Új privát üzeneted érkezett!

Hajnus!Igen nagyon leköt a tv-é!Levi imádja a Minimaxot(hál isten, a vonatos mese a kedvece).Hát amióta be van kötve és bejön a felnőtt csatorna már túlteljesítettük a havi normánkat!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is hallottam,ezt a tankönyv dolgot. :? És tényleg nem lehet használt tankönyvbe dolgozni,a rajz,technika és ének kivételével mindegyikbe írnak.Nekünk is meg kellett rendelni már,vmivel 10000 felett lesz.
Szocpol:mikor mi vettük a lakást utána egyből el is törölték az adójóváírást.Azt hiszem még 3 évig kapjuk,aztán vége.Pedig 130 ezer ft.

Kép

Kép
hajnus

Gabó: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: húzzatok csak bele!!!!!
Bence a Szezám utcát szereti,végig ott áll a tv előtt.

Kép

Kép
hajnus

sziasztok!

én ma mint a mosott sz@r, amit még agyon is ütöttek... dorka 6-szor volt fent éjjel. első nekifutásra egy órát voltunk fent, a szokásos, semmi nem volt jó. aztán visszaaludt, kb egy órát, és utána 5-ször egymás után. felsírt, felvettem, majdnem azonnal aludt is, letettem, kb 5-8 perc múlva megint. de úgy, hogy állva. szal mire odaérek - nem nagy táv, nem kastélyban lakunk - már ott áll az ágyban és tutul. nemtom mi volt a nyűgje. ugye korábban említettem, hogy az utóbbi pár napban nem szopizott, még este sem. fel sem kelt éjjel. tegnap szopizott, egyszer nappal, egyszer este. erre visít éjjel. már megfordult a fejemben, hogy elválasztom. na de basszus, könnyebben alszik el, ha cici is van. meg hát anyatej. elvben az a legjobb. de akkor mi a rossebb baja van ilyenkor? ááá... :?
az uccsó fentlétnél is szopizott. ilyenkor kint vagyok vele a nappaliban. alig szopizott, csak a szájában volt. nem is nagyon cumizott, csak hébe-hóba. közben totál ki voltak nyitva a szemei. aztán szépen kivettem a szájából. rámnézett, becsukta a szemeit és befelé fordított fejjel elaludt. én meg ott vártam, hogy mi lesz. pár perc múlva megriadt, körülnézett - rám is - aztán újra aludt. az volt a baja az ágyában, hogy egyedül volt? de hát már mióta ott alszik?! aztán az lett, hogy vártam pár percet, visszavittem az ágyába és nem kelt fel.
bocsi ha hosszú lettem, nekem is szófosásom van, csakúgy, mint gabónak! :D

látom gabó, jól érzed magad! :wink: örülök neki! :) a házzal meg remélem minden okés lesz!!!!

eszter,
éjjel eszembe jutottál, hogy mi van veled! :P jó, hogy jelentkeztél! jobbulást kívánok, én is taknyos vagyok... :? gyógyulj meg hamar!!

nekünk apu hozott virágot valentin napra. :shock: :P

katus,
de jó az a kép!!! :P és hogy virítanak a kis fogai szépen egymás mellett sorban!! :wink:
én is próbálom tartani a "menetrendet" dorkával, nagyjából sikerül is. így valamivel könnyebb. amúgy köszönöm, jól van. láza, hőemelkedése nincs, kapott másik gyógyit, vettem köptetőt is, meg sterimar-t. kúrálom ezerrel. még köhög, meg taknyos is, de talán már nem annyit mint korábban. orra pl már tuti nem annyira folyik, mint előtte.

erika,
én miután lekicsinyítem a képet, nem a "mentés"-t nyomom, hanem a "mentés másként"-t. átnevezem és menti azon a néven. általában ugyanabba a mappába szoktam tenni.
de látom megy ez már neked! :wink: aranyosak a lányok!!! képzeld, én még mielőtt írtad volna, hogy mit mutat réka, már gondoltam, hogy a petra éveit... ügyes vagyok, mi? :D

KépKép
viol81

Hajnus!Akkor az dójóváírást én is megigényheltem?Tavaly kaptam vissza 24 rugót!Én ehez sötét vagyok!

