Sziasztok!
Anita!
Dühítő ez az oltás dolog! Ha velünk lenne ilyen, legszívesebben megemlíteném a doki néninek, hogy szólhatott volna, csak hát a gyereket ugye legközelebb is hozzá vinném, úgyhogy inkább lenyelném.
Botinak van nagy feje? Én Kevéét le sem merem írni!
Mamacka!
Örülök, hogy Áron jobban van!
A lelkiismeret-furdalásodat tökéletesen meg tudom érteni! Én is dolgozom, havi 1-2 nap elfoglaltság, általában csak délután, de ha délelőttől, akkor közben hazaszaladok szoptatni. Úgyhogy nem sok, mégis olyan rossz! Mindig azzal vigasztalom magam, hogy a gyerek érdeke (is), hogy pénzt keressek, de ő ezt még sajnos nem érti!
Ráadásul azokon a napokon meg szokta érezni, hogy mi készül, és míg el nem megyek, addig hisztizik, vinnyog, dühít! Viszont mikor hazaérek, úgy szokott nekem örülni! Nekem minden esetre nagyon vacak érzés!
Vali!
Szomszédok:
Nálunk csupa "jóindulatú" idős szomszéd van. Egy van, aki tényleg rendesnek látszik, a többi leskelődik, hallgatózik, pletykál! A mellettünk lakó néni rendszeresen belesett hozzánk a levél-nyíláson, amit kívülről nem lehet becsukni, így mindig lebukott. A szemközti ajtóra kiragasztottam egy meztelen pasis plakátot. Azóta nem leskelődik!
És még mesélhetnék!
Melitta!
Abaszkuszra én is rá akartam kérdezni, mert a képeken nem találtam - a növényt.
Évi!
Játékkutyus füle kijött? Mennyi idő múlva? Én holnapra várom az eredményt.
Nancsika!
Kitartás! Örülök, hogy nem csak én szoktam kibukni a gyerektől! Mondjuk én nem pityeregni szoktam, hanem baromira begurulok tőle. Akkor jön az, hogy ha épp kapkodok (nálunk csak a dolgozós napokon van balhé), akkor megpróbálom nem észrevenni a cirkuszt (de azért borzasztó hallgatni), vagy ha még van időm, akkor leülök hozzá, és megpróbálok vele kicsit kikapcsolódni, vagy elaltatni.
Scullyx!
Laurának gratula a két lépéshez!
Orrod+ujjad:
Én is eltörtem Anyu orrát egy hiszti közben mikor kicsi voltam. Azóta is ferde picit neki!
Boscó!
Fannika nagyon édi a kutyikkal! A kicsi már nem is olyan kicsi!
Mi is megengedjük Anyuék kutyájának, hogy ismerkedjen Kevével, már hat hetes kora óta (persze akkor még csak megszimatolhatta). Most hétvégén már odament, és képen nyalta! Volt ám meglepődés, hogy ez meg mi volt!
Cory!
Keve is bekerülhet a táblázatba? Nem tudom megnézni, azt írja ki, hogy karbantartás. Azért írom az adatokat:
4060 gramm
55 cm
fej:
38cm
Most látom csak, milyen sokat fogyott! 4 naposan 3750 grammal jöttünk ki! Vagy az nem sok?
Lenyelt valami ügyben köszönjük a drukkokat! Egész pici ám! Csak az antenna végén volt egy ezüst színű kis kupakocska, az tűnt el benne. Mindjárt teszek föl képet róla.