Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak gyorsan az UH hírek. Minden rendben manócskával, egy héttel nagyobbak a méretei a koránál. Minden kétséget kizáróan a férfiak táborát fogja gyarapítani. :lol: Az ultrahangos két képet is adott a himbilimbiről. 8) Most gondolkodhatunk a nevén,mert ugye csak lánynévben volt egyetértés. Apa nagyon boldog, szerintem 2 cm-vel a föld felett jár.Nekem mindegy volt, annak örülök, hogy egészséges. Ma megbeszéltük az AFP-t a dokival, nem csináltatok. 8)
Most lépek ebédelni. Pár év múlva az összes hapsit elhajtom pecázni hétvégén én meg majd vásárolok. :lol:

Pussz:Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali!
Megint én. A Főnök döntött, Bence lesz a legifjabb. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,

De jó neked, hogy kispali :wink: :) gratulálok!
Bence, az ari név :)

Már én is várom a köv. UH-t, hogy végre megmutassa magát!De az még kb. 1 hónap :roll:
Valahogy csak kibírom, a lényeg, hogy addig is tudom, hogy egészséges!Vagyis az elmondások alapján tudom, én legalábbis remélem! :)
manóci

Egcsi
Gratula a kis kukishoz!!!!! :D A Bence nagyon klassz név! :D
Afp-ben megértelek, nem hiányzik a felesleges idegeskedés! Az Uh a fontos!
És a doki jó fej? Vele fogsz szülni is ? Hogy van ez ott kint?

Puszi :D

Orsi

avocado

Tegnap kis baleset ért minket Voltunk egy barátosnémmal+ az ő 2 gyerkőcével a kika játszóba.Tök jól elvoltak a gyerekek, meg nem is voltak sokan bent, mert ugye hétköznap.Egyszer csak égtelen üvöltés, mindenki aki ott volt szülő fölugrott, hogy kinek a gyereke sír!Hát az enyém volt láttam, hogy ömlik a vér aszájából, üvölt és hozzák ki!Na, annyira megijedtem rohantam vele a mosdóba, azt hittem először a foga de aztán szerencs "csak"jól megharapta száját.De azzért azt jó csúnyán
Aztán némi vígasz után ő akart újra bemenni.Mondjuk örültem, hogy ne a rossz emlék maradjon meg benne, kicsit rajzoilt színezett, aztán akart újra menni a csúszdára! át oda már nem engedtem!!!Érthető okokból
manóci

Sziasztok!

Egcsi: Gratulalok a kisfiuhoz! :) A Bence nagyon szep nev, csak Amerikaban mehez lesz kiejteni nem? Bercinek utolag szeretnek sok Boldog Nevnapot kivanni. :) Nagyon szep a hazatok. :) remelem jol is erzitek ott magatokat.

Mano: Esztinek jobbulast. :) Tudom milyen ez a baleset. Lili ugyanezt csinalta kedden mikor elesett a motorral es tiszta seb lett az arca, meg az ajkat is atharapta. O is eleg csunyan es volt is ver rendesen. :( Meg a kabatom is tiszta piros volt. De neki ez nem az elso. Havonta 1x mindig tortenik valami ilyesmi vele. :? vagany csajszi az biztos. :)

Mese: Jobbulast nektek is. :) Nekunk is hat most ez az oscillo. Le is kopogom. Es minden nap adok a gyerekeknek egyet meg akkor is ha nem betegek. Amig ez az influenzavirus tart, addig biztosan. Biztos ami biztos.
Hutofurdot Lili is utalta, de en is jobban lehutottem 30 foknal. :( Kittinel meg nem kellett alkalmazni. :?

Nanda: nagyon szepek a gyerekek. Hihetetlen sokat fejlodtek. :) de te mikor jossz bovebben? :cry: Hianyzol nekunk.

Timi: Nalunk biztosan nem lesz harmadik. :wink: Nem a penz miatt, de mi ket gyerekkel terveztuk az eletunket Endrevel, es azt hiszem ez a ket lany boven eleg. :wink:

Orsi: Ugyes vagy, hogy egyedul elintezted a ket gyereket. :) Pedikurhoz en is jarok mindig. Nagyon szeretem es nagyon jol esik a maszirozas. :)

Munka: tegnap kaptam a levelet a fonoktol, hogy elfogadtak a felteteleimet. :wink: Amik nem kicsik voltak. :wink: Ugyhogy ma megyek be a munkaugyre lemondani a gyed-et es igenyelni a gyes-t, es majus kozepetol 4 oraban dolgozni fogok. :)

Kepek:
Lili egyik legjobb baratja
Kép
A jobboldali kisfiu Lili "szerelme". :) Eppen kapkodjak a szappanbuborekokat. :)
Kép
Kittike:
Kép
Bambulunk jatek kozben. :)
Kép
Kitti is jatszik:
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok :D

Csak pár sorra jövök, mert annyira hulla vagyok, hogy az már tényleg a csúcs! :?

Rita
A képek megint nagyon jók!!! :D
Úgy irígyellek az állásodért! Azért manapság nem sok ilyen helyet találni! Nincs véletlenül valami üresedés??? :wink:

Manó
Szgény Esztikéd! :( Nekünk is volt már pár ilyen jellegű balesetünk, érdekes mostanában nem esik ilyen nagyokat. Kopp-kopp. Sok volt a motorral ősszel és az egyik miatt le is pattant a fogacskájának a sarka. :? A borzasztó a sok vér ilyenkor! :(

Mindenkinek puszi, most lefordulok a székről.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Egy kis nyugi...

Olivér hétfőn megint a frászt hozta ránk! Hajnal négykor bementem hozzá, mert lefelejtettük az esti pelust, és ne akartam, hogy becsurogjon. Pisi nem volt, de tüzelt a teste, mint a kemence!
Kapott Panadolt, de semmi. A nap folyamán 5 hűtőfürdő (szegény gyerekemnek épp csak nem lett vízköves a feneke), Panadol, Nurofen és lázkúp után még mindig 39°-nál jártunk. Dokinéni a fülére tippelt, de a fülészeten nem láttak semmit. na persze azt igen, hogy a gyerekenek fel van húzva kezén-lábán a ruha. Épp amikor beléptünk mondta, fázik, így épp meg akartak szólni, mit művelek a gyerekkel. Amikor megfogták, visszavontak mindent. A tojás is megsült volna rajta!
Hazafelé kicsit aggódtam, mert egyedül vele a kocsiban rizikós volt. Nem tudom mit csináltam volna, ha újra begörcsöl nekem út közben! Ráadásul már nem is a berögzíthető ülése van, hanem amelyiket csak a kocsi saját biztiöve tart meg. :(
Szerencsére nem lett semmi.
Hívtam a kórházat, mit csináljak, mert nem bírunka lázzal. Priznic, és ha az sem használ, kórházba vissza.
nem akaródzott.
Lepedő bevizesít, gyerek levetkőztet, 39°-ra ráteker. A szívem szakadt, úgy üvöltötte szegény gyerek "hideg vagyok, hideg vagyok..." Így is csak 38,7°-ra tudtunk lemenni.
Éjszaka vele "aludtam", borogattam, óránként mértem a lázát, hajna négykor magától elkezdett lemenni. Annyira, hogy másnap 35°volt! Én már teljesen tanácstalan voltam. Most meg ki fog hülni???? Katasztófa a hőközpontban!
Azóta jól van, csak taknyos.
Marci szerdán délután lett 38,5°. Be is lőttem a Germicidet, mert abba belepusztultam volna, ha egy kilnc éc fél hónapos gyereket kell hideg rongyba tekernem.
Végül vele nem lett gond, csak az orra dugul, de az nagyon, így neki folyamatosan orrot kell szívni, de inkább bírkózom vele, mint fagasztgassam válogatott módokon!
A felnőtt szakasz még tartja magát, bár egyik nap emberem kicsit megrendült.... na az lett volna az igazi katasztrófa! Inkább két beteg gyerek, mint ő akár csak egy kicsit is!!!! :shock: No de nem ecsetelem... :oops:

Egcsi!
gratula! Van mihez bőven! Tényleg csini a ház. Tégla vagy szendvics?
Tökimanóhoz meg végképp! Hurrá-hurrá!

Orsi!
Gratula Flórának!

Manó!
remélem hamar behegged a bibije lánykádnak!

Rita!
Kitti nagyon ari! És már ál! Marci most kezd felhúzódzkodni, ennek következménye lesz lassan a rajta található kék-zöld foltáradat, a csípései nyomán. Iszonyatosan erős a keze!
Állás! Gratula!
Én egy ideig még csak álmodozom róla....

Vakili!
Gyógyulgass!
Negyedik.... ki tudja...
:)

Bocsánat akinek nem írtam....

helló!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok,

Eszter szavaival élve én vagyok a felnőtt szakasz azon tagja aki nem tudta magát tartani :D Sajnos múltkor nem feküdtem ki a mandulagyulladást és most visszaestem. Ráadásul valami szövödmény ráment a légcsövemre így alig van hangom és nagyon szúr a hátam és a mellkasom. Szigorúan rámparancsoltak h feküdjek jövő hét péntekig. Persze megint akkor nem tudok menni dolgozni amikor rengeteg munkám lenne. Bár mindig az van:) Bocsi most csak panaszkodásra telt, megyek lefeküdni.
Puszi mindenkinek
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Eszter
Hát nem semmi, amiket megéltek!!! :( Nagyon sajnállak Titeket! :(
Reméljük ezeke után már csak jobb jöhet! :roll:

Andi
Neked is jobbulást!

Velünk egyelőre minden rendben, pedig én is állandó rettegésben vagyok, hogy mikor kapunk be valamit, Karcsi bármikor hazahozhatja a suliból! :? Reménykedem, hogy megússzuk!

Most ennyi voltam.

Orsi

avocado

Orsi :)
A doki elég normális, bár nem töltök el vele órákat, de szimpi. Valószínüleg vele szülök, ha valami közbejön akkor egy kollegája ott lesz. Annyira nem izgat még a dolog, az is lehet, hogy megint császár lesz, bár hüvelyire készülünk. :)

Manó :)
Hogy van Eszter szája? Berci is állandóan összeszed valami harci sérülést, a fején már 2 heg is van, egyszer a kerítésnek esett neki, 3 hete meg a szekrény sarkának. Volt vér rendesen. :?

Rita :)
Nem mondod, hogy Lili már szerelmes... :D Tök aranyosak a gyerkőcök, őrület, hogy Kitti is felállt már.... :shock:
Itt semmit nem tudnak kiejteni normálisan, a férjemet csak Bobnak hívják...A Bence egyszerűen Ben lesz. :D

Eszter :)
Hát remélem hamar kiderül a lázak oka! Ez tuti nem normális... Marci hogy van? :)
Itt nincsenek tégla házak. Könnyűszerkezetes a miénk is. :)

Andi :)
Jobbulást! :)

Jelentem nemsokára lesz pocis kép, már a gépben van...a fiam készítette tegnap. Beállítottam a gépet és mondtam neki, hogy nyomja meg a gombot. Ügyi volt, nemsokára letöltöm és megnézem az eredményt. :)

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bence a pocakban 19 hetesen. Kép
A kép nem tökéletes, bocsi! :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andi,

Jobbulást feküdd ki :( :) ha tudod persze!

Eszter,

Ez nagyon gáz, szegénykéim :( Marci? vele remélem semmi!

Egcsi,

Tök jó a kép :) milyen ügyi kis fotósod van?!Azért már nem kicsi a pocakod, kb. az enyém is ekkora!Majd csináltatok én is egyet valakivel :wink:
Eszti szája már rendbe jött, a gyerekek tényleg annyira hamar regenerálódnak, hogy csuda!Berci harci sebei :? az a radiátoros se lehetett egyszerű :!:

Jó éjt mindenkinek, most megyek.Ma vendégek voltak, holnap mi megyünk :) hosszú 7végénk van! :wink:
manóci

Sziasztok!

Egcsi:jaj de szép már a pocid!A fotósod nagyon kis ügyes! :lol:
A Bence név szerintem tökéletes! :lol:

Eszter:ezek a fránya betegségek!Nagyon rátok jár a rúd!Jobbulást !!! :( Én nem is tudom,hogy mit csinálnék! :?

Manó:várjuk a pocis képet! :D Örülök,hogy Eszti szája rendbejött!

Andi:jobbulást neked is! :(

Rita:képek nagyon édesek!Kitti nagyon ügyes!Lili kicsit korán kezdi,nem? :wink: Munka:gratulálok! :lol:

Orsi:én még egy jó darabig nem akarok unokázni! :? Így is elég öregnek érzem magam, ne mondj nekem ilyeneket! :twisted:

Mese:jobban vagytok???
Az én nagyfiam már elsős volt,és még cimusüvegből itta a reggeli és esti kakaót. :oops: :lol:
Én írtam,hogy Nandáék sóbarlangba jártak.Egyébként itt is van Újpesten.
Nekem a Bethesdában akarták azonnal kivenni Kata orrmanduláját,de én nem hagytam.Továbbmentünk,és kiderült,hogy szövegértés,beszédészlelés zavara van.Azért nem mindegy! :evil:

Vera:mi újság?

na,megyek,puszika mindenkinek:

Anikó
vakili

Helló!

Csak röptiben....

Marci ma felállt. :) Persze nagyinak, mint olivér, így mi lemaradtunk... :( Szegény rémesen köhög, lázaska, de nem vészes.
Olivér jól van.
Körkérdés?
Szerintetek egy kölyökkutya időszerű???? Már nekem, és csak melléesen a gyerekeknek.

Egcsi!
Tündéri vagy!

Bethesda...
Háááát, a belgyógyos dokinénink...., nem bíznám rá a gyerkem, de fülészet lehet más....

Futok...

helló!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

halihó!

vagyok én is ,bár Míra belázasodott és már alszik :( Remélem semmi komoly. Hogy ne sírjon kapott Rafit :) Mert most Hunyor major fanok lettünk :) Nándi is vígasztalta :)
Én meg annyira örültem, mert kb 1-1,5 hónapja adom Mírának a lenkei féle gyerekvitamint és nem köhögött, taknyos sem volt, ami előtte általános volt.

Egcsi!
Nagyon jó fotót készített Berci :) Én nem merném Mírára bízni a fgép nyomkodását :)

Anikó!
Ne érezd magad öregnek jó :) annyira fiatalos vagy és nyugodtan letagadhatsz a korodból :)

Eszter!
Marci nagyon ügyi :) Olivér meggyógyult?

Rita!
Jók a képek :) Kitti nagyon megnőtt mióta nem láttuk :)

Szia Orsi!
Ügyesen megoldottad a két gyerök altatását :)

no mék csak gyors életjelet adtam :)
pusz
vera

KépKép
viranka

sziasztok!

megvagyunk, Levinél már lassan múlik, most Tünci köhög, de úgy hogy majd megszakad a szívem. Szopizni alig, mert nem kap levegőt, hiába porszívózom előtte 1 perccel, dühösen sír ha nagyon köhög, főleg ha szopi közben. Éjjel már annyira kimerült, h inkább nem is evett, kőkemény ciccikkel kezdtem a napot reggel, mehettem fejni, mert már fájt.. Ma is tiszta hiszti volt du, míg rá nem jöttem, h igaz h nemrég kelt fel, de nem azért mert elég volt a tente, hanem azért, mert a köhögéstől már nem tudott.. Vissza tente, és azóta mosoly is van, meg énekelgetés. Most a hintaszékében hintáztatja magát, berreg, mosolyog apjára, idilli kép. Tisztára táskásak a szemei, olyan aranyos :?
Nem semmi hetünk volt, apa is kivan a nem alvásoktól.
Anikó, érdekel az Újpesti sóbarlang. Hol van? net cím, bármi..
Minden ami arról szól, h ne kelljen megválni a mandulácskáktól..

