Új privát üzeneted érkezett!

Hajni- nem igérek semmit,ha Attila nem lesz túl fáradt akkor átlépünk,ha meg fáradt lesz,akkor majd csak legközelebb :oops:

Egyébként minden rendben van,csak túl fáradékony vagyok mostanába,minden energiám kiszivja :lol: egyvégbe csak feküdnék...
Rengeteget mozog,és képzerljétek Attila érezte 15-én előszőr,hogy mozog 8) ,végre érezte. :wink:
Nagyon lusta lettem,remélem ez hamarosan megváltozik... :?

kattic-irok neked a jövő héten,mert igy nem tudom előre a programomat,hogy mikor felelne meg nekem a randi,rendben?
:roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket !
Mi is kívánunk minden ünnepeltnek boldog szüli és névnapot.

Elég rég voltunk már megint, mert Lilla kikerült a bölcsiből és nincs sok idő gépezni.. Sajnos ki kellett venni, mert mindig beteg volt és így nem tudják majd megműteni. márc 27-én kell levinni Szegedre és 28-án műtik a drágámat. (Láttuk sokan nem tudjátok, hogy Lillának egyik kezén rövidebbek az ujjak és hártyásan össze is vannak nőve). Bea befkhet vele és így kb 4 napot lesznek bent. Reméljük. Pedig már nagyon imádta a bölcsit. Szpen aludt, evett, játszott. Swebaj majd szeptembertől újra kezdjük

Tegnap nagyon aranyosan várta az ajándékait. Kapott pénztárgépet, 3 kerekű nagymotort, építő játékot, orvosi táskát stb.

nyhk!

Mi már nem járunk ceglédre, mert mióta nincs bölcsi nincs betegség sem. Meg vettünk egy inhalátort itthonra, meg anyuék rendeltek egy bioptron lámpát, ésígy felesleges pénkidobás lenne.

Ma 15,30-kor aprók tánca a szórakaténuszban. Remélem hátha sokan jöttök.

Bea kicsit kezd már alakulni. Múlnak a rosszullétei. Most 10 hetes és négy napos.

Kép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Ez a csajszi egyre szebb!Komolyan, eddig is csíptem, de ezeken a fotókon annyira bájos,nagy barna szemek és szőke fürtök!
:D

Kép
seriff

Sziasztok!

Sbea
tényleg szép a kislányod,féltheted majd te is a fiúktól.
A rosszullétekremélem gyorsan elmúlnaknekem pont 16 hetesen múlt el,kitartás,megéri!

Erszényes
Anna még mindig keres téged,szombaton remélem jöttök,így megúszod a szagokat meg mindent. :lol: :lol:

Virág
hogy vagytok?

Lili
te is jól vagy már,a lányod is?

Kattic
a mozi majd legközelebb lesz nektek,legalább lesz ürügy a maminál hagyni,biztos élvezte most is.
Nándinak a cici a legfontosabb most,és vele együtt megkapja anyukáját is.Ha azt mondaná anya,akkor lehet nem kapja mega cicit.Kis rafkós legény,de fogja mondani hogy ANYA,hamarosan! :wink: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser
ha meg szeretnéd nézni a sztárok a jégen tegnapi adását reklám nélkül,menj a www.tv2.hu ra.Nem volt rossz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Volna egy kérdésem mindenkihez.Barátnöm gyüjti még a pampers vonalkódot,van valakinek felesleges ?Amit oda is adna neki?Májusig gyüjtheti még,naon megköszönném ha lenne.Köszi :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Köszönjük szépen a dícséreteket. :) vagyis én. :)

Lina, mi is fél9-re foglaltattunk asztalt. :) Reméljük elalszik addigra Zsófi.

Kazi, a sűrű baba olyan, mint Lari, olyan kis tömör baba. Nem tudom másként írni. :roll: :lol: Zsófi is ilyen hurkás, kerek baba volt. :) Majd teszek róla régebbi képet, jó?
Remélem, hogy nem Lari volt, aki eltűntette az elemet! :shock:

Bea, gyönyörű Lilla tényleg! Nagyon szorítok a műtét miatt! Utólag is boldog névnapot Lillácskának! :)

Pille, kerestem szavakat: :roll: taknyászik, tákol, lurkó, tántorítja el, elsunnyog, kikürtöl, kreál :) Sztem csak kreatív vagy, és nagyon bő a szókincsed, azért használsz ilyen jó szavakat.

:!: Lenne egy körkérdésem: Kinek milyen mosogatógépe van? Hogy vagytok vele megelégedve? MIlyet vegyünk szerintetek? Az tuti, hogy 12terítékest vaszünk. Csak melyik márkát érdemes megvenni?
Köszönöm előre is a válaszokat.
birolili

Sziasztok!

Zsolti, de jo hogy jelentkeztetek!:) Lillacskanak utolag is boldog nevnapot!:) Igazi holgy mar!:) Remelem minden rendben lesz Szegeden!

