Új privát üzeneted érkezett!

Süni :(
De majd legközelebb!

Lányok Nektek is boldog Valentin-napot!
Bár mi nem tartjuk, mert nem érezzük magunkénak.

manda

Kriszti!

Én tudok negyon kedves jó fej és nagyon ügyes tehetséges fogorvost. Magánrendelője van itt a városba. A pontos címet nem tudom. De a skála mögött a sarkon van egy piros zöldséges sátor, ha a sátornál állsz és átmész a zebrán rögtön neki mész azoknak a tégla épületeknek na azon a soron van az utolsó lépibe. Székely Károlynak hívják és nagyon rendes és ügyes. Én nagyon félek a fogászattól de ő nem semmi. A felesége is itt rendel de őt nem anyira ismerem.
Székely Károly 06-20-33-63-183 ezen a számon lehet bejelentkezni. Sajna nem emlékszem milyen napokon rendel.
nikó

Megjöttem a sétából :lol: isteni volt, tiszta tavasz van :D
Vásároltam csokit, sütök sütikét nutellásat, gyorsan megvan :wink:

Kinyitom az összes ablakot és ledőlök kicsit :lol: :lol: :lol:

Puszi!

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Én még új vagyok ezen a forumon, de én is a lombikkal küzdök! Nekem most volt a 3. stimulálásom és a negyedik beültetésem a János kórházban. Most kell majd mennem 20-án a vérvételre.

Sziasztok Emese :lol:
tûriné emese

Szia Emese
hát majdnem egy napon tudjuk meg az eredményt,kihez jársz?nekem az 5.beültim volt most,sajna vezetek :( :( :(
nagyon drukkolok hogy sikerüljön,hogy birod a várakozást?én nehezen :(

bibar

Szia Emese!
Üdv. közöttünk!
Hát akkor mindjárt meg tudjuk a jóhírt! Már nem sok van vissza?
Melyik dokihoz jársz?

manda

Bibar :D
5-ik alatt a lejelentett 5-öt érted vagy fagyikkal együtt volt összesen 5?
Azért nem semmi, de ez biztos sikerülni fog!!!!!!!!!! :D

manda

Sziasztok lányok!!!

Mindenkinek:
Nagyon boldog Valentin napot kívánok!!!!

Nikó! Estrella!
Köszönöm a fogorvosokat!!! Megpróbálom őket elérni...Bár az Estrella által írt dr.nő tavaly sem tudott fogadni annyi betege van...Eddig akiket próbáltam ma csak előjegyzést tudtak adni, leghamarabb febr.21-re... :( :( Még van 1, azt délután megpróbálom, de közben a tieitekkel is felveszerm a kapcsolatot...Pusz érte!!!!Aranyosak vagytok!

Szia Emese!
Üdv köztünk! Gyere gyakrabban, és ha van valami, szivesen segítünk!
Vendég

Manda
fagyikkal együtt,volt 2 stimus beültim és 3 fagyis :( :( mindig minden tökéletes,sokat szivnak le,sok megtermékenyül,gyönyörü osztodás,gyönyörü nyálkahártya,a végeredményt meg látod :( :( na majd most :lol: :lol:

bibar

Nikó!
Puszi a dokibácsiért...Aranyos tündérke, már este 6-ra odarendelt!!!!!Úgyhogy még ma lesz fogam!!!! :lol: :lol: Édes volt!!! Onnan meg megyek dolgozni!!!Még nagyobb örömmel!!!! :lol:
Vendég

Szia Bibar!

Hát nehezen tudom kivárni ezt a két hetet, de muszály. Nem örülök, hogy neked ez volt az ötödik, de talán most sikerül. Te mikor mész? Én a Szűcshöz járok, Te???

Szia Manda!

Szűcshöz járok. Hogy jó hír lesz-e azt nem tudom, csak reménykedünk. De még olyan messze van az a 20-a! :(

Sziasztok
tûriné emese

Szia Bibar!

Miket csinállsz a várakozás alatt? Pihensz, sétálsz, dolgozol?

Emese
tûriné emese

Emese
én a Zekéhez járok :D nem dolgozom,itthon vagyok,pihizek,sétálok a kertben,pakolgatok,olvasgatok,és sokat netezek,mint látod :D :D én 19.-én megyek eredményre,biztos látásbol ismerjük egymást,hiszen egy a rendelőjük a dokiainknak,és mindig látom a Szücs betegeit.mikor volt a beültid?

bibar

Kriszti!

Szuper örülök nagyon én mondtam, hogy jó fej! :D
nikó

Szia!

Hát akkor előszőr érted kell drukkolni. Érzel valamit? Volt már, hogy valamelyik megtapadt? Mert nekem az utolsó a harmadik ami fagyi volt és 1db az megtapadt és 31,9-es lett a BétaHCG-m, de a hatodik héten felmondta az életjeleit. Ezért reménykedem egy kicsit jobban a mostaniba amikor is hármat ültettek be.
Hol laksz?
Nekem 9-én volt péntek a beültetésem. Neked?
Én sem dolgozom, csak nehezen kötöm le magam és olyan lassan telnek ezek a fránya napok!

Emese
tûriné emese

Nikó!
Meg is lepődtem, hogy ilyen hamar fogadott!És én is határtalanul boldog vagyok!!! Alíg várom, hogy a székbe ülhessek..Már be is szóltam a melóhelyre, kések egy kicsit!!

Dobok egy táblát rögtön!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Emese
Én is a Szűcs dokihoz járok. Meg voltam mindig elégedve vele, nagyon rendes és lelkiismeretes.
Igaz én már 1 éve nem láttam, ennyit hagytunk most ki, főleg én miattam.

Csajok
Azt hallottam, hogy lehet, hogy a BMC-ben is lesz várólista a lombiknál?
Tudtok erről valamit?

Bibar
Bitzi most sikerül!!!!!!!!!!! Nekem 3 volt, egy stimu és két fagyi, de már biztos írtam!

Kitartás eredmény előtt álló csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babatapik mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Szisztok!

Emese! Üdv köztünk. Én is Szücshöz járok, most volt az első beültim nyolcadikán, Bibarral együtt megyünk az eredményért 19-én. Én is elég rosszul tűröm a várakozást :oops:
Add meg adataidat a Krisztinek és amilyen kis tündér betesz a táblába téged is

Lányok!

Most volt itthon a párom, azt mondta nem tud hazajönni ebédelni, aztán meglepett egy csokor vörös rózsával :lol: :lol: :lol:
És süt a nap és tavasz van, imádom ezt :wink:

Puszi Mindenkinek!

Judit
:D
jucicuki

SziaJudit!

Hát akkor fő a bizakodás! Nagyon drukkolok értetek és jelentkezzetek 19-én!

Szia Kriszti!

Adataim: Emese31, Budapest, dr. Szűcs Z., 4.Transzfer:február 20.

Köszi ha beteszel! Emese
tûriné emese

Szia Kriszti!

Jaj de hülye vagyok!

4.Transzfer: február 9., Vérvétel: 20-a

Bocsi Emese
tûriné emese

Sziasztok!

Itthon vagyok, délután megyek a dokihoz, mert ez a nátha nem akar elhagyni engem, annyira folyik az orrom, meg köhögök:( Szerintem a héten nem megyek melózni.
Süni,
mi újság, otthon vagy még, ugye?Jól vagy?
Kriszti,
sajnálom a fogad, de látom van már segítség:)
Bibar, JUdit, Málna,
nem sokára kiderül:) Remélem sikerülni fog mindenkinek:)
Bibar,
mindjárt itt a szombat, de izgi:) Hogy bírod magad? Addig felesleges csinálni tesztet? Annyira izgi, nem?:)
Lexi,
jobban vagy? Férjeddel megbékéltetek, legalább ma Valentin napján?
Ja, Judit,
nagyon aranyos ötlet, amit készítesz a férjednek, én is szeretek készülődni, de most nincs kinek,mert munka ügyben, ma ment Ausztriába:( Jó mi?:( Úgy hogy itthon vagyok egyedül péntekig:(
Majd pénteken meglepem valamivel:) Egyébként nagyon izgatott vagy már te is, ugye? Bízom benne, hogy sikerül:) Lehet érezni valami különöset ilyenkor? Én majd biztos figyelem magamon:)
Na, sziasztok:)
baby.81

