Edus, jó hogy benéztél, mert már kezdtél hiányozni
viszont a távolmaradásod oka már kevésbé kellemes,
JOBBULÁST A CSALÁD APRAJÁNAK ÉS NAGYJÁNAK és KITARTÁÁÁÁÁÁS!!!!!!
Egyágyas- v többágyas szoba????? én első éjszakát háromágyasban töltöttem, pont amiatt, h majd kis tapasztalatlanként jól fog jönni egy kis segítség a többi anyukától. úgy alakult, h mindenki újdonsült, friss anyuka volt
mi hajnali 4kor indultunk a kórházba, majd 10:07-kor már a karjaimban volt ákos, viszont éjszaka semmit nem aludtam, igy már a szülés közben majdnem bealudtam. (persze csak annál a résznél, amikor nagyon hatott az epidural, milyen jó is lenne, ha szülés közben lehetne realxálni... hihi) alig vártam, h lehajthassam a fejemet a párnára, és ez a közös szobában lehetetlen volt, mert akkora volt a nyüzsi. a másik dolog, h ákosról képtelen voltam levenni a szememet, nem győztem vele betelni. azt mondtam, h én bizony be nem adom éjszakára, ehhez tartottam is magam egészen éjfélig, majd betoltam a csecsemősökhöz, mert már annyira kimerült voltam. mégiscsak nyugodtabb voltam, h jó kezekben van és odafigyelnek rá. igy is csupán 4 órát voltunk távol egymástól, mert már hajnalban keltettek , h ákos baba nagyoooon sír, vszínűleg tejcsit szeretne
másnap átköltöztünk egyágyasba, aminek tényleg nagyon sok előnye van: első: apa is bent alhat, mi éltünk is a lehetőséggel és nagyon jó volt!!!!! onnantól kezdve 24órában együtt voltunk.sokkal jobban rá tudtam koncentrálni a szoptatásra, nem kellett a váratlan vendégektől tartani, épp elég amikor a dokik, védőnő, csecsemősök ki-be mászkálnak...a saját fürdő is áldásos, én nem is tudom hányszor, de legalább 3szor mentem zuhanyozni...és egy saját
ban csak kellemesebb, mondja egy hipochonder....
a másik: ha tényleg a baba és a mama is jól vannak, nem lépett fel komplikáció, én is annak a híve vagyok, h 24 h-ban együtt. nem hiszem, h kellemes lehet egy újszülöttnek -még éjszaka sem-anyukájától távol, egy világos szobában, ahol a csecsemősök a saját maguk szórakozására hangosan nézik a tv-t. (ugye én a mávban szültem, lehet h a jánosban más a helyzet, de el tudom képzelni, h hasonló)
NAGYON KELLEMES POCAKOS, BABÁZÓS, APUKÁZÓS HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!