Új privát üzeneted érkezett!

Nikó: örülünk ám a mensidnek, persze sosem gondoltam volna, hogy ebben a topicban valaha ennek is fogunk örülni :shock:
Várjuk a képeket is, amiket fel szeretnél tenni. Milyen lesz a menyecske ruhád? Milyen stílusú lesz? És milyen színű?
Nekem is ezüst koronám, vagyis diadémom volt, mindenki azt mondta, hogy úgy néztem ki, mint egy kis királykisasszony, szerintem nagyon elegáns, biztos neked is nagyon jól áll majd!!!!

Toti: 342e Ft az egész, 20 évig tárolják. Húzós összeg, viszont ha évekre lebontva nézed, akkor 17.100 Ft évente (csak ugye előre beszedik)... Ami jó, hogy van részletfizetési lehetőség. Mi úgy fizetjük,hogy egy összegben 150e Ft, majd egy évig havonta 16e Ft, így elviselhetőbb egy kicsit.
szerika

Nikó: nagyon klassz ez a meghívó! Sk. csináltátok ugye?
szerika

Ez a meghívónk, remélem látszik is valami belőle.
Kép Kép

Kép
nikóska

Szerika, igen, sk csináltuk, Zoli vágta és hajtotta, én ragasztottam és mértem, a melóhelyemen nyomtattam ki a szöveget. :lol: Most már mindent tudtok. :lol:

Kép
nikóska

Kép Kép

Ebből az anyagból lesz a "menyecske ruhám", bőszárú nadrágszoknya, és minta nélküli anyagból lesz hozzá felső, díszítve ezzel a mintással. Remélem érthető amit írtam.

Kép
nikóska

Most megyek, majd teszek még képeket. :twisted:

Jó éjt, Nikó

Kép
nikóska

Nikó meghoztad a kedvem.kár hogy nincs rá pénzünk..
tegnap kalácsot sütöttem a gépben Ricsinek annyira izlett neki hogy elvitte a maradékot ma magával.

Bridzsi

Kép
esztora

Helló Lányok!

Csak gyorsan kutyafuttában! :D
Bocsi hogy nem reagálok senkire. Szivesen megtenném de csak pár percem van. Igérem hétvégén bepótolom.

Rólam csak annyit hogy egyre jobban izgulok mert hétfő este 19:15-re megyek dokihoz. Annyira izgulok hogy eltünt-e a cisztám. Remélem igen és nem is jött újabb mert akkor folytathatjuk a babaprojectet!!!!!!!!! :D
Nem tudom hogy reagálnék és hogy viselném ha megint lenne vmi. :?
Na de erre nem is szeretnék gondolni.
Szorítsatok!!!!!!!!

Na megyek is majd jövök.

Puszilok mindenkit!!!!!!!!!!!!
csipcsab

sziasztok drága lányok!

Most jövünk az ügyvédtől, hát nem sikerült megegyezni, lehet per lesz a vége....De úgy érzem, nyerésre állunk, így végigcsináljuk, ha kell....csak a hátam közepére kívánom ezt az egészet.

Hajni, gratulálok!!!! Örülök. hogy minden rendben Veletek :D

Marietta, nagyon drukkolok hétfőn!!!!! Fogunk mi még együtt babásodni, hidd el! :D :D :D

Nikó, szupi a meghívó és a ruha is!!!!!!! Olyan jó lehet esküvőre készülni :D

Ágota, jó hogy jöttél!!! Hihetetlen szép a bébi!!!!!!!!! És nagyon helyes kismami vagy!!!!!!
:D :D

Meri, Te most eléggé otthon vagy pszichológiában, szeretném a véleményedet kérni - persze a többiekére is kíváncsi vagyok!!!!!

Szóval beszélgettem a párommal a babáról. Ő elég zárkózott ilyen téren, ritkán beszélünk róla, úgy mélyebben. Neki nem is szoktam rinyálni (ezzel csak Titeket boldogítalak :wink: :wink: ), nem akarom Őt idegesíteni a nyavajgásommal.

Most bevallotta, hogy ő még csak most kezd megnyugodni a magán dolgaink miatt (költözés, munkahely, anyagiak stb.) és most van az a pont, amikor úgy tiszta szívvel azt tudja mondja, hogy jöhet(nek) a gyerkőc(ök) :D .

Szerintetek lehetett-e az ő úgymond felkészületlensége az oka annak, hogy eddig nem voltunk sikeresek? Ha az anyukajelölt tudja ezt befolyásolni tudat alatt, akkor az apuka is??????????????????????