Szerintetek befessem a hajam?Tegnap szembesültem azzal a ténnyle,hogy vannak ősz hajszálaim!! :( :( :( :( :(
Én igazság szerint befesteném most elkaptak ezek a ksi hangyák!!
Pont múlt héten kérdezte a Balázs,hogy nem baj-e,hogy nincs festve a hajam én meg mondtan neki,hogy nem!De most úgy rzem,hogy beakarom!!De tuti nem fog neki örülni és asszem vörösre!
Na ezt mégálmodom! :D :D :D :D :D :D
Vendég

Viol!Talán rosszat álomodott ezt abból gondolom,hogy mikor felriadt és látta,hogy ott vagy nyugodtan vissza is aludt!Meg itt van megint ez a rossz idő is!Levi is 3* fent volt az éjjel!!
Vendég

Sziasztok!

Hajnus!

Ti hogy szoktattátok le apicurt a babakocsiról? Szerintem se kényelmes neki lelóg a lába sőt azt is kéri , hogy csatoljam be.

Nitta!
Most megkaptad a privát üzenetet?

Na megyek mert Alexandra üvölt mert nem engedem az egérrel játszani.

Zília

Kép
kertész ákosné

rik!Ment a privi!
Vendég

Zília

nagy marha vagyok, nem is adtad meg a születési dátumát Alexandrának, én meg beraktam neked azt amit múltkor hasraütve csináltam :lol: :lol: :oops: Szóval mikor született?? :roll:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta bocs elfelejtettem én is megadni kétszer leírtam harmadszor nem szóval 2005.06.13. Köszi

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília

Na kész!! Nem tudom figyelted e, hogy hasra ütve két napot tévedtem a kislányod születésében az előző vonalzódnál!! Lehet lottózni kéne!! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Viol
Érdekes, hogy valahányszor írod, hogy nehezebb éjszakátok volt, vagy nyűgösebb Dorka, Zoé is sírósabb! Remélem ma Dorka is jobban alszik és te is kipihened magad!

Nekem nagyon szép napom volt tegnap, úgy volt Gyula megint maszekol a szabadnapján, de az utolsó pillanatban meglepett, nem ment el. Együtt voltunk egész nap! :lol: :lol: És nagyon szép ajándékot kaptam, egy könyvet a kedvenc írómtól, Müller Pétertől a Szeretetkönyv címűt. Imádom a könyveit, fél évig feljártunk Pestre, mert odavoltam az előadásaiért. Amióta ismerem Gyulát még soha nem ajándékozott meg úgy, hogy magától jutott volna eszébe!! :P :P :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Mi nem tartjuk a Valentin napot igaz volt már,hogy megleptem a Balázst valamivel,de ő engem nem így én sem veszek neki semmit!Meg ő nem is az a fajta(amit nagyon sajnálok),hogy magától eszébe jusson,hogy ,eglepjen szülinapra v. névnapra valamivel.Mindíg mekérdezi,hogy kell-e valami én hülye meg mindíg azt mondom,hogy "á nem kell semmi".De az,hogy magától venne akár egy szál virágot is.....!Na,de hát ő ilyen!!!Kicsit bánt,de már hozzá szoktam!!
Vendég

Nagyon rendes volt Gyulád,hogy ilyen szép ajival lepett meg!!Én utálok olvasni!!!
Vendég

Gabo!

Mi sem szoktunk venni, de tegnap kaptam egy chilis zotter csokit, ami ällitolag vägykeltö :lol: :lol: :lol:

Viol!

Mäte is többször felebredt ejfel es egy között, nagyon sirt, egyszer kellett csak egy picit ringatni....lehet valami front van, volt.

Nitta!

