de azok is drágábbak és azok sem tudnak többet mint ez.

Kép
potykamanó

Balim - :lol: Milán nekem is tetszik. A Konrád is, de az kicsit komolyabb. A névválasztás egy darabig még nálunk porondon marad úgy érzem. :wink:

Kép
potykamanó

Geli

Csodaszép kisfiad van, helyes kislegény.

Ser

Megnéztük az SOS szerelmet. Hú, nekem nagyon tetszett, aranyos kis film. Vasárnap a negyed 6-os előadásra telt ház volt. Néhány kósza hely volt még. Az egészben csak az zavart nagyon, hogy a szélén ült mellettem egyedül egy idióta barom és végig csámcsogott valamivel. De nem evett, hanem a kezével, vagy a rágóval, én nem tudom mivel szórakozott.

Bencus ma is itthon volt, mert este ment a hasa. Érdekesen vonul át rajta ez a vírus. Csütörtökön egyszer hányt, aztán semmi, tegnap este meg hasmenés. Remélem, hogy a család többi tagja megússza.

Adri segít a házi munkában :)

Kép

Andi
Kép
cukkker

Csak még egyet, mert végre sikerül a kicsinyítés.

Kép

Andi
Kép
cukkker

Dóra

Jó lenne talákozni! Influenza járvány van és most jöttünk ki a náthából, ezért nem járunk játszóházba pár hétig, pedig Nándinak hiányzik a közösség.
Járatom a kismama újságot, majd figyelem a börzés belépőt és ha lesz, szólok. Szívesen odadaom, nekem nem kell.

Lili
Zsófi nagyon tündéri, jó hogy el tudtatok jönni, csak rövid volt az idő!
Gyeretk máskor is!

Timi
Egyenlőre bármikor jó. Hol találkozzunk? Mikor? Ha van telefonszámod, írd meg pü-ben és akkor könnyebben egyeztetünk!

KépKép
kattic

Cukker, édes a csajszi! Sztem is jó kis film! Olyan lightos :lol: ,meg Csányis :wink: .... :oops: :roll:

Potyka, a mi dokink azt mondta Hanna 5napos korában a mikor vihetem sétálni kérdésre, h "holnap". Tényleg, nyári babákat szinte rögtön lehet kivinni.Na jó pár napig csak a teraszon volt a babakocsiban. De abban tényleg az első pillanattól benne lehet,hiszen vízszintes, a csatokat sztem el lehet bújtatni vhogy a szövet alá, próbáld ki majd, meg úgyis teszel alá egy pelust, vagy ha tényleg zavaróak a csatok, akkor plédet+pelust.

kazi, de akkor hol az elem :wink: ? Ne haragudj! :D örülök, h túvagytoka vizsgálaton, remélem nem volt szörnyű!

Kép
seriff

Kazi, túl vagytok a :oops: :oops:

Kép
seriff

Cukker - nagyon jók a fotók!!! :lol:

Seriff - okés, rögzítettem az emlékezetemben. Ti melyik gyermekorvoshoz jártok?

Kép
potykamanó

Potyka részletes gyermekorvos ismertetőt írtm püben. Remélem megkapod!

Kép
seriff

Sziasztok!

Virag: Boldog 2. szülinapot az ikreknek!! :D

Nana: Boldog Névnapot! :)

kazi: nagyon örülök, hogy nem a pociban van az elem :), de akkor hol lehet?

Bea: asszem ma láttalak a hunyadivárosi Univerben olyan reggel 8 körül, én Janával voltam, de nem mertelek megszólítani mert nem voltam biztos benne... :wink: :oops:

Cukker: későn olvastam az üzidet, le volt halkítva a telóm sajna, bocsi.... :cry: :oops:
Nagyon cuki Adri :wink: :D , Jana is imádja a mosógépet!

Lili: én is pont a 7-en akarok venni mosogatógépet, én mindenképpen A-sat veszek, ha jol emléxem Whirlpool.

KépKép

KépKép
erszényes

Timci!

