Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!
Jól indult az estém, de rossz lett....A fogamat megcsinálták...Egész jó lett, jobb mint újkorában!!!
Viszont a z éjszakás doktornő nem tartozik épp a kedvenceim közé...
De mostanra megenyhült, már nevetett is...

Hivatalosan ezt a levelet még 7 órakkor kezdtem írni, de most jutottam ide, hisz annyi beteg volt.....Mindenki éjfél előtt jönni akart, vizitdíj kikerülése véget...
Na, mindjárt visszaolvasok, mert már elfelejtettem, mit akartam írni!!! :lol: :lol:
Vendég

Itt vagyok újra!!
Szval, visszaolvastam!

Bibar!
Nagyon fogom várni a teszted eredméynét!!!JObban mint Te! :wink:

Lukrécia!
De jó, hogy Te is bejelentkeztél....Már majdnem hiányoltalak!!!

Vicuska!
Micsoda öröm lehetett, hogy láttátok akis petezsákot, ami nem is oylan kicsi!!!Gratulálok!!!!

Süni!
Lassan annyi fogam sem lesz, hogy bátran nevessek..na majd ha protkóm lesz!!! :lol: :lol:
Te is jó hamar visszamentél dolgozni!!!De ez a legjobb terápia!!!

Lexi!
Merre vagy?????????????Ugye nincs baj?????

Gomba!
Akkor pénteken szorítok, hogy sok petikéd legyen!!!!!!
Vendég

LÁnyok!
Holnap megyek Békéscsabára,szemöldöktetoválásra...Így csak péntek este leszek legközelebb!!!De reggel elmenetel előtt dobok még egy új táblát!!!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Ma megyek konzultációra sajnos nem engedték el páromat szabira igy egyedül leszek bent. Remélem nem lesz gond. Majd mindent felirok remélem semmit nem hagyok ki. Na irni sem tudok annyira izgulok.
nikó

Gombahölgy
ez szuper,már te is a célegyenesben vagy,nagyon drukkolok hogy sok tüszőt tudjanak leszivni :D :D :D

Málna
elhiszem hogy vannak ilyen sztorik,de nekem miért nem volt soha??????????én lennék a legboldogabb ha negativat tesztelnék aztán 100 felett lenne a hcg-ém :D :D de nekem soha nem történt sajana ilyen :( :(

Timy
ez jó hir hogy eltünt a baci :D :D reméljük neked is rendben lesz minden :D nálam is long volt,és tüszöügyileg nagyon bevált :D
rossz hir ez a várólista,nekünk akiknek minden hónap számit,mármint az én korosztályomnak,azt mondanák hogy csak fél év mulva mehetek,hát nem tudom :cry: :cry: az viszont jó hir hogy még marad az 5 :)

Niko
drukkolok ,ügyes legyél és mindent kérdezz meg amit szeretnél,aztán számolj be nekünk :D :D

bibar

Sziasztok!
Este nem tudtam jönni, mert nem lehetett belépni a babanetre.
Drukkolok mindenkinek akinek kell.
Hát nem semmi ez a vizitdíjas dolog.
És mi ez a lombik várólista? Ez nekem új, nem semmi.
Mit fogok én bénázni ha megyek legközelebb a BMC-be :shock:
Szóval a főbejáratnál érdeklődjek, OKÉ.
Vendég

Sziasztok!

Ez miatt lehet az, hogy aki már kismami azt gyorsan útnak eresztik? 2 napja beszélt velük barátnőm és ő is csak áprilisra kapott időpontot konzultációra és mondták neki, hogy milyen vizsgálatokat kéne megcsináltatnia addigra. Meg is lepődtem, hogy nem itt csinálják? De akkor ezért, nagyon sokan lettünk úgy nézki. Na majd este jövök és beszámolok mindenről.
A vizitdíjról: http://index.hu/politika/belfold/vizit2635/,
http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=5096
nikó

Mindenkinek olyan tesztet kívánok mint amit Málna írt egy másik fórumról! :wink:

Sziasztok
tûriné emese

Jó reggelt!

Sikerült átaludnom az éjszakát, jót tett az a séta :lol:

Süni!