Emese!

Kívánom, hogy a szülinapom hozzon Neked szerencsét!!!!(Juci Utolérlek!!! :lol: :lol: )
A következőben benn e leszel!!!!

Baby!
Mielőbbi gyógyulást!!!!!Hisz nemsokára menni kell a gyerekekért!!! :wink: :lol:

Én sem vettem még semmit páromnak, de megyegyeztünk, hogy a holnap megjelenő kis játékújságját vesszük meg!!!Nem mintha eddig nem kapta volna meg, de most a fogam elviszi a pénzt! :( :( Persze ő piszok módon vett nekem egy kis fehérnemű együttest! Csak kicsi lett, :oops: :oops: így választottam másikat! :lol: De majd én is elmegyek valamit kitalálok, és holnap megkapja....Hisz a lényeg, hogy adunk valamit, nem annyira fontos Valentin napon adni!

MIndenkinek nagyon drukkolok én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Emese
nekem 7.-én volt,de ebbe a táblába minden fontos infót megtalálsz,a mi Krisztink olyan ügyesen vezeti :D :D a multkori nekem is elindult,de már az uh-án nem volt semmi.az tök jó hogy a fagyisod elindult :D remélem az enyém is elindul és meg sem áll :D eddig én is 3-at kaptam vissza,de most csak 2 élte tul a fagyasztást
drukkolok nagyon :D :D

baby
addig elég felesleges lenne,mert még nem mutatna semmit.
jo napom van ma,süt a nap és ezt imádom.a hasam szurogat sokat a mellem meg a progiszuriktól nagyon érzékeny.jól teszed hogy elmész dokihoz,ressék kikurálni magadat a babák előtt :D :D

manda
a várólistárol még nem tudok,de biztos bevezetik.az biztos hogy ha nem sikerül most ez már most kérek időpontot juniusra,addig meg még a 3 fagyimat visszakérem :D viszont a Kálisoknál már vizitdij van a lombikosoknak,most olvastam a fórumokon,ultrahangnál meg mindennél kell perkálni,jó mi?nálunk mikortól lesz?

Jucicuki
akkor te is olyan vagy mint én,kiugrom a börömből ha süt a nao :D
a párod nagyon aranyos,az enyém tuti elfelejti :D tegnap biztos ami biztos figyelmeztettem :D

bibar

Bibar!

Köszi a bíztatást és a drukkolást! Neked is minden jót!
Csinállsz tesztet? Én igen, hétfőn!

Emese
tûriné emese

Kriszti!

Köszi, hogy beraksz a táblázatba! Remélem is, hogy nagy szerencse malacom lesz a szülinapod!

MINDENKINEK HAJRÁ ÉS MEGTAPADÁSRA GONDOLNI!!!!!!!!!!!!!

Emese
tûriné emese

Kriszti!

Köszi, hogy beraksz a táblázatba! Remélem is, hogy nagy szerencse malacom lesz a szülinapod!

MINDENKINEK HAJRÁ ÉS MEGTAPADÁSRA GONDOLNI!!!!!!!!!!!!!

