Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hűűű, Babetta!
Micsoda torta!!!!nyami-nyami...
Az én lányomat igy on-line nem próbálod egy kicsit megbűvölni, mert nekünk is kaka éjszakáink vannak :cry: Az éjjel pl. fél 1-ig gyakoroltuk a felvesz-letesz-lefeksz-felkelszt. Aztán apát kirugdostuk az ágyból.
..és ez volt immáron az 5-ik éjszaka zsinórban :roll:
Vendég

Sziasztok!
Babetta,
jó a torta. Voltatok bemutatón? A szomszédék befizettek, ők mennek. Milyen tapasztalataid vannak? Levi is önveszélyes... Sajnos most ennek van itt az ideje. :(
Mamacka,
ez egy harisnya, balettcipős. :) Áron nagyon helyes.
Vali,
túrótorta, én alkottam.
Meli,
sajnálom az éjszakáitokat. Mi most 3* ébredtünk.
Olgo,
értem. :) :( Ez most így jó. Köszi a képeket!!!
Annácska,
de jó, hogy javulgattok! Annamari? Jobbulást neki!
Eszti,
jó bulit!!!!

Köszi mindenkinek a képdícséreteket!! :)

Szép napot!!
angi79

Isten éltesse a Bernadetteket!!! (Bettiflame???)

Majd jövök!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Itt ülök a gép előtt egy nagy kávéval próbálok kilátni a fejemből, mert megint olyan nyugodalmas éjszakánk volt, ennek tetejébe még ráadásul kicsi fia már 6 órakkor kukorékolt a kiságyába, hogy köszöni szépen de ő már kialudta magát. Persze most meg húzza a lóbőrt.
Igy ameddig engedi, próbálok írni.

Meli
Örülök, hogy minden rendben anyukáddal :)

Vok
Hannának jobbulást, szegénykét biztos megviseli a betegség :)
anyós :) :)

Angi
Nagyon helyes Lidike, jók a képek, a kis mopszi is aranyos Lidi hogy jön ki vele, nem nyúzza :)

Annácska
Jó, hogy Peti már jól van, :) de most szegény Annamari beteg :( ez nem jó, vagy talán már jobban ő is?

Vali
Alizkának jobbulást :)
Hát nem semmi a fogad, hogy így akar kinőni, vizszintbe. :( Nem akarlak elkeseríteni de azt hiszem a páromnak már volt egy ilyen műtétje és neki is azt monták, hogy a többit is ki kell szedni. De ő azt mondta csak akkor fog menni ha muszály mert mégegyszer azt nem csinálják vele végig amit ott műveltek vele. Hááát nemtom, de tudod férfiból van, nehéz rá venni hogy elmenjen. Nagyon sajnállak tégrd de majd ha egyszer túlleszel rajta akkor elmondod milyen volt. :)

Melitta
Zazi nagyon édes lehet az új produkcióival :D

Babetta
Levinek jobbulást, Lacinak boldog szülinapot :) a torta nagyon jól nézki, mintha cukiban készült volna nagyon ügyi vagy :)

Meli
Éjszakázás :( együttérzek :(

Tegnap nagyobbikjaim felléptek a szülők bálján az iskolában, sajna nem mehettem, de anyukámmal voltak és az elöbb telefonált, hogy nagyon szupi volt a produkció ügyesen táncoltak/hipp happot táncolnak/ én csak ugri bugri táncnak hívom, meg is vannak sértődve érte :lol: Legközelebbi fellépésük májusban lesz, na oda én is elmegyek :)

Martin még mindig alszik, akkor megyek főzöcskézni.
puszi mindenkinek.

Annácska megadnád a címet, hátha eltudok jutni a talira, nagyon jó lenne egy kis kikapcsolódás :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

hoztam képeket! :)
esti történet...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

fogacskák
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kipróbáltuk a kölesgolyót! nagyon szereti! Olyan aranyos ahogy egyedül majszolja! Betömi... olyan mint egy hörcsög... majd elnyammogja... harapdálja...
Szerintem ez a kölesgolyóevészet a darabos ételhezszoktatáshoz nagyon jó!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

...és még mindig kölesgolyó... :) :) :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Angi
Nagyon aranyos ruhácskái vannak a leányzónak!
A H&M-ben olyan jó kislányholmikat lehet kapni! ez is onnan van?
No majd egyszer nekünk is lesz lányunk is! :)
Bár az se baj ha csak fiaink lesznek... ilyen gyönyörűségből sose elég... :) de akkor inkább hanyagoljuk majd a balettcipős harisnyákat...:lol: :lol: :lol:
Olyan furi... ha emlékeztek a szülés előtt én lánynak éreztem manót és majdhogynem csalódott voltam amikor kiderült fiú lesz... igaz ez nem olyan csalódás volt inkább magamban csalódtam meg a megérzéseimben... de most, hogy itt van ez a kiskrapek, olyan mindegy, hogy a következő fiú vagy lány lesz... hiszen az ember így is úgy is véghetetlenül szereti... teljesen m,indeggy a neme csak az számít, hogy a gyermekem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Meli
Én sem alszom már hetek óta!
Mióta kórházban voltunk rémesek az éjjszakák... nem mintha addig átaludta volna! :) no de azóta :roll:
Férjemet átköltöztettem másik szobába így már csak kettesben küzdünk... teljesen kimerültem... tegnap este majdnem elájultam...

...a ma reggelt kórházzal kezdtük, ugyanis kiderült eléggé leesett a vérnyomásom 95/49 ez reggel is hasonló képet mutatott... ez önmagában nem is lett volna akkora baj de négy napja fáj a hasam... ott ahol a vakbél szokott, illetve a méhenkívüli terhességnek is hasonlók a tünetei...
Anyukám profin ért a beparáztatáshoz... úgy megrémül, hogy én is rögtön a legrosszabbra gondolok...

DE!
Nincs semmi baj... biztos nem vakbél ... igaz csak tapival vizsgáltak, de azt mondta a doki, hogy szerinte a vírus lecsengése... a bdagadt nyirokcsomóim fájhatnak! no meg a kimerültség és nem alvás... alig bírom éjjel ki és betenni az ágyába... elég gyakran már nincs erőm visszatenni, de félek nehogy nagyon az ágyunkba szokjon! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

MÁRMINT A GYEREK...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!
Ment pü!
Vendég

Sziasztok!

Babetta!
A tortád igazi cukrászati remekmű!

Mamacka!
Áron egyedül mossa a fütyijét? :oops: :lol: :shock: Nagyon édi! :lol:
Rosszullétedet sajnálom! A vérnyomásodra mit mondtak? Az is a kimerültségtől esett le? Nekem alapból is ennyi körül van, de én nem vagyok rosszul tőle.
A fiús-lányos dologgal egyetértek! Én fiút éreztem, de azért reménykedtem, hogy kislány, mert azt szerettem volna. Ezzel együtt, mikor a doki közölte, hogy kisfiúnk van, mindketten bőgtünk, úgy örültünk, csak az volt a fontos, hogy végre megvan, és egyáltalán nem számított, hogy nem kislány. De majd most! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok!
Bocsi meg sem kíséreltem végig olvasni, de minden szülinapos babának nagyon boldog szülinapot kívánok!
Gyors helyzetjelentés Rólunk!
8500gr és 74 cm, Szófi.
Sajnos péntek óta mi is betegek vagyunk, tegnap olyan rosszul volt, hogy majdnem ügyeletet kellett hívni
Szerencsére jobban lett...ma már láztalan volt...aminek azért örültem nagyon...mert bár holnap lesz a szülinapja...ma tartottuk.
Ha teljesen rendbe jön mi is megyünk a nagytalira...addig is pár képet dobok amit le kell még kicsinyíteni:)

KépKép
csema

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
csema

Fütyizős Áront én is nagyon szeressem! :lol:
Olyan cuki.. amikor lekerül a pelus felfedezi önmagát! :)
Remélem nem sok perverz nézi ezeket az oldalakat.. :(

uhh Kövecske alapból is ennyi? hogy tudsz vele létezni? :lol:
Pedig nekem sem magas alapból sem... normális értékeken bellül mozog.. pocakosan gyakran volt alacsony...

Csema
Nagyon szép a sereglet! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Most csak gyorsan ....

Lányok, akit még esetleg érdekel, a budakalászi Corában még nagyon sokmindent lehet kapni az akciós árukból, többek között FP kutyusok is vannak még!!!

Melitta: Dobozos kiszerelésű Liberot is láttam egy nőci bevásárlókosarában :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Mamacka: kölesgolyó mellett Lizának nagyon bejött 2-3 hónapja a rizsgolyó (ugyanilyen puffasztott, csak picit kisebb, és hófehér) meg több gabonából kavarva vannak mindenféle tallérok, amik laposak, de ugyanígy mállanak a szájban. De most már harapni akar mindent, úgyhogy keményebben utazik :)

