Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jelenten itt vagyunk, csak usziban voltunk, utána meg leadtuk a szüleimnél Pannit és lementünk moziba!!! A Bor, mámor, Provance című filemt láttuk a Szinbád moziban, de jó volt! Most olvasom a regényt, hát nagyon jó!

Uszi is jó volt, most nem csináltunk képeket. Az első merülést elrontottam, úgyhogy szegény Panni most nem élvezte annyira.... van egy olyan feladat, hogy le kell vinni a babát a medence aljára, és ott elengedni. Majd ő magától szépen feljön. na, én nem függőlegesen vittem le, hanem ívben, így tovább volt a víz alatt, és kicist sírdogált.... :( de azért nagy általánosságban élvezte.

Satuk,

bunkó vagyok, hogy meg sem köszöntem a képeket, ne haragudj! KÖSZI! :) persze, tedd be őket a blogba, ha szeretnéd! nekünk megtiszteltetés! :D

Orsi, Edina de jó is volt együtt nagy pocakosnak lenni!!! Remélem a 2. kör is együtt sikerül! :D

Kiscsillag, gratulálok nagyon!

Ildi,

de jót röhögtem a hangos hajfesték kopáson! Nem tudom, bocs, ha már mondtam, de a VIBURCOL kúp nagyon bejött nekünk, az kicist megnyugtatja a babákat!

na megyek szundizni!

Kép

Kép
jube

Hurcia!
Tök jól néztél ki Te is! És milyen pindurka volt Balázsod! Nagyon édes!!
Most már békülőben vagyunk, de nagyon kell küzdenünk egymásért!!
Együtt voltál Orsival bent? Jó buli lehetett...

Vica!
Hellóóó! Engem már meg sem említesz?! :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hello

Steffi,
Dehogy is nem, csak kicsit szét vagyok esve. Örülök, hogy végül is megoldódót a próbléma!! :D Nem kell annyira mellre szívni a dolgokat, anyós :evil: meg nem ér ennyit. Ha látja rajtad, hogy ideges vagy akkor annál jobban fogja csinálni a hülyeségeit. Légy kitartó és igenis mutasd meg, hogy Te vagy az erősebb. :wink: Nálam ez bejött! :lol: :lol: (azért azt hozzá teszem,hogy nem mindig!)

Réka 2 napja sztrájkol a vacsinál egyszerűen nem hajlandó enni. :cry: :cry:

Hát nekünk nem tudom, hogy menne e az úszás. Ma fürdés közben hasra fordítottam és az arca véletlenül a víz alá került kb. 2 másodpercre. Hát ne tudjátok meg milyen sírás volt, utána már nem is akarta pancsizni pedig imád a kádban játszani a kacsákkal!! Remélem, hogy holnap már nem fog rá emlékezni, mert ha igen akkor érdekesen fog alakulni az esti fürdetés!

Jube,
Panni nem hiányolt Benneteket???

Ildi,
Pedig azt hittem, hogy esetleg ma már jobb lesz a helyzet. Rékát 7-kor tettem le és már 10-kor felébredt, igaz megint bemászott az ágy sarkába! Azért örülnék, ha éjszaka nem firtatná a mászási technikáját. :lol: :lol:

puszi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Jó reggelt Lányok!
Bocsi Csajok az elmúlt napokban elég hülyén viselkedtem, de elbírálásomnál kéretik figyelembe venni, hogy halmozottan sensi állapotban voltam (szoptatós kismama, akinek épp megjött :lol: ). Na lényeg a lényeg, hogy bánom én hol pofázunk, csak pofázzunk!!!
Jubéval már lejattoltunk, tisztáztuk, hogy nem úgy gondoltam.
Úgyhogy Lányok kéretik az újbóli befogadást, vagy inkább visszafogadást.
Előre is köszi.
Monacs

Kép
Kép
monacs

Mtünde
Tudom, hogy már kétszer kérdezted, és bocsi hogy nem válaszoltam.
A könyvnek csak a cumival van gondja, pontosabban úgy írja hogy ha téged zavar, hogy 36-szor kell kellni amiatt hogy vissza tedd szájába mikor kiesett és felébredt. Az alvómacit, kiskendőt kifejezetten javasolja. A cumiról is azt írja, hogy kb. 1 éves kor után mikor már megtanulja alvás közben vissza tenni magának már nem gond. Sőt, hogy biztos kéznél legyen egy amit gyorsan vissza tud tenni magának érdemes többet oda tenni.
Én a leszoktatást megszívtam, azt írja a könyv hogy 3 nap és kész, hát mi a kivételek közé tartoztunk, mert 6 napig kitartottam, de utána feladtam.
Ha van még kérdésed ez ügyben írjál nyugodtan. Egyébként ez a könyv szerintem tök hasonló, ahhoz mint amit Marcsim olvasott.

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!!
Na, ma is rosszul aludtunk.... :? Nem tudom a foga jön e, nem enged a szájába nézni. Mindegy, előbb- utóbb csak megtudom! :D

Anyós téma:
Az a helyzet, hogy bár én is hadilábon állok anyósékkal, és ennek hangot is adok a férjem irányába, mégis sokszor eszembe jut, neki milyen nehéz lehet! Hisz az anyja! Én imádom az anyukámat, bármire képes lennék érte! Valószínüleg a férjemnek is ilyen az anyukája. Nem kérhetem tőle, hogy válasszon közülünk! Az is igaz, hogy kiáll mellettem, de én arra is megkértem, ha valamivel kapcsolatban nem nekem lenne igazam, soha ne az anyja előtt mondja ezt meg nekem! Ne legyen meg az öröme! :wink:
De azt is meg kell mondjam, nekem is volt olyan párom, aki sosem állt ki mellettem. Valóban piszok érzés.
De én azt hiszem, minél jobban szembe akarnánk fordítani az anyjukkal a férjeinket, ők annál jobban fognak odahúzni!