Attól tartok ez a hét kicsit zűrös mert apici lányom beteg, nme tudom mikor megy suliba. Ha elmehet csütörtökön akkor az szóba jöhet. Privibe elküldöm a számon és csörögj rám ha csütörtök neked jó!
borsika33

Sziasztok!

seriff:Nem volt szörnyű,habár apa volt bent vele(doki mondta,hogy inkább ő)-be kellett lógatni a kezénél fogva a gép elé :shock:

erszényes:lehet,hogy már fél éve kivette a telefonból a Mirabel és ki lett dobva,vagy lehet,hogy pénteken.Az is lehet,hogy 1-2 hét múlva előkerül pl.:a margarinból :shock: :lol: -nállunk sose tudni :lol:

cukker:jók a képek Adriról,nagyon aranyos :D -larinak is van 1 ilyen rugija :)
kazi

Sziasztok,

Először is Gergő nevében is köszönöm a bókokat. Ő is szeretett volan válaszolni nektek napközben, de egy laza mozdulattal kikapcsolta a gépet, így úgy döntöttem megvárom, míg elalszik. no, de ez azért nem most történt. :wink: Eddig vasaltam és mosogattam, sajna nálunk gép nem fér el, így én mosogatok, mint a gép. :D A konyhánk olyan kicsi, hogy 3-an alig férünk el. :(

Nana,

boldog névnapot!

Thymi,

nálunk is menő a lépcső, soha nem unja meg, szerencsére házon belül csak az anyósoméknál van, és már oda is szereztünk korlátot, nem is nagyon tetszett neki, de soha nem unná meg a le-fel mászkálást. :)

Kazi,

No ELEM, HURRÁ!!! Gondolom, nagyon megkönnyebbültél. :)
Ma nálunk tűnt el egy kis darabka az egyik idióta játékról, még nem találtam meg, de tuti nem ette meg, mert végig ott ültem vele, amíg játszott, de én is eltettem jó mélyre, nehogy újra eszébe jusson. most már csak elő kellene varázsolnom azt a kis műanyagot, ha lehet hamarabb, mint ő. Bár kiporszívóztam a zsákban nem volt benne. Esetleg már régebben eltettem, nem tudom. :(

Cukker,

Nagyon jók a képek! Aranyos a segítség. A dolgok mélyére néz. telefon, mosógép, a mai modern gyerekek, GErgő is állandóan telefonál vkinek. Legtöbbször apának persze.

Manó,

Egyetértek Serrel. mivel nyári baba, egy-két na után kár lenne bezárni, mármint hacsak nem akkor esik a hó, nyugodtan kiviheted. Elég csak egy plédet+pelus a kocsiba terítened, alatta eligazgatni a "madzagokat" és lehet menni. amíg nem nagyon fickándozik nem kell bekötni, az első néhány hónap nyugis, Gergő legalábbis, mindig aludt, ha elindultunk sétálni.
Babakocsi szempontból pedig szerintem noncs már, amit át kellett volna gondolni. :)

Na, elmegyek aludni. :lol:

Szép napot mindenkinek!

geli08

borsika- gyors felépűlést a kislányodnak,irtam pő-t...szerintem biztosan jó lesz a csütörtök.:)

kattic-irtam pü-t.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Sziasztok!

Timci
majd összejön a tali,te most pihenj és TANULJ!Szoktál?Hogy fog így sikerülni? :wink:

Erszényes
remélem szombaton látlak ,ti nem kaptátok el a náthát?Körülöttünk lévö emberek mind betegek,mi nem.

Manó
Tökéletes választás a kocsiból,én még egy dologra figyeltem,ha pléddel betakartam azt mindig lerugta,és neked jó ,mert a kocsiban a két lába közt van az a válasz,amimegakadályozza a pléd leesését,ha majd már nagyobbacska lesz.Jól megaszontam mi?Szóval oké vele minden,és még a színe is kafa.

Lina
de szívesen mentem volna veletek úszni egyet,édes a kis GIGI! :lol:

Kattic
szerintem jövöhéten szakítok idöt és visszaviszem neked a könyveket,sok hasznos dolgot találtam benne.

