Drága Pici LILKÓ!!! Első születésnapodhoz szívből gratulálunk! Isten éltessen sokáig! Jó egészséget és sok-sok boldogságot, örömöt kívánunk Neked és Anyukádnak, mert megérdemlitek!!!
[quote="babcika"]& írta:babcikalt;font color="0077aa"><font face="comic sans ms"> Sziasztok tavaszi Anyukák!!
Én a 2005/2006 téli babák topicból jövök és szeretnék hozzátok is csatlakozni,ha lehet.Tudniillik kor szerint én is inkább idetartoznék,de először oda jelentkeztem be,mert hát ugye február még tél.Szoktalak benneteket olvasni és teljesen ugyanolyan cipőben járok most,mint Ti.A téli babáknál már mászásnak, hozzátáplálásnak örülnek az anyucik,én pedig az ujjszopásnak és a hangos nevetésnek tudok "még csak" örülni mostanában.Persze nagyon aranyosak,és sokmindenben segítenek,de veletek történnek meg napról napra ugyanazok a dolgok,mint velünk.
Szóval akkor kicsit magunkról:2006. február 14-én született Lili a kicsilányom 3400gr-al és 52 cm-el,aki tehát most kedden volt 12 hetes.Nagyon tündéri,jó kisbaba,persze azért egy-két akaratos hiszti belefér a mindennapokba. Múlt hét csütörtök óta szopizza az ujját és azóta méginkább kiegyensúlyozott babuci lett,mivel meg tudja nyugtatni magát.Kb. 3 óránként szopizik és csak szopizik 3 hónapja. Mostanában kicsit nyugtalanok lettek a szopizások,mert valami miatt,ha épp nem dől a szájába a tej,akkor elkezdi rángatni a fejecskéjét,türelmetlenkedik.Pedig egy-egy szopi közben 2-szer,olykor 3-szor is újra belövell a tejem,de ehhez idő kell és kitartó szopizás.Ez mostanában a kisasszonynak nagyon nem tetszik.Én persze ilyenkor nagyon izgulok,hogy kevés neki a tejcsi. Eddig szépen fejlődött,nem túl sokat hízik,de a védőnő és a dokinéni mindig meg van velünk elégedve.Múlt csütörtökön 4710gr és 58 cm volt a kicsilány.Magamról annyit,hogy az egyetem mellett vállaltam Lilkómat,így tanulgatok is,de elsősorban nagyon boldog Anyuka vagyok a mindennapokban
Köszönöm,ha befogadtok,igyekszem mindnennap követni a történéseket és reagálni mindnekire.Szép lassan gondolom minden Anyucit és Babucit megismerek majd!!!</font></font>