Sziasztok!
Seriff -
örülök, hogy Sygnumék jól vannak! A babakocsit nagy dobozban csomagolva az autóban hoztuk haza. Mejdnem nem fért be. Előre kellett dönteni az ülést.
Kicsomagolt állapotban még nem próbáltuk bele, de ránézésre mindkettőnk szerint befér.
Majd alkalomadtán azért leellenőrizzük.
A nagy kerék az számomra fontos szempont volt, merthogy az utcánkban kavicsos homok van
, így a kiskerekű szerintem nem bírta volna sokáig.
Lili -
július 02-re van jósolva a baba, volt is aki megjegyezte, hogy nem-e korai még ez a babakocsi vásárlás
de én nem vagyok ennyire azért babonás! (Mondjuk humorból meg szoktam félemlíteni valahogy azokat a fekete macskákat amelyek keresztbe akarnak előttem áthaladni, de nem hiszek benne, hogy ártani tudnának nekem)
Most egyébként is volt más oka is a páromnak menni Pestre, és mivel én is teljesen jól éreztem magam, én is mentem, és így útba ejtettük a Soroksári Brendont is...
Pille -
főképpen, hogy nálunk is olyan sz.r az út, mint még sok helyen máshol.
Cukker, Thymi -
köszi, eddig még nem bántam meg ezt a vételt.
Geli -
nagyon szép a kisfiad, még kopirnyón is!
Hajny -
babakocsi ügyben nem okított ki senki! Itt a Szilvásinál néztünk szét és a Petőfi S. u-n, de egyik sem volt az igazi. Először egyébként szerettm volna 3 kerekűt aminek az első kereke bolygó és így helyben megfordul, de azt csak chicco-ban találtunk és az érdemtelenül drága volt, szerintem nem ér annyit! Főleg amióta tudom, hogy a régi barátnőmnek milyen gyorsan tönkre ment. A legfontosabb szempont nálam a nagy kerék volt az utunk miatt, az hogy a tolókar állítható legyen mindkét irányba és hogy sportkocsivá is alakítható legyen, és könnyen összecsukható, és nem túl nehéz, ja és levehető, mosható a huzata, a többi szemponthoz nem nagyon értettem bevallom, vagy nem tudom mi lett volna még amire figyelnem kellett volna. Mondjuk ennek ránézésre kényelmes és jól kialakított a fekhely része is és tényleg jó anyagból van a lábzsákkal és még egy plussz lábvéggel jól zárttá tehető.
Viszont abban még tapasztalatlan vagyok, segíthetnétek hogy a fekhelyen azok az övek csatok végül is a baba milyen korától használhatóak? Gondolom pár hónapot be kell töltse
Amíg kisebb addig az ember nem szíjazza bele, azért szoktak venni pluszban textilmózest
Vagy nem létfontosságú a textílmózes? De akkor meg ha csak úgy fektetném bele beszíjazás nélkül akkor az meg nyomná szegénykét, tehát csak kell alá valami.
Egyáltalán mikortól szabad a kicsit babakocsiba tenni és esetleg az udvarra kivinni levegőzni
Timci -
Babakocsit Pesten vettük a Soroksári úti Brendonban, volt még 3 féle színvariációban. Pierre Cardin babakocsik ehhez képest, legalábbis ott jóval drágábbak voltak és nem tűntek jobbnak! Itt a Faktumban a Szilvásinál hasonlóak a Brendon babakocsik, de azok is drágábbak és azok sem tudnak többet mint ez.