Mi egyébként egyidősek vagyunk és miatta vártunk eddig is, mert felőlem már 3 éve is jöhetett volna...És én nem vagyok az a fajta nő, aki teherbe esik úgymond "véletlenül", aztán a pasi majd megszokja a helyzetet. Én azt mondtam neki évekig, hogy csak akkor legyen, ha ő is 100% akarja.

Most jó hosszú voltam...Mit gondoltok?

Pussz,
V.

Kép
vickybabe

Esztora: ügyes vagy, hogy finiket sütsz. Holnap lehet megcsináljuk a töki pompost.

Marietta: drukkolunk Neked!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nikó: nagyon szép a meghívótok is és ügyik vagytok, de az anyag is álomszép. Beindult a fantáziám. Légyszi majd rakj képet ha elkészültek a ruhák akkor is.

Vicky: sajnálom, hogy per lesz, de már az is valami, hogy jól áll a szénátok. Olvastam, hogy ha a kispapa sokat van együtt a kismamával a papa hormonszintje is hasonlóan változik a várandósság alatt, és hasonló tüneteket is képes produkálni. A párommal ugyanezt játszottam el régebben, mint Ti. Nekünk akkor kb. 1 évig nem sikerült összehozni a babát, pedig a férjem 5 évvel idősebb tőlem, csak későn érő fajta. Az én véleményem igen, közrejátszhatott az is. Nekünk amikor a párom közölte, hogy most már tényleg vágyik apává válni (nem csak a kedvemért mondja) és várja a babát, rögtön, az első hónapban összejött, csak aztán nálam romlott el valami.
Azt hiszem nagyon közel vagy, hogy felső táblás légy. :wink: ++++++++++++++++++++++++++++++++

meriann

Nikó, olyan jó hallani, ahogy készülődsz, előjönnek az emlékek, hogy tavaly ilyenkor már mi is készülődtünk. :D Én nagyon élveztem az egészet és olyan gyorsan eltelt. Már másnap újra csináltuk volna! :D :D :D Élvezd ki minden percét, mert olyan gyorsan eltelik.
toti77

Ups, kicsit ismétlős voltam, de ez csak a nyomatékosítás :lol: :lol: :lol:
toti77

Már megint nagyon éjszaka van. :( Pedig úgy írnék többőtöknek.

Drukkolunk akkor a jövő héten jó sokat, mindig akiért kell!!!!!

Ágota, szépek vagytok nagyon! Sztem hasonlít Rád Csongor! Olyan jók ezek a felvételek, h kifejezetten lehet a vonásait látni!

A köldökzsinórvérrel kapcs. olvastam, h tervezték, h sejtbankot csinálnak, ahová le lehet adni, és ahonnan lehet igényelni szükség szerint, de nem személyreszólóan, hanemoylan rsz-ben, mint a véradás. De azóta sem hallottam a megvalósításról, pedig tuti leadnánk. Tényleg, a köldökzsinór elvágásának idejét befolyásolja az, h vért vesznek belőle. Szóval meg lehet így is várni, h ne pulzáljon már?

Viki, valamilyen módon sztem is hathat a dolog. Pl. azáltal, h Te érezted vhol, ha nem is tudatosan, h ő éppen/még nincs ott az érzéseit tekintve. Aztán meg a közös gondjaitok, feladataitok, amik őt úgy lefoglalták, Rád is hathattak úgy, h bár nagyon szeretnéd a babát, de a szervezeted "védekezett" az ellen, h olyan sok minden legyen Nektek egyszerre. Most viszont rendeződnek, kisimulnak szépen a dolgok, úgy látom... :)

Le akartam írni, mire jutottam a szülésznővel, de már túl késő van. Pedig kíváncsi leszek a véleményetekre!

Kép

Kép
nán-dorka

Jaj, bocs, ez kérdő mondat akart lenni:

Tényleg, a köldökzsinór elvágásának idejét befolyásolja az, h vért vesznek belőle?

Kép

Kép
nán-dorka

Nikóska, nagyon szép az anyag, várjuk a további képeket!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Köszi Meri, a kenyerem is egyre jobb.
ma sajtosrudat sütök ipari mennyiségben.Ricsi nővére speciális iskolában tanit és ma lesz a farsangi buli.megkérte R.-t hogy legyen a "dj".
Zsuzsi férje üditőt hoz ajándékba,mert képzeljétek az iskolának annyi pénze sincs hogy a keverőt és cd lejátszókat is a Zsuzsi fizette volna.
viszont a srác akitől béreljük nem kér érte pénzt.nagyon rendes.

