Na, itt vagyok! Kb végig aludtam a napot, mégsem ment le a hőemelkedésem, úgyhogy bevettem egy Algopyrint, hogy ne legyek tartósan ilyen láz-közeli állapotban. Most, hogy elkezdett hatni, kezdem kicsit embernek érezni magam
Még a kocsi témára reagálva: egy bordó kis Twingót vettünk! Lefotózni még nem tudtuk, de leszedtem anno a képét, amikor még fent volt a hirdetése
Azt most feldobom:
Móni! Köszi az összefoglalót a szülésfelkészítőről!
Tényleg elsőre kicsit magasnak tűnik a csaszi aránya, de ha belegondolsz, hogy a Klinika koraszülött ellátó is, és ott esetleg sűrűbben adódik komplikáció, akkor talán érthetőbb... Aztán lehet, hogy nem így van
Kami! Hú, micsoda konkrétumok!
Te mindenesetre már tudod, hogy legkésőbb 26án találkozol Zsebivel
Csaszitól nem félek, én is úgy gondolom, hogy nem véletlenül csinálja a kis huncut amit csinál, inkább csak a bizonytalanság amit nehezen viselek (tudom, tudom, van még időnk, de akkor is...), mert azért máshogy készül lelkiekben az ember egy természetes szülésre, mint egy csaszira...
Bea, elvileg jövő kedden lesz a szülőszoba látogatás! Arra már én is szeretnék menni
Mazsi! Én kivágtam az összes címkét... Mondjuk a sajátjaimból is ki szoktam, mert hülyét kapok tőlük, ráadásul 1-2 ruciba kész kisregényt varrnak
Timi! Örülök, hogy jobban vagy!!!
Remélem a hétvége végére én is kikúrálódom
Március 27, az kedd - egyébként nem tudom, hogy mi van ha hétvégére esik a kiírt időpont... Valszeg akkor a következő "munkanapon" csinálják!
Most, hogy írtad a puzzle-t, annyira megjött hozzá a kedvem!!!
Anyunak van egy csomó, nagyon tuti olasz tájképek, gyönyörű épületek, stb! Lehet, hogy a hétvégén lenyúlok tőle egyet és kisajátítom az étkezőt jövő héten
Citromtól sajna nekem is ég a gyomrom, de nem bírom meginni a teát nélküle... Most kevesebbet teszek bele, de totál elhagyni nem fogom
Móni! Nekem is újabban megint szinte mindentől ég a gyomrom
Lányok, köszi a tippeket! Ki is adtam Gábornak, hogy hazafelé hozzon feketebogyós gyümilevet, narancsot meg kamilla teát
Vizitdíj: becsapós! Tegnap voltam apunál (háziorvos), és mondta, hogy nem úgy van ám, hogy ha pl. egy cukorbeteg megy orvoshoz, akkor semmiképpen sem kell fizetnie, hanem csak akkor mentesül, ha a cukorbetegségével kapcsolatban megy - magyarul bizonyos "betegségek" mentesülnek a vizitdíj alól, nem pedig maguk a betegek akármi is van!
Ez a kismamás sztori persze más: ha a táppénzes papperért mész, akkor az ugye a terhesgondozásodhoz kapcsolódik, úgyhogy nem kell fizetned! De ha mondjuk ne adj' ég eltörted volna a lábad és röntgenre kérsz beutalót, akkor fizetni kéne... Ki van ez találva...
Egyébként apu nagyon fel háborodva, mert írásban szinte semmilyen tájékoztatást nem kaptak, a híradóban meg bemondták, hogy minden háziorvos megkapta a részletes tájékoztató füzetet...
No comment! Ja, és azt is tegnap (!!!) a híradóból tudták meg, hogy az Algopyrin, Quarelin, stb mától recept-köteles! Felháborító...
Na, megyek, visszafekszem. Nem akarok "visszaélni" a helyzettel, hogy kicsit jobban vagyok
Emma egyébként tényleg nem érezhet semmit abból, ami egyébként most rajta kívül "bennem" történik, mert olyan vígan ficánkol, hogy csak na
Ha kint is ilyen mehetnékje lesz, akkor fel kell kötnöm a gatyámat