gabó,
na, így meg még jobb a séród!
dorka tulképp a tejpépet nem eszi meg és a főzelékeket. darabosat, amiket én csipegetek neki, azt igen. pl felvágottak, virsli, sajt, kenyérfélék, péksütik. de kb 2 hétig ezekkel is bajban voltam, mert pár falat után utálkozott ezeknek is. talán a torka miatt. danonino-t próbáltuk ki, az is megy. még nem nagy kedvvel, de eszegeti. meg a gyümit is. poharasat is. banánból tegnap megevett volna egy egészet is, de annyit nem akartam. volt, hogy egész szeleteket harapott le belőle... nekem az ebédjével van gondom, mert az a nem normális. ma sem kellett neki a főzelék.
keresztelő után egyáltalán nem muszáj nagy dínom-dánom-ot csapni! ki hogy érzi, mihez van kedve, ideje, pénze, hangulata...
itt anno hegykőn pont búcsú volt, meg 25. szülinapom, nem lehetett nem két pofára zabálni...
hajnus,
anno, az elején megette a sütőtököt is, de mostanában nem próbáltam, mert az még ha egy üveggel meg is enne - de úgysem - azért 10 hónaposan már tápanyag szempontjából lehet, hogy kevés. vagy?
az egyház nagyon meg tudja bonyolítani a dolgokat...
nem hogy örülnének, hogy eggyel több báránykájuk lesz... papírok hegye, meg mindenkinek meglegyen mindene, stb...
hűű, szegény bence!!! de akkor már jobban van, ugye? na, dorkánál nem kell félni a túlevéstől!!
ja, meg ez a röhej. próbálnak marha szigorúak lenni, hogy csak az lehet keresztszülő aki áldozott is, bérmálkozott és miegymás, de közben meg vannak engedékeny papok is... ami nem baj...
dorka keresztszüleinek nem volt templomi esküvőjük. amikor elmentek a lakóhelyük szerinti plábánoshoz, hogy írja alá az igazolást, miszerint lehetnek keresztszülők, egyenesen letámadta szegény sógornőmet, hogy hogyan képzelik és egyáltalán, az ő gyerekeik eszerint szentségtelen házasságban születtek és hasonlók, akkor hogyan képzelik, hogy keresztszülőséget vállaljanak... szegény sógornőm még bőgött is. aztán elmentek a nyárligeti paphoz. gábor és tesói ott nőttek fel, szülei ott élnek, ő meg simán aláírta a papírt... ennyi. csak annyi, hogy az első pap egyszerűen nem ismerte őket és kész. ja, azért nem volt nekik templomi esküvőjük, mert a srác sincs megkeresztelve és minden ami ezután jönne, nincs, és nem akarták bonyolítani - útban volt a baba - így nem lett templomi. de bezzeg amikor mennek hozzájuk beszedni az egyházi adót, az nem érdekes, hogy két főre fizetik be, pedig ő nem is katolikus... az nem baj a fertődi plébániának, hogy kicsivel több lé megy be... mondjuk én tuti nem fizetném be, ha nem lennék az.
bocsi, hosszú lett.
katus,
ilyenkor merre császkáltok?