Új privát üzeneted érkezett!

Meri már itt is van

Azt mondják,
cupido angyal
és házasságközvetítő egyben.
Azt is mondják,ritkán vesszük
észre,amikor nyila átfúrja a szívünket.

a holnapi mivel nem lesze itthon

Csitt,drágám,feküdj és szenderegj
Az ágyad szent angyalok vigyázzák!
S számtalan égi áldás száll
Gyengéden fejedre.

Isaac Watts

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Lehet, hogy egy darabig nem tudok jönni, mert videókártya csere lesz, és sajna csak átfutási idővel.
Sokat fogok gondolni rátok!
Hajni Édi a baba!!!! :D
Én jövő hét szerdán megyek 4D-re, remélem addigra lesz kártya is!
Sziasztok!!!! Puszi mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
fioona

Köszönjük a dícséreteket. :)

Bodzi:
keddre drukkkkk.

Fioona:
várunk vissza. :)

Merike:
Örülök, h beválik a dr.nő. :)

Porsika:
most 2 napja nem hánytam. de zabálom a 4x2 magne b6-ot. :)
Ez a meggyespali jól hangzik. nyammmmm

Csajok nekem ma 14 mm volt a CRL. Volt valaki uh-n a 8. hét körül??
Vendég

Sziasztok lányok!

Most már teljesen megjött, de én örülök neki! :lol:

Hajni, tényleg olyan, mint a kisnyuszi. :twisted: Olyan édi! :lol:

Arwen, én fehérnemű boltban nézek majd körül, mivel a ruhámat varratom, ott nem adnak ilyeneket :lol: , aztán meglátom az anyagi helyzetünket is, hogy alakul. Még cipőt is kell néznem valahol, de azzal úgy voltam, hogy előbb az anyagot veszem meg, ami valószínű holnap lesz, aztán ahhoz nézek majd cipőt. Valami egyszerűt szeretnék. A fiúk már tárgyalták, hogy Zolinak pezsgőt kell innia majd belőle, úgyhogy nehogy szandim legyen /eszembe sem jutott mondjuk/, mire Zoli közöltem, hogy hát jó lenne, ha szandit vennék. :twisted:

Porsi, a fagyasztott meggyet előbb kiolvasztod, a leve miatt kérdezem, hogy nem áztatja el a tésztát?

Kép
nikóska

Hajnikám:D
Én 8 hét 6 naposan voltam Bogyóval, akkor volt a CRL 22 mm, úgyhogy Kisnyuszi a korának teljesen megfelelő méretű. Ráadásul -mivel én is sokat paráztam azon, elég nagy-e- akkoriban sokat olvastam utána, a 8.hétre 14-22 mm közötti átlagot rnak, úgyhogy ne aggódj!!

Niko:D
Igen, jó hogy kérdezed, a levét le kell szűrni, de megtörölgetni már pl. nem szoktam. gy nem áztatja el, csak egy kis színt ad.

Arwen:D
Gyere hamar!! Addig is vigyázz Magatokra, remélem, legközelebb már gyönyörű képet is látunk!

puszik

porsika

Bodzi, kedd: gondolunk rád, úgyhogy már ezért sem lesz szörnyű. Megdumáltuk? :wink:

Viki, kösz a torkoscsütörtök linket, sztem mi el is megyünk vhová a párommal. Remélem, ráér. Ő szeret étterembe járni, és velem is megszerettette. Drukk, h jól menjen minden az ügyvédnél!!!

Hajni, nagyon szép a Kisnyuszid!!!! Olyan jó, h ez is eljött, mennyit drukkoltunk Neked is!
Biztos tudod, de ha mégsem: a Magne B6-ban nincs túl sok B6. Arra az esetre írom, ami ne legyen!!!, ha nem lenne elég, akkor a sima B6 tabletta jóval többet tartalamz a B6 vitaminból.

Arwen, de jó, h kijött a kő, gyors regenerélódást kívánok a Nagyidnak!

Fioona, remélem, nem leszel sokat távol tőlünk! Várunk vissza!
Kérdezted, nekem h áll a gáttájéki tünetem. Sokkal jobb, tudok már sétálni hosszabban, de egy kicsit járkálósabb nap után azért érzem. Próbálom minden nap megcsinálni az intim tornát, v. legalább a töredékét, az segít.

Képzeljétek, én meg mostanában megyek megismerkedni a szülésznővel, akit az orvosom ajánlott. Drukkoljatok, h jó legyen! Szeretném minél hamarabb, és fontosnak tartom, h fogadott szülésznőm legyen. A telefonban nagyon kedves és közvetlen volt, szóval biztató! :) Talán érdekel Titeket, mi miatt tartom olyan fontosnak a dolgot: a gátvédelem miatt, a vajúdás megkönnyítését célzó ötletek miatt és amiatt a megfelelő hangulat miatt, amit egy kedves, ismerős segítő személy segíthet megteremteni, vagyis nem is annyira megteremteni, de megőrizni. (Ezzel szépen fel is soroltam, mi az, ami az első szülésemnél hiányzott.)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Csak röviden, mert nagyon álmos vagyok. :)

Meri!

Örülök,hogy ilyen jó a pszichológusod! Nekem is volt már 2 is....de soha egyiknek sem tudtam kinyílni és sorolhatnám még mivel nem voltam elégedett velük kapcsolatban.
Lenne egy nagy kérésem...légyszi nézd meg ha van időd és kedved,hogy depire milyen homeós bogyók vannak,és hogy szedhető-e várandósan is? Előre is nagyon köszi!!!
Hány kilót fogytál eddig?
Jó a módszer amit leírtál,de én képtelen vagyok betartani...ma is megfogadtam,hogy sütit nem eszek...erre a páromtól mit kapok valentin napra?Szív alakú tortát.:D

Adrienna!

Köszönöm a levelet! ...hát elképesztő milyen emberek vannak a világban...Sajnálom nagyon apukádat.

Hajni!

Gyönyörű a Kisnyuszid!:D Milyen nagy már ő is! Te szept 22-re vagy kiírva én meg ahogy számoltam okt 20 vagy 22.Egyik program ezt mutatja,másik azt.:DA végén meg biztos 21 lesz,(a névnapom.):D

Nán-Dorka!

Melyik kórházban fogsz szülni?Mert ahol én szültem a Domit ott nem volt szülésznőválasztás...
:cry: pedig igazán jó lett volna,ugyanis egy tanulót fogtam ki....ezt nem részletezem,elég annyi,hogy rettegek a szüléstől,de dolgozom rajta,hogy ez elmúljon.

Puszi mindenkinek!

Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

Jó reggelt Drágáim!

Juuj, most néztem, tegnap este már annyira kómás voltam, hogy simán összekevertem Arwent és Fioonaát :oops: :cry: :cry: BOCSI!!!!

Orsikám:)
Ennyire szörnyű volt a szülésznő? Jaj, szegénykém! Remélem, ezuttal sokkal jobb tapasztalatokat gyújtesz be. :D

Merikém:D
Tök jó, hogy ilyen kiváló szakemberre akadtál, ritka kincs, sajnos! És mélységesen egyet tudok érteni azzal is, amit a diétával kapcsolatban javasolt! De jó, mostmár biztos minden hamar rendbejön!!!! :D:D:D

Többiek hogy vagytok?
Millió puszi és ölelés

porsika

Szia Hajni! Grtaula Nyuszikához.
Én 8+2 napon voltam UH-n, és akkor 19 mm volt Bébikénk. Pár mm eltérés biztosan lehet a későbbi pé miatt. Ne aggódj, majd nől.

Bodzi: kedden majd gondolunk Rád, de nem lesz semmi baj, ne aggódj.

Fio: várunk vissza.

Meri: örülök, hogy ilyen jó a drnő. Én anno 19 éves koromban jártam egyhez, mert állandóan fájt a fejem, de semmi okot nem találtak, ami indokolta volna. Ráfogták hogy pszichés alapon fáj. Fiatal kezdő nő volt, de annyira nem bírtuk egymást, hogy volt amikor végigültük a kezelés idejét, és nem szóltunk egymáshoz. Azt várta, hogy meséljek. De mit mondjak egy idegen embernek?Hamar véget vetettem a kezelésnek, persze nem is javultam meg.
Örülök, hogy Te nem ilyen cipőben jársz.

Nikó: milyen lesz a ruhád? Bocsi, ha már írtad, de nem emlékszem.
vivi79

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.

Hajni: Gratula a kis Nyuszikához, nagyon édes pötty. :) Egy kis segítség neked a méretekhez: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Meri: köszi, hogy megnézted a magas vérnyomást, kár, hogy nincs róla semmi. Egyébként nem nekem van magas vérnyomásom, hanem anyukámnak, ezért gondoltam megkérdezem, hogy van-e rá homeopata szer.

Nagyon klassz, hogy ilyen pszichológust fogtál ki, szerintem lelkileg hamarosan rendbejössz és jön az a Babóca.

Vicky: jó, hogy nem tűntél el. Sajnálom az egészet, de tartsa benned a lelket, hogy itt mindenki izgul érted és szorítuuuuunk!

Bodzinak is megy a szorítás keddre!!!!!!!

Arwen: ha van pénzetek, vagy valahogy ki tudjátok szorítani anyagilag, akkor szerintem vetessétek le a köldökzsinórvért, mert nem hülyeség. Életet lehet vele menteni! És úgy hallottam, hogy testvért és szülőket is lehet vele kezelni! Szerintem fantasztikus találmány.

Szép Napot mindenkinek!
szerika

Ja Adri: elfelejtettem az előbb: gratula a 30. héthez! Mindjárt születik az első topicbébi, de izgiiiii :lol:
szerika

Sziasztok!

Hajni: annyira örülök nektek, gyönyörű a babócád!

Csajok: olyan jó ez a fórum!!! Itt mindíg történik valami...zebrás tesztek, sok-sok gyönyörűen fejlődő bébike és már két esküvő is :D, már előre meg van a programunk október végéig (egyenlőre) :D :D mindig van miről értekezni.

Ez tök jó! :D :D :D
toti77

Homeopátiás szer kismamiknak depire, szülés előtt – alatt – után
Sepia 9 CH – 15 CH – 30 CH naponta 1 adag (10 szem)

A magas vérnyomásra valót kismamaként nem találtam. Rengeteg mindent írnak rá, de ezeket nem írom, mert nincs benne a kismamás részben is.

Bodzi: drukk!

Fioona: hiányzoni fogsz. Várunk vissza mielőbb.

Orsi: durva lehetett. Egyébként kb. 2 kg ment le 14 nap alatt. De tegnap bűnöztem picit. Amúgy nem vészes, legalábbis eddig, kibírni, de a dr.nő tanácsára vacsizni fogok gyümit, zöldséget préselve. De még mindig van rajtam bőven túlsúly, mert jól beraktároztam.

Hétvégén megyünk egy hatalmasat tekeregni a párommal. Ha jó idő lesz sétálgatunk valami gyönyörű helyen, ha rossz meg moziba megyünk. Már nagyon várom.

Na, most vár a meló.

meriann

Erika: az más, akkor nemsokára csokorra szedem a tabikat.

Szóljatok, ha nem Nektek kell, mert így csak azt nézem amit kismamiknak is ajánlanak.

meriann

Csajok:
köszi a gratulációkat. :)

Nán-dorka:
egyelőre talán elég lesz a magne b6, most ez a 3. napja, h nem hánytam, de émelygek, hányinger. Marcimnál ilyen nem volt. :?
de köszi az infót. :)

Szerika:
köszi a táblit. :)
Akkor nyuszkóm jól fejlődik. Amugy érdekes dolog ez, a gép a 14 mm-re 7+6-ot írt ki, a tábli 7+5-öt, elvileg ugye8+4 voltam, doki mondta hagyjuk a számolást aszerint.

Marcimnál még akkor másik dokihoz jártam a 8 mm-re a 7+2-nél 8 hetet mondott. hihi. :lol:

Orsi:
micsoda dokik vannak. :evil:

Merike:
köszönjük a sok-sok homeós bogyesz leírást. :)

Totika:
nem csinálsz vonalzót??
Vendég

Sziasztok!

Fiona,
remelem mielobb tudsz joni ujra!!!!!!!!!Varunk vissza,es remelem kepeket is hozol majd :wink:

En is ma szeretnek idopontot kerni 4Dre,meglatjuk mikorra lesz,jo lenne max jovo heten,mert mi kesobb is el akarunk menni kb a 28-29.heten.