Ja, úgy néz ki, relytéjes módon megjavult az internet! Még jó hogy a szolgáltató azt mondta, hogy az ő részükről nincs gond. :?

Csók a családnak: D

Kép
nagydora

Jó reggelt!!

Monacs,
Örülök,hogy újra itt vagy!! :lol: :lol: Múltkor akartam kérdezni, hogy Dórinak van már foga???
Ja, és szeretnélek emlékeztetni, hogy Daniról a képek elmaradtak!! Kéretik pótolni!! :lol:

Dóri,
Már kezdtelek hiányolni, örülök hogy jó az internetetek! Nekünk is nagyon rossz éjszakánk volt, :cry: zsinórban kb. a negyedik és egyszerűen nem tudom hogy miért!!

Anyós téma: én csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mostanában nálunk nem zavar nagy vizet, mert 1 hónapban csak 1x jön és akkor is hétvégére. Amúgy mióta Rékát megkereszteltük nagyon sok dolog megváltozott anya és fia között. Szerencsére azóta a férjem mellém áll, persze ha nincs igazam azt is megmondja amit én tudomásul veszek.

Ildi,
Nektek milyen volt az éjszaka??? Hanna megint bulizott éjjel??? :)

Steffi, Gabbó
Ti hogy vagytok???

Durcáékról nem tud senki? Mi lehet velük??

Szép napot Mindenkinek!

vica10

Sziasztok!

Monacs!
Szia!!! :lol: Én is szólok, hogy képek Daniról!!!!!! :wink:

Vica!
Tudom nem nagy vigasz,de nekünk is elég nehéz éjszakánk volt, persze mihez képest... 7kor letettem, 8kor felriadt, de csak meg kellett vigasztalni. Aztán fél 11kor úgy elkezdett sírni, mintha félne vagy megijesztette volna valami... (igaz este megint én fürdettem, a férjem látnia akarta, hogy csinálom és kicsit meleg lett a víz, na mikor beletettem szegénykém majdnem kiugrott az ülőkéből :oops: ) Lehet,hogy ez jutott eszébe. Aztán utána percre pontosan 2óránként: 1-kor, 3kor, 5kor, 7kor, aztán 8kor. 3kor már nem pakoltam vissza a kiságyba hanem bent maradtam vele a szobában a nagyágyon, a férjem meg kint a kanapén. Semmit nem vett észre belőle, reggel jött 8kor kivitte Martint így tudtam aludni egy órát 9ig. Nem értem mi lelte őket vajon?! Sebaj, mindig azt mondom ez legyen a legnagyobb baj!
Azt mondtam, hogy kipróbáltam a lábmasszírt és tök jóóóóó? :D

Ildi!
Nektek milyen volt az éj?

Egy körkérdés (egy újabb :D ): napközben mennyit alszanak a babák? Azt olvastam, hogy egy 4hónaposnak napi 5óra az alvásigénye napközben, de ez csak átlag, ehhez képest alszik egyszer délben kb. 1 órát és délután is és 3 után már egyszer sem alszik.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Csajok!

Jelentem este megint 11 óráig ment az ordítás. Ettől már kész vagyok!
Igaz utána, fél 6-kor kelt csak fel, aztán újra aludt 10-ig. Ma mindenképpen megveszem a Viburcolt, bízom benne, hogy lesz hatása!

Steffi, már többször írtam, hogy a Hanna napközben 2-szer max. 20-30 percet alszik és ez mindig is így volt.

Most eltűnök, mert anyósékhoz megyünk ebédre, ugyanis ma van a negyvennemtoménhányadik házassági évfordulójuk. De ne reménykedjetek, délután vagy este megint idetolom a képem!!

Kép
ildi35

Köszönöm szépen Lányok Mindenkinek!!! Nagyon aranyosak vagytok!! :) Nagyon jólesik a bíztatás!! :) Igazából Mi is megijedtünk egy kicsit, de azért örülünk nagyon!!! :)

Lányok, Ti mikor mondtátok meg a rokonoknak barátoknak a jó hírt? Én még várnék, de a párom már tűkön ül. :) Legszivesebben világgá kürtölné!! Várjunk szerintetek a 12. hétig?? :?

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!
A szűk családnak (nagyszülők, testvérek) én az 5.héten mondtam el, és néhány kedves barátnémnak, de a kolleganőimnek (pedig 1-2 jó barátnőm) nem mondtam el, mert tuti kiderült volna idő előtt.
Akartam már írni Neked, hogy ma a spektrumon 16:25 től 17:20-ig 'Ikrek: öröm és küzdelem' című adás lesz. És a NatGeo-n szokott lenni Élet az anyaméhben-ikrek c. adás, hát az is nagyon jó, sok érdekességet meg lehet tudni belőle. Nem tudom mikor ismétlik, ha látom írok.