Megvagyok, egyetlen problémám, hogy még csak csütörtök van :cry:
Kicsit félek, mert elkezdett máshogy fájni a hasam, mintha meg akarna jönni, általában egy héttel előtte szokott és hát pont időben van.
:oops:
Próbálok nem gondolni rá!

Képzeljétek tiszta dinka lettem a hormonoktól tegnap azon pityeregtem, hogy a Dévényi Tibi bácsinak énekelték a Happy Birthday-t :roll: :oops: Gáz!!!!!!!

Utálom ezt az időt, egyik nap tavasz van, aztán meg tiszta szürke minden...

Szép napot mindeninek!
jucicuki

Estrella
a várólista az,hogy meg van szabva hogy egy hónapban hány lombikot csinálhatnak meg,ezért mondjuk ha te akarsz menni,akkor megnézik a listát,és mondanak neked egy idöpontot/2-3 honap!kb/amikor nincs nekik annyi lombik még beirva.a káliban már több hónapja ez van :( :( ezért mondtam hogy én ha ez nem sikerül,már most elöjegyeztetem magam nyárra,hiába van még fagyim :(

Jucicuki
én meg most 2 napja olyan szarul alszom :( :( a hasfájás reméljük más miatt van :D :D már nincs sok hátra és megtudjuk :D neked van fagyibabád?bocs már nem emlékszem :oops:

bibar

Bibar
Ne izgulj a hasfájás miatt, ez valakinél természetes. A barátnőm azt érezte megjön egy nagyot görcsölt és másnap 200-as lett a véreredménye! :wink:

Nem semmi ez a várólista! Én is ezt fogom tenni, ha nem sikerülne, már most előjegyeztetem magam a következőre. Ugyanis nekem még fagyim sincsen :(

Sziasztok
tûriné emese

A hasfájkás dolgot nem neked akartam írni Bibar hanem Jucicukinak, de szerintem senki se izguljon rajta!

Ti éreztek valamit így a várakozás alatt?????

Emese
tûriné emese

Bibar!

Van négy fagyim :lol: ha minden rendben lesz velük, két körre elég, de nem fog kellene, mert most sikerül.
Csak kistesónek kell majd :lol:

Judit
jucicuki

Judit!

Nagyon jó hallani ezt a hozzáállást! :D

Emese
tûriné emese

Sziasztok!

Felébredtem már én is:)
Judit,
tetszik a hozzáállás, úgy legyen:)
Bibar,
már lassan leeht visszaszámolni. De izgalmas időszak ez:)
Lexi,
eltűntél, elfoglalt vagy? Remélem most magad miatt:) Jól vagy?
Málna,
mindent írtál, csak azt nem, hogy te hogy érzed magad?
baby.81

Sziasztok!

Látom mindenkinél nagy az izgalom (vizitdíj, várólista stb). Én ma már a körzetinél fizettem vizitdíjat (csak betegszabira irattam ki magam) azon filózott, hogy vajon ez már olyan mintha terhes lennék (mert azoknak nem kell fizetni) vagy még nem. Mondtam, hogy én inkább kifizetem, nehogy ezen múljon, hogy előre iszunk a bébire, nem ezen a 300 forinton múlik mikor már vagy 200 ezret elköltöttünk rá. (Közben behívta Juliskanénit is, aki most már tudja, hogy meddőségi kezeklésre járok. Ez aztán a diszkréció, észre se vettem, csak egyszer már ott állt a hátam mögött a mama.)

Reggel arra keltem, hogy nem fájt a hasam. Nagyon megijedtem, mert mondom a tegnap esti tüszőrepitől lehet idő előtt kipukkadtak a tüszőim és azért nem érzem őket, de egy kis séta (munkahelyre meg vissza) meghozta a várt hatást és most már megint fáj (sőt a derekam is). Ez igazán örvendetes :)Szugerálom a petefészkeimet, hogy szép egészséges érett petéket produkáljanak holnapra!!

Kriszti
A táblázatban átírnál engem (persze ha nem nagy gond), hogy holnap február 16 punkció, aztán ha minden rendben van ezzel, akkor jövő héten jelentkezem újabb infókkal.

Juci
a hormonoktól én is kész voltam, sírógörcsöt kaptam, mert eladtuk a kiskocsimat (nagyon kicsi). Persze, nagyon kötődtem hozzá, de azért egy egész estés sírásra és kiborulásra nem volt okom. Szóval hajrá hiszti és nem gáz, amíg otthon csináljuk.

Timi
Nekem 4 napot késett a decapeptyltől a stimu előtt, és még két napot rá kellett húzni a 14-hez képest, mert még nem volt elég alacsony a hormon.

Minden jót mindenkinek, most lehet gyakrabban fogok én is benézni, mert ma itthon lopom a napot, aztán reméljük hétfőn beültetés és akkor 1 hétig pihi van.
gombahölgy

Sziasztok!
Juci, én is pityeregtem filmeken, sztorikon :) Ezek a hormonok...

Timi, küldöm a kért energiát ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gombácska, de jó, szurkolok a holnapi leszíváshoz!

Baby, hogy vagy? Nátha?

Nekem ma reggelre elég nagy görcsök közepette megjött. De legalább egy lépéssel közelebb kerültem a következő mensihez, és a fagyis beültetéshez.
Tegnap este a kádban jutott eszembe, hogy ugye Brigiinek is most fagyibabákkal sikerült "megduplázódnia" :)
süni76

Süni,
köszi,megvagyok, itthon vagyok, még köhögök, meg ez az orrfolyás kikészít:( Az jó, hogy megjött, (az nem, hogy görcsöltél)mármint legalább haladtok az ismételt cél felé:) Otthon vagy, vagy ma is dolgozol? Nekem sajna még nem jött meg, de fájdogál a hasam:( Gondoltam, hogy amikor várom, hogy megjöjjön, akkor nem akar:( Pedig már olyan türelmetlen vagyok:(
Gombahölgy,
sok sikert holnapra, kívánom, hogy legyen elég petikéd és azok jók legyenek, azért nem írom, hogy sok legyen,mert hát, az én példámból tanulva, az sem jó:) Minden ok lesz, ne izgulj:) Szorítok:)
Naposoldal,
jól vagy? Mi jót csinálsz?
Gica,
elmúlt a nátha?
baby.81

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kriszti, köszönjük az újabb táblát :D
Mosolyogsz sokat???

Baby, dolgozom ma is!
süni76

Kriszti! Köszi, hogy beraktál a táblázatba! Remélem ez pozitívan fog rám hatni na meg a kis virágocskáimra! :lol: :lol: :lol:

Emese
tûriné emese

Sziasztok
érdeklődni szeretnék a központról. A páromnak nem mozgékonyak eléggé a ficánkái, és inszemre szeretnénk menni, de nem döntöttünk még, hogy hova kéne menni. Itt a stimulációt csinálják closty-val, ha jól stimulálhtó vagyok, és mindig volt peteérésem? Azt tudom, hogy ez olcsóbb, mint az új fajta szurik, és hátha ez is elég lenn. Nyírőbe viszont nem alkalmazzák, ezt hallottam.
A másik, meg hogy milyen gyorsan kerülhet sor úgy általában az inszemre. Nekem decemberi 3. napi hormonvizsgálatom van, és Chlamydia szűrés negatív. Átjárhatóságim több mint 1 éve volt, tudomásom szerint akkor az újra kell :?
Előre is köszi az infókat.

Kép
gaby25

Gaby25!

A BMC-ről csak jókat tudok mondani, az inszemhez nem tudok hozzászólni, mert mi egyből lombikkal kezdtünk.
Nekem a Szűcs a dokim, de mindegyik nagyon jó szakmailag, szerintem bárkit választhatsz.
Szűcsöt nem annyira szeretik, mert nem az a babusgatós típus, de mire többet találkozol vele és megtanulja a nevedet, már egész máshogy viselkedik.
Velem a beültim előtt míg vártunk a műtő előkészítésre pl. a zoknimról beszélgetett, elég muris volt, de legalább nem izgultam halálra magam :lol:

Judit
jucicuki

Gaby

Szerintem itt nem használnak Clostyt.Ha bejelentkezel kb.3-4 hét mire adnak időpontot az első konzultációra.Minden leletedet magaddal kell vinni,megfogják vizsgálni a párodat is és téged is (ha olyan vizsgálatod nincs amit itt kérnek azt megcsinálják(Erre számolnod kell még 1 hónapot.)A hsgt szerintem nem fogják neked megcsinálni,mert nekem is 4 évvel ezelőtti van és elfogadták.