Balim
hogy van a mandula helye,a torkod jól van már?

Virág
milyen volt a buli,mesélj!Képeket tudsz feltenni,olyan kíváncsi vaok.

Cuki
tök jó Adri a képeken,az esti hisztiért bocsi,én is csak lestem mint a lukinyúl. :oops:

Ser
Hanna megy majd oviba?Melyikbe szeretnéd majd egyszer?Nem könnyü ez a dolog.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Kazi
örülök hogy nem a pociban volt az az elem,majd meglesz egyszer.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, még az ovi odébb van, májusban lesz 2éves Hanna, előbb bölcsi ősztől,és aztán ovi, sztem az itt a Petőfivárosban, elég jónak mondják.

Timci mit tanulsz?

Kazi, sztem ne keresd, egyszer csak előbukkan magától az az elem. (egyébként Hannának is volt egy kínai kinyitható telefonja, 3elem helye volt benne, de 2elemet találtam a csomagban és működött vele...jelen pillanatban a telefont sem tudom hol van :oops: :roll: )

Kép
seriff

kazi: maragarin....ez jó :D :D :D :roll:

hajny: remélem én is h talizunk szombaton :wink: :D , nem hála az égnek nem kaptuk el, bár Janának volt egy kicsi az orrában ma reggel.... :?

Timci: oké a délután. apa hazaugrik értünk. :wink: :D

Lányok nem tudjátok hogy van pontosan a gyeddel, a második babánál?? Úgy értem ez most csúnya lesz, de mikor érdemes szülni h anyagilag a legjobb legyen??
Tényleg úgy van h ha 2 év a max korkülönbség akkor folytatódik a mostani gyed összege?? Világosítsatok már fel légyszi! :oops: :D

KépKép

KépKép
erszényes

Ja és ha több a korkülönbség akkor miből számolnak a következő babához gyedet??

KépKép
erszényes

Hajni

Ugyan! A hisztiért nehogy már elnézést kérj, nekem is van két lurkóm.

Kazi

Minden jó, ha a vége jó. :)

Geli

Na igen, a technika ki nem kerülhető. :)

Hajnival meg van nekünk is a 15 pontunk a 21 %-hoz, fizi után, ha van kedve valakinek társuljon nyugodtan. Kattic ezt főleg neked mondom.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok

Ser
bocsi,nem tom miért hittem hogy Hanna idösebb Annánál,ez égés nekem. :oops: Kicsit szét vaok csúszva mostanában.Majd helyreállok.Szeretnél is dolgozni?Olyan 4 órásban mint én? :wink:

Erszényes
készülödtök a következö lurkóhoz?Hát ha több a két év a két gyerek után,azt hiszem nem kapsz gyedet.Vagy nemtom.Nem tok segíteni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

GYED téma engem is érdekel....

Kép
Kép
Kép
thymi

hajny: egyelőre csak információkkal készülök fel a 2. babóhoz, aztán ki tudja, de ezta nyarat most rendesen végig akarjuk apával és Janával csavarogni, úgyhogy annyira gyorsan még nem lesz... :wink: :D :D :D

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket :) !!

Mvirág én pedig így utólag kívánok Nagyon Boldog 2. Szülinapot a picuroknak!!

Nana neked pedig utólag Boldog Névnapot!Egy talit bármikor összehozhatunk,csak szólj nektek mikor jó.

Thymi,Sbea,Dóri,Pille,Geli,Cukker nagyon tetszettek a képek :) !!

Hajny kaptam szép ajándékokat (táska,váza,edénykék) és szép virágokat is,most is itt illatoznak még nekem :) .Annának miért volt rossz kedve?

Kazi jó,hogy nem volt a pociban az elem,egyszercsak biztos előkerül majd valahonnan.Én tegnap papírdarabkát szedhettem a szájából Lencusnak :lol: .

