Új privát üzeneted érkezett!

tiza, várjuk, várjuk a képeket :D
Azért a békülésért, meg külön szorítok, hogyan lehet valaki haragos, akinek végre babája lesz, ejnye, ejnye.

mágnes, most elvicceled, csak nehogy máglyán köss ki amikor pár hét múlva te is ikrekkel a hasadban várod a jövőt :wink:

kicsiborcsám hol vagy már?
bbilona

Sziasztok Lányok! :D

Holnap kezdem a szurit! Bemegyek majd a Kaáliba, így megmutatják, hogy kell beadni.

Gondolok rátok, mindenkinek drukkolok nagyon!

Tiza!

Sajnálom, hogy a férjeddel összezördültetek, majd megbékél meglátod! Főleg ha meglátja a képeket! :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok Lányok!
Én is alig várom már az UH-t, mert az utóbbi napokban feltűnően jól vagyok. Úgy értem nem igen van hányingerem, pedíg idáig pokolian voltam! :? Még két hét, tutira megőrülök!
Nincs valakinek kapcsolata a TEMPO egészs. pénztárnál, vagy rutinja, mert be vagyok sózva, hogy májusban elmenjünk nyaralni és "sajnos" a hazai terep nem igen jöhet szóbe, mert embertelenül allergiás vagyok a fűfélékre és a parlagfűre, persze a tengerparton semmi bajom! Szóval az a bibi, hogy nincs rá elég pénzünk és gondoltam hátha fel lehet használni a TEMPO-t hozzá!
S.O.S! Bocs, hogy ilyen problémával nyaggatlak titeket, de tényleg teljesen be vagyok indulva! :roll:

Tíza!
Szerintem mindenhol vannak ilyen összezördülések, tudom ez a legkevésbé sem vígasztal, de biztos hamar kibékültök!

Kicsiboris!
Bent ragadtál az UH-on?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Ilona :)
Én sem értem a férjem, igazából nem is volt nagy dolog, de borzasztó önfejű.

Jucmuc :)
Nagyon drukkolok.

Andi :)
Tudom, de mi már péntek éjszaka óta nem beszélünk, sőt annyira kerüljük egymást, hogy nem is találkozunk. Még külön emeleten is alszunk.

Kép
Kép
tiza

andi, sajna én még csak nem is hallottam ilyesmiről:(

engem is aggaszt kicsiborcsám, remélem egyszerűen csak késői időpontot kaptak!

jucmuc, szuper. Menni fog mint a karikacsapás (a szurka), na és persze elkezdenek pörögni a napok :) Kívánok neked annyi tüszőt amennyi kell, érett petesejtekkel :wink:
bbilona

tiza, ez szomorú, ezen tényleg csak az uhkép segíthet. Vacak egy helyzet, nem irigyellek :?
bbilona

Köszi, de most már nem érzem magam olyan nyomorultul. Tudom, hogy úgyis rendbejönnek a dolgok és egyébként is olyan szépen süt a nap!

Kép
Kép
tiza

na jó meggyőztél, tényleg rendbe jön minden :D
bbilona

Tiza!
Ez tényleg nem túl jó. Őszintén el sem tudom képzelni, mi mindíg még az nap kibékülünk. Régen hallottam egy mondást és nagyon megtetszett: Minden új nap tiszta nem szennyezi hiba!
Az a baj, ha minél több éjszakát töltötök úgy, hogy haraggal fekszetek le annál nehezebb kibékülni. Remélem megenyhül a párod!!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

kicsiboris, hová lettél?
bbilona

K.boris :)
Most már aggódunk, mi a helyzet???

Ilona, Andi :)
Végül a párommal rendbejöttek a dolgok, de azért nehezebben ment, mint gondoltam és nem volt elég az uh fotó.

Lesz képecske, csak még az informatikusunknak be kell szennelni, aztán majd megpróbáljuk elfogadható formára hozni. Szegénykém nem látszik igazán jól, mert teljesen haránt fekszik. Két szögből is próbálta a doki elkapni, de nem az igazi.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Tamara!
Nagyon-nagy gratula! Én is szerettem volna ikreket! Nem lesz semmi gond, sőt! Volt most a hétvégén az' Élet az anyméhben, ikrek" a National Geographic-on. Szuper! Most is lesz a héten, vagy a jövöhéten... nézz utánna és ha tudod vedd fel, mer nekem meg van az első része, amikor 1 babával mutatják, de én folyton azt nézem, hogy mi is történik.
ű

Kisboris!
Tényleg el vagy veszve... :shock:

Sapé!?

