Sziasztok!
Cory, hát szóhoz se juttok. ALig tudtam elolvasni a termést, de nem csak a tiedet
Igyekszem én is hozzájárulni.
Elõször mesélek:
Vilit ma vittük a Bókayba uh-ra, még a pyelon tágulat miatt (magzati uh-n vették észre, 5 naposan megnézték, minimális tágulatot láttak, ma kontroll) semmi gond, el lehet felejteni az egészet
Viszont, van sok
is. Ebben a havazásban, szélviharban mentünk, apa hazajött értünk, hogy elvisz kocsival. Elvitt, nekem kilyukadt a cipõm
, sebaj autóval megyünk. Odafele mikor leparkoltunk Vitya fel akart ugratni a járdaszegélyre ehelyett neki ment valaminek. Megnézte nem tört-e össze v.mi a kocsin. Semmi gond. No visszafele mikor elindulunk érzi, hogy valami gond van a jobb elsõ kerékkel, defekt
, kereket kellett cserélni, ebben az idõben. Vili jó gyerek volt, végig aludt a kerékcsere és a hazaút alatt. Lábam majd lefagyott
A passat pótkereke kisebb, mint a többi kerék, no az is jó ilyen csúszós idõben
és akkor hab a tortán, hogy ezzel a kocsival Vitya véletlen ráhajtott a villamos sín melletti "pogácsára" ( mert a hótól már nem lehetett látni) ennek az lett az eredménye, hogy keresztbe álltunk a Karinthy Frigyes úton
. Szerncsére a dugóval ellenkezõ irányba voltunk és megúsztuk koccanás, karcolás nélkül.
Na én már nem vágyom ki ebbe a hóba egy darabig.
Más. Vilinek ugye hasi uh-t csináltak most, és mondta a doktornõ, hogy szerinte éhes is. Furcsáltam mert egész délelõtt szopizott, meg nem nagyon kérte a pempõt délelõtt, de azért gyorsan megszoptattam a rendelõben. Kicsit elszégyelltem magam, hogy akkor éhezik a gyerekem és azért van ez a sok ébredés, stb. Ma adtam neki este is pempõt evett, de nem túl sokat és milliószor szopizott ma is és megint nem nagyon akar elaludni. Már aludt, de amint betettem az ágyába felébredt, pedig sosem szokott. (Most apa kûzd vele, õ el tudja altatni cici nélkül is.) Lehet délelõtt ronottam a helyzeten, mert összebújva aludtam vele, ki akartam próbálni, hogy így is felébred-e olyan hamar, hát fel (fél órát aludtunk).
Biztos, hogy jön a foga szegény Vilinek, ez a szortyogás is zavarja, de még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ez a baj. Hasfájás is elképzelhetõ. Tegnap ugyan elaludt fél nyolckor, ébredt kétszer, majd 1/ 6 körül nem tudtam visszaaltatni, szortyogott nagyon, leszívtam az orrát, aztán semmi nem volt jó, fent voltunk kb. 1/2 7-ig ölbe vettem és pukizott, majd kakilt. De még csak maszíozni sem kellett a hasát. Ilyen már volt máskor is, csak nem ennyire hajnalok hajnalán. Olyan érzésem van, hogy nem ébred fel teljesen és nem jön rá, hogy kakilni kell, mint amikor én annyira álmos vagyok, hogy nem megyek ki a mellékesbe aztán rosszat álmodok.
Tényleg nem tudom lehet a hozzátáplálás is bekavar, ezért is félek az esti kajától. Kiváncsi vagyok a ma éjszakára.
Idõközben apa elaltatta Vilit. Az a baj, hogy nappal is annyira nyügõs és éjjel is annyit ébred, hogy én nagyon kivagyok ettõl már. Még rosszabb, mint a hasfájós idõszak
Edit!
Részvétem.
Heni!
Valóság show, én úgy örültem, hogy vége, erre látom hogy még sem. Nálunk a kereskedelmi tévék bojokotálv vannak itthon, mert ninics arra idõnk, hogy megnézzünk 30 perc músorért, 40 perc reklámot.
BMárti!
ÉN konqueror -ral babnetezem, de itt is linux van, másik gépen windows ott opera, vagy explorer amit használok.
Cory!
Ruha, itt nálunk a sarkon én olyan helyes gatyókat láttam, ráadás fiút és nem túl drágán, igaz 80-as volt, de biztos van nagyobb is.
Zsu!
Bébiételes üvegekkel kapcsolatban én is akartam kérdezni a visszaválthayóságot?
Bocs, tudom sokakat kihagytam, de bedõlök Vili mellé.
Jõ éjszakát!
Norci