Új privát üzeneted érkezett!

Minden rendben!
Senki nem akart senkinek se rosszat. OK?
De ha lesz esetleg valami bajotok velem (reméljük nem lesz! :D ) akkor írjatok privit!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszönjük, hogy felnőtt ember módjára megbeszéllhettük!

Kép
nagydora

Szerintem nincs itt semmi "háta mögött". Ez nyilvános fórum, és mi itt (is) eszmét cserélünk. Megbeszéljük azokat a dolgokat, amelyek érintenek és érdekelnek bennünket... Nagyon elszomorít, hogy az a banda, amelyik együtt izgult decemberben, Karácsony előtt ( :wink: ), itt tart... Pedig hihetetlen csapat! Na, fel a fejjel!

Szerettem volna írni egyet odaát, de inkább nem tettem. Nekem meg az esik rosszul, hogy tökmindegy, kicsoda, de azt mondja, hogy "remélem, semmi más örömük nem lesz"... Kedves, szellemes, megértő hozzászólás volt. Inkább a nyelvemet harapnám le! :?

Steffi, Gabbó, Marcsi, fantasztikusak a képek. Gabbó, emlékszel, én a lábaidat irigyeltem a kórházban, te pedig ugyanúgy lufifejűnek nevezted magad? :lol: NEM LUFI A FEJED! Figyelj, aki ilyen jó nő... meg mindenki. Csinik vagytok mindannyian. :D Én pedig köszönöm. :oops: Bízom benne, hogy babahájak is hamarosan tovaszállnak. Sállálá. :roll:
vbea

Veronikusz!

Sajnálom, hogy ez lett a vége, utoljára mondom el, hogy nem volt szándékomban megbántani téged és továbbra is állítom, hogy semmilyen negatívumot nem állítottam Rólad. Veszekedni és haragban lenni én sem szeretnék, ha ez lenne a célom, akkor "felvettem volna a kesztyűt" és nekiálltam volna acsarkodni. Mégegyszer bocs, igazad van, vagy ki kellet volna írnom a teljes nevedet, vagy, ha ezt nem akarom akkor monogrammot sem írok, de ebből is látszik, hogy én sem vagyok tökéletes.

Ugyanakkor ha végig olvasod ezt a topicot láthatod, hogy vannak itt olyan emberek, akik valóban nem mondanak sem negatív, sem pozitív véleményt senkiről a másik topicból, mégis idejöttek és ideírnak. Elgondolkodtató, hogy vajon miért?

A privi üzenet amít írtak Neked a lányok, úgy gondolom sok mindent megmagyaráz............

Kép
ildi35

Veronikusz,

soha semmi bajom nem volt Veled, miért is lett volna? :)

Steffi, Marcsi,

nagyon szép vagytok!

Eni,

ne izgulj a pocakos-maradványok szép lassan leolvadnak! :D

Kép

Kép
jube

Na mire megírtam a Mea culpa levelemet, Ti már le is rendeztétek a dolgot. Hiába na, én mindig lemaradok...... :lol: :lol: :lol:

Kép
ildi35

Ildi!
Elhiszem hogy nem akartál "bántani" :) ahogy írtam, most a fáradtságtól én is érzékenyebb vagyok. Megint összehányt mindent a gyerek. Már nincs gyerekágynemű amit felhúzzak. :(
privit nem kaptam, de szerencsére a félreértés tisztázódott

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szóval úgy akartam írni, hogy ... "elhiszem hogy senki se akart közületek ... "

Kép

Kép

Kép
veronikusz

:(
Még jó, hogy háromszor erlküüldtem a privit! :twisted:

Kép
nagydora

Veronikusz!

Akkor most virtuálisan kezet rázunk? :lol: :lol:

Kép
ildi35

Lebuktatok! :D :D :D

Lányok-lányok!
Nem kell ezt titokban! Ha páran úgy érzitek, hogy jobban megértitek egymást vagy több mindent meg tudtok egymással osztani, nem baj, ha külön utakat jártok! Ezt nyugodtan elmondhattátok volna!