Dóri!
Még meg sem köszöntem, hogy vmelyik nap megvédtél. Köszi :D

Ha valaki e-mailt akar írni, erre a címre tegye: juhaszsteffik@gmail.com

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Na, apjuk ellépett :wink:

Monacs, köszi az infót. Végülis Bene már 1,5 éves, és korábban sem kellett sokat visszaadni a cumit... Más alvós dolga meg nincs. Újszülött kora óta ott van egy plüss rénszarvas (mert az anyja rénmániás-finnbuzi), de le se *ja.

Sajnálom lányok, hogy ilyen nehezek az éjszakáitok!

Lenne egy körkérdésem, gondoltam, itt felteszem, aztán vagy válaszoltok, vagy nem. Egy barátnőmmel agyalunk mostanság ezeken...

Szóval: mi szerintetek a jellemzője (milyen tulajdonságokkal "kell" hogy bírjon) 1 anya, 1 feleség, 1 nő. Mi az, ami közös, de mi az, ami más...

Na, ha nagyon elvont, nem kell agyalni rajta :)

mtunde

Lányok, hol vagytok?
Később majd még benézek, hátha lesz itt valaki..........

Kép
ildi35

Halli,

Ildi,
Itt vagyok, de Réka át vette Hanna babától az őrjöngés végkimerülésig című darabot. Már vagy 20 perce üvölt!! :cry: :cry: MIlyen volt az ebéd??

Réka ma iszonyatosan hisztis volt, bármit csináltam vele sehogy sem volt jó!! Időjárás változás lesz???

Mióta Réka elkezdett tipegni az ágy mellett, azóta folyamatason gyűjtük a kék foltokat, :cry: mai is vagy kétszer lefejelte szegénykém a padlót. De szerintem annyira nem fájt neki, mert egyszer nem is sírt, utána pedig figyelemfelkeltés volt a cél, mert amint felvettem elkezdet röttyögni. :D De a homlokán azért van egy szép kék folt!!!

Dóri,
Lucának is vannak a kék foltjai vagy csak az én lányom ilyen szerencsés??

Steffi,
Martinnak már nincs hőemelkedése??? MI van az msn-el??

Megyek megnézem mit csinál az ordíbátorom!

Majd benézek még én is... :lol:

Puszi

vica10

Én itt vagyok :(

mtunde

Hali Lányok!!!

Megjöttünk,gondoltam gyorsan lejelentekzem,megnézem ki-hogy van!
Steffi!
Még jó,hogy időben lebeszéltek a csajok az ügyvédről! :lol:
Viccet félre téve,sajnálom,biztosan nagyon rossz lehet.Remélem rendeződik a helyzet!!!
Megint előtettek mentünk el,csak elfelejtettem hogy hány szám alatt laktok :oops: De gondoltam Rád!!!

Ildi!
:cry: :cry: Látom nagyon rossz napokon vagytok túl.
Ha nagyon nyűgi Beka,bevetem a chamomilla nevű homeós bogyókat-nem tudom hogy attól vagy sem,de utánna jobb a helyzet! Lehet hogy fogacska???

Kiscsillag!!
Nagy Gratula!
Pihizz sokat,és nagyon vigyázz magadra és az ikrekre.
Én vártam a bejelnetéssel , a 12.hétig csak a szűk család tudta hogy babát várunk:

Vica!
Szegény Réka,akkor most foltos lesz a babazsúron?? :lol:
Majd belejön,sajna mire megtanulnak stabilan állni,menni, addig begyűjtenek jó pár kék foltot!

Dóri!
Tudod,lányaink egy húron pendülnek,így miért lenne nektek jobb éjszakátok mint nekünk?? :lol:

Jube!
De jó neked,borozhatsz! :lol:

Na,majd holnap jövök!
Bocsi,ha véletlen valakit kihagytam,nem volt szándékos!!

A képek nagyon jók,köszönjük éás kérünk még!!!
Majd igyekszem én is kreálni. :lol:

Jó éjszakát mindenkinek!

E.

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Vica!
Szegény Réka! :?
Te próbáltad már a chamomillát?!
Ma is volt hőemelkedés :( , adtam neki viborcul kúpot, de már nem volt neki szerda óta!
A párom még mindig installálja a gépet, szórakozik vele a windows xp, tegnap óta szenved vele, úgyhogy még gép sincs, nem hogy msn :? De most azon van, hogy végre jó legyen! Céges notebook-ról írok, ez meg tök lassú, de legalább valami.

Eszti!
Nehéz ügy nagyon, én már ebbe bele is őrülök lassan, de szerencsére mindig van valaki aki meghallgat és ellát jó tanácsokkal! :D
278 szám alatt lakunk! Legközelebb gyertek be!! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Lányok, tettem fel a blogra új képeket Benéről :)

mtunde

Sziasztok lányok!

Kiscsillag,

én a 7. héten mondtam el mert már nem bírtam a titoktartást! 8) 8) 8) Emlékszem a barátnőimnek csak annyit mondtam mindíg, amíg nem vettem tesztet, hogy no news good news. Azt sem felejtem el mikor pozitív lett a teszt. Egyedül voltam itthon, és a férjem mire hazajött, beletettem egy borítékba egy kismackót, és egy kis cédulára ráírtam:
Kedves Apuci, júniusban érkezem, remélem örülsz majd nekem! Rottek Lilla vagy Kismackó. Hát a kismackó jött be nekünk: :lol: :lol: :lol: :lol: Említett Macekkal pedig megbeszéltem, hogy kapaszkodjon nagyon, mert szeretném megismerni! Sok szeretettel drukkolok Életed Értelmeinek is, hogy kapaszkodjanak, és vigyázzanak egymásra és magukra!

