Új privát üzeneted érkezett!

Mircike,

Örülök neki, hogy Nektek is csak jó tapasztalataitok vannak Balog dokival. Mi is nagyon szeretjük egyelőe, csak kíváncsi voltam, mi az általános véleményük azoknak, akik hozzá kerültek.

Kisjulcsi,

Bocs, hogy átsiklottam a leveled felett. Úgye, Te is elégedett voltál a dokinkkal?

Én sajnos sok nőgyógyászt végigjártam, mire nála kötöttem ki. Pedig eddig úgy gondoltam, hogy nem vagyok ilyen válogatós. A János Kórházra is a doki miatt esett a választásom. Szeretem, hogy nem olyan túlságosan mézes-mázos, mégis sok mindent elmond, szívesen válaszol, ha kérdezünk, és főleg, hogy nem kell minden alkalommal bemutatkoznom neki...

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


Sziasztok!

Marcsi, köszi szépen az infót. Hát majd meglátjuk mi lesz.
Az tény, hogy az ember ilyenkor valóban nem szalonképes és biztos jobb, ha ilyenkor az idegenek nem méregetik....
Bár én annak is örülnék, ha egy olyan anyukával kerülnék egy szobába, aki viszont tud egy kis segítséget adni, vagy együtt netvetünk a kezdeti bénázáson. :)
Majd meglátjuk, ahogy alakul.
Én úgy tervezem (persze ez csak egy dolog), hogy majd a bennti éjszakákat külön töltjük. Szerintem is kell az anyukának ez a picike pihenés, már ha tud. Napközben úgyis együtt leszünk. Persze, ha sír és szüksége van rám, akkor úgysem bírom majd otthagyni. De jó lenne legalább éjszaka pihenni egy picit, mert aztán már úgysem fogok tudni...:)

Mariann, valóban nagyon jó tud lenni, amikor az orvosodnak nem kell minden egyes alkalommal bemutatkoznod. Úr isten, de kínos lehet máskülönben!

Kép
niki30
 
 


Jaj Niki, Neked akartam még írni a haskeményedésről:
én eléggé keményedős voltam mindkétszer. Az orvosaim azt mondták(két különbörő dokibácsinál szültem), hogy ha nem sűrűn keményedik( napi 5-6 normális) nincs probléma. Ez azt jelzi, hogy "érzékenyebb" a méhed,semmi gond nincs belőle, egyszerűen készülget már a nagy feladatra.
Nekem volt, hogy annyira bekeményedett, hogy nem bírtam felállni, kiegyenesedni. :roll:
Zsóka

KépKép
logi
 
 

 
 

Zsóka, nagyon köszönöm:)
Akkor nem pánikolok. Végülis nem vészes, csak mindig pont mikor a dokinál vagyok, akkor kitapintja, hogy elég kemény és több pihenést, még több magnéziumot rendel el!
De mondja azt is, hogy lehet a kicsi izgalomtól keményedik, mikor megyek hozzá....
Jah, ezek szerint még a méhecském is érzékeny :D :D Háhh!

Különben nagyon szépek a gyerkőcök! Puszi nekik! :P

Niki

Kép
niki30
 
 


Köszi Niki! :D

Ja igen, ezt el is felejtettem írni, hogy nekem is kellett magnéziumot szednem. Én kis naívan a magneb6-ot szedtem, de azt mondta az orvosom, hogy az annyi mint elefántnak a bolhacsípés :roll: és a magnézium pezsgőtablettát ajánlotta helyette. Ittam is a 36. hétig. Te mit szedsz? Különben én is megijedtem, hogy atyaég, nehogy koraszüljek, de nem, sőt, Bori 4 nappal, Marci 2 nappal a kiírás után született. :wink: És amikor keményedtem, én mindig lefeküdtem picit. Mondjuk nem tudom, a melóhelyeden ez hogyan kivitelezhető. :roll:
Az, hogy érzékeny a méhed, az egyáltalán nem negatívum :wink: .
És nyugi!!!! :wink: :P

puszi és vigyázz magadra és a kis Emmára :wink: .

Mindenki másnak is puszik
Most jöttünk egy jó kis sétából. Több idő volt az előkészület, mint maga a séta (mindkét gyereket felöltöztettem, aztán magamat...., kimentünk és már jöhettünk is vissza, eleredt az eső :evil: .)