Mi 1 hete voltunk a törökbálinti corában, és ott akkor már alig volt valami :( Én autósülést szerettem volna Zsomának.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

cory
A buláta is mehet ugye? Az amúgy mi a szösz... :oops: :oops:
A rizs bogyó nem túl kicsi? Hol vetted ezeket?
Be kell vásárolnunk mert elfogyott az egész óriási zacsi... rácuppant az egész család! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
igen, H&M, nagyon szeretem. Amit írtál, azzal totál egyetértek. Lényeg, hogy egészséges a gyerekem és imádjuk. :) Áron nagyon cuki, ahogy pancsol és a kölesgolyóevés is szupi. :)
Sajnálom, hogy beteg vagy. Kicsit pihenj, mert aztán majd egy kisebb betegség is ledönt. Gyógyulgass!!!
Zsu,
a kutyus unokatesóméké. Most találkozott vele Lidi másodszor. Nagyon tetszettek egymásnak. Kicsit tartott tőle Lidi eleinte, de aztán még kölesgolyóval is etette. :)
Csema,
nagyon jók a képek! Szófi nagyon szép. Jobbulást neki!!! Sajnálom, hogy ő is beteg lett. Holnapra pedig, ha nem jönnék:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SZÓFINAK!!!

Jó éjt!
angi79

Anita, köszi hogy névnapilag gondoltál rám, de Beáta vagyok:)

Így utólag is - és előre is: NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok minden kis ünnepeltnek!
Hogy elreppent ez az év!

Rólunk: továbbra is lakáskeresésben vagyunk. Eddig azt hittem, hogy meg tudom venni (megközelítőleg) álmaim lakását a pénzünkből. Rá kellett jönnöm, hogy nem:(
Így most jönnek majd a kompromisszumok.

Csak azt sajnálom az egészben, hogy Marcinak (meg majd a kistestvérének) nem tudom biztosítani azt az ideális környezetet, amit elgondoltam. Hát ez van.

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok :)
Mamacka :)
Petinek is alakulóban van az étvágya, még nem az igazi, de nem siettetem :D
Sajnálom, hogy rosszul lettél :( Nekem alapból nem nagyon megy efölé
Privit küldöm :)
A képek nagyon jók :)

Vali :)
Örülök, hogy Alíz jobban van :)
Köszi a Kutyust :D

Olgo :)
Maradt a 24-e, priviben küldöm a helyszínt :)
Nem kaptam meg a múltkori prividet :(

Lidke :)
Petka március 31-ei. Nagyon nem akartam április 1-én szülni :D
Igazából nem tudom mi volt ami kiváltotta újra a sok tejcsit. Most Lucerna csírát ettem és szerintem ez is segített a homeo mellett :)
Privit küldöm :) Apát még véletlenül se hagyd otthon :)

Esztipeszti :)
Örülök, hogy teljesen meggyógyultatok :)

Edit :)
Atyám :shock: Nem csodálom, hogy szívrohamot kaptál Levi mutatványa miatt :roll:
Levikének küldöm a gyógymanókat :wink:
A torta csúcs lett :lol: Mit változtattál?

Zsu :)
Privit küldöm :)

Csema :)
Isten éltesse a kis szülinapos Szófi babát :)
Kép
Szép nagy családod van :) Még nem is láttam róluk egybe képet :)

Betti :)
Ne keseregj az ideális körülmények miatt. Nem ez számít, hanem a családi harmónia és a szeretet, azt meg bárhol meg tudod adni :)

Rólunk:
Annamari már jól van :) Köszi, hogy gondoltatok rá. Tegnap dél óta nem hányt és ma már vacsizott is rendesen :)
Tegnap délutánra apa lett rosszul :( , de ő is rendbe jött reggelre :) Így most már mindenki jól van :lol:

Szép álmokat Mindenkinek :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Jövök, ahogy ígértem :wink:

Aliz ma tök jól volt, leszámítva, hogy alig aludt, hiába küzdöttünk vele, és ezért elég nyűgike is volt, de láza csak most estére lett megint :(
Szóval most ismét kúppal alszik a drágám :roll:

Melitta: Zazi lazázását és szirénázását jövő héten a talin mindenképpen szeretném megcsodálni :wink:

Olgó: Fél óra alatt 2 fog???? :shock: Nem aprózzátok el, de lehet, tényleg jobb, hogy hamarabb túl van rajta.

Lidke: Nálunk jön apa jövő héten a talira, és szerintem lesznek még többen is. A múltkor úgy emlékszem legalábbis így volt ...

Eszti: Gratula a gyors gyógyuláshoz! :D Ügyik vagytok, így kell ezt csinálni :)
Megvolt ma a buli?

Babetta: Tornára sajna mostanában csak hébe-hóba jutok el, mindig közbejön valami :evil: Pedig nagyon hiányzik :roll:

Sajnálom, hogy Levi náthás lett, jó lenne, ha utána visszatérne a jó alvókája. Aliz az elmúlt 2 estét végigaludta, de szerintem csak a kúp miatt. Meg mivel hétvége volt, reggel nem volt itthon nagy jövés-menés, mert olyan kis éber alvó a lelkem, hogy mikor Vini megy suliba, sajna sokszor felébred :(

A tortád eszméletlenül jól sikerült, simán leköröz bármilyen cukrászdában kaphatót! :)

Helen Doron-ra Vince 4 és fél éves kora óta jár, nagyon megszerette. Nem tudom mennyi haszna van, de úgy vettem észre, hogy azért a koszon kívül csak ragadt rá valami :wink:
Aliz is imádja hallgatni a CD-ket, mindig kotor befelé Vincéhez, mikor hallgatja, és ott táncizik a lejátszó előtt :D
Én őt csak ősztől akarom beíratni - ha beíratom, mert azért 2 gyereknek már elég húzós ára van :?

Gyöngyi: Tyű, ez tényleg ramaty egy éjszaka volt, sajnálom :(

Meli: Szintén sajnálom, hogy ti sem aludtatok, én nagyon ki tudok készülni, mikor cirkuszol a csaj éjszakánként :(

Angi: Biztos volt már róla szó, de annyira jól néz ki a tortád, hogy megírnád a receptjét? Köszi :)

Zsu: Nekem egyszerre fogják kivenni mind a négyet szerencsére, valszeg még az idén túl leszek rajta. Mindenképp beszámolok :wink:

Nem tudtátok a fellépést felvenni videóra??

Mamacka: Kukacolós Áron nagyon cuki a képeken :)
A kölesgyolyóra nálunk is rákattant az egész család :shock:

Vérnyomásodat sajnálom, de az jó, hoyg semmi komolyat nem találtak! Vigyázz magadra, és próbálj meg amikor csak lehet, kicsit többet pihenni!

Csema: Szófinak jobbulást!
Nagyon szép a családi fotó :)

Betti: Sajnálom, hogy most nem jön össze az áhított lakás, de talán nemsoká rátok szakad a lottó 5-ös. :wink:
Nekünk is még el kell döntenünk, hogy legyen-e hálószobánk és akkor közös szobában lesznek a gyerkők, vagy pedig külön "lakosztályuk" lesz, mi meg maradunk itt kint a nappaliban :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Betti
Én azzal nyugtatom magam, hogy azért nem itt fogunk megöregedni... ez egy átmeneti helyzet... jönnek még jobb idők...
Mi egy éve foglalóztuk le a lakást és még mindig nemtudom mikor költözünk be... :( a vízvezeték szerelő rokon csak hiteget pedig így lassan a burkoló rokonról is lecsúszunk... szakira meg nincs pénzünk... :( egy kicsit kétségbe vagyok esve... ráadásul elektromos ember is kellene mert ezen a téren is csehül állunk... :(

Angi
Eleinte fogtam mert féltem megfullad, de akaratosan elvette és betömte, demonstrálva, hogy ő biza már nagyfiú! :)
H&M-ben most a nagy árleszállításkor én is vettem neki egy gatyót olyan vagány! Azért kisfiúkat is lehet jópofán öltöztetni :wink: ...ez a csíkos harisnyája is onnan van! Annyira szeretem csíkosan! :) :) :)

Megyek is aludni mert egy kicsit kábán vagyok... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Annácska: Igazán nincs mit, így legalább Boti kutyusa már nem unatkozik egyedül a szekrény tetején :wink: :lol:

Nekem van egy bontatlan Urticám, ha kéred, szívesen odaadom, mert én már tuti nem fogom elhasználni.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Örülök, hogy ilyen sokan a gyógyulás útjára léptek, illetve,már meg is gyógyultak!

Alízkának, Levinek és a többi betegeskedőnek további gyors gyógyulást kívánunk!

Editkém, te aztán megint nagyon ügyike voltál! Kúráld a nagyfiadat, nehogy már ne tudjam meggyimankolni, ha egyszer ennyit utazom :wink:
Ritkán írsz nagyon :( Megy a meló? Élvezed, mi? :D

Eszti, buli megvolt? Mesélj már meg dobjál képeket! Én még lógok neked, majd írok.

Annácska, ezek ám a jó hírek. Szívből örülök! Címet én is kérnék! :wink:

Angi, gyönyörú a nagylányotok! Milyen szépen nő a haja! Boti fodrásznál járt a héten, édi lett :D

Mamac: Nagyon ügyikén eszi Áron a kölest! Te meg nagyon ügyes vagy, elismerésem a kitartásodhoz!
(Az én nagy fogyókúrám most éppen ott tart, hogy tegnap délelőtt megkívántam a citromos cola-t, és 2 nap alatt sikerült egy üveggel meginnom :? ....de egyébként vánszorognak a kilók, csak én vagyok türelmetlen... és ilyenkor jön egy kis cola pl., amit mellesleg nem is nagyon szeretek: D )

Cory, engem is érdekelne, hogy ilyen fincsiségeket hol lehet beszerezni! Mikor lesz a rutinvizsga?

Betti, sajna, nagyon nem voltam benne biztos, ezért is kérdőjeleztem meg. Arra is gondoltam, hogy abszolút még csak nem is B-vel kezdődik a neved, csak a nicked :D De, legalább már ezt is tudjuk :wink:

Csema, jó hogy írtál! Szép a családod! Na, és Szófi... kész kishölgy! :D Nagyon szépséges! Jajjj, de jó lenne, ha tudnánk talizni szombaton.

Melitta, comb :x Durva.... :( Zazi meg édesbogár lehet a klaffogással :D

Mi jól vagyunk. Botondnak hihetetlen alvókája lett. Persze nem csodálom. Ma az erdőben voltunk. Van ott egy szuper játszi is. Hintázott, csúszkált, tologatta a babakocsiját, aztán még sétáltunk az erdőben. Na, a fiatalúr nem ám a babakocsiban, hanem mellettünk. Sőt, volt hogy ott is hagyott minket, előre ment :D Napról napra többet bír gyalogolni, és egyre gyorsabban! Eredmény: délelőtt- délben két és fél óra alvás, délután másfél :shock: Éjszaka kb. 11-12 óra.... El sem hiszem.... :D

Bocsika, akit kihagytam!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Boti kutyusa már nem unatkozik, juhhhééé! :D

Reggel megyünk a kardiológiára kontrollra. Picit izgulok, hogy mit mondanak...

Nem tudom, mikor tudok jönni holnap, most viszont megyek lassan aludni, éppen ezért

Gyönyörű nagycsalád DRÁGA PICI KINCSE, SZÓFI!!! Nagyon-nagyon boldog első születésnapot kívánunk Neked! Legyen boldog, hosszú életed!

[quote="csema"]S írta:csemaziasztok!
Csema lánya vagyok!
Anyu befeküdt a kórházba! Kép
Már bármikor megszülethet Szofi!
Azt monta hogy több mint 3kg most a hugom
Jó súlyban van

[quote="vok"]L írta:vokányok!

Most hívott Ágiboszi, hogy megszületett Szófia. 3030g és 54 cm. Természetes úton jött világra. Baba, mamam jól vannak. Kép

Nagy gratula Csemának és Szófinak!!!!

Eszter

Kép

"Amíg bennem éltél,
Bölcsőd volt a testem,
Befelé figyelve
Kívánságod lestem.

Mikor megszültelek,
Bár szemedet láttam,
Bevallom most már,
Hogy pihenni vágytam.

Édes fogságodból
Mikor megérkeztél,
Felkínáltam emlőm,
Hátha megéheztél.

Lassan tisztult a kép,
Erősítve bennem
Földöntúli érzést:
Íme, anya lettem.

Anyja egy embernek,
Eredendőn jónak,
Ezen a világon
Kicsiny tanítómnak.

Arcod rajzolatán
Hagyd, hogy elidőzzek.

Illatod beszívni
Hadd bújok közelebb.

Mostantól én leszek
Álmomban is őröd.

Jöhet még az úton
Mi sújt vagy átölel,
Ezt a napot, tudjuk,
Hogy nem felejtjük el."

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csak pár kép a szülinaposról:
Tortával :)
Kép
Vágjad már!
Kép
Megszerelem a tesó bringáját is!
Kép
Ajándékok között:
Kép
A csodajárgányban :lol:
Kép

Igérem, fogok reagálni is...

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Mamacka!
Nekem ez az alap vérnyomásom, én nem érzek magamon alacsony vérnyomásos tüneteket. Párszor ugyan már rosszul lettem emiatt, de akkor még lejjebb esett. Egyébként ez öröklött nálam.

Csema!
Szófinak boldog első szülinapot kívánunk!!! :D :D :D

Annácska!
Peti szülinapját közben már megnéztem a táblázatban. Ha nem akartad, akkor jó, hogy nem elsejei. Milyen kis szófogadó volt! :lol:
Privit köszi! Ott laktam mellette!

Anita!
Nem semmi Boti alvókája! Az sem, persze, hogy nekivág egyedül az erdőnek! :lol:

Borsts!
Szülinapos Gergő nagyon édi ahogy nyalja a szája szélét a tortát gusztálva! :lol:

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Sziasztok Lányok!

Meli!
Én is egyszerű dolgokon szoktam anyukámmal összeveszni. A múltkor például azon, ahogy a függönyt húzta.

Annácska!
Petike majd belejön most már az evésbe. Sajnálom, hogy Annamari meg beteg lett. Rátok jár a rúd, szegénykém.

Olgo!
Igen én is észrevettem, hogy éjszaka nem rendetlenkedik, hanem kajázik ezerrel.

Babetta!
Az első szülinapján már szaladni fog Tünci. Ma már elindult csak úgy is, nem kellett biztatni vagy hívni. Na ne már, hogy ilyen tortát tudsz csinálni! Rendelésre is készítesz?

Vali!
A férjecskémnek a télen kellett felvágni az ínyét, mert beletört valami gyökér. Ő homeopátiázott hozzá, a fogorvos nagyon érti az ilyeneket. Arnika montana ch5-öt szedett rá, és hatott neki (amit én mellesleg el se akartam hinni), egy hét alatt helyrejött neki.

Mamacka!
Áronka csodaszép! A vérnyomidat sajnálom. Egyik barátnőmnek régen azt javasolták alacsony vérnyomásra, hogy toporzékoljon egyet, az teljesen mellékhatás-mentes és bio gyógyszer.
:D Én már nem adok Tüncinek bulátát, mert amit errefelé lehet venni, abban néha egyben marad a gabona.

Anita!
Irigylem a fiad alvókáját. Illetve én tudnék így aludni, csak a lánykám nem tud. :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vas!
Hú de bátor vagy! Szerintem a férjem engem egy ilyen Prága-akció után elvinne orvoshoz.

Esztipeszti!
Jobbulást mindkettőtöknek!

Vok!
Jobbulást a betegséghez!

Babcika!
Nagyon jó képek! Boldog Első Szülinapot!

Mamacka!
Gratula a fogyihoz!

Kövecske!
Igen, én is gondoltam, hogy a tejleadó miatt van. CSak így sokkal később indul be, és egy csomó mellécsöpög.. Szóval nem igazán tetszik az új helyzet. Engem az Árkádban oktatott ki egy néni a nyáron, hogy takarjam be a gyereket, mert az úgy szokás! Szegénykémről meg így is folyt a víz.

Borcsa!
Gergőnek Sok Boldog Első Szülinapot!

Nancsika!
Anyukámnak most volt ötöse a hatoslottón, illetve 4+1-e. Persze csak ötezervalamennyit fizet. Pedig tök jól néz ki az öt találata.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szófika, boldog születésnapot!!! :)
Vendég

Jó reggelt lányok!
Köszönjük mindenkinek a szülinapi jókívánságokat.....Anita megsirattál így kora reggel :))))
még mindketten betegek vagyunk..remélem hétvégéig rendbejövünk...nagyon szeretnék menni...szerintem Szófi is!!!!!!!
Mi is kívánunk Borsts Gergőnek sok-sok boldog szülinapot:))

KépKép
csema

Sziasztok!

Szófinak boldog szülinapot :)

Mamacka: a buláta puffasztott búza, és mehet :) Én bioboltban veszem ezeket, ma már vagy 6-8 féle is van. Liza mostanában kukoricát szemezget, így neki nem kicsi, de egyébként passz. A bulátától viszont nyakif ragadni szokott.

Rutinvizsga még odébb van, de szólok majd mindenképpen :)

Anita: nem semmi alvókája van Botinak... Liza éjjel max 10 óra, napközben egyszer 1,5.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt!

Szófinak nagyon boldog első szülinapot kívánunk :)

Anita: Jajj de irígykedem Boti nagy alvókája miatt :shock: Nem semmi!
Kardiológiához nagy drukk!

Borcsa: Gergőnek is szupi tortája volt! Mennyit nyomott be belőle?
Nagyon kis huligános a sérója :wink:

Livi: Nagyon ügyi Tündi a járással :)

Megyek próbálok valamit kezdeni a csajszival, mert már 6 óta fent szenved :? :roll:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Nagyon boldog első szülinapot Szófinak, és Gergőnek is!!!
Zsuzsannáknak meg boldog névnapot!!!!!
Kép

Anna, nekem is elküldöd mégegyszer a címet?Mivel a tavalyit kitöröltem, és sajni nem is voltunk.,így emlékezni se tudok :oops:
Viszont lehet, hogy megint nem jutok el.Edit drága, engem stornózhatsz is az utaslistádról :( (mert megyünk mi is be kocsival.Köszi különben :D )
Mivel szombaton reggel jön anyukám vidékről busszal.De az a tervem, hogy mivel 9.30-kor érkezik be a busz a Népligethez, onnan azért egy kicsit benézünk hozzátok. :P
Remélem sikerülni fog.Bár, addig ők nem tudom mit csinálnak, de majd eltöltenek egy kis időt egyedül(mármint az uram meg anyu).A két fiút meg max. beviszem.
Tegnap Levente kérdezte is, hogy Vince is ott lesz??? :wink:

Este meg hivatalosak vagyunk egy szülinapra, amire csak azért tudunk elmenni, mert anyu vigyáz a kölkökre :D

Lehet, hogy hülye vagyok, de milyen D betűt kell figyelnem az uram homlokán????? :shock: :shock:
Itt grimaszolgatok, meg meglepődök, mosolygok, de nincs d betű a homlokomom :roll: :oops:
Remélem sikerülni fog a terv, tegnap már megmutattam neki a "soproni szálást", ő úgy tudja oda megyünk :lol: :lol:

Nagyon szépek a képek, Lidike egy tünemény, Áron édesen habzsolja a golyót, meg a kukaca is felkeltette az érdeklődését(innen már nincs visszaút :wink: ),Szóficica is nagyon ari, meg a család is, Gergő család is nagyon izgatottan várja a torta felvágást :D
Edit, frankó lett a tortád, mit változtattál rajta?? :D
Levi miatt engem is levert volna a víz :?

vas

Egyébként mikor az uramnak megmutattam a földevős képet, ő is azt hitte, hogy MÁKos!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Keve haja csúcsszuper!!! :D
Loboncos Tomdi, és Hókirálynő is nagyon édesek!!! :D
BabciLilkó meg tündér virágszál!!! :D
És Alexbébi is nagyon aranyos a kád mellett, olyan kis huncut :wink:

Na, hétalvó Olivér felébredt :D
vas

Nagyon sokáig éltesse Isten Szófibabát első esztendeje alkalmából!

...ez a nap a Te napod....Kép

Zsu!
Kép
Vendég

Ildi: D = DÖBBENET :wink:

Az kell figyuzni, hogy milyen lesz, mikor a döbbenet kiül a homlokára :lol:

Vincét nem visszük a talira, mert pénteken megy le Szolnokra, az apjával mennek szombaton karateversenyt sasolni. Nem is nagyon bántam, mivel mondtad, hogy Levente sem jön :roll:

Húúúúú de jó nektek, hoyg el tudtok menni apával kettesben bulizni :D Annyira irígy vagyok ezért is, de gondolom ti is már ezer éve, hogy kiruccantatok együtt valahova :roll:

Végre bealudt a lányom, úgyhogy én is eljutok mosakodni, meg fogat mosni, hurrrááááá :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Az én lányom meg most kelt fel ....ééééééssssssssss
4 fogúak lettünk ( 2 jött ki ma reggelre):D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

....ezért volt az a sok nyaffi éjszakánként. :cry:
Vendég

Vali, aha, döbbenet!! :roll:
Most már értem. :lol:
Hát, reméljük pozitív irányban ül ki az arcára, és nem fordulunk hazafelé :lol: :lol: :lol:

Kettesben tudod mikor voltunk valahol???? :shock:
2005 nyarán egy esküvőn.
Meg 2 hete egy temetésen :(
Most jön egy buli :wink:
(négy esküvő és egy temetés :wink: :wink: ),( még hiányos)

Szóval nem lesz Vince?
Pedig Leventének tegnap este azt mondtam, hogy igen.Nem gond, ha minden marad a tervek szerint, akkor tényleg csak egy kicsit tudunk beugrani.

Meli éljen a 4 fogú Boglárka!!!!!!!!!!!!!
Kép
vas

Zsu: Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked! :)

Meli: Gratula!!!! :) Talán most pár napig nyugisabb éjszakáitok lesznek!

Ildi: Még változhat a program, az apjával szervezett programok közül az a biztos, amiről már haza is jött :? :roll:
Azért nagyon remélem, hogy ha tényleg csak egy kicsit is, de beugrotok a talira.

Valamiért biztos voltam benne, hogy ti sem jártok hetente kettesben bulizni :wink:
Figyu ... 2005 nyarán biztos, hogy kettesben voltatok??? Nem volt már akkor egy potyautas a pocakban? :wink: :lol:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

még nem :wink:
kb. egy hónap múlva költözött oda :wink: :wink:
vas

Sziasztok!

Szófi Babának Egészséget, Boldogságot, Kívánok Születésnapja Alkalmából! Csema, gyönyörű a családod! :D

Zsu, Boldog Névnapot!

Köszönöm a gyermek dícséreteket! :D

Hehe, ennyi is voltam, felkelt a kis galagonya....

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Szofibabának boldog születésnapot!

Faby
12 fog? Nem semmi! Nekünk még egy sincs :)

Babcika
Lili gyönyörű!

Gyöngyi
Jövök a talira mindenképpen. Majd beszéljünk, hogy mikor jöttök.

Férjem itthon volt a hétvégén, ma utazik vissza :(
De már csak 2 hét, utána két hetet itthon lesz és az utolsó kint töltött 3 hétre mi is vele megyünk :) Már nagyon várom, VÉGRE együtt leszünk!

Nagyon boldog vagyok! Laura ma teljesen érthetően kimondta az első szavát németül (ez a másik nyelve). Már napok óta mondogatta, de ma teljesen gyönyörűen kimondta, hogy cumi :oops: (hát igen, nálunk ez fontos tárgy)
Mondogatja még, hogy vau-vau, háp-háp (bár az báp-báp) és Lou barátját is nagyon szereti és szólongatja (a süni a képen).

Új mániái is vannak a csöppnek, például mindent ami ruhadarab a fejére akar húzni. Lehet az akár konyharuha vagy zokni. :D
A másik amit imád, az a papucsom. Felhúzza a kezére és úgy járkál a lakásban. Nagyon édi.

Rakok fel néhány képet! Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok :)

SZÓFIA, ISTENKE ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG, BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK :) :) :) :)

Én is nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok :)

Bettiflame
had Gratuláljak a kis Marcinak, most láttam, hogy a fischerprice fényképes nyeremény játékban ott van a képe a nyertesek között. GRATULA nektek :)

Annácska
szuper hogy már mindenki jól van :)

Vanilka
Négyet egyszerre?!!!!! Háááát ha majd oda kerülsz szorítok neked!!
Martin is elég korán kelő, habár ma reggel 3/4 6-ko ébredt, persze én feküdtem az ágyban meg sem moccantam nehogy észre vegye, mert akkor biztos elkezdi a hisztit, és magában tök jól elvolt nem tudom mit csinált, de gügyögött rángatta a kiságyat, pakolta a párnáját gondolom , és 1/2 7-kor vissza aludt, berakta a cumit a szájába és aludt, Csak amikor a nagyok felébredtek és készülődtek a suliba sajna ő is felébredt, szóval 1/4 8-ig aludt még.
Sajna nem tudta anyukám felvenni, mert úgy volt, hogy akinek nincs belépője az be se mehet a bálra, :( Neki meg nem volt, mi nem is vettünk, mert ezt most nem engedhetjük meg magunknak :( , na mindegy, a lényeg, hogy végül anyu bemehetett, meg a többi szülő is, de se fénykép se videó nem készűlt. Majd legközelebb

Mamacka
Nagyon szépek a fotók Áronról, szép arca van nagyon :)

Anita
Húúúú de irígykedem az erdő miatt nagyon szép helyen lakhattok :)
Boti nemsemmi menyit alszik, Marti délelőtt ált. 2órát , délután másfelet, Éjjszaka meg katasztrófális amit művel. Mondjuk tegnap csak 2x ébredt, és ez jónak mondható :)
Kardiólógia: remélem minden ok lesz. drukkolok :)

Borcsa
Gergő nagyon aranyos, micsoda göndör fürtjei vannak :) olyan búgócsigánk nekünk is van, Martin is szereti. :)

Livi
gratula Tüncinek a menéshez :)

Meli
Gratula a fogacskákhoz :) Nekünk is a jobb felső ott kopog és szerintem estére vagy holnap reggelre ki is jön.

Egy képecske.
Kép

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Jaj, még valami. Tudnátok nekem olyan tortarecepteket ajánlani, amit első szülinapra lehet sütni és ehet is a pici belőle?
Köszi, most már tényleg abbahagyom :)

KépKép
KépKép
scullyx

Zsu, hol nézted meg az FP játék nyerteseit? Én is kíváncsi vagyok rá... :)
Vendég

Eszti
Fölmész az oldal tetejére, ott van a Chat előtt, hogy BabaNet, rákattintasz és ott lesz egy cikk, hogy kik nyertek, meg fotók.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Isten éltessen Szófibaba!

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Rohanásban vagyok, úgyhogy csak gyorsan beírom, hogy beszéltem a doki nénivel, azt mondta, hogy szerinte nem nyelte le Keve a bigyót, de azért figyelgessem még 1-2 hétig, és ha valami rendelleneset látok rajta, akkor vigyük a János sebészetére. Szerinte még ha lenyelte, akkor sem fúródhat be, mert nem olyan alakú, de még a szögeket is ki szokták kakilni a babák! :shock:
Úgyhogy köszi mindenkinek a drukkokat! :D

Lidke
KépKép
kövecske

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?