Egcsi, kép jó, fiad ügyike. Mesélj már milyen kinnt az élet, most épp hány fok van? De meglátogatnálak.. :D
Miért volt császár? eleve úgy volt, vagy a helyzet adta? Kisember milyen állampolgár?

Vera, nesze neked lenkei vitamin :) az amúgy milyen? én nemrég néztem dm-ben, és csak 4 éves kortól voltak vitaminok..

Marci, tapsi- tapsi (mázlista nagyi)
kölyökkutya- hajrá! én kiscicát szeretnék, de megvárom az igazi tavaszt, meg a föld feltöltést a kertben, és nem nekem, Levinek.. meg apájának. (nekem marad az etetés, mi)

Tündi bevágta az elfogyott a türelem hisztit, megyek fürdetni, letenni, majd később még jövök, remélem

pusz
MEse
meske

Vasárnap van és ekkora termést!!! :shock: Bekukkantottam hátha írt valaki, erre nem győzöm olvasni! 8)

Anikó
Először Neked írok! Bocsi, bocsi, bocsi!!!! :roll: TÉnyleg nem úgy értettem! De különben meg tiszta dinka vagy, nézz légyszi tükörbe és akkor rájössz, hogy milyen klassz csajszi is vagy 3 gyerek után is! De komolyan! Engem látnál! :cry: Most próbálkozok eltüntetni a pocit, mire jön a nyár, hogy ha megyünk a Balcsira, akkor ne kelljen pokrócba bugyolálnom magam. :roll: De persze fogyizni nem lehet, így marad a teljes édességmegvonás és a heti 1x-i torna. Kíváncsi vagyok lesz e hatása? :roll:

Vera, Mese, Eszter
Jobbulást a kis betegeknek! Gyógypuszik mennek, ha nem gond. :wink:

Vera
Hunyor major nálunk is kedvenc, meg a Bibi is, és Gergő varázsol is itthon. :lol: 8) Karcsi meg hol papagáj, hol manó és Gergő baromira élvezi, aztán visszavarázsolja. :lol: De a legédesebb az volt, amikor Karcsi akarta elvarázsolni, hogy Gergő legyen jó kisfiú (mert éppen akciózott valamit), erre Gergő: Abrak-abraka (mert így mondja :D ), varázs szálljon vissza Apára!" Ezt is megtanulta a kis huncut! 8)

Egcsi
Olyan jó a kép!!! :D És annyira édes, hogy Bercikéd csinálta!!! Azért ezt majd külön be kell kereteztetni! :)

Kicsit írok már nagyobbik drágaságomról, mert olyanokat dumál, hogy kész vagyunk Tőle! :D Szoktam Neki mondani, hogy Őt és Flórát szeretem a világon a legjobban. Egyszer csak elkezdte mondani nekem, hogy "Anya, Te a legvilágon!" :D Tegnap Flóra kint aludt a teraszon és mikor felébredt és levetkőztettem odaültünk Gergő mellé az ágyra. Megsímogatta Flóra arcát : "milyen hideg!", aztán megfogta a kezét : " Ez nem hideg, ez a legvilágon puha!" 8)
Ma meg Anyukámnak mondja: "Nagyika, Te a legvilágon tündér nekem."

Édes, mert a jövőidőt nem mondja, hanem azt mondja helyette: "Amikor én nagy voltam, akkor...." :lol:

DE a kedvencem az, ha megyek valahová: Hova menc? Hiába mondjuk neki, hogy mész, ez az ő saját kis szava és ezt használja. :D

Rakok fel pár képet is, de előbb kicsinyítenem kell.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Vera
Abraka-abraka, így mondja, csak lemaradt egy "a" betű. :D

A képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi

avocado

Halihó!

Most elég sűrűn jövök, de osszátok be a hétre, mert szerintem péntekig megint csendben leszek. 8)
A képdicséreteket köszi, majd átadom a kis fotósnak. :D Imád fényképezni, szerintem a nagyapjától örökölte, aki nagy fotós. :)

Na, lássuk azt a pocakot! :)

Anikó :)
Gondoltam, hogy a Bence nálad nyerő lesz. :D

Eszter :)
Marci nagyon ügyi! :) Jobbulást neki! :)

Vera :)
Jobbulást a kishölgynek! :) Olyan sz@r mikor beteg az ember gyereke. :?

Mese :)
Jobbulást Tüncinek! :)
Gyönyörű idő van, napközben cirka 23 fokkal. :D Ezerágra süt a nap! 8)
Berci azért volt császár, mert az idióta ügyeletes doki-az enyém szabin volt, ez meg feltétlenül meg akarta nézni a méhszájat NST után-megrepesztette a magzatburkot. :x Egész nap lent voltam a szülőszobán fájások és tágulás nélkül. Bejött a saját dokim és megcsászározott, mert nem haladtunk semerre, plusz már belekakált Manó a magzatvízbe. :? Ennyi a történet, remélem most nem így lesz a befejezés. 8)

Orsi :)
Milyen nagy Flóra! :) Szerintem nagyon hasonlít a bátyjára! :)

Én is dobok egyet a nagyfiamról, teljesen friss! :)
Kép

Pusszancs:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egyszerűen nem haladok semmire, most csak egy pár Csingis képet teszek fel. Aztán egyszercsak jövök majd.

Puszi mindenkinek!

Kép csingi

Kép Csingi2

Kép Csingi3

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok,

Nagyon aranyosak a képek, egytől-egyig :) :) :) minden baba tündéri, és már mekkorák??? :shock:

Rita,

Ha jól emléxem te írtad, hogy adsz a lányoknak Oscillot.Ugye?
Azt írtad, hogy napi egyet, az azt jelenti, hogy napi egy egész olyan fiolát??
Mert én még eddig nem adtam, de most vettem egyet.Már lassan 1 hónapja nem nagyon akar múlni a takony, és gondoltam kipróbálom!Szerencse nem influenzánk van, mert sima taknyozáson kívül semmi nincs(kopp,kopp)de akkor is!
Csak biztos én vok a hülye :oops: de annyira nem vettem ki, hogy most akkor kisgyereknek mennyit is lehet adagolni??
Ki se tér külön erre, hogy felnőtt,ill gyerek! :shock:
Köszi, előre is!

Pocakos képet majd rakok föl, férjjel csináltatok egyet valamikor, ha ráér :(
manóci

Egcsi, Timi
Édesek a képek!
Csenge is már mekkora!

Manó
Oscillo ügyben szerintem gyereknek is ugyanúgy egy egész fiola. Ezért nem írják külön. De én feloldanám a helyedben ici-pici vízben, mert ha csak simán lenyeli, akkor nem hat. Gergőnek most kakira adok homeós bogyit, neki is így.