KépKép
logi
 
 


Zsóka, én a MagneB6-ot szedem, ezt mondta a doki.
Szal, azt mondod a magnézium pezsgőtabletta többet ér? Lehet veszek azt is és akkor felváltva nyomom. Köszi.
Hát a melóhelyemen végülis van egy kanapé, még talán meg is tehetem, hogy ledőlök, de még sosem jutott eszembe.... :)
Esik az eső :cry:
Hétvégére úgy tudom jó időt mond! :lol:

Kép
niki30
 
 


Egy kicsit erősebb, mint a magneb6. De csináld azt, amit a dokid mond :wink:, az a tuti. :wink: Tessék azt a kanapét használni :D :P :wink: .puszi

KépKép
logi
 
 


:D :D :D :D Értettem :D :D :D

Kép
niki30
 
 


Sziasztok!

Én is a Jánosban szültem Dr.Molnár Lászlónál :lol:
babika2
 
 


Sziasztok!

Zsóka Fantasztikus gyönyörű gyerekeid vannak. A kis Borcsi úgy pózol, mint egy modell. Hát, így két fiú és egy harmadik úton lévő után, csak irigykedni tudok. :D
NA, azért nem keseredek el, talán hoznak haza lányt ezek a pasik. Habár, ha Árpi msn-ezik akkor mindig belekukkantok a web kamerába, hogy ki is az. Jelen pillanatban nehezen viselném, ha valakit jobban szeretne mint engem. :oops: :oops: :oops:
Már megint eltértem a topikos témáktól!Bocsi!!!
Mindig azon veszem észre magam, hogy nem a témához szólok hozzá, hanem egy kicsit elmegyek másirányba.
Niki
Nekem is voltak és vannak has keményedéseim. Magne B6 szedtem és szedek is, de az orvos barátnőm valahol azt olvasta, hogy hizlal. Van benne valami. Viszont a pezsgőtabletta, amit Zsóka ajánlott megfontolandó.

Puszi:Szilvi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Sziasztok!

Zsóka Fantasztikus gyönyörű gyerekeid vannak. A kis Borcsi úgy pózol, mint egy modell. Hát, így két fiú és egy harmadik úton lévő után, csak irigykedni tudok. :D
NA, azért nem keseredek el, talán hoznak haza lányt ezek a pasik. Habár, ha Árpi msn-ezik akkor mindig belekukkantok a web kamerába, hogy ki is az. Jelen pillanatban nehezen viselném, ha valakit jobban szeretne mint engem. :oops: :oops: :oops:
Már megint eltértem a topikos témáktól!Bocsi!!!
Mindig azon veszem észre magam, hogy nem a témához szólok hozzá, hanem egy kicsit elmegyek másirányba.
Niki
Nekem is voltak és vannak has keményedéseim. Magne B6 szedtem és szedek is, de az orvos barátnőm valahol azt olvasta, hogy hizlal. Van benne valami. Viszont a pezsgőtabletta, amit Zsóka ajánlott megfontolandó.

Puszi:Szilvi

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Hopsz! Kétszer átment, máskor meg 1x sem sikerül!!!! :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Sziasztok Pocakosok!

Ne haragudjatok, h eddig nem írtam, de sajnos nagyobbik kisfiam hazahozott egy fránya vírust, amitől 2 napig fel sem bírtam kelni at ágyból, csak a wc-ig tudtam "kiszaladni",ma már kicist jobb...:( :(

Szilvi nagyon klassz a képed, ahogy a nagy pocival kalapálsz! 8) :wink: :lol: Látszik a nagyfiúk arcán is a büszkeség, öröm, és h alig várják, h megérkezzen Ákos! :P /Válaszoltam!/ A Magnne B6-a a babát, v mamát hízlalja? :roll: Én nem híztam sokkal többet, mint Zsiggel, viszont Zsombor sokkal jobban megnőtt odabent. pedig Zs túlhordásos volt, zs a kiírt nap előtt 2vel érkezett..Kíváncsi vagyok, mit írsz. :roll: :oops: :shock:

Fatima, Neked is írtam. :P :P

SNiki, örömmel olvastam, h mindenki elégedett a családból!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

keményedéseim nekem csak a végefelé voltak így ehhez nem tudok hozzászólni. :)