Olyan jó volt az éjszaka,végre egy pár sokszorébredős nap után éjféltől fél9-ig aludt a kisasszony egyhuzamban.Teszek képet én is:

Kép Anya,segítek mosni

Kép Fogas baba

Kép Ez olyan vicces

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Ikreknek én is boldog 2. szülinapot kívánok!

Dettus neked szintén boldog névnapot! :)

Köszönöm szépen Mindenkinek a névnapi köszöntéseket!!! :) :) :)

Botond tegnap óta megint extra síros... :cry: már meg sem próbálom kitalálni hogy miért...

:(

KépKép
KépKép
nana09

Az ikreknek utólag is sok boldog szülinapot!
NAna, Dettus sok boldog névnapot.

A gyerköcök tündériek. Dettus, Lencike hatalmasat nőtt mióta nem láttam.
Tényleg mi újság a Baba-mama klubban? Jártok még? Kik járnak? Sajna még egy ideig le vagyunk tiltva róla.

Gyed téma. Mi is úgy kalkuláltuk, hogy 2 éven belül kellene szülnöm. Annak idején én is utánna érdeklődtem, hogy mi a helyzet, de fél infókat kaptam, és így el is számoltam magam.
Lényekgkonyhanyelven, ha az előző évben nem volt 168 (vagy190) (nem tudom) nap munkaviszonyod, akkor a régi fizetésed szerint számolnak, viszont van egy úgymond techinaki szám (ha jól tudom a minimál bér kétszerese), aminél nem kapsz többet, ja és persze ennek a 70%-a. Nettó 75 körül van ha jól emlékszem.
A lényeg szerintem inkább abban van, hogy ha két éven kívül szülsz, akkor gyes-t kapsz, ami hát... addig amíg a kicsi meg nem születik. Annyit lehet még esetleg ügyeskedni, hogy a pici születése előtt 28 nappal már igényelheted a terhességi gyermekágyi segélyt, és így nyersz egy hónapot. Nálunk 21 év és 3 hét van a gyerekek között, és így nem kerültem Gyes-re.
Egyébként van a neten szakértő meg kell kérdezni, de engem akkor félrevezettek (nem szándékosan), és nagyot koppantam

Kérdés:

Úgy néz ki, hogy begyulladt a mellem. Lázam van (nem magas 38 körül), fáj a fejem, és a mellem. A kisasszony, meg nem hajlandó csak éjszaka szopizni, így nem segít rajtam. A mellszívó nem megy, és ki sem tudom fejni! Mit csináljak???? Mennyi idő múlva múlik el a fájdalom? És a láz?
Létezik az hogy 11 hónap után gyulladjon be?

Kép

Kép
nyhk

Bocsi,
2 év és 3 hét :) van a kicsik között.

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Tgyás, gyed téma.

1. Vissza kell menni dolgozni legalább 180 napot és akkor ennek az időszaknak a jövedelme alapján számolják a tgyást, gyedet a második gyerkőcnél. Ha valakinek nagyon magas volt a bruttó bejelentett fizuja, akkor érdemes ezt megjátszani.

2. Ha nem dolgozol csak kevesebb, mint 180 napot, akkor azt veszik figyelembe, de legfeljebb a minimálbér kétszerese lesz az alap. Ez a visszamenés abban is kimerülhet, hogy kiveszed a szabadságot, ami összejött a babázás alatt.

3. Egyáltalán nem kell csinálni semmit, csak várni a második baba születését. Ekkor a tgyás,gyed alapja a szerződés szerinti bér , de legjeljebb a minimálbér kétszeresét lesz az alap.

Jól írta Nyhk, a minimábér kétszeresének 70 %, azaz most 91.700 Ft a Gyed.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Dettus, milyen édes Lenci baba! Huncut mosoly hegyek :lol:

Cukker, először nem hittem, hogy Adrit látom a mosógépben. Úgy kunkorodik a haja hátul. :) Nagyon aranyos. Orsinál is menő a telefonálás. Ha meghallja a csörgést, mondja, hogy te-te-te.

pillle

Erszényes, hogy a kérdésre is válaszoljak. :) Igen, a mostani gyedet fogod kapni, illetve elméletileg neked is emelni kell a béredet, ha a cégnél bérkorrekció van. Ha így van, akkor kicsit többet.

