Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !

Bibar
sajnálom hogy nem sikerült,sokat gonoltam rád! :cry:

Juci,
:lol: gratulálok nektek, vigyázz magatokra!!

Lukrécia,
Jol olvastam hogy holnap beülti lesz? Végre kijönnek az ovibol
:lol:
bibike27

Sziasztok!!

Juci!
Mindenekelőtt nagyon gratulálok az ikrekhez!!!!Nagyon jó napot szereztél nekem!!!Juhéjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!! Vigyázz magadra/magatokra!!!

Bibar!
Örülök, hogy így állsz a dolgokhoz!!!Hááát, én szomorú vagyok, ha már ránk is a két stimulálás vonatkozik...Akkor én sem mostanában megyek vissza...Legalábbis ebben a kapcsolatban nem...Sajnos a mi kapcsolatunkat nem erősítette mega lombik, de erről inkább nem beszélnék....Így vagy mással spontán, vagy gyermek nélkül!!! :( :(

A klippet átküldöm!!!

Málna!
Merre vagy???Már csak Te hiányzol!!!!!Aztán dobok egy táblát!!!
Vendég

Brumi, Numato, Timy!!!

Veletek mi újság????Úgy el vagytok veszve!!!!!
Vendég

Kriszti
nagyon sajnálom hogy igy alakult,de remélem azért ez csak átmeneti zavar :( :( bizony ezt a lombikot csak kéz a kézben lehet csinálni :( azért szoritok nektek!!!!!!!!!!
Málnának holnap kell visszamenni,nekem azt mondta :D

Bibike
aranyos vagy hogy gondoltál rám,majd 2 hét mulva megint gondolhatsz :D :D te jól vagy?

bibar

Juci!

Hát nem semmi!!!Nagyon gratulálok!!!!!! :D :D :D
Pedig sasoltunk ma Bibarral...

Gabicsibe!

Téged is!Nem baj,hogy holnap mész,nekem is volt már ilyen.

Krisztike

Elszomorított amit írtál,remélem megoldódnak a dolgok

Bibike
:D

Igen,holnap megyek,remélem felébrednek a kis drágák.... :wink:
Írj majd ha esemény van,tudod!Puszika

Vicuska!

De kár,utánad mentem volna....rég láttalak!Úgy örülök a jóhíreknek!

Emese!

Nagyon szorítok holnap neked!

Holnap drukkoljatok nekem is,megyek a fagyikért,9-es volt a nyálkahártyám,ilyen béna még sosem volt,dehát majd meglátjuk.Velem ma nem volt olyan aranyos a Zeke,de azért imádom... :oops:

Puszi mindenkinek! :D
lukrécia

Judit,
nagyon-nagyon gratulálok:) Drukkoltam nagyon:) Tényleg íjól írja Süni, írd le, hogy mit tettél vagy nem tettél, hogy ilyen szép eredményed lett!!!!!!!!!!!!!!Erősen gondoltál rájuk, ugye:)
Bibar,
nagyon sajnálom, hogy neked nem sikerült, pedig annyira szorítottam:) De jó, hogy így állsz hozzá, akkor nem sokára megint mész:) Most már én is megyek pénteken, de csak még gondolom uh-ra:) De az is valami:)
Málna???????????????? Hogy hogy holnap?!
Lukrécia,
na te mikor kapod meg őket?
Naposoldal,
köszi, hogy nekem is szorítasz, örülök, hogy jól vagytok:) Vigyázz nagyon magadra!!!
Vicuska,
jó, hogy jól vagytok, vigyázz magadra te is!!!!
Kriszti,
micsoda, hogy nem ebben a kapcsolatban??? Ezt eddig jól sikerült elhallgatni:( Olyan rossz a helyzet?! Fel a fejjel, bár amennyit tudok rólad, nem lógatod az orrodat:)
Süni,
mi újság? Jól vagy? Én már alig várom, hogy mehessek:)
Mit szólsz Judithoz, hát nem semmi:) Jó neki:)
baby.81