Én 1. :arrow: a 3 ágyas zuhanyzós szobában voltam, 2. :arrow: 2 ágyas nemzuhanyzósba voltam. Nekem szerencsém volt a szobatársakkal is. De lehet, h most már én is egyágyasba mennék. De a család miatt, h akkor jöjjenek, amikor szeretnének, és ne zavarjunk másokat, hisz már nem vagyunk kevesen.. :oops: 8) :wink: De ha jó szobatársakat fogsz ki, akkor sztem, jó tud lenni az a 4 nap. Én igényeltem, h megbeszéljük a dolgokat -először nekem segítettek, aztán én, és az is jó érzés volt - :P . De mások vagyunk... :oops: 8) :wink:

na megyek, mert mennem kell. Mindenkinek pusszok, és vigyázzatok nagyon Magatokra! kellemes hétvégét+jó pihenést! :P
mazsolák
 
 


Babika2, üdv Neked!!!!!!!!!!! :P :P Ha van kedved, gyere át az "anyukás topikba", mert ott vagyunk anyucik, és megosztjuk egymással a babókkal kapcsolatos kérdéseinket! 8) :wink: kislányod, kisfiad van? mikor szültél? :shock: 8) :wink:
mazsolák
 
 


Edus, jó hogy benéztél, mert már kezdtél hiányozni :lol: viszont a távolmaradásod oka már kevésbé kellemes, JOBBULÁST A CSALÁD APRAJÁNAK ÉS NAGYJÁNAK és KITARTÁÁÁÁÁÁS!!!!!!

Egyágyas- v többágyas szoba????? én első éjszakát háromágyasban töltöttem, pont amiatt, h majd kis tapasztalatlanként jól fog jönni egy kis segítség a többi anyukától. úgy alakult, h mindenki újdonsült, friss anyuka volt :oops:
mi hajnali 4kor indultunk a kórházba, majd 10:07-kor már a karjaimban volt ákos, viszont éjszaka semmit nem aludtam, igy már a szülés közben majdnem bealudtam. (persze csak annál a résznél, amikor nagyon hatott az epidural, milyen jó is lenne, ha szülés közben lehetne realxálni... hihi) alig vártam, h lehajthassam a fejemet a párnára, és ez a közös szobában lehetetlen volt, mert akkora volt a nyüzsi. a másik dolog, h ákosról képtelen voltam levenni a szememet, nem győztem vele betelni. azt mondtam, h én bizony be nem adom éjszakára, ehhez tartottam is magam egészen éjfélig, majd betoltam a csecsemősökhöz, mert már annyira kimerült voltam. mégiscsak nyugodtabb voltam, h jó kezekben van és odafigyelnek rá. igy is csupán 4 órát voltunk távol egymástól, mert már hajnalban keltettek , h ákos baba nagyoooon sír, vszínűleg tejcsit szeretne :lol:
másnap átköltöztünk egyágyasba, aminek tényleg nagyon sok előnye van: első: apa is bent alhat, mi éltünk is a lehetőséggel és nagyon jó volt!!!!! onnantól kezdve 24órában együtt voltunk.sokkal jobban rá tudtam koncentrálni a szoptatásra, nem kellett a váratlan vendégektől tartani, épp elég amikor a dokik, védőnő, csecsemősök ki-be mászkálnak...a saját fürdő is áldásos, én nem is tudom hányszor, de legalább 3szor mentem zuhanyozni...és egy saját
ban csak kellemesebb, mondja egy hipochonder....

a másik: ha tényleg a baba és a mama is jól vannak, nem lépett fel komplikáció, én is annak a híve vagyok, h 24 h-ban együtt. nem hiszem, h kellemes lehet egy újszülöttnek -még éjszaka sem-anyukájától távol, egy világos szobában, ahol a csecsemősök a saját maguk szórakozására hangosan nézik a tv-t. (ugye én a mávban szültem, lehet h a jánosban más a helyzet, de el tudom képzelni, h hasonló)

NAGYON KELLEMES POCAKOS, BABÁZÓS, APUKÁZÓS HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

Vendég
 


Szia Mazsola!

2004.04.10. született a kisfiam Kovács Martin a neve!
Átmegyek a másik topikba!
pusz:babika2
babika2
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak nagyon gyorsan!

Edus! Írtam mailt.