Nándorka várjuk a véleményed a szülésznőről.
Viki tuti hogy igy van.ha csak arra gondolok hogy amit eszünk az is mennyire hatással van mindenre.meg a gondolatok csak 1 példa nem tudom ti voltatok-e igy de ha mentél v.hova és arra gondoltál addig ne jöjjön meg tuti aznap kopogott a piri.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt Drága Lányok!

Niko:D
Gyönyörű a meghívó és a ruha anyaga is! Milyen fazonú lesz a menyecskeruhád? A menyasszonyi rucidban pedig biztos csodaszép leszel, nekem is nagyon tetszett az a kék ruha abban a bizonyos filmben ;) Bár nekem pont nagyon egyszerű-de rafinált ;) - ruhám volt, ezért nekem nem volt se hajdíszem, se fátylam, még ékszer sem volt rajtam, csak a jegygyűrűm, meg egy pár pici, pötty fülbevaló, de olyan szépek tudnak lenni az ilyen királylány-menyasszonyok!!:D És mindjárt itt az esküvőtök, de jó!!!

Vicky:D
Szerintem nagyon is közrejátszhatott. Egyrészt biztos, hogy igaz az is, amit Te írtál, hogy Apa is tudja valamilyen szinten befolyásolni a termékenység mértékét, másrészt pedig szerintem a leendő Kisbabánk is kiválaszt minket, és ha olyan szerencsés, hogy nem kell egy olyan életfeladatot megoldania, ahol ő félig nem kívánt gyermekként kell, hogy megszülessen, akkor biztos, hogy kivárja azt az időt, amikor mindkét fél egyformán akarja és "hívja be" a kis lelék magához. Hú, remélem érthető, amit írtam, kicsit elvont lett :oops:

Jaaaaj, vettem egy nagyon jó könyvet, a címe Út a születésbe- a várandósságról és szülésről holisztikus szemmel. Nagyon jó eddig, mindenkinek szívből ajánlom figyelmébe:D:D:D

Sok.sok puszi

porsika

A lelék lelkét akart lenni:D

porsika

Porsika én nem találom ezt a könyvet sehol. :(
Nincs ötleted hol lehetne neten megnézni?

meriann

No halihó!

Elnézést, hogy tegnnap csak úgy kommentár nélkül tettem be a fotókat, de vártak rám, a munkahelyemen voltam kivételesen....

Húúú, annyira örülök Hajni és Orsi! NAGY GRATULA! Mert azé olvastalak ám Benneteket :-)

Toti, örülök, hogy újra itt vagy és ilyen vidám vagy! Persze nincs is miért szomorúnak lenni.

Épp mostanság tanultam, illetve mesélte az asztrológus tanár, hogy tapasztalata szerint:

Ő örül még a vetélésnek is, mert akárhány volt is, az azt jelzi, hogy hamarosan jön a baba! Csak azt kell megtanítania a vetélésnek, hogy a bébi nem akkor jön, amikor akarjátok.

Persze, lehet, hogy ezt egyszer leírtam.

Benita, jó újra hallani Rólad! Én is kíváncsian várom a képeket.

Olyan szép képeket raktatok fel.

Húú, Nikóska, nagyon szép leszel, az bizti!!!!!

Meri, örülök, hogy Te is jól vagy :-) Hogy a tábla komplettebb legyen: én május 7-re vagyok kiírva. :-)

Köszönöm Mindenkinek a kedves szavakat! Ugye milyen tündérke a mi kis Fiúnk!
El is mesélem mi volt. Behívtak, mondtam, hogy nagyon izgulunk, az asszisztens mondta, ő is, mert ez mindig olyan izgalamas.
Először nem nagyon lehetett látni a kis pofiját, mert a fejét belefúrta a pocakomba. Aztán megkértem, hogy egy kicsit forduljon meg, hogy lássa Anya és Apa a kis arcocskáját, és képzeljétek, befordult. Hogy emiatt -e nem tudom, mindenesetre olyan sztárfotók készültek! A dokinő is és az assz. mondta, hogy milyen puszilgatnivaló szájacskája és és milyen gyönyörű orra van. Na mondtam, azt nem tőlem örökölte :-) Kérdezték ott fogok -e szülni, mert örvendeztek, hogy akkor látni fogják és megismerik majd :-) Mégha ez nem is így van, nagyon kedvesek voltak!

Akkor egy lakalommal kinyújtotta 2x is a nyelvét. A 4D-sen pedig látszik, ahogy iszik a magzatvízből. Sőpt egyszer el is mosolyodott, a szülei nagy boldogsására!