Meri,
orulok,hogy ilyen jol mertitek egymast a pszichodokival!!!!!!
Tok jo lesz Nektek hetvegen! :wink:

Szerika,
anyagi akadalya hal istennek nincs,hoyg levetessuk a koldokzsinor vert,viszont az a bajunk ezzel,hogy nagyon gyerekcipoben jar ez meg Mo.on.Pl nem tudok rola,hoyg barhol is vegeznenek ezzel kezeleseket.Magyarul,ha vmi gaz van,kulfoldre kell menni kezeltetni,ami meg milliokba kerul.
Volt pl most egy eset,hoyg egy kisfiunak ilyen ossejtkezelest kellett alkalmazni,es Kinaba vittek,ahol egy vadidegen kinai ossejtjet kapta meg.De a kezeles tobb millioba kerult es meg nem lehet tudni,hoyg meggyogyul-e,illetve milyen hosszu folyamat lesz...most hazajottek,mert nincs penz,es meg kezelesek sorozatara van szukseg.
Persze,inkabb legyen levetetve az ossejt,mint,hoyg hazsnalni kelljen..... :roll:
Meg dilemmazunk.....

Orsi,
ne is mondd...ki lehet fogni nagyon bena szulesznoket....
En is fogadni szeretnek,majd meginterjuvolom a dokimat,hyg kikkel szokott egyutt dolgozni,es majd valasztok :lol:
Nekem is fontos,hogy a szules alatt oroszlanrezst vallalo szuleszno milyen....

Niko,
ja ertem,nem tudtam,hoyg varratod!Lehet kapni szep feher cipoket am :wink: meg fehernemuket is :wink:
Ha orulsz annak,hyog megjott,akkor mi is orulunk! :wink: :wink:

Porsi,
sajnalom,hogy megint hanysz :(

Esztora,
en is ma az sztk-ba megyek, a hazidoki adja nalunk a tappenzes papirt...nalatok a nogyogyi?
Hihetetlen,hoyg mennyire kulonbozo es kovethetetlen a rendszer Mo.on.
Szoval nalunk a heten ket nap bizonyos idoben lehet idopontra bejelentkezni.De szerintem ez most mar eleg sok haziorovosi rendeloben van....Pl reggel 8-10 ig idopontra,10-12ig pedig idopont nelkul lehet menni.
Remelem en sem leszek bent tul sokat a rendeloben,mert mar rosszul vagyok,ha csak a kozelebe megyek :( :(

Kineztem az ablakon es a terre levittek a kozeli ovibol a manokat.Szerintem kiscsoportosak lehetnek,mert nagyon minik :lol: :lol: Marha edik,ahogy 15-20an szaladgalnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remelem mar iden nem lesz tel..es szepen atmegyunk a tavaszba...en ugy elvezem,hoyg ilyen kellemes az ido....egesz mas a kedvem.... :lol:

Kép

Kép
arwen07

Erika remélem megtaláljátok a megfelelőt.

Magas vérnyomás:

- ha a menopauza egyik tünete a magas vérnyomás, akkor
LACHESIS 9 CH (napfény, meleg rontja az állapotot)
SANGUINARIA 5 CH (vörös orca és fülek)

- ha orrvérzéssel jelentkezik a magas vérnyomás, akkor
ARNICA 9 CH 5 golyócska 10 percenként tünetcsökkenésig (trauma miatt fellépő kis vérzés)
MILLEFOLIUM 5 CH 5 golyócska tízpercenként a tünetek csökkenéséig (élénkvörös vérzés)

- ha szív- és érrendszeri zavarok miatt tachycardiával és erős szívdobogással kísért vérnyomáskiugrások vannak
ACONITUM NAPELLUS (SISAKVIRÁG)
ROSSZABBODIK: száraz hideg hatására és éjfél felé, ENYHÜL a tünet izzadás esetén.

- ha heves congestiv fejfájás, heves és látható carotispulzálással, ami csökken , ha a két keze közé fogja a fejét a beteg, vagy hideg borogatást tesz rá. Magas vérnyomásban szenvedőknél. Klimaxos hőhullámok.
ROSSZABBODÁS: sugárzó meleg hatására, rázkódásra és zaj hatására, ENYHÜLÉS: friss levegőn vagy h a a fejet két kézzel szorítja a páciens.
GLONOINUM (NITROGLICERIN)

- ROSSZABBODIK a tünet a testnedvek elfolyásának csökkenésekor vagy megszűnésekor, érintés hatására, mindenféle meleg hatására, napsugárzásra, ébredéskor ENYHÜLÉS fiziológiás vagy kóros testnedv megjelenésekor, friss levegőn
LACHESIS MUTA

