Sziasztok lányok!
Kiscsillag,
én a 7. héten mondtam el mert már nem bírtam a titoktartást!
Emlékszem a barátnőimnek csak annyit mondtam mindíg, amíg nem vettem tesztet, hogy no news good news. Azt sem felejtem el mikor pozitív lett a teszt. Egyedül voltam itthon, és a férjem mire hazajött, beletettem egy borítékba egy kismackót, és egy kis cédulára ráírtam:
Kedves Apuci, júniusban érkezem, remélem örülsz majd nekem! Rottek Lilla vagy Kismackó. Hát a kismackó jött be nekünk:
Említett Macekkal pedig megbeszéltem, hogy kapaszkodjon nagyon, mert szeretném megismerni! Sok szeretettel drukkolok Életed Értelmeinek is, hogy kapaszkodjanak, és vigyázzanak egymásra és magukra!
Vica,
azt hittem csak Balázs zuhan akkkorákat mint egy ház. Koppan a buksija a parkettán és úúúúgy sajnálom de edzem magam,hogy ne vegyem túl komolyan, mert akkor ő is annak veszi.
A száját pedig belülről elharapta kissé, mikor nekibuccolt a kiságy rácsának. Szép piros. No igen az élet nem habostorta, és ezt kezdik felfedezni.
Ildi, nekem is csodákat tesz a Chamomilla, mikor olyan nagyon hisztisen sír, mert most jön a foga. Beadom neki 5 golyóbist a C12esből, azt valahogy RÖFÖGVE lenyeli, és utána 5 perc múlva elkábul, persze a hüle anyja ringatja, emmiatt pedig már kiakadt egy párszor a dereka.
. Ja és tényleg most, hogy írod, majd minden este eljátssza ezt ő is. Ilyekor kis orrszívás, de csak éppencsak a kéziszívóval, mert annyira nyáladzik, hogy bedugul az ormánya is, majd chamomilla és szunda.
Ez persze csak opcionális, de hátha beválik Nektek is.Vagy már próbáltad?
És milyen volt az ünnepi ebéd? Hanka bírta? Gondolom pörögtek körülötte ezerrel...
Durca kedves, jó lenne hallani felőletek, ha van 2 perced.
Hogy sikerült a farsang Mankának?
Monacs , már megint üdvözlünk! Örülök, hogy így döntöttél.
Gabbó, mi a helyzet veletek? Mekkor már Sára baba? Minden ok?
Nagyobbik? Babusgatja?
Jubét én is kicsit irigylem, mert nálunk megromlott a csokilikőr....
No megyek még lehet visszanézek, legalábbis olvasni.
Szép estét
Hurcia // anyám, ez egy regény lett
//