Nagyon kedves a ferjed. En nem ismerem ez az irot :oops:

katus78

Mi se szoktunk ajándékozni soha, de még szülinapra vagy karácsonyra se. Mindig elintéztük az ünnepeket avval, hogy elutaztunk egynapos kirándulásra vagy vettünk valamit a lakásba(pl szekrény) és azt mondtuk ezt kaptuk egymástól. Pont azért mert Gyula olyan akinek eszébe nem jutna magától...mint amit Gabó írtál..
Hogy most miért kaptam nem tudom!!! :shock: :shock: Biztos front van!! :lol: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Akkor ez a front nem csak a babákra hanem a férjurakra is hatott!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ági!A BMI-kalkulátor azt írja ki,hogy normális a súlyod!
Vendég

Mi sem szoktuk nagyon ünnepelni a Valentin napot idén megbeszéltük, hogy egyikünk se vesz semmit a másikank.

Nitta a férjedtől nagyon szép volt, hogy így meglepett gondolom örültél neki.Mit szokott maszekolni, ha lehetek ilyen kiváncsai? :oops:Mégegyszer köszi a vonalzót nem figyeltem a dátumot,de próbálj meg lottózni hátha megnyered.Megnézegettük Alexandrával Zoé fényképalbumát nagyon aranyos lányonak is nagyon tetszett.Jó kislány Zoé szopizik?

Viol Alexandra is szokott néha ilyent csinálni azzal a különbséggel, hogy Ő nem alszik vissza hanem fenntvan 3-4 óra hosszat és ezt rendszerint akkor amikor az apucija nappalra megy dolgozni és 4 órakkor kel.

Gabóza drukkolok, hogy összejöjjön a lakáseladás és már megvan hova költöztök? Nagyobb lakásba?

Katus , gabóca a ti gyerkőceitek már beszélgetnek?

Most megyünk boltba majd még jövök.

Zília

Kép
kertész ákosné

Én egyre többet fogyok. Már le is ment az a 17,5 kg.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Zília,
Köszönöm Zoé nevében is!! :D Gyorsan megnéztem én is a fotóalbumot, lassan nem ártana újat csinálni. Hihetetlen milyen gyorsan változik, napról napra más az arca. Rengeteget szopizik, szerencsére nagyon jó evő!! mindjárt keresek egy mai vagy tegnapi képet róla.
Párom mindent megcsinál ahova hívják, kerti tó,medence,grill, ház vakolás, szigetelés,mosógép bekötés, mosogatógép, víz, gáz, központifűtés, bojler, festés, parkettázás, bútorgyártás, gipszkartonozás....ami van. Tegnap egy nénihez ment volna akinek borospincétől az ablakcseréig,kertépítésig csinált már mindent, de ez nem annyira időhöz kötött meló, akkor megy ha szabadnapos vagy éppen ráér. Így nem gond, hogy nem ment egyszer, a munka megvárja.
Miért Alexandra még nem nagyon mondja a magáét?? Nővérem kislánya áprilisban lesz 2 éves, de ő se nagyon beszél, csak pár szót teljesen, általában mindennek az első két betűjét.
Mikor szokták magukat kinyomni és megtartani a buksit?? Emlékszel még mikor volt Alexandránál? Zoé már olyan szépen tartja sokáig.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Na tegnap megjöttek az anyuek!
Annyi mindent irtatok csak ugy kb. olvastam el . :oops:
Itt vegre szep idö lett es ma mar voltunk is egy nagyot setalni.

Viol!

Nalunk is sz@r ejszaka volt, Lara 3.15-kor volt fenn utanna szopizott aztan aludt egy kicsit es ujra sirt akkor mar kihoztam hozzank es ott is 2-szer iszonyuan elkezdett sirni. De aztan aludt 8-ig. Szerintem almodhatott valamit, mert ugy tünik, hogy ilyenkor nincs is mindig fenn. Pedig az utolso 3 ejszakat vegig aludta, mar annyira bizatam benne, hogy igy marad!