Egyébként minden topiknak ez a sorsa: addig bővül, amíg egyszercsak szétszakad. :D

Ne haragudjatok, hogy írtam!
További jó beszélgetést! (Tudjátok, én a másikban se sok vizet zavartam. :D )

Lilluska

Durca!
Visszaolvastam, hogy mi van veletek és őszintén sajnálom! További sok erőt kívánok Neked és az egész családnak!
Vendég

Ildi!
rendben! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lilluska :lol:

Kép

Kép
jube

Nahát lányok, ámulok-bámulok, miközben ti itt lerendeztétek a dolgokat, én írtam privát Veronikusznak, mert ugyebár pont én írtam ki a nevét, úgy gondoltam, ennyivel tartozom neki.
Veronikusz, remélem az enyémet megkaptad?! :wink:

Steffi, Marcsi, ti őőőőrült csinosak voltatok, még azzal a nagy pocakkal is. Sehol egy deka zsír! Hihetetlen!

Vica! lehet, hogy beletrafáltam? :roll:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Gabboka!
Köszi megkaptam. Válaszoltam is.
Megyek aludni HA HAGYNAK

sziasztok!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabboka, hát erről beszéltem korábban én is! És ez a két csajszi szülés után is ilyen bombaztikusan néz ki!

Vica, már látom is magam előtt a jelenetet: itt áll az udvarunkban a kivénhedt BKV busz és én buzgón gyakorlom babakocsistól a fel és leszállást. :lol: :lol: Bár lehet, hogy a kivénhedt busz telepítését előbb kérvényeznem kellene a BKV vezérigazgatójánál (kihez forduljak most, hogy Aba Botond urat valagba rúgták?), hogy ezzel a busz telepítéssel szociálisan járuljanak hozzá a beszari kismamák babakocsival történő önmegvalósításához a mindennapi életben. ( hűűűű, most elájultam magamtól milyen hivatalosan tudok fogalmazni :lol: :lol: ) De lehet, hogy egyszerűbb lenne egy kengurut beszereznem? :shock:

A fiam hozzájárult, hogy képet tegyünk fel róla is, úgyhogy majd ha lesz ideje velem voglalkozni, akkor ma valamikor fel is kerül.

Kép
ildi35

Húú, kicsit ledölök aludni, azt mire jövök vissza :) , örülök, hogy lerendeztétek.

Dani szegénykém folyamatosan lázas, ilyen még sosem volt, hiába adom neki a Nurofent nem megy le 37 alá. Bár a doktor néni meg is mondta, hogy ne essünk abba a hibába, hogy minden áron le akarjuk nyomni a lázát. Hát én nem is esek, de 38,7-nél azért adtam neki lázcsillapítot, nem vitte le 37 alá. Ez most egy elég makacs vírus.

Vica, Ti hol is laktok, mert gőzöm sincs :( .

Majd én is keresek képeket (ilyen volt,ilyen lett )

Jube
Növeszd vissza a hajad, nekem sokkal jobban tetszel úgy :) ! Remélem nem haragszol!

Marcsim
Nekem is küld el az altatásos esszédet :) : sz.monacs@freemail.hu

Kép
Kép
monacs

És akkor a képek.
Hát nem a legjobbak, mert nem nagyon fényképezkedtem Dórival való terhességem alatt.

Szóval az első teherbe esés előtt kb. 1,5 hónappal. Dani akkoriban kezdett járni.

Kép

Szülés előtt 5 nappal egy esküvőn, sajnos nem nagyon látszik a pocakom.

Kép

Szülés előtt kb. 40 percel.

Kép

Kép
Kép
monacs

na,és még kettő Dórcikámról :D .

Kép

Kép

Danit ma nem kaptok, hogy ki tudjatok pihenni,de holnap nem ússzátok meg. :wink:

Kép
Kép
monacs

Sziasztok,

Veronikusz,
Remélem azért azt a privi üzenetet még is megkaptad amit Dóri írt. Az általam említett személy, nem Te vagy mert ha elolvastad írásomat akkor kiderül hogy én kiről is írtam. Sajna nem Veled találkoztam a kórházban :cry: pedig neked jobban örültem volna. :lol: Remélem azért sikerült tisztáznunk ezt a félreértést és nincs harag. Annak pedig szívből örülök, hogy „felnőtt ember” módjára meglehetett Veled beszélni. :D

Steffi, Marcsi és Gabbó
Hát ezt nem kellett volna… :( Letörtem mint a bili füle! Hogy Ti milyen jól néztetek/néztek ki??? Elképesztő!!! Ezek után anyáca zárdába vonulok „hab” testemmel. :D :D

Ti mit csináltatok terhesség alatt?????? Koplaltatok?????