Emese
tûriné emese

Bibar! Én nappalos leszek akkor, de nézni fogom a topikot...Persze ha a betegek engedik!!! :lol: :lol: Remélem megosztod velünk a híreket, akár jó, akár rossz...De miért is lenne rossz??????????? :roll: Tuti jó híreket hozol!!!!
Vendég

Bibar!
Persze az igazi eredményt várjuk,(vérévétel) mert lehet rossz lesz a teszt!!!! :wink: :lol:
Vendég

Kriszti
nekem még soha nem csalt :( emlékszel tavaly nyáron irtam hogy nagyon halvány csikom van,a férjem szerint nem is volt,aztán Zeke doki mondta hogy 12.5 a hcg-ém,és mondjam meg a férjemnek hogy jól láttam :D szoval ott van hogy esetleg nem igazat mutat,de nekem mindig pontos volt

bibar

Bibar :D

Most beszéltem a BMC-vel, első csörgés után felvették, meg is lepődtem.
Megkérdeztem a várólistát, azt mondta a hölgy, hogy nem tudnak semmit, még azt sem: holnap mi lesz.
A vizitdíjról nem kérdeztem semmit.
Ha mentek vissza, rákérdezhetnétek! De már lehet, hogy addigra már ott is lesz, hiszen (ha jól emlékszem) 16-tól jön.

manda

Baby!

Nem nagyon érzek semmit a mellfeszülésten kívül, de az szerintem az utrotól van. Tegnap meg tegnapelőtt kicsit szúrkált a hasam, ma semmi. Viszont a séta hatására ebéd után elaludtam :lol: Úgyhogy most kapkodhatok a készülődéssel :oops:

Bibar!

Napelemmel működök :lol: :lol: :lol:
Biztosan nem felejti el a párod! Az enyém pl abszolút nem romantikus fajta, de mostanában nagyon igyekszik :lol: ami felettébb jól esik :wink:

További szép napot!

Judit

Ui.: a legutóbb mikor voltam fél füllel hallottam, hogy vki rákérdezett Irénkénél a vizitdíjra, és mondta, hogy lesz, de még ő sem tudta milyen formában, mikortól.
jucicuki

Helló lányok!
Baby, ma már jöttem dolgozni. Mire vártam volna még :) Jó is volt kimozdulni otthonról. Olyan szeretettel vártak a munkahelyemen. Tök jól esett.

Tudom, hogy nem kellene most ezen paráznom, főleg Bibar miatt és a többi fagyis beültetős miatt, de én azért picit tartok attól. Nekünk "csak" 2 maradt lefagyasztva. Előfordulhat, hogy ők esetleg nem lesznek megfelelőek a beültetéshez?
Bár ilyenkor arra gondolok, hogy amíg a pénztárcánk és a lelkierőnk engedi én bármikor szúrkálom magamba azt a sok hormont, hogy sikerüljön.
Csak hát eléggé elkeserítő, hogy minden olyan flottul ment (sok petesejt, vastag nyálkahártya, folyadék, túró, pihi stb.) és mégsem sikerült. :(

Szóval annyira azért nem vagyok erős... De a pozitív hozzáállás persze marad :)

Lányok, nagyon-nagyon szurkolok értetek, hogy sikerüljön!!!!
süni76

Bibar!

Várom szombat a teszted eredményét, bár úgyis a vérvétel az igazi!

Nekem az egy fagyim ami megtapadt a teszten negatív volt, de másnap a vérvétel pozitív! Remélem mindenkinek pozitív eredménye lesz!

A Jánosba ha mentek, a portán kérni kell valami vizitdíjas papírt, mert ha nem teszitek meg akkor újra le kell menni a sorbanállást követően kérni egyet!Holnaptól 15-től kell!!!!!!

Sziasztok Emese
tûriné emese

Emese
mármint a főkapu portájánál?ez nagyon jó,én mindig kocsival megyek és egészen a bmc-ig szoktunk bemenni.akkor most ügessek majd le a főportára,aztán másszak vissza?ez szuper :twisted:

Süni ne parázz,nézd meg a fagyibabásokat a táblicskuban,sok siker van!drukkolok a kis fagyikáidnak :D

bibar

Bibar

Igen a főportánál! De autóval körbe lehet menni és akkor nem kell visszasétállnod.

