Sziasztok!
Hú, micsoda termés volt tegnap!
Mi egész nap csavarogtunk, bár eredetileg nem így terveztük, de nagyon jól sikerült kis nap volt
Olyan jó volt együtt lenni
És ma még megyünk szülőszoba látogatásra is
Fészekrakás nálam is megvan... Kitaláltam még pár dolgot a gyerekszobába, ahhoz szereztük be a cuccokat, és most addig úgysem nyugszom, amíg nem lesz kész
Arról nem is beszélva, hogy állandóan rendet rakok...
Bálnaság: így a betegség után fele annyira sem érzem "terhesnek" a szitut
Minden relatív
Együtt az influenza meg a 8. hónap vége, az kicsit sok volt, úgyhogy most másképp látom kicsit a helyzetet
Persze nem mondom, hogy szaladgálok és pihe könnyűnek érzem magam, csak átértékelődtek kicsit a dolgok
Róki! Zsuzsának Nagyon Boldog Névnapot így utólag! Érzel vmit Szilvi babával kapcsolatban? Ne aggódj, anyud biztos ott lesz, amikor kell majd!
Andi! Üdv a csapatban! Remélem jól érzed majd itt magad
Hú, ennyire ki vagy már nyílva? Nem semmi!
Ágiboldi! Én ugyanolyan fázós volt, mint Te: a lakásban 25-26 fok kellett, hogy legyen és én még pulóverben is fáztam itthon - most meg 21, max. 22 fok van és rövid ujjúban vígan elvagyok... Nem bánnám ha ez megmaradna, mert annyira utáltam a telet a több hónapos non-stop fázás miatt, hogy csak na! Nem mintha most tél lenne... Remélem nem most köszönt be majd a nagy fagy!
Timi! Örülök, hogy Lillussal végül minden rendben! Jó, hogy Bali elment veled!! Húha, Te is ennyire keményedsz? Nyugi és pihizz sokat! Nekem a fekvés jött be leginkább!
Köszi az sms-t! Jól esett, hogy gondoltatok rám
Nem terveztem, hogy eltűnök ennyi időre
Tegnap este meg egy apás szülésfelkészítő beszélgetésen voltunk, azért voltam kikapcsolva
De szép gyerek ez az Áron baba! Tiszta Kami!!! Hú de cuki
Sági! Szuperek lettek a matricák! Nagyon ügyi vagy! Mi is ma tesszük fel a képeket, amiket csináltam, majd én is teszek fel képet
Móni! Tök jó a falvédő! Ügyi vagy
Bea, jössz ma szülőszoba látogatásra? Mert akkor ott talizunk
Lorca! Ne aggódj ennyit! Ezzel "ártasz" a legtöbbet a picinek! Fel a fejjel!
Róki! Nekem azt mondta a védőnő, hogy a Garmastant sem kell lemosni! Most akkor mi van??? Nagyon jó a cikk, amit feltettél! Le is mentettem