K.boris
Mi az, hogy eltűnt? Ezek szerint hirtelen megnőtt és megrepedt? Nem akarlak elkeseríteni, meg hülyeségeket írni, mert nem vagyok orvos, de ha már megrepedt a másnapi inszemnek nem sok esélye van (a petesejt 12-24 órát él), ha meg nem, akkor ott kellene dagadnia az uh-n egy kb. 20mm körüli tüszőcskének. Lehet, hogy csak félreértettem valamit?
Azért megy a drukk ezerrel.
Sapé
A férjem egy bűbáj lett. Nagyon kényeztet meg bújik és teljesen odáig van az uh-s képektől. Már mindent kielemezett rajta és megjegyezte, hogy annyira fiú formája van. Az anyját is felhívta telefonon és eldicsekedett mindennel. Tegnap voltam dokinál, AFP-m jó lett és a vérképem is, így semmi plusz dolgot nem kell szednem.
Andi
Sajnálom, hogy Petyka beteg. Jobbulást neki.
Jucmuc
A szurival biztos ügyi leszel, csak az eredményre gondolj. Én iszonyatosan be voltam sz*rva az elsőnél, remegett kezem-lábam, a végén meg már rutin volt, nem is érdekelt. És egy cseppet sem bánom, hogy ezeken keresztül kellett mennem, így legalább jobban tudom értékelni ezt a csodát, amit hamarosan ti is megéltek majd.
Ilona
Tai Chi-re jársz? Az biztos klassz lehet. Távol állnak tőlem az ilyen keleti dolgok, de mindi irigyeltem azokat, akik ilyesmivel foglalkoznak, mert a tisztelet megvan bennem az ilyen dolgok iránt.
Sajnos sikerült benyalnom a betegséget a körzetinél (most nagyon haragszom rá). Egyre rosszabbul vagyok.
Sapé
Az immunrendszert a baba gyengíti le, mert állítólag a szervezet őt is egy betolakodónak érzi és egyébként ellene dolgozna. Ezért nem hiszem, hogy sokat használnának ilyen immunerősítők, egyébként is a természetes dolgokat szeretem. Tudom, hogy nem mindenki ért velem egyet, de én a lehető legkevesebb tabblettát kívánom beszedni, mindegy, hogy milyen készítmény. Egyébként a terhességem előtt kb. 8-10 éve voltam utoljára beteg és soha nem kaptam el mástól betegséget.