Vica,
azt hittem csak Balázs zuhan akkkorákat mint egy ház. Koppan a buksija a parkettán és úúúúgy sajnálom de edzem magam,hogy ne vegyem túl komolyan, mert akkor ő is annak veszi.
A száját pedig belülről elharapta kissé, mikor nekibuccolt a kiságy rácsának. Szép piros. No igen az élet nem habostorta, és ezt kezdik felfedezni.

Ildi, nekem is csodákat tesz a Chamomilla, mikor olyan nagyon hisztisen sír, mert most jön a foga. Beadom neki 5 golyóbist a C12esből, azt valahogy RÖFÖGVE lenyeli, és utána 5 perc múlva elkábul, persze a hüle anyja ringatja, emmiatt pedig már kiakadt egy párszor a dereka. :oops: :oops: :oops:. Ja és tényleg most, hogy írod, majd minden este eljátssza ezt ő is. Ilyekor kis orrszívás, de csak éppencsak a kéziszívóval, mert annyira nyáladzik, hogy bedugul az ormánya is, majd chamomilla és szunda.
Ez persze csak opcionális, de hátha beválik Nektek is.Vagy már próbáltad?
És milyen volt az ünnepi ebéd? Hanka bírta? Gondolom pörögtek körülötte ezerrel...

Durca kedves, jó lenne hallani felőletek, ha van 2 perced.
Hogy sikerült a farsang Mankának?

Monacs , már megint üdvözlünk! Örülök, hogy így döntöttél.

Gabbó, mi a helyzet veletek? Mekkor már Sára baba? Minden ok?
Nagyobbik? Babusgatja?

Jubét én is kicsit irigylem, mert nálunk megromlott a csokilikőr....

No megyek még lehet visszanézek, legalábbis olvasni.
Szép estét
Hurcia // anyám, ez egy regény lett :oops: :oops: //

Kép
hurcia

Steffi,
A Viborcul kúpot receptre adják ki??? Vagy simán megvehettem a gyógyszertárban?? Még nem próbáltam a chamomillát, de gondolkoztam hogy holnap este adok neki hátha hatásos lesz. Valaki tudja, hogy mennyit és hogy kell adni????

Tünde,
Ma a béka segge alatt vagyok agyilag, úgyhogy most nem tudok agyalni a feltett kérdéseden, de holnapra végig gondolom!!! :lol: :lol:

Kiscsillag,
Elfelejtettem írni, hogy nálunk ez hogy is volt. Mivel én beszari alak vagyok ezért megbeszéltük a férjemmel hogy csak a szűk családi körnek mondjuk el (szülők, testvérek) és majd ha betöltöttem a 12. hetet akkor viszont mindenkinek. Aztán másnap reggel mentem be dolgozni és a benti e-mail-re kb. 5 barát "gratulálunk" című tárggyal küldött levelet. Felhívtam a férjemet, hogy Ő kinek mondta el, erre röhögve azt mondta, hogy aki a telefonjába volt azokat felhívta, akinek e-mail címe volt azt pedig levélben értesítette!! :lol: :lol: Gondolhatod, hogy milyen happy voltam.
Amúgy én a munkahelyem csak a főnökömnek és a közvetlen kolleganőmnek mondtam meg (de nekik is csak azért, mert volt olyan hogy nem tudtam elindulni dolgozni annyira hánytam) a többieknek 12. heti Uh után.

Eszti,
Örülök hogy itt vagy, már hiányoztál!! Hát lehet hogy kék zöld lesz Réka mire jöttök, de majd teszek rá alapozót nehogy feljelentsen valaki gyerek bánatalmazásért!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri,
Internet szarakszik???

vica10

Vica!
Szerencsére vény nélkül kapható olyan 1.400 Ft kb. A chamomillát én úgy adom, hogy reggel 5 golyócska (ha el nem felejtem :? ) és este fürcsi előtt fél órával is 5 golyócska. Én nem oldom fel vízben, bár van aki úgy csinálja, csak beteszem a nyelve alá és elszopogatja :D Elvileg előtte és utána fél óráig nem szabad enni-inni.
Én akkor is adok neki, ha megyünk valahova és nagyon nyüglődik, ált-ban ettől lenyugszik és ha szerencsénk van alszik.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Újra itt...

Nem tehetek róla nincs semmi a TV-ben, apa dolgozik Réka pedig nagy nehezen elaludt!

hurcia,
De jó, akkor nem csak az én lányom ennyire ügyes :lol: :lol: :lol:
Láttom ne hazudtolod meg magad: no news good news :lol: :lol: Ha legközelebb angolul írok levelet, akkor sűrűbben jössz????? :lol: :lol: :lol:

Steffi,
Tehát elvileg fel lehet oldani vízben. Nekünk az első verzió nem jön be mert amilyen mohó, egyből lenyeli vagy megfullad rajta. :? Csak Martin ilyen jó baba, hogy elszopogatja!! :D :D

Még egy újdonság: Réka 3 napja azt csinálja evés közben, hogy ami nem ízlik azt kiszedi a szájából. Szó szerint válogatt. :evil: Adtam neki kenyeret a krumplifőzelék mellé erre a kenyeret kiszedte és utána jól leszidott a saját maga nyelvén hogy ilyen sz@rt ne adjak neki. Majd megpróbáltam mégegyszer becsempészni a szájába erre mérgesen kivette és eldobta, csak úgy szikráztak a szemei!!! :lol: :lol: Azóta nem is próbálkozom.. Bezzeg a kolbász kiflivel az menne!!! :lol: :lol: De nem adok hehehe...

