Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hanna megajándékozott egy éjszakával, negyed 8kor kelt, szopizott és utána húzta még negyed 10ig. MOst pedig kiolvassa az összes költözésre szánt újságot, már olyan pici darabokban vannak, hogy max a kávéscsészék beleférnekKép Néha rátalál egy autóra vagy babára és akkor kiabálja persze görögül, hogy totosz meg babasz. Ma felállt a könyvével a kezében a földrõl.Kép Viszont nem kakilt 2 napja. Hát ezek voltak rövid híreink.KépKép

Rebi! Én csak azt mondtam amit olvastam a homokról, de az az igazság, hogy nem szólnék bele, mert tényleg semmi tapasztalatom nincs velük, ti jobban tudjátok, akiknek még orvosuk is van. Azt is tudom, hogy alkatra meg személyiségre írják a gyógyszereket, azt meg én végképp nem tudom eldönteni, hogy egy legaranyosabb kislánynak melyik kell.KépKépKép

Norci! Ha sûrû váladék jön az orrából akkor kell neki valami orrcsepp is, azt meg jó ha doki írja fel. Ha nincs láza, jó a közérzete nem szoktam elvinni.

Lányok a Cebion csepp kb november vége óta hiánycikk, ezért szedünk mi is multivitamint.

Zafi! Drukkolok én is, remélem segít mégKép Jó pihenést a nagyinál.

Gorsi! A kispesti lakótelepen nincs kedvetek eltolni a havat?KépKép

Na megyek, mert már a kismamánál tart...Kép

pussz

Tikk
tikk

elfelejtettem, hogy tettem fel friss képet HannárólKép

Tikk
tikk

Rebi
Köszi.Kép Igaz, hogy most 1 hónap alatt jött ki 4 fog, de elõtte üres volt a szája.Kép

Henke
Én szoktam narancsot adni Petinek, megeszik talán 2 gerezdet.

Norci
Ha csak taknyos, akkor nem szoktam konzultálni a dokival. Láz esetén is csak akkor, ha még másnap is lázas. Ha mégis nagyon aggódsz, inkább nézesd meg vagy telefonálj mint Rebi.

Zafi
Drukkolok!

Köszi amúgy mindenkinek a válaszokat gyógyszerügyben, kicsit aggódtam, hogy elindítok egy lavinát. Emlékeztek, mikor tavaly már nem tudom, hogy min, óriási vita kerekedett?Kép Nagyon bírom az ilyesmit.Kép

Most, hogy van netem egész nap, lõjetek már le!Kép
Gorsi
gorsi

Tikk
Olyan aranyos Hanna ezen a képen!Kép Az itteni hó mennyiségébõl ítélve tél végére talán Kispestre is eljutunk.Kép

Orsi
gorsi

Vili kilenc óta alszik! Kép
ÉS hogy velem aludt, annyira jókedvûen ébredt! Kép ÉS olyan könnyen beájult most délelõtt is!
Azért remélem tényleg nem lázas.

Heni!
Vili hét és fél hónapos, nálunk is kezd ilyesmi lenni mint nálatok 8 hónaposan, én nem vagyok 100%-g biztos benne, hogy csak a fogzás okozza, gyanakszom a szeparációs félelemre is! (Az elsõ két fogánál nem volt ennyire rázós a helyzet) Ja és ami még ezt alátámasztja, az ölemben el van, ha nem lát 5 percnél tovább, ill. az idegenektõl kezd sírva fakadni.

Norci
norci

Gorsi! Azért várunkKépHanna köszöni a dicséretet.Kép

Norci! Mi az a szeparációs félelem??? Ez van vagy kialakul? Úgy érted a saját szobájába szeparálod?Kép
Azért ha feltûnõen sokat alszik nézd meg nem nagyon meleg-e.

Na mennem kell hintáztatniKép

Tikk
tikk

Sziasztok!

Mintha valaki kérdezte volna a Kép rajzolás hogyanját, de nem találom, hogy ki volt. Úgy emlékszem, választ nem olvastam rá. Lehet, hogy ez már senkit sem érdekel, de ha mégis, itt a link, ahol meg lehet nézni õket: mosolygók.

BMárti

BMárti
bmárti

Minden betegeskedõnek jobbulást és együttérzek a taknyosokkal: én is az lettem mára virradóra. Kép

Solya! Üdv újra itt!
A Cerassettõl simán lehet kevesebb a tejed és esetleg a náthától is, ha nincs jól kiszívva az orra és nem tud úgy megfelelõ technikával szopizni. Tedd többször is esetleg mellre és olyankor kérd meg Sárát, hogy hozza oda a kedvenc mesekönyvét és üljön melléd, úgy mesélsz neki. Vagy rajzoljon olyankor melletted, vagy gyurmázzon stb. Jól porszívózd ki mindig Máté orrát! És ne add föl! Ha 4 hónaposan sikerült, akkor most is fog! Egyébként tényleg szép eredmény ideáig eljutni! Kép

Menta
menta

Tikk!

8 hónaposokra jellemzõ szorongást, becézi így szaknyelven a pszichológiai szakirodalom. Tudod pl. ilyenkor szokták elsírni magukat idegen láttán, vagy ha sokáig nem látják a szülõket. Most az van számukra amit látnak, ha nem látnak azt hisizk eltüntünk, stb. Ez az éjszakai alvásra is hatással lehet. Most a pólomhoz bújva alszik három órája.
Amúgy én mellette alszom már egy ideje, csak ha nyugik azéjszakák és apa sem köhögö akkor költözöm át mellé.