pillle

Erszényes,
Pille GYED infóját annyiban kiegészíteném, hogy ha 2005-ben dolgoztál 180 napot (feltételezem igen, ha Jana februárban született), és még idén terhes leszel, akkor mivel a megelőző két évben megvan a 180 napod, megszakítva a GYED-et elmehetsz táppénzre, azt a a 2005-ös fizudból számolják, és ez alatt apa még a GYES-t is kérheti a második baba megszülettéig. Jogosult leszel TGYÁS-ra, GYED-re, mindkettő a mostan GYED összege. Én ezért szívok, mert 2005-ben csak 172 napot dolgoztam, és ráadásul bent van 11 nap szabim, símán kivehettem volna. Így ha terhes leszek, visszamegyek valahogy fél évre, és akkor újra jó táppénzt kapok utána, jó TGYÁS-t.

Seriff,
Lili ma kapott olyan kínai telefont. Nagyon hangos. Lehet, ha kiveszek egy elemet halkabb lesz?

Kazi,
rögtön rád gondoltam, mikor megláttam, hogy 3 gombelem kell a telefonba.

Lili,
a Malomban végül elfelejtettem mondani, hogy a doktornő mi mást mondott volna, bármi mást mond, a saját üzletét rontja. Nekünk a bőrgyógyász diplomatikusabb volt, azt mondta nem ismeri, így se jót se rosszat nem mond róla. Amúgy veszteni nem vesztesz vele.
Amúgy a neten nagyon sok infó van a működéséről. A startlapon külön lapja van.

Hajny,
Lili úgy pancsizott, hogy az én hajamat is szárítani kellett utána.

Képzeljétek, Lili hajában csat van!!! Igaz az enyémben is egy ugyanolyan, de legalább így megengedte :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hajni-még mindig nem tanulok :oops: Az istennek sem tudom rávenni magam,mindig kitalálok valamit... :(

Seriff- Mit tanulnék?Hmmm...elmaradt 2 viszgám az egyetemről,azt kéne letennem végre minnél hamarabb,h.juniusba tudjak államvizsgázni végre... :roll: környezetgazdaság 2,és Agrármerketing,mind2 tantrárgy egy nagy kalap szar,nem tudok magolni és ezért húztak meg belőle... :cry: Mert semmi értelme az egésznek,felsorólások,feladatok...tiszta lükeség,aminek volt értelme azt mind leraktam,és még tanulmányi ösztöndijat is kaptam,szoval nem vagyok bunkó,csak ezt a 2 tantárgyat képtelen vagyok elsajátitani...ne megy a magolás... :cry:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Pille, te milyen jól tudod ezeket a dolgokat! A szabi témában is ennyire otthon vagy? Mert akkor majd kérdezhetek?

Lina, nem :lol: .

Hajny, vissza is megyek, de nem 4 hanem 6órában(nálunk az a teljes munkaidő), kb. augusztus 1-től,addig kitart majd a szabim...

Nyhk, mellgyulladás sztem simán lehet ilyenkor, hogy mikor múlik el azt nem tudom, de valahogy mégiscsak ki kéne csalogatni onnan a tejcsit, nehogy még nagyobb baj legyen!

Nana, Boti :cry: .Meggyógyult?

Kép
seriff

kattic-most olvastam vissza,a csütörtök nem lesz jó,csak akkor,ha borsika nem ér rá,mert most jut eszembe,hogy csütörtökre neki igérkeztem,ha addigra felépül a kislánya.A péntekhez mit szolnál?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81

Sziasztok
csak pár sorra

Nana
nagyon sok boldog névnapot utólag is :)

virág
az ikereknek millió puszi sok boldogságot nekik is

seriff
te is mész vissza dolgozni ? Én mintha ugy emlékeztem volna hogy Hannácskának is terveztek mostanság tesót :oops: de akkor valmit elolvastam :roll:

pille
hány kg flóra Ő sem egy vastag testalkaú Niki végre elérte a15 kilót éppen ideje volt már csütörtökön 5 éves lesz :D :roll:

lina
átbeszéljük ezt lista dolgot meg rizstejes dolgot is én is szoktam csinálni majd beszélünk de most rohannom kell.