- Korral járó szürke hályog, cukorbetegség kapcsán, magas vérnyomás. Javulás friss levegőn.
NAPHTALINUM

- kritikusan magas vérnyomásra
ROSSZABBODÁS: meleg hatására, alkohol fogyasztásakor vagy félelem esetén
JAVULÁS. friss levegőn
OPIUM

meriann

Hajni,
anno a dokim nekem is a magne B6ot ajanlotta,amikor hanyos voltam,de aztan mire ezt ajanlotta,kb el is mult :lol:

Kép

Kép
arwen07

Hajni: azért nem csinálok vonalzót, mert nem szeretném hogy izguljatok. Inkább meglepetés lesz. :D :D :D :D :D :D :D :D

Majd egyszer csak felteszek egy uh képet hihihi :D
toti77

Totika:
még a tesztedet sem mutatod majd meg?? Ez nem ér!!
Én izgulni akarok. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na jó majd meglátom :wink: , lehet, hogy nem fogom kibírni :wink:

Addig is küldök neked kisnyuszikat, válassz, melyiket szeretnéd. Kép
toti77

Totika:
mindhármat. :)))
Vendég

Szia Mindenkinek!
Elnézést, hogy nagyon régen nem írtam már. Sajnos a gépem és a netem is olyan rossz, hogy nincs türelmem hozzá. Most is „négykézláb” próbálok térerőt produkálni, amíg ezt leírom nektek. Nagyon örülök az újabb kismamiknak (Hajni, Porsika…) – látjátok nem kell feladni! :) Ő tudja, mikor akar jönni… Hiányoztok nagyon. Majd közben benézek még. Mi jól vagyunk, drága picibabám sokat mozgolódik, és ez nagy boldogságot jelent. :P :P Szombaton megyünk 4D-re, ott majd meglátjuk, kukis lesz-e vagy nunis. És rakok fel képet is persze. Vonalzóm kicsit csal, 25+3 vagyok. Majd lecserélem.
Puszillak benneteket
Benita
benita

Halihó Leánykák!

Megint gyors leszek sajni-bajni :-(
De ma voltunk 4d-s UH-on. Hát egy tünemény ez a gyerek!No küldöm a képeket:
Áradoztak Róla a doktornénik...télleg szépséges! Kinyújtotta a nyelvét is nekünk.
Kép

KépKép
KépKép
ragota

Kép

Kép

KépKép
KépKép
ragota

No és a boldog anyuka:

pár perc múlva

KépKép
KépKép
ragota

Szuper ez a 4d.
Ragota gyönyörű a babátok!

Benita hiányoztál ám nekünk! Nagyon várjuk a fotókat!

Hajni: nem lesz sok egyszerre három? :lol:

Toti: én is szívesen izgulnék Érted. De ha nem akarod, azt is tiszteletben tartjuk. Pedig Hajninak olyan ötletei vannak a teszteléshez, hogy ...... :lol:

meriann

Húúúúúúú, Ragota, tényleg gyönyörű ez a Babóca. Fantasztikus már ez a tudomány. Régen nagyanyáink sosem gondolták volna, hogy egyszer így lehet majd látni a pocakban lévő babókákat.

Beni: Örülök, hogy jól vagytok. Várjuk a képeket.

Meri: most úgy érzem, hogy inkább csak csendben csak halkan, hogy senki meg ne hallja :D :D :D Aztán majd úgyis akkor fog kiderülni, hogy bírom e tartani a szám :D :D :D
toti77

Toti ezt én is mindig így eldöntöm, aztán nem tudom tartani a szám. Ráadásul azt hiszem Fioona nagyon fejben tartja vonalzó nélkül is ezeket az infókat. :lol:

meriann

Az enyémet nem tudja bibibi :P , mert megváltozott a ciklusom a műtét miatt. Majd csak néztek nagyokat :shock: amikor felteszem az uh képeket :lol:
toti77

Totika:
úgy legyen. :))))))

Ragota:
szépséges a babátok. :)

Benita:
drukk a 4D-hez, h megmutassa magát. :)
Vendég

Toti,
megertem azt is,ha nem szeretned,hogy itt szurkoljunk...de ha megis maskepp dontesz,akkor azt is szivesen fogadjuk!De a lenyeg,hogy jojjon a baboca,es kesz! :wink:

Ragota,
nagyon szep a kisfiatok! :lol: :lol: :lol: Nagyon edes a kis pofija :lol:
Nem maradt le egy kep a vegen?Vagy en ertem rosszul,hogy az utolsonal magadrol akartal kepet betenni?En szivesen latnek mar egy ujabb pocis fotot Rolad!! :wink: Reg volt mar az,amit betettel :lol:

Benita,
nagyon roulok,hoyg jottel,es,hogy minden rendben veletek!!!!!!!!!!!
Jo lenne,ha majd a 4D utan tudnal berakni kepet,na meg jonnel a nagy hirrel,hgy fiatok lesz avagy lanyotok :wink:
Nevekkel hogy alltok? :wink:

Kepzeljetek hetfon megyunk 4Dre mi is :lol: :lol:
Ilyen hamar volt idopont :lol: Tok jooooooooooooo!Ugy varom mar!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

De jó, de jó!!!!
Aztán ne várjunk sokat a fotókra!

Toti: rendben, lepj meg minket egy uh képpel!

meriann

Egyébként nekem se ér most a vonalzóm. Mert 1. tutira megjön, 2. a hormon biztosan megkavarta a ciklusomat. Ma nagyon szúrt a bal petefészkem környéke. Remélem minden rendben odabent.
De annyira hiányzott a vonalzóm.

meriann

Kép

Kép

No ennyi egyelőre.

Majd jelentkezem.

Pusza

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Meri,
az siman lehet pe,ha szur a petefeszked!!nem kell egybol rosszra gondolni :wink:

Agota,
na azert :lol:
Nagyon szep kismami vagy!!!!!!!!Micsoda kerek pocid van,nem semmi!!!Nagyon tetszik!!!!!Tenyleg nem kicsi a pocid,nem csodalom,hogy vannak,akik azt kerdezik,tuti,hoyg egy baba van bent? :wink: :wink: De amugy tok jo vekony vagy!!!!!!!Semmit nem hiztal szerintem,csak a pocid!!!!!!!!!!!!!!!Csini vagy,na! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Benita: de jó, hogy jelentkeztél. :) Jó lenne, ha sűrűbben jönnél. Örülök, hogy minden rendben veletek, végülis ez a fő. Majd jöhetnek ám a képek is, szeretjük nézegetni :)

Ragota: aztaaaaaaaaaaaa.... milyen hatalmas hasad van! Tök jó!!! Csinos kismami vagy te is! Csongi baba is gyönyörűséges, édipofa :D :D

Toti: jó lenne izgulni érted, de így is nagyon jó, hogy majd egyszer csak kapjuk az uh képet. Ez utóbbi talán nagyobb meglepetés lesz, mint egy kétcsíkos teszt, de azért majd a tesztképet is várjuk utólag!

Meri: bocsi,hogy nem szóltam, hogy nem kismamás a magas vérnyomás :oops: legközelebb nem felejtem el megemlíteni... egyébként köszi szépen továbbítom anyukámnak.

Arwen: hétfőn akkor te mész 4D-re, kedden meg Bodziért kell izgulni... minden napra lesz valami...

Arwen: a köldökzsinórvérre reagálva: már most tudnak Magyarországon bizonyos dolgokat gyógyítani ezzel és ez csak fejlődni fog. Az első körben 20 évig tárolják, tehát addig nagyon sok minden történhet, én úgy gondolom, hogy addig simán eljutunk odáig, hogy itt is tudnak majd minden területen gyógyítani vele.
Számomra megnyugtató, ha tudom, hogy én legalább megtettem a tőlem telhetőt, hogy a gyerekem gyógyítható legyen.
Azért remélem, hogy SOHA nem lesz szükség rá!

Én ma voltam védőnőnél és meghallgattuk a kicsi szívhangját. Annyira nagy élmény volt, nekem most csináltak ilyet először. Persze mit csinált a gyerekem? utálta, hogy zaklatják azzal az izével és elhúzódott... és olyan volt így a szívhang a végén, mintha szívritmuszavara lett volna :shock: Na de hallottam a szívét és ez a lényeg! :lol:
szerika

Ragota:
asssszttttaaaa.
Ez aztán a pocak. Nagyon szép. :)
Csini kismami vagy. :lol:
Vendég

Szerika,
hat igen,mi is ebben bizunk,hoyg fejlodni fog a tudomany Mo-on is :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Lányok!