Lilluska,
Hát igen ez vagy Te!!!! :D Félre ne értsd, pozitív értelemben!!!!!!!!!!! Ez a hozzáállás nagyon tetszik!!! :D :D Remélem hogy a gyerkőcök jól vannak!!!!!!!

Gabbó,
Lehet.

Ildi,
Azért a bérelt bkv buszra én is felszállhatok???? Én is beszari alak vagyok!! De csak alacsony padlós buszt bérlünk!!!!! :D Na mit szólsz hozzá??? Még emelni sem kell nagyot, menet közben meg majd visítunk, és persze a hajunk is lobog csak nem azért mert kigyulladt a busz!! :? Figyú arra gondoltam, hogy majd megkérjük Aba Botondot hogy fuvarozzon minket, persze nem kap 20 millió Ft jutalmat érte!!! :evil: Szerinted? és még jegyet sem veszünk áááámmmm…. Menet közben pedig Esztiékért is beszaladunk. :wink:
Hát nekünk már a kenguru nem jön be, múltkor beletettem Rékát hát addig üvöltőt amíg ki nem vettem belőle. Úgyhogy ennyi… marad a busz…
Sajna nekem is olyan az arcom mint a fiadnak :cry: talán enyhébb kiadás, ezért rólam sem készül sok fotó. Most kezd helyre jönni, sajna még a hormonok tombolnak. :cry:

Monacs,
Kispesten!!!!!!!!!! Tudom a világ vége, de mégsem!!!!! Csak egy ugrás onnan!! :lol: :lol: :lol:

Amíg nem találok normális képet magamról (előtte-utána című fejezethez) addig Rékáról dobok párat. Csak hogy teljen az oldal. :lol:

Puszi

Mosoly album
Kép
Apucival
Kép
Hallo, itt vagyok Kép
Ördögfióka Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Lányok! :D ne már :oops:

Vica!
Cukkancs ez a kiscsaj! És még mindig jókat nevetek az írásaidon!

Monacs!
Szép vagy!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hát Ildi,Vica!
Ez a buszos dolog Tetszik!!!
Azért reméltem is ,hogy eljöttök értem!! :lol:

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

CSAJOK!

Nincs szüksége valakinek egy doboz humana H1-es tápszerre??

Kép
Kép
mano4

Csajok,

A nap híre: (vagy az este?)
RÉKA MÁSZIK!!!!!!!!!!! Rájött a technikájára!!!!!!!! Jobb később mint soha :lol: :lol:

Steffi,
Köszi :oops: :oops:

Nekem is van Nestlé Beba 2 Csecsemőtápszer (5 hónapos kortól) Nem kell senkinek??? Ingyé adom!!!!!!!!!!!!!!!!!

vica10

Marcsi!
Csini voltál/vagy Te is!

Monacs!
Jóbulást Daninak!!!!!!!!!!!!

Kiscsillag!
Én itt 'új''vagyok, de a csajok jó fejnek tartanak :lol: , azért vagyok itt! Én is nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vica
Kispesten merre? Kőbányán laknak a nagymamámék az Agyagfejtő utcába, ennyit ismerek nagyjából :D . Írd már meg privibe, légyszi.
Végül miben maradtatok dátumilag?

Steffi
Köszi a dícséretet :wink: .