Gomba
Nagy kalappal holnapra!
gabicsibe

Sziasztok!

Hát megvolt a konzultáció és teljesen összetörtem és nem értem az egész mai világot.Megpróbálom leírni úgy hogy megértsétek. A lombikig mindenki érti ami nálunk más azaz, hogy mielőtt visszakapnám a bébiket csinálnának rajtuk egy genetikai vizsgálatot.(PGD) Ez a biológus szerint a köv. költségekkel járna: 30.000.- alapdij utánna embriónként 10.000.-Ft ez a mi saját költségünk lenne. Durván összesen: 150.000.-. Erre ma azt mondja nekem a Konc fizessek be az alapitvány számlájára csekken : 300.000.-Ft-ot. Mert ennyi az embriók vizsgálati dija. Majd elájúltam. Miutánn kijöttem és felhivtam a biológust aki majd csinálja ezt PGD-t na itt a bibi mert nem kerül 300.000.- a vizsgálat. Változatlanúl állitja , 150.000.- a plafon. Holnap felhivja a Koncot de hiába mert oda a bizalmam én oda többet nem megyek. Nincs bizalmam! Itt bőgök egész du. és gondolkodom és nem értem. :D :D :D :D :D :D
nikó

Bocsi nem vigyort akrtam! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
nikó

Gombahölgy!

Nagyon szorítok holnapra!!!!Én is megyek,de csak 10 körül,gondolom holnap mással leszel elfoglalva,mint hogy összefussunk.... :D

Juci!

Ez a Tibi-bácsi sztori tényleg a vég.....
Amit a Szűcs dokiról írtál meg kell cáfoljam,mert tegnap először találkoztam vele,Ő vizsgált meg és tök mosolygós volt,meg minden.

Bibarkám!

Most értünk haza Leányfaluról és most berohanok a "dógozóba" egy órára és jövök,akkor hívlak.Puszika :P

Hát ez a várólista nagyon remek lesz! :( Holnap megyek a BMC-be,kíváncsi vagyok hogy zajlik ez a vizitdíj-dolog.Az élet nagy izgalmai... :roll:
lukrécia

Sziasztok!
Niki babának mennek a drukkok a holnapi inszemhez ezerrel:-)
Lehet egyébként hogy összefutunk, mert én meg UH-ra megyek.

További szép napot Mindenkinek!
B.
brumi_30

Niko!

Ez nagyon durva :cry: :cry: :cry:
jucicuki

Ja igen vizitdij. Bementek a főbejáraton aztánn balra mész és ott az első épületre ki van irva: Pénzügy na oda kell bemenni a vizitdijat fizetni. Én 20 percet álltam sórba.
nikó

Nikó,
te jó isten:( Nem volt egy egyszerű napod akkor:( Nem nagyon értem, miért van szükségetek ilyenre? Látom a táblában, hogy 1. lombik áprilisra van tervben. Mi a probláma? Nagyon drága ez a vizsgálat, de mi nem az ebben a lombikprogramban.....de ez fura, hogy mást mond a biológus,meg megint mást mond Koncz. Megkénne kérdezni egy harmadik orvost is. Elhiszem, hogy el vagy keseredve, nem elég, hogy nem jön össze természetes úton és akkor még a bonyolult közül is a legbonyolultabb:(
Na és fizetni kellett a vizitdíjat? ez már meg se kottyan, ugye?
Kitartást!!!!!
baby.81

ja, el ne felejtsem,
gombahölgy, természetesen én is drukkolok neked holnapra:)
és niki baba
neked is szorítok, hogy sikeres legyen az az inszem:)
Lukrécia,
holnap mész, mi lesz még egy uh, a beültetés előtt, ugye? Képzeld, még mindig nem jött meg, de már vannak hasfájások:) Amikor kéne, akkor bezzeg nem akar jönni:(
Szorítok neked is holnapra, hogy akkor jövőhéten megkaphasd a kicsikéket:)
baby.81

Baby!

Megkérdeztem egy másik központot sőt azóta még egyett ott sem 300.000.- :(
Kromoszóma rendellenesséről van szó, hogy a babák ne legyenek betegek beülti előtt kivesznek belőlük 1 sejtecskét azt megfestik és megnézik a kromoszóma felépitésüket. Ha nem betegek beültethetők.Na ez az eljárás kerül 150.000.-be. Mert ezt nem a meddőségi központ csinálja hanem egy biológus aki már csinált ilyet. Én ma ővele beszéltem és ő sem érti mi ez a sok pénz. Mire kell ennyi?
nikó

Nikó,
de akkor, ha a biológus, aki végül megcsinálja ezt a vizsgálatot, azt mondja, hogy 150.000 Ft-ba kerül, akkor nem értem KOncz miért mondja, hogy fizess be 300 eFt-ot az alapítványnak, hisz nem is ők csinálják?! Kanyó dokinő nem csinál ilyet, ez speciális? És akkor végül is most felhívja a biológus Konczot, hogy megbeszéljék ezt a pénz dolgot? Nem semmi, hát szétvetne a düh, de gondolom, téged is:( Így akar pénzt kicsikarni tőletek KOncz doki?! Hát nagyot csalódnék benne! És te nem kérdezted, amikor mondta a doki, hogy ennyibe kerül, hogy neked mást mondott a biológus?!
baby.81

Baby!
Ezt konkrétan nem mondtam neki, megmondom őszintén meg sem birtam szólalni. Nem tudja más elég speckó vizsgálat és nem értek semmit. Csak járatom az agyam de nem értem mi akar ez most lenni?Átverés, igy szerzünk pénzt az alpitványnak, ehez egyépként hozzá tartozik, hogy első konzultáción mondta a Konc 600.000. ez a vizsgálat. De nyugodjunk meg eztő alapitványon keresztül összeszedi nem lesz gond. Ma meg mondja nincs az alapitványnak pénze sajnos ezért 300.000. fizessekbe ha befizettem telizzek és indul a lombik.
nikó

Nikó,
Hát ez NEM SEMMI!!!! Pénz kérdése ez, úgy látszik!:( És akkor most hogyan tovább? Mi tévők lesztek? Bészélsz valakivel vagy kifizetitek a 300eft-ot? Nehéz dolog:)
baby.81

bocsi, beszélsz
és nem mosolyt akartam:(:(
baby.81

Niko
valami konkrét betegség miatt kell ezt megcsinálni vagy önszorgalom?

Baby
Igyál cickafarkfű tet,mert az segít meghozni :) Hátha beválik :)

A vizitdíjas sorbanállás elkeserítő!itt is 20 perc , vizsgálatra is több óra. Lassan beköltözhetünk!
gabicsibe

Sziasztok :D

lusy

Nikó
Előszőr kell befizetni a vizitdíjat vagy a kezelés után kell abba az épületbe menni?????

Emese
tûriné emese

Előszőr kell befizetni addig nem állnak szóba veled sehól!
nikó

Emese!

Bocsi lemaradt a nved. Igen mielőtt mész a meddőségire, mert a nélkül szóba sem állnak veled.

Gabicsibe!

Nem nem ön szorgalom, nálam van kromoszóma eltérés ez miatt életképtelenek az embriók. Nagyon kis számban rendeződik jól a kromoszóma a babáknál ez miatt és lehet csak 20 sikertelen terhesség utánn lesz egy olyan, hogy egészséges.
nikó

Sziasztok!

Nikó! Én ilyet még nem is hallottam, úgyhogy nem tudok hozzászólni. Bár a Konc dokit nem ismerem, nem gondolnám, hogy szándékosan akarna többet kicsikarni.