1 ágyas kontra több ágyas!
Igazából én egy eléggé könnyen alkalmazkodó embernek tartom magam és ugyan szeretek társaságban lenni, mégis szerintem max a 2 ágyas jöhet nálam szóba.
Nyílván az 1 ágyasra fogok gyúrni elsőkörben!
Igazából nem attól félek, hogy ne tudnék pihenni a többiek miatt, inkább az a parám, hogy milyenek lennének a szobatársaim. Nekem illetve a családomnak pl biztosan tiszta sor, hogy nem lógnak majd 4 kismama nyakán egész nap, meg ha vki szoptatni akar, akkor illik kimenni, de ez nem biztos, hogy másnak is ilyen világos.
Ami a babát illeti, én is arra szavazok, hogy legyen az anyukájával. Mindenkit megillet az a jog, hogy efelől döntsön, de szerintem, ahogy Mircike írta onnantól, hogy gyereke születik az ember lányának, már soha semmi nem lesz a régi. És attól még hogy mondjuk pihen 1-2 éjszakát, attól még ha hazakerül kb szerintem már aznap ugyanúgy meg lesz halva.

Na ennyi mára!

Mindenkinek kellemes hétvégét és sok puszit.

Fatima

fatima
 
 


Sziasztok!
Terhesen voltam itt utoljára, Julcsit ismerem egyedül. Azóta már 14 hónaos a pici fiacskám
Én is Balogos voltam/ vagyok. Maximálisan elégedett vagyok vele. Nekem sajnos császár lett a vége, mert a babó arctartásos volt. De ő mindent megtett a term. szülés érdekében, az utolsó percig engedett próbálkozni. Sokan mondják, hogy nem kellett volna jhagynia ennyit szenvedni, de én éppen ezért 100% ra őt választom legközelebb is. Eléggé kivoltam és minden nap bejött, vigasztalt, hogy akárhányszor szülhetek még term.en. Remélem minél hamarabb lesz rá lehetőségem. Már szeretnénk babát, ez a 2. hónap probálkozásunk, de beni éjjel elég sokat szopik és szerintem nálunk emiatt nem jön össze. Ha van praktikátok írjatok.
lnd
 
 


Sziasztok!

Új vagyok,igaz még nem tartozom közétek-csak lenne 1 kérdésem.Szoktalak Titeket olvasgatni,örömmel felfedeztem,hogy 1 orvosunk van-volt (a Jánosban)STELLINA-val,és próbáltam követni a tapasztalatait a dokiról.De most olvastam,hogy már máshoz jár.
Akartam írni neki e-mailt,de nincs címe...
Stellina!Ha felnézel a fórumra,megírod,hogy mi az oka a doki váltásodnak,ha publikus.Vagy írhatsz a mail címemre is.
Ugye mindenki a legjobbat szeretné,nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom,de kicsit aggódos vagyok ilyen téren..
Bocsi,hogy ilyen hosszú voltam!
Előre is köszönöm!

Mindenkinek sok-sok boldogságot kívánok a babákhoz!
no
 
 


óh,de buta vagyok,most látom,hogy tudtam volna neki küldeni !

Bocsika
Sziasztok
no
 
 


Megint lenne egy indiszkrét kérdésem: Mennyi szerintetek most a hálapénz tarifa a Jánosban? Szülésznőnek, nővéreknek mennyit adtatok?

Pü-ben is szívesen veszem...

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


mariann: orvosfüggő. ált. a vizitdíj 10x.
kerekpocak
 
 


Kerekpocak,

Köszi! Nagyjából erre számítottam - bár nem ismertem ezt a függvényt :)

Szülésznő, nővérek? Erre pláne nincs tarifa, ugye?

******************
Mariann

KépKép
g2 mariann
 
 


ÚJAKNAK ÜDV!!!!!!!!!!!!!! :P :P

Fatima, Mariann írtam Nektek! :wink:

pusszok, üdv! Minden Pocakos vigyázzon magára! :P :P
mazsolák
 
 


Sziasztok!