Süni! Ne izgulj előre! Mindennek megven a maga ideje és lehet neked a fagyik lesznek a babuciaid!

Képzeljétek! Most sétálltam a férjemmel egy nagyot és egy hármasikrekkel találkoztunk! Ez valami égi jel nekem legalábbis!

Emese
tûriné emese

Szia Emese!

Jól értem ha konzulktációra megyek holnap akkor is kell vizitdijas papirt kérnem?
nikó

Sziasztok lányok!

Baby

Jobbulást neked!Gyógyulj ki,mire mész a fagyikért! :D

Süni

Szerintem ügyes,erős csaj vagy,de hullámvölgyek egy ideig még lesznek,nincs azzal semmi baj....Nálam is így volt

Nellike,Gabicsibe

Köszike a bíztató szavakat! :D

Krisztike

Hát ez a fog-ügy!Nem semmi!

Emese

Üdv a csapatban! :D

Bibarci :P

Jaj de jaj de váááárom mááár a szombatot,hogy a kis Bibarka pocaklakói becsíkozzák azt a kis lapocskát..... :P :P :P

Ami engem illet,voltam 12 napos UH-n,mindent rendben talált a doki (Zeke nem volt,a Szűcs doki vizsgált,de nagyon cuki volt) és pénteken megyek vissza-akkor már a saját dokikámhoz-és jövő hét eleje beülti,ha minden jól megy.De jól fog! :roll: :D

Sok puszi mindenkinek!
lukrécia

Sziasztok!

Látom többen hiányoltatok! :lol:

Rólam röviden: tegnap bevitettem magam férjemmel a János ügyeletére, mert irtó görcseim voltak! Rosszul voltam egész nap és folyamatosan fájt a pocim. Megnézett egy nagyon kedves fiatal doki és megnyugtatott, hogy ezek jó jelek. Tágul a méhem, rendeződnek bennt a dolgok. UH-t is csinált és már látszódott 1 db. 7 mm-es petezsák méhen belül. Azt mondta ez teljesen okés, ő azt gondolta, talán még nem is fog semmi sem látszani. Szóval Lányok, sok ilyen doki kellene, aki így megnyugtat és mindent elmagyaráz. Valami Szentkirályi a neve, de ha a BMC-ből mennem kell valószínűleg megkeresem.

Végre van itthon rendesn netem, visszaolvasok rendesen!
vicuska1977

Nikó!

Mindíg kell vizitdíjas papírt kérni, ahányszór csak mész!!!!!

Vicuska1977!

Gratulálok a 7mm-es petezsákhoz!!! Csak így tovább! A Szentkirályi doki nagyon jó!!!!! Nekem is Ő volt a dokim, míg be nem léptem a BMC-be!

Sziasztok
tûriné emese

Vicuska
ez szuper!!!!!!!!!nagyon örülök neked :D :D de jó érzés lehetett,hogy ilyen rendes dokihoz kerültél,és láttad a petezsákot :D :D vigyázz magatokra

bibar

Vicuska
ez szuper!!!!!!!!!nagyon örülök neked :D :D de jó érzés lehetett,hogy ilyen rendes dokihoz kerültél,és láttad a petezsákot :D :D vigyázz magatokra

bibar

Szisztok!

