Sziasztok,
Nyhk,
Tök jó a negatív pisi, remélem minden oké lesz Ádámmal és semmi baj nem lesz a fülével.
Dora,
Nekem lesz kismama börzés belépőm, szívesen odaadom, és lehet, hogy a sógornőmét is felajánlhatom vkinek, szerintem ők sem mennek, de majd rákérdezek.
Thymi,
egy nappal megfésve, boldog születés napot Gyopinak/ Annának. Használjátok mindkettőt?
Az én fiam hivatalosan Lajos Gergőnek van anyakönyvezve, de én a Lajos nem használom, az a párom és a családja neve, ők akarták. nem értették meg, hogy én nem szeretném neki u.azt a nevet adni, mint az apjáé. Hívnak most vkit Lajosnak, mert ha Péter lenne, de sajna anyósék beleszövegeltek. Azóta nem is túl jó a viszony közöttünk. De szerencsére itt Kméten már Gergő, és vidéken használják a másikat.
majd az élet megoldja a kérdést.
Bea,
Boldog névnapot Lillának! nagyon édes baba, mit baba hölgyemény.
Hajny,
sajna nincs kódom, liberót használok.
Kazi,
Hátha le sem nyelte, talán szekrény, ágy alja, nálunk most került elő 2 hónap után egy akksi. mit összekerestük.
Mi a balesetin voltunk röntgenen, akkor még szoptattam 2-3szor naponta és adtak rám mellényt. le kellett fognom egy pillanatra, de az előzetes kórházi élmények miatt, mint többen írtátok, amit nagyon utál, ha lefogják a fejét.
Hátha meglesz az a zelem, így vagy úgy.
minél előbb.
(így-szoba, úgy- kaki)
Roz,
jó a szekrény, nálunk is megy a tükörpuszilgatós játék, és ha meglátja magát a tükörben közli, hogy Deddő, csak most átmentünk abba, hogy minde baba képen és plakáton, mind Deddő. Fényképen csak az apját mutatja meg, de azt még a 10 évvel ezelőttin is, Ancsát nem ismeri fel. Lehet, mert mindig velem van, engem lát.
Kattic,
Tv nálunk is nagyon bejön, de sajna hiába kapcsolom ki bekapcsolja, felmászik a székre, végső esetben kihúzom, Gergő nagy on tv függő, lehet, hogy ezért is nem akar elkezdeni beszélni. Igaz, ma jött két új szó, az eddigi, apa-papa-tata férfi uralom mellé megérkezett a mamma, és a ház. De az anya hol van?
Nagyon édes a Nándi anya-cici szava.
Nálunk az is sziszi.
Timci, hogy vagytok?
most olvasgattam a régebbi oldalakba, küldök neked pü-t, leírom milyen volt a doki, amikor szültem. Szerintem jó fej, ha bírod a kissé lazább stílusát.