a képek fantsztikusak
geli a kopi kép csucs Nálunk is ilyen lesz Ákinak nyárom :wink: :) gyopi tündéri mindn eképen nekem a virágos kedvencem cukker adriánál a telefonálos kép naggggyon tetszik:) dora édddes ez a fürtös kis csajszi :) dettus fogas tündérke gyönyörű :) és pille
a dupla csajos fotot nagggyon édes :) kis tündérkék egytől egyig :)

az én napjaim rohanás a köbön talán már kijött rajtam tavaszi fáradság az este már 9 -kor :shock: lefeküdtem ilyen az elmult 10 éveben szerintem nem volt ... a kedvem is ramatya... töki is hányt az este.... szóval kivagyok ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, télleg félreolvastál :wink: ...
Hiányoztál ám! Hova rohansz? Áki jobban van?

Kép
seriff

timci

Jó majd rádcsörgök remélem már mehet a pici lányom a suliba!
borsika33

Pille, közben megnéztem a mi villanykapcsolóinkat...csak azért kérdeztem ám, mert ahogy a férjem meglátta Flótrát,felkiáltott, h Te jó ég,milyen magas :wink: ...

Kép
seriff

Sziasztok!

Dettus, tündéri Lencsus! :) Olyna édesek ezek a mosolygós képek! Zsófi is sokat mososlyog, és osztogatja a puszikat. :)

Kattic, köszönjük, h. átmehettünk! :) Jól éreztük magunkat mi is! Nagyon szép "kis" házatok van. :)

Nana, Boti sírását nagyon sjanálom! Nem tudom, hogy bírod..... :(

Timci, magolni én is utáltam!!!!!!! Fú, de nem szerettem a felsorolásos hülyeségeteket.....ellenben Gabival, akinek ezt kellett csinálnia végig.....a sok száraz anyag...... :( gondolom Seriffnek is.

Roz, pihenj csak! Ákinak jobbulást! Van más tünete is a hányáson kívül?

Erszényke, sztem a héten mi is veszünk mosogatógépet. Holnap jön az asztalos, hogy hova tudjuk betenni. :)

Nyhk, lehet sztem is a gyulladás. Én is jártam így kb. mikor Zsófi 13, 14hónapos volt. Akkor szopizott életében eddig először és utoljára 1* napközben. Na, meg is éreztem. De szerencsére kiszívta rendesen következő alkalommal. :) Ez lenne a jó megoldás nálatok is. Petra nem kéri nappal a cicit?

Lina, lehet........ki tudja, h. mi a helyes.....és mi a jó.......

Ser, ti terveztek kistestvért?

Vmit még szerettem volna...... :roll: Virág, képeket teszel majd?

jó éjt mindenkinek!
birolili

Kazi, örülök az elemnek! Márminthogy nem nyelte le Lari! :)
birolili

Cukker, csak most vettem észre, hogy kismanód hogy segítkezik Neked! :) De édes! :) Zsófi is imád teregetni segíteni. :) A telefonos kép...szuper! :) Zsófikettővel nyomja. :) Mamákat hívja.

Kép

Borsika, írtam pü-t! Nézd meg. :) :wink:
birolili

Ser, a Petőfivárosi ovi az Ifjúság Úti ovi? Az nagyon szuper, én ott voltam gyakorlaton. Ismerem személyesen a vezető óvónőt. Szakdolgozatomat az Óvodaiskolából írtam, ami ott működik nagyon jól.
birolili

Koszonjuk a koszonteseket :lol: Most kezdek magamhoz terni :wink: Het gyerek volt es 10 felnott :lol: Persze ez olyan rutinos buliszervezoknek mint Hajny, meg sem kottyan :wink: De enm azert kinyultam egy kicsit :lol: Holnap igyekszem kepekkel.
mvirag

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?