sziasztok!
én ma mint a mosott sz@r, amit még agyon is ütöttek... dorka 6-szor volt fent éjjel. első nekifutásra egy órát voltunk fent, a szokásos, semmi nem volt jó. aztán visszaaludt, kb egy órát, és utána 5-ször egymás után. felsírt, felvettem, majdnem azonnal aludt is, letettem, kb 5-8 perc múlva megint. de úgy, hogy állva. szal mire odaérek - nem nagy táv, nem kastélyban lakunk - már ott áll az ágyban és tutul. nemtom mi volt a nyűgje. ugye korábban említettem, hogy az utóbbi pár napban nem szopizott, még este sem. fel sem kelt éjjel. tegnap szopizott, egyszer nappal, egyszer este. erre visít éjjel. már megfordult a fejemben, hogy elválasztom. na de basszus, könnyebben alszik el, ha cici is van. meg hát anyatej. elvben az a legjobb. de akkor mi a rossebb baja van ilyenkor? ááá...
az uccsó fentlétnél is szopizott. ilyenkor kint vagyok vele a nappaliban. alig szopizott, csak a szájában volt. nem is nagyon cumizott, csak hébe-hóba. közben totál ki voltak nyitva a szemei. aztán szépen kivettem a szájából. rámnézett, becsukta a szemeit és befelé fordított fejjel elaludt. én meg ott vártam, hogy mi lesz. pár perc múlva megriadt, körülnézett - rám is - aztán újra aludt. az volt a baja az ágyában, hogy egyedül volt? de hát már mióta ott alszik?! aztán az lett, hogy vártam pár percet, visszavittem az ágyába és nem kelt fel.
bocsi ha hosszú lettem, nekem is szófosásom van, csakúgy, mint gabónak!
látom gabó, jól érzed magad!
örülök neki!
a házzal meg remélem minden okés lesz!!!!
eszter,
éjjel eszembe jutottál, hogy mi van veled!
jó, hogy jelentkeztél! jobbulást kívánok, én is taknyos vagyok...
gyógyulj meg hamar!!
nekünk apu hozott virágot valentin napra.
katus,
de jó az a kép!!!
és hogy virítanak a kis fogai szépen egymás mellett sorban!!
én is próbálom tartani a "menetrendet" dorkával, nagyjából sikerül is. így valamivel könnyebb. amúgy köszönöm, jól van. láza, hőemelkedése nincs, kapott másik gyógyit, vettem köptetőt is, meg sterimar-t. kúrálom ezerrel. még köhög, meg taknyos is, de talán már nem annyit mint korábban. orra pl már tuti nem annyira folyik, mint előtte.
erika,
én miután lekicsinyítem a képet, nem a "mentés"-t nyomom, hanem a "mentés másként"-t. átnevezem és menti azon a néven. általában ugyanabba a mappába szoktam tenni.
de látom megy ez már neked!
aranyosak a lányok!!!
képzeld, én még mielőtt írtad volna, hogy mit mutat réka, már gondoltam, hogy a petra éveit... ügyes vagyok, mi?