Itt sem vagyok!

vica10

Kis kábítószer lehet ez a chamomilla... :) beadják a gyanútlan kismamáknak, hogy homeós bogyó, aztkiderül, hogy xanax :D

Ja, a terheség elárulása. Én tanítottam. a 7. héten már akkorára puffadt a hasam, hogy nem tudtam nem elmondani. Már csak azért is, mert arra hétre vidékre küldött a főnököm minőségbiztosítani, és 2 hányás között nem óhajtottam nekiindulni volánbusszal... Úgyhogy gyorsan bejelentettem. Kicsit rezeltem én is, mi van, ha nem marad meg, akkor meg már tudják, hogy mi ezen dolgozunk :?
De megmaradt :) Az érzékeny diákjaim meg persze hamar rájöttek, ők különben is tudták, hogy az ő érettségijük után én babadajkálni akarok, így drukkoltak, és hamarabb is tudták, mint az igazgató. A másik osztály meg rákérdezett kb a 8. héten... mert gyanús voltam nekik :roll:

mtunde

Vica!
:lol: :lol: Bocs, de magam előtt láttam a jelenetet!
Martin egy igazi kis szoppancs baba :D
Próbáld ki, hátha bejön ártani nem fog!

Na jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!!
Ne haragudjatok, csak nagyjából futottam át, nagyon fáradt vagyok!

Vica!
A Viburcol kúp recept nélküli homeopátiás készítmény fogzási fájdalmak- nyűgösség idején, valamint, idézem, banális fertőzésekkor.

Luca meg a kék folt kéz a kézben járnak Drága! Egyrészt nagyon szeles a kisasszony ( nem is tudom, kitől örökölte :oops: ) A másik meg hát hogy így tanulnak! Luca az egész szobán végig megy úgy, hogy kapaszkodik valamibe,, és totyorog! Én azon az elven vagyok, hogy hagyni kell elesni, így tanul csak! Lucának folyamatosan van kék foltja, de sokszor észre sem veszem, hogy beüti, csak később látom a foltot.

Képzeljétek, Luci gyakorolja az egyedül állást!! Egyre ügyibb! Bár ha elindul, akkor nem csak vékony leszek, de el is fogyok! :D :wink:

Kiscsillag!
Anyum és a legjobb barátnőm egy napon tudták meg a férjemmel! De a többieknek is hamar, valahogy a 7- 8. hét környékén! Szerintem mostmár eljárhat a szátok!! :D

Judit, Gabbó, Eni, Orsi, többiek!?

Megyek, mert ki tudja, milyen éjszakánk lesz!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!!
D.

Kép
nagydora

Jó reggelt!
Mi már fenn vagyunk bibibiiii . 5.45kor ébredtünk, azóta szopi és még véletlenül sincs csicsika, csak kb 7kor dőlünk le még egy órára. Ilyenkor elvan a járókában úgyhogy meg tudom nézni a tegnapi termést.Apóca pedig nemsokára hazaér /éjszakás/, és utána ő bitorolja a gépet.
Gondolkodom én is a Viburcol kúpon, bár mondom a chamomilla is bejött.
Vica,
én este szoktam adni,vagy ha hisztis és ficánkol a fájdalomtól, a c12-esből 5 szemet és bekapja és azonnal lenyeli. Szerintem jobb,mint vízben oldani, de ha félrenyelős akkor úgy is jó, csak azt hallottam, hogy műanyag kanállal kell kevergetni és beadni.
Ja kérem,hát csak azért angolul írtam, mert tényleg ezt mondtuk jóó mágyárosssán nónyúúúzgudnyúúz.

Dóri,
Képzeljétek Balázs is nagyon bírja, ha sétálgatunk vele, bár nem eröltetem a sétát, de elkezdte a felállást a bútorok mellett. Persze a lányokat nem tudjuk utólérni.
Honnan lehet tudni mekkora csukát vegyek a nagylábú gyermekemnek? Csináljak papírtappancsot és azzal vásároljak?
Vagy Ti sacc per kbre vettétek? Egyáltalán adtok rá már cipőt? Kiszáll a kocsiból? Tudom Réka kiszáll, és Luca?

Tünde, jó ez a xanax. Persze lehet inkább az anyáknak kellene néha bevenni.
Szép napot!!!!

Kép
hurcia

haha addig gondolkodtam miit írjak hurcia v Edina, hogy végül alá sem írtam.
Csók
Hurcia

Kép
hurcia

Sziasztok!

Nagyon rossz éjszaka 3. Sem Viburcol, sem Dentinox, sem semmi nem használt! Nagyon kész vagyok! Szeghény férjem aludt kb. 2 órát, és 3.40- kor kelt és ment dolgozni! :(

Edina!

Nagyon ügyes Balázs! Luca ha ki is jön a babakocsiból, ölben hozom, kint nem szoktam még letenni a földre "sétálni". Van cipője, bár még nem vettem neki nagy komoly sétacipőt, csak Auchanos "ocso" van! :D De tervezem a befektetést! Küldök e- mailben neked egy lábméret meghatározót! :D Jó??