Kép

Kép
odry

tiza :D

jucmuc, na hogy ment a szurka? Ugye nem vészes?

sapé, nekem is az szerepel, febr. közepén inszem. Mi újság?

tamaranna, mindenkit irigylek akinek szikhólyagja van :D téged is, biztosan élvezed, és gondolom az ember ilyenkor minden másodpercben amikor nem a boldogságtól repdes, aggódik :? Nam így van odry, tiza?

zölddi, beszámolni ám a holnapi uh-ról :) , már alig várom hogy történjen valakivel valami jó (na jó nem valakivel, mindenkivel:)

kicsiboris, nem jöttél hozzánk takarítani, úgyhogy bár szédelegtem afáradtságtól, de kiporszívóztam tűzoltásképp, és közben azon agyaltam, hogy lehet egy ilyen lusta háziasszonyhoz nem akar gyermek beköltözni, úgyhogy beleedtam apait anyait. Majd 18.30-kor beájultam és reggelig aludtam.

Szép napot lányok!

Írjatok, engem ez doppingol, alig várom hogy valaki jelentkezzen.

zelem, hogy vagy?
bbilona

Hát az aggódásban nincs hiány. Tegnap is halálra voltam rémülve az uh előtt. Már reggel aludni sem tudtam és annyira izgultam, mint régen a nehéz vizsgák előtt.

Na, készen vannak a képek:

Kép

Kép

Kép
Kép
tiza

tiza, már 13 cm óriási :shock:
Az első képen bal oldalon a fejecskéje, és a 2 karja látszik? A másodikat nemtudom megszakérteni. Ő is a világ legszebb babája.
Nagyon klassz, igazán örülök :P
bbilona

13 cm-nél nagyobbnak kell lenni. Elvileg már több, mint 20. Nem tudom mi az a 13, már én is néztem.
A fejkerülete 16cm, a haskerülete 14 cm és a combcsontja 3.
A második képen a feje és a gerince látszik igazán.

Kép
Kép
tiza

tizu, de csodás :lol: :lol: olyan szépen kivehető a baba :P
ne izguljál, nem lesz már semmi gond :lol: már komoly emberke van a pocakodban, és ott is lesz....a születésig :lol:

ilonkám, hát én is úúúúútálok takarítani :cry:

képzeljétek tegnap uh-n voltam van egy 11-es tüszőm, ma kettőre megyek megint, hogy nőtt -e ha igen akkor valszeg hétfőn inszem :lol:

mindenkinek szorítok, írjatok lombikosok, meg a többiek is :lol:
kicsiboris

Szurkolok a tüszőcskédnek, hogy szép nagyra nőjön. Spontán érik?

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!Vigyázzatok magatokra, mert ez a járvány nagyon makacs vírust hordoz!Én február 4-től szenvedek tőle, de remélem már nem sokáig!

Odry! Ilona!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!Másfél hete amikor beteg lettem (légcsőgyulladás)azzal együtt elszállt a februári inszem is.E miatt még kicsit szomi vagyok, de majd helyre jövök!Sajna idő közben Ágota is és a párom is beteg lett.Szerencsére a párom már dolgozik, Ágotával még köhögünk, de remélem ez már csak pár nap lesz. Szeretném ha márciusig teljesen helyrejönnék, mert talán ha semmi nem jön közbe lehetne az inszemet kezdeni.
Közben anyukámat is baleset érte, ment volna haza busszal, és ahogy fel akart szállni, egy őrült fickó (el akarta lopni a táskáját)leráncigálta a lépcsőről.Szegénykémnek jól megcsavarta a kezét. Szerencsére egy fiatal fickó segített neki , hívtak mentőt meg minden. Szerencsére maradandó sérülése nem lett, de a kezét gipszbe tették. Így 5-6 hétig táppénzen lesz.Ja és a táskát nem tudta elvinni!
A munkahelyemen is gondok vannak. Ez a kórházátalakítósdi miatt most 280 embert küldtek el, áprilisban meg állítólag 600-at fognak.Nálunk a részlegen összesen maradnak 5-en!Amin meglepődtem,hogy diplomásokat is elküldtek, és ez elgondolkodtató!
Szóval röviden így vagyok!
sapé

Tiza!
Én mindig is csodálkozva néztem Ágotáról készült "Fiatal kori"képeket. Örülök, hogy ilyen szépen fejlődtök!Vigyázz magatokra!

K.boris!
Hú, te már itt jársz?Én nagyon el vagyok maradva az eseményekkel! Nagyon szorítok neked, hogy jók legyenek a tüszők!No meg, hogy hétfőn inszem legyen!
sapé

Sapé :)
Remélem most már hamar meggyógyulsz és márciusban nem jön közbe semmi. Sajnos most én is kezdek betegecske lenni, remélem semmi komoly. Katasztrófa lett az immunrendszerem. Mióta babás vagyok ez a 3. betegségem, előtte 8 évig csak a térdsérülésem meg az inszemek miatt voltam táppénzen. Ágotának is gyógyulás!

Kép
Kép
tiza

Tiza!
Miért nem próbálod meg a JUst-narinos termékeket. Tudom nem olcsó, de nagyon jók. KIsmamák is alkalmazhatják!Én most kutatom, hogy hol-kitől tudnék jó áron venni pl.:Eucasol sprayt.Ez az immunrendszert erősíti, véd a bacik ellen.Használhatod a ruhákra, ágyneműre és ami lényeg a levegőbe is!Vigyázz magadra!Ne menj tömegbe ha lehet, ha ennyire legyengült az immunrendszered!
És mizújs a pároddal, most olvastam, hogy mi volt!

Odry!
MOst nézegettem vissza, és láttam a babádról készült képet!Hogy szalad az idő, már milyen nagyocska!KIskönyvet megkaptad?
sapé

Tiza!
Még egy jutott eszembe, amit esetleg a dokiddal konzultálva megpróbálhatnál szedni. Ennek a neve: MULTI-tabs IMMUNO (multivitamin-és nyomelem tartalmú készítmény Lactobacillus GG probiotikummal.) Ez gyógyhatású készítmény, gyógyszertárban vény nélkül kapható. Most kezdte el a férjem is szedni, amikor vissza ment dolgozni. Javallat: Fertőzéses megbetegedéses környezetben illetve fennálló betegség esetén vagy lábadozás idején a vitamin- és nyomelemhiány megelőzésére, az immunrendszer hatékonyabb működésének elősegítésére felnőtteknek és gyermekeknek(4 évtől). Minden esetre kérd ki a dokid tanácsát is!
sapé

Sziasztok Lányok! :D

Megkaptam ma reggel az első szurimat! Nagyon-nagyon örülök neki!!! Holnap már én egyedül fogom magamnak beadni!

Hétfőn reggel kell majd visszamennem uh-ra, vérvételre és akkor mondják majd meg, hogyan tovább.

Tiza!

Köszi szépen a drukkokat!!! Csodálatosak a képek, és nagyon örülök, hogy jól alakulnak a dolgok otthon!

Ilonka!

Nagyon köszi Neked is! A szuri abszolút nem volt vészes! Majd kíváncsi leszek magamra holnap! :wink:

Tamara!

Gratulálok az ikrekhez! Én is nagyon szeretnék ikreket! Iszom szorgalmasan a sok folyadékot, víz, parilé, tejcsi, isostart még nem kezdtem el. + eszem a fehérjét is!
Képzeld múlt pénteken megvettem a Zita West könyvét amit ajánlottál! Tényleg nagyon jó.

Boriska!

Nagyon drukkolok a hétfői inszemhez!

Kép
Kép
jucmuc

kicsiborcsám, szurkolok, hogy nagyobb legyen ma a tüsződ, aztán hétfőtől izgulhatunk érted is. :wink:

sapé, hú most olvasom másodszor a hideg futkos a hátamon, anyukáddal ez szép (száradjon le minden tolvaj keze- szoktam kedvesen kívánni, sajnos Szent István óta nem büntetik kézlevágással a lopást, pedig...). A munkahelyed, hát ez igazán megnyugtató jó lehet nálatok a hangulat, így aztán tuti nem tudod magad kímélni az első hetekben, csak ha táppénzen maradsz. Gondolom kevesebb ember több munka/fő.
Győgyuljatok meg hamar, aztán uzsgyi neki, jöhetneka kistesók, még pont idén megszülethetnek. :D

jucmuc, ugye mostmár megy minden mint a karikacsapás. A szurival pedig biztosan ügyeske leszel, csak bátran :)

Jók leszünk lányok, év végén babaáradat, és nyitjuk az új topikot, hogy mágnes, tiza, odry adhasson nekünk tanácsokat az első pelenkához, bébiételhez stb.
bbilona

hú lányok annyit írtatok...nekem annyi a melóm, alig győzöm :cry:

szia sapé, nekem is hiányoztál, már azt hittem nem is jössz :cry:
de itt vagy:o))) és nagyon szorítok, hogy a köv. ciklusodban lehessen inszemed!!! gyógyulj meg rendesen :P

jucmuc, de jóóóóóóóóóóóóóóóó, akkor most mindent bele!!!
nagyon gondolok rád! sokm vitamint egyél ám :lol: és csak vidáman :lol:

mindenkinek köszi a drukkokat, az uh-n már nem volt ott a tüsző ezért holnap inszem :lol: :lol: :lol: izgulok, adjatok +++++erőket
kicsiboris

húúúúúúúúha kicsiboriska, te aztán gyors vagy ez igen naná, hogy küldjük az erőt. A mai Thai Chin az összeset amit összeszedek, neked gyűjtöm, majd figyelj ha éget a tenyered :wink:

hát tiza, jól elnéztem azt a centit, csak ámulok bámulok 20 cm, már a fele hossza megvan szinte, mindjárt kész ember!

andi, lola, tamaranna benneteket kifelejtettelek a ti tanácsaitok is kellenek, majd az új topikban!

Pusza!
bbilona

cdkdhvurgbjxsxew

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Bocs, az előző Petyka volt! :wink:
Ilona!
Kifelejteni minket, na szép mondhatom! :cry:
Egyébként fél órája az ágyat sikálom, mert szegény kicsifiam, pont ott adta ki a tatcsot. El sem hinné az ember mennyi slajm tud kijönni egy ilyen kicsi testből. Bocsi, ha gusztustalan!
Petyka igazi férfi, olyan beteg tud lenni! :? Az orrához, már alig férek hozzá, nem is kisérletezem vele napközben, csak reggel meg este szánom rá magam!
Kicsiboris!
Te aztán jól felpörögtél, úgy tűnik érdemes volt dokit váltani!
Sapé!
Ezt hívják vögynek a szinusz görbén, de vigsztaljon a tudat, hogy a hullámvölgyban, ez után mindíg hegymenet következik. Tök világos voltam nem? :?
Jucmuc!
Fájdalommentes szurkálást!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

K.boris!
Vagyok, és remélem leszek is, csak tudod, a betegség, meg hogy e miatt tolódik az inszem kissé................. :( :( , de az a legfontosabb, hogy egészségesek legyünk.És jól esik, hogy hiányoltál! Jaj, de örülök neked! :lol: :lol: :lol:
Én ilyen gyors tempóra nem számítottam.10000000000000000000000000000000000000 drukk neked!Ügyik legyetek!Inszem után tessék sokat-sokat pihenni!És vigyázz magadra!Ígérem én is megpróbálok gyors lenni!

Andi!
Teljes mértékben értelek!Csak ezt a völgyes dolgon kell túltennem magam!
Ágota ugyan így kezdte a betegséget, reggel amikor bementünk hozzá, hányt egy jó nagyot.Szegénykém nagyon meg volt illetődve, mert még ilyen nem fordult elő vele, sajna valamikor el kell kezdeni!
De remélem te jól vagy!
sapé

andi, remélem hamar emggyógyul a gyerkőc! Szegény pára nem lehet nektek most könnyű.

sapé, fel a fejjel látod itt minden olyan jól alakul, mindjárt besorolsz kicsiboris mögé, aztán már csak azon kell agonizálni kinek mennyire van hányingere :wink:

zel :?:
bbilona

Mi az, hogy eltűnt? Ezek szerint hirtelen megnőtt és megrepedt? Nem akarlak elkeseríteni, meg hülyeségeket írni, mert nem vagyok orvos, de ha már megrepedt a másnapi inszemnek nem sok esélye van (a petesejt 12-24 órát él), ha meg nem, akkor ott kellene dagadnia az uh-n egy kb. 20mm körüli tüszőcskének. Lehet, hogy csak félreértettem valamit?
Azért megy a drukk ezerrel.

