Jó reggelt!
Tegnap belázasodtam, de estére mintha már jobb lett volna, éjszaka meg kimondottan jól aludtam: 3 órákat egyben!!! Reggel meg megkívántam megint a tejeskávét, amit azóta nem bírok meginni, mióta tart ez a betegség, úgyhogy ezt jó jelnek veszem
Szegény Gábor viszont kidőlt tegnap
Alig tudtuk 3 lázcsillapítóval meg hideg fürdővel lenyomni a 39 fokos lázát hőemelkedésre
Remélem ő legalább tényleg hamar túl lesz rajta!
Lányok, Kami még "bejelntkezett" tegnap, hogy este felkelhet már, és haminden jól megy, akkor ma reggel megkapja Zsebit!!!
Timi, mit szólsz ha a táblázatban a sorrend módosulna a tényleges szülési időpontok alapján?
Timi! Nem is írtam tegnap, de utólag boldog névnapot Lilla babának!
Te meggyógyultál már teljesen?
Lorca, Gabi! A sterilizálásról eszembe jutott, amit anyukám mesélt a textil pelusokról: első gyereknél még mindkét oldalát átvasalja az ember, másodiknál már csak az egyiket, harmadiknál meg jól kihúzogatja teregetésnél
Gabi, látom, nem unatkoztál!
Nem semmi lett Adri haja! Ma pihenj egy kicsit!!!
Ágidboldi! Tegnap pont ezt mondta Gábor is, amikor lázasan fújtuk egymás mellett az orrunkat az ágyban, hogy reméli, hogy Emma nem most akar nekiindulni
Azt mondta, hogy nem így akar bemutatkozni a lányának
Róki! Szerintem is a hajad a különbség a 2 kép között
Remélem jól sikerült az estétek!
Sági! Amit írtál fájás-érzés, az tisztára olyan, amire nekünk azt mondták a kórházban, hogy na ilyen, amikor beindul a szülés
Úgy látszik Peti meggondolta magát, és marad még egy kicsit
Szép a pocid! Rajtad is csak az nőtt
Ja, szerintem azt a tatyit néztem én is! Olyan világos színű, apró virágos, nem?
Timi! Nekem is ilyen érzés, amikor keményedik a pocakom! És ha finoman hozzáérek, azt nem is érzem, úgy el vannak nyomva ilyenkor az idegek
Egyébként tudom, hogy közhely, de szerintem neked igazi lányos pocid van: szép kis kerek
Bea, akkor a szülőszoba látogatáson talizunk!
Most kezdem úgy érezni, hogy addigra kilábalok
Mazsi! Klassz lett Lea szobája! És tényleg kis pici pocid van
De ez persze alkati kérdés!
Én jövő pénteken megyek az első CTGre! Sikerült úgy időpontot kérnem, hogy Gábor is el tud jönni velünk
Utána még lesz UH, meg a dokimhoz is "benézek"
Na, én is centiztem: köldöknél 100 cm kereken
Megyek, főzök egy kis kamilla teát