Jajj már annyira vároma májust!

Amit most elhatároztam, hogy nem fogok félni, mert az átragad a babára. Várakozással kell gondolni a szülésre, mert akkor megláthatod életed értelmét! :-)

Mindenesetre javallom mindenkinek, hogy sokat beszélgessen a Kicsivel. A kukacát is próbáltuk megnézni, de az egyik lába eltakarta. Mondtam Neki, kérlek egy kicsit húzza arrébb a manó lábát, és képzeljétek, tényleg arrébb húzta, így teljesen láttuk a zacsiját és a kukacát. Olyan édes!

Múltkor pedig mentem autóval, és hirtelen azt éreztem, hogy azonnal bepisilek! Kisfiam rácsüccsent a hólyagomra. Mondtam Neki, hogy egy kicsit jöjjön feljebb, mert ez így...és abban a pillanatban feljebb húzodott! Lehet persze, hogy csak beképzelem magamnak, dehát ennyiszer így működött!

Azt is el kell mondanom, hogy minden este, lefekvés elött, vagy reggel, elképzelem, hogy bemegyek Hozzá a méhembe, és jól megölelgetem, megpuszilgatom, és megmasszírozom. Akkor szoktunk beszélgetni. Egyszer azt mondta ekkor, hogy Anyu, most egy kicsit fáradt vagyok, úgyhogy ma nyugis leszek, nem fogok sokat mocorogni. Egész nap nem mozdult, csak este, pedig általában egész nap aktív. :-)

húúú, na bocsánat, hogy ilyen szófosásom van, de már annyi mindent írtam volna, de soha nem volt rá időm.

Amúgy fizikailag nagyon jól vagyok. Gyorsan fáradok, a hátam kivan, ha sokat ülök, de ezt leszámítva, fényesen vagyok!

No ugye milyen nagy a pocim?! :-) Pedig Manócska pont a korának megfelelő, tehát nem nagyobb, mint kéne. Ez tehát azt jelenti, az én testem reagál így.
Arik vagyrtok, hogy mondjátok, hogy nem híztam. Az a helyzet (most tartok 11 kg plusznál. Szerintem ez egész normális. És amúgy meg nem is foglalkozom vele igazán, mert tudom, hogy utána képes leszek leadni. Apa meg így is szeret :-9

No egyelőre ennyi.
Nem tudom, mikor fogok tudni újra írni, de igyekszem nyomon követni az eseményeket.

Puszillak Titeket!

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Merikém:D
Éna bookline-tól rendeltem: www.bookline.hu. :D Pár nap alatt kihozzák futárszolgálattal, 400 Ft plusszért:D

Ágota:D:D
Én ugyanezt csinálom!!! Mármint hogy reggel-este találkozunk, csk én masszírozni nem szoktam, csak ölelgetni-puszilgatni, meg rengeteget beszélek Hozzá, énekelek Neki:D
Nagyon jó hallani, hogy ilyen boldog vagy!!! Remélem ,kicsit gyakrabban tudsz jönni mesélni nekünk. Mindjárt Ti is betöltitek a 30-at!!!!:D:D
Nagyon vogyázz Magatokra, és sok puszi Csongornak:D

porsika

Ágota: megkönnyeztelek. Milyen ügyes vagy, és biztos vagyok benne, hogy csodálatos élményként fogod megélni a Csongor születését. Csak ámulok és igyekszem tanulni, hogy mennyire jó kapcsolatot tudtok kialakítani a babákkal.

Köszi a vetélésről írtakat. Fájdalmas, de hasznos próbákat tartunk ilyenkor. Érzem már egy ideje, hogy napról napra közeledik a mi babánk is. És nagyon közel vagyok a felső táblához.

Porsika: de jó, hogy Te is babázol sokat. Majd én is így szeretnék.
A múltkor félálomban álomként megélve láttam a baba arcát. Azt a képet sosem felejtem el. Annyira kiváncsi vagyok, hogy ő lesz-e.

Köszi az infót. Megtaláltam a könyvet.

Azt hiszem egy nő, de egyáltalán egy ember életének legnagyobb csodája egy új élet világrasegítésének minden mozzanata a fogantatástól, a nagy pocakon át, a szülésig. Ez egy csoda és lehet, hogy az anya többet szenved testileg, de ő mélyebben megélheti/átélheti minden pillanatát.

meriann

Sziasztok!