Katic, tuti nem irtam, de akartam multkor: Nandi mar nagyon nagyfiu! Varom hogy talalkozzunk ujra a jatszohazban, regen lattalak mar benneteket!
Nalunk is a cici volt az elso szo! :D Ezt kovette a vau, es csak utana az anya. :lol:

Hajni, nekem van Pampers kodom, odaadom szivesen!
Nekem majd Kismama borzes belepojegy kellene egy, ha lesz valakinek feleslegben! :wink:

Lili, nekem tetszett az aradozas!:) Olyan jo volt olvasni! :D
Mosogatogep: nekunk Bosch van, 12 teritekes, csak ket programja van. En nagyon szeretem. Sajnos egyeb parametereket pl. fogyasztas nem tudok. :roll:

Nana, fiuk hogy vannak?

Kazi, gombelem :shock: Remelem mihamarabb megtalaljatok valahol!

Oooo, nem tudom meg mit akartam, vissza kel neznem az elozo oldara...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Nyhk, akkor jó, ha már nem ülve alszol. Komolyan sajnáltalak. De ez a több, mint 6 kelés... :(
Mit jelent, amit írtál? :lol:
Azt hittem, már befejeztétek a kúrát. Szegény Ádám még mindig nehezen viseli? Van vmi haladás beszéd ügyben?

Roz, hát nem hiszem, hogy neten rendelnék bútort. Nekünk ha beépített lesz, akkor annak sem lenne fenyő a belső része. Azt nem bírná a pénztárcánk. Édesek lehetnek a kicsik, ahiogy a tökör előtt illegetik magukat. Ismerős az x magasságig maszatosság. :D
Kukamánia :lol: Flóra a WC-be dobálta a legkülönfélébb dolgokat.

Lili, olyan jót mosolygok :D Meg kicsit el is gondolkodtam. Ne mondd, hogy nem használják mások ezeket a szavakat, vagy csak ritkán. Nekem természetesek. :oops:

Nana, igen kavar ezerrel Orsi. Már alig mászik. Sógornőmmel ma találkoztunk először 2,5 hét után, ledöbbent amikor meglátta, mert akkor még egy lépést sem tett.

Bea, Zsolti,
Lillának utólag is boldog névnapot!! Mennyit nőtt és "nőiesedett"! :) Igazán beszédes szeme van. Nagyon szép kislány. Remélem jól viselitek majd a műtétet.

Seriff, jó, hogy nem volt gond. Apa hazaért már?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lili,
nekünk Indesit van, 6 terítékes, mert az fért el anno a panelben, mondjuk itt is ekkora hely volt neki pont kihagyva. Mikor még Pesten használtuk, 3 köbméter vizet fogyasztott el egy év alatt. Pedig használtuk :D

Hajny,
mi már 4+ pelust használunk, az már nem jó, csak a 3 és a 4-es méret, különben szívesen adnám. Amúgy 4. hónapja várok a pancsimanóra, a telefont később kértem egy hónappal, és már januárban itt volt.

Lilla milyen nagy már!!! És minden baba engedi a csatot meg a gumit, csak Lili nem????????? Képtelen vagyok bármit is a hajába tenni. Pedig olyan jól nő neki, de így kénytelen leszek az elejét vágni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, én is sütöttem ma fánkot, anyuéknál. :) Sütő rumot tettem bele, semmi olaj íze nem volt. Két receptben olvastam eddig a rumot, de más alkoholt nem :roll: Még esetleg a konyakot tudnám elképzelni, de nem tudom milyen íze van. Rumot nem lehet sülés után érezni benne. Én 1 kg liszthez kb. 1 dl raktam.
Írok ám mindent . A lényeg, hogy nem tudom :lol: Bocs.

pillle

Pille, nekem is természetesek ezek szavak, és sztem tök jó, mert választékosan tudsz így beszélni. :)

Arra gondoltam, a mosogatógépnél, hogy milyen szépen mos a gép, hagy-e rajta vmi ételmaradékot...... :roll: már akinek van. :)
birolili

Roz,
csináltam ma Lilinek rizstejet. Te szoktál ilyesmit? Szerintem kicsit sűrű lett, nem annyira tejszerű. A lényeg, hogy minden ízesítés nélkül leküldött Lili két decit. Gondolom tápértéke van annyi, mint a tápszernek. Legalábbis remélem, mert éjszaka nem szeretném etetni, arról már 7 hónaposan leszokott szerencsére.

Lili,
a mienk nagyon szépen mos, pedig beleteszünk ám mindent. Jó előfordult, hogy esetleg maradt rajta valami az edényen, de nem jellemző.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Elem nincs :cry: :!:
Ma kakilt Lari,de nem volt benne!

Már a hétfői röntgenen parázok.Volt valaki kb. ennyi idős babával :?: Hogyan fog egyhelyben maradni?ha én megyek be vele nem gond,hogy szoptatok még?

Kattic
Hát nekem ez a cici-anya dolog nagyon tetszik :lol: -édes lehet

Hajni
Nekem is van pelus vonalkódom-de hogy jut el hozzád :?:

Lili
Az almáskugi recit leírod?-kipróbálom azt a világbajnok sütit-már ha nem nagyon macerás :wink:
Mosogatógép sajna nincs-apa azt mondja,minek annak a kevéske mosatlannak :? :arrow: neki bizti kevés ,mert 99%-ban én mosogatok :(

Nana
köszi a dicséretet
Azthiszem teljességgel elégedett lehetsz 2ilyen klassz szöszi sráccal,meg jöhet még 1vöröshajú kislány a fiúk után :lol:
kazi

Lili, a mienk szepen mos, van valami aztato vagy milyen funkcioja. Sztem a mosogatoszertol is fugg, nekunk most a Somat valt be.

Kazi, hatha holnap!
Rontgen: mi Katival tobbszor voltunk. Par percig tart csak az egesz, Lari fekudni fog, csak ugyesen el kell terelni a figyelmet. Szolj, hogy meg szoptatsz, adnak rad mellenyt v. kotenyt.
Azert drukkolok, hogy ne legyen ra szukseg :!:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket.

Lina!
El ne hidd már, hogy sokáig volt a csat a hajában. kábé addig míg a vaku villant.:) Valamiért kiszedi Lilla is de utána meg saját maga visszarakja, de az már nem úy áll.

Kazi!

Mi sajnos voltunk elég sokszor röntgenen. Nem viselte egyszerűen. Nem is az egyhelyben maradás hanem a rideg környezet, meg a nagy gépek idegesítettég.

Lili!
Mi mindig irigykedünk a házikótok miatt. múltkor arra is osontunk megnézni melyik is az. A mosogatógép nagyon jó találmány. Csak AAA-s gépet vegyetek. Sokkal kevesebb a vízhasználat mnt kézzel mosogatni, és mennyivel kényelmesebbb:)

hajni!

Hát reméljük is hogy sok udvarlója lesz, bár valszeg szegény srácnak legalább 190 cm felettinek kell lennie, mert Lilla is lehet még akkora. most kb 1m és 13,5 kg. És ami a legérdekesebb, hogy már most 26-27-es lába van. :)

Az aprók tánca nagyon jó volt és találkoztunk Virággal. Kobudoval és Mregével is.

Mivel ennyire tetszett Lilla mindenkinek ezért, de csak is ezért rakok fel róla még egy képet :):):):):):)

Kép

Jó Éjszakát !!!

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Felmerészkedtünk a Brendonba. Most először voltam ilyen hosszabb kimozduláson. Egész jól bírtuk, és megérte mert egy egészen klassz babakocsit vettünk 28.000.-ért :wink: Én ezektől a százötvenezresektől hanyatt estem! Főképpen azok után, hogy egy barátnőm is büszkélkedett a klassz és drága babakocsival annak idején aztán legközelebb meg azt panaszolta, hogy bekrepált és nem tudták többé összecsukni (chicco), ami csak azért volt gáz, mert Bécsben vették. Hát nem tudom a miénk (Retrus a márkája) majd meddig bírja, remélem sokáig! Majd teszek fel egy képet róla ha letöltjük a gépről! Úgy örülök neki! :lol:

Pille - Dolgozom. Muszáj is, mert vállalkozó vagyok és bár a testvérem is velem dolgozik, de van amit helyettem nem tud megcsinálni. Nem tudom mi lesz később, de már agyalunk a megoldáson!

Hajny - HACCP :roll: ez rejtély nekem, de minden esetre gartula a sikeredhez!!!

Seriff - csak hiányérzetem volt, hogy hosszú sorokon keresztül nem láttalak! :wink: Sygnum is jól el van veszve! Jól vannak? Találkozol Velük?

Dettus - hááát, igen a türelmetlenség, csúnya kis ördög és belém bújik olykor, de azért nem sietek ám nagyon. Majd eljön minden magától, a megfelelő időben! Úgy is kell!

Dóra - uh-ot a Tankó doki csinálta, igen! Milyen infót szeretnél? Nagyon alapos és mindent jól elmagyarázott amire kiváncsiak voltunk, és most tudtam meg a másik topikban, hogy még szülni is lehet Nála. Én azt hittem, Ő már csak uh-ot és CVS-t csinál! Szerintem nagyon rendes!
Ne tessék az ilyen rákszűréses és egyéb dolgokat halogatni! :shock:

Nyhk - Azért jó lenne ha ebben a név témában időben megegyezés születne (sürgetem is a dolgot itthon) hogy jól a fejembe véshessem időben, nehogy aztán ott a szülőszobán amikor kérdezik, lány nevet bökjek ki véletlen! :lol:

Roz - köszi, sosem felejtem el azt az uh-os élményt az biztos! Én is akkor pillantotam meg először! :lol: :cry: - ezek utóbbiak örömkönnyek!

