Sziasztok lányok!
Ma voltunk (szerdán) BMC-ben konzultáción.
Férjemnél végre eltűntek a bacik, így ma lett volna a megbeszélés, hogy milyen protokollal kezdjünk stb...
Férjemnek mától kb 6-8 héten keresztül szednie kell 1000 mg Cetebe-t, és 1000 mg E-vitamint naponta.
Állítólag ez vmi újfajta kúra ami nagyon hatásos a kiskatonáknak, de csak úgy hat, ha legalább 6 hétig szedi ezt az adagot naponta, és kb 6 hét múlva lenne a leszívás, ezért időzített így a doki.
Konc dokihoz járunk és ma elmesélte nekünk megsúgva, hogy a helyzet jelenlegi állása szerint nem merik elfogadni azt a törvényt, ami 2 támogatott lombikról szól! Azt mondta egy jó darabig szerinte nem kell még ettől tartani...úgy legyen!!!
Azért ez jó hír!!!
A másik amit mesélt, hogy holnaptól tényleg vizitdíj lesz, a korház főbejáratánál kell majd intézni.
Fel volt háborodva, mert ma 13:00-ra kellett mennie vizitdíjjal kapcsolatban "agytágításra", holott holnaptól már bevezetik, és még rengetegen (orvosok,nővérek,stb...) egy tájékoztatót sem kaptak, hogy mi is lesz pontosan.
Helyzetjelentés:
Atomórát lehetne állítani a menstruációmhoz, de most 4 napja késik..
Persze valahol titkon reménykedtem, és Konc doki is, hogy estleg spontán összejött
Bevallom kedden csináltam egy tesztet, nem bírom a bizonytalanságot, negatív lett.
Ezt mondtam is Konc dokinak, aki szó szerint azt mondta: Azok szart se érnek:)) Majd csináltat Ő egy tesztet.
Így el is zavart egy vizelet tesztre ( nem tudom ez mitől volt jobb
), ami negatív lett
(
Most várom a mensit (kérnék hozzá egy kis segítséget, sugarakat
, mert addig nem tudunk kezdeni a szurikkal...
Jah, ami bizos Long protokol lesz, és az is tuti már, hogy kevesebb szurit kapok majd, hogy elkerüljük a hiperstimut, ami az elsőnél volt.
Apropó stimuláció...
Ma mondta Konc doki, hogy jó lenne minnél hamarabb kezdeni, mert várólista van, meg megszabták, hogy egy évben mennyi lombikot csinálhatnak! Így nehogy ezzel probléma legyen.
Nah, azt hiszem rólunk egyenlőre ennyi
Továbbra is szorítok mindenkinek!!!
Akinek pedig nem sikerült...szívből sajnálom
Sajnos átéltem már Én is, tudom milyen érzés.
De menni kell előre, csak előre nézni! És hinni!
Utólag boldog Valentin napot mindenkinek:) Én egy digitális konyhai mérleget kértem és kaptam is:))
Uhh, bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredtem, ez van, ha nem jön az ember lánya minden nap
Jó éjt mindenkinek!!!