Ág!!!!!!!
De jó téged meg a picurt látni!!! :)
Nagyon szépen látszik minden vonása, Te meg mutatós kismami vagy :)

Nikó,
nagyon szép az anyag, amit választottál. Kedvet kaptam én is a mutogatáshoz :) ha találok képet a ruhámról én is felteszem nektek :) A meghívót mi is magunk fogjuk gyártani, csak még a tervezési fázisban vagyunk.

Toti,
húúúúú, de titokzatos vagy :)

Marietta,
DRUKKKK!

Vicky,
remélem, rendeződik mostmár minden gond és a baba is elindul hozzátok.

Porsikám,
az én főnököm nagyon rendes. Mivel ismeri a betegségem, januárban rákérdezett, hogy tervezzük a babát. Én meg elmondtam neki mindent és abszolút támogat. Csak annyit kért, hogy mindig mindenről tudjon. Minden vizsgálatra elenged, néha mér lelkiismeretfurdalásom is van, hogy ennyit hiányzom. De a babáért mindent :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

Toti, ha ilyen titokzatos vagy, akkor nem kérünk vonalzót, de minél előbb látni kívánjuk az UH képet. :lol:

Ágota: nagyon szép kismami vagy, és nagyon édi Csongor Babád. Gondolom milyen jó érzés volt látni, ahogy mosolyog, nyelvet öltöget. Kicsit irigykedem, de hamarosan talán részem lesz benne nekem is.

Arwen: drukk a hétfői UH-hoz, és nagyon várjuk a képeket Attila Babáról.

Marietta: szuggeráljuk a cisztát, biztosan felszívódott már, és nem lesz semmi gond a dokinál. De várjuk a beszámolót.

Vicky: nem tudom, a férjed hozzáállása közrejátszhatott-e, de a lényeg, hogy most már akarja, tehát a Tietek a hónap. Várjuka a pozitív tesztet. Vagy Te is csak UH képet fogsz mutatni?

Nekem elkészült a vérkép papírom, nem lett túl jó. A vizeletetemben van vörös, és fehérvérsejt, meg baci is. A 30 perces cukrom is magas. Szerintetek kihez menjek? Védőnő csak 3 hét múlva vár, a doki meg 6 hét múlva. Mit csináljak a papírommal? Lehet, hogy megnézetem a főnökömmel, csak olyan ciki, hogy utoljár már nem Nála voltam, hanem a választott orvosnál. Valami gyógyszer lehet, hogy kellene, nem???
vivi79

Vivi: én a helyedben a dokimat felhívnám és biztos megmondja mi a teendő ilyenkor.

Az előbb elfelejtettem a javított táblát:

Kép
Kép

meriann

Sziasztok!

Huuu d ejo sokat irtatok,an ezt mar szeretem!!!!!!

Tegnap voltam a hazidokinal,tappenzes papir es EKg leletek mutogatasa :lol:
Terhesgondozas kereteben nem kell vizitdijat fizetni! :wink:

Sajnos le kellett mondanom a hetfoi Uht,illetve attetettem 27-re,mert ma reggel telefonaltak a korhazbol,hogy hetfon varjak a ferjemet a mutetre,ugyhyog termeszetesen mellette a helyem.
Csak mar legyunk tul rajta....

Agota,
en is szoktam vele beszelgetni,es sokszor nekem is reagal!Olyan jo erzes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fantasztikus!!!!De en attol is teljesen kesz vagyok,ahoyg mozog,ahogy rugdos!!!Hoyg az milyen finom erzes,semmihez nem lehet hasonlitani....fantazstikus!
Ma reggel megint beszelgettem vele,mert meg 4 nev van a tarsolyunkban...Attila,Levente,Marton,Barnabas
Es egy rugas,amelyik tetszik...
A Levi es a Marci tetszik a kis manonak... :lol: :lol: csak az a baj,hyog Apanak nagyon az Attila...ugyhoyg meg atgondoljuk :lol: :lol:

Vivi,
szerintem hivd fel a valasztott dokidat es mondd el neki,hoyg voltal vervetelen stb..es ezek az eredmenyek,talalkozzatok e elobb,mint amegbeszeltek,vagy eleg lesz akkor.Szerintem amit mond,megnyugszol.

Vicky,
siman lehet,hogy ennek a ferjednek volt lelki oka.....marmint,hoyg a mano nem koltozott be..Ebben neki ugyanolyan nagy szerepe van,mint neked.Fizikailag es lelkileg is :wink:
A pert meg sajnalom... :(

Niko,
nagyon szep leszel!!!
A "menyecskem" nekem sem volt hagyomanyos,mindenki a csodajara jart :lol: ....borszinu es felsorezs pant nelkuli,apro kovekbol,gyonygokbol kirakva,az also resz pedig foldog ero,picit bovulo...aaaaaaa,imadtam...... :lol: De jo lesz Nektek!!!!!!