Kép
Kép
monacs

Ja!
Nagyon ügyi Réka baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

A nagylányom és Apa....
Kép

....a kisfiam és én....
Kép

....csak a hasamat figyeljétek! Vica tesó, ne strapáld magad, bálntestben verhetetlen vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Juhééé, mégis csak szeretek hason feküdni!!
Kép

Na, ügyesen tudok ülni?
Kép

Kép
ildi35

Vica!
Dóritól kaptam egy rövid levelet, de szerintem az nem az amire te gondolsz. Ebben vkiről kérdezett. Sajnálom. :(
Vica! Nagyon édes Réka a 4 kis fogacskájával. :D

Lányok!
Mit csináljak. Felkavartam az állóvizet. Mindenki bombáz priviben hogy adjam meg ennek a fórumnak az elérhetőségét. Most mit csináljak? Eddig mindenkit leszereltem... Gondolom nem örülnétek neki ha most mindenki átjönne. Én is rögtön eltünök.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Lehet, hogy nem kéne beleszólnom, de ahogy én rájöttem, más is rátalál a topikra, ezért lehet, hogy jobb lenne az egyenes beszéd: "én, ő meg ő stb... átléptünk egy másik helyre, mert úgy gondoltuk nagyon sokan vagyunk itt. Azért Titeket is olvasunk stb."
Én nem írhatok erről a topikról, mert semmi jogom nincs hozzá, de ha Ti jónak látjátok megtehetnétek. Biztos jobban esne az ottmaradtaknak, mint a titkolózás és utána a "lebukás".
Mégegyszer hangsúlyozom, saját belátásotok szerint döntsetek. Sajnos ez egy nyilvános topik, de ha zavar titeket, hogy mások is olvasnak vagy irogatnak, tudtok zárt fórumot is nyitni, valahol máshol, ahova jelszóval léphettek be, így nem kell attól tartani, hogy valaki elolvassa amit róla írtok.

Vica! Jube!
Köszi szépen a pozitív fogadtatását az írásomnak.

Na eltünök, mert a végén mindkét helyen rossz szemmel néztek rám! :D

Lilluska
Vendég

Monacs,
Jube feldobta a feb. 27.-ét. Nekem jó a dátum csak 9-1/2 11-ig gyerekdokinál leszünk, de utána tőlem jöhet a dinom-dánom.

Többiek,
Időpont jó vagy nem???? Február 27.!!!!!!!!!!

Ildi,
Nagyon édes apuci és a nagylánya, DE nem semmi mekkora fiad van!!!! Hát Ildikém jó pár évet letagadhatnál olyan a fiad mintha a nővérét ölelgetné!! Az igazság az, hogy én is ilyen kapcsolatot szeretnék Rékával tehát ne csak úgy nézzen rám mint a "szigorú" :lol: :lol: anya, hanem mint egy jó barátra!
Azért én is rendkelkezem úszógumikkal!!!! Nem kicsit, nagyon! :D :D Gyönyörű Hanna baba, jó lenne ha sűrűbben bombáznál képekkel!!!

Veronikusz,
Örülök hogy nincs harag!! Amúgy képzeld, RÉkának már 6 foga van, csak a felső kettő mellett még nem teljesen bújt ki...

Hú, megyek megörökítem ahogy Réka mászik. Sajna ma egyedül vagyok, Apa dolgozik!! :cry: :cry: :cry:

vica10

Ildi!
Tök jó fejnek nézel ki a képen! És szépek a gyerekeid, meg te is és a párod is!!!!! :lol:

Vica!
Halkan mondom: febr. 23.??

Szia Lilluska! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ildi! Köszi a fiadról a képet! 14? Hihetetlen! Nagyon érett pasas! Simán azt hinném az utcán, ha jönnétek szembe, hogy a nője vagy! :wink: :lol: Hanna meg egyszerűen tündér!

Vica! Gratulálok a kis kúszó-mászónak! Látod, ami késik, nem múlik....ennyi az egész. Na és azok a nyuszifogacskák! Nagyon édes!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Lányok,
Írtam két sort a másikra. Nekem ez a vélemény!!!!!!!!!!!

Almavirág,
Ezek szerint Te is olvasod ezt a topicot, aminek örülök!
DE: szerintem nem Neked és nem így kellett volna elmondani, hogy mi hova írunk!!!

vica10

Bocsi: véleményem

vica10

sajnálom! azt hiszem ez miattam derült ki. Csak később esett le hogy erről rajtam kívül más se tud.
Viszont előbb vagy utóbb ha rákeres valaki a profil alatt a hozzásólásokra akkor kiderül hogy ki merre járt! :oops:
elefánt a porcelán boltban :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vica, mintha a nővérét ölelgetné??? Ne fényezzél már, szoktam én tükörbe nézni!!! Tényleg baráti a viszonyunk, ugyanakkor én töltöm a a háisárkány szerepét is a családban. Ja, igen tudjuk, hogy rendelkezel úszógumikkal, azzal a lecsatolható fajtával..... :lol: :lol:
Réka mászik? Juhhhééé, a kolbász megtette a hatását!

Időpontügyben: én alkalmazkodom a többséghez.

Almavirág, szintén örülök, hogy olvasol minket. De úgy tűnik mi nem vagyunk annyira szimpik, mint a többiek...... legalábbis amióta ide írunk, azóta biztos nem. De mi is a baj ezzel?

Kép
ildi35

Sziasztok lányok,

Durca,
örülök, hogy sikerült dönteni, nagyon sokat gondoltam rád!
Sok puszi és drukkolunk, hogy sikerüljön!

Lányok!
HILFEEEEE!!!!
ma megrémültem bevallom, mert Balázs a teljes 2,5 deci ebédjét kirakta mint a lakodalmas kutya. Őt nem viselte meg akkor, utána is vigyorgott lelkesen, de engem eléggé. Voltatok már így?
Pedig ette lelkesen. Lehet, hogy kicsit többet adtam neki mint amennyi jól esett volna? Akkor miért 3 óra múlva dobta ki??

Vica, gyógyulj gyorsan! NAGGYYoN ddögös ez a piros ruci! Gondolom hódít benne!!
Nekem jó mindíg a találka. Ha tudok megyek, ráadásul Jube fuvaroz.

Képek: Jaj olyan csinosak vagytok!! Én nem is merek fényképet feltenni, csak fejtől felfelé, mert akkora vagyok mint ti 3an.!!! Minden vicc nélkül. Január óta próbálok odafigyelni, de még csak 1,5 kiló ment le :oops: :oops: :oops: :( :( :( bár azt mondják jobb, ha lassabban fogy le az ember lánya/fia. De én türelmetlen vagyok!

Box: engem nem zavar, ha bárki idetalál, gondolom, mint mindenki, vállalom minden szavamért a felelősséget.

Ildi, Hanna mosolya tökéletes!

Marcsim, mondtam már, hogy Kolos nagyon nagyon tetszik? Már annyiszor akartam írni Neked, de nem került rá sor. Nekem nagyon az esetem!! Kellene szülnöm egy lányt is, mert ilyen vőt szeretnék!!!

No behoztam a lemaradást!
Puszi
Hurcia

Kép
hurcia

Veronikusz,
Részemről nincs harag!! Ez teljes mértékben így van ahogy leírtad, simán rátudnak keresni profil alapján.
Én viszont csak azt nem értem, hogy miért egy olyan ember írja meg a pontos címet, aki az elmúlt 1 évben kb. 3x írt a topicra. A neve számomra teljesen ismeretlen de én is megnéztem a profilját!! Ezek szerint itt az emberek azt szeretik ha összetudnak ugrasztani két társaságot!! Szomorú!! :cry:

Ildi,
Pontosítok: kolbász és kifli!! Ez az összhatás!!!!!!!!

vica10

Én is vállalok mindent és ezzel részemről a témát lezártam!!!

Hurcia,
"lakodalmas kutya"??? Tetszik!! Egyszer Rékánál volt ilyen, de Ő utána nem vigyorgott!! :(

Miről beszélsz???? Te magas vagy!!! Ne csatlakozzál már a "gebe libák" társaságához. Legalább mi tartsunk össze, vazze :lol: :lol: :lol:

Ugye most senki nem fog megsértődni a "gebe libára", mert akkor kiugrok az ablakon. Na most jól kib@sz... magammal, max. a lábam törne el!! :lol: :lol: :lol: Hihhi....

vica10

Hurcia!

Rebeka csinált ilyet novemberben,igaz közvetlen szopizás után adta vissza a tejcsi. Hogy mitől????fene tudja. Elvittük ügyeletre,kivizsgálták,de semmit nem találtak,pár nap diéta és azóta jól van a csaj.Érdekes,hogy akkor nem is nagyon akart szopizni csak teázott.
Valószínű,hogy valamiért nem bírta megemészteni a tejcsit.
Remélem hamar rendbejön Balázs!
Gondolom sokat nem segítettem.

