Jó reggelt!
Na ez a kiírt dátum elég érdekes, bár dokiban is van aki nem veszi annyira komolyan.
Sajnos az enyém igen, sőt.
Mensi szerint márc. 7-én kéne szülnöm, és mivel tudom napra pontosan mikor fogant a pici kiszámoltam márc. 6. A doki koronggal számolt márc. 4-re.Ez nem lenne baj, csak amikor Krisztiánt is vártuk megmondta, hogy nekem az előzmények miatt nem vár
Így ugye vas.-ra vagyok kiírva, ha addig nem szülök hétfőn tuti kórház, kedd indítás
Bízom benne a kicsi addig kibújik
Pocak-méret
a huszonvalahanyadik hetekben ezzel a terhességgel volt a legnagyobb. Most már pár hete nagyon keveset nőtt.
Nekem köldöknél 118 cm, viszont nem tudom honnan indult
Kabátban elég bálnának tűnök, mert nekem a fenekemre is rakódott egy csomó felesleg
Majd ha lesz időm beszkennelem az előző terhességekkel milyen volt a pocim
Roki
remélem jól telt a szabad-éjszakátok
Bár a türelmetlenség is lehet szülés előtti állapot is
Egyébként végül is, hogy döntöttél, hol fogsz szülni??? Nekem ez a rész kimaradt, biztos felületesen olvasok. A dúlát azt tudom, hogy fogsz választani
Lorca
táskába én is szeretem a hátit, főleg ha gyalogolunk
Bár most Krisztián lenyugodott, szépen jön velem és fogja a kezem. Remélem ez marad is. Bár most az az időszaka van, hogy mindent egyedül szeret(ne) csinálni. Magam előtt látom, hogy a nehéz babakocsival mit össze fog szenvedni
Mazsi
nagyon szép a gyerekszoba, vagy sarok
Mi is ilyen barackos színt választottunk. Valahol azt olvastam, hogy ezek az árnyalatok nyugtatóan hatnak a babákra, na majd meglátjuk. Nekem a színes dolgokat szerették nézni, nem a sima falat
Ja, és Neked is és Ságinak is szép a pocitok
Na én vesztemre tegnap lementem a farsangira. Csak jól felhúztam magamat a sok idióta emberen, csak lökdösnek, tolakodnak.
A műsor után a gyerekek ugye pedig nem is kicsik (iskolások) nem a tornateremben ugráltak, táncoltak, hanem a folyosón szaladgáltak.
Nem győztem kikerülni őket, erre majdnem hasraestem a lábtörlőben
Ráadásul jól elfáradtam
Szóval ma a sok vasalnivaló mellett jó lenne pihenni is egy kicsit.
Barbi
jobban vagy már???
MIndenkinek szép napot:Gabi