Bibar, Jucicuki! Biztos, hogy a progiszuritól meg utrótól érzékeny a melletek ? :wink:

Niki baba, megy holnapra a drukk. ++++++++++++++++++++++

Remélem lassan mi is sorrakerülünk. Apropó! A Zeke doki a múltkor olyasmit mondott, hogy a párom februárban kezeltesse ki magát az urológián és ha minden rendben, márciusban kezdhetünk. namármost a uram egészen 24-ig gyógyszert fog szedni, utána négy nap szünet, utána adhat mintát a kontroll tenyésztésre és csak ezután kb. négy nap múlva lesz eredmény. Nekem meg 27-28-án meg fog jönni, tehát akkortájt megyek első ultrahangra, és ezidőtájt adja le a férjem a mintát. Tehát nem lesz negatív lelete a kezdésre csak pár nap múlva. Szerintetek bele fog vágni a Zeke, vagy mindenképpen kérni fogja a negatív leletet a kezdésre? Mert az urológus állítja, hogy nem lesz semmi baj, márciusban kezdhetünk, azért szedi a férjem azt a valag gyógyszert, hogy ne legyen baci és azt mondja, mire kell (kb. március közepére) fog tudni az inszemre a férjem produkálni. (hú de hosszú) Akinek volt már hasonló ügyben tapasztalata az írjon. (légyszi, légyszi, légyszi)
nellike

Emese! Üdv köztünk, és drukkolok neked is, hogy sikerüljön :)

Annak is kell vizitdíjat fizetni, akinek van beutalója vérvételre és csak arra megy? (biztosan, már a kérdés is hülyén hangzik :( )
nellike

Nellike!

A barátnőm is így járt ahogy ti és az ő férjének is egy rahedli gyógyszert kellett szednie és Zeke neki is elkezdte a stimulálást és amint nem lett negatív a lelet leállította. Szóval ezek után szerintem neked is elkezdi majd a stimulálást és közben meg majd megjön az eredmény a férjedtől

Nikó! Köszi az infót! Milyen jó, hogy te ezt már tudod!

Emese
tûriné emese

Ja igen! Vizitdíjas sztorim nekem is van :?
Ma voltam nőgyógyászati rákszűrésen, mert az nálunk a cégnél évente kötelező. Mivel lejár az egy év tavasszal, gondoltam túl leszek rajta inszem előtt.

Először is káosz volt az SZTK-ban, minden kisöreg fél centiről olvasgatta a kirakott tájékoztatót, amit persze szegények nem nagyon értettek, úgyhogy ezer kérdésre kellett válaszolnia a kartonozósnak. Aztán ablaknál fizetés, nyugtára várni. (eddig eltelt 30 perc!) Felmegyek a dokihoz, nem volt előttem csak egy nő, ami csodaszámba megy (ált. 10-en legalább várnak) gondoltam, hamar végzek. Bement, majd fél óra múlva kijött. Na gondoltam, ennyi idő alatt akár meg is szülhetett volna. Bementem, kérdések, vizsgálat, majd papírok kitöltése, aláírása, stb. Maga a vizsgálat 5 perc volt, de az egész mizéria végül másfél órámat vette el. És amikor kifelé mentem az egyik öreg néni , aki másfél órával korábban is a kartonozó előtt toporgott , még mindig az automatával kínlódott, nem akarta neki elfogadni a százast. ( a gép a pénzt kidobta, lehajolt érte, újra bedobta, a gép kidobta, megint lehajolt ...)Úgyhogy segítettem neki. A vizitdíjat nálunk háromféleképpen lehet fizetni. van olyan rendelés, ahol az orvosnak fizetsz (pl. fogászat), aztán nekem az ablaknál kellett, másnak más szakorvoshoz az automatánál. Ki érti ezt?

(Láthatjátok! Nem jövök egy ideig és le se tudtok rázni, ha egyszer fellépek) De tegnap igazoltan voltam távol. Vacsorázni voltunk az urammal :)
nellike

Köszi Emese a gyors - és biztató - választ :)
nellike

Nellike! Nagyon szívesen máskor is!!!! :lol: :lol: :lol:

Szóval legyen nálam apró is? Miket fogad el a gép???? :?
tûriné emese

Sziasztok!

Erről az eljárásról lenne szó: ha érdekel valakit: http://www.t-mobile.hu/talalkozasok/200 ... ek_1.shtml
nikó

Lányok itt nem lehet kitörőlni ha beirsz valamit?
nikó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?