Bea - de gyönyörű a kislányod!!! :lol:

Kép
potykamanó

Seriff,
Ádám már 2 és fél éves volt amikor a szemét vizsgálták. Szegénykémnek már annyit vizsgálták a fejét, hogy nem tűri. Így a szemészeten is megszenvedtek vele. Végül számítógépes vizsgálat nem volt. Nektek biztos sikerülni fog. Ádám nehéz eset ebből a szempontból.
Én is rettegtem, hogy nehogy pisi gondok legyenek.

Roz,
Az én kiflim nem ropogós volt, hanem kőkemény! De a belseje fini volt. Akkor megvan a baj, én a kenyérsütőmmel dagasztom, de nem elég ideig. Sokszor közben raktam hozzá lisztet, meg utána vizet, meg megint lisztet stb.. És nem vártam meg soha az egy óra dagasztást. Na legközelebb türelmesebb leszek.

Lina,
Petra is „szereti” a szivacsot! Már nem használunk mosdószivacsot mert cakkosra harapdálta!
Én az APEH oldalról töltöttem le a programot, és csak ellenőrzésképpen vittem fel az adatokat. Viszont ha 0653-02 adókedvezményes lapot kitöltöm akkor kész vége, nem jól működik. Nem tudom ez ugyan az –e mint az ügyfélkapus. Én papíron adom be (ne kérdezd miért nem tudom, talán megszokás, fejlődnöm kellene???).

Lili,
Enyém Fagor. Nagyon szeretem. Viszont ha újra vennék akkor csak olyat aminek belül van a kezelőszerve. Amikor vettük nem értettem, hogy miért jó az. Mostmár tudom. A fiam kedvenc szórakozása az volt, illetve már Petrus is felfedezte, hogy eszméletlen jó gombok vannak rajta, világítanak és lehet kapcsolgatni. Rengetegszer jártam úgy, hogy Ádám kikapcsolta mosogatás közben és én csak órák múlva vettem észre. Én véleményem még, hogy nem kell X programos. Az a lényeg, hogy 65 v. 70 fok-on mosogasson, én szinte csak azt használom. Illetve, hogy felül is legyen szórófej. Az új modelleket már nem ismerem, biztos rengeteg új dolog van már, talán más tud többet segíteni.
Az enyém szépen mosogat. Ha tányéron vagy evőeszközön marad véletlenül ételmaradék (nagyon ritka), akkor azt benne hagyom és elmossa legközelebb.

Pille,
Pacuha = rendetlenül van felöltözve. Ma is voltunk Cegléden, de mostmár félig gyógyulttá nyilvánították. Ez azt jelenti, csak egy hét múlva megyünk megint, illetve 3-4 hétig tünetmentesnek kellene lennie, vagyis ne legyen taknyos, és akkor a fülgyulladásnak is el kellene múlnia. Ha nem múlik el akkor…… Azután hallásvizsgálat, mert szerintem azzal is bajok vannak. Szóval még messze a vége.
A beszéd alakulgat, de még beszédnek nem nagyon lehet nevezni. Ha olyan kedve van próbálkozik. Vagy a szó elejét vagy a szó végét mondja. De nem mindenek, csak pár dolognak. Viszont számunkra ez is nagy fejlődés már. Csináljuk rendületlenül a tornát.

Kazi,
Ádámnak egy évesen volt egy koponya röntgen, mert leesett a lépcsőn. Engem kiküldtek, mert még szoptattam. Apa maradt bent, ő is kapott kötényt. Lefogta Ádámot!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok,

Nyhk,

Tök jó a negatív pisi, remélem minden oké lesz Ádámmal és semmi baj nem lesz a fülével.

Dora,

Nekem lesz kismama börzés belépőm, szívesen odaadom, és lehet, hogy a sógornőmét is felajánlhatom vkinek, szerintem ők sem mennek, de majd rákérdezek.

Thymi,

egy nappal megfésve, boldog születés napot Gyopinak/ Annának. Használjátok mindkettőt?

Az én fiam hivatalosan Lajos Gergőnek van anyakönyvezve, de én a Lajos nem használom, az a párom és a családja neve, ők akarták. nem értették meg, hogy én nem szeretném neki u.azt a nevet adni, mint az apjáé. Hívnak most vkit Lajosnak, mert ha Péter lenne, de sajna anyósék beleszövegeltek. Azóta nem is túl jó a viszony közöttünk. De szerencsére itt Kméten már Gergő, és vidéken használják a másikat.
majd az élet megoldja a kérdést.

Bea,

Boldog névnapot Lillának! nagyon édes baba, mit baba hölgyemény. :)

Hajny,

sajna nincs kódom, liberót használok.

Kazi,

Hátha le sem nyelte, talán szekrény, ágy alja, nálunk most került elő 2 hónap után egy akksi. mit összekerestük.
Mi a balesetin voltunk röntgenen, akkor még szoptattam 2-3szor naponta és adtak rám mellényt. le kellett fognom egy pillanatra, de az előzetes kórházi élmények miatt, mint többen írtátok, amit nagyon utál, ha lefogják a fejét.
Hátha meglesz az a zelem, így vagy úgy. :) minél előbb.
(így-szoba, úgy- kaki)

Roz,

jó a szekrény, nálunk is megy a tükörpuszilgatós játék, és ha meglátja magát a tükörben közli, hogy Deddő, csak most átmentünk abba, hogy minde baba képen és plakáton, mind Deddő. Fényképen csak az apját mutatja meg, de azt még a 10 évvel ezelőttin is, Ancsát nem ismeri fel. Lehet, mert mindig velem van, engem lát.

