Sziasztok!
Betegeskedők táborához tartozunk mi is.
Hétfőn délelőtt még csak annyi látszott, mintha benáthásodnának . Még kora délután sem volt több, aztán robbant a bomba. 6 órakor Zsombort ledöntötte a láz, 39,4. Hűtő fürdő, lázcsillapító. Miután valamennyit csökkent ( 38,7 ) , megnéztem a torkát, hát a mandulái nem látszottak a gennytől.
Doktornéninket már nem értük el, irány az ügyelet.
Azóta jobban vagyunk, meg nagyon jól viseli, 1 napig volt levert, utána semmi.
Zsófi azóta is csak náthás, de szivatnom kell neki rendesen. Hiába ennyit tesz, hogy ki milyen hajlamot örököl.
Nagycsaládos téma:
Ugye mi ahhoz tartozunk, de ha a kis manók nem ketten jöttek volna, nálunk a tervezett kettőn kivűl több nem lenne.
Így is 7 évig az egy gyerekre voltunk berendezkedve, s ennyi évig tartott, míg Lacikám és Kristóf meggyőzött, kell még egy.
Aztán mikor kiderült, hogy kettő, akkor már tudtam, hogy az életről szőt terveimet módosítani kell.
Ahogy Cat írta: autó csere ( mert minek is férne el egy átlag autó hátsó ülésein egyszerre 3 gyerek ülés?), ház bővítés, s tudtam, hogy 3 gyerek mellett a régi munkámba nem térhetek vissza.
Nagyon zizegtem is emiatt, hogy hogyan tudom ezt magamban elfogadni, de eddig jobban megy mint gondoltam.
Viszont mi akkor megbeszéltük, hogy akkor ennyi, 3 gyerekkel tökéletes lehet az életünk.Ebben nagyon egyetértünk azóta is.
A kis racionalisták....
De, nekünk is ennyi fér bele ahhoz, hogy magunknak, ill. egymásnak is jusson idő.
Cat!
Sajnos a " sárkányosodás" nálam is előjött. De, én ezt a hormonokkal magyaráztam.
Sajnos, hogy ezt akkor teljesen felvállaltam, most is minden erre van vetítve.
Ugyanis, mindent túl reagálok, bele magyarázok stb...
Bár, az utóbbi 1 évben rengeteget javult a helyzet itthon.
Vadvirág!
Jó olvasni, ahogy a nagy családodat bemutatod. De, tudod nekem is az jön le, hogy ehhez ilyen család szükséges.
Sajnos nálam is a férjem nagyon elfoglalt, ill. elég felelősség teljes a munkája. Igy ha hazajön, nem mindig tudnám megbízni azzal, hogy segítsen.
Pihennie kell. S mivel az ikrek előtt én is ilyen helyen dolgoztam, tökéletesen megértem.
Sőt, már annak örülök, hogy a picik körüli teendőket egyedül is el tudom látni.Mert mikor picik voltak a vitáink 90 %-a ebből volt, hogy én szerettem volna ha segít, míg neki ez nem mindig ment.
Aztán ha van szabad ideje segít, játszik velük.
Bár sajnos, a mostani hiszti-dac korszak keverékével nem tud mit kezdeni.
Inkább az ügyintézési feladatokat látja el.
De, neked a tágabb családod is sokat segít. Nálunk ez sem működik, mert mindenki robotol,dolgozik.Örülök, ha egy picit is jönnek és játszanak velük.
Vikóka!
A haj mindenképpen genetika. Viszont, ha le van vágatva valamennyit erősít.
Mi is Zsombinak nyáron teljesen kis rövidre levágattuk, s most télen sem hagytunk neki olyant mint tavaly.
Zsófimnak viszont van olyan lobonca!!!Nem győzöm neki csinálni a frizurákat!
Kata!
Én is orvost javasolok!!!!
Lilla!
Egyiptom, irigy vagyok ám!!!! Szerintem a picikkel nem lesz gond. Nyáron a tenger partot is tök jól bírták, ugye?!
Mindenkinek további szép napot: