Sziasztok,
Veronikusz,
Remélem azért azt a privi üzenetet még is megkaptad amit Dóri írt. Az általam említett személy, nem Te vagy mert ha elolvastad írásomat akkor kiderül hogy én kiről is írtam. Sajna nem Veled találkoztam a kórházban
pedig neked jobban örültem volna.
Remélem azért sikerült tisztáznunk ezt a félreértést és nincs harag. Annak pedig szívből örülök, hogy „felnőtt ember” módjára meglehetett Veled beszélni.
Steffi, Marcsi és Gabbó
Hát ezt nem kellett volna…
Letörtem mint a bili füle! Hogy Ti milyen jól néztetek/néztek ki??? Elképesztő!!! Ezek után anyáca zárdába vonulok „hab” testemmel.
Ti mit csináltatok terhesség alatt?????? Koplaltatok?????
Lilluska,
Hát igen ez vagy Te!!!!
Félre ne értsd, pozitív értelemben!!!!!!!!!!! Ez a hozzáállás nagyon tetszik!!!
Remélem hogy a gyerkőcök jól vannak!!!!!!!
Gabbó,
Lehet.
Ildi,
Azért a bérelt bkv buszra én is felszállhatok???? Én is beszari alak vagyok!! De csak alacsony padlós buszt bérlünk!!!!!
Na mit szólsz hozzá??? Még emelni sem kell nagyot, menet közben meg majd visítunk, és persze a hajunk is lobog csak nem azért mert kigyulladt a busz!!
Figyú arra gondoltam, hogy majd megkérjük Aba Botondot hogy fuvarozzon minket, persze nem kap 20 millió Ft jutalmat érte!!!
Szerinted? és még jegyet sem veszünk áááámmmm…. Menet közben pedig Esztiékért is beszaladunk.
Hát nekünk már a kenguru nem jön be, múltkor beletettem Rékát hát addig üvöltőt amíg ki nem vettem belőle. Úgyhogy ennyi… marad a busz…
Sajna nekem is olyan az arcom mint a fiadnak
talán enyhébb kiadás, ezért rólam sem készül sok fotó. Most kezd helyre jönni, sajna még a hormonok tombolnak.
Monacs,
Kispesten!!!!!!!!!! Tudom a világ vége, de mégsem!!!!! Csak egy ugrás onnan!!
Amíg nem találok normális képet magamról (előtte-utána című fejezethez) addig Rékáról dobok párat. Csak hogy teljen az oldal.
Puszi
Mosoly album
Apucival
Hallo, itt vagyok
Ördögfióka