Niko,
varjuk,hoyg mit beszeltel a szulesznovel :wink: :wink:

Marietta,
hetfon nagyon drukkolunk!!!!!!!nem lesz ciszta!!!!!!!!

Fionaek is mostanaban(jovo het) mennek UHra,ugye?

Nagyim jol van,koszi Mindnekinek!Amiota kijott a ko,sokkal jbban erzi magat,csak meg gyenge...
Enni is eszik mar,de erdekes modon nem kivanja a hust!!Erdekes,mi?????De egylatalan,es semmilyen formaban......

Na megyek ebedet gyartani.Magamnak lazacot sutok (imadom!!) Dragamnak pedig pisztrangot :lol: :lol: :lol:
Pusziiiiii

Kép

Kép
arwen07

Főnököm jóvá hagyta az eredményeimet, azt mondta a cukornak a 16. hét előtt nincs jelentősége, mert addig csökkeni szokott (még a cukrosoknál is). A vizeletre is azt mondta, hogy jó, ne aggódjak miatta. Azt hiszem bízom benne annyira, hogy elfogadjam a véleményét, és megnyugodjak.
vivi79

Arwen: Szépek a neveitek, de nálam Levente a legnyerőbb. Apu Attila, így az kiesett, a másik kettő pedig azért, mert nem akarok olyan nevet, amibe "r" betű van. sajna emiatt nagyon sok szép nevet kiszanáltunk.
vivi79

Arwen nagyon sok Levente születik mostanában ez az én véleményem de nem szeretem a túl gyakori neveket.elképzelni sem tudom hány Bence,Máté lesz 1-2 éven belül az ovikban.

a táppénzes papirt nálunk a házidoki és a nőgyogyi is irhatja.az én házidokim elég messze van még autóval is a nőgyogyi meg a belvárosban igy egyszerűbb oda menni.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!
Igazad van, hogy vannak nagyon gyakori nevek, de ilyen megfontolásból nem akarom pl, Töhötömnek vagy Archillesnek hívni szegény gyereket.
Bocsi, ha valakinél pont ez lenne a favorit név.
és újabb bocsi, tudom, nem nekem szólt a hozzászólás, de én is Levente párti vagyok.
vivi79

Vivi egy-két szó elkerülte a figyelmedet:"ez az én véleményem"!!!!!!!
Bocsi

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi,
orulok,hoyg a doki jovahagyta az eredmenyeidet!!!Gondolom megnyugodtal :wink:

Nevek:igazabol mi sem szeretnenk olyan nevet,ami nagyon nepszeru,ezert is gondoltunk elso korben az Attilara.Mert kisgyerekben szerintem mostansag ritka mint a feher hollo. :lol:
Ugyanakkor nalunk az sokkal dontobb,hogy tetszen nekunk,es ugy erezzuk,szivesen szolitanank ugy a kisfiunkat.Igy ha pl meg lennenk orulve a Benceert,akkor az sem tantoritana el tole,hogy minden 2. kisfiut ugy hivnak.
A lenyeg:meg nem tudjuk,hoyg mi lesz a neve.
Bezzeg a lanynevunk szinte az eleje ota fix :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen, mi a lány nevetek? lehet, hogy már írtad, akkor bocsi a figyelmetlenségamért :wink:
toti77

gemért, nem gamért :lol:
toti77

Esztora,
Nektek mar vannak neveitek?

Toti,
a lanynevunk Greta. :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Meri!
Ezer hála homeós leírásokért!

Ágota!
Naddon édes a pici Csongi!!! :lol: Rajtad pedig egyáltalán nem látszik az a 11 kiló.

Nevek:

Nekünk iszonyat fura nevek tetszenek... :oops: :D Bár nekünk nem az,de amikor mondom ismerősöknek egyből szörnyűlködnek...nem mintha változtatnának ezzel bármit is a véleményünkön.:D
Nálunk nem az a baj,hogy nem találunk nevet ,hanem hogy túl sok tetszik!!!:D

Fiú: Sebastian Adriel (eddig bár apa szerint az Adriel lányos...lehet,de tök jól hangzik együtt a Sebastiannal):D
Tetszik még a Simon is meg van még pár....

Lány: Leila Niobé,vagy Ilang Doria
Ez a két változat egyformán tetszik és az Istenért sem tudunk dönteni:D

Majd még jövök,Pussz mindenkinek!