Puszi: D.

Kép
nagydora

Jó reggelt!

A tegnap esti ordítás sem maradt el, kereken egy órán keresztül üvöltött a drágám, fél 9-től, fél 10-ig. Ezekután mérgében aludt reggel 7-ig!!!!! Akkor sem kelt még fel teljesen, megetettem és még mindig alszik. Persze ez az egy óra is megtépázta az idegrendszeremet, de végre én voltam a kitartóbb. Persze, ha azt nézem, hogy pénteken 2 és negyedórát, szombaton másfélórát üvöltött, a tegnapi egy óra már jelentős javulást jelent. Tegnap vettem Viburcol kúpot amiből adtam is neki, lehet, hogy emiatt ordított "csak" egy órát?? :lol: A chamomilla bogyónak mi a hivatalos neve?

Csajok nagyon ügyesek a babócák, másznak, totyognak....... Ha lehet, "perpétum mobile" képeket is rakjatok fel!!

Vica, hát még jó, hogy szelektál Réka a kaja között, nem hülye az a gyerek, csak kicsi!! :lol: :wink:

Én a terhességemet a 10. héten mondtam el. Persze közben kiderült, hogy Apa ekkora már szinte mindenkinek elkürtölte a hírt. És még mi nők vagyunk pletykásak.........

Anyóséknál, nagyon jó kaja volt, halálra zabáltam magam. Ha így folytatom húsvétra vágósúlyban leszek!

Dóri, ha megkésve is, de Lucának boldog hófordulót!

Jube???????

Durca???????

Kép
ildi35

Ildi!

Köszi!
Nem vagy megkésve! Ma van!! :D

Kép
nagydora

Dóri, bakker! Hiába na, már a látásom sem a régi! :lol: :lol:

Kép
ildi35

Csajok!
Egy kicsit felhúztam magam! Felhívtam a védőnőt és mondtam neki, hogy semmi nem használt Lucinál, sem a Viburcol, sem a Dentinox. Erre ő, hát a Dentinox nem is nagyon szokott...
:twisted:
Már nem azért, de akkor minek ajánlja, hogy vegyem meg :?: :?: :?: :?: Akkor miért nem ajánl valamit, ami használ esetleg! Mi anyukák meg hősiesen kenegetjük, és várjuk a csodát!! :twisted: :twisted:

D.

Kép
nagydora

Dóri, a Dentinox valóban szart sem ér! Tegnap amikor vettem a Viburcolt a gyógyszertárban, kértem valami mást a Dentinox helyett, erre közölték velem, hogy nincs más, ez van és kész! Én meg ezen húztam fel magam! Van millióféle gyógyszer fejfájásra, hátfájásra meg minden nyavajára, erre a problémára viszont ez az egy. Megáll az eszem!

Kép
ildi35

Tapasztalatból már én is tudom, hogy sz@ar a Dentinox, de akkor minek vetetik meg, ajánlják!?
Mondjazt, hogy van egy ilyen, nem szokott használni, de megpróbálhatja!? A gyereknél nem hiszem, hogy bejön a placebo!! :roll:

Kép
nagydora

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Vica :) Nálunk is apa van besózva. Én csak attól félek, hogy ha elmondja az apukájának akkor Ő meg szétkürtöli az egész családban. A főnökömnek már Én is elmondtam, mert veszélyeztett terhes vagyok és nem dolgozom. Azért neki feltünt volna miért vagyok ilyen sokáig otthon. Tudjátok Én árva vagyok, így ilyenkor duplán előjönnek a rossz érzések. :( Ráadásul pont Édesanyám születésnapján tudtuk meg a jó hírt. Ez lett volna Neki életében a legeslegszebb ajándék!!! :( A keresztszüleim vannak még, de félek, hogy Ők is szétkürtölnék és szeretném Én elmondani személyesen mindenkinek. Nem szeretem a pletykákat.

Vica 8 hónaposan még védőnő?? jesszus! Hát meddig zaklatja a családot? :( Én nemszeretem a védőnőket. Olyan kötelező rossz. Nem??? Főleg ha ilyen!! :(

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Boldog hófordulót Lucának!

Vica,

Panni nem hiányol minket egyáltalán.... sokszor lelépünk kettesben, vigyáznak rá a nagyszülők. Vagy itt nálunk, vagy elviszük őt hozzájuk. Főleg az én szüleimhez, de anyósom is nagyon lelkes. Ő inkább jönni szokott, de volt már, hogy náluk volt Panni. Vásárolni mindig ketten megyünk Panni nélkül. Hetente egyszer csak a nagyszülőkkel van pár órát, szerintem megszokta.

Kiscsillag,

én veszélyeztetett terhes voltam, így a munkahelyemen azonnal tudták, hiszen nem mehettem egyik pillanatról a másikra dolgozni. De a barátok és a nagy család csak a 12. hét után tudták, csak a legszűkebb kör. ment is a magyarázkodás, miért nem válaszolok a munkahelyi mailekre....

nagyon gratula a többes számhoz!!!

A Chamomilla tisztesságes neve chamomilla vulgaris C valahányas, mi a 15öst használtuk, szart se ért.....

Csajok, mesélni valóim as vannak, ha nem haragszotok a hosszúért....