Lukrécia,
örülök, hogy minden ok:) Akkor már jövőhéten beültetés, de jó, úgy lennék a helyedben már én is. Még sajna nekem meg sem jött, ugyan mikor fog?!
Emese,
nem semmi ez a viztitdíj, de most ez 300.- vagy 600.-? Mondjuk ezen már ne múljon, de azért sok kicsi is sokra megy és mellette sok nagy is van:( Szóval értitek?!
Lexi,
mi újság, hogy telt a napod?
Vicuska,
gratulálok, a petezsákocskához:) Vigyázz magadra!!!!!
Málna,
hol vagy? Hogy érzed magad?
Süni,
nem semmi, hogy már mentél melózni, ügyes csjszika vagy, én, pedig nekem még a beülti sem volt meg, de nem mentem azon a héten,mert úgy éreztem, hogy mindenki engem sajnálgatna, hogy így...meg úgy...de végül is engem is csak kedvesen fogadtak:) Nem is kérdeztek semmit,míg én el nem mondtam:) Nálad ez hogy volt?
A fagyik miatt ne izgulj, nekem is ezt mondták:) Különben, persze én is izgulok, hogy felélednek-e meg minden,még egyszer nem akarok csalódni, hogy meg sem kaphatom őket:( Azt mondta Wiegandt, hogy ne aggódjak, fel fognak éledni, főleg, hogy ők már blastociták (5 naposak) voltak, amikor fagyiba kerültek! Hogy hogy kettő van? Mennyit petikét szívtak le? Akkor petesejt is van lefagysztva?
baby.81

Sziasztok!
Kriszti, te már lassan teliszájjal fogsz vigyorogni :D Nem semmi, ami a fogaddal történt. Velem is volt már hasonló, sajnos.

Baby, 14 petesejtet szívtak le, 12 volt érett, 7 termékenyült meg, a beültetés napjára pedig 4 db 8 sejtes maradt. Szóval eléggé lecsökkent a számuk. Még szerencse, hogy ilyen jól feltúrbózott a dokim :)
A kollégáim nagyon aranyosak voltak. Azt mondták egyik szemük sír (hogy nem sikerült), másik nevet (hogy újra ott vagyok). Főnöknőm megölelgetett és azt mondta, hogy legközelebb sikerülni fog. Barátaim is biztattak. Csak az egyik akasztott ki egy picit. Közölte, hogy ismer egy nagyon jó asztrológust, menjek el hozzá és ő megmondja, hogy melyik időpont a legmegfelelőbb a beültetésre. Na, ehhez Ti mit szóltatok volna? Én válaszra sem méltattam az sms-t.

Vicuska, gratulálok a méretes petezsákhoz!! Örülök, hogy jó kezekbe kerültél.

Bibar, vigyázz magadra! Ma is gyönyörű idő volt a sétához a kertben. Remélem kiélvezted! Hamarosan tesztelsz :)

Emese, köszi a biztatást :) Neked is nagyon sok sikert!

Lukrécia, hamarosan Te is izgulhatsz!

Juci, mizujs? Hogy vagy?
süni76

Sziasztok!

Az utóbbi három napban szinte több időt töltöttem a BMC-ben mint itthon, de hála az égnek ma jó hírt kaptunk, pénteken lesz a leszívás. Majdnem le kellett állítani az egészet, mert nagyon magas az ösztradiolom a stimu miatt, de ma azt mondta Wiegandt (remélem így kell leírni), hogy igaz hamarabb mint terveztük, de megcsinálják a punkciót. Hát annyira örültünk a férjemmel, hogy mikor kijöttünk, szerintem mindenki azt hitte terhes vagyok, úgy vigyorogtunk, pedig ez még csak a kezdet. Már nagyon nyomnak a tüszők minden lépés fáj és állandóan álmos vagyok, remélem ez normális. Na de pénteken majd aludhatok!

Ez a Dr. Wiegandt annyira rendes és emberséges, már mindenkinél voltunk, de ő volt az első, aki úgy igazából szóba is állt velünk. Nekem nagyon szimpatikus volt. Abban nem kételkedek, hogy midenki jó szakember itt a BMC-ben, de hogy ő a leghumánusabb az biztos.

Holnap kipróbálom ezt a vizitdíj dolgot a háziorvosnál :)

Én a férjemnek szépen növő tüszőket adtam ajándékba, nektek pedig szép petezsákokat és dobogó szívecskéket kívánok így Valentin napon!!
gombahölgy

Helló lányok! Mindenkinek szép valentin napos estét!!!!