Kattic,

Tv nálunk is nagyon bejön, de sajna hiába kapcsolom ki bekapcsolja, felmászik a székre, végső esetben kihúzom, Gergő nagy on tv függő, lehet, hogy ezért is nem akar elkezdeni beszélni. Igaz, ma jött két új szó, az eddigi, apa-papa-tata férfi uralom mellé megérkezett a mamma, és a ház. De az anya hol van?

Nagyon édes a Nándi anya-cici szava. :) Nálunk az is sziszi.

Timci, hogy vagytok?

most olvasgattam a régebbi oldalakba, küldök neked pü-t, leírom milyen volt a doki, amikor szültem. Szerintem jó fej, ha bírod a kissé lazább stílusát.

geli08

Sziasztok!

Bea, hogy vannak Kobék, Regéék?

Nyhk, az a lényeg, hogy már van változás, fejlődés Ádámnál.

Dóra, Kata hogy van? Nem tennél fel róla képet? Olyan régen láttuk. Keze már teljesen rendbejött?

Dobom a pillangós képet Flóráról. Csütörtük óta csak így látom :lol: Kép

pillle

Kazi, drukkolok, hogy felbukkanjon otthon az elem.

Potykamanó, ülőmunkát végzel, vagy jönni-menni kell?

Nyhk, ha letöltöd az aveb progit, kitöltöd, nyomtatod és adhatod is postára. Nekem már nem is küldenek lepedőnyi nyomtatvány, mert 4-5 éve így csinálom. Sztem egyszerű, még a számológépet sem kell elővennem.

Geri, láthatnák Gergőt? :) Nem egyszerű a családi nyomásnak ellenállni. Én kicsit drukkoltam, mikor Orsit vártuk, hogy ne fiú legyen :oops: De csakis a név miatt. Nem szerettem volna, hogy Pistikézzék. Én a férjemet Istvánnak szólítom, így még majdnem tetszik is a név, de a becézései...

pillle

Potyka, koszi az infokat! Kedden jonnek hozzank vendegek, a lany Tankonal szult, majd kikerdezem ot is.

Geli, koszi a belepot! Es mar megint hajnalban irsz! :wink:

Pille, pillangokisasszony :D Nem csodalom, hogy allandoan ebben van! :wink:
Kedves ferjem is Istvan, en a Pityukazastol kapok fraszt. :twisted:
A gipszet mar reg elfelejtettuk! :wink:

A keresnek nem tudok ellenallni, ugyhogy egy kep Katarol - Lili, hatterben a mosogatogep! :wink:
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dettus
Gyopár nevet használjuk. Kapott virágot, könyvet, macit, cipőt, fa építőt, bohócot, kirakót, egymásba rakhatós poharaka amiből tornyot is lehet építeni, kardigánt, meg sok pízt.

Seriff
Szegény kicsi Hanna. Bírod egyedül?

Dora
Rövidebb is lett. Már össze bírtam kötni és mondtam a fodrásznak h akkorárra vágja h véletlenül se lehessen összekötni, mert ha egy mód van rá én rögtön összekötöm… Ha jó idő lesz és már lehet bicajozni, szívesen elmegyünk hozzátok Gyopival. Köszi a meghívást.

Pille
Nem szoktuk mi használni az Annát, de sokan nem ismerik a Gyopár keresztnevet és Annának hívják. Sztem azt hiszik h ez is a vezetéknévhez tartozik.

Nana
Koris műsor szuper, de nem bírtam végignézni olyan későn van vége.

Nyhk
Örülök h jó lett a pisieredmény.

Kazi
Meg van már az elem?

Sbea
Boldog névnapot , így utólag is. Gondolok rátok a műtét miatt. Nagyon édes Lilla a képeken. És gratulálok a kis pocaklakóhoz.

Hoztam képeket:
Papától kapott virágot:
Kép
Kép
Kapott egy könyvet, meg egy plüss macit:
Kép
Tőlünk fa építőt, fa kirakót (állatok kiszedheztő a képből), egy bohócot (alvós bobó), meg egymásba rakható poharas játékot, amiből tornyot is lehet építeni.

Másnap a nagyinál az ünnepen:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi, hú de nagyon sokat változott Gyopár, mióta nem láttam. Nagyon aranyos :D Ő is sétál már, ugye jól emlékszem?

Dóra, köszi a képet. Látom, még mindig nagy szerelem a motor. :lol: Ez a mosoly engem is mosolygásra késztet! :D

pillle

Sziasztok!

Pille - aranyos Flóra! :lol: Számítógépen dolgozom, így sokat csücsülök, de néha kell szünet, mert a Lurkónak odabent nem mindig tetszik a dolog! Néha persze menni kell az ügyfelekhez is! De azt már megoldottam, hogy ne nekem kelljen!

Dóra - nincs mit, majd mesélj, hogy miket mesélt a látogató milyen a dokibá mint szülész. Kiváncsi-fáncsi vagyok! :lol: Tündéri kislánykád!

Thymi - nagyon jók ezek a képek! A második rózsástól teljesen kész vagyok! :lol: Nagyon aranyos a lánykád! És nem semmi ez a torta sem! :P

Kép
potykamanó

ja, és ilyen lett a babakocsink:

Kép a babakocsink

Kép
potykamanó

Kép és a sportkocsi verzió

Kép
potykamanó

Thymi, nagyon szép csajszi Gyopár!Micsoda csinibaba a rózsaszín szoknyában!(már nem vagyunk egyedül,megjött Apa a síelésből)

Pille, Flóra-pillangó szuper jelmezt kapott, nagyon ügyes vagy!!!!

Dora, Katika a vagyány motoros :D !

Potyka, szoktam találkozni Sygékkel(tegnapelőtt jól voltak), de mi most nem voltunk itthon. De persze minden okés velük, kicsit Leona is jobban alszik(bár ez már majdnem 2hetes info..).

Nyhk, hát remélem érdemes lesz a szgépes szemvizsgálatot megcsinálni, ez a másik kettő elég vicces volt, jobbra-balra tekergette a fejét Hanna.

kazi, elvileg mindenképp kéne Rádadni ólonköpenyt(ha szoptatsz ha nem) amikor fogod Larit, de mindenképp kérd!!!!(de megjegyzem a tejcsihez semmi köze)

Kép
seriff

Bocs a hibákért: Kazi és ólomköpeny

Potyka, és befér az autótokba ez a babakocsi?Könnyű öszecsukni? Jó nagykerekű, minden terepen klasszul gurul majd!

Kép
seriff

Bea, köszi a bónusz képet! :)

Potyka, mikor is születik a babó? Zsófi őszi baba volt, és nagyon szerettem, hoyg jó nagy kerekű kocsit vettünk, és hogy jó vastag a huzata. Ő csak kint aludt télen, így ezt nagyon jól eltaláltuk. Remélem ti is sokat fogjátok használni. :)

Thymi, nagyon szép Gyopi! :) Olyan édesen nézte ő is a tortáját. :)

Pille, nagyon szép Flóra! Nme csoda, ha ebbe van csüt. óta. :) :D Te készítetted?

Dóra, Katika is milyen helyes! Olyan szépek a fürtjei. Zsófinak szög haja lesz. :)

Nyhk, mi is teljes beépíthető gépet szeretnénk. Electroluxot néztünk ki, ami jó áron is volt, meg olyan, amilyet szeretnék, teljesen beépíthető. Ezért is kérdeztem, hogy milyen márkát ajánlotok, mert én csak a Whirpool-t és a Bosch-t ismerem. Ettől a márkától kicist félek.
birolili

Nyhk,
nem tudom, nekem működik. Csak a lakáshitel adókedvezményét csak akkor adja meg, ha beírod valamelyik lapon a helyrajzi számot, addig nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dettus,
ma ünnepled a névnapod? Ha igen, akkor sok boldog névnapot kívánok neked!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dettus, boldog-boldog névnapot!

Lili, igen én készítettem. Nem volt ördöngősség megcsinálni. Ha majd díjazás is lesz, akkor lehet kicsit bonyolultabb. Egész nap ebben volt az oviban, ezt nem tudta leharcolni. :lol:

Nyhk, lakáshitellel van gondod a bevallásban?

Potyka, tök jó a kocsi. Nekünk ugyanígy néz ki a Simbaba. Ezeken a szar (bocs) utakon, járdákon nem lesz vele gondod. Könnyedén veszi az akadályokat.

pillle

Pille, hány cm Flóra? Vagy milyen magasan vannak a kapcsolóitok? Olyan magasnak tűnik!(ezen "vitatkozunk")

Kép
seriff

Lina, Pille,

Zsenik vagytok! :) !!! Tényleg az volt a baj, hogy előbb töltöttem ki a 0653-02 lapot a lakáshitelről és nem a nyilatkozatot (ahol a helyrajzi szám is kell). Túl gyorsan lehülyéztem az APEH-kot, hogy még mindig nem jó a prg!
Szóval most nekiállok adótbevallani!

Mégegyszer köszi a segítséget!

Kép

Kép
nyhk

Köszönöm szépen mindenki válaszát a mosogatógéppel kapcsolatba. :)

Dettus, Boldog névnapot kívánok! :)

Pille, uo. copfja van Orsinak, mint Zsófinak! Jó a kisképed a csajokról! :)
birolili

Nem tudok betelni a fotókkal, egyik szebb, mint a másik.

Gyopár rengeteget nőtt, csini, szép kislány. Nem is emlékeztem, hogy ennyire közel van a szülinapja hozzánk.

Lillának gyönyörű haja van és nagyon jól áll neki a csat.

Flóra is gyönyörű szép kislány, széparcú.

Kata is olyan bájosan tud mindig nézni és szintén gyönyörű fürtjei vannak.

Na és Nana te meg büszkélkedhetsz két kis klassz sráccal itt a csajok között.

Hú, remélem, hogy nem hagytam ki senkit.

Szombaton pont ott jöttem el a Szórakaténusz mellett és kihallatszott a zene. Láttam bent a manókat. Eszembe jutott, mikor még Bencét hordtuk ide, nagyon élvezte. Majd Adrit is elviszem, ha nagyobb lesz.

Potyka

Szép a kocsi.

Lili

Nagyon jó találmány a mosogatógép. Víztakarékosat vegyetek, de szerintem már csak ilyet csinálnak. Mindenképpen 12 terítékest, hamar megtellik. Jó ötlet, amit Nyhk mondott. A gombok nagyon bejönnek Adrinak is, hamarosan be is kapcsolja őket szerintem. Ma éppen belemászott a mosógépbe és a mosogatóba is.

Erszényes

Megkaptad az sms-emet? 4 körül voltam ma tornázni, jó kevesen voltak.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok,

Először is szuperek a képek.

Pille,

Flórának nagyon szép szárnyai vannak, nem csoda, hogy ragaszkodik hozzájuk. :)
Ha a második neve lenne, akkor is tovább vinné az apja nevét, de nem... Ők el sem tudják képzelni, hgy egy fiúnak lehet más nevet is adni, mint az apjáé. Hol élünk? No, mindegy.

Dóra,

Tegnap korábban kezdtem hozzá, csak mire olvastam meg írtam, eltelt az idő.
majd megbeszéljük, a meghívó átadását, ha megkapom az újságot. Azonnal szólok.
Kata gyönyörű csajszi, édesek a loknijai. Látom a motor nálatok is nyerő járgány. Ma éppen 1 óra alatt jutottunk el motorral a Budai kaputól, itt lakunk, a Kőhíd utcáig. Ekkora útra egy jó darabig nem megyek motorral és babakocsival egyszerre, de tudtam, hogy hazafelé már nem bírná.

Kazi,

elem? Megvan már?
Drukkolok.

Thymi,

Nagyon jók a képek, vki már mondta, hogy a 2. rózsás kép viszi a pálmát, egyetértek. De a többi is nagyon jó, látszik, hogy a "kötelező" első szülinapos mancsolás nálatok is meg volt. Gergőt fürdetni kellett a torta után. Édes a rózsaszín ruhás kép is, na, meg mindegyik.

Potykamanó,

Jó a kocsitok, szerintem is ilyen nagy kerekűek kellenek ezekre a szuper utcákra. Elég zártnak is tűnik egy picibabó számára. Én kaptam a nagy mélykocsink mellé, egy Cam sportkocsit, nagyon szeretem, de csak jó időben. már nagyon ki is nőtte Gergő, ha alszik lelóg a lába, és az anyaga is vékony, mindenhol körbe kell takarnom, ha alszik odakint. A mélykocsink is átalakítható, de az sokkal nehezebb volt, mint ez, így az ment vidékre nyár óta, ez meg itt maradt.

Dettus,

boldog névnapot!

Virág,

Mire elmegy az üzim, tuti 02.19. lesz. Nagyon sok boldog 2. születésnapot kívánok az ikreknek.
Nem emlékszel véletlenül 2 évvel ezelőttről egy Luca nevű babára, ő is aznap született.

geli08

Nem mertem az előbb vállalni, hogy a szöveget a képpel küldjem. már régen akartam feltenni képet Gergőről, de le akartam kicsinyíteni, de alig láttam az elmúlt hetekben a férjemet. egyik munkahelyről haza, alvás, köv. reggel irány a másik.

Kép Gergő és Gerda (a sógornőm 5 hónapos lánya)

Kép Itt még hajasan

Kép Apa levágta a haját, de mivel belenyírt, így tar kopasz lett

Kép Micimackón lovagolva

geli08

Sikerült, Rájöttem hogyan kell csinálni. :) :)

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok.

geli08

Sziasztok!

Lili
Nekünk Bosch a mosogatógépünk,naon meg vaok vele elégedve.Endre "A" kategóriásat vett,szerintem erre figyeljetek oda,nem árt.Ha megfelelö tablettát veszel hozzá akkor tökéletes.Ja,sok gépbe írják az öblítöt,mi ecetet használunk,mert az vízkötlenít is,lágyítja a vizet,és szépen csillog a pohár is. :lol:

Dora
sajnos nekem oan nincsen,kismama börzés belépöjegy,de kérdezösködöm,a vonalkódokat elfogadom,majd egyeztetünk,a hét elég sürü lesz nekem.Köszi

Kazi
hát megyünk mi még teázni vagy ilyesmi.Volna kedvetekhozzá?Mehetünk,csak kedden-szerdán dolgozom,az most nem jó.
Elem?Van már?Szükségem lenne egyre. :wink: :lol:

Sbea
ez igen!Ekkora paraméterekkel még egy fiú sem rendelkezik mint a gyönyörö lányod.Apám,kosárlabdázó lesz,vagy nem tom!
Hát a hajcsat nem sokáig van bent nekünk sem,de mostanában elég jól türi.Majd megszokja.Gyöngyörü a kislányod. :lol:

Dettus
Boldog névnapot kívánok,és sok ajándékot kaptál?