Sapé :)
A férjem egy bűbáj lett. Nagyon kényeztet meg bújik és teljesen odáig van az uh-s képektől. Már mindent kielemezett rajta és megjegyezte, hogy annyira fiú formája van. Az anyját is felhívta telefonon és eldicsekedett mindennel. Tegnap voltam dokinál, AFP-m jó lett és a vérképem is, így semmi plusz dolgot nem kell szednem.

Andi :)
Sajnálom, hogy Petyka beteg. Jobbulást neki.

Jucmuc :)
A szurival biztos ügyi leszel, csak az eredményre gondolj. Én iszonyatosan be voltam sz*rva az elsőnél, remegett kezem-lábam, a végén meg már rutin volt, nem is érdekelt. És egy cseppet sem bánom, hogy ezeken keresztül kellett mennem, így legalább jobban tudom értékelni ezt a csodát, amit hamarosan ti is megéltek majd.

Tai Chi-re jársz? Az biztos klassz lehet. Távol állnak tőlem az ilyen keleti dolgok, de mindi irigyeltem azokat, akik ilyesmivel foglalkoznak, mert a tisztelet megvan bennem az ilyen dolgok iránt.

Sajnos sikerült benyalnom a betegséget a körzetinél (most nagyon haragszom rá). Egyre rosszabbul vagyok.
Sapé :) Az immunrendszert a baba gyengíti le, mert állítólag a szervezet őt is egy betolakodónak érzi és egyébként ellene dolgozna. Ezért nem hiszem, hogy sokat használnának ilyen immunerősítők, egyébként is a természetes dolgokat szeretem. Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de én a lehető legkevesebb tabblettát kívánom beszedni, mindegy, hogy milyen készítmény. Egyébként a terhességem előtt kb. 8-10 éve voltam utoljára beteg és soha nem kaptam el mástól betegséget.

Kép
Kép
tiza

csajok köszi a drukkokat!!!!! bejöttek :lol:
reggel megvolt az inszem :lol: abszolút nem fájt, most fáj a hasam egy picit de semmiség :oops: iszonyú jófej a dokim, szinte beleszerettem :? :shock: :wink: :roll:

tizu, szióka, na jól vagy? minden ok?de jó, hogy a párod ilyen cukika, tuti jó apuci lesz:o) nagyon szorítok, hogy ne menj bele a betegségbe, én is múl héten esetem át rajta és csak Bioparoxot fújtam a torkomba, orromba, ezt terhesek is használhatják, mert helyileg hat csak az antibiotikum :lol: :lol: esetleg írasd fel!!!

ilona, arika vagy, köszi, hogy így szorítasz ....és tesztecske? mikor lesz ilonkánál????? vagy lemaradtam valamiről???? :?: :?: :?:

sapé, köszi!!! én is nagyon sokszor gondolok rád, siessssssss :shock: :lol:

andi, köszia a drukkot, és veled most mi van??? írj:o))

jucmuc mindent bele!!!!

tényleg...zel, coca és a többiek? babszika, odry stb...?????

tamar????

kata????? beraknád a táblába a mai inszemet, ez az elsőőőőőőő:o)) és sikeres:o))) :roll:
kicsiboris

Sziasztok!

Sapé!
Nem is tudtam, hogy egészséügyben dolgozol :shock: szegénykém, akkor tényleg jó lenne a köv. hónapban inszemezni, mert az sikeres lesz és mehetsz is táppénzre... :wink: Így legyen :!: Én hála eddig megusztam a betegségeket, viszont rengeteg vitamint eszek. Tényleg nagyon telik az idő, nem is gondoltam volna, hogy az idén karácsonykor már a babánknak is vehetek ajándékot :) Boldog vagyok!

Kisboris!
Nagyon örülök, hogy végre túl vagy rajta. Látod nem vészes :wink: Akkor most 1000 el a remény. Jó ez a 2 hét.....