Képzeljétek, ma nagy elhatározásra jutottam! Gergő tegnap volt 2,5 éves és úgy döntöttem mától nincs pelus nappalra! Hát nem volt semmi, az összes melegítőnaciját összepisilte, pedig van egy pár! :D Aztán estére rájöttem, hogy a wc még túl nagy neki, mármint székről is, nagyon oda kell hajolnia és bilibe is megpróbáltuk és oda már lazán ment. Egyelőre csak akkor szól, mikor már bement a pisi, de megpróbálom, hogy fél-1 óránként pisilünk és akkor talán megszokja. Nagyon kíváncsi vagyok, de most már végigviszem a dolgot, mert kész anyagi csőd ez a sok pelus! :roll:
Különben olyan kis édes a kis gatyeszokban! :D
Ja, és tegnap pont mondtam Anyukámnak, hogy egyre jobban gyanakszom, hogy a pelus miatt tartja vissza a kakit, erre ma bejött a tippem, mert pelus nélkül egyszer csak elkezdett toporogni, ami a kaki jele, ráültettem a wc-re és persze tiltakozás volt, de pár másodperc múlva jött is a kaki! És tegnap csak kúppal kakilt, erre ma tök magától!!! MÁr nem is emlékszem, mikor volt egymás utáni nap kaki nála!!! Én olyan boldog voltam! :D

Persze azért nehogy már teljes legyen az öröm, Flórácska ma kihagyta a heti megszokott kakilását, eddig mindig hétfőn volt kaki, erre ma semmi. :? Remélem holnap lesz, különben csinálnom kell valamit, elvégre már 1 hete.

Na, most ennyi voltam.

Orsi

avocado

Orsi,

Nagyon köszi a vválaszt Oscillo ügyben!Ma egész du. itt vártam, hátha valaki aki már tapasztalt ebben írja az adagolást, és estére de megjött a válasz :) Ugyhogy ma még nem is adtam neki, de akkor holnaptól.És minden nap egy olyan fiolát?Amíg taknyos, utána meg elég heti 1?Legalább is ez a tájékoztatóban így van, hogy ha nem vagy beteg, csak megelőzés, akkor heti 1!

Nagyon ügyik vagytok Gergővel :wink: jó lesz az haladtok, csak így tovább!
Flóra :( hát csaknem kezdi most meg ő?!Reméljük nem.
Ha nem lesz holnap se eredmény, adj neki egy glicerines kúpot, vagy hőmérőzd meg!Nekünk szerencse amíg Eszti kicsi volt igaz nem soxor fordult elő, de ha mégis én ezeket csináltam és bejött! :wink: A hőmérőt védőnőnek nem mondtam, mert rosszul volt tőle.Szélcsövet eröltette, de minek???ugyanaz mint a hőmérő!Szerintem :!: És azért állandóan nem kellett alkalmazni!

Mentem én is aludni, puszi
manóci

hú, miket nem írtok, ti kis szadimanók :o

akartam is kérdezni, Orsi, milyen homeobogyót adsz neki kakira?
nálunk ez nem volt téma, de mostanában néha az, mert elmúlt a napi 1 kaki, de én nem aggódom.. túl laza lennék??!
Amikor összezabáltattunk vele mindent, pl. kefír, lekvár (szilva), kifli, tej, öszibarack lé, háát, aznap este lett is kaki, na de ezt nem lehet mindig..
nálunk bizti nem oka a pelus, mert ő csak abba hajlandó, még én hisztiztem, h nem akarom kiszedni a kakiból ,az annyira gusztustalan, ááá... na ezen csodálkozott is, meg is ígérte, h legközelebb bilibe fog, mert azt csak le kell húzni a wc-n. Na persze nem úgy lett. Most azt se tudom mikor kakilt utoljára, fel fogom írni. Meddig egészséges h nem termel? 1 hét max?
A kórházban nekem se akart összejönni szülés után, tudjátok, minden nap kérdik, hát én mindkét alkalommal hazudtam h sikerült. Aztán otthon tényleg. Én is útáltam ezt a témát..

Ma kipróbáltuk a leszoktatós pelust. Jelezte is h pisilni kell, majd közölte h már késő.. de legalább észrevette :-) aztán már rendes volt rajta du. Majd meglátjuk.

ki lettem túrva a gépről, most meg már késő van
jóéjt

Mese
meske

Manó
Szerintem kövesd a tájékoztatót.
Flórácskát ma reggel meghőmérőztem. :? szerencsére már csak pár hét és jön az alma, meg a gyümik, akkor remélem elkezd sűrűbben kakilni!

Mese
Hát, ha eszi a szilvát, meg az ilyen hajtós dolgokat, akkor etesd vele minden nap, mert 2-3 napnál tovább nem az igazi a kaki. Nálunk 5 nap volt mostanában, aztán most legutóbb 6, ezét adtam már kúpot. De tegnap ez a másnapi kaki csúcs volt, tényleg ezer éve nem produkált ilyet!

Anikó megkért, hogy rakjam fel pár képüket, itt vannak:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Orsi

avocado

Orsi!

megelőztél :) Én is most akartam Anikóék lakásképeit felrakni :)
Gergő ügyi :) Flórát meg szerintem ne piszkálgasd kaki miatt, anyatejes babáknál nem baj ha 1 hétig nincs semmi.

Anikó!
annyira teetszik a lakásotok :) tök szép :) laknék ott :)

Mese!
eddig a lenkei vitamin volt a legjobb,adtam neki tuti gumitamint(gumimacis vitamin) semmit nem ért csak tök jól nézett ki és tényleg finom :) Béres nekem nem ízlik :) ezt meg kisebb babáknak is ajánlják,neki vmi por formájut akartak adni,de a csokiízű elefánt kutya,és majom semminél nem jobb :)

Manó!
Az oscilloról hallottam, de még nem láttam csak dobozban így nem tudtam volna segíteni. Eszti szája meggyógyult?

Mi javulgatunk,én még itthon, tegnap 39,2-vel kezdtük adélutánt, lázcsillapító után 39,4 lett :( Hűtőfürdő hatására lement 37,8-ra aztán este pillanatok alatt megint 39,2 lett. Szerencsére ma már akaratos, nagyszájú igazi Míra :) Héten nem megy bölcsibe :)
Rettegtem is éjszaka h. ne legyen lázgörcse, állandóan Eszterék jutottak eszembe.

pusz, mert kisvakondot néz és mennem kell :)
vera

KépKép
viranka

Orsi,

Na, szerintem jól tetted, hogy ennyi idő után azért rásegítettél arra a kakára :) Ha elkezditek a gyümiket, tuti jobban fog menni neki.Sbaracktól, pl. :lol:
Jó azt csinálom, ma adtam neki egy olyan fiolát, de nem engedte vízbe rakni, hanem úgy kellett ennünk mint a cukorkát :lol: tenyerembe szórogattam a kis szemeket, és onnan nyalta ki!Végülis mind1, a lényeg, hogy egye,nem? :P

Anikó,

Nagyon csini kis lakásotok van :) tök jó, hogy minden ilyen színes!Imádom a jó élénk színeket!
A kandallótok is tetszik, működő, vagy csak dísz?
Tudod mi is tavaly nyáron csináltattunk a nappaliba egy kályhát, és annyira imádjuk olyan melegérzetet ad, meg tök jól is néz ki.Úgy feldobja egy ilyen"dísz" a lakást :)
Festés vár még ránk majd ápr. körül :!:

Vera,

Köszi az érdeklődést :) Eszti szája már teljesen rendbejött pedig ma egy hete történt még csak!Iszonyú tényleg, hogy a gyerekeknél a sérülések sokkal hamarabb gyógyulnak, és regenerálódnak!Tök jó :wink:
Nálatok betegség :( elég gáz. Azért ez nagyon magas lázas állapot!Szerintem te is kipróbálhatnád az Oscillot.Én is azért vettem, mert nagyon sok mindenkitől hallottam, hogy nagyon jóóóó!És ami a lényeg, hogy homeós készítmény, tehát igazán nem is gyógyszer, de mégis megelőz, ill. meggyógyít!

Mennem kell, még majd jövök, pussz
manóci

Sziasztok!