Edus jobban vagy már? Te is ezt a hasmenéses/hányós nyavalyát kaptad el? Remélem minden rendben veled és a picivel!
Képzeljétek, én is tökre megijedtem. Vasárnap ebéd után jövünk Szegedről az autópályán, mikor elkap egy elég intenzív hascsikarás. Kicsit megijedtem, mert a terhességem 7 hónapja alatt semmiféle hasfájásom, görcsöm nem volt. Szóval egy pillanatra belémnyilallt a gondolat, hogy csak nem a kórházba kell mennünk egyből? :oops: :roll: Aztán párom meg mondta, hogy reméli nem kaptam el ezt a járványt...Én pedig abban bíztam, hogy ez csak a járvány lehet....nem pedig valami baj...persze azt az ember úgyis megérzi. Folyamatosan azt erősítettem, hogy minden rendben, Emma jól van. Hogy aztán ő ezekből a hasgörcsökből miket érez...nem is tudom.
Na hazaértünk, én rohantam a wc-re, de egészen estig fájt a pocakom és rossz volt a gyomrom, úgyhogy mindenhonnan jött...Az éjszakát szerencsére végigaludtam, ma meg már egész jól érzem magam. Persze azért itthon maradtam. Kekszezek, teázom és pihenek.
Edus, Te szedtél valamit? Vagy hogy kúráltad magad?

Remélem Ti többiek ebből kimaradtok. Vigyázzatok magatokra!

Niki

Kép
niki30
 
 


[b]Niki, GYÓGYULGASSÁL, ÉS NE AGGÓDJ BIZTOSAN HAMAR ELMÚLIK EZ A NYAVAJA :lol: :lol: :lol: [/b]
szerencsére mi most jól vagyunk!!!

Pont te és a többi turikedvelő jutott az eszembe, ui találtam az interneten egy egész jónak tűnő kismama-, baba- gyerek használt ruházati boltot. ismered v. vki más járt már ott? vszínűleg mi szerdán útba ejtjük, remélem találok magamnak vmi jó kis felsőt, mert megint nagyot nőtt a pocim és alig van mit felvennem :oops:
www.armania.hu
IX. ker. Bakáts tér 8.

ákosnak itt a közelünkben a hétvégén 4000,- ft-ért túrtam nagyon cuki pamut és polár felsőket. átlagosan 600,- ft-ot fizettem darabjárért, újonnan meg min. 2000,- ft-lett volna.... hát nem mindegy!

Sok-sok gyógyító puszi minden betegeskedő pocakosnak!!!

Niki
Vendég
 


szia Niki!
Igen, sztem én is ezt kaptam el Zsigtől. Neki inkább alul távozott a dolog, és az első nap végig masszíroztam a pociját, nekem első két nap felül, aztán, amikor már több maradt bennem, akkor alul.
nem szedtem semmit, mert ez az első trimeszter, és ilyenkor a vitaminon, folsavon kívül semmit mást nem szeretnék bevenni. Mivel mindnen kijött belölem, még a víz is, így a vitamin+folsav (én még 2-3 naponta szoktam Ca, meg magneB6-ot szedek) szóval abban a 2 napban nem szedtem, mert az is kijött volna...Én is vizszintesben voltam, és próbáltam pihenni. :oops: :?
De amit Te is csinálsz most, az teljesen jó! Sztem is a legfontosabb a pihenés.
(Én egy picit aggódtam ( a kiszáradás miatt) az elején, h semmi nem marad meg bennem. Most már jobb, csak most meg alig bírok megint vmit enni. Én is inkább kekszezek, újra visszajöttt a szagok iránti érzékenységem..

jobbulást, bocsi de most rohanok, mert Zsombesz rosszalkodik! 8)

Vigyázz magatokra, sok sok gyógypusszancs! :P
mazsolák
 
 


Köszi Lányok, aranyosak vagytok!
Ma már tényleg sokkal jobban érzem magam.
Edus, jah én sem merek semmit bevenni, inkább kifekszem.

Stellina/Niki, megnéztem az oldalt, tényleg tök olcsó minden.
Jó vásárlást nektek!

Én most ledőlök pihenni azt hiszem!

Szép napot!

Kép
niki30
 
 


MARCIpánnak NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG 11. HÓNAPFORDULÓT KÍVÁNUNK!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok Pocisok!

S-Niki nagyon köszi a köszöntést!!!!!!
Cukkkkkor Ákos az új vonalzós képen. Annyira édes kis husipofofija van.

