Sziasztok!
Fiona,
remelem mielobb tudsz joni ujra!!!!!!!!!Varunk vissza,es remelem kepeket is hozol majd
En is ma szeretnek idopontot kerni 4Dre,meglatjuk mikorra lesz,jo lenne max jovo heten,mert mi kesobb is el akarunk menni kb a 28-29.heten.
Meri,
orulok,hogy ilyen jol mertitek egymast a pszichodokival!!!!!!
Tok jo lesz Nektek hetvegen!
Szerika,
anyagi akadalya hal istennek nincs,hoyg levetessuk a koldokzsinor vert,viszont az a bajunk ezzel,hogy nagyon gyerekcipoben jar ez meg Mo.on.Pl nem tudok rola,hoyg barhol is vegeznenek ezzel kezeleseket.Magyarul,ha vmi gaz van,kulfoldre kell menni kezeltetni,ami meg milliokba kerul.
Volt pl most egy eset,hoyg egy kisfiunak ilyen ossejtkezelest kellett alkalmazni,es Kinaba vittek,ahol egy vadidegen kinai ossejtjet kapta meg.De a kezeles tobb millioba kerult es meg nem lehet tudni,hoyg meggyogyul-e,illetve milyen hosszu folyamat lesz...most hazajottek,mert nincs penz,es meg kezelesek sorozatara van szukseg.
Persze,inkabb legyen levetetve az ossejt,mint,hoyg hazsnalni kelljen.....
Meg dilemmazunk.....
Orsi,
ne is mondd...ki lehet fogni nagyon bena szulesznoket....
En is fogadni szeretnek,majd meginterjuvolom a dokimat,hyg kikkel szokott egyutt dolgozni,es majd valasztok
Nekem is fontos,hogy a szules alatt oroszlanrezst vallalo szuleszno milyen....
Niko,
ja ertem,nem tudtam,hoyg varratod!Lehet kapni szep feher cipoket am
meg fehernemuket is
Ha orulsz annak,hyog megjott,akkor mi is orulunk!
Porsi,
sajnalom,hogy megint hanysz
Esztora,
en is ma az sztk-ba megyek, a hazidoki adja nalunk a tappenzes papirt...nalatok a nogyogyi?
Hihetetlen,hoyg mennyire kulonbozo es kovethetetlen a rendszer Mo.on.
Szoval nalunk a heten ket nap bizonyos idoben lehet idopontra bejelentkezni.De szerintem ez most mar eleg sok haziorovosi rendeloben van....Pl reggel 8-10 ig idopontra,10-12ig pedig idopont nelkul lehet menni.
Remelem en sem leszek bent tul sokat a rendeloben,mert mar rosszul vagyok,ha csak a kozelebe megyek
Kineztem az ablakon es a terre levittek a kozeli ovibol a manokat.Szerintem kiscsoportosak lehetnek,mert nagyon minik
Marha edik,ahogy 15-20an szaladgalnak
Remelem mar iden nem lesz tel..es szepen atmegyunk a tavaszba...en ugy elvezem,hoyg ilyen kellemes az ido....egesz mas a kedvem....