Jövök, ahogy ígértem
Aliz ma tök jól volt, leszámítva, hogy alig aludt, hiába küzdöttünk vele, és ezért elég nyűgike is volt, de láza csak most estére lett megint
Szóval most ismét kúppal alszik a drágám
Melitta: Zazi lazázását és szirénázását jövő héten a talin mindenképpen szeretném megcsodálni
Olgó: Fél óra alatt 2 fog????
Nem aprózzátok el, de lehet, tényleg jobb, hogy hamarabb túl van rajta.
Lidke: Nálunk jön apa jövő héten a talira, és szerintem lesznek még többen is. A múltkor úgy emlékszem legalábbis így volt ...
Eszti: Gratula a gyors gyógyuláshoz!
Ügyik vagytok, így kell ezt csinálni
Megvolt ma a buli?
Babetta: Tornára sajna mostanában csak hébe-hóba jutok el, mindig közbejön valami
Pedig nagyon hiányzik
Sajnálom, hogy Levi náthás lett, jó lenne, ha utána visszatérne a jó alvókája. Aliz az elmúlt 2 estét végigaludta, de szerintem csak a kúp miatt. Meg mivel hétvége volt, reggel nem volt itthon nagy jövés-menés, mert olyan kis éber alvó a lelkem, hogy mikor Vini megy suliba, sajna sokszor felébred
A tortád eszméletlenül jól sikerült, simán leköröz bármilyen cukrászdában kaphatót!
Helen Doron-ra Vince 4 és fél éves kora óta jár, nagyon megszerette. Nem tudom mennyi haszna van, de úgy vettem észre, hogy azért a koszon kívül csak ragadt rá valami
Aliz is imádja hallgatni a CD-ket, mindig kotor befelé Vincéhez, mikor hallgatja, és ott táncizik a lejátszó előtt
Én őt csak ősztől akarom beíratni - ha beíratom, mert azért 2 gyereknek már elég húzós ára van
Gyöngyi: Tyű, ez tényleg ramaty egy éjszaka volt, sajnálom
Meli: Szintén sajnálom, hogy ti sem aludtatok, én nagyon ki tudok készülni, mikor cirkuszol a csaj éjszakánként
Angi: Biztos volt már róla szó, de annyira jól néz ki a tortád, hogy megírnád a receptjét? Köszi
Zsu: Nekem egyszerre fogják kivenni mind a négyet szerencsére, valszeg még az idén túl leszek rajta. Mindenképp beszámolok
Nem tudtátok a fellépést felvenni videóra??
Mamacka: Kukacolós Áron nagyon cuki a képeken
A kölesgyolyóra nálunk is rákattant az egész család
Vérnyomásodat sajnálom, de az jó, hoyg semmi komolyat nem találtak! Vigyázz magadra, és próbálj meg amikor csak lehet, kicsit többet pihenni!
Csema: Szófinak jobbulást!
Nagyon szép a családi fotó
Betti: Sajnálom, hogy most nem jön össze az áhított lakás, de talán nemsoká rátok szakad a lottó 5-ös.
Nekünk is még el kell döntenünk, hogy legyen-e hálószobánk és akkor közös szobában lesznek a gyerkők, vagy pedig külön "lakosztályuk" lesz, mi meg maradunk itt kint a nappaliban
Vali