Rebi! Orsi!
Köszi doki ügyben a hozzászólást. Ha kell én is kozultálok, csak a mi dokink nem jó fej.
(Bár tegnapelõtt Menta lett az új háziorvosom Kép )

Norci
norci

Norci! Helenánál 8 hónaposan kezdõdött a szeparációs félelem és még mindig tart. (11 hónapos múlt.)
Tikk! Ez az, amikor rájön baba, hogy elmegy a mama, de még nem tudja, hogy vissza is jön. Tudod, amikor ki kell somfordálni mellõle, hogy ne vegye észre, amikor elmész.
M.
menta

Sziasztok!

Hanga se aludt olyan jól ám. Sokat köhögött, de már olyan hurutosat, nem annyira szárazat. Neki is le kellett egyszer szívni az orrát, mert folyt vissza, és hallottam, hogy próbálja felköhögni, de nem ment neki --> szegényke nyelte vissza. Féálomban volt, mikor porsziztunk.

Henke,
én szoktam narancsot is adni neki, van hogy majdnem megeszik egy egész narancsot, egy olyan kisebb formát - no, azért nem mandarin méretût.Kép És én nem szoktam leszedni a hártyákat sem. Csak úgy tátog érte, annyira aranyosKép

Tikk,
tényleg nagyon aranyos Hanna a képenKép. Nálunk is most divat, hogy apró kicsi darabokra tépkedi az újságokat.Kép Sõt, néha falatozgat is belõleKép.

GOrsi,
lett kábeles net?

Zafi,
drukk-drukk-drukkKép!

Üdv
Szila
szila

Menta,
a múltkor kérdeztem, de mivel gyorsan archiválódott, biztos nem olvastad: nincs arra lehetõség, hogy a kisgyerekeknek mindenféle szirup helyett kúpot készítsenek? Mert ezeket a kanalas vackokat nagyon nehezen és nagy sírás közepette tudom csak beadni Hangának. (AmbroxolQ és Ospamox: ezeket kaptuk)

gyógyszer dolog: Hanga is most kapott igazi gyógyszert elõször, és én sem szoktam neki feltétlenül adni. Amit mindig kap az a Cebion és a MAltofer, meg másnaponként a Dvitamin.

Szila
Szila

Szia Rebi!

... lebuktam! Ezek szerint te is olvasod a táblázatokat...!
Megnéztem a profilodat, hááát, nem ismertem volna meg a templomi nyüszögõt, nagyon aranyos.Adj neki a nevünkben is egy hatalmas gyógypuszit.
Cebion helyett nem próbáltad még a C vitamin ampullát? Bár lehet, hogy az is hiánycikk most...
Ja, Orsi jövõ hétre van kiírva!!!

Sok pusssz, de most befej., két éhezõ gyerek lóg rajtam
Bajni
bajni

Szila!

Ismerõs a helyzeted, nagyon megértelek nincs pénz, de költünk ügyben. Kép Csak nálunk a nõvérem ilyen, õt még csak nem is utálhatom jóízûen. Kép Belefogtak egy sokmilliós vállalkozásba úgy, hogy egy vasuk se volt. A család (szüleink, keresztapja, mi) minden pénzét kölcsönkérték, minden ingatlanon jelzálog a kölcsönök és állami támogatások miatt, de a vállalkozás leghamarabb egy év múlva hozhat jövedelmet. Erre novemberben áthívja a szomszédasszonya az én Drága Nõvérkémet egy termékbemutatóra, ahonnan õ egy kb. 150 ezer forint értékû bio ágynemû garnitúrával tér haza. Kép Közli, hogy ez lesz a névnap + karácsonyi ajándékuk, neki is és a sógoromnak is, szóval nem kell venni semmit, amennyit ajándékra szántunk, azt adjuk oda kp.-ban. Végül azért egy szép kis aranygyûrût is megvetettett a sógorral, mert megérdemli, annyit gürizik a vállalkozásért, de ha már õ kapott valamit, akkor a sógor is kapjon egy elegáns cigarettatárcát, színezüstbõl, kézi véséssel. Ja, és a gyerekeknek egy külön TV a szobájukba, merthogy mindig vita van, hogy mit nézzenek, mert a legkisebb örökké a Tom és Jerryt akarja. De a TV ugye a két nagyé, így a legkisebbnek még kellett valami más ajándék.
Az már csak hab a tortán, hogy nekünk minden pénzünket úgy kérte kölcsön júniusban, hogy 2-3 hónapra kell, mire megjön az állami támogatás. Azóta még csak azt se mondta, hogy bocs, másként alakult. Ja, és éppen ma reggel telefonált, hogy megszorultak, és csak 2-3 hétre, de nagyon kellene nekik minél több pénz, szóval adjuk már oda, ami esetleg azóta összegyûlt. Kép Most én erre mit mondjak?! Kép
Na, most én is jól kipanaszkodtam magam... Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Danimama!
Én is január 26-án születtem, reggel 6 óra 40 perckor. Szerintem olyan szép ez a 33 év. De csak azért mert nem érzem annyinak magam. És Te reggel, vagy napközben születtél?

Norci
Én is telefonon szoktam értekezni a dokival, mint Rebi, de ha lázas a leányzó akkor nincs pardon és kihívom a dokit.
Egyébként a betegség eredménye az lett Beánál, hogy két napig nem aludt délután. Most alszik, mint a bunda, igaz reggel 6 óra óta fönn volt. Nem szokott ilyen korán kelni, általában 9-1/2-kor kelteni kell. Láza nincs, ma délelõtt viszont nagyon nyügike volt.

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat, úgy látszik használt a kiscsajszinak, kez megint csintalankodni.

