Új privát üzeneted érkezett!

Róki!
Nekem elküldheted a telszámod! :) Úgyis szeretek fontos dolgokat közölni! :P :P :P :P

Timi
Kép Kép
timocska

Ágiboldi!
Jelentkezz te is!!!! :wink: :wink:

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!
Hú, Kaminak megy a drukk! Bár már lehet, hogy késő, mert (remélem) túl van a szülésen! :)
Azért addig nem tudom megállni, és íme két kép Csengéről! Lehet olvadozni! :lol:
Kép

Kép
cas

De kis édi dundi, rózsás pofija van! :D :D Irigy-irigy! :lol: :lol: Remélem Orsi is jól van! :) Mikor jönnek haza?

Többiek!
Hogy bírtok ilyenkor aludni??? :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

:) Nagyon szép Csenge baba, tényleg olyan kis pufi, rózsás! :)

Na lányok, ez aztán a kedvcsináló a babázáshoz! :)

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Jó reggelt!
Kami
de jó :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó babázást nektek!!!!Azóta már biztos kibújt a kis Zsebi :wink:

Rokica
jajj hát nem könnyű. Ismerek én is egy kislányt aki tejallergiás. Neki ha azt eszik nagyon csúnya ekcémás jellegű lesz a keze. De egy túró ruditól is. De hát egy gyereknek mindíg , hogy magyarázod el, hogy Te olyat nem ehetsz? Ráadásul nagy tesója kaphat ő nem :? :? Ez egy ördögi kör.
Először Krisztiánnak is voltak pöttyei a tejtermékektől holott mi sem korán adtuk :? :? szerencsére azóta nincs gond.kop-kop-kop

Csenge baba nagyon szép :D :D

Lorca
na most már akkor nem érzem magam én sem "rossz anyának". Tudom van aki mindent naponta sterilizál. na ehhez nekem sem volt idegem, na meg kell az a kis kosz is nekik, főleg már fél éves koruk után. Jó nem azt mondom a kutyával együtt rágókázzon, de a cumit ha leesett max. folyó vizzel öblítettem, meg a rágókákat is, nem főzögettem állandóan én sem :?

Móni
nem szeretnék én korábban szülni :wink: Viszont a családom már nem bánná ha mennék. Főleg a párom :D :D
Ha abból indulok ki, hogy a másik kettő időre született, ill. Krisztián +5 napra, akkor elvileg várhatóan Esztike sem fog sietni.

Majd bennszülött-képet rakok, bár mint kiderült nem barnítják be őket, mert a kozmetikus szerint az nagyon sok allergén anyagot tartalmaz. Sokan kiütésesek tőle :?
Viszont a haja készen lett este, az ilyen:
Kép

Tegnap voltam nst-n minden jó, utána bementem a dokimhoz bő két óra várakozás után :? :? és megnézettem Esztikét uh.-gal.
Pici feje lesz, és nem lesz nagy baba a doki szerint. Mondtam, hogy az nem baj, majd kinnt megnől :lol: :lol:
Egyébként 2800 g, minden jó a köldökáramlás is, a magzatvíz átlagos, a méhlepény másodfokban érett :D

Lin
sajnos nálunk is ilyen "hülye" helyzet van :cry: Fél órákat simán kell mindenhol várni bármilyen kis sz@r papírért. :cry:

telefonszám, nekem a tesóm babanetezik, majd szólok neki, hogy ide is írja ba ha megszületik Esztike :wink: :wink:
ha ide képet nem is fog tenni, a Lakóhely szerint :arrow: Nógrád megye ott lesz az is :wink: :wink: :wink:

Szép napot mindenkinek!!!

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Orsiék már lehet, hogy ma hazajöhetnek. Ő jól van, Csenge csak picit sárgult be, szóval lehet, hogy ma (legkésőbb holnap) hazaengedik őket. :) A teje is belövellt, Csenge meg teljesen rá van kattanva a cicire (az előbb beszéltem vele, és Orsi "panaszolta", hogy gyakorlatilag 1/2 4 óta egyfolytában szoptat). :lol:
De azt nem tudja, mikor lesz ideje-energiája ide benézni, de köszöni a drukkokat és gratulációkat!!! :)
cas

Én be szoktam jelentkezni a házidokihoz és akkor nem kell várni. Ha persze kések, akkor sosem hív be soron kívül! :evil: :evil:

Gabi!
Tök jó lett a frizura! :)