Orsiék

Ui:Az baj ha semmi tünetem nincs csak a cicim érzékeny egy kicsit? Ugye nincs baj,hogy nem vagyok fáradt és nem vagyok rosszul sem????

KépKépKépKép
*orsi*

ezt az üzit is kb fél óra alatt írtam,mert rohangáltam ide oda,közben ezért bocsi a szóismétlésekért stb. :oops:

KépKépKépKép
*orsi*

Nikó:
nagyon szép a meghívó és az anyag is. :)
Irigy vagyok az esküvő miatt. :lol: :lol:
Olyan jó volt, és jobb esetben nekem már nem is lesz. :wink:

Orsi:
Nálunk már a Marától kiborult a rokonság. :lol:
Meg a Berceltől.
Hihi, ha meghallanák ezeket a neveket. :lol:
Amugy szépek, bár nekem is kicsit furcsák. :oops:
Ezeket anyakönyvezik rendesen?

Arwen:
Nekem a Barnabás tetszik. :)
Vendég

Sziasztok!

Megvan az új cumó!
Remélem apa lenyugszik végre, és egy kicsit elfeledi a szgépet. :roll:

Ágota, én is azt akartam mondani, hogy azon a képen, ahol kicsit profilból van Csongor, rád emlékeztet!

Menyasszonykák, én is szeretnék ruhákat látni! :wink:
Elárulom, női-ruhakészítő végzettségem (is) van. :D Álomszép az anyagod. Tegnap voltunk bent a méterárú boltban, egy csomó jó anyagot láttam. :roll: Szívesen bevásároltam volna, de ezek már inkább nyári anyagok, lenes, pamutos. Tuti varrok belőle kismami ruhát, csak még nem tudom milyet.

Arwen igen, szerdán megyünk!
Egyébként érdekes, de apának a mi babánk is szót fogad. Érdekesek ezek a dolgok, mennyire "tudnak" ezek a babák.
Mostanában 2× is azt álmodtam, hogy UH-on közölték, hogy kislány. :shock: Nem tudom. Félek tőle, hogy tudat alatt nem fogadom el, ha kisfiú. :oops: :roll: Lehet, hogy sokat agyalok én is, és nem kéne ilyesmin görcsölni?

Nán-dorka itt nem lehet szülésznőt választani. :( Ez nagy szívfájdalmam, mert a gátvédelmet sem igen alkalmazzák. Első szülőknél pl. automatikusan vágnak. Nekem meg ráadásul a doki belekönyökölt a hasamba, szint kinyomta a gyereket. Ezért repedt még a méhnyakam is. Sztem ennek a levét iszom most. :x

Orsi esetleg egy Dúla tudna neked segíteni, nem?

http://dula.lap.hu/
http://209.85.135.104/search?q=cache:FbElmvIj1SIJ:www.dula.hu/+d%C3%BAla&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu&lr=lang_hu
Úgy tudom ellenszolgáltatás nélkül segítenek. Max. az útiköltséget, vagy a saját gyerekükre vigyázó baby sittert kell alkalomadtán fizetni.

Arwen ma megsütöttük a maffint! Nagyon ízlett mindenkinek! :lol:

Meri megjött a könyv, nagyon tetszik!!!!! :D
Csomót akartam még reagálni, de most nem jut eszembe, apa meg állítgatná még a gépet. :roll:
Ja Orsi, sztem nem jelent bajt, hogy nincs negatív tünet. Ne izgulj!!!

Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Nézzétek mit találta! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

"Tisztelt Technikai Segítség!

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam,hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, melyek pedig kifogástalanul működtek a Barát 5.0 alatt. Ezen felül a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et,ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Újpest 3.0. Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem működik, és ha Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül.

Mit tegyek?
Elkeseredett

Re. Elkeseredett
Kedves Elkeseredett!

Először is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be következő parancssort: C: Azt hittem, szeretsz [Enter] Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amellyel telepítheti a Bűntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat. Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejű' futtatásával, mert ez esetben előfordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, mert ezek által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak. A Sör 6.1 kártékony program, mely Hangos Horkolás. Wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnőim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha előtte telepítette, az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 működésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át, és ne telepítsen új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetőségei vannak és nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetáriánus Étel 4.3) Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítő szoftver beszerzését. Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemű 7.7-et ajánlom.