Sziasztok!
Zsuzsa + a végre alvó Beababa

beababa

Sziasztok!
El is felejtettem írni Nektek, hogy Tomi felsõ négy foga közül az egyik már áttörte az ínyét, de a másik három is ott sorakozik már kitörésre készen Kép Ezért nyûgösebb mostanában.

Kölcsön a családban- mûsort én is ismerem Kép A szüleimnek volt egy nyaralója Visegrádon, ahol mi is sokszor megfordultunk nyaranta. A bátyámék nem, mert õk már akkor is vidéken laktak. Nekünk viszont a szabadságot, a természetet jelentette. Aztán miután apukám meghalt a bátyámnak sürgõsen pénzre volt szüksége, így el kellett adnunk. Méghozzá nem valami fényesen, mert nagyon hirtelen kellett a pénz Kép Sajnos csúnya jelenetek is elõfordultak akkor a bátyámék és köztünk, fõleg a sórognõm tett ki magáért. (A gyerekek elõtt lekapzsizta a férjemet, stb.) Akkor teljesen kiborultam, majd 2 évig nem nagyon beszéltünk a sógornõmmel. A bátyámmal is csak ritkán. Aztán hál'Istennek rendbe jöttünk. Most már újra szent a béke. Ha meggondolom, akkor az õ segítségükkel lett a házunk, mert a kezdõtõkénk a visegrádi ház ránk esõ része volt. Azóta a sógornõm még egyszer próbált kölcsönt kérni tõlünk, de megmondtuk, hogy nem, mert nincs pénzünk - ami igaz is volt. Azóta nem kértek Kép És a karácsonyunk is nagyon kellemes, barátságos, békés volt idén Kép Kép Kép

Jól kilapátoltam magam ebéd elõtt, Tomi meg vigyorogva nézett a babakocsiból Kép
SZép délutánt!
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Szia Szila!

Most ismertem rád!!! Én is Budakalászon lakom és majdnem egy idõben szültünk, csak én ikreket, Ádámot és Zolikát. És van egy hároméves kislányom Lorena. A múltkor együtt mentünk a bababörzére. Tudod már ki vagyok? Én is sokat vagyok a babaneten, de ebbe a topikba még nem látogattam el eddig. Ha van kedved levlezhetünk.
Címem: gemini2002@freemail.hu
Hanga jól van? MI is takonykórosak vagyunk éppen. Egésznapos orrszívás, gyógyszerhegyek stb. Karácsony elõtt egy hetet voltam a fiúkkal kórházban. Tüdõgyull. gyanúval mentünk be, de csak a hörgõk voltak begyulladva. MIndkettõnek középfülgyull. volt, nem ettek-ittak majdnem kiszáradtak, két napig infuziót kaptak. Nagyon rossz volt.Ott voltam végig velük. Nagyon hiányzott a kislányom. 23-án este jöttünk haza. Szerencsére a Karácsonyt már itthon töltöttük. Jártok a Tücsök-zenére? Mi voltunk egyszer , de én nem tudok három gyerekkel eljárni egyedül. Meg már három gyerekre sok is lenne anyagilag is. Annyiért már én is elzenélgetek itthon nekeik. A férjem szokott gitározni meg énekelni nekik, azt nagyon szeretik és vettem olyan kis hangszereket nekik, amiket kipróbáltunk a foglalkozáson, úgyhogy mi ittthon zenélünk.
Képzeld, elköltöztünk! Kaptunk egy vadi új önkormányzati lakást a Mályva utcában. Nagyon szép! Majd küldök róla képet, ha elküldöd a címedet. Meg küldök majd a fiúkról is képeket. MOst megyek, mert ezer dolgom van még.
Puszi
Éva
p.éva

Szia Éva!

Na, végre, hogy te is idetaláltál!Kép Email mentKép!

Szila
szila

Sziasztok!

Apropó börze! Most olvasom a Babanet fõoldalán, hogy holnap babaruhabörze lesz itt Békáson, a mûv.házba. Környékbeliek! Nem jöttök el szétnézni? Akár össze is futhatnánk! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti,
sajna nem tudunk menni, Hanga még beteg. Vagyis már nem folyik az orra, de olyan hurutosan köhög, olyan, mintha a slejmet akarná felköhögni.

Tényleg: egy beteg babát ki lehet vinni egy kicsit a levegõre v. várjam meg, amíg teljesen egészséges lesz? Vagy elég a felöltöztetve szellõztetés? Én már utálom a négy falat!

Szila
szila

Szila,

nem jött meg az emailod. Hát nem ajánlom, hogy most kimenj Hangával, mert én kivittem két napja a Zolikát, mert õ már jól volt és estére már elkezdett folyni az orra. MI már lassan egy hónapja szenvedünk bent.
Inkább várjatok még.
Én lehet, hogy kimegyek, mert el akarom adni az egyik ikerkocsinkat.

Éva
p.éva

Szila

Megjött az email!

Éva
p.éva

Köszi a tanácsokat! Remélem megoldódik a szopi probléma.

Szila!

Én ki szoktam õket vinni, ha nem lázasak, mert különben nem tudunk aludni. Persze ilyenkor csak rövid idõre. Meg úgyis te tudod, mennyire beteg, ha élvezné a levegõt, vidd, ha túl bágyadt, inkább csak csöndesen játszatok bent a melegben.

Solya
solya

Sziasztok
Hihetetlen ez a termés egy nap alatt jóformán archíválódunk.

Márti
Köszi szépen, én írtam a kruppról de szerencsére nem Napsugaram beteg, illetve még elöjöhet nála is de egyenlQre nem az, a kis fiam szenvedett ettök de mivel már 6 éves elmúlt úgy néz ki kinötte.

Gratula minden kis ügyeskedQnek elolvastam már de nem emlékszem mindenkire név szerint.

Tikk
Hanna beszél görögül ugye? Már ezt sem találom mindenesetre nagyon tetszett! KépKépKépKép
Vannak újságok amikre szakosodott már mint étkezési célzattal persze?! KépKépKép Képen is nagyon szép, ez csak természetes!

Napocska most már nem csak legugol és vissza de feláll könnyedén a földröl is úgy hogy nincs mibe kapaszkodnia. A tesóit meg KÁ-nak hívja.

Menta
Napsi sem szereti ha kikerülök a látóteréböl vágtat utánam bár nálunk az egy gyerekesekhez képest azért másabb a helyzet mert a tesóival is szívesen el van akkor nem akar feltétlenül utánnam jönni. Persze ha álmos vagy egyéb gondja van....

Képzeljétek öltözködik, már mint játékból. Összeszed minden féle rucikat /játszós vagy száradó stb./ és azt húzza a fejére meg a vállára aztán nagy röhejek mellett vágtázik fel s alá.
Fürdés után fésülködik, engem meg a bratyókat is ha kérem a rend kedvéjért persze.
Szoktam testápolózni fürcsi után most már ö is kenegeti a pociját a lábait meg a kezecskéjét, nagyon élvezi.
Olvasni is szeret bár még néha eltépQdik az a fránya újság de ügyesen lapozgat, ahhoz képest hogy nem is olyan régen még csak simán fel falt minden féle papírt most már meg is nézi hogy mit eszik.
Rajzolni is akar, ez is a tesóktól jön az biztos mert ök sokat rajzolnak és el lesi tölük no meg elcseni a ceruzákat amiket némi rágcsálás után megpróbál használni is. 11 hónapos létére már képes persze jó nagy papírra vonalakat rajzolni ami nagyon tetszik neki. Az a baj hogy én viszont félek hogy elesik a cerkával és baja lehet belöle így csak szülöi felügyelettel alkothat. Azt hiszem veszek neki zsírkrétát azzal könnyebb rajzolni mert mindenütt fog .

Bogancsi
Gratula Tominak a fogsorhoz! KépKépKépKép

Pussz: Dzsili
dzsili

Szila!

Ha jó hideg van akkor rövid idõre még jót is tesz neki szerintem, mert a hideg öli a bacikat. Menta! Szólj ha rosszul tudom, csak nálunk is van egy orvosa családban,d e nem sok ragadt rámKép

Tikk
tikk

Szila!

Én se PiciLacival akarok börzézni menni! Kép Jól itthagyom a gyerkõcöt az apjára, én meg végre kimozdulok! Kép Már amennyire ez kimozdulás... De ahhoz képest, hogy hétfõ óta nem lépünk ki a kapunk, igazi nagy kalandnak ígérkezik. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

cliparthappy
Névtelen

sziasztok

karacsony elott ota nem mukodik a freemailes cimem, akinek nem valaszoltam volna, ezer bocsanat. a danimama ebresztett most ra, hogy talan valaki mas is irt. megegyszer bocs. az uj profilomban mar a fizetos emailem van, az mindig megy.

danimama
irok emailt, ha csibeszke elaludt.

a betegeskedoknek jobbulast! en minden heten megeszem egy fokhagymas piritost, az elmult 2-3 telen hasznalt, nem voltam beteg.

bmarti
koszi a morgos arcocskarol a lapot, en kerdeztem.

kellemes estet
eszter
ádámbaba

Sziasztok!

Kedves Névtelen! A { és } jeleket hagytad le a happy szó két végérõl, azért nem lett jó. Szóval így kell írni, csak szóközök nélkül: \ clipart {happy}, és az erdmény Kép De ezt egyszerûbben is lehet, : ) persze most is szóköz nélkül. Ugyanígy a Kép egyszerûen : (, és a Kép egyszerûen : O. Sajnos a többit nem lehet így, akkor ki kell írni az egész utasítást.

Eszter! Szivesen, és bocs, hogy nem emlékeztem név szerint. Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Kép
Kép

beababa

Bmárti!
Köszi szépen. Úgy látszik már nagyon sokat voltam itthon, és az ilyen trükköket elfelejtettem. Kép Mármint hogy [] jeleket is illik beleírni egy parancsba. Kép
A névtelen is én voltam, csak próbálkoztam. Bocsánat mindenkitõl, hogy ilyen analfabéta vagyok, de most már megtanultam. Kép
Köszi Zsuzsa

beababa

sziasztok

ladanyikata
most olvastam csak az archivumban, hogy mi tortent, szegeny peti Kép hogy van?

megneztem a profilomat, nem latszik az emailem /clipart{angry} de kitoltam vele, beleirtam a personal quote cimszo ala Kép

bmarti
en is kettosponttal es zarojelekkel dolgoztam eddig Kép ha mindent jol csinaltam, a merges arc is sikerult talan. ja, a nevtelen cimszo alatt nem en probalkoztam am Kép

zsuzsa, danimama
csatlakozom a 33-asok soraba Kép

mara bedugultam
eszter
ádámbaba

Eszter!
És te mikor leszel 33? Kép Én voltam a névtelen, de csak próbálkoztam.

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Gorsi: szerintem lehet folyamatosan adni a Cebiont.

Solya: üdv itthon Kép

Henke: Balunál általában elég 15 perc éneklés, és már alszik is.

Ma kirándultunk a Skáláig. Amint átvergõdtünk a parkolón (részben cipelve a babakocsit), már tök jó volt minden Kép De Andi3 egy hõs Kép Ma eljöttek hozzánk Lucával Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog új évet kívánok! Boldog babákat és még boldogabb anyukákat!

Márti,
hogy vagytok?

Menta,
hogy haladsz az lll- vizsgával? Borzasztó, mennyire elkeserítõ a helyzet szoptatás ügyben. És az eü-i dolgozók fejében (már bocs, tisztelet a kivételnek). Nap mint nap kapok leveleket, jujj, és miket írnak anyukák. Szomorú. De azért próbálok segíteni, ahogy tudok.

Danimama,
szoptatsz még? Csak azért kérdem, mert korábban írtad, hogy 1 év. Ezt Dani is így gondolta?

Mi még szopizunk rendületlenül, szerintem a gyerkõc így megy az iskolai évnyitóra is...Kép

üdv az új anyukáknka, én már régebbi vagyok, csak minidg lemaradok az olvasásban.Kép

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Minden kis tüsszögõ babának mihamarabbi gyógyulást kívánunk és átaludt éjszakákat a mamáknak!

Tikk: Hanna nagyon-nagyon csábító mosollyal rendelkezikKép
nem hiába mondják, hogy a magyar lányok a legszebbek, ahogy nézem az osztályt elég szép lányok lesznek kb. 15 év múlva, csak, hogy én milyen ideges leszek, ha elmennek bulizni!!!!

Ma kissé merész voltam. Gondoltam, ha ilyen nagy hó esett, akkor nem megyünk autóval a tücsök zenére, hanem szépen leszánkózunk a a Müv.házba. Lefelé nagyon jó volt az út, de így is kb. 30 perc volt, míg odaértünk, pedig futottam mint egy ló (befogva). Hazafelé már cikisebb volt a helyzet, mert kb. 1 óra kellett, míg felküzdöttük magunkat a hegyre (Farkasréti temetõhöz közel). Persze Dorka közben már nagyon álmos volt, de szegénykém nagyon nagy hõs volt, mert meg se szólalt, pedig vártam, hogy elkezd hisztizni. Felszálhattam volna a buszra, de nem volt jegyem és féltem, hogy így tuti, hogy valami náthát megkapunk. Szerencsére Dorka jól van, szép piros lett az arca, igaz az ének órán nagyon átfagyottnak tûntünk, pedig csak a szél fújt minket. Én kb. 2 kilót fogytam ezzel a kis túrávalKép
Ja és ezt a túrát még rossz csizmával tettük meg, de MA VETTÜNK CSIZMÁT!

Lányok a Deichmann-nál nagy akciók vannak, mi 7000 Ft-os cipõt 4000-ért vettünk és találtunk végre jó csizmát is, teljesen elfogadható áron. Már 1790,-Ft -ért lehet tök jó cipõcskét venni, de felnõtteknek is jó akciók vannak, mi apának vettünk egy szép, tiszta bõr félcipõt.

Megkérdezem az anyósomat, hogy neki van-e Cebion-ja? Õ gyógyszerész Újpesten.

Szerintem a szmog miatt betegednek meg olyan gyakran a babák.
Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!
Ezt a termest aztan nevezem! Kép Nem is emlekszem, hogy ilyen elofordult volna, hogy egy napon belul archivalt!Kép
Latszik, hogy sokan szobafogsagon vannak! Kép
Tegnap irtam, hogy Dani a fulehez teszi a jatektelefont- kesobb vettem eszre, hogy amint a fulehez teszi elkezd babanyelven karattyolni. Irto edes! Kép
Most hogy mar ilyen finom szendvicskrem recepteket kaptunk, Dani megunta a szendvics eveszetet es sorban kopkodi ki a katonakat! Kép

Erdekesseg: A napokban olvastam egy itteni konyvben, hogy a brokkoli rendkivul egeszseges a babaknak, mert kimutattak, hogy a rak ellen is vmifele vedettseget ad! illetve idesoroltak a kelbimbot es a karfiolt is.

Zsuzsa! Kép Milyen erdekes! Ezt nem hittem volna, hogy egy napon szulettunk! Kép De Te vagy az idosebb! Kép En delutan 4 orakor szulettem! Kép
En sem erzem magam 33-nak, de azert nem bannam, ha nem is lennek - hanem mondjuk a huszas eveim elejet taposnam valahol. Kép

Eszter! Te melyik honapban szulettel?
Azert nem sikerult a kis piros fej, mert forditott jelkent irtad az elejere az /-t! az \-kell hasznalni. \ clipart
{angry} Kép

Agci! De aranyos vagy, hogy emlekszel ra! Kép Igen, Dani meg szopizik; de mar csak reggel es este. Igazabol annak ellenere, hogy 1 eves korig volt beiranyozva en "eroltetem" a dolgot. O sokszor inkabb lefordul a cicirol es keresi a cumijat. Bar eszrevettem, hogy ez akkor fordul elo, ha nem almos. Ha reggel felalomban vagy este az elalvas szelen szopizik, akkor szepen eszik - bar nem annyit mint regen.
Beinditottad a baba-mama tornat vegul? Ha igen, hogy megy?

Zafi! En is nagyon drukkolok! Remeljuk ennyi drukk meghozza a jo eredmenyt! Kép

Tikk! Valoban Hanna nagyon aranyos a kepen! Kép Nagyon tetszik a gorogos dumaja! Kép Edes lehet!

Henke! Akartam irni, hogy nem semmi, hogy Barni mar ilyen sokat beszel. No arrol nem is beszelve, hogy szamol! Lassan ot is beirathatjatok az egyetemre! Kép

Minden betegeskedonek jobbulast!

Zsuzsi! Nagyon elkepzelheto, hogy a szmog miatt betegednek meg tobbet a babak. Itt nagyon tiszta a levego es mi is ritkabban vagyunk betegek (mondjuk pont most faj a torkunk -de lehet, hogy csak megfaztunk).

Sziasztok, Danimama
danimama

Szila! Sajnos csal olyan kúpot találtam, amit csak 12 éves kor felett szabad adni. Ez Köptetõ, mint az Ambroxol. Az Ospamox antibiotikum. Õszintén szólva nem tudom, hogy azt szokták-e kúpba tenni. Ez pl. egy olyan dolog, hogy ha nem csak 1 évig dolgoztam volna, akkor tutira tudnám. Szerintem kérdezd meg anyukádat, vagy az orvosotokat.

Ha jobb idõ lesz, akkor lehet, hogy mi is szívesen mennénk a Faluházba Tücsökzenére. Ha minden igaz, akkor xylofont veszek Helenának a szülinapjára, mert nagyon szeret mindent ütögetni. Kép

Tikk! Szerintem logikusnak tûnik, ami írtál a hideggel kapcsolatban. De lázasan semmiféleképpen nem szabad kivinni. De ha nem lázas, akkor egy félórára ebben az idõben is lehet, ha jól fel van öltöztetve.

Ágci! Én sehogy nem haladok. Kép Járok Bianca és Iboly baba-mama csoportjába és csigák-csigájának lassúságával olvasom a WAB-ot. Most kunyerálom Ibolytól és Biancától a magyar verziót, csak nem nagyon akarják kiadni a kezükbõl lektorálás elõtt. Viszont így még a levelezésig sem jutok el. Sajnos nekem nincs sok kismamám. Inkább csak itt, ill. 1-2 a közvetlen baráti körömben. De õk meg valahogy nemigen hisznek nekem. Kép Már majdnem lett egy relaktációs mamám is, de sajna meggondolta magát. És te hogy haladsz?

BMárti! Még nem biztos, de lehet, hogy összefutunk a börzén.

Betegek! Gyógyuljatok!!!!!!!!

Dzsili! Szerintem Napsi nagyon nagyon ügyes. Ügyesebb, mint az átlag és értelmesebb! Jó neked! Tudom, Helena sem lesz hülye, de azt már most látom, hogy egy zseni sem! De nem baj, mert õ a mi Helenánk.

Menta
menta

Sziasztok!

Hát, szörnyû éjszakánk volt.Kép Ültem egy ideig a wc-n, aztán egy óra múlva már álltam is feletteKép. Kikívánkozott a vacsora. Közben Hanga is olyan éjfél körül fent volt egy cicire, de nagyon nehezen ment, mert alig bírtam tartani. Na ezután jött a klotyó. Miután ez megvolt, olyan fél négy körül Hanga megint éktelen ordításba kezdettKép, tuti, hogy a foga, mert a keze a szájában volt egyfolytában, hiába kentem be az ínyét. Ez a mûsor ment úgy fél 6 ig, aztán beájult, de úgy, hogy apája már nem fért mellénk az ágyre, ki kellett költöznie a nappaliba. Ráadásul õ sincs jól. Úgyhogy itt van két beteg szülõ a virgonc gyerekkel.

Úgyhogy BMárti, nem megyek börzézni sajnos. De nektek jó vásárlást, majd írj, hogy mik voltak.

Dzsili,
hát, igen lányok! Hanga is öltözködik, elõfordul, hogy elcsórja a pólómat és azzal mászkálKép.

Menta,
köszi az infót a kúpokkal kapcsolatban. Tényleg nagyon rossz beadni neki a kanalast. Igazán kifejleszthetnének a gyerekeknek kúpot a kanalas helyett.

Zsuzsi,
tök jó lehetett a szánkós túrátokKép. Én is nyaggatom apóst, hogy hozza már át a szánkót. Ha van Cebion, szólnál? Köszi.

Na, megyek, mert megint apró darabkákká készülnek válni az újságokKép

Üdv, és szép napot mindenkinek, és mindenki, aki beteg, gyógyuljon meg hamar. Na!KépKépKépKép

Szila
szila

Ja, és még valami:

Márti,
letöltöttem a Mozillát, de idõnként az sem szereti a Babanetet.Kép

Szila
szila

Sziasztok!

Szila, jobbulást! Rosszat ettél vagy valami vírus lehet?

Zsuzsi: nem semmi a szánkós kalandod! Akkor megvolt a napi edzésed! Mit meg nem tesznek az anyák gyermekük megfelelõ zenei neveléséért! Kép
Mi is a Deichmannál (jól írtam?) vettünk végül csizmát Barninak! Oldalról nyitható (a többibe nem fért bele a lába), nem csúszik. Édi benne! Fiúhoz méltatlanul illeg-billeg, nagyon szeret õ is parádézni, ruháinkat felvenni és nevetni magán a tükörben.

Dzsili, Barni sem rohangálhat ám ceruzával! Fent említett ominózus esetben is fõztem, õ pedig a lábam alatt üldögélt, rajzolgatott. Csak sajnos elkövettem azt a "hibát", hogy rajzoltam neki kutyust, és azóta nem rajzolgat egyedül, hanem mindig követeli, hogy vau-vau: már egész profi vagyok a különféle kutyafajták megjelenítésében Kép

GOrsi, Danimama: tényleg nagyon sokat mond már Barni, vajon kitõl örökölte a beszélõkéjét...?

Menta! Nem lehetsz biztos benne, hogy Helena nem zseni, szerintem ilyen korban még nem feltétlenül látszódik. De nem is biztos, hogy jó lenne neki, ha az lenne! Biztos vagyok benne, hogy lesz legalább egy dolog, amiben õ lesz jobb a többiekél! Az a legfontosabb, hogy minden elképzelését segítsétek, támogassátok! De hát te ezt úgyis tudod!

Muszáj mennem, majd még írok Kép

Puszi:
Henke
gesztenye

Szila! Gyúgyuljatok meg!!!!

Henke! Én világ életemben arra vágytam, hogy egy átlagos normális ember legyek, átlagos, vidám, boldog családdal! Úgy érzem ez megvan, (még talán az is, hogy normális vagyok :0) és így vagyok boldog. Tehát, ha Helena átlagos lesz, akkor nagyon boldog leszek! De az már tuti, hogy õ lesz a világ legszebb nõje! Kép Kép Kép

BMárti! Én reggel 9-kor már ott voltam a börzén. Alig volt árusító. Vettem egy kis sötétkék kordbársony ruhácskát 600 zsetonért. Ennyi. De nem láttalak, pedig nem csak a ruhákat néztem. Na majd legközelebb!

És amiért itt vagyok megint:
A nõvéreméknek sikerült!!! Kisbabát várnak szeptemberre! Annyira, de annyira jÓóóóóóóóóóó!!!!

Mondtam neki, hogy jöjjön a babanetre a frissbe. Én is annyi mindent kaptam innen. Tudást, tapasztalatot és BARÁTOKAT!!!
És így a gyes-betegség sem kerülget olyan nagyon. Kép

Puszi Nektek!!!
Menta

Ja! A halat azért nem szabad 1 éves kor elõtt, mert olyan helyeken, ahol nem mindennapi eledel, mint pl. Magyarországon, viszonylag gyakori az allergia rá. Rebi! Sajnos az a táblicsku nem teljesen tökéletes, amit hozzátáplálás ügyben ajánlottál talán Norcinak, mert pl. babapiskótát is ajánl 1 éves kor elõtt, pedig abban tojás van. Na eldugulok! Én is babaát akarok pocakomba!!!

Csináljátok a tornát!????
Durr!!! Lelõttem magam! Kép
M.
menta

Kép
menta

Szila!

Elõször is jobbulást az egész családnak! Mi is betegek vagyunk. A fiúk egész éjjel köhögtek és mi is.
Én kimentem a börzére, de kb. öt percet töltöttem ott és már el is jöttem. Számomra semmi nem volt. Én csak azért mentem ki, mert kiraktam egy hírdetést az ikerkocsiról, amit el akarok adni.Amikor együtt voltunk a nagy börzén, kinéztem egy ikerkocsit és pár nap múlva meg is vettem. A régit szeretném eladni, mert kettõ felesleges. Pláne ebben a hóban még egyet sem használok.
Megkaptad a képeimet? Majd még küldök. Volt szülinapi bulija Hangának? Nálunk csak torta volt meg ajándékozás szûk családi kõrben, aztán majd 21-én lesz a kislányom szülinapja is és akkor majd együtt csinálunk egy zsúrt a rokonokkal.
Most megyek, mert visszük a kutyánkat pároztatni. MÁr egyszer sikerült, de biztosabb, ha többször összejön nekik.
A fiúkat itthagyom anyuval, jól ki fogják majd fárasztani.
Jobbulást!!!

Éva
p.éva

Sziasztok!
Luca is belépett a Fényes Orrúak Klubbjába. Szerencsére csak kis nózicsöpögés van, semmi egyéb.
Szila! Mi Lucának az orvit végül fecskendõbõl adtuk be. Így idõnlént veszteség nélkül tudtuk beadni a kanalast. Gyógyuljatok szorgalmasan!
Ez vonatkozik Barnira, Vilire, Mentára, P.Évire is! KépKép
Zsu! Nekem is tetszett az írásod! Kedvet is kaptam eljárni - Luca is táncikálKép már a zenére!!! - csak még azt kell kitalálni hova. Elvben a MOM és a Marczibányi tér is viszonylag közel van, csak nem visz oda semmi !
Tikk! Hanna gyönyörû! És még görögül is beszél!Kép
LKata! Hogy vagytok? Petinek is jobbulást!!
Menta! A tesódnak gratula!!
Luca megtanult ácsorgásból pelusra ereszkedni!!! Hurrá!Kép Hurrá!Kép Hurrá!Kép És egyre merészebben gyalogol ebbe-abba kapaszkodva.
A fél mokkáskanálnyi papievést sikerrel feltornáztuk csapott evõkanáligKép.
Pocigömbölyödés: mióta Luca megszületett, már 2x is megjött, de most bõ hat hete semmi, csak feszeget mintha mindjárt megjönne. És ugyi nálam ez volt az egyszem kispocis tünet mindkét csajszinál. De kedden még egycsíkos voltam. Úgyhogy nem tudom, hogy Luca eszik többet, vagy a Pharmetex nem ér lókukót se. Ja! Meg azt se tudom, hogy minek drukkolok. Kép
No befelyezem a regényt!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Dzsili: azért a fogsor még túlzás Kép
Ágci: gratulálok, hogy még mindig szoptatsz!
Zsuzsi: boldog 33. szülinapot!!! Nem is tudtam, hogy a maratonira készülsz Kép
Danimama: épp ma adtam Tominak brokkolifõzeléket; hát, eléggé utálta. Viszont végre hajlandó volt néhányszor, segítséggel megfogni a kanalat! Igaz, ha én nem fogom, akkor amint bent van a kaja a szájában, eldobta volna.
Gratulálok Neked is a 33-hoz Kép Kép Kép Fiatalság, bolondság... Kép
Menta: hú, a xilofon tényleg jó ötlet. Tomi is mindent püföl. Gratulálok a nõvérednéknek! Ha annyira szeretnél Te is pocaklakót, konzultálj velük, hogy csinálták Kép Kép Kép
Szila: gyógyuljatok!!! Legyetek szívesek Kép
Borcsa: gyorsan döntsd el, Te minek drukkolsz! Különben MI sem tudunk Neked drukkolni Kép

Ma másfél órát babakocsiztunk Danival és Tomival. Dani jót rodeózott, Tomi meg jókat vigyorgott Kép Aztán kiástuk a kocsit. Örültem, hogy a hódomb alatt tényleg ott volt Kép Dani meg Zsófi meg rengeteget lapátoltak, hogy rendesen be lehessen jönni hozzánk. Danit épp most hozza haza apa a fociedzésrõl. Szerencsére teremben voltak, nem kint a pályán. Persze tudom, hogy milyen egészséges a friss levegõ, de azért jobb szeretem, ha mínusz fokokban inkább bent van.

Vidám estét mindenkinek! Ma még kiélvezzük a karácsonyfát, aztán holnap délelõtt sajna leszedjük Kép

pusz
bogancsi és népes családja Kép

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Sziasztok!

Nem vesztünk el és remélem egyszer utol is érem magam az olvasásban, de most kb. 4-5 napos elmaradásom van, így inkább nem reagálnék semmire.(mert amire tudnék, az nektek már lerágott csont)
Amiért nem jutok gép közelébe sem, hogy az éjszakáink is borzasztóak, általában háromszor ébred Peti, és így nappal is nagyon nyûgös, mert õ sem piheni ki magát. Ráadásul mindenhol feláll, elengedi amibe kapaszkodott és egyensúlyoz. Hát ilyenkor tõr ki rajtam a frász. Semmire sincs idõm!
Illetve még Zsuzsinak szerettem volna írni, hogy olvastam a Tücsök zenés írását és nagyon tetszett. Én is kedvet kaptam rögtön.
Megyek, mert fiam már ismételten hangosan reklamál, pedig apukája foglalkozik vele.
Hétfõn nagyon remélem, hogy eljutunk talira, csak ha nagyon nyûgös lesz, akkor nem hiszem, hogy jó hatással lesz a többi babára, na majd meglátjuk!
Lányok!
Megy valaki a hármas metróval, ha igen, nem találkozna velünk a Ferenciek terén, mert még nem voltunk ott és nem szeretnék ebben a hidegben kóvályogni.

Sziasztok

Szilvi és nyügi Peti
bszilvi

Sziasztok!

Bszilvi! Látom hasonlóak az éjszakáink Kép
Vili tegnap elaludt 8-kor, kilenckor ébredt és fél 11-ig nem tudtuk visszaaltatni. Aztán csak kétszer ébredt. Persze a második ébredés után velem aludt. A szobájában kinyítottam a kanapét franciaágynak így a derekam sem szakad le reggelre. Csak szegény apa árválkodik egyedül éjszaka. Én viszont aludtam háromszor három órát Kép

Borcsa!
Ezt a seggre ülést igazán megmutathatná Luca Vilinek Kép Azért néha Vilinek is sikerül, vagy térdre ereszkedni, de még abból is elesik, aztán van nagy bõgés, még ha párnára esik akkor is.
Gyorsan döntsd el minek drukkoljunk!

Vili mai alkotása: vásárlás közben a hordozója bent volt a bevásárló kocsiban, így nem csatoltuk be, a kis lurkó ott is hasrafordult, majd felállt Kép .

No már megint aludt félórát azt ébredt, most sikerült visszaaltatnom. Ki tudja meddig, jobb lesz ha bedõlök mellé.

Sziasztok. Pedig anny mindent akartam írni még.

Norci
norci

Sziasztok!

Na, úgy néz ki, hogy enyhültek a hányingert illetõen a panaszaim. Vélhetõleg - és most ne nevessetek ki - a tegnap sütött kifli nyers (kelt) tésztája miatt volt az egész dolog. Szóval ma átéreztem az összes rosszullevõs kismama reggeleit.

Úgyhogy mindenkinek nagyon köszönjük a gyógyokat!

Menta,
már nemsokára töltöm le, és akkor indul a torna.Kép

Ladányikata,
mi van veletek????

Apa ma átment modemet szerelni a szomszédba, és hazajött egy szánkóval.Kép Úgyhogy holnap végre kimegyünk egy kis sétára.

Most még benyomok egy kamillateát, és jól bebugyolálom magam a paplanba apával.Kép

Sziasztok

Szila és a beteg család
szila

Sziasztok!

Cory! Nem vagyok én hõs. Ha el szeretnék menni valahová, akkor egy kis hó igazán nem lehet akadály. Kép
Az óra persze elmaradt Kép, de ez csak akkor derült ki, amikor Henkével már bemelegítettünk.
Remélem, ma jót buliztok! Kép

Borcsa! Lucának gratula, neked meg drukkolunk! KépTudod már, mit szeretnél jobban?Kép

Menta! Nõvérednek gratula a babához! Kép

Minden náthás babának és mamának jobbulást! Kép Luca szerencsére sokkal jobban van, remélem, már így is marad.

Puszi
Andi

Andi
andi3

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?