Na hali cajok!Tegnap egész csaviztunk a husivol!Voltunk a barátnőjénél aztán maminál aludni azt keresztanyuéknál azt temetőbe a papinál azt maminál azt itthon!Most épp borozok,mert tegnap is kaptam egy jó hírt meg ma is ha nem baj megosztom veletek!
Az egyik lesz repülőnapok augusztusban (JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ)
A másik pedig,hogy úgy néz ki elvan adva a ház!Vissza jött egy fiatal házaspár akik már korábban nézték,de ennél csak drágábbat találtak és lepukkantat.Szóval nagyon érdekli őket már bankban is voltak azt mondták minden oké holnap 6-ra mennekm le a fiukkal megneszélni a piszkos a anyagiakat!A másik meg az a köcsög kurva aki már 2* átbaszta őket tegnap meghallotta,hogy van egy komoly érdeklődő és ma reggel hívta a fiúkat,hogy megveszi 11-milláért mikor mehetnek az ügyvédhez!De rossz gezi vagyok és remélem a házaspár megveszi és akkorát fog koppani mint a huzat!De ha ők nem akkor ez a marha tutira mondta!
De csak akkor csípek be ha aBalász számláján lesz a zsozsÓ
Bocsesz,hogy leírtam,de 2*-sen boldog vagyok!Bár azon kurva Skandináv lottón megint nem nyertünk az a szerencsétle húzó 4-et is mellé húzot szídtam mint a bokrot kiabáltam vele a tv előtt,de ez van!!
Talán valami jó is történik majd!
A barinőm még mindíg nem szült meg hétfőre van kiírva szóval már mindenképpen március 10.-e körül megyek haza ha megkapom a GYED-et!Csak még azt nem tudom hol szálunk meg a Husival,De hát ez az én gondom!Na közben iszogatok ám a Husi meg alszik!!HI-HI
Ma még nem is ettem semmit!Lehet becsípek?Az alkoholizmus végülis benne van a véremben nem igaz???????????
Na jó van ám csak viccelek addig nem züllök el!!Bár igaz szeretm a bort nagyon is!!!!!!!!!!!!!Na jól van abba hagyom,mert ilyenkor megered a nyelvem majd megtudjátok ám olyankor nem lehet menekülni előlem!!!
Megdöbbenve olvasom a (hajbakapásokat).Ne ám,mert szétcsapok köztetek!!!!Én ehez nem akarok hozzá fűzni semmit,de tény,,hogy nem érthetünk egyet mindenben és nem is kell jópofizni.Ha valakinek van ellenvéleménye írja le!!!!De aztán szétcsapok ám!!!Kicsit zavarosakat írok már,de nézzétek el nekem!Senkienk nem kell megsértődnie!Milyen szar lenne ha mindenben egyett értenénk.A nyalizást ki nem állhatom!Ha valami bajom van én is megmondom!!
Na jól van ebből elég is ennyi!!
Ági!Bálintnak nagyon boldog névnapot Kívánok!
Én 179cm vagyok és épp most álltam rá a mérgelre ami 65,5kg mutatott szal tegnap szerintem rossz volt a mérleg!Egyáltalán nem vagy súlyos tavaly nyáron tutin néztél ki!Vagy nem vagyok 179cm?Már régen mértek lehet azóta megyek össze!!Meg is méretem magam apával este!!!!Na hál isten,hogy elállt az hó nálatok!!!!
Rendesen takarítják az utakat+járdákat?
Baró a nagy kölök a feján a szűrővel!!!
rik!Már írtam,hogy kb. mikor megyek,de nem kell ám rám várrni talizzatok nyugottan!
Tudod Petra tiszta te vagy aRéka meg tiszt apja!
Viol!Jaj-jaj már írtam mennyit mutatott a mérleg,de egész nap alig eszem valamit nem vagypk éhes és este is próbálok 6-után nem enni!Anorexiás azért nem leszek!De ami van rajtam az a seggemen a csípőmön és a combon van!!Ja igen és bár régen láttalak élőben,de neked tök jól áll az 2kiló plussz!
Őszinte részvétem Beus mamája miatt!!!
Na ha valakit kihagytam akkor bocsika,de már nem igazán vagyok beszámítható!!
Persze nem vagyok részeg csak már zsibbad a nyelvem ami azt jelenti,hogy vége a bor ivásnak!
Bocsesz ha kicsit hosszú voltam!!De mint már mondottam ilyenkor megered a nyelvem!!