Vera
Ezek szerint ti is benyaltátok a 24 órás lázat? Naggggyon durva! de akkor már ok?
Mi valami folyadék állagú üveges vitamin csodát kaptunk, mellé adok 3 csepp Bérest, aztán majd meglátjuk használ-e. Lassan csak el kéne mennie bölcsibe is...

Vakili
nagyon csinik vagytok mind lakásila, mind csemete ügyben! :)
Jobban vagy? Úgy rémlok, mintha te is beteg lettél volna...

Meske
Leszoktató pelus? Én is nézegettem, de amióta rájöttem, micsoda hülyeségekkel etetik az elsőgyerekes anyukat (csúszásgátló bébi!!!! zokni! és a marha, mint én még meg is vettem!), nem voltam hajlandó foglakozni vele.
Épp el is büszkélkedhetek nagyfiammal, mert ma volt a második éjszaka pelus nélkül! :lol: Ott van az ágya mellett a bili, a holdlámpája úgyis ég egész éjszaka, fölkel és elintézi! :) Az első éjszaka véletlen volt, elfelejtődött a pelus, de a tegnapi már tudatos volt! :)

Manóci
Remélem használ neketek ez a homeos bigyó!

Orsi
lehet, hogy tényleg rájöttél a kaki rejtélyre! Flóra szerintem még nem lehet székrekedéses, ha csak anyatejezik. Figyeld csak meg, ha meg elkezdi, egy-másfél napig mást sem csinálsz majd, mint takarítod alóla a cumót!
Melegítőkkel meg kitartás, egész hamar át tudnak szokni a bilire. A wc-re meg javaslom a wc-szűkítőt, ami létezik létrás kivitelben is.
Olivér már odatolja a kis fellépőt, felhajtja a deszkát és intézi dolgát, csak a végjáték, a törlés, lehúzás visszahajtás nem megy még. Idővel... :lol:

Rita
Nektek van kutyátok, kettő is....
Tudnál nekem tanácsot adni, hogy milyen idős kutyusban gondolkozzak?
terv a következő. Apa puhítása, mert "kicsit" ellenkezik. Menhelyek felkeresése, Pupuc a cicánk is onnan van, így eddig bevált.
Elsősorban az a legfőbb elvárás, hogy maximálisan cica-, és gyerekkompatibils legyen. Szeretnék vele futni, de nem szeretnék a kertben folyton lukakat tömködni. Kerti kutya lenne, tehát rövid szőrű kilőve. Szuka. Házőrzés max. melléktevékenység.
Ha esetleg kölyköt hozunk, akkor őt már rögtön kint lehet hagyni a kertben? Engem nem biztos, hogy rávinne a lélek, de Emberem kirak vele együtt az ólba, ha be merem hozni!
Idő, amíg rájön, nem is olyan rossz dolog. Volt nekik kutyájuk, magyar vizsla szuka, de az én "ízlésem" szerint meglehetősen el volt kényeztetve, ám nevelve annál kevésbé. Én egy kicsit katonásabb vagyok nevelés tekintetében.
Remélem tudsz nekem tanácsot adni!

E kérdéskörben, teszem hozzá, mindenki hozzászólását köszönöm!!!! Csak bátran! :lol:

Kostyika?

Helló

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Anikó :)

Most csak neked, mert rohanok...SZUPER lett a kégli!!!!!! :D Naggyon tetszik, színek meg a kandalló meg minden. Nagyon klassz! :)
Gyerkőc édes a nagy csizmákban, Berci is húzkodja az apja bakancsát. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

csokiízű elefánt kutya??? hol, merre, ide nekem! hol lehet ilyet kapni? meg kell kóstoljam! na jó, Levinek..

Orsi, én is úgy tudom ám, h anyatejes babáknál normális a ritka kaka, mert nagyon jól felszívódik a kaja. Olvastam is valahol. De persze te tudod

Én nem is tudom, 2-3 naponta.. gyereknél? és felnőttnél nem ua.?ezt orvos mondta?? utánajárok..

na megyek is

Egcsi, kép jó, idő gyönyörű, megyek is mindjárt, meglátogatlak :D
Mese
meske

Tévedések elkerülése végett :D :

Igen, tudom, hogy anyatejes babáknál normális a ritka kaka, de Flóra múlt hét hétfőn kakilt utoljára és a dokink is azt mondta, hogy 1 hétnél tovább ne hagyjam. És kellett is szegénykémnek a hőmérőzés, mert aztán nap közben még 2x kakilt!

Mese
Én nem tudom Te hogy vagy vele, de én ha 2-3 napig nem kakilnék nem is tudom mi lenne velem! :?
Én vitaminnak a Vitacolant adom Gergőnek, most már simán beveszi tejbe keverve, finom citromos-narancsos íze van.

Eszter
A wc-szűkítőn kakil a drágám már régóta! :D De arról pisilni a wc-be nem az igazi, viszont a bilibe simán megy neki! Ma délután egyáltalán nem pisilt be!!! Ok, én mindig mondta, hogy akkor pisiljünk, de akkor is, a végén már 1 óra is eltelt, szóval szerintem haladunk, igaz: kopp-kopp! 8) Viszont ma nem volt kaki. :?

Manó
Az a baj, ha így adod az oscillot, akkor nem biztos, hogy elolvad a szájában, mert valószínűleg lenyeli rögtön. Szerintem ne lássa, hogy vízben elolvad és úgy majd megissza. De nagyon pici víz legyen, pár csepp, akkor az igazi én így hallottam.

Vera
Továbbra is jobbulást Nektek!
Képek 8)

Na, most megyünk közösen fürödni. :D

Orsi

avocado

Orsi,

Ok. Akkor legközelebb oldom.De hallottam, hoy ropogtatta a fogai altt, valószínű, hogy szétrágta, de az igíz, hogy akkor sem teljesen oldott állapotba került a gyomrába!
Köszi :)
(kis doktornéni :wink: )
manóci

Sziasztok!

Irtam eg ynagyon hosszu uzenetetet, erre Lili kikapcsolta a gepemet. :(
Megprobalom ujbol.
Itt egy elveszett. :? Igazabol annyi mas dolgom volt, hogy netezni se volt idom. Nagyon sokat mozgok a lanyokkal. Sokat setalunk es sokat vagyunk Lili barataival. Ha pedig van egy kis idom, van boven mas dolgom olyankor. :?
Tegnap Kitti is rosszul aludt. 2 orankent kelt ejfeltol. :? Ma mar jobban aludt. Csak 2x kelt fel. Nagyon sokat esik mostanaban, mert sehogy se jo neki csak allva, es probal menni is, igy allandoan mellette kell lennem ha nem alszik. Par lepest tud mar menni, ha valamit tol maga elott, de altalaban mindig eses a vege. :(

Mano: A tobbiek mar leirtak, hogy kell az oscillot adagolni. En is vizben oldom fel es ugy adom be a lanyoknak. Naponta egy fiola gyerekenkent.