Baby
szuper hogy mész pénteken,nagyon drukkolok hogy minnél hamarabb megkapd őket :D :D most rajtatok a világ szeme :D :D nagyon drukkolok:Lukrécia,Süni,Baby,Emese,Málna Estrella,remélem nem hagytam ki senkit,ja és gabicsibe,aztán 2 hét mulva csatlakozom :D :D

bibar

Lányok!
Sajnos úgy gondolom, ne fogjuk helyrehozni, de már lehet nem is szeretném...Sajnos nem csak a babadolgok rontották ezt a kapcsolatot 8 éve, hanem egyéb külső tényezők is....De ez nem fontos!!!!
Ha a jó atya úgy akarja, lesz babaánk, és akkor annak úgy kell lennie...Ha nem, akkor soha nem késő újra kezdeni! Most ezt érzem!Lehet változni fog még, de a jelenlegi állás ez! :roll:

Baby!
Igen sikerült eltitkolni, mert az ember nem szivesen beszél a gondjairól....Ez van!!
Viszont nagyon örülök ennek ellenére mindenki sikerének...Én hiszem, hogy van sorsunk, amit nem tudunk befolyásolni, el kell fogadni, bármit is mér ránk! Ha nálam így kell lennie, legyen!!! :lol: Ennek ellenére én optimista maradok!!!! :lol: :lol:

Bibar!
Málna hogy hogy holnap megy????Valamiről lemaradtam???? :roll: :lol: :lol:
Vendég

Ja , és még annyit akartam írni, hogy a kialakult helyzetért nem a párom okolom....Ketten rontottuk el, én ugyanolyan hibás vagyok, mint ő!
De ennek ellenére jól érzem magam..Voltak már mélypontok a 8 év alatt, túléltük, most pedig majd meglátjuk!!! :wink: :lol:
Vendég

Kriszti
nagyon erős csajszi vagy te is,le a kalappal :D :D igazad van,minden ugy van ahogy megvan irva :oops: Málna nekem mondta hogy holnap kell mennie,csak itt volt valami félreértés :oops: :oops:
várom az angyalost :D tudod a freemailre!!!!!!!!!puszi

bibar

Kriszti, nem is tudom, miért nem lepődtem meg a helyzeteden. Valahol lehet, hogy a sorok között olvastam :) Nem örülök neki, de egyetértek Veled abban, hogy a sorsunk valahol meg van írva. Te még elég fiatal vagy ahhoz, hogy akár más mellett, de újra kezdd az életedet. Én nem azt kívánom, hogy hozd helyre a jelenlegit, hanem azt, hogy minden úgy alakuljon, hogy NEKED a lehető legjobb legyen :)

Bibar, Te előttem mész vissza. Nekem Szűcs doki még egy tiszta ciklust írt elő. Kiváncsi vagyok, hogy a sok szuri megzavart-e, vagy a következő mensi is rendesen kb. 28 napra fog megjönni. Persze szívem szerint már holnap mennék vissza, de ezen az 1 hónapon már nem fog múlni semmi. Addig is nagyon szorítok értetek. Ja, mire odakerülnék én is, és itt mindenki közben átköltözik a másik topikba, azért néha meglátogattok itt, ugye????? :D

Addig sem unatkozom, dolgozom sokat és jövő héten megyek egy kis sebészeti beavatkozásra is. Leszedetem egy szemölcsömet. Azzal is telik az idő :)

Lukrécia, nagyon szorítok érted is. Kiváncsi vagyok a Te első ice-baby-jeidre. Minden rendben lesz velük, ahogy Zeke doki is mondta.
süni76

Vicuska, örülök, hogy minden rendben és megnyugodtál.

Baby, hogy hogy vagyok? Nátha elmúlt, néha még köhögök. Lelkileg meg hol jól, hol kevésbé. Azért tényleg nem annyira könnyű feldolgozni a sikertelenséget, de megbírkózunk vele :wink:
Most már átérzem, hogy Neked milyen nehéz kivárni a beültetés időpontját. Nem lehetett könnyű, de már a célegyenesbe vagy Te is. Náthád hogy van? Helyrejöttél?
süni76

Lányok!
Köszi minden kedves szót.....Kicsit meg is könnyeztem!!!Édesek vagytok!!!
Valóban ezen a fórumon egymásból merítünk erőt!!!Köszönöm Nektek!!!!
Akkor nemsokára teszek egy táblát! :lol:
Vendég

Helló csajok!!!!

Bibar nagyon nagyon sajnálom!!!!! De büszke vagyok rád, hogy nem adod fel.

Juci!!!! :P :P :P :P :P Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült neked, ez mindenkinek ad egy kicsi erőt!!!!

EZúton mindenkitől bocsánatot kérek, mivel jó kis félreértés történt. Szóval mivel 5-én volt az inszem és 17 nap múlva kell jelentkeznem a vizeletmintával az csütörtök (22). Ma azért nem teszteltem, mert még csak a 28. napon voltam. De holnap csinálok egy tesztet. Sajnos nem érzek semmit sem.

Kriszti kitartás!!!!!

Gabi, Baby nagyon szorítok nektek is. Gabi te melyik nap fogsz menni?
málna79

Kriszti szorítok, hogy minden úgy alakuljon, hogy Neked a lehető legjobb legyen.

Lányok, még mindig nem tértem teljesen magamhoz :lol:

Kicsit parázom is, mert reggel a kórházba menet, belénk jött egy barom a piros lámpánál, lett kb. 80e ft kár a kocsiban, remélem, hogy a babók rendesen kapaszkodtak...

Nem csináltam semmi extrát, csütörtöktől vasárnapig csak pisilni keltem fel, nap négy litert ittam, általában lement a 25 dkg nyers túró, + krémtúró, rudi.
Napi egy kiskanál méz reggel, kb. 3-4 szem dió naponta ( ezt a természetgyógyászom javasolta, ha már kismama leszek, de a beülti után elkeztem)

Hétfőtől már sétáltam, de anyu főzött minden nap, kivasalt helyettem, nagyon el voltam kényeztetve.
De szerintem neki is megérte :wink:
Apukám sírt a telefonba, mikor felhívtam, hogy nagypapa lesz ( már a beülti után mesélte mindenkinek, hogy ő már virtuális nagypapa :lol: )

Szóval teljes a boldogság!

Nagyon megijedtem reggel, mert tényleg úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni, de Szűcs doki szerint a méhem nő :D

Nem volt túl jó kedve ma, nem mosolygott a folyosón, így biztos voltam benne, hogy rossz hírt fog közölni, ráadásul két lánynak, akikkel együtt voltam nem sikerült. Aztán bementünk, mondta, hogy üljünk le és megkérdezte, hogy ki küldött, mondtam, hogy a Vass doktornő és akkor már mosolyogva mondta, hogy hamarosan visszaküldhet kismamaként :lol: :lol: :lol:

Annyira el voltam varázsolva, meg sem kérdeztem, hogy hányra kell mennem szerdán UH-ra :oops:

Nagyon szorítok Mindenkinek, hogy minél előbb átélhesse ezt :!: :!: :!:

Jó éjszakát!

Judit
jucicuki

Juci
Ez annyira jó!!!Végre valakinek sikerült és lehet, hogy kettő babóka. Gratulálok és nagyon vigyázz magatokra.

Gabicsibe
Dehogy haragszom. Írtam, hogy nagyon aranyos az a kis animáció.

Bibar
Annyira erős vagy. Most már muszáj lesz sikerülnie. A Rendezőnek látnia kell, hogy Téged nem lehet megtörni. Nyerned kell!!!

Kriszti
Majd beszélünk. Nem akarom ide írni.

Estrella
Kár, hogy nem együtt fogunk járni, jó lenne. Nem kellene uncsiznom egész nap.

Baby
Te is nemsokára mehetsz. Vége a kiállításnak.
Vendég

Lányok!
Előre is elnézést, hogy ilyen butaságokkal zaklatlak Benneteket, de szeretnék segítséget kérni tőletek. A suliba riportot kell készítenünk, és én a mi problémánkról szeretnék írni. Persze név és adatok nélkül, de mindenképpen hitelesen. 2-3 emberre lenne szükségem, akinek elküldeném a kérdéseket és azokra várnék választ. Jó lenne, ha olyan valaki is jelentkezne, akinek már sikerült. Senkiről semmi nem fog nyilvánosságra kerülni, csak az alapproblémákról és a nehézségekről szeretnék írni. Ha valakinek lenne erre pár perce, az kérem jelezze nekem. Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket. Azért itt írok, mert nekem ez nagyon fontos és más témában, aminek van is jelentősége a társadalomban, nem igazán tudnék hiteles lenni. Engem a dohányzás, drogozás, alkoholizmus, promiszkuitás nem érint és nem érdekel. Köszönöm.
Vendég

Íme a friss tábla:

Kép
Kép
Kép
Vendég

Lexi!
Ha én alkalmas vagyok, itt vagyok!!! :wink: :lol:
Vendég

Kriszti
Persze, hogy alkalmas vagy. Nagyon köszi!!! Pénteken megbeszéljük. Remélem összejön.
Nagyon köszi, tényleg. puszi
Vendég

Judit!

GRATULÁLOK!!!!! :lol:
Nagyon örülök nektek!!! Nekem meg azt írd le, miket éreztél az elmúlt két hétben!! Engem mindig ez izgat nagyon, hogy ha egyszer végre eljutok addig, minél előbb sejtsem, hogy babóka van bennem :wink: . Vigyázz magatokra!!! Igazi sikertörténet vagy, hogy első lombik!!!

Bibar!
Annyira reménykedtem, hogy végre nem mutat igazat a teszted!! :cry:
Kár, hogy megint igazad lett.

Emese!
Megy a drukk neked is! +++++++++++++++++++++++++++++++++ Várjuk a híreket holnap! Szerintem sokan voltunk már úgy, hogy nem válaszol valaki az üzire, de azt hiszem többet ad ez az egész, mint amennyiszer ilyen kis kellemetlenség éri az embert. Szóval holnap rajtad a világ szeme!!

Lukrécia!

Neked is megy a sok-sok drukk!+++++++++++++++++++++++ Remélem, minden rendben lesz!

Gabi!
Akkor újra kell küldenem a cisztaűzőket :evil: ! Én szerdán fogok menni, addigra beindul rendesen. Műtőben remélem, találkozunk!

Kriszti!
:cry: Azért drukkolok nektek! 8 év az már elég ahhoz, hogy egy hullámvölgyön túl legyetek! Gondolok rátok, hogy legalább ez a fájdalom ne érjen!!! Nem érdemelnéd meg, olyan aranyos, figyelmes lány vagy!

Lexi!
Ha gondolod, küldd el nekem is a tesztedet. Milyen tantárgyhoz jó ez? Munkaterápia bejött? Jobban vagy? Uracskád???

Málna!
Akkor hiába vártunk?? Na, de akkor ahogy van hír, írjál! Addig is vigyázz magadra! Otthon maradtál a két hétben?

Bocsi, kicsit sokat írtam :oops: , úgyhogy most a többiek kimaradtak, rájuk is gondolok, de már kezdek unalmas lenni!

Gil
gil

Lexi!
Tutira összejön, nem kell dolgoznom, és most mindenkinek előre bejelentettem, hogy nem leszek itthon, ne akarjanak jönni!!!!! :lol: :lol: :lol: Így nem lesz belőle sértődés!!!

Bibar!
Átment elvileg,küldtem még másik 2-őt...Az egyik édes, a másik érdekes.... :roll: :lol:
Vendég

Gil!
Drága vagy!!! MInt írtam, hiszek a sorsban, és lehet nekünk ez a sorsunk...Ennyi idő után is! Azért is fogadtam el olyan hamar, hogy nem sikerült, mert tudtam, annak úgy kellett lennie...Aztán meg akartam vívni a harcot a sorsommal, depis lettem, (de csak egy kicsit :wink: ), de rájöttem, a sorsunk ellen nincs mit tenni!!!
Tudom, hogy egyszer én is anya leszek, de ennek nem most van itt az ideje!!És várok, mert annál csodálatosabb dolog nem történik velem, mint egyszer a karomban fogom a gyermekem, és boldog leszek!!!!
Sajnos sok akadály van, amit 8 év alatt sem tudtunk legyőzni, csak néha elnyomni, de mindig a felszínre törnek! Vannak emberek, akik több 10 év után jönnek rá a dolgokra!Na, ezt nem akarom megélni!!!
Boldog vagyok, rengeteg barátom van!! Itt vagytok Ti is, szuper munkatársaim vannak!!! :lol: :lol:
Ért már annyi csalódás, mindig felálltam, továbbmentem! Most sem lenne másképp!!!Csak idő kérdése!Az meg bőven van! :lol: :lol:
Vendég

Hello Lányok!

Juci
Gratulálok olyan jó ilyen jó híreket hallani :P :P :P

Bibar
:( de majd a fagyid!

Kriszti
Remélem jól alakulnak a dolgaid! Nagyon megérdemelnég!

Nekem fáj a derekam és a hasam...

Jó éjt!

Nikibaba
niki baba

Kriszti!

Hát irigylésre méltóan erős lány vagy!!! Ha velem valami hasonló történne most.... Bár sok mindent túlél az ember, amiről azt gondolta, hogy nem bírná ki. Viszont ha ennyire hiszel a sorsban, lehet, hogy pont mással leszel kismami és akkor még jó is, hogy vele nem jött össze? Ki tudja... Abban igazad van, hogy még inkább most, ha így kell lennie, mint húsz év múlva négy :wink: kis lurkó anyukájaként gondolkozz ezeken a dolgokon. Beleszólni úgysem lehet, úgyhogy csak sok erőt, bölcsességet a jó döntéshez és pozitív energiát küldök! +++++++++++++++++++++++++++ Gondolok Rád!! :)
gil

Kriszti itt vagy??? Fontos lenne. iwiw-en írok.

Gil nagyon köszönöm. Megcsinálom a kérdéseket és küldöm. Riport - újságírás tantárgyhoz. Lehet, hgoy csak hétvégén lesz időm rá, és akkor elküldöm priviben. Tényleg nagyon köszönöm. Remélem mielőbb személyesen is megismerkedünk.
Vendég

Lexi!
Írtam...NIncs MSN-d, vagy skyped???Ott könnyebb lenne.... :wink:
Vendég

Gil!
Sokáíg én is így éreztem...Nem mondom, hogy menthetetlen a helyzet, de elfogadom, ha az lesz..
Van egy nagyon erős optimista barátnőm, aki mindenben a jót látja...Rájöttem, úgy érdemes élni!!!Csak a jó dolgokat kell nézni, hogy mit is nyerünk bizonyos lemondásokkal....A rossz dolgokon való kesergés csak hátráltat bennünket abban, hogy meglássuk az új lehetőségeket!!!
Ugye nálunk nem volt gyerek, de volt pár szép évünk, és olyan dolgokat tettünk meg, vettünk meg, amit gyerek mellett nem tudtunk volna!!! Tehát már megérte!!! :wink: :lol: :lol: És ez csak egy a sok közül!!!
Vendég

Sziasztok,

Bibar, Emese,
Sajnálom, hogy most nem sikerült! :cry: De nem feladni, legközelebb már TUTI sikerülni fog! HAJRÁÁÁÁÁÁ!

Juci,
Igaz már a másik topikban is írtam, de még egyszer: NAGYON GRATULÁLOK, őszintén örülök az örömödnek! :D

Kismamik,
Gyertek a lentebbi topikba is :D

Kriszti,
Rég beszéltünk… kellene úgy látom… Vmelyik este gyere msn-re!!!! Puszka!

Többiek,
Puszi mindenkinek!
Mindenkinek küldöm amit kell, petike növesztő, babatapi, babanövesztő:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Osszátok be! :wink: :lol:

Szép álmokat!

Kép

Kép
zsókuci

Kriszti!