A legjobbakat: Technikai Segítség"

KépKép
KépKép
fioona

Fiona, ez fantasztikus!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
nikóska

Arwen: a Gréta nagyon szép név. :D Az egyik keresztlányomat is úgy hívják, csak neki van egy második neve is Gréta Eszter, de a Grétát használjuk. A másik keresztlányom Laura Noémi. Szerintem a Noémi is szép név és mostanában nem nagyon hallottam.

Hajni: vigyázzatok a Bercellel, mert Nógrád megyében falu név :lol: , de tényleg, bár nekem is tetszik :lol:

Most voltam egy használt ruha boltban Anyukámmal, kaptam tőle 4 felsőt :lol: :lol: :lol: , de sajna a baby cuccok nem voltak túl jók
:( , kicsit drágák voltak. Asszem nem itt fogok bevásárolni.

Viszont a Corában a múltkor láttam egy csomó jó cuccot az utolsó darabosak között, asszem inkább azt fogom nézegetni. 4-500 Ft-ért tök jó dolgok voltak, a használt rucisnál meg 1000.- volt egy közepesnek mondható rugi.

Fioona örülök hogy gyorsan megtörtént a csere, így nem maradunk le semmi izgiről :lol:
toti77

Orsi: a párod nem magyar nemzetiségű, azért néztek ilyen érdekes neveket? Vagy csak ezek teszenek?
toti77

Tisztelt Technikai Segítség!

Nem érem el a férjemet telefonon és nyolckor indulni kéne edzésre. Lehet, hogy valami baj történt az EDZÉSRE MEGYEK A FELESÉGEMMEL 1.0 program futtatásával?

Kérem segítsen!

Köszönettel
totika
toti77

Sziaszok amúgy, de ez kijött.

Jó hogy ismét itt vagy fioona!

Az anyaggal én is úgy voltam, hogy a menyasszonyi ruha anyagért voltunk a boltba, és ott megláttam a polcon az anyagot, és beleszerettem. Onnan hívtam fel Zolit, mi lenne, ha barna lenne a "menyecske" ruhám, azt mondta, hogy neki mindegy, ha nekem tetszik. Erre közölték, ezt a pasit tartsam meg. :lol: /vagy ezt már írtam, akkor bocsi/.

Persze, hogy lesz fénykép, ha kész lesz a ruha, de az még kicsit odébb van. A fehér ruhával kezdünk, amit ha minden igaz, 6-án megyek próbálni.

Viki, remélem hamar rendeződnek a dolgaitok, a ház ügyében!

Nándorka, mi újság szülésznő ügyben?

Hajni, Toti, pár év múlva, ha már a gyerekek nem picik, hanem kicsit nagyobbak, csinálhatnátok még egy esküvőt, szerintem az is nagy élmény lenne, nektek is és a gyerkőcönkek is. Na, milyen ötlet, és nem kell lemondani az élményről :wink:

Marietta, szorítunk!

Ágota, nagyon jó, hogy így bebújsz a picihez. Olyan sok jó dolgot tanulok itt tőletek, szerintem ezért is kell még várnom picit a babánkra. :)

Esztora, pénzünk nekünk sincs, úgy csináljuk, hogy megpróbálunk mindent a legkevesebből kihozni, ezért varratom a ruhákat is, így a két ruhám kb fele annyi lesz, mint amennyiért akár bérelnék, akár vennék 1 ruhát. A kajajegyet december óta félrerakjuk, abból vesszük a menűhöz valókat, meg az itókákat, gondolom azért bele kell pótolni majd kicsit. Főzni-sütni egyik ismerős fog, akinek a felét le akartam venni a válláról, de ő nem engedte. A meghívó így a 30 db került kb 1500Ft-ba, amúgy meg 230Ft/db a legolcsóbb is. Hát így próbáljuk az egészet összehozni. Meg vettem fel fizu előleget, és az utolsó féléves diákhitelemet erre szánom. Jelenleg úgy állok, hogy az anyag megvan, de a villanyszámlát még nem fizettük ki :oops: . Nem baj, megoldjuk.

Na kicsit hosszúra sikeredtem, bocsi. Nikó

Kép
nikóska

Arra gondoltam, ha már ilyen jó esküvős hangulatban vagyunk, felteszek 1- 2 képet, ha nem bánjátok. Ilyen volt a tortánk: Kép
toti77

Ők a koszorúslányok: Kép
toti77

Kép
toti77

Volt még egy torta, de ezt nem lehetett megenni, csak dekoráció ( mé mindíg megvan), Anyu nem hajlandó kidobni :lol: Kép
toti77

Íme az ifjú pár! Én is varrattam a ruhámat, így sokkal olcsóbb volt. Kép
toti77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?