Sziasztok!
Ezt a termest aztan nevezem!
Nem is emlekszem, hogy ilyen elofordult volna, hogy egy napon belul archivalt!
Latszik, hogy sokan szobafogsagon vannak!
Tegnap irtam, hogy Dani a fulehez teszi a jatektelefont- kesobb vettem eszre, hogy amint a fulehez teszi elkezd babanyelven karattyolni. Irto edes!
Most hogy mar ilyen finom szendvicskrem recepteket kaptunk, Dani megunta a szendvics eveszetet es sorban kopkodi ki a katonakat!
Erdekesseg: A napokban olvastam egy itteni konyvben, hogy a brokkoli rendkivul egeszseges a babaknak, mert kimutattak, hogy a rak ellen is vmifele vedettseget ad! illetve idesoroltak a kelbimbot es a karfiolt is.
Zsuzsa!
Milyen erdekes! Ezt nem hittem volna, hogy egy napon szulettunk!
De Te vagy az idosebb!
En delutan 4 orakor szulettem!
En sem erzem magam 33-nak, de azert nem bannam, ha nem is lennek - hanem mondjuk a huszas eveim elejet taposnam valahol.
Eszter! Te melyik honapban szulettel?
Azert nem sikerult a kis piros fej, mert forditott jelkent irtad az elejere az /-t! az \-kell hasznalni. \ clipart
{angry}
Agci! De aranyos vagy, hogy emlekszel ra!
Igen, Dani meg szopizik; de mar csak reggel es este. Igazabol annak ellenere, hogy 1 eves korig volt beiranyozva en "eroltetem" a dolgot. O sokszor inkabb lefordul a cicirol es keresi a cumijat. Bar eszrevettem, hogy ez akkor fordul elo, ha nem almos. Ha reggel felalomban vagy este az elalvas szelen szopizik, akkor szepen eszik - bar nem annyit mint regen.
Beinditottad a baba-mama tornat vegul? Ha igen, hogy megy?
Zafi! En is nagyon drukkolok! Remeljuk ennyi drukk meghozza a jo eredmenyt!
Tikk! Valoban Hanna nagyon aranyos a kepen!
Nagyon tetszik a gorogos dumaja!
Edes lehet!
Henke! Akartam irni, hogy nem semmi, hogy Barni mar ilyen sokat beszel. No arrol nem is beszelve, hogy szamol! Lassan ot is beirathatjatok az egyetemre!
Minden betegeskedonek jobbulast!
Zsuzsi! Nagyon elkepzelheto, hogy a szmog miatt betegednek meg tobbet a babak. Itt nagyon tiszta a levego es mi is ritkabban vagyunk betegek (mondjuk pont most faj a torkunk -de lehet, hogy csak megfaztunk).
Sziasztok, Danimama