Ha van még remény, akkor szurkolok nektek!!! :D Biztos, hogy megérte, és biztos, hogy megvolt eddig is az oka. Majd sokszor eszembe fogsz jutni, ha padlón leszek. Akkor mindig ilyen emberkékre szoktam gondolni, mint te, meg arra, hogy hányan vannak sokkal rosszabb helyzetben is... Szóval marha nehéz, de végül is sok mindennek kell, lehet így is örülni.
Jó éjt! Szép napot holnapra!
Gil
gil

A national geographicon pénteken este 9-kor lesz megint az Élet az anyaméhben:Ikrek!!!!
Aki a múltkor nem látta!!!!
Vendég

Gil!
Nagyon szorítok Nektek is!!!!

Zsókuci!!!

Holnap hazautazunk, igaz ott is bevezettem a netet, de öcsém nem enged gép közelbe. :lol: :lol: Esetleg csütörötkön tudok délután kicsit odaülni, akkor suliban lesz!!!
Vagy holnap délelőtt!!! Te mikor leszel???
Mi 3 körül indulunk! Holnap este erőm nem lesz, másnap pedig egész nap babázom, hugom kislányával!!!
Majd csinálok képeket, zabálnivaló kiscsaj!!!De ha fent leszek, megkereslek! Már több mint 1 hete nem voltam fent..Mióta a fogam balesetezett.... :roll: :lol: :lol:
Vendég

Jajjjjj, de figyelmetlen vagyok!!!Megnéztem a pocis képed!!!Csini vagy!!!Komolyan!!!!! Nagyon jól áll neked a kismamiság!!!!! :wink:
Puszillak nagyon!!!!
Vendég

Jézusom, most látom, hogy már ennyi az idő???Na, ezért vagyok én fáradt!!!
Mindenkinek nagyon kellemes éjszakát kívánok!!!!

Emese!!!
Holnap nagyon szorítunk érted!!!!Gondolatban , lélekben Veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!És bármi is lesz az eredméyn, mindig csak előre nézz!!!!!!!! Nagyon szorítok Nektek is!!!!
Vendég

Emese, nagyon szorítok neked!!!!

Kriszti kitartás!!!!

Gil, egy hétig voltam itthon utána dolgoztam. Remélem nálad is hamarosan jó hírek lesznek!!!!
málna79

Lányok!

Aranyosak vagytok!

Lexi én szívesen kitöltöm, ha gondolod.

Emese! Giga drukkok mennek!!!! Siess haza, jó hírekkel!

Gil! A beültetés után egy-két napig fájt a hasam, aztán semmi egészen csütörtökig, akkor kezdett el megint és egyre jobban, szóval tegnap reggel már erősen kétségbe voltam esve, mert leginkább olyan mindjárt megjön érzésem volt.
A mellem feszült rendesen, de úgy hallottam az mindenkinek tünet volt és simán ráfogtan az utróra :-)
Ja és tegnap reggel mikor sorba álltunk a BMC-ben, volt egy kis hányingerem, de azt hittem az idegességtől, de ma reggel már ötkor keltettek a lurkók egy kis émelygéssel
:lol:
Szóval semmi extrát nem éreztem, kicsit fáradékonyabb voltam, de azt hittem az meg a mozgáshiánytól és az unalomtól van ( a heti három-négy vívóedzés után éles volt a váltás).

Szerintem nem nagyon érdemes figyelgetni, mert az ember csak becsvarodik :oops:

Judit
jucicuki

Kriszti! Eddig is szerettem a tábládat, de most... :wink:

J
jucicuki

Csajok reggel teszteltem egy negatívat. ma vagyok a 29. napon, így úgy gondolom csoda kell, hogy csütörtökön más eredményem legyen. Mensis tünet még nincs. Már annyira fáj a lelkem, hogy még sírni sem tudok.

Juci, már annyi info van ezen az oldalon, te milyen problémával kerültél ide? Neked volt inszemed?

Bibar, úgy tűnik nekem sem volt szerencsés az 5-ös szám!!!
málna79

Málna, még ne add fel :!: :!: :!: :!:

PCO, endometrozis, + mindkét petevezetékem átjárhatatlan, ezért nem is volt inszemünk.

