Új privát üzeneted érkezett!

Édes kicsi Máté!!Nem jóóó az a sapi már neked!!! :lol: :lol: :lol:

Petra bealudt.Reggel felkelt a szokott 6ora 50-kor,aztán ennek az esős időnek köszönhetően,ismét elviték az álommanók.Most maradhatok csendben,még főzni se tudok,mert itt alszik a konyhás szobában... :roll: Ti ,merre vagytok???
Vendég

Rik!

Es hogy megy ez jätek közben elalszik, vagy? Mäte meg soha nem csinält ilyet.

katus78

Apa aludt még,és mellé feküdt,nézelődött,lelaludt.Szokott ilyet csinálni...
Vendég

de aranyos...

katus78

ilyenkor nem borul fel a nap? Nälunk be kell tartani mindent, mert külömben teljesen kifordul magäbol!

katus78

Délután a Zsanihoz igérkeztünk.Nem tom hogy lesz,mert ilyenkor akkor szokott aludni d.u. is.MAjd lehet a buszon bealszik...vagy a busz előtt itthon aztán marad a tali holnapra... :?
Vendég

Persze ha igy esik az eső akkor semerre sem megyünk..
Zsani ha olvasol irj!!!
Vendég

most mennem kell, fözni, mert nem leszek kesz mire enni kell....

katus78

Alíz is most aludt el, pedig ő már egy ideje csak délután alszik. de reggel ordítva ébredt, és tiszta zizi volt. remélem azért délután is alszik egyet majd.
Petra gyakran csinál ilyet? Ő mennyit alszik egy nap? Mármint napközben.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni!! Múltkor írtad, hogy jövőre szeretnétek kistesót. MI is! :lol: Lehet megint együtt szülünk? :wink: Én azért aa jövő év második felére gondoltam, mondjuk ősszel.... persze tervezni lehet, aztán majd jön amikor ő akar!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika(druszám)
ritkán csinál ilyet.Szerintem az esős idő nyomta el.
Amugy délbe szokott aludni,kb.2-2 és fél orát.
Most lehet zizi lesz d.u. ha nem tudom lefektetni!
Évvége felé elkezditek a Renivel a babagyártást?Jaj,mármint nem a Renivel ,hanem külön-külön a párotokkal.NA ebbe jol belekeveredtem :oops: :D
Vendég

En is akarok kistesot

katus78

Sziasztok.

Erika,de jó! :D Nem maradunk kismamák nélkül!

Bencét én inkább visszaaltattam még reggel,mert ha fél 9 előtt felébred nem lehet vele bírni.

Katus,nagyon aranyos Máté a képen.Mostanában a Bencére próbáltam pár ruhát,hogy jó e már,nagyon élvezi pl.a sapka próbát is.Mindíg megy az apjához mutatni,azt mondja tete és forgolódik benne :lol: :lol:

Rik,nálunk elég sok gyereknek az arcát is kifestik,nem is tudom mi lenne,ha délelőtt lenne a farsang.Bár gondolom már csak jövőre megyünk velük úgyis,felsőben már tuti,hogy nem.

Kép

Kép
hajnus

Kérdezni szeretném Tőletek,hogy hogyan kell lekicsinyiteni a képet,hogy utána nekem az eredetibe maradjon?Sajnos mindig elrontom,és kicsi marad az eredeti is.VAlamelyiktek irta egyszer,hogy el kell menteni másként.Azt hol,és hogy kell? :shock:
Vendég

Rik, :lol: Renivel, vagy Reni nélkül..... :lol: :lol:

Katus magadnak, vagy Máténak????

Mi van a Beussal? Írtátok, hogy szombaton jöhetnek haza??

Hajnus, mikor jöttök a doktornénihez?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hajnus
nekünk pár anyuka van csak akik kifestik igy,azok pedig futnak tovább a munkahelyükre.Ált.már kifestve rakják ki az autobol őket.
Nálunk a felsősöknek van d.u.!

Katus
Te mikor szeretnél kistesót a Máténak?

Hajni
nem csatlakozol?
Vendég

Máténak

katus78

Rik, én simán az eredetit átmásolom egy másik mappába, és azt kicsinyítem le. Így lmegmarad a nagy, meg kicsi is lesz. Ahogy te akarod.....passz.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Ja értem!!!!Mert mindig a legjobb képek megmaradtak nekem,nehogy kicsik maradjanak.NA akkor igy csinálom majd!

Közbe főzök én is már,mert nem lesz mámmája a családnak.Gyula költözni segit egy kollégájának,ki lesz éhezve.Réka mindig farkas éhesen jön haza a sulibol,ott energia vámpirok vannak :D ,Petra meg alapban mindig éhes!!
Vendég

Katus
és mikor jön el az idő?
Vendég

Hät az idö akár eljött, de nälunk a pco miatt ugye ez nem egyszerü...

katus78

KAtus
szedtél Merckformint?áll.az jo hatással van rá,és a családorvos is felirhatja!(ne nem magamtol vagyok okos,hanem olvastam)
Vendég

sikerültKép
Vendég

Szépek!!! :D :wink: Réka mit mutat??

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Úgylátszik ez az esős délelőtt minden gyerkőcöt visszaalvásra csábított.Alexandra is 7-kor ébredt cicizett egy kicsit és 1/2 10-ig visszaaludt most tök jó kedve van csak amjd gond lesz az ebéd utáni szundival.Mi is jövőre szeretnénk a lányzónak kistesót akkor leszünk egypáran várandósok ha mindenkinek összejön.

Nitta!
Várom a segítséged vonalzó ügyben. :)

Zília

Kép
kertész ákosné

Hogy a Petra 2 éves,nem 30!!
a Petránek olyan tipikus nézése ez.Kicsit olyan fellengzős nagyképüsködős,ugye?A Rékámon meg látszik amit tegnap irtam,hogy pattanásos szegénykém!!
Majd még teszek fel,most belejöttem,de Petrus felkelt !!
Vendég

Viol!
Jópofa a telefonos kép Dorkáról .Őis szeret telefonálni?Alexandra is imád telefonálni,de neki állandóan az én mobilom kell.

Rik!
Jól néz ki atorta.Neked van volt szülinapod?A találkozóra szeretnénk mi is elmenni ha lehet róla szó szeretnénk mindenkit személyesen is megismerni.Bár amit tegnap írtál nem teljesen értettem :( ,hogy hol van és Ő vár babát? Lehet ,hogy nehéz picit a felfogásom? :oops:

Na megyek mert nekem is kell valami másodikar főznöm és Alexandra is türelmetlen már.

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok!Mi csak most keltünk :oops:
Rik!Jó a kép :P Szépek a lányok :P Nekünk holnap is jó,ha gondolod :P Meg ma is :P Döntsétek el ,aztán írj :P
Mit főzöl?
Én is szeretnék kistesót :P Mármint Virágnak :wink:
Beusék szombaton mehetnek haza.De sajnos meghalt a nagymamája :cry: Úgyhogy most szegény szomorú is :(

KépKép
kola2

Óóóóó. Szegény Beus! Nagyon sajnálom.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szegény Beus!

Részvétem! :cry: :cry: :cry:

katus78

Rik!

En is olvastam a merckforminrol, de nem szedek most semmit.

katus78

Zília,

írtam, hogy ha gondolod add meg a jelszavadat és beteszem neked a vonalzót!!! Ha nem akarod, akkor leírom részletesen hogyan kell megcsinálni és betenni. :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Beus,

Részvétünk a Mamád miatt!!!
Én nem akarlak zavarni ha hazajöttetek, ha majd úgy gondolod van kedved és időd beszélgetni(örülnék neki), msn-en megtalálsz úgyis!

Puszi

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Beus
öröm és bánat!NAgyon sajnálom az utobbit,Részvétem!!!

Zsani
még hazajöna Réka aztán meglátom,mennyi a tanulnivaloja...jo?Mert ha nem sok akkor hamar megyünk,aztán legfeljebb hazafele elalszik a buszon.Majd hivlak!!
Lencsefőzelék van sok szalonnával,meg kevés kolbásszal.
Akkor itt babatermés várható!!

Zília
leirom mégegyszer:Van a GAbónak egy barátnője itt Sopronban aki anyai örömök elé néz.Amint megszül (arra várunk)akkor hazajön a GAbó,és akkor lehetne tali,vagyis ugy szeretnénk.Hogy hol azt még nem tudom.Én személy szerint szeretnélek megismerni,ugyhogy mindenképpen gyertek Ti is!!!
Meg a Violt,és Anikót is,mert őket sem ismerem személyesen.
Vendég

Gabó
merre vagy??????
Vendég

Rik,
engem nem is akarsz megismerni? brühühü :cry:

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok megint itt vagyok!

Azt hittem nem akar Alexandra ebéd után majd aludni és maga kéreszkedett a babakocsiba ( el lett rontva sajnos és napközbe csak ott hajlandó aludni) és már alszik is kiváncsi vagyok meddig.

Nitta!
Privibe elküldtem a jelszavam.

Beus!

Részvétünk nagyon rossz lehet,hogy épp most halr meg a negymamád és nem élvezheti a dédunokáját.

Az én nagymamám azt mondja őt csak Alexandra tartja életben.

Sopronban is esika az eső,mert itt Lövőn igen sajnos :(

Zília

Kép
kertész ákosné

Rik,
köszi a magyarázatot most már értem ha már tudjátok mikor és hol szóljatok megyünk :)

Zília

Kép
kertész ákosné

Rik!

Ha nem leszünk betegek (remelem) Lehet nälunk megint a tali. :D

Äbizsani en megakarlak :wink: :lol:

katus78

Ábizsani

Bocsi!!!!Hogyne szeretnélek megismerni!!!!Gyere Te is!!!!
Tudtam hogy valakit kifejtettem,ha még valakit nem ismerek az is jöjjön!!!Bocs!!

Megyek tanulni a Rékával.szép napot Nektek!
Vendég

Viol!

Dorka hogy van???????

katus78

Na hali cajok!Tegnap egész csaviztunk a husivol!Voltunk a barátnőjénél aztán maminál aludni azt keresztanyuéknál azt temetőbe a papinál azt maminál azt itthon!Most épp borozok,mert tegnap is kaptam egy jó hírt meg ma is ha nem baj megosztom veletek!
Az egyik lesz repülőnapok augusztusban (JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ)
A másik pedig,hogy úgy néz ki elvan adva a ház!Vissza jött egy fiatal házaspár akik már korábban nézték,de ennél csak drágábbat találtak és lepukkantat.Szóval nagyon érdekli őket már bankban is voltak azt mondták minden oké holnap 6-ra mennekm le a fiukkal megneszélni a piszkos a anyagiakat!A másik meg az a köcsög kurva aki már 2* átbaszta őket tegnap meghallotta,hogy van egy komoly érdeklődő és ma reggel hívta a fiúkat,hogy megveszi 11-milláért mikor mehetnek az ügyvédhez!De rossz gezi vagyok és remélem a házaspár megveszi és akkorát fog koppani mint a huzat!De ha ők nem akkor ez a marha tutira mondta!
De csak akkor csípek be ha aBalász számláján lesz a zsozsÓ
Bocsesz,hogy leírtam,de 2*-sen boldog vagyok!Bár azon kurva Skandináv lottón megint nem nyertünk az a szerencsétle húzó 4-et is mellé húzot szídtam mint a bokrot kiabáltam vele a tv előtt,de ez van!!
Talán valami jó is történik majd!
A barinőm még mindíg nem szült meg hétfőre van kiírva szóval már mindenképpen március 10.-e körül megyek haza ha megkapom a GYED-et!Csak még azt nem tudom hol szálunk meg a Husival,De hát ez az én gondom!Na közben iszogatok ám a Husi meg alszik!!HI-HI
Ma még nem is ettem semmit!Lehet becsípek?Az alkoholizmus végülis benne van a véremben nem igaz???????????
Na jó van ám csak viccelek addig nem züllök el!!Bár igaz szeretm a bort nagyon is!!!!!!!!!!!!!Na jól van abba hagyom,mert ilyenkor megered a nyelvem majd megtudjátok ám olyankor nem lehet menekülni előlem!!!

Megdöbbenve olvasom a (hajbakapásokat).Ne ám,mert szétcsapok köztetek!!!!Én ehez nem akarok hozzá fűzni semmit,de tény,,hogy nem érthetünk egyet mindenben és nem is kell jópofizni.Ha valakinek van ellenvéleménye írja le!!!!De aztán szétcsapok ám!!!Kicsit zavarosakat írok már,de nézzétek el nekem!Senkienk nem kell megsértődnie!Milyen szar lenne ha mindenben egyett értenénk.A nyalizást ki nem állhatom!Ha valami bajom van én is megmondom!!
Na jól van ebből elég is ennyi!!

Ági!Bálintnak nagyon boldog névnapot Kívánok!

Én 179cm vagyok és épp most álltam rá a mérgelre ami 65,5kg mutatott szal tegnap szerintem rossz volt a mérleg!Egyáltalán nem vagy súlyos tavaly nyáron tutin néztél ki!Vagy nem vagyok 179cm?Már régen mértek lehet azóta megyek össze!!Meg is méretem magam apával este!!!!Na hál isten,hogy elállt az hó nálatok!!!!
Rendesen takarítják az utakat+járdákat?
Baró a nagy kölök a feján a szűrővel!!!

rik!Már írtam,hogy kb. mikor megyek,de nem kell ám rám várrni talizzatok nyugottan!
Tudod Petra tiszta te vagy aRéka meg tiszt apja!

Viol!Jaj-jaj már írtam mennyit mutatott a mérleg,de egész nap alig eszem valamit nem vagypk éhes és este is próbálok 6-után nem enni!Anorexiás azért nem leszek!De ami van rajtam az a seggemen a csípőmön és a combon van!!Ja igen és bár régen láttalak élőben,de neked tök jól áll az 2kiló plussz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Őszinte részvétem Beus mamája miatt!!!

Na ha valakit kihagytam akkor bocsika,de már nem igazán vagyok beszámítható!! :lol: :lol: :lol: :lol: Persze nem vagyok részeg csak már zsibbad a nyelvem ami azt jelenti,hogy vége a bor ivásnak!
Bocsesz ha kicsit hosszú voltam!!De mint már mondottam ilyenkor megered a nyelvem!!
Vendég

Hű az annyát mennyit írtam te jó ég!!!

Ja és még annyi,hogy a családosoktól elvették az üdülési csekket,de tudtok erről olvasni az üdülési csekk.hu
Vendég

Zília,

tőled nem kaptam privátot ma, ide küldted babanetre a jelszót vagy freemailbe ment?

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nemzeti Üdülési Szolgátal kft.
Vendég

Na mégegyszer!

Nemzeti Üdülési Szolgálat kft.
Vendég

Gabó,akkor most hiába igényeltetek?Hú,anyám,mennyit írtál! :D Érezd csak jól magad és remélem minden úgy sikerül ahogy szeretnéd!

Rik,hová csatlakozzak?A kismamákhoz?Oda már nem nagyon szeretnék...Helyesek a csajok a képen!

Én is szeretnék találkozni mindenkivel!!! :D

Zília,mi épp most szoktattuk le a Bencét a babakocsis alvásról!szerintem már nem is volt neki kényelmes,hiszen a lába is lelógott!

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!Nem még nem igényeltünk tegnap óta lehet,de aztán le is törtem,mert nekünk nem lehet!!
Így jártunk elvesznek tőlünk mindent !Tegnap hallottam,hogy az egyedül álló szülőktől is elvették az ingyenes tankönyvet!Ez oltári szemétség volt!A végén tuti a szocpolt is elveszik!
Vendég

Ja és köszi aranyos vagy remélem egyenesbe jövünk!!
Vendég

Hajnus!Igen nagyon leköt a tv-é!Levi imádja a Minimaxot(hál isten, a vonatos mese a kedvece).Hát amióta be van kötve és bejön a felnőtt csatorna már túlteljesítettük a havi normánkat!!!!!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?