Sajnálom Süni az eredményt, én minden inszemnél azt hittem hogy nyerő lesz, mert olyan szépek az eredményeim. Aztán itt vagyok

Vicuska pihenj sokat!!

Lukrécia mindent bele!!!! Bibar már csak pár nap.
Most este olvastam egy másik BMC-s fórumon. A csajszinak most volt januárban a beültetés majd a vérvétel előtt tesztelt otthon és negatív lett. Majd másnap a vérvételen pozítiv lett az eredmény. Közel 300 volt a HCG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és most meg volt már az uh és úgy tűnik, hogy három bébi van!!!!!! Szóval ennyit a tesztekről!
málna79

Sziasztok lányok!

Ma voltunk (szerdán) BMC-ben konzultáción.
Férjemnél végre eltűntek a bacik, így ma lett volna a megbeszélés, hogy milyen protokollal kezdjünk stb...
Férjemnek mától kb 6-8 héten keresztül szednie kell 1000 mg Cetebe-t, és 1000 mg E-vitamint naponta.
Állítólag ez vmi újfajta kúra ami nagyon hatásos a kiskatonáknak, de csak úgy hat, ha legalább 6 hétig szedi ezt az adagot naponta, és kb 6 hét múlva lenne a leszívás, ezért időzített így a doki.
Konc dokihoz járunk és ma elmesélte nekünk megsúgva, hogy a helyzet jelenlegi állása szerint nem merik elfogadni azt a törvényt, ami 2 támogatott lombikról szól! Azt mondta egy jó darabig szerinte nem kell még ettől tartani...úgy legyen!!!
Azért ez jó hír!!!
A másik amit mesélt, hogy holnaptól tényleg vizitdíj lesz, a korház főbejáratánál kell majd intézni.
Fel volt háborodva, mert ma 13:00-ra kellett mennie vizitdíjjal kapcsolatban "agytágításra", holott holnaptól már bevezetik, és még rengetegen (orvosok,nővérek,stb...) egy tájékoztatót sem kaptak, hogy mi is lesz pontosan.

Helyzetjelentés:

Atomórát lehetne állítani a menstruációmhoz, de most 4 napja késik..
Persze valahol titkon reménykedtem, és Konc doki is, hogy estleg spontán összejött :)
Bevallom kedden csináltam egy tesztet, nem bírom a bizonytalanságot, negatív lett.
Ezt mondtam is Konc dokinak, aki szó szerint azt mondta: Azok szart se érnek:)) Majd csináltat Ő egy tesztet.
Így el is zavart egy vizelet tesztre ( nem tudom ez mitől volt jobb :) ), ami negatív lett :((
Most várom a mensit (kérnék hozzá egy kis segítséget, sugarakat :), mert addig nem tudunk kezdeni a szurikkal...
Jah, ami bizos Long protokol lesz, és az is tuti már, hogy kevesebb szurit kapok majd, hogy elkerüljük a hiperstimut, ami az elsőnél volt.
Apropó stimuláció...
Ma mondta Konc doki, hogy jó lenne minnél hamarabb kezdeni, mert várólista van, meg megszabták, hogy egy évben mennyi lombikot csinálhatnak! Így nehogy ezzel probléma legyen.

Nah, azt hiszem rólunk egyenlőre ennyi :)

Továbbra is szorítok mindenkinek!!!
Akinek pedig nem sikerült...szívből sajnálom :( Sajnos átéltem már Én is, tudom milyen érzés.
De menni kell előre, csak előre nézni! És hinni!

Utólag boldog Valentin napot mindenkinek:) Én egy digitális konyhai mérleget kértem és kaptam is:))

Uhh, bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredtem, ez van, ha nem jön az ember lánya minden nap :D

Jó éjt mindenkinek!!!
timy28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?