Eszter: Kutyatema. Ha kicsit akartok hazavinni, akkor 6-8 hetest erdemes. maximum 6 honapos korig erdemes elhozni, mert akkor meg megnevelheto a magatok modja szerint. :) kesobb is, csak nehezebb. :) persze ez sokmindentol is fugg. Ha fajtat akartok venni, el kell dontenetek, hogy hazorzesre, vagy gyerek melle. A ketto egyutt nehezen hozhato ossze. Ha gyerek melle ajanlom a Goldent. Mint a mienk. :) Ajanlhatok meg mast, de mivel ti kertbe szanjatok, ezert hosszuszorunek kell lennie. Ha keverek kutyat szeretnetek erdemes az allatmenhelyekre ellatogatni. Mindig orulnek ha valaki elvisz onnan kutyat. Ott talan talaltok idosebb kedves, nyugodt, jolnevelt kidobott kutyat is. De ajanlom neked a szomszedunk kis fekete kutyajat. :) 3 honapos felhosszuszoru koromfdekete. Igazi kis gomboc. :) kertben van. mar most nagyon jolnevelt, minden nap a gazda mellett setal, es imadja a gyerekeket. Lilivel sokat jatszik. Ismerem a gazdajat, igazi allatbarat es ismerem a kutya papajat is, mert az az o kutyajuk. Nagyon jo kutya a papaja, o is nagyon szereti a gyerekeket es jolnevelt. Csakhogy ez a kiskutya kan. De a kanok is jo kutyak, en jobban is szeretem oket. Kevesebb a gond veluk. Ezert is van ketto nekem. :) Ha erdekel csinalok kepet holnap es felrakom. Szoval ez a kiskutya gazdara var. :wink: A zenebolcsiben van meg egy allatvedo lany, aki kutyakkal foglalkozik. Megkerdezhetem toluk, hogy van-e most kiskutya, bar ha jool emlekszem, ez a csaj, most fogadott be ideiglenes harom gazdara varo kiskutyat, de nem tudom miylen fajtajuak, vagy miylen keverekek. :) megkerdezhetem ha talalkozok veluk. :)
Ha eldontottetek, hogy esetleg cipoitek fogja banni, hogy esetleg a kertetek helyenkent fel lesz asva, ha a viragok szet lesznek kaparva, ha elviszitek setalni, ha etetitek es minderre van idotok, akkor mindent bele, mehet a kutya. :wink:
Ha golden erdekel tudok segiteni, de az nem ingyen van. :)

Aniko: nagyon jok a kepek. nagyon szep a lakasotok. A szinek el lettek talava. :) A kandallo csak disz, ugye? legalabbis a kepen ugy nez ki. :) A tukros gardrob nagyon jo otlet, ketszer akkora a szoba tole. :) ha kell valami tanacs, ird meg. :)

A tobbieknek holnap reagalok, mert mar nem emlekszem, miket irtam es megyunk furdeni. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Manó
:lol: 8)
Csak, hogy rászolgáljak a doktornéni titulusra: igazándiból nem is a gyomrába kell kerülnie, hanem a száj nyálkahártyájára, mert onnan könnyen felszívódik. És talán így vízzel a leghatékonyabb. :wink:

Rita
Éjszakák :( Esések :( Ez általában a második gyerekek jellemzője, hogy utánoznák a nagyobb testvért, ezért nagyon korán elkezdenek mindent, csak még nem igazán megy nekik. :? Én is nagyon kíváncsi vagyok Flórára, igaz Ö olyan kis nyugis megfigyelő, de ha elkezd majd mászni azért ez megváltozhat. Mindenesetre sokkal nyugisabb, "lustibb" baba, mint Gergő volt. :D
Kutya ügyben tök jó, kimerítő tanácsot adtál Eszternek. És pont ezek miatt nem lesz nekünk jó darabig kutyánk! :?
Képek? :D

Képzeljétek, ma voltunk csípő uh kontrollon Flórával és mondtam a doktornőnek, hogy már 4 hónaposan akartam vele jönni, de több, mint 1 hónappal későbbre kaptunk időpontot. Erre ő, hogy akkor jönnöm kellett volna a nélkül, de én hiába mondtam a telefonba a nővérnek, hogy már muszáj lenne mennünk, mert nemsoká 4 hónapos a gyerek, ő azt mondta, hogy ez van, csak most van időpont. :? Az az isteni szerencse, hogy minden ok a gyönyörűmmel, mert ha nem lenne rendben a kis csípője, akkor most már késő lenne!!! Mert már elkezdődött a csontosodás, most már nem lehetne korrigálni! :shock: A doktornő ki is volt akadva, hogy ilyen hosszú a várakozás. :(
De a lényeg, hogy minden rendben. És Flóra olyan kis édes volt, annyira érdekelte minden, forgatta a fejét, nézegette a babákat, mosolygott, azt hittem megzabálom!!! :D

Gergő meg most már legalább 3 hete minden nap alszik ebéd után!!! Kopp-kopp! De úgy látszik rájött a drágám, hogy az jó neki és már magától mondja, hogy takarjam be, kapcsoljam be valamelyik meséjét és kb.2 perc múlva már alszik is. 8)
Persze kaka ma sem volt. :? De ügyesen pisil a bilibe, igaz balesetek vannak, szólni egyelőre csak akció után tud, de majd csak kialakul.

Most mennem kell, nemsokára jönnek a Feleségek, azt muszáj néznem, olyan jókat röhögök rajta. :lol:

Orsi

avocado

Én is megyek feleségeket nézni, csak gyorsba bekukkoltam :)
Rita,

Igen már válaszoltak köszi.De azért az nem lehet olcsó mulatság ahogy te adod.Napi 2 olyan fiola fogy??? :roll: Az egészben van 6 db, és 886Ft. volt! :shock:
Én minden nap végül nem adom, mert már meggyógyult, így csak prevencióként.Az is van írva, hogy akkor úgy kell.
Amúgy pont ma összefutottam egy barátnőmmel akinek a nővére gyógyszerész, és ő mondta, hogy ez üzlet keményen!Mivel túladagolni nem tudod, mert ugye homeós dolog, de bőven elég belőle napi kb 10 olyan pici szem! :shock: Szóval durva mik vannak.Azért neki meg hiszek!Ja, és anyósa meg gyerekorvos, szóval nemtom, de fontold meg te is!

Orsi,

Flóra :) kis cuki.De ez a csípőszűrős dolog?, :shock: azért durva, még jó hogy nem volt vele semmi!

Gergőnek gratula az alváshoz.Nemsoká a kakáról is +an számolsz be, meglátod :wink:

Na, mentem mert kezdődik, pápá
manóci

Sziasztok!

Mano: En minden nap egy fiolaval adok, es akkor hatasos ha rendszeresen adjuk. Vedette teszi a szervezetet. Majd ha mar nem lesz ez az influenzajarvany, eleg lesz hetente 1x adni tavaszig. Lili is nagyon sokat van gyerekek kozott minden nap, igy fo a biztonsag. Amig meg megengedhetjuk, addig nincsen problema. 8) En latom a gyerekeimen, hogy hatasos es ismerek homeos dokit, akiben bizok, igy nem foglalkozok masok velemenyevel. :wink: Tudod, ki miben hisz. :) Most az a legfontosabb, hogy a lanyok ne legyenek betegek, es ezert mindent elkovetunk. :) Lili meg naponta ket evokanyalni Nahrin szirupot szed. Ez az a svajci termek amirol multkor irtam. Ez is nagyon hatasos.

Orsi: Csipo UH. :) Orulok, hogy minden okes. :) Mi egyszer se voltunk a ket lannyal, azt se tudom milyen. De nekunk nem kellett a doki szerint. :) Gergo nagyon ugyes. Mi sajnos sehol nem vagyunk szobatisztassag teren. Lili egyszeruen imadja a pelenkajat, meg csak nem is szol, hogy kakis. Mintha szeretne kakis pelenkaban lenni. :oops: Ha azt mondom, hogy kakiljon a wc-be vagy bilibe, mindig a Kittire hivatkozik, hogy o meg pelenkaba csinal. 8) Szoval nem konnyu, plane ha olyan okos lanyod van mint Lili. :wink: Mindig van valasza mindenre. :) Eppen ezert varom nagyon a tavaszt, amikor levehetem rola a pelenkat. :) Most is levehetnem, de nem tudom csak bugyiban tartani, mert felfazik, es nem lenne turelmem naponta 5 gatyat meg harisnyat cserelni.
Ami a kakit illeti nem tudok segiteni. :roll: Nalunk sose volt olyan, hogy egy napnal tovabb nem volt kaki. :) Mindket lany naponta kakil tobbszor es szerencsere mindket lany sokat iszik. Kitti is mar naponta 2 dl vizet megiszik. :wink:
Nagyon jok a kepek. Floracska rengeteget fejlodott. :)
Mar a multkor irtam, hogy jo lenne talalkozni. :) Ha gondolod mi is el tudunk menni hozzatok. :)

Mese: Mi az a leszoktato pelenka? Erdekelne. Ird meg. :wink:

Timi: Nagyon szep Csenge. neki is szep kek szeme van. :)

Vera: Orulok, hogy irtal. Jo lenne mar talalkozni. Ti melyik ovodaba jelnetkeztetek? Nincs ott tuljelentkezes? Mert a kastelyovodaba ahova Lilit beirattuk es a Javorka utcaiban is 170%-os tuljelentkezes van! :? nem tudom mi lesz itt...