Pille
naon klassz a jelmez,nem csoda hát hogy ebben van mindig.Faja naon.

Thymi
Gyopi csoda klassz,gyönyörü kislány,olvadozni lehet töle,de gondolom ezt soxor hallod. :lol:

Manó
tényleg klassz a babakocsi,látom kiokítottak mire figyelj vásárláskor.A színe is tetszik. :wink: :lol:

Geli
szép a kisfiad,igazi gyémánt,ügyi vagy a képkicsinyítésben.Én is megtanultam,kénytelen voltam,apa nincs mindig itthon,hogy segítsen.

Virág
Boldogságos szülinapot a gyerekeknek,képet kérünk majd légyszi feltenni! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Virág! Pankának és Beninek Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk!

Hajny, hétvégén is dolgozol?

Geli,nagyon helyes Micimackó-legyűrő kisfiad van!

Nana!Boldog Névnapot!

Kép
seriff

Nana
Nagyon boldog névnapot kívánok!Remélem minden rendben van!

Ser
Csak most voltam 15-19 óráig,vészhelyzet volt.Kevés volt az ember,így el tudtak menni vacsizni.Gyorsan letelt a 4 óra,jó volt,jöttekértem Endrusék,hazahoztak kocsival.

:!:
Barátnömnek van két kis deguja,kellene valakinek?Ingyen odaadná.Kb két hét múlva elvihetök,még kicsik.Naon arik.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Boldog szülinapot Panka, Beni!!!! :D

Nana, legyen szép napod a névnapodon (is)! :D

pillle

Köszi lányok a dícséreteket!

Pille
Igen már sétál. Ha csak egy mód van rá, állva közlekedik, de ha siet valahova akkor átvált mászásra. Csak az a baj h nagyon bátor és már a lépcsőn is állva közlekedne…

Potyka
Jól néz ki a járgány!

Seriff
Lehet h nem olvastam, de miért nem ír Syg?

Dettus
Boldog névnapot!

Geli
Gergő és Gerdás kép nagyon cuki.

Hajni
Olvadozni…igen szoktunk, de tudod minden anya elfogult, a nagyszülők meg pláne. Imádom nézni alvás közben.

Virág
Istenke éltesse a 2 éveseket!!!

Nana
Boldog névnapot!

Mikor szoktatok a teázóba menni? Úgy értem hány óra fele?

Kép
Kép
Kép
thymi

Borsika-a héten ráérnél egy randira?

Hajni-Nem mentünk el,mert Attila nagyon ki volt bukva,és még igy se tudta kipihenni magát,mert a haverek elráncigáltak bennünket bulizni a Drinkbe...jó is volt meg nem is,hisz mind2-en fáradtak voltunk... 8)
Majd csak összehozzuk valahogy azt az ajándékátadást.

erszényesem-mostanság nem igen irogatsz,mi a hejzet?

potykamanó-hol vetétek a babakocsit?Minden esedékes hejet meg akarok nézni,ahol ilyensmik vannak,mert még mindig nem tudtam egy számomra megfelelőt nézni,nekem is pont ilyen fazonú kell,csak elöl 4 db.kerékkel.Valahogy idegenkedek a Piere Cardintól nem tudom,pedig jó árba is van meg minden,csak nem tünik strapabirónak számomra,nem tudom...meg maga az anyaga nem tetszik valahogy. :oops:

Amugy minden rendben van velem is meg Atticy-vel is,rengeteget bulizik a pocakomban,sokat nevetek rajta néha,hisz annyira muris :lol:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Geli, nagyon helyes kisfiad van, gyönyörű szemekkel! :D

Seriff, :lol: nekem váll magassában vannak a kapcsolók. Flórának nagyon jó, nem kell eszeveszett ugrálásba kezdenie(mint máshol), ha fel akarja kapcsolni.

Thymi,szerencsére itthon nincs lépcső, frászt is kapnék. Tudom, hogy minden gyerek gyorsan megtalálja. :)

Lili, köszi! Kis antennások. :lol:

pillle

kattic-ird meg,h.neked mikor lenne jó,és akkor úgy alakitom a programom,h.nekem is megfeleljen ok?

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Pankának és Bninek Nagyon sok boldog 2. születésnapot kívánunk! :)

Nana, Neked nagyon sok boldog névnapot kívánunk! :)
birolili

Geli nagyon szép kisfiad van! :) Én is kisfiút szeretnék másodiknak. :)

Hibáim: Beninek! Bocs Virág. :) :roll:
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?