Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok,

gépem még mindig nincs. :( Úgy néz ki, hogy újat kapok. :)
Tegnap elmentünk a kórházba, ahol Lidi született. Meglátogattuk a szülésznőnket és találkoztunk a dokinkkal is. Olgoval és Heni babával voltunk ott. Utána náluk játszottak a csajok. A legjobb az volt, amikor Heni járássegítőnek használta Lidit.
Ma pedig Csem&Szofi és Vok&Hanna látogattak meg minket. Jó volt. Tündériek a lányok.

Babcika,
utólagosan boldog szülinapot a gyönyörű kislányodnak! Olvastam én is a télieknél, amit írtál. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked! Sokat gondolok Rád!
Anita,
pont egyforma magasak a gyerekeink. Lidinek most 7 foga van. A popó szép lett. Köszi a segítséget! A szuris dologot sajnálom. Lidi hétfőn kapta meg az agyhártyagyulladás ellenit. De én már 2 hete kiváltottam. A bárányhímlőset is megkapja most? Nekünk is javasolta a dokinő.
Era,
drukk!!!
Lidke,
Lidi is minden apróságot bevesz a szájába. :twisted:
Évi,
jó ára van annak a játéknak. Jók a képek! Cuki a kis pakolós. :)
Vas,
igen, bejött a Julia baba. :) Hogy vagytok?

Pussz.
angi79
 
 


Cory,
még egy pár adat Lidiről. Mellkaskf 46cm (születéskor 35), fejkf 44,5cm (szülestéskor 34) és 7 fog.
Köszi Neked! Kaphatok 1 táblaelérhetőséget?

Jó éjt!
angi79
 
 


Sziasztok!
Nem vagyok teljesen elveszve, csak majdnem :oops: Azért jöttem nézegetni, olvasgatni... Aztán mire írtam volna, Gergő kitalált vmi más programot :P
A legislegfontosabb: a szülinapos babáknak sok sok boldogságot! :) Szépséget már nem kell kívánni, itt minden baba gyönyörű, figyeltem :D

Velünk az a helyzet, hogy Gergő már átszeli kapaszkodás nélkül lépegetve a szobát - igen megfontolt tempóban :) Úgyhogy galádkodni négykézláb jár, mert úgy fürge mint a csík. Ha hintázhatnékja van, hozza a szobahintáját :) És mondja hozzá, hogy hija - egész olyan ritmusban gagyarászik, ahogy én éneklem neki a hinta-palintát :)

Még hétfőn történt velünk egy tökjó (azóta készülődöm írni :oops:)
Vettem új babakocsit, könnyűt, tömegközlekedőset :)
A kinézett példányt a világ vége után két sarokkal árulták, úgyhogy az volt a terv, hogy kimegyek Gergővel kendőzve, és hazatolom - jaja, csak arról feledkeztem meg, hogy a felfújhatós kerekű babakocsikat leeresztett kerékkel árulják. De sebaj, a babakocsibolttal szemben volt egy autószervíz, ahol összerakták a csodajárgányomat, kicserélték az egyik szelepet (eresztett) és még pénzt se kértek :)
Ez meg egy ráadás a kisebbjeimről:

Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 

 
 

Sziasztok

Vanilka, Eszti,
szomszédok :twisted: :twisted:
tücc-tücc zene :lol: :lol: nagyon tetszik :)

Abakuszra én is azt hittem valami növény, kerestem de nem találtam egyik fotón sem, azt azon gondolkodtam mi a fene az.
De most hogy így írjátok hááát nekem is már rég óta tetszik eza játék de a nevét nem ismertem. Nem mondom jót röhögtem magamon, hogy milyen hüle vagyok :lol:

Nyúlanyó
IIIIIIIgen egyet értek a 14. születéssel, Martin ugyan ezt csinálta nem volt hajlandó enni semmit csak ivott. Azt hittem beteg lesz és megint a torka fáj vagy valami, de megnéztem és aztán láttam hogy a felső foga vagyis az inye teljesen be van dagadva és piros, akkor jöttem rá hogy a foga miatt van. Pont erre gondoltam én is hogy akárhányszor jön egy fog mindig ez lesz? No szépen nézünk ki!

Nancsika
Sajnálom a napodat, ha tudsz akkor most pihenj.
Az oldal amit találtál tök jó.

Na, jó éjszakát mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Megmég
olvasni is szörnyű volt a kórházas sztorikat :( Mielőbbi gyors felépülést a beteg babóknak!

Nemalvós babám nekem is van :P Napközben nem igazán óhajt hosszú szopira időt szakítani, éjjel meg pótol - még jó, hogy együtt alszunk, így azért elég kezdetleges az elzombisodásom :)

Borcsa
KépKépKép
borsts
 
 


Jajjj, Istenem, mondom én, hogy picit nagyobbacska feje van az átlagnál a fiacskámnak :D

tábla:http://terszt.fw.hu/babak.html

Oltás: igen, Boti kapja most a bárányhimlő ellenit is, na és a p.coccus (így írják a végét?) ellen is kapni fogja.
Az agyhártyagyuszi + bárányhimlő 3800 lenne, asszem, így 6800-t fizettünk. :? (egyébként nem vagyok olyan dühös, mint kellene. nem is értem.) A pneumococcus oltás jan. közepe óta 70%-os TB támogatással rendelhető 5 éves kor alatt. Így már vmivel barátibb az ára, 4000 vmennyi, ha jól emlékszem.

Angi: Képek??? Olgóék és Csemáék hogy vannak??? Örülök, hogy javulgat a popó. Szép nagy lányotok van, akartam is írni.

Cory: köszi, hogy már be is írtad.

Nancsi: sajnálom a kaki napot. Sajnos én is nagyon kész tudok lenni, ha egész nap zizi a kiskölyök :oops: Remélem, jobb napok következnek. Jajjj, és remélem, hogy az időjárással nem sodródik mi felénk is...
Évi: Nektek is sajnálom.

Lidke: van már eredmény??? :lol:

Akiknél megy már a joghurt: milyet adtok a bébiknek???? Nekem annyit mondtak, hogy azt kell nézni, hogy élőflórás legyen. Ti mit tudtok???

Szép estét!

Edit, Annácska, Meli, Ildi...na és a többiek??? Mi újság?

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


http://www.minimax.hu/vackor.php#63
Itt lehet szavazni mesékre és illusztrációkra...


Nancsi
Áron is olyan rossz alvólett most a betegsége után!
Kitartást!




Cory
Nekünk a születési adatok hiányoznak
3200 gramm
52 centi

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Anita,
Olgoék és Csemáék is jól vannak. Mindketten jönnek a talira. :)
Képeket nem tudok kicsinyíteni és Feri gépén csak a vasárnapi képek vannak fent. De remélhetőleg annyira még beindítják a sz.gépem, hogy le tudjak mindent menteni.
Na most már megyek. Jó éjt!

Ui:Én Danone-t adok Lidinek. Natúrt.
angi79
 
 


Sziasztok

Szülinaposoknak nagyon sok boldogságot kívánok!
Lassan már mi is ünneplünk.
Azon gondolkozom már egy ideje, hogy milyen tortát szabad ezeknek a piciknek adni?

Képzeljétek milyen kalandos volt a múlt hetünk. Múlt héten egyik nap leültem egy pillanatra a tv elé (még fürdetés előtt), gondoltam kivételesen legalább a híradó elejét megnézem, mikoris Laura rátapadt a képernyőre. Persze azonnal mentem érte és ahogy felemeltem (Háttal tartottam a kezemben), hirtelen hátracsapta a fejét, neki az orromnak. De akkora erővel, hogy egy hatalmas reccsenést lehetett hallani és hirtelen azt sem tudtam hol vagyok. Gyorsan leraktam a gyereket, mert majdnem elájultam. Valószínűleg megrepedt az orrom, mert azóta is fáj és egy enyhe agyrázkódást is kaphattam, mert tegnapig folyamatos fejfájásom volt. Szóval jól elvagyunk. Ja, és másnap olyan mélyen elvágtam késsel az ujjam, hogy majdnem egy fél órát szivárgott belőle a vér. Jó hetem volt :)

Ja és a lényeg! Laura tegnap tett két lépést felém!!! Annyira édi volt. Aztán gyorsan megcsináltuk még egyszer, mert azt hittem rosszul látok. Viszont nem akarom erőltetni, így azóta nem produkáltatom szegényt.
A fogacskák viszont csak nem jönnek.

Együttérzek a nemalvó mamákkal. Csak kinövik ezt az időszakot a lurkók. Kitartás!!!
Én befogom a szám, mert Laura 2 hónapos kora óta végigalussza az éjszakát.

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Abakusz, aszparágusz, fikusz, kuszkusz... :lol: mindegy! Az a lényeg, hogy értjük egymást. :lol: Én a keresztfiamnak olyan szépségeset és komplikáltat vettem, napocskával, virágokkal, felhővel, meg mindenféle bogyóval és járgánnyal karácsonyra, hogy nomég, de azóta sem lehet olyat kapni a remek hipermarketünkben. Pedig nem volt horror ára és szép volt, tényleg! De nem adom fel!!! :)

Borcsa! És végül milyen az új járgány? Bevált?

Jaj, ezek a szurik engem kicsinálnak: én egy sima oltás előtt is 3 napig tréningezem magam, hogy kibírjam, pedig dokinénink villámkezű és nagyon jól döf... így ránézésre. Na, még kicsit olvaslak titeket, aztán meglátom...

Scully, ez nem hangzott valami jól :) de mintha nekem is többet reccsenne mostanában a fejem, mint kellene: Zaránd folyton lefejel :shock:

Jó éjt mindenkinek!

Melitta


Kép
nyf
 
 


Sziasztok!

Era:szurkolok nektek! :lol: :lol: :lol:

Scullyux:Hú,ez nagyon rosszul hangzik!Remélem minden oké veled azóta!Én is pont arra gondoltam ma,hogy a gyerek ÖN ÉS KÖZVESZÉLYES!!!!

Cukik a gyerkőcök!!!!És hogy nőnek!!! :lol:

Cory:Én erről a táblázatról semmit nem tudok,még nem voltam köztetek szerintem mikor szerkesztettétek.Írnál róla? :oops: Hogy állsz a vezetéssel?

Anita:na jól megjártátok az oltással!Nagy ész az a doki is!


Nancsi.szegénykém!Remélem hamar elmúlik ez a zizis korszaka a fiadnak! :lol: :lol: Sokszor én is úgy ki tudok akadni Fannin,pedig ő amúgy egy angyal,de mostanában úgy elkezdett hisztizni.

Ma voltunk méretkezni:8100 gr.és 70cm a kisasszony!És nő a 3.foga.Az alsó kettő mellett! :lol: :lol:

Vanillka:Én is jót mosolyogtam a tücc-tücc zenén,meg hogy úgy káromkodsz mint egy kocsis!Szegénykéim!Iszonyú lehet hallgatni más borzalmát!Engem mostanában az is idegesít ha ugat a kutya! :roll: :shock:

Csináltunk képeket a kiskutyákról,mert nemsoká elviszik őket!Még egy szukának nincs gazdija!Egy szukát pedig megtartunk!(azt amelyik az ölemben van)Szóval,eldöntöttük hogy kivisszük Fannit is a kiskutyákhoz!Meg kell szoknia őket!Ráadtam a legramatyabb ruhákat,és irány ki az udvarra kutyázni!Teszek képeket!(aztán ment a nagy subickolás,el sem tudta képzelni miért mosom egy hétig a kezét! :lol: :lol: :lol: ) Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Anita!
Dühítő ez az oltás dolog! Ha velünk lenne ilyen, legszívesebben megemlíteném a doki néninek, hogy szólhatott volna, csak hát a gyereket ugye legközelebb is hozzá vinném, úgyhogy inkább lenyelném. :?
Botinak van nagy feje? Én Kevéét le sem merem írni! :oops: :lol:

Mamacka!
Örülök, hogy Áron jobban van!
A lelkiismeret-furdalásodat tökéletesen meg tudom érteni! Én is dolgozom, havi 1-2 nap elfoglaltság, általában csak délután, de ha délelőttől, akkor közben hazaszaladok szoptatni. Úgyhogy nem sok, mégis olyan rossz! Mindig azzal vigasztalom magam, hogy a gyerek érdeke (is), hogy pénzt keressek, de ő ezt még sajnos nem érti! :cry: Ráadásul azokon a napokon meg szokta érezni, hogy mi készül, és míg el nem megyek, addig hisztizik, vinnyog, dühít! Viszont mikor hazaérek, úgy szokott nekem örülni! Nekem minden esetre nagyon vacak érzés! :(

Vali!
Szomszédok: :twisted:
Nálunk csupa "jóindulatú" idős szomszéd van. Egy van, aki tényleg rendesnek látszik, a többi leskelődik, hallgatózik, pletykál! A mellettünk lakó néni rendszeresen belesett hozzánk a levél-nyíláson, amit kívülről nem lehet becsukni, így mindig lebukott. A szemközti ajtóra kiragasztottam egy meztelen pasis plakátot. Azóta nem leskelődik! :lol: És még mesélhetnék!

Melitta!
Abaszkuszra én is rá akartam kérdezni, mert a képeken nem találtam - a növényt. :oops:

Évi!
Játékkutyus füle kijött? Mennyi idő múlva? Én holnapra várom az eredményt.

Nancsika!
Kitartás! Örülök, hogy nem csak én szoktam kibukni a gyerektől! Mondjuk én nem pityeregni szoktam, hanem baromira begurulok tőle. Akkor jön az, hogy ha épp kapkodok (nálunk csak a dolgozós napokon van balhé), akkor megpróbálom nem észrevenni a cirkuszt (de azért borzasztó hallgatni), vagy ha még van időm, akkor leülök hozzá, és megpróbálok vele kicsit kikapcsolódni, vagy elaltatni.

Scullyx!
Laurának gratula a két lépéshez!
Orrod+ujjad: :( Én is eltörtem Anyu orrát egy hiszti közben mikor kicsi voltam. Azóta is ferde picit neki!

Boscó!
Fannika nagyon édi a kutyikkal! A kicsi már nem is olyan kicsi!
Mi is megengedjük Anyuék kutyájának, hogy ismerkedjen Kevével, már hat hetes kora óta (persze akkor még csak megszimatolhatta). Most hétvégén már odament, és képen nyalta! Volt ám meglepődés, hogy ez meg mi volt! :lol:

Cory!
Keve is bekerülhet a táblázatba? Nem tudom megnézni, azt írja ki, hogy karbantartás. Azért írom az adatokat:
4060 gramm
55 cm
fej: 38cm :oops:

Most látom csak, milyen sokat fogyott! 4 naposan 3750 grammal jöttünk ki! Vagy az nem sok?

Lenyelt valami ügyben köszönjük a drukkokat! Egész pici ám! Csak az antenna végén volt egy ezüst színű kis kupakocska, az tűnt el benne. Mindjárt teszek föl képet róla.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Kép

Na, az az, ami a tetejéről hiányzik.

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok!

Lilikének Boldog Szülinapot!

Era!
Hűha, nagyon komoly a babaügy! MÁr előre irigy vagyok! Csinálj egy tesztet mindenképpen! Martin nagyon édes. Olyan jó látni, hogy van olyan gyerek, aki nem eszik a könyveket.

Évi!
Dóri szenzációs a képeken! Az utolsó kettőn meg főleg!

Babcika!
De jó volt hallani rólatok! Kiérződik a "hangodon" a szomorúság, de a lényeg, hogy van egy tüneményes, okos kislányod! Gyere gyakrabban errefelé!

Kövecske!
A szomszédasszonyom egy tollnak a kupakját várta pár napig, de nem volt ereje a kakiban turkálni. Aztán meglett a kupak máshonnan, vagyis nem is nyelte le a baba, így még szerencse, hogy feleslegesen nem kereste.

Anita!
Az én telefonom is babanyálas általában. Alul már kivált rajta valami zöld rozsda.

Mamacka!
Majd hamar összekapja magát Áronka! Ne legyen lelkiismeretfurdancsod.

Borsts!
Szépek a gyerkőcök! A nagyobbik tiszta Te vagy!

Scullyx!
Sajnálom a nózidat! A Tünci a múltkor a szomszédasszonyom férjét fejelte meg, az első fogát találta el. Szegényke úgyis fogorvoshoz járt, gondolta szól, hogy lehet, hogy elrepedt a foga. Megröntgenezték és kiderült, hogy nem repedt el, hanem van benne egy meggymagnyi ciszta. Szóval még jó, hogy a lányom lefejelte.

Boscó!
Édes Fannika a kutyulikkal!

Rólunk: Tüncike határozottan lépeget már pár lépést. Egyébként minden rendben velün. Viszont mostanában azt az érdekes szokást vette fel, hogy szopi közben "elengedi" a cicit, vagyis szív, elengedi, szív, elengedi. Valakinél van hasonló? Miért van ez? Olyan, mintha csak csócsálná a cicit.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Csak gyorsan jövök, később hosszabban:

Anita, én biojoghurtot adok, az a zöld csomagolású. Én a Danone-ban tejport láttam az összetevőknél asszem, meg egy pár másikban, ebben csak tej van és joghurtkultúra. Én eszerint választottam. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Lidke: adj egy születési dátumot is légyszi :)

Boscó: hát van egy tábla, amiben anno gyűjtöttük a megszületett babákat, aztán most rendeztem, és kiszedtem a teljes eltűnteket, akik már november előtt írtak utoljára. A táblában születési sorrendben vannak a babók, benne van a születési méretük (súly, hossz, fej), meg az 1 éves adatok, akik már akkorák (súly, hossz, fog). Így egyszerűbb követni, kinek mikor van a szülinapja...
Úgyhogy várom a ti adataitokat is :)

Vezetés: kedden voltam, nagyon élveztem, kedden megyek legközelebb. Csak a hajnali kezdést tudnám feledni.
Liza napközben általában egyszer alszik, akkor olyan 1,5 órát, és ő ezzel köszöni jól működik.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Borcsa
Pont tegnap gondoltam rád, hogy te is már rég írtál :)
Nagyon aranyosak a gyerekek :) Gergő is milyen nagy már :)
Babakocsi kerék, :) :) rendesek voltak nagyon /ritka eset/.

Anita
Ne bánkódj, hogy Boti feje nagy, Tudod az észnek kell e hely :)
Martinnak se kicsi a feje, 9 hósan volt 47cm, akkor most mennyi lehet? majd doki néni jön és mér, én is kiváncsi vagyok.
Én Martinnak danonínot adok, doki nénit megkérdeztem még mikor 10hós volt és azt mondta, fokozatosan adható már minden neki. Így a napi egy dobozka már simán lecsúszik neki :)

Scullyx
Orrocska, jajjj :( nem lehetett kellemes ilyet már én is többszőr átéltem de még nem reccsent hálistennek. Az ujjamat én is sikeresen elvágtam még mindig bibis.
Gratula a lánykádnak az első saját lépésekért. Mi már ott tartunk, hogy /Marti 5 napja kezdte u.a. ezt./ Feláll valami mellett és egyedül útnak ered, annyira aranyos, és nagyon ügyin esik fenékre vagy kézre elöre. :)

Bosco
Gyönyörűek a kutyák. Látom Fannika is élvezi őket, szeretné meghúzgálni a bundájukat. Martin mindig a kutya fülét tépkedi, meg a hátára mászik,/mászna ha Bessy engedné. :)

Szelivi
Gratula a lépegetéshez, a lányodnak :)
Szomszéd foga :) :)

Cory
Gratula a vezetéshez, csak így tovább :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Bocsi lányok, de eléggé depi hangulatom van...Hétvégén itt volt anyukám és sikerült nagyon csúnyán összekapjunk. Azóta még telefonon sem beszéltünk, pedig én már kerestem, de mindkétszer csak az apukám vette fel. Fáj....Pedig olyan banális dolgon kaptunk össze.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
...majd jövök, ha jobban érzem magam...
Vendég
 


Sziasztok!

Meli, sajnálom, hogy nem összevesztél anyukáddal, rossz lehet. :( De majdcsak megenyhül:) Utólagosan is boldog hófordulót Boginak!

Cory, Domka fejmérete még hiányzik a táblából, 34 cm volt.

szelivi, gratula a lépkedéshez Tündinek! Dominó is van, hogy csak nyammog a cicin, szív, elengedi, elmászik egy játékért, visszajön, megint szív, stb. De ez azért ritkább, általában normálisan cicizik.:)

Boscó, jaj de gyönyörűek a kuytusok, és tökjó az a kutyalovaglós kép :D

scullyx, Nektek is gratula a lépkedéshez! Az orrütést sajnálom:(

borsts, milyen nagyot nőttek a gyerkők, aranyosak!

Mi nagyon szenvedünk a fogakkal, szeretném már ha vége lenne. Éjszaka is elég sokat ébred, és nappal is van hogy keservesen sír mert fájnak a fogai. Mostmár kint van mind a 4 kisrágója is, de egyelőre bőségesen elég, így megállnánk ennél a 12 fognál egy pár hónapra... :(

Szép napot mindenkinek!

faby
 
 


Melike :(
Sajnálom, mi a fenén kaptatok össze? majd csak megbékül, hiszen a lánya vagy, csak túl teszi ő is rajta magát, az idősebbeknek ehhez idő kell. Ne bánkódj hamar rendeződni fog minden meglásd!
Ne legyél depis, mert Bogira is rá ragad. Tessék mosolyogni a probléma meg megoldódik, csak figyelj!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Lányok segítsen már valaki!
hogy a fenébe lehet megváltoztatni a betüimet más szinre, már pár napja próbálkozom de valahogy nem jön össze, se a kicsinyités se szinváltás , mit csinálok rosszúl nem tudom?
HELP!!!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Sziasztok,

Nancsika: Sajnálom a tegnapi napotokat, nálunk detto ugyanez volt a helyzet, estére totál kikészültem :( Ráadásul még Vince is extra nyűgös volt, szegénynek jól leordítottam a fejét :oops: :roll: :?
Lehet, hogy Alexnek is levegő/séta hiánya volt, nem?

A mai napunk sem indult sokkal jobban, de most épp alszik, kíváncsi vagyok hogyan ébred :roll:

Angi: Remélem hamar meggyógyul a géped, és teszel fel képet a tegnapi mini talitokról :)

Boscó: Nagyon édesek a kiskutyuk Fannival :) Már nem is olyan kicsik :shock:

Mamacka: Én szavaztam :wink:

Borcsa: Ilyen jó dolgok is ritkán történnek az emberrel. Meg kell becsülni :)
Cukik a pancsoló gyerkők :)

Livi: Gratula Tündinek :) Nagyon ügyike, most már ripsz-ropsz járni fog ő is.
Cicielengedés nálunk nem szokott lenni, még nagyon nagy a "szerelem" köztük :)

Lidke: Ez a meztelen pasis plakátos ötlet nagggggyon tetszett :lol: :lol:
Remélejük hamarosan előkerül a pöcök is. Még semmi híre?

Cory: Ügyi vagy a vezetéssel. :) Egyáltalán nem szoktál izgulni a forgalomban? Húúúú nekem már nagyon rá kéne szánnom magam, hogy újra vezessek. Az új jogsim is kész, most már nincs semmi kibúvóm :roll: De annyira beszari vagyok :oops: :oops:

Meli: Sajnálom az összeveszést :( Általában mindig semmiségen lehet a legjobban összekapni :( Remélem anyukád értékeli, hogy te próbálnál békülni.

Faby: 12 fog????? Atya világ :shock: :shock: :shock: Inkább örülj, hogy ti már lassan a végére értek, és megszűnik a nyűgösködés.
Aliznak még mindig csak a 2 alsó van kint, de ma is olyan kis piros az arca, hogy szerintem nagyon készülődnek a többiek is.

Zsu: Sajna színezésben nem tudok segíteni, és sosem használom :roll:

Ildi: Te merre csavarogsz már napok óta? :wink:

Annácska: Írj te is, ha van egy kis időd, hogy hogy van Petike.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Sziasztok :)
Liliének nagyon boldog első szülinapot :)
Kép

Visszaolvasni most nem tudtam :(
Petike nagyon komoly szopisztrájkot tartott a héten :( Nem fogadta el a cicit, mert nem ömlött a tej a szájába. Fejéssel próbáltam feltornászni a mennyiséget. De a legaggosztóbb az volt, hogy mást sem volt hajlandó enni. Se főzelék, se gyümölcs, se lefejt tejet, se semmit. De végre tegnap este újra rákapott a cicire :) Már nem fog éhen halni :D
Délelőtt már evett egy kis gyümit is, igaz még nem azt a mennyiséget, amit szokott :)

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok! :D

Igyekszem újra írni,bekapcsolódni ha nem bánjátok. :oops:
Istvánka, Lidi,Bettina, Bence, Boti,Lilkó utólag is boldog szülinapot kívánok Nektek!

Heni is szépen növögett,9200 gr és van már 7 foga. Egész nap a bébitaxiját tologatja, vagy az ajtót ki-be nyitogatja és belekapaszkodva sétál mellette.
Nappal óramű pontosan működik és 2x másfél órát alszik. Az éjjeleink viszont elég érdekesek. Este 10-kor alszik el és hajnal 2-3-ig kb 3x,6x megébred aztán 8-ig alszik egyhuzamban,akkor szopizik majd 10-ig tovább alszik. (én is :) )
Amúgy végtelenül nyugodt baba Henci. És mostanában elkezdett nagyon bújos lenni.
Betegek egyszer voltunk (lekopogom),akkor is csak egy kis taknyi és köhögés láz nélkül.


Lidi és Heni
Kép

Anita :)
Köszi az érdeklődést. Iskolával hogy állsz?

Angi,Annácska :)
pü-t írtam.

Bosco :lol:
Én a dédiszülőknél a macskázás után sikálom Heni kezét.

Szép napot mindenkinek.
Olgo és Heni

Kép
olgo
 
 


Vali: forgalomról még szó nincs :D Még csak az első rutin órán voltam.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Vali, hogy hol bújkálok??? :wink:
Éppen elárasztotam a konyhát forralt tejjel.Mivel van egy frankó új kávéfőzőm , isteni habos tejcit csinál, de én ezalett titeket olvastalak, na az meg magában csinálta a habot......................
Képzelhetitek mi lett ott :roll:
Viszont már itt gőzölög mellettem a fini kis capuccínóm.

Megvagyunk, köszi.Olivér már jól van, de az antibigyót utálja bevenni (tök rossz, keserű izű), de már csak 2 nap , és elfogy neki.
Kajálni már egész jól eszik, picit köhög még, láza hétfő óta nem volt. :D

Én meg titokban szervezkedem utazás ügyben.Azt még tudjátok, hogy kettesben készülünk az urammal áprilisban Sopronba.
Na, én kicsit variáltam és áttettem az uticélt Prágába.
Szállást kerestem ezerrel.
Viszont ez titkos, mert ő NEM akar Prágába menni. :shock:
De majd ha úton leszünk muszáj lesz neki. :wink:
Ő ilyen, se Salzburgba nem akart menni, se Horvátországba,de mindkettő hely bejött neki. :D
Na, most Prágán a sor. :D
Szépen elindulunk Sopron fele, aztán megyünk tovább a határhoz :wink: :lol:
Már nagyon izgulok :wink: :wink: :D :D


Cory, milyen autón tanulsz?
És lesz kocsid, ha meglesz a jogsid, hogy rögtön tudjál gyakorolni???
Szerintem ez a legfontosabb, én se vezettem vizsga után, kellett pár év, mire rászántam magam :roll:

Heni és Lidike nagyon aranyosak. :D

Boscó, kutyik is hogy megnőttek :shock:
Tényleg szupi a lovagolós kép :D

Anna, te meg szopiztasd csak Petikét :D :D

Lidke, kijött az antenna bigyója?
Egyszer, amikor Levnte fél éves volt egy órának a felhúzó bigyeszét nyelte le(bár előtte kicsit fuldoklott benne) (apuka vigyázott rá), és két nap múlva jött csak ki belőle.Addig kakát túrtam állandóan :shock:

Scullyx, szegény orrod :( , jól lefejelt a kiscsaj :shock:

Lívi, gratula Tünci elindulásához!!! :D

Zsu, a betűszínt itt tudod beállítani a betűszíneknél.
Alapra van állítva, a nyílnál lehúzod, és ott vannak a színek.
mellette vannak a méretek :D

Meli, sajnálom az összeveszést :?
vas
 
 


Helló csajok,

sajna benyaltuk mi is a fosós-hányós vírust, délelőtt szinte egyidőben jött ki rajtunk Benyóval, szegénykém, csak úgy dől belőle. :( Egyelőre nincs viszont láza, és a kedve a régi, meg az energiája is. Remélem nem lesz rosszabb.
Szorítsatok!!!
Vendég
 


Hú,Eszti, sajnállak beneteket!! :?
Igyatok sokat!!!! :)

Jó az új képed :wink:
vas
 
 




Ildi
Capuccino,mmmmm de fini.
Utazást nagyon irígylem, kiváncsi vagyok párocskád mennyire fog meglepődni :)
Jó hogy Olivér már jól van, és a többiek sem kapták el.

Én azt látom, hogy itt felül ki kell jelölni hogy milyen szint meg betüt akarok, de ez a nyavajás nem áll át.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Két kép az éheztetett Natikáról, akinek muszáj volt virágföldet enni, (ínyencségnek egy kis fikkantóval keverve :wink: )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
vas
 
 


Eszti
jajjjjj de sajnállak titeket, akkor csak folyadék folyadék, és nem fáj semmid?
Tényleg jó az új kép, azt hittem egy kislány :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Ildi
De ééééédes, milyen sűrü haja van Natinak, és azok a szemek, nagyon szép kis csajszi :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Eszti: Húúúúúú ez nagyon sz@rul hangzik :( Drukk, hogy gyorsan túllegyetetek rajta! Még jó, hogy jön a hétvége, legalább apa tud ápolni benneteket :wink:

Aliznak meg 37,9 a hője (én a fülében mérem) :( Nem csoda, hogy több mint 3 órát aludt délelőtt :shock: Remélem csak a foga miatt van, mert egyelőre semmi egyéb tünete nincs. Nem is adtam be neki még semmilyen lázcsillapítót, bízom benne, hogy nem megy feljebb. Vagy szerintetek adjak neki megelőzés képpen?? Tök tanácstalan vagyok, még eddig nem volt beteg.

Ildi: Az jó, hogy Oli már jobban van! Nati nem kapott el tőle most semmit?
Leventét hozod jövő héten a talira?

Úgy látszik az uradat csak rá kell vezetni, hogy mi is tetszik neki :wink: :lol: Prága nekem is régi vágyam, úgyhogy ha nem akar veled menni, majd beugrom én a helyére :lol: :lol:

Annácska: Hajrá szopi! :) Ügyi vagy, hogy nem adtátok fel! Pár nap, és remélem minden a régi lesz.

Olgó: Nagyon cukik a csajok a képen :)

Na megyünk a nagyobbik hisztigépért a suliba.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Vali,egy Viburcol kúp nem árt neki.

És hol szóljak rád, ha nem kar velem jönni?
Már a magyar-osztrák határon leszünk, amikor közlöm vele az úticélt :D
Gyorsan odareppensz?? :wink: :wink:

Se Leventét, se Olivért nem viszem.Csak mi ketten megyünk csajok :wink: (mármint a talira)
Itthon meg fiús nap lesz. :roll:

Zsu, akkor nem tudom, miért nem sikerül neked színeket csinálnod :roll:
Nincs ám olyan sűrű haja, meg főleg olyan kis vékonyszálú még neki.De a füle mögött kunkorodik, azt meg imádom :D
vas
 
 


Szaisztok!

Eszti, kitartás, tényleg sokat igyatok!

Faby, húúh szegény Domka 12 fog? Békén hagyhatna már titeket a fognyűvő....Tomdinak valószínű most készül a 6. Még mindig olyan "sokat" eszik szilárdat Dominó?

Ildi, ilyen "bestia" lesz a lányod is mint te :D titokban utat szervezni :D Gyönyörűséges Nati, csodásan szépek a szemei. Olyan a képen, mint aki belakmározott máskos tésztából, esküszöm megkívántam tőle a mákot, nah nem a földet... :D

Annácska, örülök, hogy lassan teljesen felépül Petike, drukk a minél több szoppantyúhoz.

Scully, húúh de fájhatot a fejelés, engem is rendszeresen fejelget a fiam, nekem még csak a szám repedt fel...grat a lépegetéshez :)

Nancsi, ma hogy aludtatok?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Itt egy utolsó "loboncos" kép, másnap levágattuk a haját: Kép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


A lánynak ma volt farsang az oviba, még az én ovis hókirálynő rucimba van.... Kép

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Ildi
Végre rájöttem én marha, hát itt van az orrom elött, hogy mit kell csinálni és nem láttam csak kattingattam össze vissza, és akkor beugrott, hogy a kettő közé kell írni :oops: :oops:
Köszönöm szépen :)

Nyulanyó
Micsoda haja van Tomdinak, nagyon cuki :)
Lányod is nagyon aranyos a jelmezben :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Ildi: egy peugeot 406-oson tanulok, és az astránkat fogom vezetni (caravan) utána. Eddig azért sem volt jogsim, mert úgy nem láttam értelmét, hogy nincs mit vezetni. A pasim meg január óta bkv-val jár dolgozni, mert az új munkahelyénél nem lehet parkolni. Szóval az autó itt áll a parkolóban, én meg szívok a bkv-val, 3 gyerekkel. Ez nem mehet így tovább :)

Betegeknek jobbulást!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Reggel óta Hanna is hányós-hasmenős... Nekem reggel volt egy kis hányingerem, azóta jól vagyok.
Hanna 3x hányt, 2x fosizott. 38,9ig felment a láza, azóta lefele száll. 4x aludt eddig, ami igen nagy szó nála... Kicsit nyügi, de egész jól viseli. A hányásnál megijedt szegényem rendesen, mert az orrán is jött ki 2x és gondolom hirtelen nem kapott levegőt. Kaptunk dedalon kúpot biztonság kedvéért, meg bélflóre rendezőt. Kajálni eddig nem akart, de miután lejjebb ment a láza, evett vagy 10 db kölesgolyót. Viszont szerencsére a cici kellett neki, igy nem izgultam. :D

Scully!
Jujjjj!!! :( Az nagyon fájhatott!!! Jobbulást!

Annácska!
Örülök,h ogy újra eszik Peti!!! Hajrá!!!!!!!!

Ildi!
:D Jó szervezkedést!! :D:D Biztos tetszeni fog a párodnak. :D
Nati nagyon cuki. :D Eddig is tudtuk, hogy éheszteted szegényt :wink: :lol: :lol:

Vali!
Én eddig csak 38,5 fölött adtam. Éjszakára kapott 37,5 felett. Nappal, ha jó a kedve és nem fáj semmie, nem adtam eddig semmit.
Remélem én is, hogy "csak" a foga.

Nyúlanyó!
Nagyon édik a gyerekek!! Viki nagyon cuki a rucidban. :D:D
Tomdi sérója is jó volt. :D

Üdv újra itt, Olgo! :D:D
Nagyon nagy lett Heni is!!! :D
Hogy megy a gyakorlat? :D

Boscó!
Naaaaaaaaaaaaagyon édik a kutyik!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Meli!
Sajnálom, hogy összevesztél anyuddal. :( Biztos rendbe hozzátok majd. Adj neki is időt. Min vesztetek össze???

Lidke!
Remélem hamar kijön az a valami!!!! Drukkolok!

Borcsa!!!!!!
De jó, hogy újra jelentkeztél!!!! Ugye jössz talira, jól emlékszem?


Nem elfelejteni!! Február 24-én 10 órától tali az oviban! :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Mikor és hol lesz a tali?
Bocs, hogy ilyen hülye vagyok... de nemtudok most visszakeresni...


Áron már jól van eszik is... igaz nem az eredeti mennyiséget ami amúgy sem volt sok...


Petike
Örülök, hogy jól vagy! Tessék szopizni! :)


Meli
Biztos megenyhül... majd ő is rájön, hogy nemérdemes hülyeségek miatt haragot tartani...



Natika
Jó étvágyat! :)
Kell az a pár kiló baktérium/ év! :) :lol:


Vok
nektek kitartást! :(
Át tudom érezni! :(









Még nem is meséltem...
képzeljétek ma reggeli méricke eredménye 64 kiló

szülés után volt, hogy 75 voltam, de ettől szerencsére megrémültem így visszatértem a közvetlen szülés utánni 73-hoz...

lassan a diéta felénél járok de már most sokkal jobban érzem magam a bőrömben... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!!

Bocsánat,hogy csak "ezzel" jelentkezem,de nem tudom megállni,hogy ne mutassak meg Nektek Lili szülinapi műtermes képeiből párat: :)
Kép
[img]
Kép
Kép
[img]
Kép
Kép
Kép

Puszi!
Vendég
 


Babci, gyönyörű a csaj, fantasztikusan jók a képek, gratulálok! :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó
 
 


Babcika!

GYÖNYÖRŰ

Kép
EZ MEG VALAMI CSÚCS! NAGYON CUKI! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Nem elfelejteni!! Február 24-én 10 órától tali az oviban! Very Happy


MEGTALÁLTAM! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Jajj, az újabb betegeskedőknek is jobbulást! Szörnyű ez a hülye vírus. :( Nem is nagyon merek tömegbe menni, nehogy mi is elkapjuk, ha már eddig megúsztuk. Nem tudom meddig tart még az a nyavalya. :?

Babcika, Lili fantasztikusan gyönyörű, szuper jók lettek a képek! :)

mamacka, gratula a minusz kilókhoz, és elismerésem a kitartásodért :)

Nyúlanyó, nagyon édes a kis hópihekirálynőd :)
Hát ma pl semmi szilárdat nem evett Domka, csak szopizott. De amúgy általában azért már egy szilárd kajét hajlandó elfogyasztani. :) Meg délutánonként kap gyümit, de azt is sokszor elutasítja. :roll:

Ildi, nemsemmi a földevős kép! :)

faby
 
 


Helósztok,

először Babcika, köszi a sok képet. Nagyon aranyos a csajod! :)

Másodszor, úgy néz ki, a nehezén túl vagyunk. 2 óta nem volt se fosi, se hányi, és megivott 3 dl izotóniás italt, most este pedig kuncsorgott egy kis banánért, és megevett egy felet. Nem jött ki, minden ok. Láza mondjuk délelőtt sem volt, de nem is lett, és nagyon remélem, hogy ezzel le is zártuk ezt a fránya vírust. :? :x

Földevő Natka nagyon kéééééész! :)

Ja, Vali, a pasim ma volt a fogát műttetni, szóval ő is KO, teljes ramaty az egész család. De remélem holnapra már jobb lesz, vasárnap szülinapi buli, családi, remélem meg tudjuk tartani!

Most megyek a fürdős pasijaimhoz!

Pááá
Vendég
 


Babcika
A képek fantasztikusan jók :) Lili nagyon édes :)

Mamacka
örülök hogy Áron már jobban van. Neked meg gratula a súly csökkenéshez. Rajtam 3kg plusz van de nem tudom leadni, pedig igyekszem, csak mindig látok egy kis nasit és muszály megennem :)

Vok
Jobbulást nektek :)

Eszti
Remélem tényleg csak ennyi volt nektek a vírusból, azért igyatok sok folyadékot, hétvégére jó bulizást? Kinek lesz a szülinapja?
Szegény párod, jobbulást neki is :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69
 
 


Csak nem úsztuk meg az ügyeletet, Aliznak 39,3-ra felment a hője :shock: A dokinéni nem talált semmit, azt mondta vagy holnapra jön ki rajta valami vírus, vagy lehet, hogy ez a 3 napos láz :(
Azt mondta még, hogy a fogától nem valószínű, hogy ilyen magasra felmenne a láza.
Tök jó, mert holnapra családi kirándulást szerveztünk anyámékkal meg a tesómékkal Kecskemétre :evil:

Eszter: Jobbulást nektek! Szörnyű, hogy mindenkit megtalál ez a nyavaja :(
Ha eddig nem voltunk betegek, most a váróban (másfél órát ültünk a köhögősök között), tuti összeszedtünk valamit :(

Eszti: Na tényleg jól bennevagytok :( Szegény párod, nem irígylem, pedig rám is vár még a 4 bölcsességfogam kioperáltatása, ha már vége lesz a szopinak. Valammi bódítással végzik, de így is eléggé be vagyok tojva tőle.

Ildi: Natika nagyon édes, ahogy ártatlanul néz a kis földevős pofijával :lol:

Babcika: Hát ezeket a képeket tényleg vétek lett volna rejtegetni előlünk. Egyszerűen tündéri ez a Lilkó. Úgy megdögönyözném a kis vigyorgót :D

Mamacka: Nagyon ügyes vagy, és nagyon kitartó! Gratula :) Mennyit akarsz még leadni???

Nyúlanyó: Jajj de kár azért a séróért! :roll: Nekem nagyon tetszett :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 


Jájjjjjjjj de utálok a lap tetején lenni .... :roll: :oops:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?