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Eszter: egy link neked. :) http://gallery.site.hu/u/Vizsla_SOS/vizsisos/

Es kepek. :)
Mosoly nektek a lanyoktol. :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita,

OK.Értelek, ahogy gondolod, én csak jót akartam a pénztárcátoknak, de te tudod! :) Annyiszor adsz ahányszor jónak látod :wink:
Viszont nemtom ismered-e a STODAL szirupot.Ez is homeós, és mindenféle köhögés ellen jó állítólag!Én ma vettem, mert Eszti reggel köhögött kicsit mielőtt bármi lenne komolyabb :)
Na léptem is, mert hiányolnak :)
manóci

Orsi,
kérdeztem asszem, h milyen homeo bogyót adsz Gergőnek kakára?
Levinek ma sikerült, de tegnap este óta küzdött vele, és már kezdtem aggóni h szorulása van.. ÉÉÉS bilibe!!! Azért ehhez hozzájárul az is, h már könyörögtem neki, h nem akarom kiszedni még1szer a pelusból, mert olyan gusztustalan, szétkedődve a popsiján, meg büdi mint a fene. Legutóbb beghisztiztem, h én ezt nem akarom csinálni, erre megígérte, h legközelebb bilibe :-)
Utána meg kérdezte, h BÜSZKE vagy rám?? Meg azt is h örülsz? meg boldog vagy? azt hittem megzabálom!!

Leszoktatós pelus: libero, lehet kapni, ez van ráírva, drágább mint a többi, nem 100%os nedvszívás, de azért nem ázik át,de a gyermek érzi h nem az igazi.. Nem hittem benne, de meg kell próbálni, hátha. Mindenesetre, hogy összefügg-e ki tudja, de abban a pelusban szólt h pisi van, hozzátéve, h már késő, ne vegyük le.. A nedves érzés nem lehet a legjobb dolog..

mi az a nahrin szirup??

Stodal szirup.. én kérdeztem a gyógyszertárban, milyen homeo cuccuk van köhögésre, és nem tudtak mondani..
Vera, hol kapható a csokis majom, vagy kutya?? vagy mi is volt az, csak az rémlik h izgalams volt.. lusta vagyok visszalapozni, meg rohanok is,
pusza

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

ja, elkezdtem volnalzót csinálni, látszik is h nem fejeztem be.. bocsi

babafalva.hu vonalzó
meske

Jóreggelt! :)

Mikor nagyon köhögtem nemrég, akkor nekem is Stodal szirupot adtak a gyógyszertárban, hogy azt ihatom nyugodtan szoptatás alatt is. És valóban nagyon jó, a letapadt cuccokat felszakítja, ha van, ha nincs, csak erős fullasztó köhögés, akkor azt megszünteti.

Rita!

Levágtad Kitti haját? Nagyon csini mindkét lány! :)

Orsi!

Örülök, hogy minden rendben Flóra csípőjével! Nekünk egy hónaposan kellett utoljára mennünk, akkor rendben találtak mindent, így már nem kell menni.
Viszont én így jártam a szemészettel, mint Te az uh-gal. :? Lillának menni kell 2,5 éves kontrollra, Csengét meg az ujszülöttkori vizsgálatra vittem volna. Januárban felhívtam őket (LIlla ekkor volt2 éves, 7 hós) és március 27-re kaptam időpontot. :shock: Így Csenge majdnem fél éves lesz az elős vizsgálatkor, Lilla meg jóval túl van a 2,5 éven. De szerencsére nem hiszem, hogy lenne olyan bajuk, amit ne lehetne korrigálni. Majd meglátjuk...

Megyek, újabb nap kezdődik, és nekem három napja fáj a fejem. :?

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Mano: Koszi. :) Bar mi is megbeszeltuk ezt Endrevel, de foleg o ragaszkodott ehhez, hogy amig influenzajarvany van, inkabb keruljuk barmi modon is. A Stodalt nem ismerem, bar koszi, ha szuksegunk lesz ra veszunk. Most nem kohognek a lanyok, sot most semmi bajuk nincsen. :)

Mese: Multkor irtam, hogy Lilivel szedetunk Nahrin szirupot. Lekopogom, hogy amiota szedi, januar ota, meg csak egy kis megfazas se volt. Kop-kop-kop. Ez egy svajci termek, termeszetes anyagokbol es allitolag nagyon jo. Minden evszakban mas izu szirup van es persze az osszetetele is mas de a legnagyobb reszeben vitaminok. Es nagyon hatasos. Itt a honlap.
http://www.just.hu/
Szerencsere nekunk par utcaval egy baratunk ezzel foglalkozik, igy mindent tole veszunk. Szirupokat, kohoges elleni fenyofaszirupot (ez nekunk valt be nagyon), kremeket es articsokaitalt a szuleinknek. De rengeteg mas termkuk van es nagyon jok.

Timi: Igen, levagtam Kitti hajat. Levagtam a kis kunkorikat. :) Es a frufrut. De ennek mar 1 honapja. :)

Szobatisztassag: Mi napokig nem megyunk sehova, mert tegnap reggel besokkaltam a kakis pelenka miatt es azota bugyiban van Lili. Persze, naponta 5 bugyit meg nadragot mosok, ahogy Orsi :) de most mar vegigcsinalom. Meg setara se adok fel ra pelenkat.
Tegnap delutan mar a bilibe pisilt meg kakilt. Igaz a bugyiba kezdte, de szolt es gyorsan atultettem a bilire es ott folytatta. Szoval turelem. Bar most megvolt a reggeli siker. Kerdeztem Lilit, hogy racsucsulunk a bilire? O igent mondott es kakilt meg pisilt bele. Ugyhogy lassan, de haladunk. Most mar nem adom fel. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Lányok!
Képzeljétek Gergő tegnap egyáltalán nem pisilt be! És tegnap a délutáni alvásakor tök száraz volt a pelus, és utána szólt, hogy bilibe akar pisilni. Reggel pedig, szólt az Apjának, hogy pisil a bilibe és az éjszakai pelusa is száraz volt! :D
Olyan büszke vagyok rá, nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan rááll, hisz csak hétfőn kezdtük el! :D
Úgyhogy RITA HAJRÁ!!! Lili is hamar átáll majd meglátod! :D
Gergő most épp pelus nélkül alszik, és úgy tervezem, ha az éjszakai folyamatosan száraz lesz, akkor jövő hétvégén kipróbáljuk éjszakára is a pelusmentességet! :D
Még jó, hogy most vásároltam be egy csomó Up and go-t, meg éjszakai pelenkát is. :lol: Megmarad Flórának. ugye ezek elállnak éveket is?

Manó
A stodal szirupot én is próbáltam terhesen.

