Sziasztok!
Irtam eg ynagyon hosszu uzenetetet, erre Lili kikapcsolta a gepemet.
Megprobalom ujbol.
Itt egy elveszett.
Igazabol annyi mas dolgom volt, hogy netezni se volt idom. Nagyon sokat mozgok a lanyokkal. Sokat setalunk es sokat vagyunk Lili barataival. Ha pedig van egy kis idom, van boven mas dolgom olyankor.
Tegnap Kitti is rosszul aludt. 2 orankent kelt ejfeltol.
Ma mar jobban aludt. Csak 2x kelt fel. Nagyon sokat esik mostanaban, mert sehogy se jo neki csak allva, es probal menni is, igy allandoan mellette kell lennem ha nem alszik. Par lepest tud mar menni, ha valamit tol maga elott, de altalaban mindig eses a vege.
Mano: A tobbiek mar leirtak, hogy kell az oscillot adagolni. En is vizben oldom fel es ugy adom be a lanyoknak. Naponta egy fiola gyerekenkent.
Eszter: Kutyatema. Ha kicsit akartok hazavinni, akkor 6-8 hetest erdemes. maximum 6 honapos korig erdemes elhozni, mert akkor meg megnevelheto a magatok modja szerint.
kesobb is, csak nehezebb.
persze ez sokmindentol is fugg. Ha fajtat akartok venni, el kell dontenetek, hogy hazorzesre, vagy gyerek melle. A ketto egyutt nehezen hozhato ossze. Ha gyerek melle ajanlom a Goldent. Mint a mienk.
Ajanlhatok meg mast, de mivel ti kertbe szanjatok, ezert hosszuszorunek kell lennie. Ha keverek kutyat szeretnetek erdemes az allatmenhelyekre ellatogatni. Mindig orulnek ha valaki elvisz onnan kutyat. Ott talan talaltok idosebb kedves, nyugodt, jolnevelt kidobott kutyat is. De ajanlom neked a szomszedunk kis fekete kutyajat.
3 honapos felhosszuszoru koromfdekete. Igazi kis gomboc.
kertben van. mar most nagyon jolnevelt, minden nap a gazda mellett setal, es imadja a gyerekeket. Lilivel sokat jatszik. Ismerem a gazdajat, igazi allatbarat es ismerem a kutya papajat is, mert az az o kutyajuk. Nagyon jo kutya a papaja, o is nagyon szereti a gyerekeket es jolnevelt. Csakhogy ez a kiskutya kan. De a kanok is jo kutyak, en jobban is szeretem oket. Kevesebb a gond veluk. Ezert is van ketto nekem.
Ha erdekel csinalok kepet holnap es felrakom. Szoval ez a kiskutya gazdara var.
A zenebolcsiben van meg egy allatvedo lany, aki kutyakkal foglalkozik. Megkerdezhetem toluk, hogy van-e most kiskutya, bar ha jool emlekszem, ez a csaj, most fogadott be ideiglenes harom gazdara varo kiskutyat, de nem tudom miylen fajtajuak, vagy miylen keverekek.
megkerdezhetem ha talalkozok veluk.
Ha eldontottetek, hogy esetleg cipoitek fogja banni, hogy esetleg a kertetek helyenkent fel lesz asva, ha a viragok szet lesznek kaparva, ha elviszitek setalni, ha etetitek es minderre van idotok, akkor mindent bele, mehet a kutya.
Ha golden erdekel tudok segiteni, de az nem ingyen van.
Aniko: nagyon jok a kepek. nagyon szep a lakasotok. A szinek el lettek talava.
A kandallo csak disz, ugye? legalabbis a kepen ugy nez ki.
A tukros gardrob nagyon jo otlet, ketszer akkora a szoba tole.
ha kell valami tanacs, ird meg.
A tobbieknek holnap reagalok, mert mar nem emlekszem, miket irtam es megyunk furdeni.
Puszi nektek Rita