Tiza!
Vigyázz magadra ezzel a nyavajával. Én most, hogy voltam a kiskönyvemért, mondta a nő, hogy a beteg gyerekek egy hátsó bejraton közlekednek.... meg is lepödtem, mert még ilyet nem hallodtam. Bár eddig nem is jártam gyerekorvosnál... :wink:
Nagyon furcsák ezek az uh-os képek, mer a ti babátok is olyan nagynak látszik és pedig még picike. Érzed már a mozgását? Kislány, úgye? Nevetek van? Folytatjuk az építkezést, amig a pénz futja :shock: remélem tető alá tudjuk hozni juniusig.

Kép

Kép
odry

Sziasztok!

Kicsibé! Drukk ezerrel! Remélem még időben elkaptátok! Ki csinálta az inszemedet? Csak, hogy kibe a sikerért beleszeretni! :lol:

Nekem még nem jött meg. A férjem holnap akar egy új tesztet. Majd jól összepisilem és a kezébe nyomom, hogy figyelgesse ő. Ha negatív nem vagyok rá kíváncsi... Megbeszéltük, ha nega lesz, megdumálom a dokit és menjünk inkább lombikra. Max a köv. hónapot csináljuk meg, aztán inkább vágjunk bele a programba, mert már nem akarok kísérletezgetni. Itt volt ez a fránya betegség is, nincs sok időm. Félek, nehogy visszajöjjön.

Na pusza mindenkinek!
zel

Örülök, hogy minden rendben ment. Most pihizgessél sokat!!

Odry :)
Persze az uh-s kép csal, de azért már nem is olyan picike, csak a mi léptékeinkkel. Már nem is fér bele egészben az uh-s képbe. Egyébként kisfiúnak érzem és a doki is annak látta, de annyira eldugta azt a bizonyos helyet, hogy nem vagyunk benne biztosak.
Egyébként már két hete mozog. Eleinte csak ritkán, de most már minden nap érzek valamit, de csak ha nyugiban vagyok.

Zel :)
Akkor még van remény! Hajrá-hajrá. Nagyon szurkolok.

Kép
Kép
tiza

na hát akkor most van 17 nap izgalom kicsiborcsám, de jó végre. Én kemény vagyok (vagy gyáva) tudod írtam, nem tesztelek. 22-én kell visszamenjek vizsgálatra. De jó is lenne...., mert ha nem hát lehet hogy tényleg Németországnak adjuk a fejünket.

tiza, én sem vagyok nagy keleti szakértő. Egyszerűen elkezdtünk járni, és nagyon szeretem, elég lobbanékony típús vagyok ez segít helyretenni, amin egyébként én is erősen csodálkozom, de tényleg így van.

Abban igazad van, hogy a petesejt 12-24 óra hosszáig életképes, mégis van számomra egy kis ellentmondás.

Pl. szombaton este van tüszőrepesztő szuri, aztán csak hétfőn déltől inszem,, ez nálam a rendszeres menetrend, a BMC így csinálja, és van akinél sikerül. Már nincs is kedvem számolgatni, pedig annyiszor végiggondoltam már, hogy hogyan is jön ez ki, de most leblokkolt az agyam.
Úgyhogy az én agyam szerint boriskánál is rendben kell lennie mindennek :P

Klassz lehet, hogy már mozog :D

zel, hát hajrá kívánok neked 2 jól megtermett csíkot holnapra, aranyos a párod, hogy így veled izgul.:wink:

sapé, jobbulást!
bbilona

A BMC-ben pont jó az időzítés, mert kb a tüszőrepi szuri után 36 órával repednek meg. Az pont hétfő reggel. Nekem kedd este kellett beadni a szurit és csütörtökön volt az inszem tíz órakor és kb. dél körül repedtek meg a tüszők. Én mindig éreztem, mert ahogy a folyadék távozott a petefészekben iszonyú görcsöm volt egy órán keresztül.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok! :D

Ilonka, Boriska, Andrea! :D

KÖSZÖNÖM!!!!

Ilonka!

Jó thai-chi-zést mára! :D

Andi!

Jobbulást a pici fiadnak! :D

Boriska!

Örülök, hogy ilyen flottul ment minden ma reggel! Mennek a drukkok! :D

Tiza!

Dettó...remegtem, izzadtam kb. 5 percig. Aztán beszúrtam. Azután nem mertem kihúzni mert azon izgultam bement-e minden? Szóval biztos el tudod képzelni a jelenetet...:)
Igazából pici tű és vékony is de azért mégiscsak magamba kell szúrni...
Holnap már biztos sokkal könyebb lesz. Nagyon köszi a drukkokat!

Puszi lányok!

Kép
Kép
jucmuc

zel, húúúúú remélem én is, hogy 'jól összepipiled és szupi lesz a holnap reggel :lol: majd írjál ám!!!! köszi a drukkot, rám is fér...meg mi csak tudjuk, hogy ez a fránya betegség is lebeg valahol...az éterben, így nincs könnyű dolgunk de erősek vagyunk igaz zel? :lol: :lol: :lol: :lol: nekem is eszembe jut az, hogy ha gyorsabb a kiújulás akkor mi lesz :?: :evil: de erre nem is gondolunk okés?? izgulok mi lesz holnap...

tiza, köszi...megpróbálok pihengetni bár nem vagyok az a tipus, de most kihagyom a hétvégi takarítást is asszem:o))
juj de izgi, még nemtudni lány vagy fiúcska:o))) olyan nagy csoda ez az egész, néha el sem tudom képzelni, milyen kismamának lenni, a picibabuval a hasadban? vannak rózsaszín felhőid?
puszi!

ilonka, szerintem ez így jó ahogy csinálják, a doki mondta, hogy a tüszőrepi szuri után 48 órán belül kell inszemezni, na most ez nálam valszeg a 30-35 óra környékén lehetett...és a petesejtek 24-48 óráig életképesek:o))))) most néztem meg:o)))))))))))) tök jóóó
és ln is kívánom neked, hogy ne legyen németo. inkább gyors babuka :lol:
kicsiboris

Sziasztok!

Tiza!
Természetesnek tartom, hogy kismamaként nem szedsz be akármit. Én is így voltam ezzel, csak a legszükségesebbet és legtermészetesebb dolgokat használtam. Egyébként a Just-narinos termék család is természetes bio anyagokból van, ezért alkalmazhatja bárki. ÖRülök, hogy a pároddal minden oké!Így is kell, mert a baba várás mindkettőtöknek kell, hogy nagy élményt jelentsen, hiába te viseled azt az édes "terhet".Nálunk néha a párom izgatottabb volt mint én, de ez természetes, főleg szülésnél volt így.Ugyanis ő is bent volt a nagy eseménynél.

Odry!
Igen egészségügyi dolgozó vagyok, de ezt úgy érzem inkább hátrány mint előny!És sajnos ezzel nem csak én vagyok így!
Azt még nem tudom mi lesz ha sikerül a tesó, mikor mehetek táppénzre, mert jelenleg Gyesen vagyok. Ez nagyon foglalkoztat, meg a munkahelyi dolgok, de egyenlőre azzal próbálok foglalkozni, hogy sikerüljön a tesó aztán majd lesz valahogy!A munkahelyi gondokra csak egy pl.: nálunk az újszülött osztályon összesen 28 ágyat akarnak hagyni, amikor a leggyengébb hónapban is több baba születik.Ha nem lesz hely mit fognak az anyukákkal és a babákkal csinálni?Én a klinikán szültem Ágotát, nem ott ahol dolgozom, remélem ismét a klinikán szülhetek majd!
sapé

Sziasztok!

Zel,
nagggggyon izgi! Szorítok a holnapi teszthez!

Ilona, te hanyadik napon vagy?

Köszi a bátorítást lányok, azóta már összeszedtem magam, képzeljétek, 3,5-est kaptam!! :lol:

Édekes ez a tüszőrepesztés, nekem teljesen másként volt. Este megkaptam a tüszőrepesztő szurit és másnap reggel kellett menni inszemre. Nem értem miért, ha meg sem repedt még? :roll: Sőt,még egy napja volt. Tényleg jobb nem számolgatni...

Jucmuc,
nagyon ügyi vagy! Egyedül bevágtad magadnak! Le a kalappal! Nekem a férjecském szokta adagolni, úgy azért jobb. Bár asszem én is beadnám magamnak, ha nem lenne más, de biztos pánikolnék. :oops:

Nekem 1 hét múlva kell mennem vérvételre, és ha nem leszek terhes, akkor jövő vasárnap kezdjük a szurkát, reggelente.

Puszi!
katata

K.boris!
Juj, de izgi, már túl vagy rajta. :roll: :lol: Mostantól tessék kímélni magadat, sokat-sokat pihenni (tudod tegyél a csípőd alá egy párnát és úgy pihizni!)Nekem bevált, remélem neked is segít!Ja és ami még fontos fehérjében dús ételeket tessék enni, és bő folyadék!!!!!!100000000000000000000000000000-el szorítok érted!Ügyi legyél!Tudod, hogy követni tudjalak! :lol:

Jucmuc!
LÁtom sikerült beadnod a szurit magadnak!Ügyi vagy!Csak így tovább, meglátod a következő rutinosabban fog menni! :lol: Tollal adod magadnak?Én 2003-ban tűvel fecsivel adtam magamnak, hát nem volt egyszerű, de mindig sikerült beadni.Meglepetésre, már nyáron tollat kaptam, és mondhatni álom volt beadni, semmit sem éreztem.További ügyes szurizást neked!
sapé

Tamara,
majd elfelejtettem gratulálni a két kis pontocskádhoz!! Fantasztikus lehet! Nyugi, és minden redben lesz!! Vigyázz nagyon magatokra!
Mondanom sem kell, hogy nagyon irígyellek, persze én is pozitívan, mert nagyon örülök nektek!

Puszi!
katata

Kata!

Köszönöm!!!! Drukkolok, hogy mielőbb kezdhessetek Ti is!

Sapé!

Nagyon szépen köszi!!! Hát hallod, ha olyan fecsiset kellene adni nem is tudom mit csinálnék...:)
De ez a pen tényleg nem olyan vészes. Kicsit remegtem előtte, de holnap már tuti könyebb lesz.

Köszi lányok mindenkinek a drukkokat!!!!!

Puszi

Kép
Kép
jucmuc

sapé, ugye, milyen furi, az ember lány kézbe veszi a dolgokat és...lám-lám:o))) csak úgy pörögnek az események, mindenkinek ajánlom, hogy azonnal lépjen amikor álló víz van a témában :lol:
nagyon szupi lenne, ha együtt babásodnánk :lol: nekem most szerintem kisebb az áűtlagosnál az esélyem, mert nem lehet pontosan tudni a tüszőrepedést...na de neked szorítok!!!!

kata, na de jó, itt vagy :lol: mi az a 3,5-ös??
kicsiboris

látod kata, kár volt úgy izgulin!
11 nap telt el az inszem óta, ha erre gondoltál.

jucmuc, látod milyen ügyeske vagy, és ha arra tudsz közben gondolni, mi lesz a gyümölcse, ennek a sok macerának biztosan még könnyebben megy.

tiza, ez az a 36 óra nem jutott eszembe, most már a helyén van minden.

sapé, kicsiboris biztosan ilyen okokból mondják, hogy inszem után legyünk együtt, mert nem lehet pontosan tudni, pláne ha így spontán reped, mint nálad boriskám.

Mindenkinek szép hétvégét és zel neked mégegyszer 2 pisis csíkot!
bbilona

Boris,
hát olyan jegy,ami a 3-nál jobb, de a 4-esnél rosszabb, szóval a kettő között. Itt egyébként 6-os a legjobb jegy.
Az nagyon jó ötlet, ha most nem nagytakarítgatsz! Pihi, pihi, pihi!!!

Ilona,
igen, erre gondoltam. Hát akkor még ne is tesztelj, nehogy korai legyen! :wink:

Jucmuc,
nekem az egyik fajta szuri belövős, vagy milyen, a másik pedig fecskendős sajna. Azért szép lesz majd, mikor egyiket reggel, másikat este kell adni. Szép kis pöttyös lesz a combom, még ha felváltva szurkáljuk őket akkor is. De igazából nem zavar, a cél olyan édes, hogy azért bármit!!! :lol:

Puszi!

Puszi!
katata

lányok, akkor szerintetek ma dolgozzunk rája?
ilona, inszem után te is felpuffadtál? meg fájt a hasid is?
kicsiboris

Borcsa,
feltétlenül!! :wink:

Rakok táblát:

Kép
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?