Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajszik!

Köszönjük a jókivánságokat, már tényleg 1 hónaposak vagyunk, hihetetlen!

Zuzmó, Jázmin gyönyörű, hogy micsoda szemöldökök!! Hány pasit fog majd magába bolondítani...

Megyek fürdetni, mindenkinek sok puszi.

Lucia

UI: Chesti, tegyél fel Nikiről képet légyszi, nincsen időm megnézni a linkeket. puszi
lucia1

Chesti
Nagyon szép és megható Niki videó klippje!Kicsalt egy pár könnycseppet!

Zuzmó
Nagyon szép Jázmin!Gratulálok!!!
gabicsibe

Zuzmó
Nagyon gyönyörű Jázmin!

Chesti
Drága, bocsi, de az éneklő kislány hangjára gondoltam!
Niki is nagyon édes és szép baba!

manda

Hello Lányok!

Hát nem úsztam meg. Csütörtöktől fogva minden nap belázasodtam kisebb nagyobb időszakokra. Mondjuk max. 38,3 volt, de tudom hogy ez már nem egészen jó a babusnak. Kaptam antibiotikumot, Semmicillin, mert a tüdőm is sípol úgy le van rakódva a cucc, nehogy tüdőgyuszi legyen a vége. Most is 37,4 szépen lassan ballag felfelé :? Tök furi, én már elég sokszor voltam megfázva, meg influenzás, de akkor 2 nap alatt túl voltam rajta, most meg már szerda óta nyomom az ágyat, ez azért döbbenet.

Ja és a hab a tortán: Megfertőztem szegény Apát is, köhög nagyon és most mértük a hőjét 37,6. Holnap mennénk 4Dre, de ha ő lázas lesz és nem tud vezetni akkor nem tudom mi lesz :cry:

Zuzmó!
Nagyon édes a kicsi lánykád! :D
Még egyszer gratulálok hozzá!
Nagyon ügyesek vagytok hogy ilyen jól vettétek az első akadályokat!

Brigii!
Örülök, hogy már itt vagy! :D Húú már majdnem 12 hetesek vagytok?!Hogy megy az idő! Vigyázz magatokra!

Holnap ha megyünk 4Dre feltétlenül jelentkezem.
Addig is nagyon vigyázzatok magatokra!

lanett

Taptau MÁTÉJA!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

lanett

Édes Kicsi Máté!

Születésnapod alkalmából szeretettel köszöntünk, és kívánjuk, hogy nőjj nagyra, legyél mindig egészséges, és sok-sok örömöt találjatok egymásban a szüleiddel!

Isten éltessen sokáig!!!!!

Sokszor puszilunk:

Ádám és Ági

Taptau, Neked pedig gratulálunk a gyönyörű nagyfiadhoz!

Kép
agnesm

Zuzmó,

gyönyörű a kicsi lánykád! Remélem jól vagytok és hamar összeszoktok, belerázódtok a hétköznapokba.

Jó egészséget és sok-sok tejcsit Nektek!

Ági

Kép
agnesm

Sziasztok,

Lanett kismamipajtás,
szegénykém, igyál sok-sok mézes, citromos teát, és ha lehet és segít, lázcsillapító mellett/helyett hidegvizes priznic!
Kép

Taptau Mátéja:

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zuzmó!

Gratulálok kislányodhoz. Gyönyörű kisbaba. Én is várom a szülésbeszámolódat, és még képeket is.

Taptau

Vagyis inkább kicsi Máté. Nagyon Boldog 1 Születésnapot kívánok. Puszi a frissen nyírt buksidra. Várom a szülinapos képeket.

Lanett

Mielőbbi gyógyulást kívánok!

Kép

Kép
agnese

Jó reggelt Csajok! :)

Zuzmó:)

Nagyon jók a képek, még egyszer szívből gratulálok!!! :)

Hétvége kellemesen eltelt!! Hasfájós sírás elmaradt, Kedvesem 3-4 napja nem eszik sajtot! Talán ezért!!!

Ma vagyunk 5 hetesek, a mérleg tegnap 3,5 kg mutatott!!!

Szombat este 9-től, 2.50-ig alukált a Drága!!!

Már igényli a játékot és, hogy a lakás különbőző részeiben sétálgassunk!!!! Úgy nézelődik, hogy csak na!!

Imádom!!

SIDS szűrésről van valakinek élménye?

:)
mot

Sziasztok!

Zuzmo,mégegyszer gratulálok Jázminhoz,gyönyörű baba!

Lanett,neked jobbulást!

Lányok,nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket,a szülinapi buli nagyon jó volt,mindjárt teszek képeket,bocsi ha sok lesz! Kép

Kép
taptau

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
taptau

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
taptau

Taptau

Isten éltesse sokáig ezt a nagy fiút! Boldog 1.szülinapot kívánok!
Nagyon szépek lettek a képek, nem semmi torája volt Máténak! :lol:
És az a csokis kép! :lol:
A keresztlányomról és keresztfiamról is vannak ilyenek! Szerintem ők ezt élvezik a legjobban! Ja, és persze a csodás ajándékokat!

manda

Sziasztok,

Na, megjöttem a dokitól. Minden a legnagyobb rendben, ami változás, hogy a kisasszony megfordult, úgyhogy jelenleg farfekvéses… Akkor már értem, hogy mi volt az a vircsaft a múlthéten a pocimban :wink: és hogy miért érzem napok óta másképp mocorogni :wink: :lol:
Jövő héten vagy utána terheléses cukor – úgy megörültem, mert kiderült, hogy zsemle+tej lesz, és nem a cukros lötyi :D:D:D

Lanett kismami pajtás,
Hogy vagy? Remélem már jobban, és nincs lázad!!!!!!!

Share,
Nagyon eltűntél. Remélem azért minden rendben!

Taptau,
Annyira édes Máté a képeken, és tök jó a mozdonyos torta is! :wink: Nekem is a csupa-csokis kép a legkedvesebb, annyira édi rajta!!! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Hello mindenki!

Megjöttünk 4D-ről.
Hát mit mondjak... egy nem hétköznapi kis huncutka kopé lesz a miénk :D
Kissé csalódottan jöttünk haza, ugyanis a dokinő minden igyekezete ellenére nem mutatta meg magát. Szigorúan törökülésben, szorosan összezárt lábakkal ült + a lába között ott van a köldökzsinór legvastagabb része. A max. mozgás amire rá tudtuk bírni az az volt hogy kinyújtotta az egyik lábát. Ja és amikor ezt tette, azért biztos ami a biztos odarakta a kezét és megfogta a térdét. Úgy rázogatta a dokinő a pocakom, a felvételen is látszik hogy rezeg az egész gyerek, és ennek ellenére semmi nagyobb mozgásra nem volt hajlandó.
A dokinő azt mondta hogy sejtése szerint kislány, de nem tudja megmondani mert nem látott annyit.
De ami a legfontosabb, mindene szép egészséges, nagy baba lesz. Képeket majd bűvészkedek fel, szerintem holnap.
Most megyek, mert amire hazaértünk a páromnak 38,9 volt a láza.
Sok puszi mindenkinek!

lanett

Jó reggelt Csajok ! :)

Néhány friss kép! :)
Kép

Kép

Kép

Kép
mot

Hello! Jó reggelt!

Taptau!
Nagyon nagyon édes a fiad!Főleg a csokis-pofis képen :wink:

Zsókuci kismamipajtás!
Mikor lesz a terheléses cukor?Majd szorítok hogy jó legyen az eredmény.
Az enyém pont tegnap tudtam meg 7,2 lett. Biztos nálad sem lesz semmi gond.

Délután vagy este lesznek csak fotók, ha a húgom barátja végre ideér a géppel.Majd még jelentkezem.
Addig is legyetek jók!

lanett

Taptau!

Szuper képek. A torta fantasztikus. Nekem is a csokis-maszatos kép jön be a legjobban.

Mot
Édses kicsajszi a lányod, kis tündér.
Úgy látom nálatok sincs probléma a fürdetésnél. Milán is imád fürdeni, még az éhségről is elfeledkezik olyankor. Teljesen elengedi magát, a kezeit is beleteszi a vízbe, és még a hajmosást is élvezi.

lanett

Várom a 4D-s képeket. Valóban az a fő, hogy egészséges legyen a babóca. Mielőbbi gyógyulást a párodnak.

Kép

Kép
agnese

Sziasztok,

Lanett,
Az a lényeg, hogy a kis pocaklakótok egészséges! Persze én is majd' meg őrültem már a kíváncsiságtól, hogy tudjam, hogy kislány-e, vagy kisfiú :D Szóval, megértelek :wink: Várjuk a képeket! :D
A terheléses cukorra jövő héten, vagy utána kell mennem, sztem jövőhéten megyek.

Mot,
Köszi az újabb sorozatot Krisztináról! :D Annyira kis édi! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zuzmó, szép, fejlett baba Jázmin. :lol: 56-os rucik gondolom, szóba sem kerültek. :wink: Nagyon jó, hogy van elég tejcsi! Csak így tovább!

Lanett, :cry: Jól kifogtátok ezt a betegséget. Gyógyuljatok meg minél hamarabb.
4D: egészséges babátok van, és ez a lényeg! :lol: Tessék így rágondolni. Mi is csak 28. hetesen tudtuk meg a nemét. Komolyan mondom, én már élveztem, hogy titkolózik. :wink: :lol: Persze, ezt mindenki másképp gondolja.

Mot papa: csodaszép a Királylányod! :lol: Jól látom, hogy "tiszta apja"? :wink:

Taptau, isten éltesse Mátét! :lol: Jó kis buli lehetett. A torta szuper, Máté hozta a formáját. :wink:

Zsókuci, biztos rendben lesz a terheléses. No para! :wink: Egyébként a cukros lötyivel sem volt semmi gond, nem is értettem, hogy miért terjednek róla rémhírek. Gyorsan lehajtottam egy húzásra, mielőtt belekötött volna a pohárba. Én inkább az éhezést viseltem nehezen.
Mosolyogva olvasom, hogy kezded már érezni a terhességet. :lol: Kitartás! Áprilisban otthon leszel már?

Brigi gyere gyakrabban!

Eltűnésem oka, hogy belehúztam a rendezgetésbe. Estig nem is jöttem a gép közelébe, aztán persze már nem volt erőm írogatni.
Máté ruhái kivasalva, helyretéve. 30 pár zoknija van a kisfiamnak! :shock:
A kiságyat is összeraktuk. Nem bírtam ki, hogy ne lássam, hogy férünk majd el. Simán. :lol: Ágy marad összerakva. Közben rádöbbetnem, hogy a fejvédőt a bölcső méretéhez igazítva vettem meg, ami a kombi babaágyban elveszik. Ezt még pótolni kell.
Gyerekorvos ügyben is döntöttünk: maradunk helyben, aztán majd meglátjuk. Chesti! Köszönöm a megerősítést!

Hétfőn voltunk szülőszoba-látogatáson. Kellemeset csalódtam. Sok rosszat hallottam az itteni szülészetről, de amit láttunk és hallottunk ezt nem támasztották alá. Remélem, tényleg úgy van/lesz minden, ahogy most elmondták. Pl.: vajúdás, ahogy te szeretnéd (van kád, labda, bordásfal, matrac - sajnos csak egy "alternatív szülőszoba" van; nem rutin a gátmetszés, az összes szülésznő figyel a gátvédelemre. A babát megkapod a hasadra születéskor, utána elviszik rendbetenni (csak a vért, nyákot öblítik le, magzatmáz marad), apa mehet vele, és utána 2 órát együtt tölthetünk, szopizhatunk. Ami nem tetszett, hogy gyakorlatilag csak függönnyel lehet elválasztani egymástól az egyes helységeket (van néhány csempézett fal is, de inkább csak szimbolikusnak mondanám), mondhatni egy légtér az egész szülőszoba, ahol kis "boxokban" zajlanak az egyes szülések. Apukákat külön megkérték, hogy, ha majd mászkálni akarnak, akkor mindig szóljanak a szülésznőnek, nehogy betévedjenek másik szüléshez. :roll:

Máté még mindig nagyon aktív, igaz megváltozott a viselkedése. Már nem szokott vadulni, inkább forgolódik, mozgatja elgémberedett végtagjait. A bordámba tud néha olyanokat belerúgni, hogy érzem a döngését. :wink:
Éééés, ismét kapok levegőt. Lentebb húzódott a hasam. Nagymamák rögtön beindultak, hogy március közepére biztosan babázhatnak. :wink: Nem bánnám én sem, de szerintem, tartogat meglepetéseket a kisember a számunkra.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
share

Sziasztok!
Mot, ez a lányzó egyre szebb :)

Share, közeledik a Te időd :)

Mi tegnap voltunk eredményhirdetésen, sajnos nem sikerült az első lombik. Kb. 2 hónap múlva megyünk a fagyibabákért. De most kezdek parázni miattuk. Nekünk "csak" 2 van lefagyasztva. Mi van, ha nem lesznek beültetésre alkalmasak? Bocsánat a parám miatt :( Ezen a topikon csupa jó dologról kellene beszélni...
süni76

Süni, lehet nyugodtan itt is parázni. Korábban mi is hasonló félelmeket éltünk át, és szerintem, senki nem felejti el azt az időszakot soha.
Sajnálom, hogy nem sikerült a lombik. Bízz a fagyibabákban!!! Nagyon jó eredmények születnek mostanában. Csak itt nálunk 3 fagyibaba kelt életre, és fészkelte be magát anya pocakjába. :) Drukkolok, hogy sikerrel járjatok!

Lanett, annyira kis picurok még ilyenkor!! :lol: Az első képen látom igazán az aprócska kobakot. Nekem kislányosnak tűnik... :lol: :lol: Elmentek még később is 4D-re?

A munkahelyemen körberajongták a pocakomat, nem akarták elhinni, hogy még 5 hét. :D (Vagy nem.:wink: )

Kapott ma Máté kiskádat - ezt teljesen elfelejtettük a nagy készülődésben. :oops: És sikerült ugyanolyan fejvédőt szerezni, mint amit a bölcsőbe vettem. Az utolsó darabra csaptam le az üzletben. :) Nagyon elégedett vagyok.
A lábammal kevésbé. :cry: Megyek felpolcolom.

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Sziasztok!

Mégegyszer köszönjük a jókívánságokat!Nagyon aranyosak vagytok!

Mot!Nagyon szép kiskirálylány Krisztina!És tényleg Apja lánya! :wink:

Lanett,milyen édes pofija van Réka/Zsombornak.A kis szemérmes!
Hátha később majd többet mutat! :D

Zsókuci,ti hogy álltok a fészekrakással?

Share,jó hallani felőled is,húúúú már csak pár hét!A lábaddal mi a baj?
(nekem lehet már megint előjött,ez az érgyulladás) :cry:
Jó ,hogy tudtál fejvédőt szerezni,nagyon hasznos!Én is vadászok most egy rövidebbet,mert a Máté a mai napig is a sarokban érzi jól magát,és ha épp mosásban van ,akkor tud ám a feje koppani rendesen.

Chesti,veletek mi újság?Nagy a csend!

Puszi minden babának,mamának,kismaminak!

Jó éjt!

Kép
taptau

Köszönjük a bókokat!!!

Képzeljétek, már egy ciciből megy a 100-110!!! Tehát csajok no para!!!! Eddig két cicis játékot játszottunk!!! És lám átalakulnak a dolgok!!!!! Nem kell idegeskedni, bízzatok Magatokaban!!! Úgyis minden Belétek van programozva!!!!

mot

Sziasztok,

Share,
Örülök, hogy minden okés Veletek, és hogy csak a rendezgetések miatt nem jöttél :D Ez igazán megbocsátható bűn :lol:
Ha minden jól megy, akkor már március 8.-án itthon leszek (tehát akkor már csak 14 munkanap :D:D:D:D ). Jaj, már rettenetesen várom, már egyre nehezebb minden nap, egyre jobban fáradok, meg nehezebben is tolerálok dolgokat. De nem baj, ezt már fél lábon is ki kell bírnom :D
Olyan fura, hogy már csak ennyi van hátra neked is a szülésig. Újabb pocis kép lesz? :wink:

Lanett,
Nagyon aranyos a kisemberkétek! :D Egész jó fotókat sikerült kapnotok :D

Süni,
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült! De fel a fejjel!!!!! Rendben lesz a két fagyibaba, meglátod, és nem is kell majd több :wink:

Taptau,
Még sehogy sem állunk a fészekrakással sajnos. És nem is tudom, hogy mikor lesz kész. De már nemsokára itthon leszek, és többet tudok én is ezzel foglalkozni, és akkor beindulnak majd szépen a dolgok. Én szeretném, ha legkésőbb március végére már csak a berendezéssel kellene foglalkozni, és minden egyéb már kész lenne… Na, majd kiderül :D

Mi jól vagyunk, ma töltjük a 23. hetet :D:D:D Voltunk védőnéninél, minden okés, vérnyomás is :D Emese egyre aktívabb, már üléskor is érzem, ha rúg-kapál :D
Na eldőlök kicsit, mert nagyon fáradtka vagyok.

Jók legyetek, puszka mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Mot :lol:
Képzeld, nekem már egyből ment a 130 is :lol: :lol: :lol: , és az a Lili volt. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Motpapa :lol: tök édes a Kriszti baba! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Kép
Kép

chesti

Sziasztok! Ne haragudjatok jövök később.

Taptau Boldog születésnapot igy megkésve is a gyönyörű kis Máténak! :lol:

chesti

Sziasztok! :D

Most talán van annyi időm, hogy leírjam a szüléstörit. :)
A szombat estével kezdődött, egész nap nagyon fájt már a derekam, sehogy nem volt jó, így este felhívtam a szülésznő barátnőmet, hogy mi lenne, he kicsit belefeküdnék a kádba, hátha elmúlik, azt mondta egész nyugodtan, mostmár lehet és talán a fájások is beindulnak. :shock:
A fürdő addig volt jó míg benne voltam, aztán lefeküdtünk aludni és amikor felébredtem, hogy ki megyek pisilni olyan volt mintha egy fél deci magától távozott volna, gondoltam hátha a magzatvíz, aztán a WC-t „találkoztam” a nyákdugóval, amiről én azt hittem már rég elment. Fél hét körül volt, felhívtam a szülésznőmet, mondtam neki mi a helyzet, megbeszéltük, hogy 1 óra múlva visszahívom és ha szivárog akkor indulunk. Hát szivárgás nem volt , de lettek fájások, olyan 10 percesek. Visszahívtam , mondta, hogy induljunk el szép nyugodtan, van idő. 9 körül értünk be a kórházba felvettek, megvizsgáltak 1 ujjnyi volt a méhszáj. :shock: Délutánig nem ígérkezett semmi, úgyhogy el is küldtem apát ebédelni. 2 körül már jöttek rendesen a fájások közben volt 2 ctg is ami még azt mutatta, hogy nem elég erősek – nekem az volt. A 3 órás vizsgálatnál aztán már jobbak voltak a jelek, szépen tágultam, jól haladtunk. A következő vizsgálatnál már azt mondta a szülésznő. Ha megrepedne a burok hipp-hopp megszülnénk. Én kértem, hogy repesszük meg, mert érzem ,hogy fáradok.
Beleegyezett, kaptam beöntést és bementünk a szülőszobára. Ekkor derült ki, hogy a dokimat nem lehet elérni, :o aztán kiderült, hogy épp egy hosszú beszélgetést folytatott valakivel, de végül mégis odaért időben és ő repesztett burkot. Ennél a résznél ugye le kellet volna, hogy csússzon a baba, de nem tette. Nyomtam, semmi. Jobbról a férjem, balról a doki, lábam közt a szüllésznő. Végül a doki segített neki, úgy, hogy az ágyon ülve az alkarjával a hasamra nehezedett és préselte a hasamat. :( Aztán elakadtunk, mert a feje nem akart átbújni a méhszájon akár mit csináltunk, aztán a szülésznő mondta, hogy álljak fel és a gravitáció segít, hát éppen hogy sikerült, de segített, kicsit jobban ment a dolog, de nem eléggé. Ez volt az a pillanat, mikor felmerült a császár. Én már annyira készen voltam, hogy azt mondtam nem bánnám. :( Apa biztatott, hogy meg tudom csinálni, még próbáljuk meg. Ekkor jött egy fájás , nyomnom kellett és abban a pillanatban hánynom is, inkább nem részletezem mit terítettem be és hogyan. :? A doki megnyugtatott, hogy ez természetes reakció, védekezik a szervezetem. Innen felgyorsultak az események, újabb szülésznői javaslatra oldalt fordulva nyomtam és végre átbújt, gyorsan végigcsúszott és már látszott a buksija. Aztán jött a metszés és a következőre kinn volt. :D Egyből felsírt. Boldogság következett, a hasamra tették és döbbenten néztem, hogy fért el bennem ekkora gyerek. :roll: Aztán elvitték megmérni mosdatni stb. jött volna a méhlepény megszülése, de hiába vártuk nem történt semmi, nem jött a görcs aminek kísérnie kellene. Újabb hasba könyöklés, de semmi. :( A doki mondta, hogy el kell altassanak, hogy kivegyék. Mikor felébredtem elmondta, hogy a lepény tökéletes, de van egy alma nagyságú mióma a méhemben, a miatt nem jött le. :shock: Szerencsére a gyereket nem zavarta a növekedésben és jóindulatú, nem kell semmit csinálni vele, valószínűleg vissza fog fejlődni amint nem szoptatok, addig nem kell vele törődni. Úgyhogy szerencsére végül jól alakultak a dolgok, megúsztam a csaszit is, úgyhogy borzasztóan hálás vagyok a szülésznőnek és a dokinak is, Úgy érzem, hogy mindent maximálisan megtettek értünk. :) Mindketten a szülés után is gondomat viselték, a szülésznőm a szabadnapján is amikor dolga volt a kórházban benézett hozzám, a dokim is naponta kétszer, míg a szobatársamhoz a kórházigazgató aki a dokija volt összesen háromszor.
Na mindegy, szóval túl lettünk rajta, nehéz volt, de legalább nem tartott sokáig. 5 órától voltunk a szülőszobán és 19 óra 16 kor megszületett Jázmin. Még nem tudom azt mondani, hogy csodálatos volt, de az biztos, hogy megérte. Nagyon boldogok vagyunk mindketten. :D :D :D :D :D :D :D
Most ennyi, hát nem sikerült túl rövidre, de remélem nem untattam vele senkit.
Próbálok tenni fel képet is, bár még nem csináltunk túl sokat egyenlőre mi gyönyörködünk benne. :D :D :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
zuzmó

Ha sikerült,ez egy új vonalzó!

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó, egyáltalán nem untattál. :lol: Sőőőőt, tátott szájjal olvastam!!! Egyben lehetett fantasztikus és brutális!!:shock: Egy hős vagy, hogy így végigcsináltad! Büszke vagyok rád! :lol: :lol:
Jázmin gyönyörű, hatalmas baba! El vagyok újulva! :lol:
Ja, és jó a volnalzód is. :wink:

Zsókuci, örülök, hogy hamarosan otthon lehetsz. :) És tényleg kezdjetek el, amit lehet, mert rohan az idő.
Ugye, milyen furcsa, hogy hamarosan szülök?? El sem tudom hinni, fel sem tudom fogni időnként.
Még nincs egészen 1 éve, hogy először voltam a BMC-ben, és hamarosan itt szuszog mellettem a kisfiam. Hüpp-hüpp, ezt nem bírom ki könnyezés nélkül. :roll:
Lesz még Emese ennél aktívabb is, majd meglátod. Pár hét múlva időnként kérni fogod, hogy hagyja már abba a szadilást néhány percre. :wink: :wink:
Újabb pocis képet szeretnél??? Na, jól van.... :wink: Csak a kedvedért! :lol:

Chesti, hogy telnek a napjaitok? Gondolom, nem unatkoztok egy lassan 4 hónapos mellett. :wink:
Csípőszűrésen mi volt? Vagy már írtad? :roll:

Viki, Mot, ti mindig mérlegeltek szopizás után? Lehet azt bírni???

Taptau, érgyulladás! :cry: :cry: Mit lehet vele tenni? Borogatás vagy kenőcs?
Ha kicsit többet mászkálok vagy álldogálok napközben, akkor délután-estére bevizesedik egy kicsit a bokám-lábszáram. Ennyi az össz problémám.

Kismamák, anyukák, merre jártok?????

Szerencsére, a dokim félelmei egyelőre nem igazolódtak. Nem vizesedek jobban. Most már többet fogok pihenni is, megígértem magamnak. :roll:

Na, és akkor egy 35. hetes pocis kép.
Kép

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Nviki,
Jó látni, hogy írtál. Jól vagytok? Hogy telnek napjaitok?

Chesti drága,
Köszönjük a táblát, remélem minden okés!

Zuzmó,
Köszönjük a szüléstörit, nagyon jó volt olvasni. Még szerencse, hogy nem tartott sokáig, még ha nehéz is volt… De hát megérte! Jázmin tényleg csodaszép baba, készítsetek sok-sok fotót, és persze mi is kérünk belőle folyamatosan :wink:

Share,
Tényleg eszeveszettül rohan az idő, hihetetlen… Nemrég (a talin) még alig volt pocód, mostmeg, hűűűű, szép nagyra megnőtt benne Máté :wink: Na, de hát ez a dolga :D :lol: Csini vagy amúgy, nem is látszik, hogy híztál volna. Mennyinél tartasz (kg)? Én félek, hogy a vége nekem elég sok lesz, most járok 7 kg plusznál :oops: :oops: bár még sem a dokim, sem a védőnénim nem szólt érte… :?

Na megyek, még kicsit olvasgatok itt, aztán elteszem magam… Sajna holnap is dolgozom kivételesen… De csak 10 körül megyek be, és tovább alhatok :D

Puszka mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Hosszabb nemjövés után most gyorsan jövök 1kicsit!
Olyan szépek a BMC babák, hogy csak na! :lol:
Zuzmó, a szüléstörid nem unalmas! Jól eszembe juttatta a sajátomat!
Tényleg, erről jut eszembe, mert jól visszaolvastam, szóval Többiek, hol a szüléstöritek???? :wink: Na jó, csak viccelek, gondolom, nincs rá nagyon időtök. De azért várom ám! Úgy szeretek ilyeneket olvasni...

Nálunk olyan újság van, hogy Veruska meggyógyult, és legújabb szokása, hogy éjjel sokszor felébred. Lázas voltam, és nem szoptattam, hát, majdnem elment a tejem, pedig fejtem, jó nehéz volt visszacsinálni, de sikerült. Óránként szoptattam három napig, mert egyszerre csak kb. 20-30g, amit szegény meg tudott enni, aztán fejtem. Egész nap csak szoptatás és fejés volt, szegény Verus meg csak bőgött. De sikeres volt az akció.
Képzeljétek, holnap farsangi buli lesz nálunk, Verussal együtt 17-en leszünk, és mindenki beöltözik. Verust is beöltöztetjük. Majd vasárnap megpróbálok képet föltenni az eredményről.
Na megyek aludni, amíg tudok. Jó pocakosodás és babázást! Mindenkinek puszi puszi puszi
Rozus
:lol: :lol: :lol:

KépKép
rozus

Rozus, örülök, hogy meggyógyult Verus! Szegény kicsi lány, jól megdolgozott ő is a tejcsiért. Nagyon ügyesek vagytok!
Farsangi buli!!! :lol: :lol: Milyen jelmezbe öltöztetitek be a legkisebbet? Az ajtóra azért tedd ki a "betegeknek kívül tágasabb" táblát! :wink: :roll:

Zsókuci, 7 kg szerintem, teljesen jó, főleg, ha nem szóltak még érte. Engem a védőnő piszkál, ha fél kg-val is többet hízok, mint az szerinte normális lenne. Mondjuk, már nem érdekel. :wink: 11 kg plusznál járok, és a dokim viszont elégedett. A hústól, ill. a sok fehérjétől vagyok már rosszul, de még mindig hajtogatja, hogy enni-enni-enni, tartsak ki. Na, ez az ami nem könnyű, de Mátéért mindent!!!!
Ha már pocis kép, téged is régen láttunk. :wink:
Kép

Chesti, neked pedig ígértem egy pocak méretet. 105 cm! :shock:

Ma családlátogatás a program. Legalább a mai főzést megúszom, és biztos, hogy pakol anyukám néhány napra való kaját. :lol:

Jó hétvégét mindenkinek! Kép

Kép
Kép
share

Zuzmó :lol: gyönyörű kislányod van! Mégegyszer gratulálok!
Pont most mondtam a páromnak, hogy neki is olyan orra van, minta a Boginak!

Ma a Lili úgy összeszarta magát, hogy még a tarkója is kakás volt, meg is kellett fürdetni. :lol: :lol: :lol:

Üdv. Mindenkinek

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,
Látom, mindenki jól van! Naon helyes! :D Mi is jól vagyunk. Ma délelőtt Emese nagyon aktív volt, 2x is érezte Apa, hogy rugdos/boxol a kiscsaj :D Nektek is van olyan póz (ha pl. nagyon nem dőltök hátra pl. a székben), hogy elkezd fájni a pocitok? Lehet, hogy ilyenkor nyomjuk őket, és így jeleznek, hogy ez nekik így nem jó? :? :wink: Meg a napokban többször éreztem szúrkálást a szeméremcsont tájékon. Nektek volt ilyen?

Rozus,
De jó, hogy jelentkeztél!!!! Nem semmi amin akkor keresztül mentetek a szopi-terén. Nagyon ügyik vagytok!!!!!!!!!!! Le a kalappal!
Várjuk a farsangos képeket! :D

Share,
Hát, aranyos vagy, de én szerettem volna max. 10 kg-val megúszni az egészet. Főleg a kezdő súlyom nem csekély mértéke miatt. Na, ezt szépen megfogalmaztam :wink: :oops:
Na de a lényeg, hogy nem sikerül szerintem ez már :D
Kép, csak a te kedvedért. :wink: Annyira friss, hogy most csináltattam Apával, a leharcolt fejem és az agyon hordott pólót ne tessék figyelembe venni :D

Szóval 23+3:

Kép

Viki,
Nem lehetett semmi Lili tarkóig kakisan :lol: :lol: Kérünk új képeket!!!! :D:D:D

Remélem, többiek is jól vannak!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hűű hát megpróbálok gyors lenni :)

Taptau :) Mátéval nem lehet betellni Én nagyon örültem a sok képnek, kicsit mintha ott lettem volna Én is a bulin :) A torta nagyooon cuki, ahogy látom Máté is oda volt érte :) Még egyszer Boldog születésnapot neki, puszi a kis kobakjára :)
Ha lehet még még még képeket :)

Lanett :) Gyanúsan kislányos a picur, nagyon kis szégyenlős :) Remélem már meggyógyultál. Az UH kép kivehető :)

Mot Krisztina gyönyörű, és neked is csak azt tudom mondani, tessék még képeket rakni, a szépet nem kell megtartani magatoknak :) Mi is had csodálhassuk a kis hercegnőt :) Jól áll a kezedben Krisztina, mintha mindig is apuka lettél volna :)

Share gyönyörű a pocid :) Tudni már mekkorára saccolják Mátét? :)
Amit a kórházról írtál az nagyon szimpatikus, jó kezekben leszel :)
Poci méret nem semmi :lol:

Zsókuci drága tündéri vagy a képen :) és látod ott az a poci amit annyira vártál :)

Rozus, hát tényleg nem semmi amiken átmentek, és nagyon örülök, hogy visszatudtad csalogatni a tejcsit, és nem adtad fel. Én amugy amikor benyaltam a calici vírust (vagy hogy írjak...) Én is lázas voltam, amit csak később mértem meg. Nem tudtam, hogy az vagyok... :shock: Oké fáradt voltam, meg szédültem, meg hidegrázásom volt, de arra gondoltam biztos csak kimerült vagyok, vagy front. Na lényeg a lényeg, én, mint kiderült lázasan szoptattam, és Nikinek semmi baja nem lett, meg sem érezte. Védőnő azt mondta védi az anyatej.

Nálunk ok minden, csípőszűrésen minden rendben volt, egy kisfiú totál oda volt Nikiért annyit magyarázott kézzel-lábbal neki, hogy a könnyem is kicsordult. Niki meg csak huncutul mosolygott :) Meg is dicsértem, hogy jó kislány, nem pasizik azonnal :)
Beírtakoztunk babaúszásra, ott is az előadás alatt Nikim dumálgatott, elolvadtak tőle :) Majd leszenk ám víz alatti képek!! :lol: Nagyon várjuk már :)

Hűű mennem kell, de anyukák tessék képeket rakni a kicsikről :)

Lucia, Viki hogy telnek a napok, kezd valami rend lenni, aludni tudtok? KÉPEKET kérünk!! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

chesti

Milánbabának,aki ma 1. hónapos nagylegény,boldog hófordulót kívánunk!

Máté és Andi :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
taptau

Eszti :lol:
Gyönyörű Niki, majd elolvadok a képektől! ja, és a kolleganőim is!

Mindegyik babót megmutattam nekik. Nagyon szépek!!!!

manda

Sziasztok.

Chesti, őrület, hogy Nikinek mekkora szemei vannak. csudaszép kislány.

Zsókuci, olyan szurkálás nekem is volt. vagy inkább feszülgetés. azt mondta a szülésznőm, hogy ez természetes. a baba már olyan nagy, hogy hozzá-hozzáér (nálunk fejjel).

Share, már megint olyan kép, amin nincs fejed? :) szép nagy a pocid.

mennem kell fürdetni. csók mindenkinek.
szuszi

Sziasztok!

Chesti, Niki valami tünemény!!! :lol: :lol: Köszi, hogy tettél fel fotókat! A legjobban a bal alsó kép tetszik, ahol mindent odapakol magához. :wink: Örülök, hogy csípőszűrésen minden rendben volt, főleg, hogy Niki ellenállt az első csábításnak. Erényes kis hölgy! :lol:
Köszi, a pocakdícséretet. :) Máténak is kijár belőle, hiszen ő formálta. :wink: Holnap megyek dokihoz, de nem hiszem, hogy tapizás alapján meg tudná saccolni a súlyát, pedig már kíváncsi lennék én is. 1-2 héten belül lesz UH, és akkor okosabb leszek.
Kórházzal kapcsolatban viszont vannak negatív hírek is. Tegnap született meg Máté kis cimborája, 4500 gr-mal, 54 cm-rel!! :shock: Császár volt, és az anyukája nagyon panaszkodik, hogy a babát még nem hagyják nála huzamosabb ideig, pedig már jól érzi magát. Szopizni kiviszik, de valamivel etetik az őrzőben, mert mindig feszül a kis pocija, nem nagyon akar szopizni. :cry: És a csecsemősök nem igazán segítőkészek. :cry:

Zsókuci, nagyon szép pocakod van! :lol: Igazi kismamis!!!!! Az a 7 kg oda mehetett! :wink: Ha nem is úszod meg 10-zel, nem leszel sokkal több, majd meglátod. 23 hetesen én is 7 kg körül jártam. Ne izgulj, nagyon jól csinálod!! :lol:

Anyukák, apukák, ha van egy kis időtök írjatok, hogy minden rendben, és 1-2 fotót a babákról, légyszíííí!!!!
Kismamák, gyertek gyakrabban, nagyon leállt a topik. Szeretek dumálni, de ennyit???!!:shock: :wink: :roll:

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
share

Szuszi, küldök neked priviben olyan képet, amin van fejem is, hogy elhidd, tényleg van. :wink: :wink:

Kép
Kép
share

Sikerült :!: :!: :!:

HCG 280, szóval úgy néz ki, ketten vannak :lol: UH jövő hét szerda

Judit
jucicuki

Sziasztok,

Először is szeretném megköszönni a poci-dícséreteket, nagyon arik vagytok! :D

Chesti,
Annyira tündéri Niki! :D Komolyan, eddig is nagyon szépséges volt, de napról-napra egyre szebb :D Nem is csoda, ha már most lecsapnak rá a pasik :wink: :lol: Odavagyok, meg vissza, komolyan! :D Nekem a mosolygós kép tetszik a legjobban!!!

Szuszi,
Köszi, megnyugtattál. Bár olvastam, hogy előfordulhat, de azért mégis megnyugtatóbb, ha topik-társtól hallja ezt az ember lánya :wink: :D

Share,
Reméljük, hogy csak kifogott egy ilyen műszakot az ismerősöd, szerintem mindenképpen szólj majd a csecsemősöknek, hogy nem kéred, hogy etessék, szerintem akkor nem fogják. Nem?
Hű, már csak 4 hét… :oops: :lol:
Köszönöm a kilós megnyugtatást, nagyon aranyos vagy! :D

Jucicuki,
WOW!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Micsoda hír!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Szép álmokat mindenkinek, puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Csajok!!! :)

Chesti :)

Köszönjük a bókokat, Niki is egy tündérlány!!!!

Vasárnap fürdés előtt 3,77 kg mutatott!! Hurrá!! :)

Pocak játék folyik, tekereg mint egy kis giliszta!!!! :) Megnint két napja nincs kaki, e miatt elég nehezen alszik!! :)

Amúgy minden rendben!!!

Kellemes napot!!!

Kép
mot

Szép napot mindenkinek!! :lol:

Tegnap megvolt a Genetikei UH.Minden jó az mondta a biológus kaptunk képeket a picikről, na meg egy DVD-t is a vizsgálatról.A képeket majd apa fölrakja.Mind a ketten végig bulizták a vizsgálatot, le sem álltak. :wink: Nagyon jó volt látni őket!! :lol:
Csüt-ön megyek cukorterhelésre, aztán egy darabig pihi a vizsgálatokkal.Lányok hogy csináljátok, hogy ilyen jól tartjátok magatokat?Nekem már most oda kell figyelnem a súlyomra, sajnos a stimuk miatt nagyon sokat felszedten! :cry:

Nagyon szépek a kisbabák, és sokat nőttek!!Követem ám az eseményeket, csak nem mindig írok. :shock:

Nemsokára földobom a képeket!!

Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Na itt vagyok Drágáim!!

Kicsit el vagyok havazva melóval!!

Chesti Drága !:)

Babaúszást mikortól lehet? Olvastam 2 és 3 hónapos kortól is!!!! :)

Zsókuci :)

Jó a pocakkép!! Hajrá!!!

Egy kúp 1 perc után meghozta a kívánt hatást!!!! :)

Majd még igyekszem jönni!!!

Mindenkinek millió puszi!!!

mot

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?