Sziasztok!
Látom mindenkinél nagy az izgalom (vizitdíj, várólista stb). Én ma már a körzetinél fizettem vizitdíjat (csak betegszabira irattam ki magam) azon filózott, hogy vajon ez már olyan mintha terhes lennék (mert azoknak nem kell fizetni) vagy még nem. Mondtam, hogy én inkább kifizetem, nehogy ezen múljon, hogy előre iszunk a bébire, nem ezen a 300 forinton múlik mikor már vagy 200 ezret elköltöttünk rá. (Közben behívta Juliskanénit is, aki most már tudja, hogy meddőségi kezeklésre járok. Ez aztán a diszkréció, észre se vettem, csak egyszer már ott állt a hátam mögött a mama.)
Reggel arra keltem, hogy nem fájt a hasam. Nagyon megijedtem, mert mondom a tegnap esti tüszőrepitől lehet idő előtt kipukkadtak a tüszőim és azért nem érzem őket, de egy kis séta (munkahelyre meg vissza) meghozta a várt hatást és most már megint fáj (sőt a derekam is). Ez igazán örvendetes
Szugerálom a petefészkeimet, hogy szép egészséges érett petéket produkáljanak holnapra!!
Kriszti
A táblázatban átírnál engem (persze ha nem nagy gond), hogy holnap február 16 punkció, aztán ha minden rendben van ezzel, akkor jövő héten jelentkezem újabb infókkal.
Juci
a hormonoktól én is kész voltam, sírógörcsöt kaptam, mert eladtuk a kiskocsimat (nagyon kicsi). Persze, nagyon kötődtem hozzá, de azért egy egész estés sírásra és kiborulásra nem volt okom. Szóval hajrá hiszti és nem gáz, amíg otthon csináljuk.
Timi
Nekem 4 napot késett a decapeptyltől a stimu előtt, és még két napot rá kellett húzni a 14-hez képest, mert még nem volt elég alacsony a hormon.
Minden jót mindenkinek, most lehet gyakrabban fogok én is benézni, mert ma itthon lopom a napot, aztán reméljük hétfőn beültetés és akkor 1 hétig pihi van.