Érdekes ez az Almavirág!Nekem eszembe se jut olyan oldalba beleolvasni,amihez semmi közöm.

Kép
Kép
mano4

Kedves Vica 10!

Azért nem találkoztál a nevemmel,mert 2002-ben szültem a Kútvölgyiben.A topik nem csak rólatok szól,nem kell minden nap írnom,hogy szerinted jogosult legyek olvasgatni.
A szomorú pedig az,hogy Ti egymással viselkedtek így!
Nem én ugrasztalak össze benneteket,hanem ti kavartok.
Ezen elgondolkozhatnál. :wink:
Ugrotok Ti magatoktól is :lol: :lol:
Üdv:A.
almavirág

Vica!
Kösz szépen! Ezt megjegyeztem! :lol: :lol: Széééép! Azt hittem bírsz!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok LÁnyok!
Én nagyon örülök, hog yidetaláltam végre, csak az fáj, hogy nekem miért nem szóltatok? Azt hittem, idetartozom én is :(

Bocsi, ha bepofátlankodtam, de ha jöhetek, és szívesen fogadtok, én úgy jönnék...

(+ jó pont, hogy megvédtem Dórit???)

Durca, nem tudok mit írni.... Hát ezért nem válaszoltál nekem...

mtunde

Almavirág,
De jó hogy itt vagy! AKkor nem kell át mennem a másikba!!

Csak annyit, hogy én azt nem tartottam helyesnek hogy Te írtad meg hogy Mi hová irogatunk. Én nem is mondtam hogy rólunk szól ez a topic és nem is szabad hogy mindig egy társaságról szóljon. Talán ezért is váltunk ki, mert mi már nem nagyon tudtunk azokhoz a témákhoz hozzászólni!!

Érdekes módon Lilluska (aki egy tündér) kultúrált módon leírta, hogy illő lenne leírni a másikon hogy mi a helyzet. Tehát NEM Ő ÍRTA LE HOGY HÉ CSAJOK.....

Ne haragudj én nem akartam sem veled sem mással összekapni én csak a véleményemet írtam le!!!

De ha gondolod akkor folytassuk privibe, mert itt a lányok erre nem kíváncsiak...

Bocsi lányok, tudom hogy ez a topic nem erre van és nagyon sajnálom, hogy ide jutottunk.

vica10

Sziasztok,

Almavirág,

megkérlek szépen, hogy ide légyszives ne írjál. Nem tilthatunk ki senkit, ez egy nyitott topik, de itt eddig béke volt és nyugalom, légyszi ne rontsd el még ezt is, legyen az előző akciódtól szép a napod.

Tünde,

én örülök nagyon, ha csatlakozol!!! Persze itt a többség dönt, de már dumáltunk róla, hogy át kéne hívni!

És őszintén, nem hiszem, hogy magyarázattal tartozunk bárkinek azért, hogy ide jöttünk beszélgetni. Egyedül Steffikének hiányoztunk, aki már itt van velünk. Akkor meg mi a balhé tárgya?

Kép

Kép
jube

Én is örülnék Tündének!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

És nekem is hiányoztatok :( Ildinek is írtam :(

mtunde

Kedves Jube!
Ne aggódj,nem fogok ide írni,csak válaszoltam,mivel itt is megszólítottak.
Ez már valóban csak a Ti topikotok,semmi keresnivalóm itt.
De a másikban még igen :wink:
Üdvözöllek:
A.
almavirág

Almavirág,

menj a p....ba, hogy gondolod, hogy ide pofátlankodsz ismeretlenül és kiosztasz minket mint az óvodásokat?

ha nem tűnt volna fel, azzal, akivel félreértésünk volt, rendeztük, te meg itt szítod a tüzet, és másoknak okozol kellemetlenséget az okoskodásoddal? jó lenne, ha nem képzeléd magad igazságosztónak!

mi ezután is megtaláljuk a módját, hogy nyugodtan és értelmesen beszélgethessünk.

Tünde,

szeretettel üdvözlünk, kösz, hogy kiálltál mellettem!

ha nem jelentkeznék, azért van, mert haldoklik a netünk!

Kép
nagydora

Vissza: Bababemutató

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?