Kriszti szorítok, hogy minden úgy alakuljon, hogy Neked a lehető legjobb legyen.
Lányok, még mindig nem tértem teljesen magamhoz
Kicsit parázom is, mert reggel a kórházba menet, belénk jött egy barom a piros lámpánál, lett kb. 80e ft kár a kocsiban, remélem, hogy a babók rendesen kapaszkodtak...
Nem csináltam semmi extrát, csütörtöktől vasárnapig csak pisilni keltem fel, nap négy litert ittam, általában lement a 25 dkg nyers túró, + krémtúró, rudi.
Napi egy kiskanál méz reggel, kb. 3-4 szem dió naponta ( ezt a természetgyógyászom javasolta, ha már kismama leszek, de a beülti után elkeztem)
Hétfőtől már sétáltam, de anyu főzött minden nap, kivasalt helyettem, nagyon el voltam kényeztetve.
De szerintem neki is megérte
Apukám sírt a telefonba, mikor felhívtam, hogy nagypapa lesz ( már a beülti után mesélte mindenkinek, hogy ő már virtuális nagypapa
)
Szóval teljes a boldogság!
Nagyon megijedtem reggel, mert tényleg úgy fájt a hasam, mintha meg akarna jönni, de Szűcs doki szerint a méhem nő
Nem volt túl jó kedve ma, nem mosolygott a folyosón, így biztos voltam benne, hogy rossz hírt fog közölni, ráadásul két lánynak, akikkel együtt voltam nem sikerült. Aztán bementünk, mondta, hogy üljünk le és megkérdezte, hogy ki küldött, mondtam, hogy a Vass doktornő és akkor már mosolyogva mondta, hogy hamarosan visszaküldhet kismamaként
Annyira el voltam varázsolva, meg sem kérdeztem, hogy hányra kell mennem szerdán UH-ra
Nagyon szorítok Mindenkinek, hogy minél előbb átélhesse ezt
Jó éjszakát!
Judit