A mellem valahogy nem fogja, hogy vége a szopinak... már nagyon ki vagyok akadva... szombatra úgy fájt, hogy kicsit ki kelet fejnem, és ma reggelre megint csomós.... :( kimassziroztam, remélem nem kell megint fejni, mert akkor sosem lesz vége.... gondolom nem gyakori fohász az "apadjon már el a tejem" de már ooolyan elegem van belőle, hogy azt nem tudom elmondani.... a kis-cici irigylésre méltóan plötty :lol: , a nagy meg, csak hogy fokozza az amúgy is érdekes különbséget, termel mint a meszes.... :roll: mikor mikor mikor lesz már vége????

tegnap ikerlányok voltak nálunk vendégségben, 1 évesek voltak a múlt héten. kétpetéjűek, és nagyon aranyosak!!! az egyik már jár, a másik meg olyan gyorsan mászik, hogy csak lestem. Puszit adott panninak az egyik, aki erre úgy elkezdett bőgni, hogy csak na... :D
ja meghallják, hogy lámpa, mutogatnak felfelé, keresik a micimackót, és ha kérdezed, mit csinál a béka, azt mondjak bre :D

teljesen el voltam tőlük olvadva. Na persze az én lassan 9,5 kilós Pannim mellett az egyik 8, a másik 8,8 kilójával érdekesen néztek ki. egyforma magasak Pannival, úgyhogy mi úgy néztünk ki, mint aki a hájtól nem tud talpra állni... :lol: :lol: :lol:

no sebaj....

ma neurológus :? , aztán Durci és Boró :) ! kéretik új puszikat küldeni, a múlt hetiek már elszálltak!

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Próbálok újra bekapcsolódni a vérkeringésbe lányok, de elég nehezen megy!

Kiscsillag!!!!! GRATULA, GRATULA, GRATULA!!!!!!!!!!!!!! :lol: Nagyon örülök :D :D :D :D :D

....Kolos nagyon "megzakkant" a hétvégén, elég sok helyen voltunk és szerintem besokalt szegényke...ráadásul a mellem is megint tropa....

Puszi, ha lenyugodtunk majd újra jövök.

Szépek a képek!!!!
marcsim

Hali!

Jube, nem irigyellek, elapasztás ügyben. az-ért erre i kéne va
lami hivatalos válasz, tanács...

Kolosnak, és a nyugtalan gyerkőknek sok nyugtatót, anyukáknak xanaxot :)
Egyébként egy ismerősöm mondta, hogy náluk hisztinél nagyobb korban a tictac volt a xanax, és lenyugodott tőle a gyerek :)

Jube, szerintem Panni úgy jó, ahoygan van, ne hagyd magad frusztrálni!

Durcáékat üdvözlöm. Hozz hírt róluk!!!

mtunde

Jube :) Köszi! Én is veszélyeztetett vagyok. Bent két ember tudja, de kértem Őket a diszkrécióra, kíváncsi leszek bírják -e tartani??? :?

Marcsim :) Én is nagyon örülök Neked, pontosabban Nektek!!! :) Pusszilom a gyönyörű kis Kolost!! :)

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Olyan sokat kellett olvasnom mire a végére értem. Tök jó!!!!!!!!!!! :D :D

Dóri,
Boldog 8. hófordulót Lucának!!!!
Nagyon ügyes csajszi. Sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakáitok vannak. :cry: Gondolom a férjed teljesen kivolt. Nálunk is szokott ilyen lenni, mindig mondom hogy menjen át a másik szobába aludni de nem akar. Reggel meg olyan mint akit fejbe vertek.
Akartam már kérdezni,hogy Luca nem táncol??? Réka amint meghallja a zenét elkezdi rázni a popsiját és közben rugózik!! :lol: :lol: Tegnap itt volt az unokahúgom, majd meghalt a röhögéstől!!

A Dentinox nekünk kb. 1/2 óráig hat, aztán folyt köv. megy a sírás. :evil: :evil: Én már múltkor kiakadtam ezen úgyhogy azóta mi nem is veszünk.

Hurcia,
Általában mi is 3/4 6 és 1/2 7 között kellünk csak én lusta vagyok hogy ide üljek a géphez. :? Majd kipróbálom a chamomillát, hátha lesz valami hatása neki.

Még mi sem vettünk cipőt Rékának csak az a nike cipő van amit kölcsön kaptunk. Viszont néztem siesta és dr. Leo cipőt de én sem tudom, hogy hányas cipő kell neki. :? Gondoltam hogy majd hozzáteszem a talpához. Amúgy egy számmal nagyobbat kell venni???? Én kénytelen vagyok kivenni a babakocsiból ha játszótérre megyünk, mert ha meglátja a hintát akkor beindul a fantáziája!!! :D

Ildi,
Azt hittem hogy jobb lesz az estétek, de ezek szerint tévedtem. Viszont gratula hogy ilyen sokat aludt!!!! Akkor Te is tudtál legalább egy kicsit pihenni.

Kiscsillag,
Hát elvileg már nem kellene jönnie, de néha bekattan és ide tolja magát. :x Leginkább a konyhabútorom érdekli!!! :D

Jube,
Sajnálom hogy még mindig „bedurran” a melled. Hihetetlen. Nálam most pont az ellenkezője van, úgy porzik hogy az csak na. Bár Réka is egyre kevesebbet igényli, pl. napközben már nem kell neki még alvás előtt sem, este pedig 5 percig szív aztán elkezd kimászni a kezemből. Na ilyenkor megy a kiságyba és sírás nélkül elalszik. De szerintem már egy csepp tejem sincs!! :cry: :cry:
Az ikrek aranyosak lehettek. Az én keresztlányomék is ikrek (kétpetéjű), annyira érdekes volt amikor picik voltak, aludtak a babakocsiban, és ha az egyik fordult akkor a másik is rögtön fordult utána. :shock: Pedig nem közvetlenül egymás mellett voltak.