Mese
A bogyi: Nux-vomica 9ch, de egyelőre nem látom hatását. :? Kedd óta nem kakilt, igaz szerdán mikor toporgott, akkor kérdeztem kell-e kakilni és nagyon tiltakozott, lehet akkor kellett volna erőltetnem. :? Viszont Flóra meg kakilt ma, így mindig van minek örülnöm. :lol: 8)
Különben a leszoktatós pelus sok gyereknél semmit nem ér, én ezért nem vettem Gergőnek. Még mindig ez a leghatékonyabb módszer, amit Ritával csinálunk. Szerintem. :wink:

Rita
A képek tündériek! :D Gergő a cumit szokta bedugni Flórácska szájába este, mikor már nyűgi. :D

Timi
Köszi, aranyos vagy! :)
Biztos nektek is minden rendben lesz a szemészeten! De azért felháborító, hogy mindenütt ilyen sokat kell várni!!! :?

Bocsi Lányok, de most ennyi időm volt, közben volt egy szopi is. :D

Orsi

avocado

Orsi,

Büszke lehetsz rá, :wink: gratula Gergő manónak!Nagyon kis ügyes.Mi ott tartunk jelenleg ahol már hónapok óta, hogy nappalra fixen szobatiszta, alvásokhoz viszont adok még pelust, és pisis is szokott lenni!
Viszont Wc ülőke nagyon bejött :lol: :wink:

Mese,

Levi :) kis cuki milyen beszólásai vannak :P De a következő fokozta amit nagyon megútálsz majd a bili kiöntögetése :roll: legalább olyan büdi és gyomorforgató mint a pelus :lol: :lol:
Liberós leszoktató pelust mi is használtunk tavaly nyáron, és azáltal lett nappali szobatiszta.Szóval szerintem is tök jó, én is ajánlom aki most kezdi :)
Stodal:érdekes, hogy nem tudták a gyógyszertárban, pedig rá is van írva a dobozára, hogy homeopátiás készítmény!!!

Timi,
Örülök, hogy neked bejött, akkor esszük :)
Szemészet :( reméljük nem lesz semmi gond, így csaknem zavar be ez az időpontosdi :roll:

Rita,

Lilinek is gratula, ügyes kiscsaj, belejön majd hamar :wink:
manóci

Sziasztok! :)

Látom többeknél téma a bilizés. :) Nálunk is elkezdődött a folyamat, pisil Berci bilibe, ha szólok neki, hogy pisiljünk, de magától még nem jelez. A kakit nem eröltetem, mert a múltkor ráültettem amikor észtrevettem, hogy nyom, de csak az aktuális darab került a bilibe, nem fejezte be a dolgát, nem akarom megkavarni. Egyébként kizárólag állva hajlandó pisilni. :D

Rita :)
Nagyon édesek a képek. Kitti fogatlan vigyora. :D

Mese :)
Még ne csomagolj, most vacak az idő, nagyon fúj a szél. :? Egy hónap múlva jöhetsz, akkor tartósan klassz idő lesz! :)

Pocakos kép? 8)

Mindenkinek pussz!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Képzeljétek Gergő most már olyan ügyes, hogy szól ha pisilni kell és nem pisil be közben, vissza tudja tartani a wc-ig. Így már nem kell nekem elvinnem állandóan, hanem megy a dolog rendesen. Tegnap is már pelus nélkül voltunk kint hóembert épiteni és a délutáni alvás is pelus nélkül megy neki! :D

Manó
Köszi, aranyos vagy! :D
Wc ülőke: szerintem is nagyon jó, és mire oviba mennek simán rá fognak ülni az ottani kiswc-re.

Egcsi
Klassz, hogy ti is elkezdtétek! Úgy látszik a szülőkben is ekkorra érik meg a dolog. :lol:

Érdekes ez az időjárás! Tegnap este azt mondták az időjósok, hogy ma már melegedés lesz, napsütés stb. erre itt tök nagy köd van és a tegnapi hó is megmaradt. :) Gergő nagyon élvezte a hóembert és a hó szuper jól tapadt, könnyű volt megcsinálni.
Amúgy minden ok velünk.

Most mennem kell.

Orsi

avocado

Orsi,

Grgőkének gratula, naon ügyes :)
Hóembereztetek tegnap? :shock: nálunk azért akkora nem esett, sőt inkább ónos eső, és csak 1-2 órát hó!De utána már nem is volt belőle semmi csak a füvön kicsit!
manóci

Manó
Szia! :D
Bizony, nálunk tök jó hó esett, legalább 5 cm és még ma reggel is megvolt. Aztán elkezdett felszakadni a köd, kisütött a nap és a hó percek alatt elolvadt! De komolyan, volt-nincs! :shock: A hóemberünk alsó része viszont még mindig megvan. :lol: Délelőtt elkezdett szegény dőlni balra, aztán leesett a feje és az el is olvadt, de az alsó 2 gombóc megvan még, igaz jóval kisebb. 8) Gergő délelőtt kint volt Anyukámmal, amíg én főztem és homokozólapáttal gyepálta a hóembermaradványt. :D Iszonyúan élvezte, alig lehetett délben behozni. :D
Itt egész délután szuper idő volt, tűzött a nap, aztán meg teljesen beborult és nagy zuhé is volt. Jön a tavaszi változatos idő.
Én úgy örülök, hogy most már tényleg mindjárt itt a tavasz!!! :D

Többiek?

Remélem nem akarjátok, hogy megint azzal fenyegetőzzek, hogy igazán mérges leszek, ha nem jöttök! :twisted:

Orsi

avocado

Sziasztok!

Nalunk is nagyon jol halad a szobatisztassag. Vasarnap ota Lilinel egyetlen baleset se volt. Csak bilibe kakil es pisil. Mar nem is szol, hanem megy magatol, lehuzza a nadragjat, bugyijat, raul a bilire es teszi a dolgat. :) O is onti ki a wc-be, persze azert segitek neki, nehogy magara ontse. :) Egesz jol haladunk. Ha alszik napkozben az is pelenka nelkul zajlik. Vasarnap delutan voltunk vendegsegben, tegnap este vasarolni, ma pedig egesz delelott a Cora-ban es mindezt pelenka nelkul. :wink: Vendegsegben tette a dolgat, tegnap este vasarlasnal nem kellett, a Cora-t vegigcsinalta pisiles nelkul, csak a vegen a parkoloban szolt, hogy kell neki, igy a fure pisiltunk. Nagyon ugyes! :) De ha megyunk valahova elotte megpisiltetem es reggel meg is kakiltatom. :wink: Kulonben nem indulunk el. :wink: Tudom, hogy o minden reggel a kakaoja utan kakil, igy ha megyunk valahova, akkor addig nem indulunk, mig el nem vegezte a dolgat. :) Ezt mar o is tudja. :) Holnap ujabb probatetel. :) Zenebolcsi pelenka nelkul. :)
Kittike jol van. Egyfolytaban all tovabbra is, es lepeget. Nagyon elvezi es allandoan csak ezt csinalna. Nagyon ugyesen eljatszik egymaga es imadja a zenet. Ha meghall valamilyen zenet, ami szinte egesz nap megy, :) fulig er a szaja es a zene ritmusara elkezdi magat razni. :) Allati. :)
Ma reggel Lili teletubbiest nezett es Kittinek is nagyon tetszett, mert be nem allt a szaja, folyamatosan dumalt a babuknak es nyujtogatta a kezeit. Anyukam itt volt, o is latta es majd megszakadtunk a nevetestol olyan edes volt. :)

Orsi: nektek is gratulalok a wc-zeshez. :) Nalunk is volt ho, de sajnos eleg vizes, igy inkabb Lili csak lapatolgatta.

Egcsi: ha jol nezed a kepeket Kitti megse fogatlan. :wink: A ket also fogai mar kint vannak es azok szerintem latszanak is a kepeken. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?