Sziasztok!
Vili végre elaludt. Én is jöttem egy kicsit, rendrakás helyett.
Ma is olyan nyügõs Vili, szörnyû, ráaád most aztán tényleg 24 órás szolgálatban vagyok, vagy ordít vagy eláll a legveszélyesebb helyeken, se nappal, seéjjel nem alszik, már én is bõgök lassan
Bocsánat, hogy tegnap bõlére eresztettem a defektes sztorit, de nagyon gáz volt ebben az idõben, rég féltem így autóban.
Márti!
Én padlizsánkérmet szoktam csinálni, bár azt nem tudom ehetik-e a babák. Ha kéritek a receptet szívesen leírom.
Mégegykata!
Istóknak boldog szülinapot!
Orsi!
Tényleg gyönyörû Peti a karácsonyi képen
Alvás ügyben mi volt tegnap?
Kúpok ügyben: valaki használta a viburcol homeopátiás kúpot fogzás esetén? Használt?
Méri!
A doki onnan gondolta, hogy éhes Vili, mert el is kezdett sírni, meg õ bele nézett Vilike belsejébe az uh-val és talán az epehólyagok? állapotából.
Szila is írta vannak itt a bananeten szegediek, sõt topicjuk is van, és ide szokott írogatni Ágci õ is szegedi.
Nálunk az éjszaka: Vilike vacsizott pempõt, de ugyanúgy ébredi, ill. talán egy órával késõbb. Aztán még egyszer ébredt, akkor volt sírás-rívás, aztán jött két büfi, egy puki és aludtunk fél 8-ig.
Tényleg valaki, ha emlékeztek kb. 7 hónaposan mekkora volt a bébitek alvásigénye?
Vili átlagban egy nap kb. 14 órát alszik, ill. inkább csak aludt
, ehhez képest most igencsak mínuszban van. Remélem egyszer csak kialussza magát, és akkor én is.
Cory!
"Jófej" szomszédnénivel kapcsolatan akartam mesélni, hogy itt ennél sokkal hülyébb emberek is vannak. Dec. 30-án volt még, hogy a nagy ünnepi hangulatban két autó hajtott bele egymás után a pocsolyába (akkor épp nagyon olvadt), hogy a puszta poén kedvéért jól lefröcsköljön engem
meg a babakocsit. Vilike arcába is jutott
. Mindezt a 30-as tábláknál. A harmadik autó kibírta kerülni és még jelezte is nekem, hogy igencsak rosszalja az elõzõeket.
Gondoltam bejelentkezek egészséges rendelésre, úgy is rég voltunk, meg hátha mond a doktornõ valami okosat. Nálunk idõpontot kell kérni, ill. ha nem kérek mehetek egy másik nap, de akkor jobb ha három napi hideg élelemmel megyek, mert annyian vannak.
Hívom a rendelõt közlik, hogy már nem is ott vannak ám ahol eddig, mert felújítják a rendelõt. (Ezt ugyan mikor összefutottam a védõnõvel megjegyezte, de nem mondta hogy mikortól. Nem az õ feladata lett volna értesíteni?) Majd közölték, hogy ja és itt csak beteg rendelés van, az egészséges, az jó messze és most különben is csak egy nap, és nem lehet idõpontot kérni és inkább ne is menjek, mert úgy is felesleges!!!!
Ezek után köttem az ebet a karóhoz és mondtam, de mégis mennék csak árulja el, melyik nap, hova, nem árulta el, hanem adott egy számot ahol felhívhattam a védõnõket. A védõnõknek új száma van, no errõ se éresítettek! Beszéltem végül egyikükkel és végülis jövõ hét kedden megyünk a doktornõhöz (ha bejutunk).
Úgy felhúztam magam!
Norci