No halihó!
Elnézést, hogy tegnnap csak úgy kommentár nélkül tettem be a fotókat, de vártak rám, a munkahelyemen voltam kivételesen....
Húúú, annyira örülök Hajni és Orsi! NAGY GRATULA! Mert azé olvastalak ám Benneteket
Toti, örülök, hogy újra itt vagy és ilyen vidám vagy! Persze nincs is miért szomorúnak lenni.
Épp mostanság tanultam, illetve mesélte az asztrológus tanár, hogy tapasztalata szerint:
Ő örül még a vetélésnek is, mert akárhány volt is, az azt jelzi, hogy hamarosan jön a baba! Csak azt kell megtanítania a vetélésnek, hogy a bébi nem akkor jön, amikor akarjátok.
Persze, lehet, hogy ezt egyszer leírtam.
Benita, jó újra hallani Rólad! Én is kíváncsian várom a képeket.
Olyan szép képeket raktatok fel.
Húú, Nikóska, nagyon szép leszel, az bizti!!!!!
Meri, örülök, hogy Te is jól vagy
Hogy a tábla komplettebb legyen: én május 7-re vagyok kiírva.
Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat! Ugye milyen tündérke a mi kis Fiúnk!
El is mesélem mi volt. Behívtak, mondtam, hogy nagyon izgulunk, az asszisztens mondta, ő is, mert ez mindig olyan izgalamas.
Először nem nagyon lehetett látni a kis pofiját, mert a fejét belefúrta a pocakomba. Aztán megkértem, hogy egy kicsit forduljon meg, hogy lássa Anya és Apa a kis arcocskáját, és képzeljétek, befordult. Hogy emiatt -e nem tudom, mindenesetre olyan sztárfotók készültek! A dokinő is és az assz. mondta, hogy milyen puszilgatnivaló szájacskája és és milyen gyönyörű orra van. Na mondtam, azt nem tőlem örökölte
Kérdezték ott fogok -e szülni, mert örvendeztek, hogy akkor látni fogják és megismerik majd
Mégha ez nem is így van, nagyon kedvesek voltak!
Akkor egy lakalommal kinyújtotta 2x is a nyelvét. A 4D-sen pedig látszik, ahogy iszik a magzatvízből. Sőpt egyszer el is mosolyodott, a szülei nagy boldogsására!
Jajj már annyira vároma májust!
Amit most elhatároztam, hogy nem fogok félni, mert az átragad a babára. Várakozással kell gondolni a szülésre, mert akkor megláthatod életed értelmét!
Mindenesetre javallom mindenkinek, hogy sokat beszélgessen a Kicsivel. A kukacát is próbáltuk megnézni, de az egyik lába eltakarta. Mondtam Neki, kérlek egy kicsit húzza arrébb a manó lábát, és képzeljétek, tényleg arrébb húzta, így teljesen láttuk a zacsiját és a kukacát. Olyan édes!
Múltkor pedig mentem autóval, és hirtelen azt éreztem, hogy azonnal bepisilek! Kisfiam rácsüccsent a hólyagomra. Mondtam Neki, hogy egy kicsit jöjjön feljebb, mert ez így...és abban a pillanatban feljebb húzodott! Lehet persze, hogy csak beképzelem magamnak, dehát ennyiszer így működött!
Azt is el kell mondanom, hogy minden este, lefekvés elött, vagy reggel, elképzelem, hogy bemegyek Hozzá a méhembe, és jól megölelgetem, megpuszilgatom, és megmasszírozom. Akkor szoktunk beszélgetni. Egyszer azt mondta ekkor, hogy Anyu, most egy kicsit fáradt vagyok, úgyhogy ma nyugis leszek, nem fogok sokat mocorogni. Egész nap nem mozdult, csak este, pedig általában egész nap aktív.
húúú, na bocsánat, hogy ilyen szófosásom van, de már annyi mindent írtam volna, de soha nem volt rá időm.
Amúgy fizikailag nagyon jól vagyok. Gyorsan fáradok, a hátam kivan, ha sokat ülök, de ezt leszámítva, fényesen vagyok!
No ugye milyen nagy a pocim?!
Pedig Manócska pont a korának megfelelő, tehát nem nagyobb, mint kéne. Ez tehát azt jelenti, az én testem reagál így.
Arik vagyrtok, hogy mondjátok, hogy nem híztam. Az a helyzet (most tartok 11 kg plusznál. Szerintem ez egész normális. És amúgy meg nem is foglalkozom vele igazán, mert tudom, hogy utána képes leszek leadni. Apa meg így is szeret :-9
No egyelőre ennyi.
Nem tudom, mikor fogok tudni újra írni, de igyekszem nyomon követni az eseményeket.
Puszillak Titeket!
Ág