Judit

jucicuki

Sikerült a vonalzóm és megelőlegeztem magunknak az ikreket :lol: :lol: :lol:

jucicuki

jaj, az Gombóckák akart lenni, majd javítom :oops:

jucicuki

Holnap, azaz szerdán nem jön valaki transzferre vagy inszemre? Mert akkor lehet hogy találkozunk a szép kis takaros kórházi szobában.

Juci
Nagyon gratulálok :) mostantól egészen jövő hét péntekig te vagy a példaképem! Holnap kapom meg a kis "sejtcsomóimat", amiből a bébik lesznek (de tetszik a gombócák is :D ). Most úgy számolom, hogy akkor jövő hét pénteken kell visszamennünk tesztre és mi sem bánnánk ha ikrek lennének.

Bibar
Én is sajnálom, hogy neked meg nem sikerült. Fő a pozitív hozzáállás.

Emese!
Nem vagyok benne biztos veled most mi van, te még csak ma mész a tesztre igaz? Szorítok én is!!!!+!!
gombahölgy

Emese??????????????????? Nagyon gondolok rád!!!!

Most kaptam az infot, hogy egy nagyon jó barátnőm 10 hetes kismama. Persze az első hónapban sikerült. Most potyognak a könnyeim, hogy örülök neki, de nekem, nekünk miért megy ennyire nehezen. Ez olyan igazságtalan!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Valaki tud segíteni abban, hogy milyen vizsgálat kell a lombik és az inszem között?
málna79

Sziasztok!

Bibar,nagyon sajnálom,de Zeke doki nagyon ügyes a fagyiknál(csak a barátnőm ikreit hozhatom példának,akik szintén fagyik voltak)És nála sikerültek!

Jucicuki, :lol: :lol: :lol: Gratulálok,tessék jönni a szomszédba!
Kép

Málna,azzal megnyugtatlak,ha azt mondom ,hogy Mátét a Bmc-s teszt se mutatta ki a 17. napon,ezért vérvétel is kellet,pedig mint kiderült, jó magas volt a hcg,és Szűcs doki azt mondta ,még az is lehet,hogy ikrek!Aztán meg itt van ni a már egy éves,huncutmanó! :lol: Nem feladni!!! :lol:

Kép
taptau

Mindenkinek,akinek kell küldöm a sok-sok energiát+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
taptau

Sziasztok lányok!!!

Nagyon köszönöm a szúrkolást és a sok pozitív energiát,
de NEM sikerült!

Nekünk itt az út vége! Mindenkinek csak drukkolok a távolból tovább és néha azért ellátogatok hozzátok!

Sziasztok Emese :wink:
tûriné emese

Sziasztok Lányok!
Nincs ciszta,újra kezdhetünk!!Már be is adtam az elsó szurit :)

Gil
Hát jó lenne ha egy napon mehetnénk megint :D

Lexi
Ha jó vagyok mint inszemes nekem is küldhetet!
Szívesen segítek!

Emese!!!!
Nem hívtál!!Eredmény???

Málna
Remélem csütörtökön még is jó hírekkel jössz haza!!!

Lukrécia
babók nálad vannak már??

Kriszti
Sugárzik rólad a pozitivitás a fényképeken is.Maradj meg mindíg ilyennek!remélem azért minden rendbe jön közöttetek!
gabicsibe

Emese
Sajnálom!Remélem azért egy kis pihenő után megváltozik a véleményed!!Addig is sok szerencsét kívánok neked és azért nézz be hozzánk néha!!
gabicsibe

Gabicsibe
Nem hiszem, hogy megváltozik a véleményem, de azért köszi a bíztatást!

Néha napüján majd benézek, hogy kivel mi történik! És remélem mihamarabb elfogytok innen!!!!!!!!!és áttértek a kismamák oldalára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok Emese
tûriné emese

Sziasztok!

Emese, sajnálom, hogy nem sikerült. :( Ugyanazt kívánom, mint Gabicsibe. Pihenj egy picit, aztán újúlt erővel ismét vágjatok bele! Sok sikert, erőt és kitartást kívánok!

Gabicsibe, nagyon jó hír, hogy nincs ciszta és kezdheted újra! Szorítok nagyon!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?