Nagyon jo Nektek, hogy megint tudtok talizni. EN IS, EN IS!!!!! :)
Mindenkinek szep napot!
RENI

Kép
Kép
reni76

Na egy kis Zoé áradat ha nem baj: :oops: :lol:
Ezt a két képet délután csináltam, volt közte egy nagyadag kaksi, ezért van más ruhában! :wink: A zöld ruhás a produkció után! Látni az arcán is! :lol:
Kép Kép
Ezek tegnap reggeliek:
Kép Kép Kép
Ezek meg a napokban:
Kép Kép Álmában mosolyog: :)
Kép
A köpködős P betű gyakorlása: :lol: :lol: 8)
Kép
Leütni készül a zsiráfot!
Kép Kép
Reggeli játék ma apával:
Kép

Na eldugulok!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Zília!Levus normálisan még nem beszél szavakat mond,de lusta baba!Mindent megért ha rájön utánozza amit mondok,de ennyi!Majd egyik napról a másikra neki áll majd karattyolni aztán le sem lehet majd lőni!Raktározza a szavakat a kis agyában azt majd beindul!
Most kertes házban lakunk(ez anyósomé),de akarunk venni magunknak egy házat ami csak a miénk!Szal kertesbe megyünk!

Reni!De jó most akkor neked!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagy az öröm otthon igaz??? :D :D :D
Direkt a babákra hajtott a front! :? :? :?
Vendég

Nitta mi a férjed foglalkozása, hogy ennyi mindenhez ért?Hát pontosan nem emlékszem rá de nagyon korán emelte a fejét és tartotta is.Nekem mindik mondák,hogy ha leteszem aludni,hogy formás maradjon a fejecskéje de Alexandra már pár hetesen forgatta sose azon az oldalon volt amelyikre én tettem.Éjszakákat átalussza?Hogy csinálod, hogy ennyit fogytál mert én meg hizom pedig azt mondják a szoptatós anyukák hamarabb visszanyerik alakjukat amit én cáfolok mert énn még most is szopiztatom Alexandrát és kb.6 kg plusszom van.

Reni lehet hogy a fogicája miatt volt fenn Lara. Nem szoktál adni neki fájdalomcsillapítót ha jön a fogicája?Nem alussza végig Lara az éjszakákat?Gyere haza anyuddal és akkor tudsz jönni talira.Gondolom anyukád is örülne neki.

Szép estét!

Zília

Kép
kertész ákosné

Zília,

Víz, gáz, központi fűtés papíron, de most éppen karbantartó egy hotelben. (kazánház,medencék,szobák,konferencia termek,kert...)
Jaj ezt nekem is mondták, hogy ne egy oldalra nézve aludjon, de szerencsére egyfolytában forgolódik.
Ez most égő de elmesélem: amikor megszületett, a kórházban annyira idegesített, hogy nincs légzésfigyelő. (Akkor még féltem mindentől) Minden éjjel mellettem aludt abban a kocsiban, meg egész nap velem volt. Úgy tudtam este elaludni, ha szinte orrunkat összedugva a kocsirácson keresztül éreztem ahogy szuszog. :oops: :oops: Kétágyas szobában voltam egy anyukával, aki sokszor jókat nevetett rajtam, mert ha letettem Zoét aludni és még kicsit beszélgettünk a csajjal, tuti közben megfordította a buksiját Zoé és akkor én felkeltem az ágyból, hogy áttoljam a kocsit az ágyam másik oldalára, hogy lássam az arcát. Nyugi most már én is nevetségesnek tartom magam emiatt, de akkor megnyugtatott. :oops: :oops:
Este mindig alszik egyszer 4 órát, utána 6-ot, utána meg 3-at. Nappal viszont szinte semmit. Remélem nem kiabálom el, de már hetek óta beállt közel azonos időponti evésekre, így megvan a menetrend. Mikor fürdünk, mennyit játszunk, mikor eszik és szinte a kakik is azonos időben jönnek. Nem tudom hogy csinálja, de annyira könnyű vele, azt hiszem borzasztóan szerencsés vagyok. Persze nekünk is van amikor ez felborul, általában ha front van, de aztán visszaáll minden a kerékvágásba.
A fogyáshoz nem tudok hozzászólni, asszem a torna és az idegeskedés segít fogyni. Viszont mindenki más, nővérem is tartja a súlyát 3 éve nem fogy semmit, pedig van rajta vagy 20 kg plussz.