Durcáéknak sok sok puszit küldünk!!!!!!!!!!!

Tünde,
Láttam Bene fotóit nagyon aranyosak. Az az orrba turi!! :lol: :lol: De a pacis képek is nagyon jók!!!

Steffi,
Veled mi van??? Ilyenkor már bombázni szoktál minket!! :lol:

vica10

Sziasztok!
Elfelejtettem írni a cipőméretet.
érdemes hazsnáltat venni, ebben már profi vagyok :) a www.babaszoba.hu n a csevegő részben nincs is szinte más topic, csak adok-veszek, azon belül is gyerekcipők. Ott belső hossz alapján adják a cipőket, hiszen nem tudod próbálni. (én ált. egy rozsam nevű nőtől veszek,ő hoz valahonnan kintről cipőket)
Szóval a belső hosszt hivatalosan úgy tudod mérni, hogy vizes lábbal papírra állítod, és a talpnyomot leméred. Én egyszerűen a centivel végigmérem a talpát saroktól a nagylábujjig. Úgyis rá kell számolni még a zokni miatt. És én mindig kb 1 centivel nagyobb cipőt vettem vagy kaptam Benére. Nem lett tőle semmi baja, és legalább nem növi ki azonnal. Merthát nő a lábuk, mint a gomba, és használtan is 4-5000 egy cipő.

Hát nálunk így megy ez :)

mtunde

Mi van Veletek??????

vica10

Vica, tesókám!!!! Sokszor jutottál eszembe, hogy ma még nem is pofázkodtam veled, de a családom szívja a vérem!! :lol: :lol: Remélem a legkisebb ma este nem ordít órákat és ide tudok jönni!! Na persze, ha nagy nem zavar el a géptől. :roll:

Jube, mi hír Durcáékról???? Írtam neked mailt!!! Léci válaszolj!!

Kép
ildi35

Szia tesókám!!

Réka ma engem sem hagyott békén, egész nap nyügizet!! De leraktam 1/2 4-kor aludni és 6-kor riadt meg!!! :lol: :lol: Már azt hittem hogy valami baja van!! Úgyhogy szerintem lesz esti program! A "nagyobbik" gyerköcöt meg lögd félre,mond meg hogy élet halál kérdésről van szó úgyhogy ide kell azonnal ülnöd!!!

lkjlkn őoi njiőá Ezt Réka írta Neked

Megyek mert megint nyöszörög!!!

Puszi

Ja msn-en integettem de semmi válasz nem jött. Gondoltam nem akarsz vele csacsogni!!! :lol: :lol:

vica10

Jube! Én is tűkön ülök, mi volt a dokinál, és mi van Durcáékkal?

Tünde

mtunde

Mi van itt lányok??? Semmi???
:?:

mtunde

Sziasztok!

Durcával nem találkoztam tegnap, írt egy smst, hogy nem tud bent lenni akkor, amikor mi megyünk, de menjek be Boróhoz nyugodtan.

Bementem hozzá, egy aranyos pici törékeny kislány. Csak egy pillanatig tudtam maradni, mert anyósom várt Pannival, (az influenza miatt nem akartam átvinni a kórház részlegbe) de azért beszéltem hozzá picit, ő meg fürkészve nézett rám. Aranyosan megcsinálta Durca a helyét, van ott plüss Malacka, meg minden csodás gyerek dolog. A nővérek is kedvesek voltak.

A neurológus meg megint adott feladatokat, és március végén megyünk megint. Valamit csak haladunk....

na megyek a dolgomra... :(

Kép

Kép
jube

Jube, és semmi újat nem tudsz Boró állapotáról?

Nálatok a nurológus csak a letapadt izmokat nézi mindig?

mtunde

Sziasztok!

Hanna lányom este egy szó nélkül elaludt, viszont negyed 1-kor felébredt és onnantól kezdve 5-10 perces alvásai voltak. Ez így ment egész reggelig. Úgyhogy most álmos vagyok, baromi fáradt és még fusztrált is.

Jube, kár, hogy Durcával nem tudtál beszélni. Bízzunk benne, hogy Boróka jobban lesz, illetve, hogy meggyógyul!!

Na megyek, mert vár a konyha. :cry:

Kép
ildi35

Sziasztok!

Jube! Olyan jó, hogy hallottunk Boróról, kár hogy Durca nem jön mostanában, de megértem persze.

Ildi! Sajnálom az éjszakátok...nem lehet, hogy a fogacska kínozza? Tényleg van már több foga is, vagy "csak" még az az egy ami nagyon hamar kibújt?

Steffi, Gabbó merre vagytok?

Tényleg, van már pontos időpont babazsúr ügyben? Egy kicsit le vagyok maradva....

teszek fel képet, ez az anyósoméknál készült, nem vittük a kádat és "csak" ez a lavór volt, amibe belefért és nagyon élvezte a füdést így mert egyedül meg tudott ülni benne és nem feküdt....annyira édes volt:

Kép Kép
marcsim

Vissza: Bababemutató

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?