Niki-jááj ezek a hüle vírusok. Gondolom akkor most otthon vagy (nagyon helyesen). Én sem mertem soha semmit beszedni, inkább szenvedtem. Gyógyulgass! :wink:

Edu, "Én is vizszintesben voltam, és próbáltam pihenni" ezt hogy oldottad meg, amikor Imi dolgozóban volt?? :roll: :lol:

Szilvi, nagyon aranyos vagy, köszi a dicséretet, tudod, ebből sosem elég. :wink: :P Hogy vagy, bírod még a pockost? mekkora most Ákos? A két nagyfiú mekkora súllyal születtek?
Lányok: hát én már most féltékeny vagyok.... :lol:
Ahogy elnézem, hamar lesz kislány a háznál, mert nagyon szépek a fiúk!!

puszi a pocikra, Zsóka

KépKép
logi
 
 


Mazsolák!

szoptattál még, amikor terhes lettél?
Én annyira szeretnék újra babát, de a pici fiam éjjel még szopik és nem tudom, hogy lehetne rásegiteni, hogy ne őt kelljen elválasztani.
lnd
 
 


Zsóka nehezen 8) :wink: Első nap nem volt vészes, mert akkor zsombesz többnyire a járókában nyomta, mert amint kivettem rosszalkodott. :oops: 8) Zsigu meg aludt,ill feküdt, így mellé bújtam, úgy masszíroztam. :) A 2. nap már rosszabb volt, mert akkor Zsigu jobban volt, és rosszalkodtak Zsombesszal, de vhogy hagytam őket, csak akkor mentem már, ha nagy volt a gáz. :roll: :oops: 8) :wink: Ha rohanni kellett, akkor maradt a járóka kiszsnek... 8)

Lnd. Egyik esetben sem szoptattam, de utána nem sokkal estem teherbe. Zsigu január közepe végén szopizott utoljára, és márciusba már megfogantam. Talán 3 hónapig volt ciklusom, de az nagyon szabályos volt. Viszont Zsombesz december első hetében még szopizott, de már nem sokat, csak éjjelente, és utána estem teherbe. Talán 2 hét volt a különbség a nem szopi, és teherbeesés között. (Zsigut el kellett választanom, mert kórházba kerültünk, és felmerült az allergia, ill arra fogták, h nem hízik rendesen...Zsombesz meg leválaszotta magát, szépen lassan.) ciklusom 6-7 lehettet, és nagyon össze vissza, rendszertelen, talán a végefelé már kezdett beállni. Ha bármi kérdés még az eszedbe jut, kérdezz, és megpróbálok válaszolni.
Mióta próbálkoztok? Nekem nem egy bnőm esett teherbe, h szoptatott mellette. Esetleg, először sztnéd leválasztani, és utána csak a 2. baba? Vagy hogyan, mikor? :) :)
mazsolák
 
 


SNiki, Ákos vonalzós fényképe nagyon édes! Mennyit nőtt a kislegény! Nagyon helyes! :P :P :P

Lnd, bocsi!!!!!!!!!! :oops: :? 8) Visszaolvastam. 2 hónap! És úgy vettem ki a soraidból, h ezek szerint te szeretnél még szoptatni is, és babát is...?Elvileg nem zárja ki egymást a kettő (remélem, jól vettem ki a szavaidból, ha nem, bocsi, de már nem vagyok 100-as :roll: :oops: 8) :wink: ). sajna praktikát nagyon nem tudok.., ciklusod rendben? :shock: :roll: :)
mazsolák
 
 


Nem igazán van rendben, semmi nincs. A védőnő szerint ez már túl hosszú idő a szoptatás mellett is (mármint, hogy nem jött még meg), az orvos azt mondta márc rásegytünk peteérést segitő gyógyszerrel.
lnd
 
 


Sziasztok!

Ákos új vonalzós képe még egészen ropogós, tegnapi :lol:
de íme egy 11 hónaposan készült a haspókunkról :) látod zsóka, ákos kinevetne, ha kiskatonákat tennék elé :lol: :lol: :lol:
apropó, ZSÓKA,EDUS képzeljétek, h ákos már 3 napja nem hajlandó vacsizni. igazából nem aggódom, mert napközben óriási az étvágya, és átalussza az éjszakát, 12-13 órát. de érdekelne,h nálatok volt hasonló eset?

Kép
Vendég
 


Ez a fiú egy tündér ezzel a nagy bagettel!
Olyan szép kisfiú!