Bocs de ma szómenésem van, asszem hiányzik a társaság vagy valami ilyesmi gondom lehet! :wink: :oops: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

magadról nem teszel fel egy képet?? Beteszem neked az avatarba ha akarod!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Jó estét!

Csak röviden,mert a kölkök még fenn vannak :D Délután írtam egy kisregényt,aztán a Bence újraindította a gépet :twisted:

Erika,mi márc. 7 körül megyünk az orvoshoz a 15 hós oltásra,még időpontot kell kérnem.a múltkor kérdeztem,de szerintem nem válaszoltál,hogy mi újság veletek,Alíz miket csinál?

Gabó,asszem félreérthető voltam,én a lakáshitel után igényelhető adókedvezményre gondoltam...

Zília,megpróbálom röviden.Pedig délután annyit írtam neked! :? :x Lényeg,hogy úgy kezdtük a leszoktatást,hogy a du-i alvás előtt megszoptattam hasrafektettem az ágyon,paskolgattam a popóját és közben a homlokát simogattam úgy,hogy kénytelen legyen becsukni a szemét.Kb. 1 hét után már csak egy kis simi kellett,most meg már csak leteszem.Én állandóan attól féltem,hogy amikor nem látom felül a kocsiban és kiesik.ANNYIRA örülök,hogy vége ennek az időszaknak!Szerintem te is próbálkozz.Azt hiszem azért ment ilyen simán a dolog,mert megvártam,amíg ő is szeretne ott aludni.Régebben már próbálkoztunk,de csak nagy üvöltés volt.

Hú,megyek,szétcsapok köztük :D Az előbb az Isti a földön feküdt,Bence mellette térdelt,ütötte az Istit és kiabált,hogy dá-dá :lol: :lol:

Ja,még annyit Nitta,hogy szerintem Zoé tök sokat változott,talán már nem olyan kis pufi az arca?Az álmában mosolygós képen pedig mint egy kisangyal.

Kép

Kép
hajnus

Jó reggelt!!
Látom tegnap majd mindenkinek szómenése volt,mert megértem visszaolvani.
Tegnap irtam hogy Petra d.e. aludt.Aztán d.u. Virágoztunk egyet!Mármint a Zsaniéknál voltunk.HAzafele bementünk a Sparba.Ott Petra már nehezen volt el,sirdogált mindenen.(fél 6 volt).Aztán hazafele a buszon bealudt.Itthon kiloptam a babakocsibol,és aludt 7-ig.Felkelt és olyan,de olyan náthás lett,mint a fene.Szoval,leht a frontra is fognom,de a betegség előjele is lehetett a szokatlan alvás.
Zsani remélem nem kaptátok meg,hisz most estetek át rajt!

Zília
a Rékám másfél évesen bölcsis lett,onnantol kezdve szépen folyékonyan beszélt.Petra ekkor még itthon volt velem(még most is de nem sokáig)és csak a szavak első két betűjét mondta.Aztán 20 hosan ugy megeredt a nyelve egyik pillanatrol a másikra,hogy szép kerek mondatokat mondott,és mond.Igaz nem olyan szépen ejti még ki a szavakat,mint anno a Réka,de belejön!!!(bár Rékára néha rá kell szolnom,hogy ne pöszézzen a kicsivel,mert az nem jo a fejlődéshez).
Neked mennyire beszél a kislányod??
Valaki kérdezte miért nem teszel fel képet magadrol.Én az iwiw.en sem tudom kivenni hogy is nézhetsz ki,mert elég távoli,és kicsi a kép.Teszel nekünk fel???

GAbó
mi volt veled tegnap?Becsiccsentettél??Ünnepeltél valamit?
Voltál már bent a bölcsiben?
Mi van az üdülési csekkel???Mi nem kapunk?Akkor kik kaphatnak?
Megálmodtad a hajszinedet????

Cajok!
Szerdána Réka sulijában is lesz demonstrácio.Állitolag be is akarják zárni,mert nincs pénz.Még a megkezdett játszoteret se tudják megcsinálni.Kitettek a portára egy urnát,abba lehet pénzzel hozzájárulni az iskola fenntartásához.
Mi van ebbe az országban?Tiszta felfordulás!!Most már semmi sem biztos???????????????????????????? :?: :idea: :roll: :evil: :twisted:
Vendég

sziasztok!

gabó,
sztem próbáld meg a festést! :wink:

nitta,
köszi, ma jó éjszakánk volt, remélem nektek is!! dorka egyszer volt fent éjjel, szopizott és aludt is tovább. viszont reggel, mint az óra, mindig fent van fél 8-kor, most is. :P
hűű, de jó nektek egész nap együtt lehettetek!! :P mióta gábor fél 8-tól 4-ig van, hosszabbnak tűnik a nap, kevessebbet vagyunk együtt.. :?
dorka már nagyon korán, pár hetesen tartotta a kis fejét. a kis ügyesem! :wink:
nagyon jók a képek!!! és mekkora már zoé! látni, hogy olyan nagy, erős! :) a köpködős meg a zsiráfos kép... :lol:

katus,
és vágykeltő volt?? :wink: :lol:

zília,
hűű, akkor alexandra is átmegy néha éjjeli bagolyba? :roll: :P én úgy tudok örülni egy olyan éjszakának amikor nincs fent vagy max egyszer! :wink:

erika,
ááá, basszus, náthás lett petra??? :? jobbulást nektek!!!

KépKép
viol81

hajnus! Bocsika hogy félre értettem amit írtál.Nem vettünk fel hitelt!Erre gondoltál?Vagy ezt sem értem?Hülye vagyok? :lol: :lol:

rik!Aztat akarom neked mondani,hogy tegyél fel a
www.magyarbazár.hu
www.express.hu
ingyenes lakáshirdetést!Én tegnap raktam fel a bátyámét este és már 6-an megnézték az egyiken!
A hajszínt még nem tudom még a Balázsnak nem is mertem szólni róla,hogy fontolgatom,de már 2004.szept. óta nincs festve és már unom ezt a se színűt!!
Igen kicsit becsicsentettem,mert lesz repcsinapok augusztusban,de fő oka,hogy úgy néz ki eladták a fiúk a házat ma este 6-kor mennek megdumálni a részleteket.De ha ezek nem veszik meg akkor az a köcsög kurva megveszi aki már átbaszta őket,mert eladta a lakását!!! :D :D :D
A bölibe a beiratás márciusban lesz mikor az ovisoknak bent lesz az újságban!
Az üdülési csekket a nyugdíjasok,rokkantak a fogyatékosok meg még valakik igényelhetik,de nem mi ez a lényeg!!Családosoknak nem jár és állítólag már a felét ki kell fizetni!De szerintem ezt nem fogják annyiba hagyni!
Ez egy köcsög ország úgy ahogy van!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Viol!Levinek is jó éjszakája volt!Biztos ez a front volt a ludas!
Aszondod próbáljam meg!!!Már volt sok színű majd kiválasztok valami bulisat!
Vendég

Ezt a képet a Balázs főnöke küldte!
Reggeli sokkoló!! :lol: :lol:

Kép
Vendég

Anikó,Zília bejelöltelek az iwiwen!!
Vendég

Sziasztok!

Most volt Ábiéknál a farsang, tök jó volt. Ábel kalóz volt. Majd megpróbálok képet feltenni, hátha most sikerül :oops:

Csilla,
tök aranyos vagy, köszi, ha majd megadod a számodat fel foglak hívni, amikor Peten leszünk.

Igen, Pesten fogok szülni, már nem is tudom ki kérdezte.
A fórum legelején 2002-ben leírtam miért. Ábi is ott született. Majdnem mindenki itt szül, úgyhogy inkább nem írok erről semmit. Itt is járok terhesgondozásra, egy nagyon aranyos dokihoz, a Bikkeshez. Nagyon kedves, és mindig van rám ideje.

Katus, Rik,
aranyosak vagytok. Remélem akkor lesz a tali, amikor én is ráérek.

Kép

Kép
ábibaba

Äbizsani!

Elolvasom mindjärt miert nem itt szültel, es szülsz!

En sem itt szültem, es nem is fogok.

katus78

Zsani nem talälom :cry:

katus78

gabó,
a halat kell nézni? mert mást nem látok! :wink: :D
csak vigyázz azzal a bulis hajszínnel, nehogy megbánd! :wink: de majd mi megmondjuk a frankót! :wink:

KépKép
viol81

sziasztok cajok!
jók a fotók,szép mindenki(a szűrőfejű gyerek :lol: ,zóra is szeret így rohangálni :wink: )

zóra is bealudt a héten többször is délelőtt csak úgy,de max fél órát kapmert nekem is szükségem van az ebéd utáni nyugalomra :oops: :roll: :lol: ,meg mi is tartjuk minden nap a megszokott ritmusunkat.míráéknak is most van a farsangolás,de csak öltöztetés,gyors fényképezés fért bele,mert nem lehett bemenni hozzájuk :twisted: .szecsőéknél meg az egész iskolának együtt délután lesz a jelmezes felvonulás,utána dizsi 7-ig.úgyhogy 1/2 4 után megyek majd,beöltöztetem,aztán helyet foglalunk a tornateremben.bár míra fájlalta a fülét tegnap,nem tudom,hogyan fogja bírna a napot.majd holnap viszem ügyeletre,nem akartam kihagyatni vele a farsangot :wink: .
zsani
majd adok tel számot,tényleg jó lenne találkozni!!!
viol
akartam küldeni emailt és meglepve tapasztaltam,hogy nincs meg a címed(nem is értem,hogy ez hogyan lehetséges,hiszen te is küldtél már nekem sokszor) :cry: .bizony,csak adj még cicit dorkának,ha keveset is kéri.jó az!
gabó
na,olvasom is az üdülési csekket.ez lett volna az első év,hogy igényelek,aztán mégsem lehet?! :evil: (tavaly akkor még nem volt a kölyköknek adószámuk,ezért maradtam le róla).

annyit írtatok tegnap,hogy nem is tudom már,miket :oops: .itt volt anyukám,ezért maradtam le.
szép napot mindenkinek!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

csilla,
ááá, mi az hogy nem lehetett bemenni a gyerekekhez?? :evil: ez durva... :?
a címem ggviol@freemail.hu
várjuk a képeket! :wink:

zsanett,
ábira is kíváncsiak vagyunk!! remélem sikerül a kép. ha nem, akkor miért nem szokott? kicsinyítés? ha nem megy, küldd el nekem, felteszem.

most megyek, mert felkelt ez a kislány és mondja a magáét... :D

KépKép
viol81

bealvás I.:
Kép
bealvás II. (ez ma a míra ágyában):
Kép
vámpír:
Kép Kép
nutellareklám:
Kép

bolondgomba meg majd holnap(után,kiskedden... :lol: :lol: :lol: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

köszi,már fel is vettelek,küldtem is

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

én is bosszankodtam a "kizárás" miatt,szecsőékhez sopronban be lehetett menni fél10-10-ig ott voltunk,ámultunk a kölkökön.de ez bp!!!majd biztos ők csinálnak fotókat,azt meg drága pénzen akarják ránksózni(mikulás után 150 ft-ért kínálgatták a miku ünnepségen készített fotókat,biztos most is így lesz.csak nem tudom,kinek a kije a fotós,aki ilyen qrva drágán dolgozik?! :evil: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Viol!Mi lenne velünk ha csak ekkora kukacos hapik lennének!! :( :( :lol: :lol: Mikorra foglaltál szállást?
Nekem volt már fekete,kékesfekete,vörös,mahagóni és narancs a hajam!Majd kinézek valami tuti színt a Rossmanba!

szemizo!Hát igen így járunk lemaradunk minden földi jórol!!
Míra miért olyan kis bánatos?Nagyon cuki a jelmeze!!
Zórát ahol éri az álommanó ott el is alszik?
Szép már a pöttöm szája!! :lol:
Fényképeket az esti mulatozásról!! :D :D

Na lépek sütök egy kis palacsintát csak úgy simán,mert úgy ennék!!
Vendég

A barinőm kislányának most lesz farsang az oviba és a szülők oda sem mehetnek be!!Ki érti ezt!!
Vendég

Rik !Írtam privit!

KépKép
kola2

Sziasztok!!!

Gyönyörűek a babák! Csilla, szuper Míra jelmeze...!

Hajnus, majd szólj ha jöttök!

Gabó, remélem összejön a lakásdolog most már! Nekem is vannak ősz hajszálaim, ezért festetem én is. Mindig más, mondjuk csak árnyalataiban szoktam változtatni. az unokatesóm fodrász, ő kutyulja a színeket.

Hajnus, kérdezted Alízt! Képzeljétek, már tök jól megy egyedül. Már bejárja az egész lakást. Olyan édi, felhúzza a vállait, olyan mint egy pingvin. Aztán ha siet, akkor még mászik, vagy térden jár. :shock: De már egyre többet, egyre jobban megy egyedül, napról napra ügyesebb. :lol:

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika
nagyon ügyi ez a csajszi!Meglátod egyszercsak annyira fog sietni,hogy elfelejti,hogy sietéshez a mászást használta eddig,és futni fog!!!!(tudod olyan lendületes menés!!)
Tudsz feltenni képet rola?

Gabó
mindjárt teszek fel oda is hirdetést!!Köszi!!
Én méga www.piachalo.hu t is használom(vagyis ott is hirdetek)ott is nézik sokan,bár még ajánlatot nem tettek(ott azt is lehet,és ugyanugy ingyenes!!)
Huu,a narancssárga hajadat megnéztem volna!!! :wink: :lol:
Én is tervezem a festést,de azon is gondolkodom,hogy nem csikok leszenk most hanem középbarna az egész(a csikok ugyse olyanok lesznek mint a többi)
Én ezt az üdülésicsekk dolgot nem értem.Most kinek akarnak kedvezni???A szállásoknál,panzioknál sem örülnek ennek hidd el,azért ebből sokan mentek hozzájuk. :wink: :!:

Juj,valamit akartam még,visszanézek az előbbi oldalra!
Vendég

Csilla
milyen vámpirral szövetkezel Te meg???Nem félsz tőle?? :lol: :lol: :P :P Eszméletlenül jo a jelmeze!!Te csináltad???
A kis édes lányka meg csak ugy elalszik ahol van?Jo kis alvokája van!!

Cajok!
Nemsokára elmegyünk anyoshoz Győrságra,ugyhogy nem leszek a hétvégén!
Legyetek jók!!Szép hétvégét kívánok mindenkinek!!És persze jó időt!!
Vendég

Csilla!

Nagyon jok a kepek, nagyon tetszik Mira :D !
Zora, meg hät zabälni valo, aranyom hogy el tud aludni, mindenhol....Mäte meg soha nem csinält ilyet...na hazudok egyszer mikor nyäron nyaralni voltunk elaludt biciglizes közben, nekidölt Joco hätänak, az meg leugrott a bicigliröl, hogy ur isten mi van a gyerekkel rosszul lett??? En mentem elöl egyszer csak lätom nem jönnek, Joco Mätet nezi, annyira bealudt ..olyan edi volt, Jocot leverte a viz.
Babakocsiban is 5 honapos koräig aludt, szoval nincs egy jo alvokäja, en is rossz alvo vagyok.

Na ez hosszu lett :lol:

Rik!

Jo hetveget! Jo utat!

Zilia!

Mäte meg ertelmes szavat nem mond a mamän kivül, de egesz nap karattyol, magyaräz ezerrel az ö kis nyelven. :)

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?