Cas!
Köszi az infokat, örülök, hogy minden szupi! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Aztamindenit!!!!!!!!!!!! Kamiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! Micsoda hírek!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P Már biztos ott szuszog melletted Zsebi!!!!! :P :P :P :P
Lányok! Micsoda baba-eső van a héten!!!! Ha ez így megy tovább, az nagyon durva lesz :lol: :lol: :lol:

Orsi! Csenge nagyon ééééédes!! Hú de irigy-irigy vagyok!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Még nem tértem magamhoz rendesen :D
Vendég

Gyorsan számba vettem, hogy mennyi mindent kell még megcsinálni a következő napokban-hetekben! (bár ki tudja mennyi van hátra?) Kicsit soknak találtam... jól ellébecoltuk az elmúlt 35 hetet! :D :D

Barbi!
Hogy vagy?

Timi
Kép Kép
timocska

Timi, köszi a kérdésed! :) De sajnos ramatyul :( Este elkezdtem taknyászni is, ráadásul megint hőemelkedésem van :( Na meg ráadásképpen éjszaka úgy bedurrant a jobb vádlim, hogy most nem nagyon tudok lábra állni... Régebben is görcsölt időnként, de akkor csak simán visszafeszítettem és minden OK volt, most viszont annyira durván bedurrant, hogy felordítottam álmomban a fájdalomtól :oops: Szegény Gábor nem tudta hirtelen, hogy miért kiabálok :? Kb fél perc után tudtam csak visszafeszíteni, addig fetrengtem, most meg alig bírok ráállni...
Szégyenlem magam, hogy itt a babaesőben panaszkodom, de kezdek nagyon magam alatt lenni :cry: Nem érzem, hogy javulnék, és most így a babavárás végén elég lenne Emma meg a körítés, de még ez az influenza is... Nekem már nincs ennyi energiám :cry:

Írtam Kaminak egy sms-t, gondolom ha lesz fél perce, akkor megírja a híreket! Majd közvetítek :P
Vendég

Barbi
jobbulást!!!
Lábadra próbálj valami izomlazítót, v. sportkrémet kenni, és jól masszírozd át, azt lehet ilyenkor is :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Kicsit tovább alszom és micsoda hírek!!! :P
Kami!
Nagy nagy gratula,már biztosan túl vagy rajta és Áronka ott szuszizik melletted!Jajdajó,jajdejó!!!!! :P :P :P :P :P :P
Várjuk a Gábor jelentkezését!!!

Orsi!
Csenge baba nagyon édes!!!Tiszta anyja! :P
Vendég

Barbi!
tényleg csak kitartás! Én tudom, hogy nagyon rossz, pár napja egész nap csak sírtam, hogy én ezt nem bírom stb. De most már sokkal jobb, csak a takonykór kerülget. A torokfájás és a köhögés elmúlt! Hidd el, egy-két nap és neked is jobb lesz!!!
A vádligörcsöt sajnálom, vegyél be kálcium tablettát. Persze, egy nem fog segíteni, de azért mindenképp vegyél be!

Ja, én is írtam neki! :D

Na, közben fel is hívott Kami! Áron 3600 grammal és 57 cm-rel született, csaszival. Kami jól van, most még megfigyelés alatt. Már kivitték hozzá a bébit, de csak megkukkolni. Délután már felkelhet. Elmondása szerint nagyon aranyos a baba, van haja is! :)
Szóval, bíztatott, hogy a csaszitól nem kell félni, csak pozitív élménye van!
Ha még eszembe jut valami, írok! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Gabi! Köszi a tippet :) Kicsit lelkileg kéne összevakarni magam...
Most nézem, hogy majdnem teljesen egyidőbe esik a gyerekeid szülinapja :P
Vendég

Timi!
Lilla babának boldog névnapot!!! :P Csak ma van Lilla vagy máskor is?
Vendég

Ja, Áron belekakilt a magzatvízbe, valszeg ezért ment el. Az első dolga az volt, hogy szembepisilte a dokit! :D :D :D

Ja, Sági!
Szülés után mindenki kap méhösszehúzó infúziót is! :)
Említettem Kaminak, hogy hétfőn úgyis megyünk CTG-re, benézhetünk hozzá! A 7-es szobában van, 2 ágyasban! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Háát, a hivatalos Lilla nap az ma van. De van egy júli 11-én is, igaz, ez nincs a naptárban.

Timi
Kép Kép
timocska

Nahááááát! Micsoda hírekre ébredni, Kamiii, jajdejó, jajde izgatott vagyok :P :P :P :P
Alig várom, h megtudjunk mindent.

És Csenge mennyire cuki!!

Timi, megvagyok és egyben, csak lustálkodtunk Boldival

Tegnap éjszaka meg moziban voltam. Igaz, h hangos, és Boldi rugkapál, de nem hiszem, h mérgében tenné.

Barbi, szegény, mostmár jobban leszel, ennyi ideig szokott tartani egy taknyálás. Gondolj arra, h milyen jó h nem akkor van ez mikor Emma úgy dönt, h születik.

Na mostmár nem távolodok el a géptől messzire, nehogy lemaradjak valamiről..

:lol:

Kép
Kép
agiboldi

Timi! Szuper hírek!!! :P Éljen Zsebi Áron!!!! :D Jó hosszú baba, Gedeiapu nyakig-lábát örökölte ;)
Lányok, Ti érzitek, hogy belassult volna a babátok így a végén??? Csak mert Emma aktívabb, mint a középső trimeszterben :? Na nemazért, mert imádom amikor ficánkol, csak már a védőnő is mondta, hogy számoljam, hogy mozog-e eleget :shock: Én meg mondtam neki, hogy azt egyszerűbb lenne "számolni", amikor nem mozog :lol:
Vendég

Barbi!
Én most éjszaka paráztam kicsit, mert mindig szokott mocorogni, de ma éjjel nem... úgyhogy reggel alig vártam, hogy felébredjen! De azóta már lemozogta az előírt 10-et! :D :D Lilla sem mozog kevesebbet, talán csak másként. Kicsit lomhábban dugdossa ki a buksiját! :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Szilvipocak 39. hét:

Kép

Zsuzsapocak 39. hét:

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nahát nem kell itt eltávolodni a géptől, h az ember lemaradjon valami hírről, elég ha írok, és közben jön az infó: Éljen Zsebi-Áron!!! (Jaj, szörnyű ez a terheshormon, miért bőgök én folyton? :) )

Boldi se mozog kevesebbet, inkább annyi, h nem vesz lendületet, viszont erősebb mint régen és nyomja magát neki a hasamnak. Van, h 5 centire kinyúlik egy dudor (szerintem tappancs) és mint egy cápa átcikázik a hasamon :D

Kép
Kép
agiboldi

Mozgás
Hát nem tudom tegnap mi volt.Először is hossztengelyén megfordult Peti és valószínű nem volt neki kényelmes mert folyamatosan mocorgott,10-15 percenkét betonkemény lett a hasam és a derekemtól a hasam aljába sugárzott valami görcsös jellegű,mensis fájdalom.Azt hittem lesz valami.Természetesen éjjel is keményedett a pocakom,nem tudtam jól elhelyezkedni.Reggelre visszafordult,de a keményedés maradt,talán nem olyan sűrűn.Mocorogni mocorog csak mintha finomabban tenné azt!
Vendég

Nem tudom nektek hogy van, de mikor nekem bekeményedik a pocakom, olyan, mintha egyben lenyeltem volna egy dinnyét és legalább 2 percig tart... :shock:

Hát, Ágik, nálatok is bármikor lehet valami! :D :D Túl sok izgalom ez egy kismamának! :lol: :lol: :lol:

Timi
Kép Kép
timocska

Kami
nagy-nagy gratula, most már!!!!
Nagyon jó egészséget kívánok Nektek!!!
Kép
És persze sok ilyen nyugis pillanatot :wink: :wink:

Barbi
igen így egy kupacra terveztük a gyerkeket :wink: :wink:
ha Esztike ügyes 24-én születik, és akkor két naponta lesz szülinap :lol: :lol:

Mozgás
hát születés előtt szoktak "lenyugodni" ill. kevesebbet mozogni a babák. Hát nekem igencsak aktív még Esztike. A legrosszabb amikor a méhszáj környékén dolgozik valamit :? :?
Tegnap az nst-n a korongot nem győzte odébbtologatni, szegénykém a nagy munkába elkezdett csuklani, úgyhogy lett olyan szívvonalunk, hogy csak na :wink: :wink:
Hát költögetni eddig nem kellett amikor nst-re mentünk. Utána nagy nehezen bealudt az uh.-tól meg megint felébredt :cry: elege lehetett belőlünk.

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Kami, gratulálok Áronhoz!!!!! HURRÁ-HURRÁ!!!!Amikor írtad, hogy a csaszinap ki van tűzve és legalább fel tudsz készülni, valahogy ott motoszkált bennem, hogy hacsak nem gondolja Zsebi, hogy hamarabb akar anyával talizni...... :lol:
És úgy gondolta.... :lol: Teljesen ideálisak a méretei, bár valóban hosszúka baby :lol: :lol:
GRATU MÉG 1X!!! Alig várom, hogy mesélj!!!

Csenge baba nagyon szép vagy ám!!!! Orsi, de jó már neked!!!

Barbi, már újdonságot nem tudok mondani, de lazíts és pihenj! Az mindig bejön. Ha jövő héten jössz a szülőszöba látira, majd jól leszólítalak..... :lol: :lol:

Róki, tartozom neked a toj.fehérje allergiám tüneteivel: szóval pici kis piros foltok voltak kezdetben rajtam. Akkor még semmire nem gondoltak anyukámék, aztán ez kezdett bedurvulni, vizenyős hólyagok jelentek meg a végtagjaimon. Ekkor már erős volt a gyanú az all.-ra. Hosszadalmas ételtesztek következtek, mire nagy sokára a toj.fehérjének tudták be a tüneteket. Egyébként ekkortájt 7-8 x szúrták fel a fülem egymás után, mert állandó gennyes gyulladásban volt. Hogy ennek volt-e köze az all-hoz? Én nem tudom, de anyukám azt mondta, miután az orrmandulám kivették, a fülemmel sem voltak további gondok.
Ja, szép nagy a pocid! Nekem szinte hajszálra ugyanolyannak tűnik, mint Zsuzsával. Talán mert majdnem ugyanolyan szettben is vagy a képeken...... ?:D

Timi, örülök, hogy jobban vagy! Boldog névnapot Lilla babynek!

Lin, kíváncsi vagyok neked meddig bírja majd benn Gréta baba! :wink:

Róki, Ágik! Nem sokára itt a ti időtök is :lol: És milyen váratlanul is történhetnek az események.......

Na jól kikönnyeztem magam mára...... :cry: Én sem megyek túl messzire a géptől........ :lol: :lol: :lol:

Bea

KépKép
babzsak27

Nahát micsoda hírek :D
Kami nagyon-nagyon gratulálok Áronhoz, szép nagy baba lett.
Nem semmi hogy beindultak a gyerkőcök mostanában.

Róki,
Nem akartalak letámadni, hogy jé mi ismerjük egymást a netről. Ne aggódj amiatt, hogy nem ismertél meg, megmondom őszintén én is Zsuzsa miatt ismertelek meg.
Pár hete a tv2-s babamagazinban mutattak be óvodákat és ott volt olyan, ahol az ilyen allergiás gyerekeknek külön főztek. Meg is lepődtem amikor mutatták, hogy a nagy kondérban megfőzik a sok adagot, majd a szakácsnő elővett egy kis lábost és ott külön főzött egy adagot az allergiás gyerkőcnek, szóval ilyen hely is van.

Barbi,
Sajnálom, hogy rosszabbul vagy, remélem most már tényleg gyorsan kilábalsz belőle.

Sági,
Hát nálad is kezd izgalmas lenni :)

Bea,
Nagyon szép babó Csenge :D

Lányok,
A 35. vagy a 36. héttől lehet a málnalevélteát inni?

Most megyek veszek anyagot a falvédőhöz mert eddig nem jutottam még el a méteráru boltba, de délután még jövök.

Móni

Kép
móni23

Móni!
Én úgy tudom, hogy a 36.héttől lehet inni a málnalevél teát.

Timi
Kép Kép
timocska

Sziasztok!

Kami:
Nagy-nagy gratula Áronhoz, alig várjuk a jelentkezésedet. Tényleg szép méretei vannak.

Orsi:
Nagyon szép kislány Csenge baba, olyan szép kis kerek, rózsás pofilya van.

Róki:
Szerintem is ugyan olyan a pocid mint Zsuzsával.

Most jöttünk meg a ctg-ről, nem győztem nyomni a gombot annyit mocorgott Gréta baba. a doktor bácsink meg szabin van, úgy hogy keresni kellett egy másikat , aki megnézte. Azt mondta könyv szerinti a ctg-ém. Majd csak 26-án kell menni legközelebb.

Holnap megyünk uh-ra alig várom már hogy mekkora.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Hali!

De jó, de jó! :D Gratula Kaminéknak!!! :D :D

Tök szuper!Vmelyik éjszaka már én is a lányomat dajkáltam... :oops:

Csenge nagggyon édes! Mintha máris sminkelné magát ...kis pirosító, ez+az .... :D

mozgás
Lea is ugyanúgy mozgolódik, sőt sokkal intenzívebben érezni és időnként tényleg kidugdossa vmelyik testrészét jónéhány cm-re (szerintem tappancs ill. könyök váltakozva)
Jópofa érzés!Imádom :D :D :D
Tegnap este itt aludt a barátnőm és "kiakadt" mekkora hancúr van odabent....

nos féligmeddig elkészült a nagy mű...
[/img]

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

upsz hiba történt...na várjatok, kicsinyíteni kell aképeken...

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Kép pelenkázó sarok

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Kép

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

és ezek vagyunk mi :D

Kép 33.hetes pocak

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi:

Nagyon aranyos Lea szobája

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Mazsi!
Nagyon szép lesz Lea kuckója! :) Biztos jól fogja ott érezni magát! :) És te meg nagyon csini vagy, nincs hatalmas pocid! :D :D

Lin!
én is kiváncsi vagyok, mekkora Gréta baba! :) És persze, hogy minden rendben van-e! :)
Én hétfőn megyek az első ctg-re! :)

Timi
Kép Kép
timocska

Timi,
Köszi, akkor majd csak egy hét múlva kezdem el iszogatni a teát.

Mazsi,
Nagyon szép lett a babaszoba :) Neked pedig tényleg nincs nagy pocid :)

Lin,
Örülök, hogy minden ok volt a ctg-n. Én majd csak 26-án megyek az elsőre, de már nagyon várom, hogy halljam a kis szívdobogását :)

Már nagyon kíváncsi vagyok Áronra, remélem tesz fel Gedeiapu róla képeket :)

Megvettem az anyagot, ha hétvégén lesz időm meg is varrom.

Kép
móni23

Köszi a dícséreteket :D
Kicist lehet, hogy besárgult ez a szoba de talán akkor sem lesz gond ha a jövő héten vmi mást találnak a pici lábak között... :shock:
Tiszta lüke vagyok amióta lorcáéknál kiderült a turpiszság... :lol:
Na de mindegy legefeljebb kicsréljük a kis szioknyácskákat nacikra, a szobát nem festi át apa kékre történjen bmi :)

Hát kamin még mindig hüledezem :D és egy kcsit irigykedem :lol: :lol:
méghogy fel lehet készülni a szülésre...
Akkor jönnek ezek a kis betyárok amikor nekik tetszik :lol:

barbus
remélem hamarosan jobban leszel!
pihizz sokat

most megyek egy kicsit lustizni :oops:

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Hali!

Mazsi, klassz lett a szoba!!!!! És nagyon csini vagy ám!!!! Nem is látszik rajtad a 9 kg! Azt hová híztad???
(Ez így nem érvényes..... :( Persze ez csak vitzzzzzz :wink: )

Hát igen, én sem tértem még napirendre Kami miatt..... :lol: :lol:

b.lin, várjuk holnap a méreteket!!!

Bea

KépKép
babzsak27

babzsak

már 11,5 az a 9 kg :D

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Mazsi, akkor sem látszik!!!! :wink: :lol:

Bea

KépKép
babzsak27

Kis_plútó,
A sterilizálás úgy látom, nem csak nekem nem megy, ennek azért örülök is :) Szerintem legtöbben amúgy sem várják ki a fél órát, úgyhogy végülis ugyanott vagyol. Mosogatógépünk meg nincs, úgyhogy azt hiszem, most is marad a szoptatás végig a zűrös időszak alatt. Gondolom olyan minimum 4 hónap után amúgy sem olyan vészes.
Én is hiszek a kis kosz nem árt, hanem használ dologban :D
Ha még akarsz egyszer barnítani farsangra: egy kis Nivea kézkrém kakaóporral remekül fest és nem hinném, hogy nagyon allergizálna. És még jó illata is van tőle. Olyan étvágygerjesztő :lol:

Barbi,
Ha éjszaka begörcsöl a lábad, próbálj felállni. Sztem ezek teljesen másfajta görcsök, mint sportoláskor. Nekem nem szokott segíteni a visszafeszítés és .....fáj. Robi is imádja, amikor ilyen esetben evickélek az ágy széle felé, pláne, hogy én alszom belül.

Rokica,
Látszik a különbség a két pocis kép között. A hajad most sokkal rövidebb :P

Móni,
Az ajánlás szerinte a betöltött 36 hét után, mivel onnantól a baba már "kész" és a málnalevél beindíthatja a szülést.

Mazsi,
Nagyon tetszik a szoba! Irigyellek, én még azt sem tudom, hol fog aluszikálni Ketteske. Natinak most az a szokása, hogy Brumit, Mimit (jó kemény baba) bedobálja a kiságyba, álandóan belemászik. Nem lesz túl biztonságos az élete.. De Natinak meg egy macskával kellett osztoszkodnia az élettéren, igaz, hogy macs nem mehetett a közelébe sem. Neked sincs olyan óriási pocid, igaz, még a java hátra van :)
Ránézésre az a 11,5 már az érkezés utáni héten el fog tűnni. Én meg kezdhetem várni, mikortól fogyizhatok.

Pociméret:
Nekem a doki azt mondta, hogy egész pici a pocim. Megmértem a legnagyobb kiterjedésénél, kb a köldökömnél, 115 cm. Nem tűnik olyan kicsinek. Szerintetek?

Kép KépKép
lorca

Sziasztok!

A barátnémmal a Brendonban voltunk.Kaptunk egy táskát olyan pelenkázós,utazós tatyót.Nagyon szupi.Először Pegperegot akartunk,de amikor megláttuk,hogy az egy sima táska,mindenféle fakkok nélkül sok pénzért akkor gyorsan le is tettünk róla.Szóval találtunk egy nagyon klassz samsonite táskát,ezer tartó,zsák,szennyepelenkatartó,pelenkázólap,cumisüveg melegentartó...Szóval nagyon klassz,igaz drágább volt,de ez inkább megéri a pénzét.Ja és 3 év garancia a táskára.
Természetesen vettem Petinek is egy zenélő kis játékot a hordozóra meg egy kertésznacit.Na meg a barátnőm kislányának egy játékot amivel mi is jól éljátszadoztunk az üzletben.
Ma megjött a Picik és Kicsik cimű könyv is.Lányok,az nagyon szuper kis könyv és még csak belelapozgattam!!!
Poci: Az én pocakom köldök magasságában 105 cm.Lorca,nyugi.
Mellékelek egy fotót a centik mellé. :P Kép
Vendég

A nagy írásban elfelejtettem a dícséreteket kiosztani.
Roki!
A pocid szép nagy,szerintem pont akkora mint Zsuzsával!! :P

Mazsi!
Nagyon-nagyon klassz kis kuckója lesz Leának!És természetesen nagyon csini vagy! :P
Vendég

Timocska!

Köszi a Kami-híradót! :) Remélem nemsokára képeket is kapunk róluk.

Méhösszehúzó infúzió:

Nem rutinszerű hüvelyi szülés után, a szopinak ugyanez a maga természetes hatása.

Móni!

Legközelebb szólj! :) Bár akkor már figyellek. :) Már legalábbis ha jössz. Én szeretek járni még mindig, úgy is hogy Zsuzsa már nem szopik, mert jó a társaság, jó információkat lehet kapni, nemcsak a szopiról, és mert kell a kikapcsolódás baba mellett. Zsuzsa mindig is jól érezte magát, mondjuk asszem 5 hónapos volt mikor először mentünk, de 11 napos (!!!) korában kezdte a babatalizást, és én úgy vettem észre, mindig jól érezte magát, aludt vagy nézelődött mig pici volt, mikor nagyobb lett akkor meg már játszott. Egy szó mint száz, gyere máskor is, babával is majd!

Babzsák:

Fú, akkor te is megszenvedtél ezzel az ételallergiával. Mióta Zsuzsa nem kap tejterméket, azóta nemcsak az emésztőrendszeri tünetei múltak el, de nem is taknyol azóta. Lekopogom. Nagyon remélem ezzel megússzuk a további fülgyulladásokat.

Mazsi:

A babát hova dugtad? :) Nagyon szép lett a szoba!

Abban igazad van, hogy nem nagyon lehet felkészülni a szülésre, de szerintem rosszul is tálalják nekünk a dolgot ezzel a kiírás dátumával... én azt olvastam, és azóta ezt próbálom szem előtt tartani, hogy inkább a kiírás HÓNAPJÁRA koncentráljon az ember (tehát két héttel a dátum előtt és utáni periódus) mert ekkor a legvalószínűbb hogy jön a baba. De ezen belül jöhet bármikor, és tényleg jobb úgy készülni, hogy ez így is lesz.

Pocakméret:

Az a gáz, hogy nekem is tök egyformának tűnik a két kép (a hajamat kivéve :lol: ) pedig most a mérleg 6 kg-val kevesebbet mutat... ilyen jól eldugtam akkor a 6 kilót, vagy most vagyok ennyire szétfolyva?!?! No mindegy. Azért kiváncsi vagyok, Szilvi baba ebből mennyit tesz ki. Zsuzsa 4 kiló volt...

Rólam:

Ma HIHETETLENÜL rossz kedvem volt... iszonyat ideges és feszült voltam, nem tudom miért. Szerintem most csapódott le az elmúlt hetek és napok túlzsúfoltsága. Ma viszont pirosnapos ünnep van, Zsuzsa anyukámnál alszik!!! Úgy, hogy egész éjjel. Ilyet legutóbb pár hónapos korában csináltunk, amikor éppen valami szeszélye folytán átaludta az éjszakát, azóta nem. Azóta max úgy csináltam, hogy ott letettem őt aludni, és visszamentem mikor végeztünk a programunkkal Daviddel... de ezt se gyakran. Úgyhogy ez most ilyen első próbálkozásnak minősül, remélem Anyu jól bírja majd az éjszakai keléseket, mert Zsuzsa még ébred éjjel. :( Kicsit izgulok. De azért jó is hogy van egy szabad esténk. És hát jó lenne ha majd ebből szokást is csinálni.

Úgyhogy most rendeltünk pizzát, én iszom egy kis Unicumot (!!!) lazításképp, megnézünk valami filmet és gyerekmentesen megyünk aludni!!!

Első anyukák, ti el sem tudjátok képezelni MÉG hogy ez micsoda nagy dolog. ;)

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Kukucs! :)

Lorca!
Én az ilyen beszólásoktól a falnak megyek! Relatív, hogy kinek mekkora a pocakja! Egyik ismerősöm 3 gyereket szült, a harmadiknál volt a legkisebb a pocija és az lett a legnagyobb baba! :lol: Úgyhogy szerintem ez nem mérvadó!!! Na, én is megmértem kiváncsiságból! Nekem meg 99 cm... :shock: :shock: :shock: Akkor ehhez mit szólna???

Ági!
Csini vagy! :wink: Én is gondolkodtam, hogy vegyek-e valamilyen táskát, de egyenlőre hanyagoljuk. Aztán lehet, hogy veszünk majd később! Én is olvasom a Picik és kicsik-et. Balitól kaptam karácsonyra, és tetszik! :) Mellette még a Spock féle könyvbe is belenézegetek.

Róki!
Remélem Zsuzsa jól ellesz mamival, kell az ilyen este is! Érezzétek jól magatokat Daviddal, lazítsatok! Mert ki tudja, mikor érkezik Szilvi! :D :D Ez az ideges, feszült állapot meg lehet a szülés előjele is, nem?! Bár én nem tudom, de olvastam ilyesmit! :)

Timi
Kép Kép
timocska

rokica
gratual a vizsgáért!minden elismerésem a tiéd, ahogy már korábban írtam szerintem egy hős aki kismamiként képes vizsgázni!!de hogy Zuszsa +pocaklakó mellett... :shock: szóval szupi! :D :D :D
Élvezzétek az estét!Megérdemlitek!

sági
Te is csini vagy !Csak a pocid nőtt :lol: 105 cm? Az tök jó!
Az enyém 107cm, de szerintem ebből az adatból messzemenő következtetést nem lehet levonni. Ezért vagyok kíváncsi a jövő heti UHU-ra :D

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Roki,
Én el tudom képzelni, milyen nagy dolog bébimentesen lenni egy egész éjszaka. :D Csak épp még nem tapasztaltuk :D :D
Nálunk még az is nagy szám, hogy Natit leadjuk anyósnak és utána szabadon bevásárolunk a Tescoban.

Timocska,
Vannak a dokimnak furcsa beszólásai. De tényleg kedvelem, a SOTEn a 8. hónapig ambuláns jártam, kerestem a megfelelőt. Szerintem a fél kórház végigment rajtam, nem véletlenül választottam olyant, akivel azelőtt nem is találkoztam. A jelenlegi magasan a legjobb közülük, pedig nála is úgy indítottam, hogy csak egy ambuláns beteg vagyok, aki nem fizet. Egy csöppet sem bánta. Már ezzel is szerzett egy rakás plusz pontot. :)

Mazsi,
Nem lehet túl sok mindent tudni a pociméretből, de nekem nagyon furcsa, hogy tényleg kisebb, mint az előző terhességnél. Az uh is alátámasztotta, a babó is az. A legrosszabb az, hogy egy bálnának érzem magam, semmihez nem férek oda a hasamtól, ennek ellenére dokinak ránézésre látszott, hogy babó kisebb, mint kellene, hogy legyen. De legalább a legutóbbi uh szerint lány, ami azért feldobott :wink: Mindenkinek szüksége van egy hülyeségre, amin aggódhat :?

Táska: Ami nekem babóval bejött, az a hátitáska. Szükség van mindkét kezemre. Nem túl nőies, de egy rakás dolognak bele kell férni. Ha már tud csúszni-mászni, azaz játszikoru, egy bőrönd sem lehet elég nagy. Ja, és nekem a legfontosabb, hogy az oldalán legyen olyan zseb, amiből úgy ki tudom venni az innivalót, hamit, hogy ne kelljen levenni a hátamról. Így nagyon elegánsan egy hegymászó tatyival rohangálok.

Kiírt dátum: Az a 4%, aki a kiírt dátumon szül tényleg kisebbség :wink: De a legrosszabb a fix dátumban, hogy az utolsó napok, hetek megpróbáltatásai egyre rosszabbak voltak nekem, vártam a dátumot mint a Messiást és semmi...semmi...semmi. Csak amikor (Orsihoz hasonlóan) egy kicsit megvizsgált az ügyeletes doki. Ráadásul sem most, sem a múltkor nem értettem egyet a dokival abban, hogy mikor is kéne lennie ama napnak.

Kép KépKép
lorca

Jó reggelt!

Na ez a kiírt dátum elég érdekes, bár dokiban is van aki nem veszi annyira komolyan.
Sajnos az enyém igen, sőt.
Mensi szerint márc. 7-én kéne szülnöm, és mivel tudom napra pontosan mikor fogant a pici kiszámoltam márc. 6. A doki koronggal számolt márc. 4-re.Ez nem lenne baj, csak amikor Krisztiánt is vártuk megmondta, hogy nekem az előzmények miatt nem vár :?Így ugye vas.-ra vagyok kiírva, ha addig nem szülök hétfőn tuti kórház, kedd indítás :? Bízom benne a kicsi addig kibújik :D

Pocak-méret
a huszonvalahanyadik hetekben ezzel a terhességgel volt a legnagyobb. Most már pár hete nagyon keveset nőtt.
Nekem köldöknél 118 cm, viszont nem tudom honnan indult :shock:
Kabátban elég bálnának tűnök, mert nekem a fenekemre is rakódott egy csomó felesleg :roll:

Majd ha lesz időm beszkennelem az előző terhességekkel milyen volt a pocim :wink: :wink:

Roki
remélem jól telt a szabad-éjszakátok :wink: Bár a türelmetlenség is lehet szülés előtti állapot is :wink: :wink: :wink:
Egyébként végül is, hogy döntöttél, hol fogsz szülni??? Nekem ez a rész kimaradt, biztos felületesen olvasok. A dúlát azt tudom, hogy fogsz választani :wink:

Lorca
táskába én is szeretem a hátit, főleg ha gyalogolunk :wink:
Bár most Krisztián lenyugodott, szépen jön velem és fogja a kezem. Remélem ez marad is. Bár most az az időszaka van, hogy mindent egyedül szeret(ne) csinálni. Magam előtt látom, hogy a nehéz babakocsival mit össze fog szenvedni :shock: :twisted:

Mazsi
nagyon szép a gyerekszoba, vagy sarok :wink: :wink:
Mi is ilyen barackos színt választottunk. Valahol azt olvastam, hogy ezek az árnyalatok nyugtatóan hatnak a babákra, na majd meglátjuk. Nekem a színes dolgokat szerették nézni, nem a sima falat :wink: :wink:

Ja, és Neked is és Ságinak is szép a pocitok :wink: :wink:

Na én vesztemre tegnap lementem a farsangira. Csak jól felhúztam magamat a sok idióta emberen, csak lökdösnek, tolakodnak. :evil: :evil: A műsor után a gyerekek ugye pedig nem is kicsik (iskolások) nem a tornateremben ugráltak, táncoltak, hanem a folyosón szaladgáltak.
Nem győztem kikerülni őket, erre majdnem hasraestem a lábtörlőben :evil: :evil: :evil:
Ráadásul jól elfáradtam :evil:
Szóval ma a sok vasalnivaló mellett jó lenne pihenni is egy kicsit.

Barbi
jobban vagy már???

MIndenkinek szép napot:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?