Kép
niki30
 
 


Linda!
Itt a házban van egy anyuka, akinek most 8 hónapos a kislánya és még szopiznak ezerrel, erre közben terhes lett, csak mondjuk ők meg még nem akarták. Bár azt nem tudom, hogy az első peteérésből lett-e vagy már megjött neki. Na majd megkérdezem.
Puszi
Írtam egyébként privit a hétvégén.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


sziasztok!


csak olvasgattalak benneteket - anyucisban székelek egyébként és hasonlóan stellinához én is "csak" tiszteletbeli jánosos vagyok :)
én sem ott szültem..................

szal megragadt a szemem a beadni a babát vagy nem kérdésen.
és csak eszembe jutott a mi esetünk: hogy Lizut ugye császárral kikapták belőlem, kb 2*2 mp-re megmutatták, épp egy pici puszit tudtam az orrára nyomni és már rohantak is föl vele az intenzívre.
csüt. reggel született, csüt. este láttam az inkubátorban 10 percre, ekkor megsimiztam de csak picit mert fázott nagyon :)
aztán volt látogatás minden nap 14-kor, és 16-kor. akkor bemehettem hozzá.
csak a biztonság kedvéért tartották bent, én meg majd belepusztultam hogy az a csöpp kis lény most szt se tudja mi újság. hol van az ő megszokott ki környezete ??? ja ! a csaszi is programcsaszi volt, tehát fájások se voltak, ő télleg úgy élte meg h csak kikapták a fészkéből!!!!!!
a szívem majd' megszakad a mai naoig ha belegondolok ebbe :cry: :cry: :cry: :cry:
de persze azóta halálba puszilgatom, sokszor alszik velem az ágyban, stb..
de azt a néhány (6) napot semmi nem pótolhatj, azaz azon vagyok h egyszer azért elfelejtse ezt ő is.......

na csak el kellett mesélnem.bocsi ha nagyon off voltam :oops: :wink:

pusszok és jó pocakosodásokat!!!! :wink:
lmkata
 
 


Linda, nagyon sajnálom! :( :( :cry: De sztem annyira nem gáz, h nem jött még vissza. :oops: :? :) Én már hallottam ilyenről. mondjuk az speciel nem tudom, h most van-e baba ott vagy sem..pl olvastam már olyat is, h 18 hónapos, sőt talán 2 éves volt a babó, amikor visszajött az anyukának, és szoptatott. :) De persze ez nem az én területem/asztalom :oops: :? 8) , de az jó, h a dokibád tud segíteni! :P Lehet, h az meg fogja hozni Nektek az áttörést a már várt 2. babához!!!!!!!!!!!! :P Én drukkolok nagyon Nektek! :P :P

SNiki, Ákos nagyon édes. :P :P Viszont kaja témában sajnos nem vagyunk egy "pályán", mert az én fiaim: Zs ritkán eszik, és közepes mennyiséget, zs. pedig többször keveset v közép mennyiség. (nem esznek óriás adagokat, nem is szoptak 250 ml-300mlket, talán kicsi a gyomruk, v mit tudom én... :oops: 8) :( )(Mai felállás szerint, és csecsemőként is vhogy így volt..) Tapasztalatból, nálunk akkor nem ment kajcsi, v inkább a könnyebben nyelhető, pépes cuccok, ha jöttek a fogak. Mert ha jól emlékszem, Nekekd Ákos elég jó evő. Félre ne értsd, az én fiam sem válogatósak, csak nem annyi a tárhely a gyomrukban, remélem, nem voltam túl bonyesz.., bocsi :oops: :oops: 8) :wink:
mazsolák
 
 


Kata, a kicsilány tudja, mi miért volt! tudod, ő egy nagyon okos kislány!!!!!!!!!!!!!! mindent éreznek, és tudnak! Cukorborsó meg tudja, h ennek akkor így kellett lennie, és megért mindent! :wink: :wink: :P :P Ne legyen lelkifurid! nem ér!!!! :P :P

Ez az oldal nagyon jó, nem egy hasznos cikket találtam rajta:

most csak 2 szurok be, de ha tetszik az oldal, és lesz időtök, érdemes böngészkedni... :D :wink:

A terhesség okosít

A reggeli hányinger az egészséges terhesség jele. Igaz vagy nem?
mazsolák
 
 


Edus, én is a fogára gyanakodtam, de nagyon más jelét a fogzásnak nem vélem felfedezni. akkor napközben sem nagyon enne, legalábbis az előző fogacskáknál ez volt a tapasztalat. majd meglátjuk, mit hoz a ma este :lol:
amúgy érdekes volt a két cikk. a hányásos főleg...

kata
, teljes mértékben egyetértek edussal, lizu tényleg mindent értett és ért, emiatt nem érdemes aggódnod! szóval mi ketten lennénk a két "tiszteletbeli" tag ??!!! :lol: :lol: :lol:

Linda! sajnos saját esetemet nem tudom példaként felhozni, de a rokonságban van egy anyuka, akinek a szülés után 20 hónappal jött meg a mensese, most 21 hónapos a kislánya, aki még mindig szopizik:) ő például ezen egyáltalán nem aggódik, és róla csak annyit, h egészségügyi fősulit végzett és oda-vissza vágja a terhességgel és anyasággal kapcsolatos témákat! biztosan minden rendben van veled is!!!!

puszi,
niki
Vendég
 


Jajdejajdegyönyörűűűűűűűűű a bucit majszoló Ákos!!!
Menyit nőtt, a régabbi vonalzós képen még olyan kisbabás, most meg egy csibész minipasi :wink: . Marci is csinált már ilyet, hogy nem evett este, tartott kb egy hétig.Nem tudom az okát... :roll:

Most robogok, majd holnap még reagálok....
puszik,Zsóka

KépKép
logi
 
 


ÁKOS GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak
 
 


Sziasztok!

Wiegant dokit ismeritek?
Mi a tapasztalat?

Kép
lilli 81
 
 


Sziasztok!

No, megint csak beugrok, mert el vagyok havazva.
Végig olvastam mindent.
Ákos nagyon aranyos azzal a nagy bucival!!!!!
Zsóka Köszi jól vagyok, de azt már elfelejtettem, hogy mennyire fárasztó, ha egy baba a pocakomban egész nap mozog. De csak mozogjon!!! :D :D
Ákos jelenleg 2700gramm, a feje sem túl nagy, legalábbis az első riogatásokhoz képest. 32 cm.
Árpi 3600gramm, 52cm volt.
Gábor 3900 gramm 56 cm.

Jó tanács!!! Tegnap voltam CTG-n.Minden rendi. Viszont szombaton addig sírtam Kaszák dokinak, hogy szeretnék egy szülésznőt, mire beadta a derekát. Egy nagyon aranyos Anikónál pályáztam, aki már be van havazva, de ha sikerül mellettem lesz.
Szerintem nem az a baj.Sok lehet az irgyük, akik nem tudják megemészteni, hogy nekik több munkájuk van. Tudjátok, amolyan szakmai féltékenség + nők is.
Na, engem már ez is megnyugtatott, az első két szülés tapasztalataihoz képest, hogy van remény.
Most jön a jó tanács: Minnél hamarabb stipi-stopizzátok le a számotokra megfelelő szülésznőt, mert a várandosság vége felé már nem sok remény van!!!!

Puszi mindenkinek!

ui.: Kicsi fiammal megbeszéltem, hogyha kibújt Ákos, ír nektek!

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Nagyon bocsi a hibákért!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Szilvi
csillik szilvi
 
 


Stellina:
Ármánia tuti hely, ofkorsz voltam ott is :) Azt szeretem, amikor méretenként szét van szedve az áru, és ott úgy volt. Jó árban volt minden, szal csak ajánlani tudom! :) A Schöp-Mérei felőli részen van.
M.
mircike
 
 


Szilvi!

Szuper, hogy minden rendben van veletek! Szóval akkor lehet, hogy meglesz a választott szülésznő.
Már nagyon izgalmas....nagyon drukkolok. Olyan kiváncsi vagyok.
Jóslófájások vannak már? Vagy érzel valamit?

Niki

Kép
niki30
 
 


Kata, borzasztó édes a babód! Gratulálok!

Kép
niki30
 
 


Mircike, csudajó ez a hír, alig várom, h egy nagyot túrhassak :lol: :lol:

Niki ti hogy vagytok? remélem sokat pihizel!!!!!

Szilvi, még a múlt héten küldtem neked mailt, ugye megkaptad?
tudom, h teljesen el vagy havazva, fészekrakás....stb. ezek az utolsó hetek annyira misztikusak :lol: :lol: :lol: édesek a fiaid, h majd tájékoztatnak bennünket az eseményekről, amikor ti már bent lesztek a kórházban!

ákos óriási cuppancsot küld mindenkinek a sok-sok dícséretért :D
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?