Porsi, köszi, a palacsintához, majd ha rászánom magam a palacsintasütéshez, kipróbálom, úgyis van fagyasztott meggyem.

Vivi, a ruhámat a Neveletlen hercegnő című film 1 részéből néztem ki, aki látta, akkor az első vacsorán a lányon lévő kék ruhához lesz hasonló, persze fehérben. Ma vettem meg az anyagot hozzá, és már el is vittem a varrónőhöz. Elasztikus szaténból és organzából lesz a ruhám, lesz uszályom is, és már több éve van egy ezüskoronám, az lesz a fejelmen, úgyhogy én leszek a hercegnő. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Arwen, örülök, hogy megjött, mivel a teszt negatív lett, és ha nincs baba, akkor nekem örülni kell annak is, ha megjön, mert akkor tudom, hogy kezd a szervezetem normálisan működni. Beíjesztettem, hogy megyek dokihoz, és gyorsan magához tért. :lol: Úgy jártam, mint meri bogyóival szoktatok. :lol:

Ágota, nagyon szép a kisfiad is és a pocakod is! Én is szeretnék ilyen csini kismami lenni. :lol:

Visszatérve az esküvőmhöz, vettem nagyon szép anyagot, az úgynevezett menyecske ruhámhoz, ami persze abszolút nem hasonlít majd menyecske ruhához.

Légyszi segítsetek, hogy tudok képet kicsinyíteni, hol találom azt a paint, amit írtatok, mert olyan sok képet szeretnék tenni nektek, de nem tudok.

Nikó

Kép
nikóska

ezüst koronám van persze :oops:

Kép
nikóska

Ágota:D:D:D
Juuuuuuuuuuuuuj, micsoda gyönyörű pocak!!! Q kis Csongorról nem is beszélve, édes tündér pofija van! Szerintetek melyikőtökre hasonlt? Ja, és nem tudom,milyen sonkák miatt srtál néhány hete, szerintem tök csini vagy. És isteni a fölsőd, én is kinéztem ezt a modellt valamelyik baba-magazinban.

Arwen:D
Dejooooooooooo, akkor nemsoká már Attilát is megcsodálhatjuk!! Nagyid hogy érzi magát? Remélem, most kinnvan a kő könnyeben fog menni a gyógyulás!

Benita:D
De jó, hogy benéztél! Szupi, hogy minden rendben Veletek, és nagyon várjuk a képeket!!

puszik

porsika

Nikó a mi gépünkön itt található
start-programok-kellékeknél van a paint.

Bridzsi

Kép
esztora

Nikó küldtem privit!

meriann

Azta, Ágota, de szép nagy a pocid!!! Tényleg nem híztál semmit csak a nagy has...fogadni mernék, hogy hátulról nem is látszik semmi. Nagyon ügyes vagy!

Csajok, a köldökzsinórvérrel kapcsolatban szeretnék kérdezni: nem nagyon merültem bele, csak egy kicsit nézelődtem a neten, de nekem nagyon drágának tűnik. Én láttam rosszul valamit? Vagy tényteg fél milla körül van? Ennyit mi biztos nem tudunk kifizetni :( pedig szerintem is jó dolog. Soha ne legyen rá szüksége senkinek, de azért mégis megnyugtató. Dehát ennyiért...
toti77

Ez próba Kép

Kép
nikóska

úgy látom sikerül

Kép
nikóska

Ágota nagyon csini vagy és gyönyörű Csongor.

Nikóska: biztos vagyok benne, hogy gyönyörű menyasszony leszel.
Sajna nem láttam a filmet.

Már annyira a fejemben van a kismamiság, hogy úgy eszem is. Nem direkt, de már bevésődött, amit jobb kerülni. Legalább ügyi leszek, ha már beköltözött a pocaklakóm. Most beszéltem a barátnőmmel és ő is szedte a Duphastont még várandósság előtt, ő is mondta, hogy az bizony okozhat szurkálást, ödémát és pattikat. Mert hogy ezek vannak nekem. De már vasárnap vége az első kúrának.

Nézzük a táblákat és gyönyörködjünk milyen sokan zebrásunk van:
Kép
Kép

meriann

Köszi meri, sikerült. Na akkor adagolom a többi képet :lol:

Kis türelem :lol:

Kép
nikóska

sokan=sok

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: